• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 166
تعداد نظرات : 84
زمان آخرین مطلب : 4868روز قبل
اخبار

۱۰ پیشبینی در مورد رسانه‌ها در سال ۲۰۱۱

سال ۲۰۱۰ سالی بود که موبایل در عرصه رسانه، نمود چشم‌گیری پیدا کرد. آی‌پد شرکت اپل یکی از عواملی بود که به این مسئله دامن زد، طوری که بسیاری از رسانه‌ها از جمله واشگتن پست و CNN یک سیستم رسانه‌ای اجتماعی را به کمک اپلیکیشن‌های موبایل راه انداختند.
در سال ۲۰۱۱ هم به احتمال فروان شاهد رشد این مسئله خواهیم بود و محصولات رسانه‌ای را خواهمین دید که منحصرا ویژه موبایل و آیپد ساخته شده‌اند. اما اگر بخواهیم از منظر وسیع‌تری به رسانه‌های در سال ۲۰۱۱ بنگریم، باید بگوییم که رسانه‌های به سمت یک وب اجتماعی باز حرکت خواهند کرد.
شاید خواندن ۱۰ پیشبینی زیر بتواند نمایی از روزنامه‌نگاری و رسانه در سال آینده به شما بدهد:

۱- رسانه‌های درز دهنده اسناد و روزنامه‌نگاری: در سال ۲۰۱۰، ویکی‌لیکس را با نشت‌های اسناد محرمانه‌اش دیدیم. این سازمان بعد هر نشت خبری با بررسی میزان تأثیر اخبار منتشر شده، خود را تکامل می‌داد و مطرح‌تر می‌کرد. در سال ۲۰۱۱ بی‌شک چندین دولت جولیان آسانگ را به بهانه‌های مختلف تحت تعقیب قرار خواهند داد. اما حتی اگر ویکی‌لیکس کاملا خفه شود، ما شاهد طلوع پدیده «درز» یا «نشت» در روزنامه‌نگاری خواهیم بود. ما رسانه‌هایی را شاهد خواهمیم بود که از مدل ویکی‌لیکس تقلید و پیروی کنند.

حتی حالا هم سایت‌هایی مثل Openleaks، Brusselsleaks و Tradeleaks را داریم که هر یک می‌کوشند کاری شبیه ویکی‌لیکس بکنند. ما حتی سایت‌های درزدهنده خبر اختصاصی را خواهیم دید که به صورت اختصاصی روی یک حوزه خبری تمرکز خواهند کرد.
در چنین فضایی، رقابتی بین رسانه‌های درزدهنده، ایجاد خواهد شد و طبیعتا هر رسانه‌ای که بتواند بیشتر خبر درز بدهد، اخبارش اهمیت بیشتر داشته باشند و بتواند با رسانه‌های دیگر تعامل کند، برنده میدان خواهد بود.

۲- ادغام رسانه‌ها با هم و یا خرید آنها توسط شرکت‌های بزرگ: در سال ۲۰۱۰ یکی از مشهورترین وبلاگ‌های فناوری یعنی TechCrunch توسط AOL خریده شد، نیوزویک هم با Daily Beast ادغام شد. در سال ‌آینده هم احتمال خرید وبلاگ‌ها و رسانه‌هایی که مخاطب زیادی پیدا کرده باشند یا از حیث اقتصادی موفق باشند، توسط رسانه‌های بزرگ‌تر وجود دارد.

۳- رسانه‌هایی که منحصرا مبتنی بر تبلت و موبایل باشند: کاربران کثیر موبایل، باعث شده بود که بسیاری از روزنامه‌های و مجلات، نسخه موبایلی نشریه و همچنین اپلیکیشن خود را در اختیار خوانندگان خود بگذارند تا آنها بتوانند راحت‌تر مقالات و خبرها را مرور کنند و همچنین خود رسانه‌های هم از محل تبلیغات آنلاین، منتقع شوند.

اما در سال ۲۰۱۰، سالی که اخبار تبلت در رأس اخبار فناوری بود، ۱۵٫۷ میلیون عدد تبلت فروخته شد که ۸۵ درصد آنها، آیپد بودند. تخمین زده می‌شود که در سال ۲۰۱۱، میزان فروش تبلت دو برابر شود. چنین آماری، بعضی از شرکت‌های رسانه‌ای را متقاعد کرده است که نشریات الکترونیکی ویژه‌ای را منحصرا برای آیپد، منتشر کنند. سال آینده اخبار بیشتری در این زمینه، خواهیم شنید.

۴- رسانه‌های مبتنی بر موقعیت: ما اخبار مربوط به شبکه‌های اجتماعی مبتنی بر موقعیت را از سال ۲۰۰۹ شنیدیم، این روند در سال ۲۰۱۰ ادامه پیدا کرد، دیگر نام‌های Foursquare و Gowalla برای دوست‌داران فناوری ناآشنا نیستند. در سال ۲۰۱۰، گوگل هم سرویس جالب HotPot را راه‌اندازی کرد که بر اساس موقعیت کاربر، نزدیک‌ترین رستوران، سینما، فروشگاه، پمپ‌بنزین و … را معرفی می‌کند.
حالا تصور کنید که سایت‌های راه‌اندازی شوند که وقتی کاربر با مرورگر موبایل خود وارد آنها می‌شود، با استفاده از اطلاعات GPS ، متوجه موقعیت او شوند و اخبار متناسب با محل جغرافیایی او را به خوردش بدهند.

۵- بهینه‌سازی رسانه‌های خبری برای کشاندن هر چه بیشتر خواننده از رسانه‌های اجتماعی: شبکه‌های اجتماعی مثل فیس‌بوک ترافیک بسیار بالایی دارند. بر طیق آمار جالبی که در سال ۲۰۱۰ منتشر شد، ۲۵ درصد کل مرور صفحه‌ها توسط کاربران آمریکایی را فیس‌بوک به خود اختصاص داده بود!
گرچه بیش از ۱۰ تا ۱۵ درصد ترافیک سایت‌های بزرگ خبری، از فیس‌بوک و دیگر شبکه‌های اجتماعی تأمین نمی‌شود، اما باید توجه داشت که آمار ارجاع بازدیدکننده از این شبکه‌ها، در حال افزایش است. به علاوه در مورد رسانه‌های خبری نوپا، بهنیه‌سازی سایت برای جلب بیشتر خواننده از شبکه‌های اجتماعی اهمیت بیشتری دارد.

۶- روزنامه‌نگاری شهروندی و کم‌رنگ کردن نقش خبرنگاران مقیم درکشورهای دوردست: شهروندان روزنامه‌نگار با تکیه بر فناوری، نقش روزافزونی در خبرسازی بازی می‌کنند و رسانه‌های معتبر هم به صورت روز افزونی اعتماد بیشتری به اخبار تولیدشده توسط آنها پیدا می‌کنند.
در چنین شرایطی نقش خبرنگاران مقیم در کشورهای دیگر برای تأمین و پوشش خبری کم‌رنگ می‌شود.

۷- تعامل رسانه‌های بزرگ و کوچک با هم: رسانه‌های بزرگ خبر همیشه در فشار هستند که حجم زیادی خبر موثق و اوریجینال تولید کنند. پیداست که در جهان امروز و درشرایطی که محدودیت‌های مالی، دست رسانه‌ها را از نظر تأمین پرسنل مورد نیاز می‌بنند، آنها گاهی مجبور می‌شوند که اخبار تولیدی رسانه‌های دیگر را بازنشر کنند، مثلا CNN و نیویورک تایمز در بخش فناوری به رسانه‌های کوچک‌تر وابسته هستند.

چنین نیازی به اخبار باکیفیت و اوریجینال باعث می‌شود که رسانه‌های تأمین‌کننده خبر هم متعهد به افزایش کیفیت کار خود وتخصصی کردن بیشتر حرفه خود شوند.

۸- پوشش خبری جوامع آنلاین به عنوان خبر: هم‌اکنون بعضی از رسانه‌های خارجی که دسترسی عینی به جامعه ایران ندارند، با بازتاب دادن نظرات و عکس‌العمل مردم در شبکه‌های اجتماعی و وبلاگ‌ها، اخبار خود را تکمیل می‌کنند. با تکمیل ابزارهای پایش اجتماعی، چنین نقشی در سال آینده پررنگ‌تر خواهد شد و از حاشیه به مرکز خواهد آمد.
بنابراین می‌توان انتظار داشت که به صورت واضح‌تری در ذیل هر خبر ، عکس‌العمل آنلاین مردم در شبکه‌های اجتماعی، بازتاب پیدا کند.

۹- برخورد هوشمندانه‌تر رسانه‌های خبری با شبکه‌های اجتماعی: تا به حال رسم بر این بود که فرد یا افراد خاصی مسئولیت تعامل رسانه را با شبکه‌های اجتماعی داشته باشند. اما در راهبرد جدید، تک‌تک اعضای یک رسانه خبری به عنوان یک وظیفه، مسئولیت دارند که تعامل با شبکه‌های اجتماعی را در فهرست کاری خود بگنجانند.

۱۰- تلویزیون تعاملی: بر اساس آخرین برآوردها، آمریکایی‌ها، مدت زمان بیشتری را صرف اینترنت می‌کنند تا تلویزیون. به علاوه نیمی از آنها هم، در آن واحد هم وب‌گردی می‌کنند و هم گوشه چشمی به تلویزیون دارند.

سال ۲۰۱۰ را در حالی به پایان می‌بریم که مرتب اخبار مربوط به تلویزیون گوگل یا iTV و Boxee Box را می‌خواندیم، در سال‌ آینده نقش تلویزیون‌های اینترنتی تعاملی پررنگ‌تر خواهد شد.

منبع

چهارشنبه 15/10/1389 - 13:40
عقاید و احکام

نزول رحمت الهی بر سرزمین کفر؟!!

.: سوال:
چند سالی است کشور ما از کمی بارندگی رنج می برد و مدام با کم آبی ناشی از آن دست و پنجه نرم می کند. این در حالی است که برخی از مناطق دنیا مانند اروپا شاهد بارشهای چشمگیر برف و باران های موسمی اند.
این تفاوت وضعیت، سوالی را در ذهن قشر عظیمی از مردم ایجاد کرده است که اگر نزول رحمت الهی بسته به ایمان و عمل مردم است پس چرا از کشور ما دامن کشیده و بر سرزمین کفر نازل می شود؟
 

.: پاسخ:

چند مقدمه
در پاسخ به این سوال ذکر چند مقدمه لازم است:
1. باید اعتراف کرد که دستیابی به پاسخ سوالاتی از این جنس که «چرا خدا چنین کرد؟» یا «چرا خدا چنین می کند؟» کار آسانی نیست. زیرا در پس کارهای خدا علل و حکمتهای فراوانی نهفته که دست ما از اکثر آنها کوتاه است. مگر آنکه خود ذات مقدسش به نحوی به ما بفهماند که داستان از چه قرار است. جریانهایی که بین خضر و موسی علیهماالسلام رخ داد (71-82/کهف) نمونه خوبی برای این سخن ماست.
2. نهایت کاری که از ما بر می آید تحلیل و علت یابی کارهای خدا با آنچه که از راه کتاب و عترت علیهم السلام به ما رسیده است؛ بیش از این هم مقدور ما نیست مگر با اتصال به عالم غیب و علم لدنی.
3. عالم خلقت با قوانینی اداره می شود به نام سنت های الهی. این سنت ها متعدد بوده و هر کنش و واکنشی در عالم تحت تاثیر یکی از این سنن یا قوانین الهی صورت می پذیرد. نقل و تبیین سنت های الهی نیازمند مجالی دیگر است؛ اما در این مقاله به برخی از آنها که مورد بحث است اشاره خواهد شد.


یک سنت قطعی الهی
یکی از قوانین الهی که در عالم حاکم است و از آیاتی نظیر 96/اعراف به دست می آید. آیه می فرماید: «وَ لَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُرى‏ آمَنُوا وَ اتَّقَوْا لَفَتَحْنا عَلَیْهِمْ بَرَكاتٍ مِنَ السَّماءِ وَ الْأَرْضِ» و اگر اهل شهرها و آبادى‏ها ایمان مى‏آوردند و پرهیزكارى پیشه مى‏كردند، یقیناً [درهاىِ‏] بركاتى از آسمان و زمین را بر آنان مى‏گشودیم‏.
پس بر اساس این قانون اگر مردم منطقه ای اهل ایمان و رعایت دستورات الهی شدند خداوند آنها را از باران و برف مناسب و به موقع بهره مند خواهد کرد. در نتیجه چشمه ها جوشان، نهرها خروشان، زمین و باغها سرسبز و کشاورزی شان پررونق خواهد شد. اما اگر خلاف این قانون عمل کنند؛ دست به بی دینی و بی ایمانی بزنند مسلما نتیجه ای به عکس خواهند گرفت.


سوال برخاسته از این سنت
حال که چنین است پس چرا در مثل اروپا که مهد بی ایمانی و فسق و فجور و فحشاء است این قانون اجرا نمی شود؟ چرا آنها دچار خشکسالی و بی آبی و مانند آن نمی شوند؟



 

دو سوال تأمل برانگیز قبل از جواب
1. آیا واقعا آنچه بر آنها نازل می شود رحمت است و مایه برکت؟!
قرآن فرمود اگر مردم اهل ایمان و تقوا باشند ما درهای رحمت و برکت زمینی و آسمانی خود را به روی آنها می گشاییم. و این یعنی برف و بارانی که به موقع و به مقدار مناسب ببارد تا در نهایت آنچه بارید به سود مردم آن سامان باشد؛ اما اگر این شرایط را نداشت به موقع نبودن، کمتر یا بسیار بیشتر از میزان لازم بودن؛ آیا باز هم می شود رحمت و برکت؟! قرآن کجا فرمود اگر مردم اهل ایمان و تقوا نشدند ما باران و برف نازل می کنیم؟ صرف باد و باران و برف که رحمت نیست. وقتی اینها رحمتند و نشانه لطف خدایند که نتیجه و برآیندی مفید برای آن شهر و دیار داشته باشد اما اگر غیر از این شد عده ای را کشت و اماکن و زمینهایی را نابود کرد، زیر ساختها را تخریب کرد و ... آیا باز هم می شود نام رحمت و برکت را روی آن گمارد؟
اگر محاسبات دقیق اقتصادی در فلان کشور ثابت کند که برف و باران امسال ضرری که به کشور وارد کرد در نهایت بیش از سودی بود که عاید ما ساخت. آیا باز هم می شود نام رحمت و برکت الهی را بر آن نهاد؟
خلاصه اینکه نمی توان هر بارشی را رحمت و موجب برکت دانست.

2. آیا واقعا تمام و یا اکثریت مردم اروپا مردمانی کافر و لاابالی هستند؟!
آنچه از آن اصل قرآنی به دست می آید این است که این حکم در مورد اکثریت یک جامعه است زیرا فرمود: «أَهْلَ الْقُرى» پس اگر همه یا اکثریت مردم اهل ایمان و تقوا بودند درهای برکت گشوده می شود. در مقابل اگر همه یا اکثریت مردم اهل بی ایمانی و فسق و فجور بودند درهای برکت بسته خواهد شد.(ر.ک.المیزان 8/254)
با توجه به این نکته که آیا واقعا «اکثر» مردم اروپا از خدا بی خبرند و مدام مشغول فسق و فجور و فحشا هستند؟
باید دانست که اگر مردم منطقه ای با تکنولوژی قدیم و جدید از اسلام دور نگه داشته شوند اما به واقع منکر و معاند با اسلام نباشند به طوری که اگر اسلام ناب توانست از دیوارهای بتنی و سر به فلک کشیده تبلیغات مدرن هیات حاکمه گذشته و خود را به ایشان عرضه کند اینها با جان و دل پذیرای آن باشند چنین افرادی مستضعف دینی خواهند بود (98/نساء) که خدا نسبت به آنها غفور و رحیم است.(99/نساء)
از کجا معلوم که اکثریت جامعه اروپایی امروز از این سنخ نباشند؟ شاهد بر این گمانه موج اسلام گرایی و توجه به قرآن است که امروز در غرب شاهد آنیم.
خلاصه اینکه نسبت دادن کفر به معنای عناد با خدا و خداپرستی و غرق در فسق و فجور بودن به اکثر مردم اروپا کار آسانی نیست.
توجه: منظور ما از طرح این سوالات نادیده گرفتن اخبار و گزارشات نابهنجار غرب و غربیان نیست. ما نمی خواهیم مردم آنجا را در دینداری و خداشناسی یک سر و گردن بالاتر از مسلمانان کشور خودمان معرفی کنیم. هدف ما واکاوی دقیق سوال و بالا بردن دقت نظر خوانندگان عزیز است.


سوال اصلی و پاسخ آن
پس از دقت و تفکر در دو سوال بالا اکنون به همان سوال اول این مقاله بازگشته و با حفظ فرضیاتش به پاسخ آن می پردازیم.
سوال: اگر نزول رحمت الهی بسته به ایمان و تقوای مردم است پس چرا اروپا که مهد فسق و فجور و کانون عناد با خدا و خداپرستی است دچار کم آبی و خشکسالی نمی شود؟
جواب: اگر به واقع این دو شرط وجود داشته باشد:

1. اکثر مردم اروپا دشمن و منکر خدا و خداپرستی بوده و مدام در فساد غوطه ور باشند.

2. برآیند سود و زیان بارندگی ها برای آنان خیر باشد و برکت.
آنگاه می گوییم پاسخ این سوال را خداوند متعال در قرآن کریم به وضوح در سه بند بیان کرده است:
اول: رحمت دانستن این بارشها، پنداری بیش نیست:
«أَ یَحْسَبُونَ أَنَّما نُمِدُّهُمْ بِهِ مِنْ مالٍ وَ بَنِینَ * نُسارِعُ لَهُمْ فِی الْخَیْراتِ بَلْ لا یَشْعُرُونَ » (55-56/مومنون)
معناى آیه این است: آیا اینان گمان مى‏كنند كه اگر در مدت مهلت، مال و فرزندان [و یا هر نعمتی که] به ایشان دادیم، از این جهت بوده كه دوستشان داشته‏ایم و یا نزد ما احترام داشتند لذا خواسته‏ایم خیرشان را زودتر به ایشان برسانیم؟ نه؛ بلكه مطلب عكس این است، ولى آنان حقیقت امر را درك نمى‏كنند، زیرا حقیقت امر این است كه ما ایشان را «املاء» و «استدراج» كرده‏ایم، یعنى اگر مال و فرزند و نعمتهای بیشتر به ایشان مى‏دهیم، مى‏خواهیم در طغیان بیشترى فرو روند. و این همان مضمونى است كه خداى تعالى در آیات 182و 183 سوره مبارکه اعراف آورده و مى‏فرماید: «وَالَّذِینَ كَذَّبُواْ بَِایَاتِنَا سَنَسْتَدْرِجُهُم مِّنْ حَیْثُ لَا یَعْلَمُونَ* وَ أُمْلىِ لَهُمْ إِنَّ كَیْدِى مَتِین‏»؛ و كسانى كه آیات ما را تكذیب كردند، به تدریج از جایى كه نمى‏دانند [به ورطه سقوط و هلاكت مى‏كشانیم تا عاقبت به عذاب دنیا و آخرت دچار شوند.] و به آنان مهلت مى‏دهیم [زیرا از سیطره قدرت ما بیرون رفتنى نیستند] یقیناً تدبیر و نقشه من استوار است. (المیزان15/53)
دوم: این نعمتهای ظاهری که ما به کفار می دهیم در حکم تصفیه حساب با آنها در همین دنیاست:
«مَن كاَنَ یُرِیدُ الْحَیَوةَ الدُّنْیَا وَ زِینَتهََا نُوَفّ‏ِ إِلَیهِْمْ أَعْمَالَهُمْ فِیهَا وَ هُمْ فِیهَا لَا یُبْخَسُونَ * أُوْلَئكَ الَّذِینَ لَیْسَ لهَُمْ فىِ الاَْخِرَةِ إِلَّا النَّارُ » (15-16/هود علیه السلام)؛ كسانى كه زندگى دنیا و زیور و زینتش را بخواهند، ثمره تلاششان را به طور كامل در [همین‏] دنیا به آنان مى‏دهیم و چیزى از آن كاسته نخواهد شد. اما اینان كسانى هستند كه در آخرت، سهمى جز آتش برایشان نیست‏.
شاید نتوان کسی را پیدا کرد که در طول عمر خود یک یا چند کار خوب و عمل شایسته انجام نداده باشد. بی دین ترین افراد هم بالاخره چند کمک به مردم یا چیزی از این قبیل در نامه عملشان ثبت است. خداوند در مورد این عده که بر اثر عقاید و باورهای باطل عاقبتی بر باد رفته دارند می فرماید ما پاداش آن چند کار خوب اینها را در همین دنیا می دهیم تا در قیامت چیزی از دستگاه عدل ما طلبکار نباشند.

سوم: این به ظاهر نعمتهایی که ما به آنها می دهیم، رحمت نیست؛ بلکه در حقیقت عذاب دنیایی آنهاست:
«وَلا تُعْجِبْكَ أَمْوالُهُمْ وَ أَوْلادُهُمْ إِنَّما یُرِیدُ اللَّهُ أَنْ یُعَذِّبَهُمْ بِها فِی الدُّنْیا وَ تَزْهَقَ أَنْفُسُهُمْ وَ هُمْ كافِرُونَ»(85/توبه)؛ اموال و فرزندانشان تو را به شگفت نیاورد [این‏ها براى آنان خوشبختى نیست‏] خدا فقط مى‏خواهد آنان را در دنیا به اموال و فرزندانشان عذاب كند، و در حالى كه كافرند جانشان درآید.
گاهی عذابی سهمگین در چشم دنیا بین ما نعمت جلوه کرده و باعث اشتباه ما می شود. شاید هم تقصیری نداشته باشیم؛ زیرا با عذاب نعمت گونه بیگانه ایم از این رو اکثر ماها در تشخیص این گونه عذابها دچار خطای دید شده و آن را نعمت و رحمتی برای خود یا دیگران می پنداریم.
خداوند متعال در این آیه در صدد رفع آن خطای دید انسانهاست لذا می فرماید: این رونق اقتصادی و نیروی انسانی بی دین ها شما را به شگفت وا ندارد و برای شما سوال برانگیز نباشد؛ زیرا در واقع ما داریم آنها را از دو راه اقتصادى و انسانى عذاب می کنیم.
اینها که اعتقادی به آخرت و حساب و کتاب آنجا ندارند لذا تمام همت و علاقه شان را صرف همین دو بخش می کنند و زمانی هم که لحظه جدایی ایشان با محبوب هایشان فرا می رسد دردشان شروع و ناله شان به هوا بلند می شود. خواه این جدایی در مقاطعی از همین دنیا و از سوی مال و فرزند باشد خواه هنگام مرگ و از سوی خود همین شخص باشد.
بر این اساس هر چقدر رونق اقتصادی و نیروی انسانی این افراد بیشتر باشد دلبستگی اینها نیز بیشتر می شود. هم غم و غصه حفظشان افزون می گردد و هم رنج جدائیشان دردناک تر می شود.
این سه بند پاسخهای قرآنی بودند به آن سوال با فرضیاتی که به همراه داشت.
 

چهارشنبه 15/10/1389 - 13:38
کامپیوتر و اینترنت

بهترین مدارک بین الملی آی تی
 در سال ۲۰۱۰

همسو با دگرگونی های پرشتاب در زمینه تکنولوژی و فناوری اطلاعات و به منظور افزایش سطح دانش و مهارت فنی کارشناسان IT ، شرکت های بزرگ آی تی در سراسر جهان اقدام به ارائه مدارک بین المللی در زمینه هایی مثل سخت افزار ،نرم افزار ، امنیت ، شبکه ، برنامه نویسی و … کرده اند .بحث ها همیشه پیرامون مدارک آی تی بالا بود و هست .اینکه چه مدرکی بازار کار یا آینده ی بهتر دارد و مسائلی از این قبیل. علاقه مندان همیشه بین مدارک مختلف و همچنین تبلیغات آموزشگاه ها سردرگم هستند .
Erik Eckel در مقاله ای در سایت
techrepublic.com ده مدرک برتر آی تی در سال ۲۰۱۰ را براساس میزان اشتغال ، درآمد و کاربرد آنها لیست کرده است که در زیر هر کدام همراه با توضیحی مختصر آمده است .

۱ : MCITP
در لیست مدارک مایکروسافت هم اکنون MCITP بهترین certification است .در دنیای سیستم ها و شبکه های بسیاری بر پایه ی ویندوز وجود دارد و این دلیل گرایش زیاد به سمت MCITP است.متخصصانی که مدرک Microsoft Certified IT Professional یا MCITP را می گیرند توانایی توسعه ی دانش و مهارت لازم برای برنامه ریزی، گسترش ، پشتیبانی ، نگهداری و بهینه ساختن تکنولوژی های مایکروسافت را دارند .بخصوص ، Enterprise Desktop Administrator 7 و Server Administrator در سطح جهان هم اکنون زیاد مورد نیاز است و همچنین Messaging Administrator 2010 .

2 : MCTS
این سری از مدارک مایکروسافت فرصتی است برای متخصصین که مهارت های فردی خود را در یک تکنولوژی خاص نشان دهند .برای آن دسته از متخصصین که توانایی پیاده سازی ، طراحی وعیب یابی یک تکنولوژی خاص مایکروسافت را دارا می باشند. مدارک Microsoft Certified Technology Specialist یا MCTS عموماً شامل یک تا سه آزمون بوده و بر روی یک محصول یا تکنولوژی کلیدی مایکروسافت متمرکز می گردند . این مدارک در بر گیرنده مهارتهای شغلی نبوده و با از دور خارج شدن آن محصول ، مدارک مربوطه نیز از اعتبار ساقط می گردند .از این لینک می توانید لیست مدارک MCTS مایکروسافت را ببینید .

۳ : Network+
تمام متخصصان آی تی باید در مورد مبنا و قاعده کلی شبکه و همچنین خیلی مفاهیم زیرساختاری یک ارگان چه براساس لینوکس باشد یا مایکروسافت و یا اپل آگاهی داشته باشند .اکثرا این مدرک Network+ شرکت CompTIA را نادیده می گیرند در صورتی که متخصصان آی تی باید در رزومه ی خود چنین مدرکی داشته باشند .
به طور کلی دروس این مدرک در بر گیرنده کلیه مطالب اولیه و پایه در مورد انواع شبکه های کامپیوتری ، توپولوژی شبکه ، پروتکلهای مختلف ، معرفی سخت افزار مورد نیاز راه اندازی شبکه و … بوده و اساسا پایه و پیش نیاز مناسبی برای مطالعه دروس تخصصی تر شبکه نظیر دوره های MCSE یا MCITP می باشد.

۴ : A+
همانند مدرک نتورک پلاس از CompTIA داشتن مدرک A+ هم یکی دیگر از مدارکی است که متخصصان آی تی باید در رزومه ی خود داشته باشند .
دریافت این گواهینامه متضمن دانش فنی شما در ارتباط با نرم افزار و سخت افزار کامپیوتر در حد یک تکنسین فنی می باشد .دوره آموزشی A+ دارای دو بخش سخت افزار و نرم افزار است.

۵ : CSSA
این مدرک از شرکت SonicWALLs در رابطه با دیوایس های شبکه ی این کمپانی است .مدرک Certified SonicWALL Security Administrator یا CSSA مهندسان را قادر به رفع مشکلات امنیتی شبکه و ایجاد  secure remote access یا secure wireless administration می کند .در کل مهندسان نیاز ضروری دارند به اطلاعات و تخصص های لازم برای کانفیگ و عیب یابی دیوایس های SonicWALL که سرویس های امنیتی ارائه می دهند .

۶ : CCNA
اگر چه SonicWALL جا پای سیسکو گذاشته است اما همچنان تقاضا برای مهارت های سیسکو با قدرت باقیست .داشتن مهارت Cisco Certified Network Associate
یا CCNA در رزومه ی خود کمک می کند به  متقاعد کردن ارگان های بزرگ از این جهت که شما دانش و مهارت لازم را برای گسترش و عیب یابی روترهای سیسکو و سوئیچ های شبکه دارید .

۷ : ACTC
سیستم های اپل با سرعت زیادی درحال گسترش است و با لطبع نیاز به کسانی که در زمینه گسترش و اداره کردن شبکه های مبتنی بر Mac OS X مهارت داشته در سطح جهان وجود دارد .سازمان های زیادی در سطح جهان از شبکه های قدیمی ویندوزی به محیط Mac OS X client-server کوچ کرده اند .داشتن Apple Certified Technical Coordinator یا ACTC  به شما کمک می کند که بتوانید در پروژه های اپلی شرکت کنید و درکل اگر از فن های اپل و Mac OS X Snow Leopard هستید با داشتن این مدرک دانش و مهارت لازم برای گسترش و نگهداری زیر ساختار و سرورهای اپل را خواهید داشت .

۹ : CISSP
اگر شما برنامه ای برای رفتن به سمت دنیای امنیت اطلاعات دارید مدرک CISSP بسیار مناسب برای شما است .Certified Information Systems Security Professional یا CISSP به دلیل این که برخلاف سایر مدارک امنیتی، وابسته به محصولات هیچ شرکت سخت افزاری یا نرم افزاری خاص نیست قادر است به افراد متخصص امنیت، تبحر لازم را در طرح و پیاده سازی سیاست های کلان امنیتی اعطا نماید.مدرک CISSP در دنیا از نظر درآمد در جایگاه بسیار خوبی قرار دارد که نشان از اهمیت و در عین حال دشوارتر بودن مراحل کسب و نگهداری مدرک CISSP دارد.

۱۰ : PMP
مدرک Project Management Professional یا PMP از جمله مدارک کمپانی PMI جهت ارزیابی مهارت های پیشرفته مدیران سازمانی و غیرسازمانی پروژه در در زمان بندی ، بودجه ریزی و استفاده از منابع انسانی به صورت موثر و کارآمد در پروژه های IT می باشد. با کسب این مدرک قادر به تحلیل پیامد ها ، حل مسائل و مشکلات بوجود آمده و حتی رسیدن به سود های کلان خواهید بود .این مدرک معروفترین و معتبرترین در زمینه مدیریت پروژه است .بسیاری از شرکتهای بزرگ دنیا داشتن مدرک بین المللی PMP را برای مدیران پروژه خود الزامی کردند و در داخل ایران هم این روند کم کم درحال گسترش است .

چهارشنبه 15/10/1389 - 13:36
داستان و حکایت

هدیه ایی برای آرینیس

آخرین پادشاه ماد ، ایشتوویگو (به یونانی آستیاگ) بود. وی از ۵۸۵ تا ۵۵۰ پیش از میلاد حکومت کرد . روزی که با آرینیس (خواهر کرزوس، آخرین پادشاه کشور لیدیه) ازدواج کرد ، بزرگان ایران هدایای بسیاری برای آنها آوردند در میان همه هدایا ، هدیه هارپاگ (یکی از اشراف زادگان ماد ) بیشتر از همه خود نمایی می کرد تاج طلایی با سه رشته زنجیر بسیار زیبا که دو رشته تا روی شانه ها و زنجیره سوم که در پشت سر بود تا روی زمین بلندا داشت . آرینیس به همسرش گفت حتما کسی که این هدیه را به ما داده بسیار شما را دوست می دارد .
ایشتوویگو خندید و گفت پدرم هووخشتره همیشه به من هشدار می داد و می گفت : خائنین هدیه های بزرگتری برایت خواهند آورد .
آرینیس گفت چطور می توانید دشمنی در دربار داشته باشید ؟!
همسرش دستی بر رشته طلایی تاج آرینیس کشید و گفت در دربار بیشتر از بیرونش دشمن دارم ...
ارد بزرگ می گوید : ( دشمن ابزار نابود ساختن آدمی را ، در درون سرای او جست و جو می کند ) . گفته می شود پس از قیام کوروش هخامنشی که فرزند ماندانا دختر ایشتوویگو بود ، هارپاگ در دربار سر به شورش برداشته و همانگونه که امپراتور ایران پیش تر گفته بود دشمنی نهان خویش را هویدا کرد .

یادآوری :
ایشتوویگو : این نام ریشه ایرانی دارد و به معنای نیزه‌گَردان است .

چهارشنبه 15/10/1389 - 13:33
تاریخ

افروز و آسیمن

اردوان پنجم (اشک بیست و نهم) بیست و هشتمین و آخرین شاه ایرانزمین از دودمان اشکانی است .
در سال 217 میلادی "کاراکالا" (قیصر امپراتوری روم) سفیری به ایران فرستاد و دختر پادشاه کشورمان را برای خود خواستگاری کرد .
اردوان پادشاهی نرم خو و خواستار صلح بود و به این خاطر ، این ازدواج را مایه دوستی دو ملت دید لذا این درخواست را پذیرفت .
روزی که قرار بود قیصر روم به پایتخت ایران بیاید "آسیمن" دختر اردوان در دلش آشوب و دلهره غوغا می کرد و تنش می لرزید چون خبر رسید قیصر روم در نزدیکی پایتخت است پادشاه و بزرگان خواستند به استقبال قیصر از شهر خارج شوند ابتدا پادشاه خواست آسیمن را نیز با خود ببرد اما وقتی حال او را آنگونه دید منصرف شد.
قیصر روم کاراکالا خصلت واقعی غربی ها را به خوبی دارا بود او با لشکری عظیم ناگهان بر سر بزرگان و ریش سفیدان ایرانی هجوم آورد و همه را از دم تیغ گذرانید خوشبختانه پادشاه ایران توسط جان برکفانش از این مهلکه جان سالم بدر برد .
اردوان پنجم نباید به دشمن خویش اعتماد می نمود و به قول ارد بزرگ : دشمن ! دشمن است ، فریب زبان چرب دشمن را مخور .
روز بعد اردوان به سپه سالارانش گفت : پیش از چیدن سیب های سرخ از باغ های میهن ، سر قیصر روم را خواهم چید !
چند روزی گذشت امپراتور ایران در حال جمع کردن سپاه عظیمی بود ، که "افروز" ( یکی از نجبای پارت ) اجازه دیدار خواست .
افروز در مقابل پادشاه ایران سبدی که مخصوص چیدن سیب است گذاشت . چون نگهبانان بسته پارچه ایی داخل آن را برداشتند با حیرت سر کاراکالا قیصر و امپراتور روم را دیدند .
افروز گفت این سیب پوسیده را از نزدیکی شهر "حران" چیدم .
چندی بعد ، هنگامی که زمان چیدن سیب های سرخ فرا رسیده بود ، افروز بر پشت خویش سبد بزرگ حمل سیب را بسته بود و همسرش آسیمن سیب ها را با ظرافت می چید و در آن می نهاد !
آری افروز داماد امپراتور ایرانزمین اردوان پنجم شده بود ...

چهارشنبه 15/10/1389 - 13:32
آلبوم تصاویر

ghosts

ghosts

ghosts

ghosts

ghosts

ghosts

ghosts

ghosts

ghosts

ghosts

ghosts

ghosts

ghosts

ghosts

ghosts

چهارشنبه 15/10/1389 - 13:31
مهدویت

امام زمان(علیه السلام)، امان اهل زمین

قال مولانا الامام المهدی-عجل الله تعالی فرجه الشریف- :
(إِنّی لاََمانٌ لاَِهْلِ الاَْرْضِ كَما أَنَّ النُّجُومَ أَمانٌ لاَِهْلِ السَّماءِ)[1]
همانا، من، امان و مایه ایمنى براى اهل زمینم; همان گونه كه ستاره ها، سبب ایمنى اهل آسمان اند.

شرح
این كلام، قسمتى از جواب هایى است كه امام زمان(علیه السلام)، در پاسخ به نامه ى اسحاق بن یعقوب فرموده است. اسحاق در این نامه، از علت غیبت سؤال مى كند. حضرت بعد از جواب و بیان علّت غیبت، به این نكته اشاره دارد كه وجود امام در غیبت، بى فایده و اثر نیست; از فواید امام این است كه وجود او سبب ایمنى براى اهل زمین است; همان گونه كه ستارگان آسمان مایه ى ایمنى براى اهل آسمان اند. در روایات صحیح دیگرى نیز به همین مضمون اشاره شده است. در آن روایات آمده است: اگر حجت در زمین نباشد، زمین و اهل آن، دگرگون و مضطرب خواهند شد.
در تشبیه امان بودن امام زمان(علیه السلام) براى اهل زمین، به امان بودن ستارگان براى اهل آسمان، وجوه تشابهى نهفته است كه به دو مورد از آن ها اشاره مى كنیم:
1. همان گونه كه از جهت تكوینى، وجود ستارگان و كیفیّت وضع آن ها موجب امان و آرامش كرات و سیارات و كهكشان هاست، وجود امام زمان(علیه السلام) نسبت به موجودات زمین نیز چنین است.
2. همان گونه كه به سبب ستارگان، شیاطین از آسمان ها رانده شدند و امان و آرامش براى اهالى آسمان ها، از جمله ملائكه فراهم شد، وجود امام زمان(علیه السلام) نیز تكویناً و تشریعاً سبب طرد شیاطین از اهل زمین، خصوصاً انسان ها خواهد بود.

--------------------------------------------------------------------------------
[1]. كمال الدین، ج2، ص485، ح10 ; الغیبه، شیخ طوسى، ص292، ح247 ; احتجاج، ج2، ص284 ; إعلام الورى، ج2، ص272 ; كشف الغمه، ج3، ص340 ; الخرائج و الجرائح، ج3، ص1115 ; بحارالأنوار، ج53، ص181، ح10 .

چهارشنبه 15/10/1389 - 13:16
کامپیوتر و اینترنت

انیمیشن جدید و فوق العاده زیبا و کمدی
Open Season 3


لینکهای دانلود

http://hotfile.com/dl/91755903/7659594/oem-os3-xvid.avi.html
 

رمز فایل: ندارد

لینکهای دانلود غیرمستقیم و از سایت محبوب «هات فایل» می باشند.

چهارشنبه 15/10/1389 - 13:15
تزیینات و دکوراسیون

دکوراسیون شادی آفرین در خانه

تصور کنید پس از یک روز کاری سخت که سپری کرده اید و هزاران مشکل ریز و درشتی که داشته اید، رسیدن به خانه و لم دادن روی یک مبل در کنار یک خانواده پر انرژی و شاد چه قدر می تواند خستگی را از تن شما به در کند. روان شناسان بر این باور هستند که استراحت در محیطی آرام، خلوت و شاد به راحتی و در مدت کوتاهی می تواند موجب شود شما با سرزندگی بیشتری به امور روزانه خود برسید؛ بنابراین توجه به شاد بودن دکوراسیون خانه کمک زیادی برای رفع خستگی و ایجاد آرامش اعضای خانواده خواهد کرد. در این نوشتار چند پیشنهاد به شما می کنیم که خانه ای شاد داشته باشید:سعی کنید تا آن جا که امکان دارد و البته فرصت رسیدگی هم دارید، از گل های طبیعی و آپارتمانی در گوشه وکنار منزل خود بهره بگیرید.
عکس هایی از اعضای خانواده را در گوشه و کنار خانه تان بچینید و با دیدن آن ها از لبخندشان انرژی بگیرید. بکوشید هر چیزی سر جای خودش باشد و از به هم ریختگی و شلختگی به شدت پرهیز کنید که بر اعصاب و روانتان اثر ناخوشایندی می گذارد. سعی کنید چند شاخه گل تازه در خانه بگذارید و روحیه شادی از آن بگیرید، البته اگر هزینه آن به اقتصاد خانواده آسیبی نمی زند.ضمن این که به هماهنگی در رنگ دکوراسیون خانه اهمیت می دهید، اما سعی نداشته باشید لوازم منزل را همیشه هم رنگ انتخاب کنید. تزیین خوب خانه به این معنا نیست که همه چیز یک رنگ باشد. در اثاث خانه به دنبال خطوط زیبا، خوشایند و فرم محکم و جاندار باشید. اگر وسیله ای شکلی دارد که می دانید همیشه دوستش خواهید داشت همان را انتخاب کنید. به طور حتم شما در طول زمان از طرح، رنگ و پارچه آن خسته خواهید شد که این مشکل با تعویض رویه حل می شود. مهم این است که فرم و مدل این وسیله را دوست داشته باشید.
هنگام جور کردن پارچه هایی با طرح های مختلف یک یا دو رنگ پایه را همسان در نظر بگیرید. لوازم خانه را از نوع راحت و قابل استفاده تهیه کنید تا به خانه شما حال و هوای صلح آمیز و آرام بخش بدهد. استفاده از فرش و گلیم با الیاف طبیعی و پارچه هایی چون کتان و ابریشم خام، حس با صفایی به خانه می دهد و آن را به یک آشیانه گرم مبدل می کند. به خاطر داشته باشید که گاهی یک گردنبند زیبا بسیار بیشتر از یک گردنبند با گوشواره و دستبند یک شکل جلب توجه پیدا می کند. در چیدن لوازم منزل نیز این قانون وجود دارد. ترکیب جالب و ابتکاری لوازم منزل به شرط آن که در آن افراط نشود، بسیار زیباتر از یک سری مبلمان و میز و صندلی یک شکل خواهد بود. حمام و سرویس های بهداشتی خانه را با شمع تزئین و با صابون های خوشبو، عطرآگین کنید. جزئیات کوچک مانند رومیزی، بشقاب ها، لیوان ها، زیر بشقاب ها، گل و دیگر لوازم روی میز را که تفاوت فراوانی ایجاد می کنند از یاد نبرید. این رنگ ها و ریزه کاری ها ممکن است به نظر دست و پاگیر باشد، اما آن قدر موثر هستند که ارزش زحمتش را دارد.
از آن جایی که آثار هنری موجود در منزل معرف شخصیت شماست، لوازم خانه را طوری انتخاب کنید که بر زیبایی تابلوها و آثار هنری دیگر موجود در خانه بیفزاید. وسایل خانه را طوری نچینید که توجه را از آثار هنری به خود جلب کند. اتاق های خود را پر از وسایل نکنید. هر چیز خوبی با افراط به سوی بدی متمایل می شود، کمی از این و کمی از آن کافی است. مراقب باشید که اتاق را با رنگ یکنواخت، ظروف فلزی کوچک و بزرگ، اشیای چوبی، کاغذ دیواری و برگ های طلایی پر نکنید. سعی کنید در یک اتاق ساده و خلوت، غافلگیری های خلاقانه ترتیب دهید. طراحی خوب شامل انتخاب رنگ و حس صحیح است با چاشنی هایی از تزیینات زیبایی که دوستشان دارید. در پایان، مهم ترین چیز در دکوراسیون خانه پرده است.
به این ترتیب که اگر خانه کوچکی دارید سعی نکنید پرده هایی را که والان دارند، به آن آویزان کنید چون هر چه پرده ضخیم تر و پر لایه تر باشد خانه را کوچک تر جلوه می دهد. بنابراین برای خانه های کوچک از پرده های تور و یک لایه که از آن چیزی آویزان نیست، به عبارتی والان ندارد، استفاده کنید یا در صورت تمایل از والان های کوچک و خیلی ظریف استفاده کنید.

چهارشنبه 15/10/1389 - 13:9
قرآن
سورة الجن
 
به نام خداوند بخشنده بخشایشگر
بگو: به من وحى شده است كه جمعى از جن به سخنانم گوش فراداده‏اند، سپس گفته‏اند: «ما قرآن عجیبى شنیده‏ایم «1» كه به راه راست هدایت مى‏كند، پس ما به آن ایمان آورده‏ایم و هرگز كسى را شریك پروردگارمان قرارنمى‏دهیم! «2» و اینكه بلند است مقام باعظمت پروردگار ما، و او هرگز براى خود همسر و فرزندى انتخاب نكرده است! «3» و اینكه سفیه ما (ابلیس) درباره خداوند سخنان ناروا مى‏گفت! «4» و اینكه ما گمان مى‏كردیم كه انس و جن هرگز بر خدا دروغ نمى‏بندند! «5» و اینكه مردانى از بشر به مردانى از جن پناه مى‏بردند، و آنها سبب افزایش گمراهى و طغیانشان مى‏شدند! «6» و اینكه آنها گمان كردند -همان‏گونه كه شما گمان مى‏كردید- كه خداوند هرگز كسى را (به نبوت )مبعوث نمى‏كند! «7» و اینكه ما آسمان را جستجو كردیم و همه را پر از محافظان قوى و تیرهاى شهاب یافتیم! «8» و اینكه ما پیش از این به استراق سمع در آسمانها مى‏نشستیم; اما اكنون هر كس بخواهد استراق سمع كند، شهابى را در كمین خود مى‏یابد! «9» و اینكه (با این اوضاع) ما نمى‏دانیم آیا اراده شرى درباره اهل زمین شده یا پروردگارشان خواسته است آنان را هدایت كند؟! «10» و اینكه در میان ما، افرادى صالح و افرادى غیر صالحند; و ما گروه‏هاى متفاوتى هستیم! «11» و اینكه ما یقین داریم هرگز نمى‏توانیم بر اراده خداوند در زمین غالب شویم و نمى‏توانیم از (پنجه قدرت) او بگریزیم! «12» و اینكه ما هنگامى كه هدایت قرآن را شنیدیم به آن ایمان آوردیم; و هر كس به پروردگارش ایمان بیاورد، نه از نقصان مى‏ترسد و نه از ظلم! «13»
چهارشنبه 15/10/1389 - 13:7
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته