• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 2159
تعداد نظرات : 961
زمان آخرین مطلب : 3422روز قبل
اخبار

اداره کل پژوهش و آموزش سيما، امکان شرکت بينندگان از طريق اينترنت علاوه بر تماس تلفني و پيام کوتاه را در مسابقه تلويزيوني«از تو مي پرسند» فراهم کرد.
به گزارش "آنا"، پرويز فارسيجاني ،مدير کل پژوهش و آموزش سيما، با اعلام اين خبر افزود:« با توجه به استقبال گسترده بينندگان از اين مسابقه و گلايه آن ها از عدم وجود امکان پاسخگويي به سئوالات به دليل ازدحام خطوط ،اداره کل پژوهش و آموزش سيما امکان پاسخ اينترنتي آنان به سوالات از طريق مراجعه به پايگاه اطلاع رساني اداره کل به آدرسwww.tvr.ir را فراهم کرده است.»
 فارسيجاني گفت:«محور اين مسابقه انديشه هاي شهيد مطهري است و کارشناسان و پژوهشگران اين اداره کل مسابقه را از لحاظ محتوايي پشتيباني مي کنند و استقبال بسيار وسيع بينندگان از اين مسابقه نويد بخش انديشه گرايي روزافزون مخاطبان رسانه ملي است.»
شايان ذکر است،مسابقه تلويزيوني«از تو مي پرسند» همه روزه از تمامي شبکه هاي سيما تا پايان تابستان پخش مي شود و هر روز به شش نفر از برندگان سکه بهار آزادي اهداء مي شود.
137

سه شنبه 9/5/1386 - 19:51
اخبار

تازه‌ترين گزارش بانك جهاني نشان مي‌دهد كه صنايع غذايي و نوشيدني بيشترين نقش را در آلودگي آب‌هاي ايران دارند.    
به گزارش آنا بانك جهاني از وضعيت آلودگي آبهاي جهان  گزارشي منشتر کرده است، که در آن نقش صنايع غذايي و نوشيدني در آلوده كردن آب‌هاي ايران را 8/43درصد برآورد کرده است.
بر اساس اين گزارش، صنايع توليد فلزات اوليه با 5/12و صنايع نساجي با 2/17درصد پس از صنايع غذايي و نوشيدني بيشترين نقش را در آلودگي آب‌هاي ايران دارند.
 در اين گزارش نقش صنايع مواد شيميايي در آلوده كردن آب‌هاي ايران 1/7درصد، صنايع كاغذ و خمير 8/10درصد، صنايع چوب 2/7درصد، صنايع سنگ و سراميك و شيشه 6/0درصد و ساير صنايع 8/0درصد برآورد شده است. 143

 
سه شنبه 9/5/1386 - 19:49
بیماری ها

خبرگزاري فارس: دانش‌آموخته دانشكده مهندسي پزشكي دانشگاه صنعتي اميركبير با ساخت يك نوع جايگزين پوستي، زخم‌هاي ناشي از سوختگي‌ها را به سرعت بهبود مي‌بخشد.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از اداره كل روابط عمومي دانشگاه صنعتي اميركبير، عباسي فارغ‌التحصيل كارشناسي ارشد مهندسي پزشكي هدف از اجراي اين پروژه را گستردگي آسيب‌هاي ناشي از سوختگي در كشور عنوان كرد و افزود: در كشور ما بسياري از آسيب‌هاي ناشي از سوختگي به مرگ و مير افراد منجر مي‌شود به همين منظور با ساخت يك جايگزين پوستي فرآيند ترميم زخم را سرعت بخشيديم و بيمار قبل از اينكه مايعات و الكتروليت‌هاي بدنش خارج شود و دچار شوك شود، زخم به وسيله اين جايگزين تا حد زيادي ترميم مي‌شود.
وي افزود: پوست از دو لايه اپيدرميس و درميس تشكيل شده كه اپيدرميس لايه‌اي بيروني و در تماس با محيط و سلول‌هايش مرده هستند ولي درميس لايه دروني آن است كه سلول‌هاي زنده دارد كه اپيدرميس لايه بيروني بيشتر نقش محافظت داشته و سدي است در برابر عوامل خارجي مثل باكتري‌ها اما نقش درميس نقش كاملا زنده‌اي بوده و حاوي سلول‌هاي زنده است.
عباسي گفت: در اين پروژه براي هر كدام از لايه‌ها يك جايگزيني پيش‌بيني شده است جايگزيني كه براي لايه اپيدرميس پيش‌بيني شده يك لايه ظريف 150 ميكروني از سيلكيون است و جايگزين لايه درميس يك شبكه مشبك از نايلون مي‌باشد كه با پوشش‌هايي از مواد بيولوژيكي مختلف پوشيده شده است. سه ماده ژلاتين، كندروتين 6 سولفات و كايتوسان پوشش داده شده كه با درصدهاي مختلف تست شده است. نتيجه آزمايشات نشان داد كه دو ماده ژلاتين و كندروتين 6 سولفات بيشترين ميزان تعداد سلول‌هاي رشد كرده را در پي خواهند داشت.
مجري طرح كاربردهاي جايگزين پوست را در زخم‌هاي ناشي از سوختگي‌هاي درجه 2 و 3 عنوان كرد و افزود: از اين جايگزين پوستي در بيمارستان‌هاي سوانح سوختگي استفاده مي‌شود و زمان بهبود زخم حداقل به 2/1 زمان عادي كاهش مي‌يابد.
وي تصريح كرد: اين دسته از جايگزين‌هاي پوستي به عنوان پانسمان‌هاي زيست فعال يا بيواكتيو هستند كه نه تنها زخم را مي‌بندند بلكه مواد بيولوژيكي كه در اين جايگزين استفاده شده‌اند فرايند ترميم زخم را تسريع مي‌بخشند و سول‌ها را تشويق مي‌كند تا بتوانند رشد كرده و بافت‌زايي را سرعت ببخشند.
وي يادآور شد: در سوختگي‌هاي درجه دو و سه آنقدر مايعات و الكتروليت از بدن بيمار خارج مي‌شود كه منجر به مرگ بيمار مي‌شود و اين جايگزين پوستي با هدف تسريع فرآيند ترميم زخم ساخته شده و مدت زمان در معرض محيط قرار گرفتن بدن را كاهش مي‌دهد.
عباسي در ادامه خاطرنشان كرد:‌ اين جايگزين پوستي اين قابليت را دارد كه هوا از آن عبور كند. بافت زيري بايد با هوا در تماس باشند تا رشد سلولي را داشته باشيم و وجود حالت متخلخل در سيليكون مورد استفاده اين اجازه را مي‌دهد كه به اين هدف برسيم.

سه شنبه 9/5/1386 - 19:47
بیماری ها

خبرگزاري فارس: چاپگرهاي اداري مي‌توانند تأثيري مشابه دود سيگار بر ريه‌ انسان بگذارند.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از بي بي سي، تحقيقات دانشمندان استراليايي نشان داد كه مدل‌هايي از چاپگرها نشان دادند كه مواد خطرناكي را در فضاي اطراف خود پخش مي‌كنند.
دانشمندان دانشگاه تكنولوژي «كوئينز‌لند» از وزرا خواستند تا استفاده از اينگونه چاپگرها را قانونمند كنند و اعلام كردند كه بر روي بعضي پرينترها بايد علائم هشداردهنده براي سلامتي نصب شود. اين تحقيق بر روي بيش از 60 ماشين چاپگر انجام شده است.
در هنگام كار حدود يك سوم اين چاپگرها، ميزان ذرات ريز معلق در هوا كه مربوط به فعاليت چاپگرها بوده 5 برابر شده است.
اين مشكل زماني كه كارتريج‌ها تازه عوض شده و يا كيفيت موضوع مورد چاپ بالا مي رفت بيشتر مي شد.
اين محققين از دولت خواسته‌اند تا قوانيني را براي كيفيت هواي محيط كار تهيه كنند و همچنين از شركت‌ها خواسته‌اند تا سلامت چاپگرهاي خود را تضمين كنند.

سه شنبه 9/5/1386 - 19:44
فلسفه و عرفان
قال امام علي (ع):

كسي كه بعمل گروهي خشنود است همانند آنان است . و هر كس كه در باطل وارد شده دو گناه كرده : گناهي براي خشنودي و گناهي براي عمل

سه شنبه 9/5/1386 - 19:41
فلسفه و عرفان
خردمند به کار خويش تکيه ميکند و نادان به آرزوي خويش . حضرت علي (ع)
سه شنبه 9/5/1386 - 7:56
موبایل

بدین منظور:
کافی است به سایت اینترنتی
http://www.xeeber.com بروید.
پس از ورود به صفحه کافی است به جای عبارت Yahoo ID ، آیدی شخص مورد نظر را تایپ کنید و روی دکمه ذره بین کلیک کنید یا Enter بزنید.
پس از چند ثانیه سیستم برای شما مشخص میکند که آیا فرد مورد نظر آنلاین است یا آفلاین.

کامپیوتر و اینترنت

سه شنبه 9/5/1386 - 5:50
دانستنی های علمی

امروزه در کشور ما اکثر گوشی های موجود در بازار ریجستر نشده و قاچاقی به کشور وارد می شوند که این موضوع باعث نوسانات قیمت یک مدل گوشی شده که علت آن چیزی به جز غیر اصل بودن آن و به اصطلاح چنج بودن آن است که متاسفانه فروشندگان گوشی های تقلبی و یا چنج خود را به عنوان گوشی اصل به مشتری معرفی می کنند. برای شناسایی گوشی های اصلی و چنج راه های متفاوتی است که از جمله ان ها دادن کد #06#* است که سریال گوشی شما (IMEI) را مشخص نموده و شما می توانید آن را با سریال روی کارتن و باطری همخوانی داشته باشد و در غیر این صورت گوشی شما قاچاق بوده و چنج شده است. اما در اين ترفند قصد داريم روشي را به شمامعرفی کنیم كه براي اولين بار از طريق سايت سافتستان بر روي اينترنت قرار ميگيرد. شما ميتوانيد به سادگی و از طريق اينترنت به اصل يا غير اصل بودن گوشي خود پي ببريد ، بدون نیاز به یافتن کد فوق بر روی کارتن یا باطری گوشی یا سایر راهها! کامپیوتر و اینترنت
بدین منظور:
ابتدا بر روی گوشی خود (با هر مدلی) کافی است کد #06#* را وارد نمایید. کد IMEI گوشی خود را مشاهده خواهید کرد.
حال به سایت اینترنتیhttps://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr بروید.
سپس کد IMEI خود را که یک کد 15 رقمی است را در صفحه مربوط به طور دقیق و بدون خطا وارد نمایید و روی دکمه analyse کلیک کنید.
اکنون سایت مشخصاتی به شما میدهد که باید به طور کامل به مشخصات گوشی شما صدق کند. از نظر مدل ، کارخانه ، کشور سازنده و...
به عنوان مثال اگر گوشی شما مدل نوکیا 3230 باشد ، میابیست بعد از وارد نمودن سریال (IMEI) گوشی ، مشخصات همان گوشی نوکیا 3230 خود را دریافت کنید ، این موضوع بدین معنی است که گوشی شما اصل بوده و هیچ گونه مشکلی ندارد. اما اگر مشخصات داده شده مربوط به گوشی شما نباشد گوشی شما قاچاق یا چنج یا... می باشد .
به عنوان مثال اگر کد يك گوشي K750i را چك كنید و اين سايت مشخصات يك گوشي W750 را به شما نشان دهد ، گوشی شما غیراصل یا چنج است!
سایت فوق به غير از چك كردن IMEI موارد ديگری را نیز آنالیز میکند:
» Phone number analysis
» IMSI number analysis
» IMEI number analysis
» SIM number analysis
» ISPC number analysis
لينك چك كردن IMEI براي تشخيص اصل بودن گوشي :

https://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr

لينك چك كردن و آناليزم كردن كدهاي ديگر :

https://www.numberingplans.com/?page=analysis

سه شنبه 9/5/1386 - 5:45
بیماری ها

یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که وجود پسته در رژیم غذایی باعث کاهش کلسترول خون و جلوگیری از تنگ‌شدن شریان‌ها می‌شود.

دانشمندان می‌گویند یک یا دو مشت پسته می‌تواند تفاوتی قابل‌توجه در خطر ابتلا به بیماری قلبی ایجاد کند.
گرچه هم پسته نمکی و پسته بدون نمک میزان کلسترول را کاهش می‌دهند،کارشناسان تغذیه توصیه می‌کنند که پسته بدون نمک مصرف شود، زیرا نمک بیش از حد می‌تواند فشار خون را بالا ببرد

سه شنبه 9/5/1386 - 5:37
دانستنی های علمی

یکی از صاحبان صنایع انگلستان در قرن هجدهم، برای افزایش بهره وری کارخانه تازه تاسیسش، دست به ابتکار جالبی می زند.او روزی به کارخانه نو بنیاد خود میرود و با خود سه قرقره به رنگهای زرد،سبز و قرمز می برد.کاگرها از دیدن این نوارها تعجب می کنند، روز بعد که کارگرها به سر کار می ایند، مشاهده می کنند به هر یک از دستگاهها یک تکه نوار به یک رنگ از رنگهای یاد شده بسته شده ، علت آنرا جویا می شوند.

 

بعد از چند روز مشخص می شود کارفرما نوار سبز را برای ماسینهایی که تولید متوسطی داشتند، بر گزیده است.برای دستگاههایی که تولیدشان کمتر از میزان متوسط بوده نوار زرد و برای ماشینهایی که تولیدشان از حد متوسط بیشتر بود نوار قرمز در نظر گرفته است.در ضمن به کارگران گفته شده بود که وجود این نوارها ، هیچگونه تاثیری در دستمزد انا تحت عنوان پاداش یا تنبیه نداشته است و تنها به منظور این که از میزان تولیدش اگاهی یابد، در نظر گرفته شده است و اطمینان لازم را از این جهت به آنها داد.

 

با اتخاذ این تدبیر ساده و بدون هزینه، تغییر شگفتی درتولید و بهره وری کارگران به وجود آمد طی دو ماه تمامی دستگاها و ماشین الت کاخانه مجهز به نوار قرمز شدند وجود نوارها باعث شده بود هر کسی مراقب میزان کار خود باشد و سعی کند طبق موازین استاندارد در زمان معین بازدهی مطلوبی از تولید محصول ترائه نماید . جدای از این موضوع این کار باعث شده بود هر کار گر برای خود معیار و ضابطه ای جهت تولید پیدا کند و نیز کارش از هیجان بیشتری برخوردار باشد.

دوشنبه 8/5/1386 - 22:33
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته