• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1283روز قبل
ایرانگردی

 

به منظور بهینه سازی رفتارهای ترافیکی روزانه بیش از 60 شهروند منطقه 19 از آموزش های ترافیک در بوستان ترافیک و اماکن فرهنگی و هنری منطقه 19 بهره مند می شوند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، علیرضا مرآتی معاون حمل و نقل و ترافیک با اعلام این خبر گفت: این آموزش ها از گروه سنی 5 سال تا بزرگسالان و به صورت متمرکز و غیر متمرکز از سوی آموزشگران بوستان ترافیک و با مشارکت پلیس راهور منطقه انجام می شود.

وی با اشاره به تنوع مباحث آموزشی برای گروه سنی کودک و بزرگسال افزود: نحوه عبور از خط سفید، آشنایی با علائم چراغ راهنمایی و رانندگی، عبور از چهارراه ایمن و... از موضوعات آموزشی ویژه کودکان هستند. ضمن اینکه آموزش خط های سفید، مدیریت رفتار ترافیکی، دوچرخه سواری ایمن و.. از جمله آموزش های گروه بزرگسالان محسوب می شود.

مرآتی با تأکید بر تجهیز این بوستان به امکانات متناسب آموزشی و تفریحی بیان کرد: وجود دو واحد آموزشی مجهز به رایانه ، کلاژ، سایت دوچرخه سواری، سایت ویژه اسکیت وماشین های شارژی، تابلو ها و چراغ راهنمایی و رانندگی، انیمیشن و بازی های ترافیکی و.. ساعات خوشی را برای مراجعین فراهم می کند تا دانش آموزان، نوآموزان پیش دبستانی ها و مهدکودک ها در این بوستان علاوه بر بازی و سرگرمی نکات ترافیکی را بهتر بیاموزند.

معاون شهردار منطقه خاطر نشان کرد : در پارک آموزش ترافیک به کودکان آموزش های تئوری و عملی ارائه و کودکان در این بوستان بدون آنکه آسیب ها و خطرات ناشی از یک شهر واقعی آن ها را مورد تهدید قرار دهد از نزدیک با رفتارهای درست و نادرست ترافیکی آشنا می شوند.

این مسئول یاد آور شد: علاقمندان، مسئولین مدارس و مهدکودک ها برای مراجعه و استفاده از امکانات پارک آموزش ترافیک منطقه 19، می توانند همه روزه به جز ایام تعطیل از ساعت 8 الی 16:30 به آدرس بزرگراه شهید کاظمی انتهای بلوار شقایق پارک آموزش ترافیک مراجعه و یا با شماره تلفن 55888434،55888626 تماس بگیرند.
 
 
 

چهارشنبه 29/3/1398 - 15:37
ایرانگردی

 

براساس آخرین نرخنامه سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، قیمت 11 محصول فرنگی در میادین میوه و تره بار کاهش یافت، ضمن اینکه انواع محصولات فرنگی در میادین به طور متوسط 35 تا 50 درصد ارزان‌تر از میانگین قیمت سطح شهر عرضه می‌شود.
به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ طبق آخرین نرخنامه این سازمان، هر کیلوگرم سیب زمینی انباری به قیمت 5200 تومان و سیب زمینی نو به قیمت 6300 تومان عرضه می‌شود که حدود 35 درصد از قیمت‌های سطح شهر پایین‌تر است.
به موجب این گزارش، قیمت 11 قلم محصول فرنگی در میادین میوه و تره بار که براساس نرخنامه جدید این محصولات در مقایسه با نرخنامه قبلی کاهش داشته است، به این شرح است.
1- پیاز زرد با 300 تومان کاهش هر کیلوگرم 2650 تومان
2- پیاز سفید با 400 تومان کاهش هر کیلوگرم 3200 تومان
3- سبزی پاک کرده با 200 تومان کاهش هر کیلوگرم 4300 تومان
4- سبزی جور با 300 تومان کاهش هر کیلوگرم 2800 تومان
5- فلفل دلمه رنگی با 500 تومان کاهش هر کیلوگرم 6200 تومان
6- فلفل دلمه سبز با 500 تومان کاهش هر کیلوگرم 4100 تومان
7- کلم سفید با 100 تومان کاهش هر کیلوگرم 1800 تومان
8- کلم قرمز با 100 تومان کاهش هر کیلوگرم 1800 تومان
9- گوجه فرنگی گیلاسی و زیتونی با 300 تومان کاهش هر کیلوگرم 7500 تومان
10- گوجه فرنگی بوته‌ای با 200 تومان کاهش هر کیلوگرم 4500 تومان
11- نخود فرنگی با 200 تومان کاهش هر کیلوگرم 5700 تومان

سه شنبه 28/3/1398 - 18:33
ایرانگردی


رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران ضمن حضور در سازمان نوسازی بر ضرورت اولویت بندی اقدامات و تسریع در روند اجرایی پروژه های بهسازی محیطی تأکید کرد.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، در جلسه ای با حضور محمد سالاری ریاست کمیسیون شهرسازی و معماری و زهرا نژاد بهرام عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران، عملکرد یکساله سازمان نوسازی شهر تهران و برنامه های این سازمان با تمرکز بر پروژه های بهسازی محیطی مورد بررسی قرار گرفت.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در ابتدای این جلسه با اشاره به متوقف ماندن پروژه های اجرایی این سازمان از سال 93، یادآور شد: از سال گذشته بر اساس صورتجلسه شورای فوق العاده سازمان نوسازی شهر تهران به منظور تبیین رویکرد جدید، نقش و جایگاه این سازمان در شهرداری و شفاف شدن مسئولیت ها و مأموریت ها، اتخاذ رویکرد جامع و یکپارچه و برنامه ریزی متوازن برای دستیابی به توسعه در محلات و اجتناب از تمرکز بر جنبه های کالبدی نوسازی و تأمین مسکن جایگزین، تکمیل پروژه های نیمه تمام و تعریف پروژه های جدید با استفاده از توان و ظرفیت های توسعه گران و اجتماع محلی در دستور کار سازمان نوسازی شهر تهران قرار گرفته است.
علی اکبری با اعلام این که بررسی و تدوین مبانی نظری و مفهومی برنامه توسعه محله از 2 سال پیش در سازمان نوسازی شهر تهران شروع شد، بر ضرورت برنامه محور بودن فرآیندها و اقدامات نوسازی تأکید و خاطرنشان کرد: برنامه توسعه محله برای 150 محله تدوین شده است و درخواست ما از شورای اسلامی شهر تهران که سطحی به نام برنامه توسعه محله را به رسمیت شناخته این است که سهم مشخصی از بودجه سالانه شهرداری تهران را برای تحقق محورهای این برنامه در نظر گیرد.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با بیان این که تحقق برخی پروژه هایی که در برنامه توسعه محله دیده شده منوط به بازنگری و اصلاح طرح تفصیلی و یا تهیه طرح جدید و بررسی آن در کمیسیون ماده 5 است، از بازنگری و بروز رسانی فصل 15 ضوابط طرح تفصیلی (مربوط به مقررات نوسازی بافت های فرسوده) و قرار گرفتن آن در دستور کار کمیته فنی خبر داد.
علی اکبری در تشریح یکی از اقدامات انجام شده در سازمان نوسازی شهر تهران از جذب اعتبار سهمیه قیر از اداره کل راه و شهرسازی استان تهران برای نخستین بار و اولویت بندی معابر نیازمند قیر در بافت های فرسوده خبر داد و اظهار داشت: با پیگیری های انجام شده ،1653 تن قیر به شهرداری تهران تخصیص داده شد که به منظور ترمیم، لکه گیری و یا روکش اساسی آسفالت در محله های هدف بازآفرینی طبق اولویت بندی در اختیار معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران قرار گرفت.
وی با بیان این که طبق برنامه و بودجه مصوب شورای اسلامی شهر تهران در حوزه نوسازی برای سال 98، بیش از 50% منابع برای ارتقاء کیفیت فضاهای شهری و ایجاد و تجهیز این فضاها در محدوده بافت های فرسوده و ناکارآمد شهر تهران در نظر گرفته شده است، گفت: به همین منظور برنامه ریزی و اجرای 64 پروژه بهسازی محیطی در دستور کار سازمان نوسازی قرار دارد.
به گفته این مقام مسئول انعقاد تفاهم نامه با استانداری تهران و سازمان امور اجتماعی کشور به منظور راه اندازی دفاتر توسعه محله ای در سکونت گاه های غیر رسمی و مشارکت در تعریف و امکان سنجی راه اندازی بانک اطلاعات مشترک، راه اندازی پیشخوان توسعه محلات، تدوین دستورالعمل مقاوم سازی ابنیه، برنامه ریزی و اقدام جهت تأمین خدمات در بافت های فرسوده از جمله ایجاد فضای سبز، تملک و بازگشایی معابر، احداث پارکینگ، تهیه بسته های تشویقی جدید نوسازی، برنامه های توسعه اجتماعی محلات و ... از جمله سایر اقدامات و برنامه های سازمان نوسازی شهر تهران است.
محمد سالاری، رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران نیز پس از استماع گزارش ارائه شده از اقدامات و برنامه های این سازمان بر ضرورت اولویت بندی و تسریع در روند اجرایی پروژه های تعریف شده به ویژه پروژه های بهسازی محیطی تأکید کرد.
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران با بیان این که جلسات سازمان نوسازی به سمت خوبی پیش می رود، پیشنهاد داد تا فواصل برگزاری جلسات کوتاه تر شود و موضوعات مورد اقدام این سازمان بصورت پروژه محور در محلات هدف و با حضور تمامی مسئولان دخیل مورد پیگیری قرار گیرد.
سالاری ابراز امیدواری کرد که همراهی و همکاری اعضا شورای اسلامی شهر تهران با سازمان نوسازی منتج به رفع مشکلات و موانع نوسازی و تسریع در روند اجرایی پروژه ها گردد.

زهرا نژاد بهرام، عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران نیز در این جلسه پس از استماع گزارش اقدامات و برنامه های سازمان نوسازی، نکاتی را جهت رفع موانع و پیشبرد هر چه بهتر مأموریت های این سازمان متذکر شد.

سه شنبه 28/3/1398 - 18:29
ایرانگردی

 

 

 

کارگاه تصویرسازی کتاب «سی شعر سی شاعر» ویژه گروه سنی نوجوانان با حضور جمعی از دانش آموختگان تصویرسازی برگزار شد.

محسن میرزایی تصویرگر و مربی این کارگاه در گفتگو با روابط عمومی حوزه هنری کودک و نوجوان گفت: کارگاه طراحی و تصویرسازی  «کتاب سی شعر سی شاعر» با هدف کشف و شناسایی هنرمندان جوان در عرصه طراحی و تصویرگری از یکسو و همچنین ارائه تصویرهای مناسب برای این مجموعه، طی دو روز برگزار شد.

وی افزود: این کارگاه به همت حوزه هنری کودک و نوجوان و انتشارات سوره مهر برپا شد و طرح‌های تصویرسازان برای شعرهای این مجموعه آماده شده است.

میرزایی درباره نحوه دعوت از تصویرسازان برای حضور در این کارگاه گفت: ما برای دعوت از طراحان به منظور تصویرسازی کتاب سی شعر سی شاعر در ابتدا فراخوان دعوت ارائه دادیم. در ادامه و پس از دریافت نمونه آثار، 12 تصویرگر برای حضور در کارگاه انتخاب و دعوت شدند.

وی افزود: طراحی های این تصویرگران از ایده تا اجرا با هماهنگی تیم کارشناسی و گروه متخصصان همراه بود. ضمن اینکه در این کارگاه بحث های آموزشی درباره تصویرسازی ویژه نوجوانان، تصویرسازی شعر و... نیز مطرح بوده است.

مربی آموزشی کارگاه در خاتمه با اشاره به تصویرسازی کتاب های ویژه نوجوانان نیز گفت: تاکید تصویرسازان و انتشاراتی ها معمولا بر تصویرسازی گروه سنی کودک است و ما کمتر در حوزه تصویرسازی ویژه بزرگسالان و نوجوانان فعالیت کرده ایم، لذا فعالیت در این حوزه تاحدودی دشوارتر است. از سوی دیگر تصویرسازی شعر هم از داستان پیچیده تر و ظریف تر است که این دو نکته خروجی اثر را دشوارتر می کرد.

 

 

سه شنبه 28/3/1398 - 18:18
ایرانگردی

 

یکی از اتفاقات معمول در جنگل ها و فضاهای سبز شهری، آتش سوزی و حریق در هوای گرم سال است که اغلب با خطاهای انسانی و بی احتیاطی های فردی تشدید می یابد. از این رو و در آستانه روزهای گرم سال شهرداری منطقه چهار تهران که از جمله مناطق دارای فضای سبز گسترده شهری و جنگلی است، اقدامات پیشگیرانه ای را در جلوگیری از وقوع آتش سوزی و حریق در این فضاها در دستور کار قرار داده است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه چهار، همواره افزایش دما، وزش بادهای گرم و عوامل انسانی از مهمترین عوامل آتش سوزی ها در عرصه های جنگلی است که از این رو مدیریت شهری منطقه چهار در هفته های اخیر به استقرار دیده بان ها در برجك های دیده بانی و تجهیزات كامل شامل دوربین، بی سیم و...  برای اطلاع رسانی به موقع جهت جلوگیری از گسترش آتش سوزی های احتمالی و استقرار گشت های موتورسوار با كپسول و آتش خاموش كن در قسمت های حساس و نقاط كور این عرصه ها اقدام کرده است.

از این رو با توجه به وجود جنگل های لویزان، تلو و یاس فاطمی و استفاده شهروندان از این مکان های تفریحی به خصوص در فصل گرما؛ و به منظور جلوگیری از حریق های احتمالی اقداماتی چون علف تراشی، حذف سرشاخه های خشك و آفت زده، حذف كنده و جمع آوری پوشال درختان به صورت مستمر و مداوم در عرصه های جنگلی منطقه در حال اجراست.

سید محمد قاضی میرسعید رییس اداره فضای سبز شهرداری منطقه چهار در این باره می گوید: تجهیز ماشین های آتش نشانی و استقرار آنها در نقاط مناسب به همراه كپسول اطفاء حریق و آتش كوب، نصب بنرهای هشداردهنده و اخباری در مسیرهای اصلی و پرتردد، برگزاری كلاس های مختلف آموزشی جهت آشنایی با علل آتش سوزی، آموزش اطفاء حریق و... به مسئولان، كارشناسان، كارگران و شهروندان ، برگزاری مانورهای عملیاتی جهت كسب آمادگی های لازم عوامل نگهبانی به منظور اقدام سریع و به موقع در مقابل آتش سوزی های احتمالی از اقدامات انجام گرفته ای است که امید می رود در کاهش این سوانح مدیریت شهری را یاری دهد.

وی می گوید: آتش سوزی در مراتع و جنگل ها تراژدی است که همه ساله تکرار می شود، با اینکه بخش قابل توجهی از آن به ویژه در مواردی که عامل انسانی در آن دخیل است، قابلیت پیش بینی و پیشگیری دارد، اما آگاهی دادن به مردم از روش های مختلف در روزهای تابستان که سفرهای مردم به عرصه های طبیعی کشور اوج می گیرد، ضرورتی اجتناب ناپذیر است که شهرداری منطقه چهار در این امر مهم کوشا و پویا در حال انجام وظیفه است.

سه شنبه 28/3/1398 - 18:17
ایرانگردی

 

محمود کلهری شهردار منطقه17در جریان هشتمین جلسه شورای معاونین بر ادامه پرشور خدمات و فعالیتها تاکید کرد و افزود:باید روند فعالیت را پرشور ادامه دهیم و لازم است اقداماتی برنامه ریزی شود تا مردم به خوبی درجریان فعالیتها قرار گیرند.

محمودکلهری با تاکید بر اهمیت برنامه ریزی گفت:لازم است که برنامه و سندراهبردی مشخصی تهیه شده و ظرفیتها و منابع منطقه و هرحوزه شناسایی و به روزرسانی شده و مسائل و چالشها به راحتی شناخته شده تا هرآنچه که به عنوان تهدید و ضعف شناخته می شود به فرصت و نقطه قوت تبدیل شود.

کلهری اطلاع رسانی موثر به شهروندان را خواستار شد و افزود: از تمامی حوزه های تخصصی می خواهم که اخبار و گزارش فعالیتها را بطور موثر از طریق کانال رسمی ارتباطی منطقه و حوزه روابط عمومی به اطلاع شهروندان رسانده و مشارکت موثر همشهریان را جلب نمایند.
وی با تاکید بر اهمیت مشورت گفت: نگاه مدیریت شهری گفتگو و تصمیم بر اساس خردجمعی ست.پس لازم است برنامه ریزی لازم صورت گیرد و همه بخشهای مدیریت شهری دست به دست یکدیگر داده و با کمک و همکاری بر مشکلات فائق آمده و با همدلی به پیشرفت و توسعه برسیم.

کلهری منابع شهری را حق الناس شهروندان خواند و افزود: منابع موجود و‌وظایف شهری همگی حق الناسی از شهروندان است که باید با حساسیت نسبت به آن عمل کرد و با همکاری و همدلی نتایج خوب در پیشرفت و توسعه رقم زد.
شهردار منطقه17 با تاکید بر رعایت انصاف گفت: وظیفه ما در شهرداری حفظ و حراست از منابع شهری ست و باید با رعایت انصاف،شفافیت و عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری زمینه تحقق حق الناس و پیشرفت را فراهم کنیم. باید بتوانیم با نگاه دوباره به ظرفیتهای شهری فرصتها و ظرفیتها را احصا کنیم و رضایت شهروندان عزیز را جلب کنیم.

سه شنبه 28/3/1398 - 18:7
ایرانگردی




توسعه تفرجگاه ها در حریم شمالی تهران علاوه بر استفاده از پتانسیل طبیعی منطقه برای گردشگری، بعنوان مهمترین عامل کنترل تخلفات ساختمانی است .
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک سید حمید موسوی شهردار این منطقه در بازدید از حریم شمالی منطقه که به همراه مجتبی شکری مدیر کل اداره حریم شهرداری تهران و جمعی از مدیران شهری و حریم با هدف بررسی وضعیت پروژه های در دست اجرا،سنجش قابلیت های تفرج گاهی حریم و امکان سنجی بارگذاری مجموعه های تفریحی انجام شد با بیان مطلب فوق اظهار داشت: امکان سنجی و تعریف پروژه های مشارکتی در بخش خدمات و گردشگری در حریم و فراهم نمودن زمینه های تثبیت مجموعه های گردشگری از مهمترین راهکارهای جلوگیری از ساخت و ساز های غیر مجاز و استفاده بهینه از پتانسیل های طبیعی منطقه یک است.
وی گفت: حریم شمالی تهران در محدوده منطقه یک ارزشمندترین جایگاه ریالی را در بین مناطق دارد بر همین اساس اداره کل حریم این منطقه با استفاده از نیروهای حریم بان و تلفیقی از اجرا و نظارت به صورت چارت جدید متمرکز خواهد شد تا بتواند کنترل این محدوده را بیش از پیش انجام دهد.
شهردار منطقه یک افزود: در حال حاضر این منطقه با بیش از 40 نیروی حریم بان و نصب بیش از 300 مارکر که در برخی نقاط به gps مجهز است حفاظت از نوار شمالی منطقه را بر عهده دارد و در 4 ایستگاه کنترلی در ورودیه های حریم از انتقال مصالح و ساخت و سازهای غیر مجاز جلوگیری می کنند.
موسوی در این بازدید به جمع آوری مرکز زباله اوشان و پروژه احداث مرکز تخلیه زباله و کارخانه تفکیک پسماند با مشارکت منطقه ۴ شهرداری در اراضی حریم اشاره کرد و گفت: اجرای این طرح در کاهش آلودگی های زیست محیطی، مدت زمان دفن و هزینه های حمل تاثیر گذار خواهد بود.
مدیر کل اداره حریم شهرداری تهران نیز در این بازدید بر هماهنگی همه جانبه با اداره کل حریم به ویژه در ساخت و سازها در محدوده های ذکر شده و ممانعت از زمین خواری و کوه خواری تاکیدنمود و خواهان بررسی دقیق و ارسال کلیه پرونده ها به آن اداره کل جهت طرح در کمیته فنی و تصمیم گیری در زمینه تثبیت و یا جلوگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز شد.
وی خاطر نشان ساخت: هماهنگی لازم با دولت های محلی (بخشداری هاو دهیاری ها) ، نظارت مستمر بر اجرای طرحهای هادی، جلوگیری از تخلفات احتمالی و همچنین تلاش در حفظ کمربند سبز تهران به عنوان اقدامات ضروری در حریم شمال تهران مورد پیگیری مستمر است.
گفتنی است در این بازدید بر جلوگیری توسعه بنا در محدوده تله کابین توچال و استفاده بهینه از امکانات موجود برای توسعه گردشگری تاکید شد

سه شنبه 28/3/1398 - 18:6
ایرانگردی

 

 

شهردار منطقه 20 از آغاز طرح بلوار شهدای ایرانیت در محدوده ضلع شرقی حرم حضرت عبدالعظیم(ع) به عنوان اولین خیابان کامل شهر تهران خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 20؛ فرهاد افشار با بیان این مطلب گفت: بلوار شهدای ایرانیت به عنوان اولین معبر منتخب شهر تهران برای اجرای طرح "خیابان کامل" با هدف انسان محور شدن معابر و استفاده از مدهای پاک حمل و نقلی انتخاب و عملیات اجرایی این طرح آغاز شده است.

افشار با اشاره به اینکه بلوار شهدای ایرانیت 730 متر طول دارد و عملیات اجرایی طرح خیابان کامل در مقطع عرضی این خیابان انجام می شود، افزود: این معبر به عنوان یک معبر جمع و پخش کننده، خیابان های سلمان فارسی و شهید صابونی ها را به یکدیگر متصل می کند.

 وی ادامه داد: با توجه به اینکه معبر خیابان کامل در محدوده ضلع شرقی حرم حضرت عبدالعظیم(ع) قرار دارد، علاوه بر شهروندان منطقه 20 زائران این حرم شریف که از اقصی نقاط کشور هستند، نیز از خدمات این طرح بهره مند خواهند شد.

افشار با اشاره به اینکه بخشی از بلوار شهدای ایرانیت با هدف ارتقاء سلامت شهروندان و ترویج ورزش همگانی به پیاده رو استاندارد اختصاص می یابد، افزود: مسیر رفت و برگشت درجه یک دوچرخه در دو طرف این محور نیز پیش بینی شده است که در آینده نزدیک به رینگ دوچرخه پیرامون حرم و مترو شهرری که در حال طراحی و تکمیل است، متصل خواهد شد.

شهردار منطقه 20 ادامه داد: برای ترغیب شهروندان به استفاده از خدمات خیابان کامل، امکانات رفاهی نیز لحاظ شده است و فضای سبز این محور با مساحت 2 هزار مترمربع توسعه می یابد تا شهروندان تردد لذت بخشی از این محور را تجربه کنند.

بر اساس این گزارش ایده "خیابان کامل" در علم مهندسی ترافیک و برنامه ریزی شهری برای معابر شهری طراحی شده تا موجب بهبود امنیت، کاهش هزینه های حمل ونقل، ارائه راه حل های جایگزین برای خودروهای شخصی، تشویق مردم به حفظ سلامت از طریق پیاده روی و دوچرخه سواری، ایجاد حس ایمنی در تردد، بهبود کارکردهای اجتماعی و بالابردن ارزش املاک مجاور می شود. عناصر یک خیابان کامل شامل زیرساخت پیاده مثل پیاده رو، خط عابر پیاده، جزیره های میانی و خطوط برجسته عابر پیاده، آرام سازی ترافیک یا روش هایی برای کاهش سرعت خودروهای عبوری، مسیر دوچرخه یعنی پیش بینی مسیر مخصوص دوچرخه یا شانه های عریض و امکانات حمل ونقل عمومی مثل مسیر مخصوص اتوبوس می شود.

 

سه شنبه 28/3/1398 - 18:3
ایرانگردی

 

پروژه بازسازی و مرمت بوستان حکیم به مراحل پایانی رسید.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 10، عباس فراهی زاده معاون فنی و عمران منطقه ضمن اعلام این خبر گفت: در راستای تاکید شهردار منطقه مبنی بر بهسازی و مناسب سازی بوستان ها برای تردد و استفاده توان یابان، عملیات مرمت بوستان حکیم واقع در محله بریانک در حال اجرا می باشد. 

وی با اشاره به تسریع در اتمام این پروژه افزود: بر همین اساس عملیات بتن مگر كفپوش با استفاده از ماشین آلات حمل بتن در حال انجام می باشد و تاکنون پیشرفت فیزیکی بالغ بر 70% در این پروژه صورت پذیرفته است. 

سه شنبه 28/3/1398 - 18:0
ایرانگردی

 

 

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه 3 از مسدود شدن نرده های رفیوژ میانی زیرپل عابر پیاده ی منتهی به مترو در بزرگراه شهید همت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 3، علی وفقی با بیان این مطلب ابراز داشت: با توجه به اینکه پل عابر پیاده ی منتهی به متروی شهید همت بر روی بزرگراه شهید همت قرار دارد و تعدادی از شهروندان برای دسترسی به مترو از عرض بزرگراه عبور می کنند با مسدود کردن نرده های رفیوژ میانی این بزرگراه از خطرات و حوادث احتمالی پیشگیری خواهد شد.

وی اظهار داشت: فرهنگ استفاده از پل هوایی باید برای شهروندان نهادینه شود تا هنگام تردد در بزرگراه و معابر، دچار مشکلات احتمالی نشوند.

سه شنبه 28/3/1398 - 17:58
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته