• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 5528
تعداد نظرات : 628
زمان آخرین مطلب : 4146روز قبل
آموزش و تحقيقات
محققان موفق به ساخت اسکیتی به نام "صفحه تصور" شده اند که تنها به واسطه تفکر کاربرش که سرپوشی ویژه را به سر گذاشته می تواند به جلو حرکت کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این اسکیت یک واحد سطح مشترک و یک موتور الکتریکی 800 واتی به یک تبلت تحت ویندوز متصل شده اند که این تبلت سرعت اسکیت را کنترل و تنظیم می کند. این اسکیت می تواند به سرعت 51 کیلومتر بر ساعت دست پیدا کند و در حاشیه جاده بر روی هر نوع سطح و مسیری حرکت کند.

مسئولیت اصلی به عهده سرپوشی به نام Emotiv EPOC است که کاربر باید آن را برای ردیابی امواج مغزی و ارسال اطلاعات به تبلت، به سر بگذارد. زمانی که این سرپوش با اسکیت تنظیم می شود کاربر تنها باید به مقصد خود بیاندیشد و اسکیت بر اساس تصورات کاربر سفر را آغاز کرده و در مسیر درست حرکت خواهد کرد.

 

 

بر اساس گزارش گیزمگ، کاربر می تواند سرعت و یا ترمز را نیز به واسطه تفکر کنترل کند اما فرمان دادن به اسکیت باید به شیوه معمول و مرسوم انجام شود. محققان لابراتوار Chaotic Moon پیش از این نیز اسکیتی ابداع کرده بودند که برای کنترل از فناوری کینکت استفاده می کرد.

دوشنبه 8/12/1390 - 14:52
موبایل
یک شرکت مراقبتهای دیجیتالی بهداشت دهان، مسواکی را عرضه کرده است که از راه بلوتوث می تواند به تمام دستگاههای برپایه سیستم عامل آندروئید متصل شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، تاکنون حداکثر فناوری که در مسواک به کار رفته بود یک پایه چرخان الکترونیکی بود که با باتری کار می کرد.

اکنون شرکت "بیم" به منظور داشتن دندانهایی سفیدتر و تعاملی تر، مسواکی را ساخته است که می تواند از راه بلوتوث به تمام دستگاههای آندروئید متصل شود.

این دستگاه که به بهداشت بیشتر دندان کمک می کند قادر است به برنامه جانبی که روی تلفن همراه هوشمند یا تلبت نصب شده است متصل شود و تعداد دفعات و مدت زمانی را که باید به مسواک زدن اختصاص داد محاسبه کند.

به این ترتیب، کاربر می تواند از طریق این نرم افزار مدت زمانی که را برای نظافت دندانها صرف کرده است کنترل کند که به گفته دندانپزشکان باید حداقل دو دقیقه باشد.

همچنین در طول مدت رسیدگی روزانه به بهداشت دندان کاربر می تواند از طریق مسواک، تلفن همراه هوشمند را برای پخش موسیقی مورد علاقه تنظیم کند.

این نرم افزار می تواند زمان شستشو را ردیابی کند و نتایج را به صورت یک طرح گرافیکی روی نمایشگر تلفن همراه هوشمند ارائه دهد.

سپس این نتایج می توانند از راه وای- فای به متخصص بهداشت این شرکت فرستاده شود و به این ترتیب از عادات بد احتمالی و مشکلات آینده جلوگیری کنند.

 

 

"بیم" می تواند به کاربر نشان دهد که چه زمانی وقت تعویض مسواک است. هر برنامه جانبی به طور همزمان می تواند حداکثر به 4 مسواک مختلف محصول این شرکت متصل شود.

براساس گزارش CoolestGadgets، مسواک بیم با باتریهای قلمی آلکالاین کار می کند. این باتریها می توانند عملکرد مسواک را به مدت 90 روز تضمین کنند. این مسواک در دو رنگ قرمز و آبی به قیمت 50 دلار به فروش می رسد.

دوشنبه 8/12/1390 - 14:51
نجوم
ناسا از همه دعوت کرده است تا در رصد شهاب باران عجیبی که در ماه فوریه هر سال در آسمان دیده می شوند و ردیابی مسیر حرکت این شهابها مشارکت داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری مهر، گروهی عجیب از سنگهای آتشین طی ماه فوریه که روزهای آخر آن را پشت سر می گذاریم، آسمان زمین را درخشان می کنند و ناسا از همه خواسته است تا توجه ویژه ای به این رویداد داشته باشند.

"گلوله های آتشین فوریه" نامی است که بر روی این پدیده گذاشته شده است، پدیده ای که در آن شهابهایی درخشانتر از سیاره ونوس در آسمان زمین دیده خواهند شد، البته عجیب بودن این رویداد به خاطر تعداد شهابها نیست بلکه به خاطر ظاهر بسیار درخشان و مسیر عجیب و عمقی است که در آسمان طی می کنند.

به گفته "پیتر براون" متخصص شهابهای آسمانی در دانشگاه اونتاریوی غربی، این شهابها نسبتا آرام حرکت کرده و با سرعتی کمتر از 15 کیلومتر بر ثانیه با سطح بالایی اتمسفر زمین برخورد خواهند کرد، پس از آن به شدت کاهش سرعت داده و تا ارتفاع 50 کیلومتری از سطح زمین پایین می آیند.

شبکه شهابهای آسمانی در جورجیای آمریکا که به 6 دوربین مجهز است تا کنون ده ها نمونه از این شهابهای کم سرعت را رصد کرده است که ابعادی متفاوت داشته اند. محققان مدارهای این شهابها را بررسی کرده و نقطه آغاز آنها را تعیین کرده اند. به گفته آنها تمامی این شهابها از کمربند سیارکی به سمت زمین می آیند، اما نقطه حرکت آنها یکسان نیست و منبع این شهابهای عجیب نقطه ای یکسان در کمربند سیارکی نیست که همین موضوع در ذهن محققان سوال برانگیز شده است.

گلوله های آتشین فوریه چندین دهه است که ذهن اخترشناسان را به خود مشغول کرده است. این پدیده اولین بار در فوریه 1960 مشاهده شد و محققان متوجه افزایش عجیب تعداد شهابهای درخشان و نافذی شدند که به سمت زمین روانه بودند. از آن زمان تا کنون مطالعات زیادی برای کشف منشا این شهابها آغاز شد.

بر اساس گزارش MSNBC، اکنون ناسا با استفاده از شبکه شهابهای آسمانی خود قصد دارد به روند حل این معما خاتمه داده و با افزودن به تعداد دوربینهای موجود در این شبکه به میزان پوشش این شبکه از آسمان بیافزاید. این شبکه می تواند به صورت آنی مدار شهابها را محاسبه کند.

دوشنبه 8/12/1390 - 14:50
موبایل
برخی سایتها اخباری را منتشر کرده اند که نشان می دهند نسخه جدید تلفن همراه هوشمند سری "گلکسی S" دارای یک نمایشگر 4.8 اینچی است.

به گزارش خبرگزاری مهر، شایعات جدیدی بیان می دارند که شرکت کره ای سامسونگ در کنگره جهانی موبایل که از 27 فوریه در بارسلونا آغاز می کند از تلفن همراه هوشمند جدید خود با عنوان Galaxy S III رونمایی می کند که دارای یک نمایشگر 4.8 اینچی است.

برپایه این اخبار تائید نشده، این نمایشگر بزرگ می تواند Galaxy S III را همانند "گلکسی نوت" که دارای یک نمایشگر 5.3 اینچی است به یک تبلت مینیاتوری تبدیل کند.

هنوز اطلاعاتی در خصوص ویژگیهای فنی که این پانل لمسی با آنها کار می کند منتشر نشده است. اما به نظر می رسد که سیستم عامل این تلفن همراه هوشمند جدید آندروئید 4.0 بستنی نانی باشد و به اتصالات "وای- فای"، بلوتوث، GPS، NFC (مناسب برای پرداختهای از راه موبایل) و HSPA+ باشد.

هرچند این شایعات اطلاعاتی را درباره آیا اینکه "گلکسی S III" برپایه یک پردازشگر چهار هسته ای قرار دارد و یا از شبکه نسل چهارم LTE نیز حمایت می کند یا خیر ارائه نمی کنند.

باوجود این، شایعاتی که چند ماه قبل در خصوص این دستگاه منتشر شده بود نشان می دادند که این موبایل دارای یک پردازشگر 4 هسته ای و مجهز به فناوری 3 بعدی خواهد بود. اما فناوری 3 بعدی تنها در سطح دوربین این تلفن همراه هوشمند عرضه نخواهد شد بلکه بر روی نمایشگر نیز به کار گرفته خواهد شد.

براساس گزارش وب نیوز، این تلفن همراه هوشمند جدید مدتی پس از رونمایی در کنگره موبایل احتمالاً به طور همزمان در 50 کشور عرضه می شود.

دوشنبه 8/12/1390 - 14:49
آموزش و تحقيقات
فیزیکدانان سرن در روزهای اخیر اعلام کردند سرعت نوترینوهای سریعتر از سرعت نور یک خطای محاسباتی بود. اما این خطا تنها یکی از اشتباهاتی است که دانشمندان در یک دهه اخیر انجام داده اند.

به گزارش خبرگزاری مهر، انیشتین درباره ثابت کیهان شناختی خود می گوید: "این بزرگترین خطای زندگی من است."

ثابت کیهان شناختی اصطلاحی است که معادلاتش در تلاش برای اثبات مدل استاندارد جهان هستند اما برخلاف آنچه که انیشتین انتظار داشت، آزمایشاتی که در دهه 90 انجام شدند نشان دادند که این ثابت کاملا صحیح است.

فیزیکدانان آزمایش "گرن ساسو- سرن" که با آشکارساز اپرا کار می کنند سال گذشته گزارشی را منتشر کردند که نشان می داد ذرات نوترینو با سرعت 60 نانو ثانیه سریعتر از سرعت نور حرکت می کنند.

اما در گزارشی که در روزهای اخیر منتشر شده است دانشمندان دریافتند که اتصال ناقص میان کابل فیبر نوری دستگاه گیرنده GPS ای که برای تصحیح زمانبندی حرکت نوترینوها مورد استفاده قرار می گرفت به یک رایانه عامل ثبت این سرعت عجیب بوده است.

در این گزارش جدید آمده است پس از برطرف شدن این نقص ارتباطی و محاسبه دوباره مدت زمان حرکت نوترینوها اختلاف زمانی میان حرکت نوترینوها و نور برطرف شد.

هرچند نباید این جمله معروف شخصیت داستان سفر به اعماق زمین، اثر ژول ورن نویسنده داستانهای علمی تخیلی را از یاد برد که می گوید: "پسرم، علم برپایه خطاها ساخته می شود. این خطاها مفید هستند چون گام به گام ما را به سوی واقعیت سوق می دهند."

اما حتی اگر بپذیریم که با اشتباه کردن، دانش ما توسعه می یابد باوجود این نباید فراموش کرد که میان خطا و لغزش تفاوت کمی وجود دارد.

به گفته دانشمندان آزمایش اپرا، زمانی که در یک آزمایش پیچیده همانند آزمایشات فیزیک 750 هزار اتصال الکتریکی وجود دارند همیشه یکی از آنها می تواند عمل نکند.

کشف ذره نوترینو یا "نزدیکترین ذره به هیچ که وجود دارد" خود داستان جالبی دارد. کاشف این ذره، ولفگانگ پائولی، فیزیکدان نظری بود. همکارانش همیشه این دانشمندان را دست می انداختند چون به هر آزمایشی که نزدیک می شد از کار می افتاد!

زمانی که در سال 1930 تئوری وجود نوترینو را در یکی از معروفترین خطاهای علم و برای توضیح در خصوص " واپاشی بتا" فرض کرد تصور می کرد که درباره نوعی ذره نور حرف می زند که تا پیش از آن هیچ آزمایشی درباره اش انجام نشده بود و نام این ذره را "نیوترون" گذاشت.

در سال 1934 انریکو فرمی تئوری واپاشی بتا را توسعه داد و اصطلاح نوترینو را که در زبان ایتالیایی به معنی (یک خنثای کوچک) است بر روی این ذره گذاشت.

خطاهای علمی در یک دهه اخیر
مطالعه ای که خبرگزاری رویترز و روزنامه وال استریت ژورنال انجام داده اند نشان می دهد که در فاصله زمانی سالهای 2001 تا 2011 پس از کشف یک خطای علمی، رد مقالات از سوی مجلات علمی 15 برابر شده درحالی که تعداد مقالات علمی منتشر شده تنها 14 درصد افزایش یافته است.
برپایه این مطالعه، به نظر می رسد زمانی که یک مقاله منتشر شده بازپس فرستاده می شود روی تمام آزمایشاتی که بعدها برپایه آن انجام شده است یک اثر منفی برجای می گذارد.
به همین دلیل، در سال 2011 وقتی مشخص شد نتایج به دست آمده درباره نوعی واکسن ضد سرطان اشتباه است یک دهه آزمایشات انجام شده توسط کلینیک مایو به همراه 18 تحقیق دیگر به سطل زباله ریخته شدند.
یکی از دانشمندانی که حتی وقتی اشتباه کرد هنوز حق داشت "رابرت اندورز میلیکان"، فیزیکدان آمریکایی بود که نه تنها به تعصب، مرد پرستی و سوء رفتار نسبت به دانشجویان خود متهم شد بلکه عادت بدی در "پختن" اطلاعات جمع آوری شده توسط دیگران داشت.
با وجود داشتن این عادات ناپسند، وی توانست جرم الکترون را به درستی اندازه گیری کند و در سال 1923 برنده جایزه نوبل فیزیک شود.
خطاهای پزشکی در مدت 5 سال دوبرابر شده اند
نتایج تحقیقات نگران کننده ای که توسط ژورنال اخلاق پزشکی (Journal of Medical Ethics) انجام شد نشان می دهد که در مطالعات پزشکی و زیست شناسی خطاهای کشف شده بین سالهای 2004 و 2009 دوبرابر و سرقت علمی 7 برابر شده است.
 
شاید "ویلیام سامرلین" از "مرکز سرطان شناسی اسلون- کترینگ"، یکی از نمونه های بارز کلاهبرداری پزشکی باشد. وی مدعی بود که اجزای پوست موش سیاه را به موش سفید بدون مشاهده هیچ علامت ردی پیوندی با موفقیت پیوند زده است.
اما در یکی از روزهای سال 1974 وی را با یک ماژیک و درحالی که مشغول دستکاری اطلاعات بود پیدا کردند (امروز بسیاری از سرقتهای علمی با استفاده از نرم افزار فتوشاپ انجام می شوند).
اما خطاهایی نیز در طول تاریخ عمل وجود داشته اند که یک سری مشکلات جدی را برای سلامت عمومی ایجاد کرده اند.
برای مثال، نتایج تحقیقی که ارتباط میان واکسن سه گانه و اوتیسم را نشان می داد 13 سال قبل در مجله معتبر پزشکی لانست منتشر شد.
انتشار این خبر ترس واکسن زدن به کودکان را در میان خانواده ها برانگیخت و موجب شد که موارد ابتلا به سرخک در میان کودکانی که واکسن دریافت نکرده بودند به شدت افزایش یابد، اما 12 سال زمان نیاز بود تا این نشریه انگلیسی این مطالعه را خارج کند و مولف آن، اندرو ویکفیلد را به "اشتباه حرفه ای وخیم" متهم کرد. این پزشک امروز از فعالیت پزشکی محروم است.
دوشنبه 8/12/1390 - 14:48
آموزش و تحقيقات
محقق ایرانی دانشگاه آکسفورد با الهام از پروتئین باکتری یک نوع بیماری موفق به ابداع ابرچسبی قدرتمند شده است که می تواند مولکولها را به یکدیگر بچسباند همچنین از این چسب می توان برای اتصال تمامی عواملی که نور خورشید را به انرژی تبدیل می کنند، استفاده کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، بیژن ذاکری فارغ التحصیل مقطع دکترای زیست شیمی دانشگاه آکسفورد به همراه استاد خود "مارک هوارث" با الهام از پروتئین نوعی باکتری که عامل ابتلا به بیماری "خوره" در انسان است، موفق به ابداع چنین چسبی شده است. این چسب می تواند در تحقیقات آزمایشگاهی و جوامع وسیعتر علمی کاربرد داشته باشد.

هوارث و ذاکری در بخش زیست شیمی دانشگاه آکسفورد این چسب را به واسطه تغییراتی در پروتئین باکتری به نام Streptococcus pyogenes ابداع کرده اند. این پروتئین توسط باکتری برای اتصال و هجوم به سلولهای بدن انسان استفاده می شود.

این پروتئین از ساختاری سه بعدی با پیوندهای مستحکم شیمیایی برخوردار است که در لحظه شکل گرفته و با قدرتی غیر قابل توصیف به یکدیگر وصل می شوند. ذاکری و استادش این پروتئین را به گونه ای دچار تغییر کردند که پیوند های شیمیایی آن از یکدیگر جدا شده و دوباره شکل بگیرند به این شکل بخش بزرگتر پروتئین را "اسپای کچر" و بخش کوچکتر را "اسپای تگ" نامیدند.

زمانی که این دو بخش به یکدیگر وصل می شوند هرگز این اتصال از بین نمی رود و در عین حال این دو بخش هرگز به ماده دیگری نیز نمی چسبند. در واقع این دو بخش تحت هر شرایط محیطی و دمایی به شکلی جدا ناشدنی به یکدیگر وصل می شوند و هرچه که به امتداد آنها متصل شده باشند را نیز در کنار یکدیگر نگه می دارند.

بر اساس گزارش آکسفورد، توانایی چسباندن این دو بخش از پروتئین به دیگر مولکولها می تواند کاربردهای بسیاری داشته باشد. برای مثال چسباندن تمامی آنزیمهای موثر در یک فرایند شیمیایی می تواند منجر به تسریع روند واکنش شود. همچنین می توان از این چسب برای اتصال تمامی عواملی که نور خورشید را به انرژی تبدیل می کنند استفاده کرد.

دوشنبه 8/12/1390 - 14:47
نجوم
صبحگاه روز چهارشنبه 10 اسفندماه پدیده زیبای مقارنه ماه با خوشه پروین رخ خواهد داد.

به گزارش خبرنگار مهر، خوشه پروین در فهرست اجرام غیر ستاره ای مسیه قرار دارد و دارای قدر (درخشندگی) 1.2 است، از این رو می توان آن را با چشم غیر مسلح مشاهده کرد.

در این خوشه ستاره ای حدود 300 تا 500 ستاره قرار دارد اما با چشم غیر مسلح تنها می توان 6 تا 7 ستاره را مشاهده کرد.
این خوشه ستاره ای در فاصله 400 سال نوری از زمین قرار دارد و ستارگان آن در یک سحابی بازتابی جا خوش کرده اند.
 
در صبحگاه روز چهارشنبه 10 اسفند ماه ساعت 5:12 پدیده مقارنه ماه و خورشه پروین رخ خواهد داد و این دو جرم آسمانی در نزدیکی یکدیگر قرار می گیرند. در این پدیده زاویه جدایی خوشه زیبای پروین با ماه 4 درجه است.
 
در این مقارنه فاز ماه (میزان سطح روشن ماه) 40 درصد است و درصورت ابری نبودن آسمان می توان این پدیده را رصد کرد.
دوشنبه 8/12/1390 - 14:46
نجوم
گروهی از دانشمندان ناسا با استفاده از اطلاعات جمع آوری شده توسط تلسکوپ فضایی اسپیتزر برای اولین بار کشف کردند که اشکال هندسی با عنوان "توپهای باکی" در فضا به شکل کره های جامد کربنی وجود دارند.

به گزارش خبرگزاری مهر، فولرن باکمینستر که با عنوان "توپ باکی" (buckyball ) نیز شناخته می شود کوچکترین شکل فولرنها است که از 60 اتم کربن تشکیل شده و ظاهری شبیه به یک توپ فوتبال دارد که سطح آن به اشکال شش ضلعی و پنج ضلعی تقسیم شده است.

ستاره شناسان با کمک تلسکوپ فضایی اسپیتزر این ذرات را در اطراف ستاره کوچک بسیار گرمی کشف کردند که بخشی از منظومه دوتایی "XX مار افسای" (XX Ophiuchi) در فاصله 6 هزار و 500 سال نوری از زمین را می سازد.

این کشف نشان می دهد که این کره های کوچک کربن در بسیاری از مناطق فضا به جای توده های گازی، ترکیبات جامدی را می سازند که به مقادیر بالایی از مولکولهای کربن نیاز دارند.

پیش از این، در سال 2010 به خاطر مشاهدات مادون قرمز، کره های فولرن باکمینستر گازی شکل کشف شده بودند.

 

 

این محققان در این خصوص توضیح دادند: توپهای باکی در کنار هم ردیف می شوند و یک شکل جامد شبیه به پرتقالهای چیده شده در جعبه را می سازند. ذراتی که ما شناسایی کردیم بسیار کوچک و بسیار ریزتر از پهنای یک تار مو هستند اما هر یک از آنها از میلیونها توپ باکی تشکیل شده اند."

براساس گزارش لایو ساینس، به گفته این دانشمندان، این توپهای فضایی کوچک به حدی در این منطقه فضا زیاد هستند که می توانند 10 هزار کوه اورست را بسازند.

يکشنبه 7/12/1390 - 17:50
نجوم
یک سری از بررسیهای جدیدی که کاوشگر کاسینی انجام داده است اطلاعات جدیدی را درباره اقلیم تیتان، بزرگترین قمر طبیعی زحل ارائه می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، این اطلاعات جدید که در مجله علمی Planetary and Space Science منتشر شده اند جزئیاتی را نشان می دهند که بیان می دارند بسیاری از ویژگیهای تیتان با سیاره ما مشترک هستند.

"کانر نیکسون"، دانشمند تیم کاسینی در مرکز پرواز فضایی گودارد در مریلند در این خصوص توضیح داد: "در کل، این اطلاعات به ما چند تکه جدید از پازل تیتان را ارائه می کنند و با جزئیات دقیق به ما نشان می دهند که اتمسفر و سطح تیتان همراه با ابرها، دره ها و دریاچه ها چگونه همانند زمین رفتار می کنند."

بخشی از این اطلاعات نوعی از تغییرات فصلی را در این قمر نشان می دهد و تائید می کند که ابرها در زمان زمستان پراکنده می شوند.

براساس گزارش ساینس دیلی، کاسینی بلافاصله پس از اینکه در سال 2004 به مجموعه زحل رسید آشکار کرد که ابرهای تیتان از اتان تشکیل شده اند.

 

 

در دسامبر 2006 اولین مطالعات طیف سنجی کاسینی یک نیم سایه را در قطب شمال این قمر نشان داد. در آن زمان ابرها تا 55 درجه عرض جغرافیایی شمالی را در بر می گرفتند.

اما در سال 2009 ابرها کنار رفتند و یک دریای هیدروکربوری با عنوان "دریای کراتن" و تعداد بسیاری دریاچه اطراف آن نمایان شد. با کمک این تصاویر، دانشمندان دریافتند که اتمسفر تیتان با تغییر فصول تغییر می کند.

دستگاه طیف نگار کاسینی توانست در طیف مادون قرمز برای تجزیه و تحلیل دمای سطح تیتان نقشه ای تهیه کند و به محققان اجازه دهد که تغییرات گرمایی سطحی در فاصله میان شب و روز را ارزیابی کند.

تحقیق دیگری که توسط محققان کالج لندن انجام شد ساختار داخلی این قمر زحل و شباهتهای ژئولوژیکی سطح آن را با سطح زمین مورد بررسی قرار داد.

نتایج این بررسیها حاکی از آن بود که هسته این قمر نسبت به بخشهای خارجی تر آن چگال تر است هرچند چگالی آن نسبت به پیش بینی ها کمتر بود.

این مسئله می تواند به این دلیل باشد که مقدار بسیاری یخ و یا سنگهایی که با آب فعل و انفعال کرده اند چگالی هسته را کم کرده اند. زمین و سایر سیارات خاکی از این جنبه کاملا متفاوت هستند و هسته ای متراکم از آهن دارند.

يکشنبه 7/12/1390 - 17:48
بیماری ها
گروهی از دانشمندان انگلیسی در بررسیهای خود نشان دادند که مصرف مداوم مرکبات قادر است خطر سکته مغزی در زنان را کاهش دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محققان مدرسه پزشکی نورویچ در دانشگاه آنگلیای شرقی با مطالعه روی رفتار غذایی حدود 70 هزار زن به مدت 14 سال به بررسی نقش و فواید مصرف "فلاونوئیدها"، ترکیبات حاضر در گیاهان، سبزیجات و میوه تازه و شکلات تلخ پرداختند.

نتایج این بررسیها نشان داد که مصرف بسیاری از فلاونوئیدهای حاضر در بسیاری از خوراکیها هیچ مزیت حائز اهمیتی را نشان نداد اما فلاونوئیدهای پرتقال و گریپ فروت در زنان یک کاهش 19 درصدی خطر سکته مغزی را به ثبت رساند.

براساس گزارش نیوزفود، این محققان در این خصوص توضیح دادند: "خوراکیهایی که محتوی ویتامین C هستند خطر سکته مغزی را کاهش می دهد. فلاونوئیدها برای عملکرد رگهای خونی مناسب هستند و یک اثر ضد التهابی دارند."

این دانشمندان به زنان توصیه کردند که پرتقال، گریپ فروت و سایر مرکبات را به صورت طبیعی مصرف کرده و از نوشیدن آب میوه های صنعتی که می توانند محتوی سطوح بالای قند باشند اجتناب کنند.
 

يکشنبه 7/12/1390 - 17:47
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته