• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 3065
تعداد نظرات : 549
زمان آخرین مطلب : 2887روز قبل
کامپیوتر و اینترنت

عكس

خبرآنلاین: ما همیشه هشدارهایی درباره خطرات ویروس‌ها می‌شنویم و به ما گفته می‌شود که کامپیوترمان حتما باید یک آنتی ویروس خیلی قوی داشته باشد. اما ویروس دقیقا چیست؟ آیا واقعا جای نگرانی هست؟

ویروس کامپیوتری، یک نرم افزار است که دائما از خود کپی می‌گیرد و آنها را در فایل‌ها و برنامه‌های دیگر قرار می‌دهد. اما این ویروس‌ها همیشه خطرناک نیستند. فقط مواقعی باید از آنها ترسید که جزو گروه نرم افزارهای مخرب و یا تروجان‌ها قرار بگیرند. ویروس همیشه خود را به یک فایل اجرایی (.exe) و یا فایلی که طراحی شده تا با برنامه‌ای خاص باز شود (مثل .doc که همواره با Microsoft Word باز می‌شود) وصل می کند. او همیشه برای فعال شدن نیاز به اجرایی شدن برنامه میزبانش دارد و اگر این اتفاق نیفتد، ویروس همیشه خفته خواهد ماند. هنگامی که برنامه میزبان اجرا شود، ویروس هم کار خود را شروع می کند. معمولا خللی در اجرای برنامه میزبان به وجود نمی آید مگر اینکه ویروی بسیار بد خیم باشد که باعث می شود برنامه مثل همیشه اجرا نشود.

ویروس ها ممکن است برخی مواقع اثرات منفی و نا خواسته ای داشته باشند. آنها می توانند به گونه ای به نرم افزار ها آسیب برسانند که دیگر درست اجرا نشوند، فایلهایتان را پاک می کنند و حتی ممکن است کاری کنند تا کامپیوترتان دچار نقص فنی شده ، آهسته کار کند، Crashیا به طور تصادی reboot شود.

ویروس ها در اشکال مختلف دیگر مثل ، کرم، روت کیت ها، اسب های تروجان و جاسوس ها و تبلیغ ها هم خودشان را نشان می دهند. اگر چه که این مدل از نرم افزار های مخرب متفاوت از ویروس های حقیقی رفتار می کنند.

آنتی ویروس ها در هنگام اجرا یا دانلود فایل آسیب دیده می توانند ویروس را شناسایی و حذف کنند. معمولا آنتی ویروس ها ابتدا محتوای رم و هارد دیسک را کاملا بررسی می کنند و سپس آن را با دیتا بیس الگوریتم ها و هش ها ( رشته های عددی و متنی) مقایسه می کنند و هر کدام که به توعی منحصر به فرد باشد به عنوان ویروس شناسایی می شود. این هش ها به عنوان امضای ویروس ها شناخته شده اند.
برخی از آنتی ویروس ها ممکن است فایلهای باز و حتی فایلهایی که توسط ایمیل هم فرستاده می شوند را چک می کنند. و نکته مهم اینکه باید برای تشخیص ویروس های جدید آنتی ویروس ها را مرتبا به روز رسانی کرد.
بک آپ گرفتن مرتب از کامپیوتر هم می توانند روش مناسبی برای جلوگیری از دست رفتن اطلاعات توسط ویروس های خطرناک باشد.

يکشنبه 3/2/1391 - 18:10
سلامت و بهداشت جامعه

گوش

زومیت: انسان توانایی‌های متعددی دارد که آنها را بدیهی فرض می‌کند، اما همه‌ی این پدیده‌ها پیچیدگی‌های خاص خود را دارند. درست مانند درک یک صدای خاص در بین جمعیت؛ موضوعی که دهه‌های متمادی است ذهن دانشمندان را به خود جلب کرده است. اما به نظر می‌رسد که این معما در شرف حل شدن است؛ مسئله‌ای که در صورت تحقق می‌تواند فن‌آوری تشخیص صوت را با تحولی چشمگیری روبرو نماید.

این پدیده که گاه از آن به تاثیر معجون‌وار یاد می‌شود به ما انسان‌ها این قدرت را می‌دهد تا صدای فردی خاص را در بین سر و صدای جمعیت انتخاب نماییم. حال، گروهی از متخصصان دانشگاه کالیفرنیا در سانفرانسیسکو دست به انجام آزمایشات متعدد بر روی بیماران زده و بر روی آنها عمل جراحی مغز را صورت داده‌اند. این دانشمندان در پی یافتن پاسخ سئوال دیرینه خویش هستند.

در طول این جراحی‌ها، ۲۵۶ قطعه نازک الکترود مخصوص را به لوب گیجگاهی متصل نموده‌اند - بخشی که مسئول شنوایی در مغر آدمی است - و از آنها برای ضبط فعالیت‌های عصبی استفاده نمودند. پس از این عمل جراحی، از بیماران خواسته شد تا قطعات موسیقی را با صدای چندگانه بنوازند؛ و از ایشان خواستند تا کلمات ادا شده توسط گوینده‌ای خاص را شناسایی کنند. گفتنی است در تمام این مدت فعالیت‌های مغزی نمونه‌ها به طور کامل تحت کنترل کارشناسان بود.

سپس محققان به کمک نرم‌افزارهای ویژه‌ای دست به بازسازی فعالیت‌های مغزی بیماران زده و آنها را مورد ارزیابی قرار دادند. با کمال تعجب مشخص شد که لوب عصبی تنها به گفتار شنیده شده در محیط واکنش نشان می‌دهد. به عبارت دیگر، گوش فرادادن انتخابی، پدیده‌ای حقیقی است و ما می‌توانیم هر آنچه را که بخواهیم بشنویم.

محققان امیدوارند تا نتایج این تحقیق را بتوان در ارزیابی و درمان ناتوانی‌های شنیداری و اختلالات هوشیاری به کار بست. مطمئناً، این تحقیق ارزشمند به این موضوعات محدود نخواهد شد و کارشناسان امیدوارند تا از این رهگذر به توسعه و ساخت ابزارهایی برای بیماران فلج مغزی استفاده کنند و گفتگو و تعامل دو جانبه را بار دیگر به آنها هدیه دهند.

و در آخر می‌توان یکی از مهمترین و سودآورترین مزایای این کار علمی را کمک به ساخت ابزارهای تشخیصی صوت قوی‌تر دانست. موضوعی که هنوز برنامه‌هایی چون Siri و دیگر ابزارهای مشابه در آن مشکل دارند و نمی‌توانند در محیط‌های شلوغ به خوبی صحبت‌های کاربر را درک کنند. مطمئن باشید اگر دانشمندان دریابند که لوب گیجگاهی چگونه صداهای مزاحم را از صدای متن فیلتر می‌نماید، فن آوری‌های نوین آمادگی شبیه‌سازی آن را داشته و جهشی عظیم را در حوزه‌ی تشخیص صدا رقم خواهند زد.

يکشنبه 3/2/1391 - 10:58
اخبار
رئیس دیوان عدالت اداری با اعلام اینکه پرونده‌‌های شکایت از دستگاههای اجرایی 15 درصد افزایش داشته گفت در سال گذشته 110 هزار پرونده به دیوان عدالت وارد شده که سهم هر قاضی 270 پرونده درماه بود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محمدجعفر منتظری صبح شنبه در سومین نشست مدیران حقوقی دستگاه‌های اجرایی با دیوان عدالت با بیان اینکه دیوان عدالت آماده هرگونه همکاری برای تحقق منویات مقام معظم رهبری در تولید ملی است، گفت: به عنوان مثال اگر دستگاه با مصوبه و قانونی روبرو شد که مانع این تحقق می‌شود می‌تواند به دیوان عدالت اعلام کند.

وی با بیان اینکه پرونده‌‌های شکایت از دستگاههای اجرایی 15 درصد افزایش داشته است، گفت: این افزایش پرونده‌ها برای ما دردسرساز شده و اگر یک هفته کار نکنیم غوغایی می‌شود. سال گذشته حدود 110 هزار پرونده وارد دیوان عدالت شده این در حالی است که ما 33 شعبه فعال بیشتر نداریم. با وجود 74 قاضی سهم هر قاضی حدود 270 پرونده در ماه می‌شود.

رئیس دیوان عدالت اداری اعلام کرد: قضات ما دارند ایثار می‌کنند وزیر بار سنگین پرونده‌ها جان می‌کنند ولی با این حال سعی کرده ایم طول بررسی پرونده‌ها به 6 ماه نرسد که هم اکنون پرونده‌های سال 87 به اتمام رسیده است.

وی گفت:‌ من از دستگاه‌های اجرایی گله دارم زیرا مشکلات حقوقی خود را آسیب شناسی و برای کاهش پرونده‌ها اقدامی نکردند. پیشنهاد من این است هر دستگاهی یک محلی برای حل اختلاف ایجاد کند و اگر شکایتی از آن دستگاه شد خود دستگاه به جای اینکه وقت برای نوشت لایحه بگذارد با شاکی صحبت کرده و مشکل را برطرف کند که این به نفع خود دستگاه و مردم است. دیوان عدالت هم نیروی متخصص می‌فرستد و به آ‌نها کمک می‌کند.

حجت‌الاسلام منتظری با اشاره به اینکه قانون جدید دیوان عدالت به زودی تصویب و ابلاغ می‌شود، گفت: در این قانون تغییرات زیادی انجام شده به عنوان مثال دیگر شعبات دیوان تنها با یک رای حکم صادر نمی‌کنند بلکه شعب تجدید نظر هم ایجاد می‌شود و دستگاه‌ها و سازمان‌ها باید قانون جدید را به زیرمجموعه‌های خود آموزش دهند.

رئیس دیوان عدالت اداری افزود: هم چنین در قانون جدید کمیسیون‌ها هم اختیار دارند تا در برخی موارد وارد شوند.

وی گفت: البته براساس قانون پنجم توسعه در حال ایجاد دفاتر استانی دیوان در شهرستان‌ها هستیم که در سال گذشته اصفهان،‌ گلستان و یزد صاحب دفتر شدند و امیدواریم تا پایان سال جاری با کمک دولت این دفاتر افزایش یافته و با تامین نیرو تمامی استان‌ها صاحب دفتر شوند.

وی افزود: در بحث فناوری اطلاعات هم یک گام از قوه قضائیه جلوتر هستیم زیرا ارتباطات تلفنی و اینترنتی با و طرف دعوا فراهم شده و بعد از صدور رای به سرعت اطلاع رسانی می‌شود و از دست گاه ها هم می‌خواهیم ارتباطات الکترونیک خود را با دیوان برقرار کنند.

منتظری همچنین گفت: از دستگاه‌ها می‌خواهم تا سطح آموزش کارشناسان حقوقی خود را بالا ببرند زیرا در بسیاری موارد کارشناسان نمی‌توانند به درستی دفاع کنند و بعد که حکم صادر شد فلان وزیر زنگ می‌زند و می‌ گوید من استدلال دارم و ما می‌گوییم پس چرا این استدلال و لایحه را قبلاً نداده‌ایم و این ضعف کارشناسان است.

وی همچنین اعلام کرد: 15 هزار و 454 پرونده دیوان از سوی دستگاهها بلاپاسخ مانده است. از دستگاه‌ها می‌خواهیم پاسخ این پرونده‌‌ها را بدهند. همچنین می‌خواهیم که در بحث کمیسیون ماده100، ماده 77، کمیسیون‌های اداره کار، تخلفات اداری، تامین اجتماعی، مالیاتی و ... تقویت بیشتری داشته باشند زیرا بحث‌ حق الناس است هر چند که در قانون جدید دیوان می‌تواند وارد حکم کمیسیون ها هم بشود.

منتظری در پایان گفت: آموزش و پرورش، بهداشت و درمان، دانشگاه‌ها، وزارت علوم و شهرداری‌ها تعامل خوبی با دیوان عدالت داشته‌اند.

شنبه 2/2/1391 - 15:49
اخبار

افراد می‌توانند با ورود به سایت www.post.ir و انتخاب گزینه‌ی دریافت كد پستی مشتركین وارد صفحه‌ای از سوی اداره كل جغرافیایی و كد گذاری پستی كشور می‌شوند كه در آن " فرم استعلام کدپستی 10 رقمی" با انتخاب دو گزینه‌ی "اماكن مسكونی" و "اماكن تجاری" اطلاعاتی از متقاضیان خواسته می‌شود كه متقاضیان پس از تكمیل آن می‌‌توانند در مدتی كوتاه كد پستی خود را دریافت كنند.

طی روزهای گذشته پیامكی با این مضمون «كد پستی را با ارسال شماره تلفن ثابت به شماره 7087 و هزینه‌ی 200 تومان دریافت كنید» از شماره 501000 كه شركتی خصوصی و واسطه با شركت پست است به برخی مشتركان ارسال شد.

به گزارش ایسنا، پیگیری از روابط عمومی شركت پست جمهوری اسلامی ایران در این باره به این نتیجه رسید كه این پیامك از سوی شركت پست جمهوری اسلامی ایران و از طرف شركتی خصوصی واسطه و با امضای قراردادی میان شركت‌ها، ارسال شده‌ است.

بر این اساس طی قراردادی كه شركت پست جمهوری اسلامی ایران با یك شركت خصوصی امضاء كرده ست، مشتركان می‌توانند از طریق شماره 7087 و ارسال پیامك كد پستی خود را با هزینه 200 تومان دریافت كنند كه البته این طرح آزمایشی است و پس از قطعی شدن آن از سوی شركت پست، مبلغی هم از سوی شركت مخابرات از مشتركان اتخاذ خواهد شد.

روابط عمومی شركت پست اعلام كرده است: دریافت كد پستی از طریق شركت پست از طریق سایت این شركت و انتخاب گزینه‌ی دریافت كد پستی هم امكان‌پذیر است كه در مواردی خاص نیز این امكان با گذشت زمان بیش‌تری تلفنی ممكن خواهد شد.

به گزارش‌ خبرنگار ایسنا افراد می‌توانند با ورود به سایت www.post.ir و انتخاب گزینه‌ی دریافت كد پستی مشتركین وارد صفحه‌ای از سوی اداره كل جغرافیایی و كد گذاری پستی كشور می‌شوند كه در آن " فرم استعلام کدپستی 10 رقمی" با انتخاب دو گزینه‌ی "اماكن مسكونی" و "اماكن تجاری" اطلاعاتی از متقاضیان خواسته می‌شود كه متقاضیان پس از تكمیل آن می‌‌توانند در مدتی كوتاه كد پستی خود را دریافت كنند.

افرادی كه پیش‌تر ثبت‌نام كرده‌اند می توانند از طریق كد رهگیری 10 رقمی شان كد پستی خود را دریافت كنند. در فرم درخواست كد پستی 10 رقمی اماكن مسكونی و تجاری آمده است: "در صورت اظهار و تکمیل ناقص اطلاعات درخواستی امکان دسترسی به کدپستی ده رقمی میسر نمی‌باشد".

در این سیستم مشخصات متقاضی شامل نام، نام خانوادگی، شماره ملی، كد شهرستان،‌ شماره ثابت، شماره تلفن همراه، كدپستی قدیمی و ای‌میل خواسته می‌شود. در ادامه مشخصات مکانی که درخواست دریافت کدپستی آن را دارید از متقاضیان خواسته می‌شود كه شامل استان، شهرستان، دهستان، بخش، خیابان و آدرس كامل است. همچنین در صورت تایید اطلاعات فوق برای ورود اطلاعات خانوار می‌توان کلید تایید را برای ادامه انتخاب كرد تا با دریافت كد رهگیری كد پستی آن‌ها ارسال شود.

 

شنبه 2/2/1391 - 15:47
خواص خوراکی ها
عكس سلامت نیوز: اگر می خواهید با دشمن چربی های شکم تان بیشتر آشنا شوید به ادامه مطلب توجه کنید:

امیر جزایری، کارشناس ارشد تغذیه عنوان کرد: فلفل چیلی یا فلفل تند یکی از سبزی های پرخاصیت برای افرادی است که تمایل به کاهش وزن دارند.
وی با بیان این مطلب ادامه داد: این فلفل علاوه بر آنکه سوخت و ساز بدن را بالا می برد مانند یک چربی سوز طبیعی عمل کرده و به شکسته شدن سلول های چربی به ویژه در ناحیه شکم و پهلو کمک می کند.

گنجاندن این سبزی در برنامه غذایی روزانه درصورت هماهنگی فلفل چیلی با طبع و مزاج افراد چاق، می تواند تأثیر زیادی درکاهش وزن و از دست دادن چربی های انباشته شده در اطراف شکم و پهلوها داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: علاوه براین مصرف فلفل به دلیل حرارتی که در بدن تولید می کند نیاز فرد به نوشیدن آب را افزایش داده و به این ترتیب به پاکسازی بدن افراد چاق از مواد زائد نیز کمک می کند.

شنبه 2/2/1391 - 12:21
دانستنی های علمی
عكس پدیده کشاورزی در مناطق مختلفی از دنیا و در طول زمان های متفاوتی پا به عرصه وجود گذاشت. مردم آسیای جنوب غربی پرورش غلات و سایر گونه های گیاهان دانه دار را در ۹۰۰۰ سال قبل از میلاد آغاز کردند. آن ها تقریبا در همان زمان به اهلی کردن بز و گوسفند پرداختند و بعدها نیز به رام کردن گاوهای وحشی روی آوردند. مردم آسیای جنوب شرقی هم در ۷۰۰۰ سال قبل از میلاد به کشت برنج همت گماشتند. احتمالا مردمی که در کشوری که امروز مکزیک خوانده می شود زندگی می کردند در ۷۰۰۰ سال قبل از میلاد با کشت محصولات و امور کشاورزی آشنایی داشتند. اختراع کشاورزی زمینه توسعه تمدن را فراهم ساخت. وقتی که انسان های ماقبل تاریخ در خصوص کشاورزی تجربه بیش تری کسب کردند، توانستند غذای مناسب و کافی برای ایجاد روستاهای بزرگ تر فراهم کنند. با گذشت زمان، بعضی از این روستاهای کشاورزی به اولین شهرهای بزرگ و متمدن تبدیل شدند.
شنبه 2/2/1391 - 12:19
آلبوم تصاویر

عكس

عكس1

عكس2

عكس4

عكس

شنبه 2/2/1391 - 11:34
خواص خوراکی ها

سلامت نیوز: شوید گیاهی است که در تهیه غذاهای مختلف از آن استفاده می شود.

گیاه

فلاوانوئید و ویتامینB کمپلکس موجود در آن به طور طبیعی ترشح برخی آنزیم ها و هورمون ها را فعال می کند که این امر تاثیر آرام بخشی و خواب آور دارد.

فلاوانوئید موجود در روغن آن خاصیت باکتریایی دارد و با از بین بردن عفونت های میکروبی، اسهال را درمان می کند.

به علت دارا بودن خاصیت ضدعفونی کننده برای حفظ غذا از آن استفاده می شود.

با شل کردن عضله معده، نفخ را برطرف می کند.

مانع از بروز یبوست می شود و قولنج را در کودکان از بین می برد.

به طور طبیعی تنظیم کننده انسولین به حساب می آید.

ناراحتی های مربوط به قاعدگی را برطرف می کند.

برای درمان ناراحتی های تنفسی موثر است.

آنتی اکسیدان موجود در آن با سرطان مقابله می کند.

جمعه 1/2/1391 - 18:58
آشپزی و شیرینی پزی

گز

مود لازم برای تهیه گز:

شکر - ۲۰۰ گرم

آب - ۱۲۵ گرم

سفیده تخم‌مرغ - چهار عدد

بادکا - ۳۰۰ گرم

گلاب - یک چهارم لیوان

مغز پسته - ۱۵۰ گرم

طرز تهیه گز:

شکر و آب را روی حرارت در ظرف مسی قرار داده تا جوشیده و کمی قوام آید. بادکا را اضافه کرده و مرتب هم زده تا غلیظ شود به طوری که اگر قطره‌ ای از شربت را در آب سرد بچکانید و با دندان امتحان کنید، شکننده باشد. سپس سفیده تخم‌مرغ را خوب زده تا سفت شده و از ظرف نریزد، گلاب را کم‌کم به آن اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید، بعد سفیده را فوری به مایه اضافه و مرتب هم زده، ظرف حاوی مایه را بر روی ظرف آب دیگری که در حال جوش است قرار داده و به طریق بن‌ماری آن را بپزید، دقت کنید این مایه مرتب باید هم زده شود تا غلیظ و سفت گردد به طوری که اگر قاشقی از مایه را بردارید و بالا بگیرید کش پیدا نکند. مغز پسته را به مایه اضافه کرده، در مرحله بعدی ظرف را از روی آب جوش برداشته و از مایه گلوله‌هایی به اندازه یک گردو با قاشق برداشته و در ظرف آرد بیندازید و در آرد بغلتانید و با دست یا قالب مخصوص گرد کرده و در ظرف بچینید.

جمعه 1/2/1391 - 18:55
خواص خوراکی ها
كدوسلامت نیوز: کدو گیاهی سرشار از ماده مغذی است و می توان آن را خام نیز مصرف کرد. عمده تولیدکنندگان این گیاه کشورهای ژاپن، چین، رومانی، ایتالیا، ترکیه، مصر و آرژانتین هستند.

به نوشته سایت «هلث نیوز»:

* ویتامین C موجود در کدو همراه با لوتئین برای حفظ و بهبود سلامت چشم مفید است.

* مقدار آب زیاد در آن باعث ایجاد سیری و کاهش وزن می شود.

* فیبر موجود در آن مانع از بروز یبوست و بروز سرطان روده می شود.

* مصرف منظم این گیاه حاوی ویتامین C خطر بروز آسم و بیماری اسکوربوت را کاهش می دهد.

* پتاسیم و فولات آن برای عملکرد درست بدن لازم است.

* خطر بروز بیماری ام. اس را پایین می آورد.

* مانع از بروز بیماری قلبی و علایم مربوط به آن مانند کلسترول بالا می شود.

* پوست آن حاوی بتاکاروتن است.

* منیزیم و پتاسیم موجود در کدو، فشار خون را پایین می آورد.

چهارشنبه 30/1/1391 - 18:4
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته