• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1261روز قبل
ایرانگردی

معاون امور اجتماعی فرهنگی شهرداری منطقه چهار از اجرای ویژه برنامه های هفته ملی پیشگیری از دخانیات با شعار"تـهران شــهر بدون دخــانیات " در اماکن عمومی و محلات این منطقه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه چهار، معصومه سادات عمارتی با بیان این مطلب گفت: به مناسبت هفته پیشگیری از دخانیات، برنامه های متنوعی با هدف ارتقاء سواد شهروندان ،كاهش استعمال و جلب مشاركت شهروندان در حوزه پیشگیری از استعمال دخانیات در بوستان ها و اماكن عمومی منطقه از 25  تا 31 خرداد برگزار می شود.

وی در ادامه به برپایی ایستگاه های سلامت در میادین میوه و تره بار ، سراهای محلات، معابر پر تردد  و بوستان های منطقه اشاره کرد وگفت: در این ایستگاه ها آگاهی شهروندان نسبت به حقوق شهروندی خود در حوزه استعمال دخانیات ، مضرات و بیماریهای ناشی از دخانیات آموزش داده می شود.

معاون امور اجتماعی فرهنگی شهرداری منطقه چهار دیگر برنامه های این هفته را ،اجرای برنامه گفت و گو در شهر و تئاترهای تعاملی با موضوع دخانیات و ایجاد نمایشگاه آثار هنرمندان در حوزه دخانیات در بوستان های سمیه، گلبرگ، یاس، الغدیر، نوفل لوشاتو، صدف و پلیس برشمرد.

عمارتی در ادامه به برپایی چندین کارگاه با محورهای نمایندگان مجلس حامی قوانین كنترل دخانیات، مطالبه گری مردم برای جامعه عاری از دخانیات ، ورزش و تفریحات سالم برای دوری از دخانیات، ریه سالم با دوری از دخانیات، نقش رسانه در ترویج فرهنگ كنترل دخانیات، ساماندهی عرضه مواد دخانی ضامن اجرای قوانین، آموزه های دینی در برابر دخانیات" در محلات منطقه اشاره کرد.

 

دوشنبه 27/3/1398 - 17:16
ایرانگردی

 

قیمت انواع پنیر از جمله پنیر لیقوان ممتاز، تبریز و پنیر سفید پاستوریزه در میادین میوه و تره بار اعلام شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ طبق نرخ گذاری جدید این سازمان، قیمت هر کیلوگرم پنیر گوسفندی لیقوان ممتاز 39 هزار تومان، پنیر گوسفندی لیقوان درجه یک 34 هزار تومان، پنیر تبریز مخلوط گاو و گوسفند ممتاز 27 هزار تومان و پنیر تبریز مخلوط درجه یک 22 هزار تومان در میادین میوه و تره بار تعیین شده است.
براساس این گزارش، هر کیلوگرم پنیر سفید گلپایگان درجه یک 24 هزار تومان، پنیر سفید ایرانی پر چرب 14500 تومان، پنیر سفید ایرانی کم چرب 13 هزار تومان و پنیر لاکتیکی تهیه شده از شیر گاو 17500 تومان در میادین میوه و تره بار قیمت گذاری شده است.
گفتنی است، قیمت انواع پنیرهای فرآوری شده از جمله پنیر پیتزا، پروسس، موزرلا، گودا، بوترکیزه و ... نیز در میادین میوه و تره بار، 15 درصد زیر قیمت مصرف کننده عرضه می‌شود.

يکشنبه 26/3/1398 - 18:16
ایرانگردی



شهردار منطقه 13 در جلسه ای با معاونین و مدیران در ناحیه سه اجرای فضای سبز عمودی بر روی پل های عابر پیاده را یکی از راهکار ها برای جبران کاستی فضای سبز در محدوده برشمرد و گفت : با انتخاب فضای مناسب، این طرح در در نقاط مورد نیاز اجرایی می شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 13 ، مرتضی رحمان زاده، شهردار منطقه در جلسه ای که بعد از بازدید میدانی صبحگاهی در ناحیه سه این منطقه برگزار شد گفت: با شناسایی و نیاز سنجی یک محور درمحدوده ناحیه سه ، پیاده روسازی بر اساس استاندارد های لازم برای سهولت در رفت و آمد کلیه اقشار انجام شود.

وی افزود: کمک به نیازمندان و محرومان به عنوان یک اولویت و به صورت مستمر در قالب اهدای سبد کالا، توانمند سازی و ... در دستور کار قرار گیرد.

شهردارمنطقه 13 اظهار داشت: با هماهنگی معاونت اجتماعی و فرهنگی منطقه، برنامه هایی برای غنی سازی اوقات فراغت شهروندان به ویژه جوانان و نوجوانان در فضاهای مناسب با استفاده از ظرفیت های محلی اجرا شود تا فضای امید به زندگی و نشاط را در محلات به ارمغان بیاورد.

وی با اشاره به تاکیدات کمیسیون محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران مبنی بر مبارزه با جانوران موذی ادامه داد: به صورت جدی و مستمر و با شناسایی کلونی های جانوران موذی به روش های مختلف شامل تخریب لانه های موش و طعمه گذاری اقدام شود.

رحمان زاده ادامه داد:محورهای پر تردد با شناسایی و نصب المان های نوری آذین بندی و نورپردازی تا به ایجاد منظر شبانه شهر کمک کند.

مدیریت کاهش هزینه ها، تعویض جداول شکسته انهار ، احداث انهار جدید با توجه به نیاز سنجی و بر حسب فرسودگی ، رفع سد معبر ساختمانی و رفع عدم انطباق ها از دیگر تاکیدات شهردار منطقه در این جلسه بود.

يکشنبه 26/3/1398 - 18:10
ایرانگردی

 

 

 به گزارش روابط عمومی شرکت شهر سالم، پس از انجام مراحل کامل چکاپ و معاینات سلامت کارکنان اداره کل منابع انسانی شهرداری تهران توسط تیم پزشکی شرکت شهر سالم، پایش سلامت کارکنان مرکز یگان حفاظت شهرداری تهران نیز در هفته جاری در مرکز دایمی پایش سلامت کارکنان و بازنشستگان شهرداری تهران، آغاز شد.

 صبح امروز، دکترچوبینه مدیرعامل شرکت شهر سالم از روند اجرای پایش سلامت کارکنان شهرداری تهران، در مرکز دایمی پایش سلامت کارکنان و بازنشستگان بازدید کرد.

 مرکز دایمی پایش سلامت کارکنان و بازنشستگان شهرداری تهران با حضور دکتر حناچی شهردار تهران درتاریخ23 اردیبهشت ماه سال جاری (هفتم رمضان) افتتاح و بهره برداری شد که پس از ماه مبارک رمضان، طبق اعلام قبلی و بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته پایش سلامت کارکنان محترم شهرداری تهران به صورت نوبتی، در حال انجام است.

 

يکشنبه 26/3/1398 - 18:5
ایرانگردی


عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان این که همچنان شاهد تعارض میان سازمان ها و دستگاه های دخیل در فرآیند نوسازی هستیم که هر کدام در راستای منافع سازمانی خود موضوع نوسازی بافت های فرسوده را بررسی و نسبت به رفع آن اقدام می کنند، متذکر شد: بر خلاف باور همگانی، مسئله بافت فرسوده مسئله کمبود منابع مالی و ظرفیت های اقتصادی نیست بلکه مسئله اصلی نبود هارمونی و هماهنگی میان دستگاه های ذی ربط برای پیشبرد رویکرد بازآفرینی است و تلاش ستاد بازآفرینی ایجاد اشتراک میان تصمیم گیران و تصمیم سازان است.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، زهرا نژاد بهرام در سمینار بررسی تجارب موفق بازآفرینی شهری در کشورهای حوزه دریای مدیترانه و ایران یادآور شد: به رغم اینکه همه کشورها با پدیده ای به نام بافت های فرسوده مواجه هستند و روش های متفاوتی را برای حل این مسئله با توجه به ظرفیت های موجود دنبال می کنند، اما رویکرد آنها در مواجهه با بافت های فرسوده یکی است و همه به دنبال نوسازی هستند.
عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: شهر تهران دارای 3268 هکتار بافت فرسوده است که عمدتاً از اواخر دهه 20 شکل گرفته و در دوره های مختلف با توجه به شرایط حاکم، بر میزان این بافت ها افزوده شده است.
وی با بیان این که افزایش بافت فرسوده در چند دوره خاص بالای 25 تا 35% بوده است، خاطرنشان کرد: این افزایش ها مؤید این است که ما با نوعی تلمبارشدگی بافت فرسوده مواجه هستیم و ایجاد این بافت ها به شرایط و تغییرات اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی کشور وابسته بوده است.
نژاد بهرام با بیان این رویکردهای متفاوتی برای نوسازی بافت های فرسوده در طول دوره های گذشته وجود داشته و در برنامه های پنج ساله توسعه بر نوسازی سالانه 10% بافت های فرسوده تأکید شده است، یادآور شد: تهران یکی از شهرهای پیشگام بود که توانست 10% را محقق کند اما این نوسازی کافی نیست و بافت های فرسوده همچنان به عنوان یکی از اصلی ترین دغدغه های مدیران شهری مورد توجه قرار دارند.
عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران گفت: جدی ترین مسائلی که در دوره های قبلی اقدامات در نوسازی بافت های فرسوده شاهد بودیم، مسئله قانون و موارد حقوقی بود.
وی مداخله مستقیم در نوسازی، تمرکز بر مشارکت، راه اندازی دفاتر تسهیل گری، تدوین سند توسعه سکونت گاه های غیر رسمی را از جمله اقدامات پیشین در حوزه نوسازی ذکر کرد و در این باره افزود: نیاز به مبانی قانونی، ضرورت رفع چالش های حقوقی و ایجاد هارمونی میان ذی نفعان در حوزه تصمیم گیری و تصمیم سازی از جمله عواملی بود که منجر شد به سمت بازآفرینی شهری پیش رویم.
نژاد بهرام با بیان این که همچنان شاهد تعارض میان سازمان ها و دستگاه های دخیل در امر نوسازی هستیم که هر کدام در راستای منافع سازمانی خود موضوع نوسازی بافت های فرسوده را بررسی و نسبت به رفع آن اقدام می کنند، متذکر شد: مالکیت و زیرساخت دو مشکل جدی در نوسازی بافت های فرسوده است و چنانچه نتوانیم این مسائل را مرتفع کنیم، امکان نوسازی بافت های فرسوده در شهر تهران به پدیده ای دور از دسترس و انتظار تبدیل خواهد شد.
وی به تشکیل ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران به ریاست شهردار تهران اشاره کرد و از این ستاد به عنوان مغز نوسازی بافت های فرسوده نام برد و گفت: تمامی نهادها و دستگاه هایی که به نوعی نقشی در تصمیم گیری و تصمیم سازی برای بازآفرینی بافت های فرسوده دارند عضو این ستاد هستند.
به گفته این عضو شورای اسلامی شهر تهران کاستن از بروکراسی های اداری، رفع محدودیت های قانونی، ارائه هدفمند خدمات و منابع در جهت ارتقای نوسازی، جلب حمایت مدیران شهری و حاکمیتی و توانایی مالی و فنی از جمله مهمترین عوامل شکل گیری نظریه بازآفرینی در شهر تهران است.
نژاد بهرام با بیان این که بر خلاف باور همگانی، مسئله بافت فرسوده مسئله کمبود منابع مالی و ظرفیت های اقتصادی نیست بلکه مسئله اصلی نبود هارمونی و هماهنگی میان دستگاه های ذی ربط برای پیشبرد رویکرد بازآفرینی است، متذکر شد: تلاش ستاد بازآفرینی ایجاد اشتراک میان تصمیم گیران و تصمیم سازان است.
عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: برای اینکه بتوانیم تئوری بازآفرینی را در سطح کشور فعال کنیم نیاز به این داریم که حلقه سازمان های غیردولتی و مردم نهاد را در کنار ستاد بازآفرینی مورد توجه قرار دهیم.نژاد بهرام موضوع بعدی برای تحقق رویکرد بازآفرینی را مردم دانست و اظهار داشت: مردم به عنوان ذی نفعان اصلی در رویکرد بازآفرینی بافت های فرسوده هستند که قرار است هم منتفع شوند و هم اقدام نمایند. آنها منتفع شدن را بلدند اما برای اقدام کردن باید به آنها کمک کرد تا به جمع بندی مشترک از نیازهایشان برسند.
وی در ادامه سخنان خود در این سمینار علمی، با اشاره به روند شکل گیری بافت های فرسوده در تهران و ایجاد موج مهاجرت پس از اصلاحات ارضی و مهاجرت بعد از جنگ تحمیلی، این سؤال را مطرح کرد که چگونه می توان مشارکت افرادی را که تعلق خاطر خاصی به محله زندگی خود ندارند برای بازآفرینی جلب نمود و در پاسخ به این سؤال عنوان کرد: ارتقای ارزش سکونت مفهومی است که در بین رویکردهای ما برای جلب مشارکت در طول چند دوره گذشته مغفول مانده و ضروری است مورد توجه قرار گیرد.
عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران ضمن تأکید بر اهمیت نهادسازی در رویکرد بازآفرینی شهری، تصریح کرد: نهادهای متعددی از جمله خانه های سلامت، فرهنگسراها، مساجد، مدارس، کلانتری ها و غیره در سطح شهر تهران وجود دارد و بازآفرینی در تهران تلاش می کند از ظرفیت این نهادها بهره مند شود.
نژاد بهرام به نقش شورایاری ها و سراهای محله در شهر تهران اشاره کرد و اظهار داشت: شورایاری ها در تهران کمترین رابطه را با موضوع نوسازی و بازآفرینی دارند در حالیکه می توانند بیشترین میزان همراهی و همکاری را در این موضوع داشته باشند، چرا که برخواسته از بطن جوامع محلی هستند و قادر خواهند بود فرآیند نوسازی را تسریع، تقویت، هدفمند و معنادار کنند.
وی در ادامه بر ضرورت استفاده از تجربیات سازمان ها و ارگان های محلی همچون بهزیستی در فرآیند بازآفرینی تأکید کرد.
عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به عدم شکل گیری کمیته های زیرمجموعه ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران در طی دو سال گذشته، عنوان کرد: امروز مفتخرم خبر خوشی را به شما بدهم و آن این که به همت سازمان نوسازی شهر تهران و مدیریت شهری، کمیته های این ستاد تشکیل شده است که امیدوارم این کمیته ها بتوانند بستری را برای گشایش فرصت های تازه در نوسازی بافت های فرسوده و ناپایدار شهر تهران فراهم نمایند.

 
 
 
 

يکشنبه 26/3/1398 - 18:3
ایرانگردی


عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان این که همچنان شاهد تعارض میان سازمان ها و دستگاه های دخیل در فرآیند نوسازی هستیم که هر کدام در راستای منافع سازمانی خود موضوع نوسازی بافت های فرسوده را بررسی و نسبت به رفع آن اقدام می کنند، متذکر شد: بر خلاف باور همگانی، مسئله بافت فرسوده مسئله کمبود منابع مالی و ظرفیت های اقتصادی نیست بلکه مسئله اصلی نبود هارمونی و هماهنگی میان دستگاه های ذی ربط برای پیشبرد رویکرد بازآفرینی است و تلاش ستاد بازآفرینی ایجاد اشتراک میان تصمیم گیران و تصمیم سازان است.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، زهرا نژاد بهرام در سمینار بررسی تجارب موفق بازآفرینی شهری در کشورهای حوزه دریای مدیترانه و ایران یادآور شد: به رغم اینکه همه کشورها با پدیده ای به نام بافت های فرسوده مواجه هستند و روش های متفاوتی را برای حل این مسئله با توجه به ظرفیت های موجود دنبال می کنند، اما رویکرد آنها در مواجهه با بافت های فرسوده یکی است و همه به دنبال نوسازی هستند.
عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: شهر تهران دارای 3268 هکتار بافت فرسوده است که عمدتاً از اواخر دهه 20 شکل گرفته و در دوره های مختلف با توجه به شرایط حاکم، بر میزان این بافت ها افزوده شده است.
وی با بیان این که افزایش بافت فرسوده در چند دوره خاص بالای 25 تا 35% بوده است، خاطرنشان کرد: این افزایش ها مؤید این است که ما با نوعی تلمبارشدگی بافت فرسوده مواجه هستیم و ایجاد این بافت ها به شرایط و تغییرات اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی کشور وابسته بوده است.
نژاد بهرام با بیان این رویکردهای متفاوتی برای نوسازی بافت های فرسوده در طول دوره های گذشته وجود داشته و در برنامه های پنج ساله توسعه بر نوسازی سالانه 10% بافت های فرسوده تأکید شده است، یادآور شد: تهران یکی از شهرهای پیشگام بود که توانست 10% را محقق کند اما این نوسازی کافی نیست و بافت های فرسوده همچنان به عنوان یکی از اصلی ترین دغدغه های مدیران شهری مورد توجه قرار دارند.
عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران گفت: جدی ترین مسائلی که در دوره های قبلی اقدامات در نوسازی بافت های فرسوده شاهد بودیم، مسئله قانون و موارد حقوقی بود.
وی مداخله مستقیم در نوسازی، تمرکز بر مشارکت، راه اندازی دفاتر تسهیل گری، تدوین سند توسعه سکونت گاه های غیر رسمی را از جمله اقدامات پیشین در حوزه نوسازی ذکر کرد و در این باره افزود: نیاز به مبانی قانونی، ضرورت رفع چالش های حقوقی و ایجاد هارمونی میان ذی نفعان در حوزه تصمیم گیری و تصمیم سازی از جمله عواملی بود که منجر شد به سمت بازآفرینی شهری پیش رویم.
نژاد بهرام با بیان این که همچنان شاهد تعارض میان سازمان ها و دستگاه های دخیل در امر نوسازی هستیم که هر کدام در راستای منافع سازمانی خود موضوع نوسازی بافت های فرسوده را بررسی و نسبت به رفع آن اقدام می کنند، متذکر شد: مالکیت و زیرساخت دو مشکل جدی در نوسازی بافت های فرسوده است و چنانچه نتوانیم این مسائل را مرتفع کنیم، امکان نوسازی بافت های فرسوده در شهر تهران به پدیده ای دور از دسترس و انتظار تبدیل خواهد شد.
وی به تشکیل ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران به ریاست شهردار تهران اشاره کرد و از این ستاد به عنوان مغز نوسازی بافت های فرسوده نام برد و گفت: تمامی نهادها و دستگاه هایی که به نوعی نقشی در تصمیم گیری و تصمیم سازی برای بازآفرینی بافت های فرسوده دارند عضو این ستاد هستند.
به گفته این عضو شورای اسلامی شهر تهران کاستن از بروکراسی های اداری، رفع محدودیت های قانونی، ارائه هدفمند خدمات و منابع در جهت ارتقای نوسازی، جلب حمایت مدیران شهری و حاکمیتی و توانایی مالی و فنی از جمله مهمترین عوامل شکل گیری نظریه بازآفرینی در شهر تهران است.
نژاد بهرام با بیان این که بر خلاف باور همگانی، مسئله بافت فرسوده مسئله کمبود منابع مالی و ظرفیت های اقتصادی نیست بلکه مسئله اصلی نبود هارمونی و هماهنگی میان دستگاه های ذی ربط برای پیشبرد رویکرد بازآفرینی است، متذکر شد: تلاش ستاد بازآفرینی ایجاد اشتراک میان تصمیم گیران و تصمیم سازان است.
عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: برای اینکه بتوانیم تئوری بازآفرینی را در سطح کشور فعال کنیم نیاز به این داریم که حلقه سازمان های غیردولتی و مردم نهاد را در کنار ستاد بازآفرینی مورد توجه قرار دهیم.نژاد بهرام موضوع بعدی برای تحقق رویکرد بازآفرینی را مردم دانست و اظهار داشت: مردم به عنوان ذی نفعان اصلی در رویکرد بازآفرینی بافت های فرسوده هستند که قرار است هم منتفع شوند و هم اقدام نمایند. آنها منتفع شدن را بلدند اما برای اقدام کردن باید به آنها کمک کرد تا به جمع بندی مشترک از نیازهایشان برسند.
وی در ادامه سخنان خود در این سمینار علمی، با اشاره به روند شکل گیری بافت های فرسوده در تهران و ایجاد موج مهاجرت پس از اصلاحات ارضی و مهاجرت بعد از جنگ تحمیلی، این سؤال را مطرح کرد که چگونه می توان مشارکت افرادی را که تعلق خاطر خاصی به محله زندگی خود ندارند برای بازآفرینی جلب نمود و در پاسخ به این سؤال عنوان کرد: ارتقای ارزش سکونت مفهومی است که در بین رویکردهای ما برای جلب مشارکت در طول چند دوره گذشته مغفول مانده و ضروری است مورد توجه قرار گیرد.
عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران ضمن تأکید بر اهمیت نهادسازی در رویکرد بازآفرینی شهری، تصریح کرد: نهادهای متعددی از جمله خانه های سلامت، فرهنگسراها، مساجد، مدارس، کلانتری ها و غیره در سطح شهر تهران وجود دارد و بازآفرینی در تهران تلاش می کند از ظرفیت این نهادها بهره مند شود.
نژاد بهرام به نقش شورایاری ها و سراهای محله در شهر تهران اشاره کرد و اظهار داشت: شورایاری ها در تهران کمترین رابطه را با موضوع نوسازی و بازآفرینی دارند در حالیکه می توانند بیشترین میزان همراهی و همکاری را در این موضوع داشته باشند، چرا که برخواسته از بطن جوامع محلی هستند و قادر خواهند بود فرآیند نوسازی را تسریع، تقویت، هدفمند و معنادار کنند.
وی در ادامه بر ضرورت استفاده از تجربیات سازمان ها و ارگان های محلی همچون بهزیستی در فرآیند بازآفرینی تأکید کرد.
عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به عدم شکل گیری کمیته های زیرمجموعه ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران در طی دو سال گذشته، عنوان کرد: امروز مفتخرم خبر خوشی را به شما بدهم و آن این که به همت سازمان نوسازی شهر تهران و مدیریت شهری، کمیته های این ستاد تشکیل شده است که امیدوارم این کمیته ها بتوانند بستری را برای گشایش فرصت های تازه در نوسازی بافت های فرسوده و ناپایدار شهر تهران فراهم نمایند.

 
 
 
 

يکشنبه 26/3/1398 - 18:2
ایرانگردی


میز خدمت در 25 بوستان بدون دود در محلات شمال تهران، با ارایه برنامه های منطقه ای و محلی با هدف آموزش پزشکی و خدمات فرهنگی به متقاضیان در هفته ملی بدون دخانیات بر پا شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک مجتبی توسلی معاون امور اجتماعی و فرهنگی شمال تهران با بیان مطلب فوق اظهار داشت: طبق آمار موجود یک نفر از هر 10نفر در جهان در اثر مصرف دخانیات جان خود را از دست می دهد و پیش بینی ها حاکی از این است که تا سال 2030 ، این نسبت به یک نفر از هر شش نفر یعنی 10 میلیون مرگ در سال برسد بر همین اساس با توجه به اهمیت موضوع از سال 1987 به بعد تاریخ 31 ماه می را روز جهانی بدون دخانیات نامگذاری کردند تا توجه جهانی را به اپیدمی مصرف دخانیات جلب نمایند در همین راستا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی کشور نیز امسال ، 25 الی 31 خرداد ماه را به عنوان هفته ملی بدون دخانیات نام گذاری نموده است .
وی گفت : در همین راستا اداره سلامت شهرداری منطقه یک با مشارکت دبیر و اعضای فعال کانون پاد ( پیشگیری از دخانیات ) و شرکای اجتماعی نسبت به ارائه خدماتی نظیر میز خدمت در 18 بوستان به صورت محله ای و در 7 بوستان از جمله ، قلمستان، نیایش، مهر، نگین و ... به صورت منطقه ای و همچنین بصورت متمرکز در طول این هفته در بوستان نیاوران ، خدماتی همچون اطلاع رسانی ، توزیع بروشور ، مشاوره وگفتگو در شهر را با حضور تسهیلگران و اعضای کانون پاد به شهروندان ارائه می نماید .
توسلی افزود: با هماهنگی خانه های سلامت و اداره آموزش های شهروندی نیز کارگاه های آموزشی با عناوین مرتبط با دخانیات ، ویژه افراد در معرض دود دست دوم ، نوجوانان و جوانان و ... با مشارکت سازمان های غیر دولتی (NGO) ها ، پایگاههای بهداشت ، مربیان آموزشی متخصص و داوطلب، در سطح محلات و خانه های کودک در حال برگزاری است و در نظر است ضمن شناسایی کسبه های پایبند به عدم فروش مواد دخانی با لوح تقدیری از ایشان تقدیر شود

يکشنبه 26/3/1398 - 17:53
ایرانگردی

 

 

معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه 21 از شروع پایش و کنترل سراسری "آفت سفید بالک" در فضای سبز سطح این منطقه همزمان با فرارسیدن فصل گرما و یورش این آفت به درختان توت و زیتون خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه21، سیاوش زابلی معاون خدمات شهری و محیط زیست این منطقه با اعلام خبر فوق گفت: مرکز تحقیقات، آموزش و مشاوره فضای سبز معاونت خدمات شهری و محیط زیست این منطقه، با عنایت به فرارسیدن فصل گرما و یورش آفت سفید بالک به درختان توت و زیتون، نسبت به شروع روند مبارزه و اقدامات کنترلی از طریق شمارش این آفت بر روی برگ درختان مذکور اقدام کرده است.

زابلی با اشاره به شروع این طرح پایشی از ابتدای سال جاری افزود: فعالیت های پیشگیری از شیوع "آفت سفید بالک" از فروردین ماه سال جاری در سطح منطقه 21 آغاز شده که در همین راستا، کارت و نوارهای زرد رنگ بر روی درختات توت و زیتون که آلوده به آفت سفید بالک هستند نصب شده و به صورت هفتگی تعویض می شوند و علاوه بر تعویض کارت های زرد، میزان آلودگی به آفت برگ درختان با پایش روزانه توسط کارشناسان مرکز تحقیقات، آموزش و مشاوره فضای سبز منطقه 21 در قالب گشت های مستمر در معابر صورت می گیرد.

يکشنبه 26/3/1398 - 17:52
ایرانگردی

 

 

معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه 20 از برگزاری کمپین تهران- شهر- بدون- دخانیات در هفته بدون دخانیات با  شعار ملی جهانی، "اجازه ندهید دخانیات نفس شما را بگیرد" خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه20؛ حجت السلام و المسلمین معبودی گفت: ویژه برنامه های هفته بدون دخانیات با شعار ملی" اماکن عمومی بدون دخانیات،حق شهروندی" با هدف آگاه سازی و حساس سازی جامعه در خصوص مضرات ناشی از استعمال دخانیات،پایش وضعیت شیوع مصرف دخانیات، كمک به افراد برای ترک دخانیات و هشدار در مورد خطرات مصرف دخانیات از 25 تا 31خرداد در سطح محلات برگزار می شود.

معبودی به ضرورت حفظ سلامت افراد و دوری جستن از مصرف دخانیات اشاره کرد و گفت:  با مشارکت اداره سلامت منطقه 20 و سازمانهای دولتی فعال در حوزه سلامت، سازمان های غیردولتی( NGO ) فعال در حوزه دخانیات، و کانون های سلامت محلات، کمپین تهران- شهر- بدون- دخانیات در سطح محلات برگزار می شود.

وی با  اشاره به برگزاری ویژه برنامه های این هفته با رویکرد آموزش و پیشگیری از استعمال دخانیات، برگزاری 51 کارگاه آموزشی با مشارکت سازمان های غیردولتی و پایگاه های بهداشت در سطح محلات ویژه افراد در معرض دود دست دوم، برپایی میز خدمت با استقرار 6 ایستگاه سلامت در بوستان های بدون دخانیات و ارائه خدمات سلامت محور شامل مشاوره،آموزش،توزیع محتوای اطلاع رسانی ویژه جوانان و نوجوانان را از برنامه های این هفته عنوان کرد.

معبودی تقدیر از تعدادی از کسبه پایبند به عدم فروش مواد دخانی، برنامه گفتگو در شهر و تقدیر از برگزیدگان ترک سیگار و قلیان و حامیان برنامه های پیشگیرانه و کنترل مصرف دخانیات را از دیگر برنامه های این هفته برشمرد.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه 20 گفت: اطلاع رسانی از طریق نصب بنر و تلویزیون های شهری و فضاهای مجازی در این هفته انجام می شود.

 

يکشنبه 26/3/1398 - 17:48
ایرانگردی

 

 

در مراسم آغاز هفته بدون دخانیات در پارکهای منطقه 3، فیلترهای سیگار در یك اقدام نمادین، به خاك سپرده می شوند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 3، کاظم کمالی نسب معاون امور اجتماعی و فرهنگی با اعلام این مطلب گفت: همزمان با هفته بدون دخانیات با شعار "اجازه ندهید دخانیات نفس شما را بگیرد"، فیلترهای سیگار در پارکهای صبا، خلیج فارس، آرارات، ارغوان، زرگنده و شریعتی جمع آوری می شوند.

  در حال حاضر مصرف دخانیات به عنوان یکی از عوامل تهدید کننده سلامت جامعه ، روند نگران کننده ای را طی می کند، عواملی که سالانه حدود 7 میلیون نفر را در جهان طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی (WHO ) تا سال 2017 به کام مرگ می فرستند و حاصلی جز به هدر رفتن منابع اقتصادی و ایجاد بیماری های خطرناک در پی دارد

 

يکشنبه 26/3/1398 - 17:38
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته