• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 681
تعداد نظرات : 69
زمان آخرین مطلب : 5729روز قبل
موبایل
نزدیک به سه دهه از راه‌اندازی وب جهانی می‌گذرد، اما هیچ‌کس به درستی از گستردگی و وسعت این پدیده بزرگ و متحول کننده آگاه نیست؛ هرچند طی جدیدترین مطالعات، برآورد محققان حاکی از وجود ۴۰ میلیارد صفحه وب در سطح جهان است. با وجود پیشرفت خیره‌کننده در توسعه وب جهانی،‌ بسیاری از ما پیشینه‌ و گذشته آن را به فراموشی سپرده‌ایم اما کافی است نگاهی به دنیای ۱۵ سال قبل بیندازیم. آمازون یک رودخانه بزرگ در جنوب آفریقا و Ryanair نام خطوط هوایی ایرلند بود که به مکان‌هایی پرواز می‌کرد که هیچ‌کس نامی‌ از آن نشنیده بود؛ یاهو نیز واژه‌ای برگرفته از سفرهای گالیور بود و گوگل اشاره به رقم بسیار بزرگ ریاضی داشت؛ eBay نیز نوعی خط نگارشی بود و ... اما امروزه هریک از آنها قدرت بزرگی در دنیای وب محسوب می‌شوند که نمی‌توان از تحولی که در جهان اینترنت ایجاد کرده‌اند به سادگی گذشت؛ روزنامه معتبر و قدیمی‌ گاردین انگلیس پانزدهمین سال راه‌اندازی وب‌سایت خبری خود را جشن می‌گیرد و به همین مناسبت اقدام به معرفی ۱۵ سایت برتر جهانی کرده است که به معنای واقعی کلمه، دنیای وب را متحول کرده‌اند و در اینجا به آنها اشاره می شود
کلمات کلیدی: وب سایت نزدیک به سه دهه از راه‌اندازی وب جهانی می‌گذرد، اما هیچ‌کس به درستی از گستردگی و وسعت این پدیده بزرگ و متحول کننده آگاه نیست؛ هرچند طی جدیدترین مطالعات، برآورد محققان حاکی از وجود ۴۰ میلیارد صفحه وب در سطح جهان است.
با وجود پیشرفت خیره‌کننده در توسعه وب جهانی،‌ بسیاری از ما پیشینه‌ و گذشته آن را به فراموشی سپرده‌ایم اما کافی است نگاهی به دنیای ۱۵ سال قبل بیندازیم.
آمازون یک رودخانه بزرگ در جنوب آفریقا و Ryanair نام خطوط هوایی ایرلند بود که به مکان‌هایی پرواز می‌کرد که هیچ‌کس نامی‌ از آن نشنیده بود؛ یاهو نیز واژه‌ای برگرفته از سفرهای گالیور بود و گوگل اشاره به رقم بسیار بزرگ ریاضی داشت؛ eBay نیز نوعی خط نگارشی بود و ...
اما امروزه هریک از آنها قدرت بزرگی در دنیای وب محسوب می‌شوند که نمی‌توان از تحولی که در جهان اینترنت ایجاد کرده‌اند به سادگی گذشت؛ روزنامه معتبر و قدیمی‌ گاردین انگلیس پانزدهمین سال راه‌اندازی وب‌سایت خبری خود را جشن می‌گیرد و به همین مناسبت اقدام به معرفی ۱۵ سایت برتر جهانی کرده است که به معنای واقعی کلمه، دنیای وب را متحول کرده‌اند و در اینجا به آنها اشاره می‌شود:

● eBay.com
▪ راه‌اندازی: سال ۱۹۹۵ در آمریکا توسط "پیر امیدیار"
▪ تعداد اعضا: ۱۶۸ میلیون نفر
▪ نوع سرویس‌دهی: مرکز خرید و مزایده آنلاین
یکی از بزر‌گ‌ترین وب‌سایت‌های اینترنتی که به کاربران امکان خرید و فروش هرکالایی را می‌دهد؛ شهروندان انگلیسی بیش‌تر از هر وب‌سایت دیگری به آن مراجعه می‌کنند، به طوری که بیش از ۱۰ میلیون عضو انگلیسی دارد و دو سرویس پرداخت آنلاین paypal و skype متعلق به آن است.

● wikipedia.com
▪ راه‌اندازی: سال ۲۰۰۱ در آمریکا توسط "جیمی ‌ولز"
▪ تعداد مراجعه‌کننده: ۹۱۲ هزار نفر در روز
▪ نوع‌سرویس‌دهی: لغت‌نامه آنلاین
اگرچه اولین لغت‌نامه اینترنتی در جهان نیست، اما نخستین لغت‌نامه رایگان آنلاین است که همه امکان دسترسی و ویرایش آن را دارند،‌ به طوری که کاربران می‌توانند اقدام به تصحیح یا اضافه کردن مدخل کنند که در مدت چند ثانیه،‌ نرم‌افزار لغت‌نامه را به‌روز می‌کند.

● napster.com
▪ راه‌اندازی: سال ۱۹۹۹ در آمریکا توسط "شاون فانینگ"
▪ تعداد اعضا: ۵۰۰ هزار مشترک پولی
▪ نوع سرویس‌دهی: سایت اشتراک فایل
هدف اصلی دانشجوی دانشگاه بوستون آمریکا از طراحی این وب‌سایت، به اشتراک گذاشتن فایل‌های موسیقی بود. اوج محبوبیت "نپ‌استر" در سال ۲۰۰۰ بود که بیش از ۷۰ میلیون نفر در آن عضویت رایگان داشتند؛ اما ورشکستگی آن موجب شد تا پس از آن کاربران اقدام به پرداخت مبالغی برای دانلود قطعات موسیقی کنند.

● youtube.com
▪ راه‌اندازی: سال ۲۰۰۵ در آمریکا توسط "چاد هورلی"، "جواد کریم" و "استیون چن"
▪ میزان مراجعه: ۱۰۰ میلیون کلیپ در روز
▪ نوع سرویس‌دهی: سایت اشتراک ویدئویی
کارمندان سابق شرکت eBay فکر آن را نمی‌کردند که با راه‌اندازی این وب‌سایت در فوریه ۲۰۰۵ آن را به یکی از محبوب‌ترین سایت‌های اینترنتی تبدیل کنند، به طوری که اکنون روزانه ۱۰۰ میلیون کلیپ آن مورد تماشای کاربران قرار می‌گیرد؛ نمایش ویدیوهای موسیقی قدیمی ‌و رخدادهای ورزشی قرن هفدهم از امکانات ویژه آن است و علاوه بر آن،"یوتیوب" محلی شناخته ‌شده برای بروز استعداد کارگردان‌های آماتور است.

● blogger.com
▪ راه‌اندازی: سال ۱۹۹۹ در آمریکا توسط "ایوان ویلیامز"
▪ تعداد اعضا: ۵/۱۸ میلیون نفر
▪ نوع سرویس‌دهی: سیستم راه‌اندازی وبلاگ
در حال حاضر تعداد دقیق بلاگ‌های موجود در جهان مشخص نیست، اما میلیون‌ها بلاگ اکنون کاربران را وارد خانه‌های شخصی آنلاین کرده‌اند و در هر دقیقه یک بلاگ راه‌اندازی می‌شود و این انقلاب اینترنتی را باید مدیون blogger دانست که ایده اولیه بلاگ را در ذهن کاربران ایجاد کرد.

● Friendsreunited.com
▪ راه‌اندازی: سال ۱۹۹۱ در انگلیس توسط استیو و جولی پانک هورست
▪ تعداد اعضا: ۱۵ میلیون نفر
▪ نوع سرویس‌دهی: وب سایتی برای گردهم آوردن همکلاسی‌های قدیم
گرچه در ابتدای راه‌اندازی تعداد مراجعان به این سایت به زحمت دو رقمی ‌می‌شد، اما محبوبیت آن چنان سریع افزایش یافت که در سال ۲۰۰۱ به علت میزان بالای مراجعه، تنها سرور آن از کار افتاد. هم اکنون هزاران کاربر بطور همزمان از آن استفاده می‌کنند و این نتیجه تلاش زوجی است که برای راه‌اندازی آن ۱۸ ساعت در روز سختی کشیدند.

● Drudgereport.com
▪ راه‌اندازی: سال ۱۹۹۴ در آمریکا توسط "مت دراج"
▪ میزان مراجعه: ۸ تا ۱۰ میلیون صفحه در روز
▪ نوع سرویس‌دهی: سایت خبری
درابتدا تنها به عنوان بولتن خبری ایمیل کار خود را آغاز کرد، اما اکنون به یکی از پرنفوذترین رسانه‌های خبری در سیاست‌گذاری آمریکا تبدیل شده و در طول ۱۲ ماه گذشته بیش از ۵/۳ میلیارد مراجعه داشته است و اولین منبع آنلاین اخبار فوری به شمار می‌آید.

● Myspace.com
▪ راه‌اندازی: سال ۲۰۰۳ در آمریکا توسط "تام اندرسون" و "کریس دی ولف"
▪ تعداد کاربران: ۱۰۰ میلیون نفر
▪ نوع سرویس‌دهی: سایت شبکه اجتماعی
از محبوبیت "مای اسپیس" همین بس که میزان مراجعه به آن در انگلیس از شبکه خبری BBC نیز بیش‌تر است. این وب سایت ۱۰۰ میلیون عضوی، تمامی ‌ویژگی‌های جوامع اینترنتی را دارد و به کاربران امکان برنامه‌ریزی برای رخدادها را می‌دهد. "مای‌اسپیس" اکنون چهارمین وب‌سایت پربیننده در جهان است که امکان آپلود و گوش‌ کردن به موسیقی را می‌دهد و اکنون ۲/۲ میلیون گروه موسیقی و خواننده جذب آن شده‌اند.

● Amazon.com
▪ راه‌اندازی: سال ۱۹۹۴ در آمریکا توسط "جف بزوس"
▪ تعداد کاربران: بیش از ۳۵ میلیون نفر از ۲۵۰ کشور جهان
▪ نوع‌سرویس‌دهی: فروشگاه اینترنتی، عمدتا کتاب، CD , DVD
بزرگ‌ترین فروشگاه کتاب جهان است که ابتدا "کادابرا" نام داشت، اما نام آمازون به عنوان چیزی غیر قابل ‌توقف و بزرگ برای آن انتخاب شد که اکنون درآمد هفت میلیارد دلاری آن در سال به خوبی اثبات کننده نام آن است. موفقیت آمازون تا جایی پیش رفت که موسس آن در سال ۱۹۹۹ از سوی مجله آمریکایی "تایم" مرد سال جهان لقب گرفت.

● Slashdot.org
▪ راه‌اندازی: سال ۱۹۹۷ توسط "راب مالدا"
▪ تعداد کاربران: ۵/۵ میلیون نفر در ماه
▪ نوع‌سرویس‌دهی: وب‌سایت اخبار فناوری
یکی از وب‌سایت‌های شلوغ و پرترافیک جهان که امکان گفت‌وگو و بحث برای متخصصان و دانشمندان را فراهم ساخته و منبع مرجع اخبار فناوری محسوب می‌شود. بیش‌تر قسمت‌های سایت توسط کاربران نوشته و تنظیم می‌شود و برخی مواقع اظهارنظرهای کاربران در خصوص یک موضوع، از ۱۰ هزار مورد نیز می‌گذرد.

● Salon.com
▪ راه‌اندازی: سال ۱۹۹۵ در آمریکا توسط "دیوید تالبوت"
▪ تعداد کاربران: ۵/۲ میلیون تا ۵/۳ میلیون بازدیدکننده در ماه
▪ نوع سرویس‌دهی: مجله اینترنتی
اولین وب‌سایت جهان که به‌دست چند روزنامه‌نگار و با هدف ترویج روزنامه‌نگاری آنلاین راه‌اندازی شد. مقالات و یادداشت‌های این سایت در خصوص مرگ پرنسس دایانا و رسوایی اخلاقی بیل کلینتون همچنان در یادها‌ زنده است. استفاده از آن به صورت حق اشتراک است.

● Craigslist.org
▪ راه‌اندازی: سال ۱۹۹۵در آمریکا توسط "کریگ نیومارک"
▪ میزان مراجعه: چهار میلیارد صفحه در ماه
▪ نوع سرویس‌دهی: یک وب‌سایت ویژه برای جوامع شهری آنلاین
یکی از ساده‌ترین وب‌سایت‌های اینترنت است و البته یکی پرقدرت‌ترین آنها. سادگی آن از این جهت است که تنها‌ یک تابلوی اعلانات رایگان است، اما محبوبیت آن که قدرت‌اش را چشمگیر ساخته است به خاطر مواردی از جمله اجاره آپارتمان، فروش خودرو، پیدا کردن کار، گذراندن اوقات فراغت و غیره است. در این سایت به همگی سوالات پاسخ داده می‌شود و به طور کلی این سایت زندگی شهری را در آمریکا متحول کرده است.

● Google.com
▪ راه‌اندازی: سال ۱۹۹۸ در آمریکا توسط "لری پیج" و "سرگئی برین"
▪ میزان مراجعه: یک میلیارد جست‌وجو در روز
▪ نوع‌سرویس‌دهی: جست‌وجوی اینترنتی، منبع خبری و ...
هم اکنون، نام گوگل به لطف شهرت بی‌نظیر آن، به عنوان یک فعل جدید در لغت‌نامه آکسفورد قرار داده شده است. گوگل بزرگ‌ترین موتور جست‌وجوی اینترنتی در جهان است که سریع‌ترین رشد را در میان سایر شرکت‌های جهان داشته و ارزش سهام آن اکنون فراتر از ۱۳ میلیارد دلار است؛ سرویس‌های متعدد پست الکترونیکی (Gmail)، سرویس نقشه (google map)، مقایسه قیمت (froogle)، تلفن رایگان (Google Talk) و غیره، آن را به دومین وب‌سایت پرمراجعه جهان تبدیل کرده است.

● Yahoo.com
▪ راه‌اندازی: سال ۱۹۹۴ در آمریکا توسط "دیوید فلیو" و "جری یانگ"
▪ تعداد کاربران: ۴۰۰ میلیون نفر
▪ نوع سرویس‌دهی: پورتال اینترنت و سازمان رسانه‌ای
یاهو با ۴/۳ میلیارد صفحه مراجعه در روز، بالاترین تعداد بازدیدکننده اینترنت را در جهان دارد. سرویس‌های پیام فوری، اخبار و ایمیل آن در جهان بالاترین سطح محبوبیت را دارند و گوگل تنها رقیب جدی یاهو محسوب
می‌شود.

● Easyjet.com
▪ راه‌اندازی: سال ۱۹۹۵ در انگلیس توسط "‌هاجی لوآنو"
▪ تعداد کاربران: ۳۰ میلیون مسافر در سال گذشته
▪ نوع سرویس‌دهی: هزینه خطوط هوایی
اولین مکان آنلاین برای رزرو بلیط هواپیما که در ابتدا تصور نمی‌شد بتواند تعداد کافی مسافر برای پروازهواپیماها تدارک ببیند. در این سایت علاوه بر رزرو بلیط، می‌توان هتل محل اقامت، اجاره خودرو در شهر مقصد و دیگر خدمات مربوطه را به صورت آنلاین انجام داد.
سه شنبه 1/5/1387 - 19:15
ازدواج و همسرداری
کم‏رویی، نوعی ترس یا اضطراب اجتماعی بوده که به واسطه آن زن یا مرد از مواجه شدن با افراد ناآشنا و ارتباطات اجتماعی گریزان است. ریشه اصلی کم‏رویی می‏تواند در ترس یا اضطراب اجتماعی نهفته باشد. اضطراب یک پاسخ طبیعی در مقابل هر نوع تهدید یا فرآیند آگاه‏کننده و اخطاری به فرد در باره یک خطر یا موقعیت دشوار می‏باشد. اضطراب در حد متعادل آن برای بسیاری از اعمال و رفتارهای انسان و تلاش و حرکت و آمادگی برای مقابله با تهدیدها و خطرهای طبیعی و اجتماعی ضروری می‏باشد. اما زمانی که نگرانیهای فرد نسبت به مسایل مختلف فزونی می‏یابد، دچار اضطرابی می‏شود که در نتیجه اعتماد به نفس او کاهش می‏یابد، قدرت نگرش واقع‏بینانه و برقراری ارتباط متقابل با دیگران به حداقل می‏رسد و گریز از ارتباطات معمول اجتماعی و دل‏مشغولی‏های مفرط، شخصیت را فرا می‏گیرد.
اضطراب اجتماعی، وقوع نوعی ارزیابی شخصی در موقعیتهای مختلف اجتماعی است. به عبارت دیگر زنان و دخترانی که دچار اضطراب اجتماعی می‏باشند، از مواجهه با دیگران و از اینکه مورد داوری دیگران قرار گیرند، دچار ترس و واهمه هستند. زن یا دختر چنین احساس می‏کند که در هر موقعیت، شخص و یا اشخاصی هستند که به محض مواجه شدن با او شخصیت و اعمال و رفتارش را مورد بررسی و کنکاش قرار می‏دهند. بنابراین تا حد ممکن سعی دارد از مواجه شدن با دیگران دوری جوید. به عنوان مثال تمامی افراد، تشویق شدن را دوست دارند و از تنبیه گریزان می‏باشند اما تعدادی از افراد بیش از اندازه دچار ترس و اضطراب اجتماعی بوده و اصولاً تمایلی برای حضور در موقعیتهای اجتماعی ندارند؛ چرا که برخوردهای اجتماعی را صحنه ارزیابی و نقادی خود تلقی می‏کنند. به عنوان نمونه سخن گفتن برای خانمهای کارمندی که در جلسات اداری شرکت می‏کنند و دچار کم‏رویی هستند، بسیار دشوار می‏باشد. البته ممکن است اکثر افراد در موقعیتهای اجتماعی خاص دچار اضطراب باشند اما افرادی که کم‏رو هستند و اضطراب اجتماعی بالایی دارند بیش از اندازه نگران هستند.
افراد، جوامع، خانواده‏ها و فرهنگهای مختلف، برای کم‏رویی معانی متفاوتی به کار می‏برند. به عنوان مثال، اغلب، نوجوانی را که به لحاظ روانشناسی اجتماعی فردی کم‏رو تلقی می‏شود به عنوان یک فرد متین، ساکت و مؤدب در نظر گرفته می‏شود و بعضی افراد کم‏رویی را برای دختران و زنان امری عادی و حتی صفتی مقبول و مثبت تلقی می‏نمایند و چنین دختران کم‏رویی را دخترانی باحیا و باعفت می‏دانند و حتی آنان را مورد تمجید و تشویق قرار می‏دهند اما از طرف دیگر، کم‏رویی برای پسران را یک مشی و طرز رفتار نامناسب و ناپسند می‏دانند. حیا و قدرت خویشتنداری یکی از صفات انسانهای متعالی است که ارادی و ارزشمند می‏باشند در حالی که کم‏رویی پدیده‏ای غیر ارادی، ناخوشایند و نشانگر معلولیت اجتماعی است که برای هر دو جنس پسر و دختر امری نامطلوب و نابهنجار می‏باشد. خانواده و جامعه بایدتفاوت حیا و کم‏رویی را بداند و بشناسد. حیا، صرف ظاهر نشدن در جمع و اجتماع نیست. جامعه ما نیاز به حضور فعال و استفاده از استعدادها و توانمندی‏های زنان و دختران در عرصه‏های مختلف اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی دارد. در چنین جامعه‏ای کم‏رویی، جایی نخواهد داشت. حال آنکه حجب و حیا جایگاه و منزلت ویژه و ارزشمندی داشته و آحاد جامعه برای آن ارزش فراوانی قایل بوده و خواهند بود. باید توجه داشت که کم‏رویی یک پدیده پیچیده روانی ـ اجتماعی بوده و علت آن عمدتا به روابط بین فردی و نحوه تربیت برمی‏گردد. در این میان خانواده یکی از علل اساسی در ایجاد کم‏رویی می‏باشد. نحوه ارتباطات خانواده و تجارب اولیه پسران و دختران خصوصا در سالهای پیش از دبستان و اوایل دبستان نقش اساسی در شکل‏گیری شخصیت آنان خواهد داشت. الگوی رفتاری بزرگسالان، برنامه‏های تلویزیونی، نحوه و میزان ارتباطات عاطفی ـ کلامی و اجتماعی بزرگسالان با دختران و پسران، بیشترین تأثیر را در رشد اجتماعی کودکان دارد. انتظارات نامعقول والدین از دختران خود در شرایط مختلف و وادار کردن آنان به انجام رفتارهای قالبی و تصنعی در موقعیتهای مختلف اجتماعی همچون در حضور جمع مهمانان و مهمانیها، در کوچه و خیابان، هنگام غذا خوردن و لباس پوشیدن، صحبت کردن و ... سخت‏گیری بیش از حد و توقعات فراوان و غیر ضروری، تنبیه، تحقیر و یا بر عکس حمایتهای افراطی و گزاف، از اصلی‏ترین زمینه‏های رشد معیوب اجتماعی دختران و بروز کم‏رویی است. تعارض و دوگانگی در رفتار والدین و بزرگسالان، موجب کشاکشهای درونی و در نتیجه، اختلال در رشد طبیعی شده، اضطراب شدید و کم‏رویی دختران را به همراه خواهد داشت. وراثت در کم‏رویی نقشی نداشته و اگر معتقد باشیم که یکی از علل کم‏رویی وراثت می‏باشد باید معتقد باشیم که: کم‏رویی از والدین یاد گرفته شده است چرا که والدین هم کم‏رو هستند اما نمی‏توانیم بگوییم کم‏رویی از طریق ژن و وراثت انتقال یافته است.
ترس یکی از عوامل کم‏رویی به شمار می‏رود. کودک 6 ـ 5 ماهه‏ای را در نظر بگیرید. زمانی که با یک غریبه روبه‏رو می‏شود و یا حتی، یک آشنا را با لباسی متفاوت از قبل می‏بیند، خود را به مادرش می‏چسباند و روی خود را برمی‏گرداند. در حقیقت او به این دلیل کم‏رو است که دیگران از او قوی‏تر، قدرتمندتر و بزرگتر هستند. او نمی‏داند که در شرایط مختلف چگونه باید با فرد مقابل برخورد کند. او کم کم که بزرگتر می‏شود با افزایش رابطه با اعضای خانواده و ارتباطات اجتماعی، بر تجارب خوشایندش در ارتباط با دیگران افزوده شده و کودک از ارتباط و همنشینی با دیگران به خصوص آشنایان لذت می‏برد و ترسش فرو می‏ریزد. این حالت مقدمه لازم برای اجتماعی‏تر شدن کودک می‏باشد. کم‏رویی در میان تک‏فرزندان و فرزندان اول خانواده بیش از سایر کودکان دیده می‏شود. این مسأله زمانی به شکل جدی مطرح می‏شود که والدین قادر نباشند زمینه تربیت و رشد اجتماعی مطلوب و هماهنگ کودک را مطابق با نیازهای عاطفی و اجتماعی او فراهم آورند. فرزند اول یا تک‏فرزند معمولاً خود را با بزرگترها همانندسازی می‏کند و تمایل بیشتری به برقراری ارتباط با بزرگسالان دارد تا نسبت به همسالان. به عبارت دیگر فرزندان اول خانواده و تک‏فرزندها در ارتباط با همسالان و همکلاسی‏های خود بیشتر با مشکل مواجه می‏شوند تا با افراد بزرگسال. انتظارات فوق‏العاده و آرمان‏خواهی‏های فراوان والدین از کودکان و احساس ناتوانی این فرزندان در تحقق بخشیدن به این انتظارات، فرزندان را دچار احساس بی‏کفایتی می‏کند و خودپنداری ضعیفی پیدا می‏کنند. در نتیجه اضطراب زیاد، کم‏رویی در شخصیت این کودکان نمایان می‏شود.
مدرسه می‏تواند محیطی برای پروراندن مهارتهای اجتماعی و مشوقی برای اجتماعی شدن دختران و گسترش ارتباطات بین فردی آنان باشد. جای تأسف است که در بعضی از مدارس به جای تشویق به برقراری ارتباط، دخترانی را الگو و سرمشق دیگران قرار می‏دهند که دارای یک معلولیت اجتماعی یعنی کم‏رویی هستند. برخی از معلمان معمولاً بالاترین نمره انضباط را به دانش‏آموزان کم‏رو می‏دهند و از آنان به عنوان شاگردانی مؤدب، ساکت و حرف‏گوش‏کن یاد می‏کنند! و ... زمانی که معلمان، به طور مکرر دانش‏آموزی را به عنوان فردی ساکت، مؤدب و ... خطاب می‏کنند، در ابتدا خود دانش‏آموز به سکوت اجباری و رفتارهای به اصطلاح مؤدبانه مصنوعی سوق پیدا می‏کند و سپس دانش‏آموزان دیگر هم از او الگو می‏گیرند. این مسأله زمانی شکل حاد به خود می‏گیرد که یک دختر دانش‏آموز بنا به دلایلی همچون کمبودهای عاطفی و تعارضات خانوادگی تمایل به تأیید و مورد توجه سایرین واقع شدن داشته باشد. اعمال فشارهای روانی و اخلاقی، انضباط خشک، تحقیر و تهدید، تنبیه و محدودیتهای شدید و غیر منطقی، هدایت دانش‏آموزان به سوی تسلیم‏پذیری محض و رفتارهای دیکتاتورمنشانه، زمینه‏های اضطراب و کم‏رویی را در کودکان و دختران تشکیل خواهند داد. زن یا دختری که قادر به برقراری ارتباط با دیگران نیست احساس می‏کند که از دوستان و نزدیکان خود جداست. چنین فردی نمی‏تواند احساسات خوشایند یا ناخوشایند، امیدها و آرزوهایش را با نزدیکانش در میان بگذارد و پاسخهایشان را دریافت کند. احساس تنهایی، همانند کم‏رویی یک معلولیت اجتماعی به شمار می‏رود. هر کسی در یک شرایط یا موقعیت ویژه ممکن است احساس کند که تنهاست. فردی که مدام این احساس را داشته باشد به تدریج از ارتباطات بین فردی او کاسته شده و ویژگیهای افراد کم‏رو را می‏یابد. البته باید توجه داشت که کم‏رویی ناتوانی و معلولیت فرد در ارتباط برقرار کردن دیگران است و تنهایی مشکل انسان است در اثر فقر ارتباطی. صرف احساس تنهایی به معنای کم‏رویی یا ناتوانی اجتماعی نمی‏تواند باشد. احساس تنهایی نیز همیشه به معنای تنهایی و تنها بودن نیست مثلاً دختر یا زنی ممکن است در جمع خانواده و دوستانش احساس تنهایی کند اما زن یا دختر دیگری در حالی که دور از خانه و دوستانش است احساس تنهایی نکند. احساس تنهایی می‏تواند گذرا و موقتی باشد و فرد دوباره نشاط و شادابی زندگی را باز یابد و تمایل به فعالیت اجتماعی پیدا کند، اما اگر این احساس تنهایی بنا به دلایلی همچون ناکامیهای مکرر، رفتارهای تبعیض‏آمیز و بی‏عدالتی، سرخوردگی و قطع امید از پیوندهای عاطفی عزیزان، تقویت و مداومت پیدا کند فرد عمیقا احساس تنهایی خواهد کرد و نه تنها همچون افراد کم‏رو دچار ناتوانی و معلولیت اجتماعی خواهد شد بلکه احساس تنهایی، زمینه افسردگی را در او به وجود می‏آورد. این احساس تنهایی، در برخی موارد حتی می‏تواند به رفتارهایی چون فرار از خانه، اعتیاد و خودکشی بینجامد. در حقیقت، درصد قابل توجهی از دختران و پسرانی که خودکشی و یا اقدام به خودکشی کرده‏اند تجارب فراوانی از احساس تنهایی و رهاشدگی از طرف نزدیکان و دوستان صمیمی خود داشته‏اند.
به راحتی می‏توان یک شخص کم‏رو را از دیگران تمیز داد. تشدید ضربان قلب، برافروخته شدن چهره، به هم خوردن آهنگ تنفس، تغییر در تن صدا و ... از علایم فیزیولوژیکی در افراد کم‏رو می‏باشد. دوری جستن از جمع، خجالت کشیدن و به لکنت افتادن، بریده و کم حرف زدن، مضطرب بودن و دستپاچه شدن، ناخن جویدن و با انگشتان خود بازی کردن، با لباس خود ور رفتن، سر را پایین انداختن و زیر چشمی نگاه کردن، غرق در افکار خود شدن و بیشتر به خود توجه کردن از دیگر ویژگیهای دختران و پسران کم‏رو می‏باشد. کم‏روها بیشتر تمایل دارند با کوچکتر از خود بازی کنند و سرگرم باشند. آنها سرگرم شدن و بازی کردن با اشیاء و لوازم مختلف را به جای انسانها ترجیح می‏دهند. با صدای آهسته و غیر طبیعی سخن گفتن، گرفته و نگران بودن، بیزاری شدید از نگاههای منتقدانه دیگران، ضعف اعتماد به نفس، بی‏جرأت و شهامت بودن در عین توانمندی و قدرتمند بودن، دوری از دعوت کردن و دعوت شدن توسط دیگران و در نهایت تمایل به تنهایی از دیگر خصوصیات زنان و مردان کم‏روست.
کم‏رویی تقریبا در همه افراد و همه زنان و دختران وجود دارد و هر کسی به انحاء گوناگون تجاربی از آن را داشته است. اما گروهی از افراد، تنها در بعضی مواقع و زمانهای خاص، بعضی در غالب اوقات و تعدادی دیگر تقریبا در تمام موقعیتهای اجتماعی دچار کم‏رویی می‏شوند. در هر جامعه‏ای تعداد قابل ملاحظه‏ای از افراد با این مسأله مواجه می‏باشند. بدین ترتیب استعداد خلاقیتها و هنرهای این افراد در پشت سد کم‏رویی نگه داشته شده و از آنها استفاده نمی‏شود. به عنوان مثال، چه بسیار دخترانی هستند که نظرات علمی و سازنده قابل توجهی دارند اما به دلیل کم‏رویی، در جمع قادر نیستند تا نظرات خود را بیان نمایند و یا تعداد دانش‏آموزان و دانشجویان دختری که از نظر درسی در حد بالاتری از همکلاسی‏های خود قرار دارند اما به دلیل کم‏رویی نمرات کمتری به دست می‏آورند فراوان است. کم‏رویی بیشتر به روابط بین فردی و اجتماعی برمی‏گردد؛ در نتیجه برای رفع مشکل کم‏رویی باید روشهایی را به کار گرفت تا روابط بین فردی افزایش یافته و از نظر کیفیت نیز به سطح قابل قبولی برسد. به طور مثال، چنانچه در دختران و زنان استعداد و هنر خاص و مثبتی موجود است باید آن را تقویت کرده تا از این طریق اعتماد به نفسشان بیشتر شود چرا که هر چقدر اعتماد به نفس بالاتر باشد کم‏رویی کمتر می‏شود. همچنین، حضور در مهمانیها، فعالیتهای فوق برنامه مدارس و دبیرستانها، انجام بازیهای گروهی و انجام کارهای گروهی (تعاون) می‏تواند به از بین رفتن کم‏رویی کمک نماید. بیان و گفتار نیک و زیبا نیز در توان‏بخشی به کم‏رویی نقش مهمی دارد. چنانچه بدانیم منظور خودمان را چگونه بیان کنیم برای مدت طولانی هرگز کم‏رو نخواهیم ماند و زمانی که ببینیم صحبتهایمان توجه اطرافیان را به خود جلب می‏کند، جرأت پیدا می‏کنیم. شایان توجه است در جامعه‏ای اسلامی برای پذیرش مسؤولیتهای اجتماعی و انجام فرایض باید افراد از کم‏رویی به دور بوده و رشدی متعادل در جسارت و شجاعت اخلاقی در گفتار و رفتار داشته باشند و زنان و دختران مسلمان برای انجام بسیاری از امور و واجبات باید به دور از کم‏رویی باشند و آنان برای انجام فریضه‏های خود باید از شجاعت اخلاقی و مهارتهای برقراری ارتباط اجتماعی متقابل، مؤثر و مفید برخوردار باشند.
سه شنبه 1/5/1387 - 19:15
دانستنی های علمی
حتمالا شما که فکر نمی کنید این عکسهایی زیبایی که در خبرگزاری ها می بینم که در  جریان المپیک گرفته شده مثلا با دوبین موبایل گرفته می شود؟

احتمالا برای تصور عکاسی در المپیک، ده ها عکاس را تصور می کنید که با دوربین های هولناک خود با فلاش هایی که در کسری از ثانیه زده می شود و صدای کرکننده ای دارد به محیط تاریک استادیوم زیبایی خیره کننده ای می بخشند. شاید زیاد بیراه هم تصور نکنید. اما تا به حال فکر کرده اید این عکاسان در کلاس جهانی، چه میزان تجهیزات استفاده می کنند؟

 

به عکس زیر بنگرید

 

 

 

 

مجله Stern.de که یک مجله عکاسی است در این عکس ۲۳ دوربین را شناسایی کرده است. برای این که کمی قیمت دستتان بیاید قیمت لنزهای این دوربین ها برای شما محاسبه شده است، ۱۳۸۰۰۰ دلار!!

البته قیمت دوربین هایی که این لنزهای گران قیمت روی آنها نصب شده است همچین کم هم نیست! ۱۱۵ هزار دلار قیمت این ۲۳ دوربین است. این یعنی هر کدام از دوربین ها به طور متوسط ۵۰۰۰ دلار قیمت دارد. بنابر این قیمت دوربین ها و لنزهای آنها فقط در این عکس ۲۵۳ هزار دلار یا حدود ۲۲۷ میلیون تومان می شود!

 

می خواهید یک خورده محاسبات را بیشتر پیگیری کنیم؟ حدود ۱۱۰۰ عکاس حرفه ای در المپیک پکن حضور دارند. اگر حساب کنیم که هر عکاس حداقل ۲۰ هزار دلار وسایل عکاسی همراه خود دارد ( هر عکاس حداقل یک ست دوربین و لنز ثانویه همراه خود دارد، فراموش نکنیم این حداقل است! ) آنگاه ۲۲ میلیون دلار لوازم عکاسی در این چند روزه مورد استفاده قرار می گیرد!

یعنی در این المپیک فقط ۲۰ میلیارد تومان وسایل عکاسی! بقیه چیزها چه؟

 

 

سه شنبه 1/5/1387 - 19:15
دانستنی های علمی
خبرگزاری میراث فرهنگی_ گردشگری_ نظریه‌ای وجود دارد مبنی بر این‌ كه بیشتر تمدن‌ها در كنار كو‌ه‌ها و در نزدیكی آب‌ها شكل گرفته‌اند. از آن‌جا كه این عناصر، بستری برای زندگی بشر بوده‌اند و بقای بشر نیز به آن‌ها بستگی داشته، بدیهی است كه توجه وی به آن‌ها معطوف بوده است. از این روست كه بر روی سفال‌ها و اشیای خانگی كه از دوران باستان به دست ما رسیده، طرح‌ها و نقش‌های زیگزاگی به شكل WWWW دیده می‌شوند كه كارشناسان از آن‌ها به عنوان سمبل‌ كوه یا آب دریاها و رودخانه‌ها یاد می‌كنند. قابل ذكر است كه سفال از این لحاظ مورد توجه است كه جزو اولین دست‌ساخته‌های بشر محسوب می‌شود كه با ساده‌ترین و در دسترس‌ترین ابزار، یعنی آب و خاك (گل) خلق شده و نقش‌های روی آن دغدغه‌ها و امیدهای بشر دوران باستان را به نمایش می‌گذارد.    
اما نقش (WWWW) كه هم برآمدگی و تورفتگی كوه‌ها را تداعی می‌كند و هم امواج آب را، بعدها در نوشتن و خط‌الرسم و به ویژه در حروف M و W به یادگار باقی ماند تا جایی‌كه:
 1- واژه‌ای كه معنی "كوه" می‌دهد، در زبان لاتین Mons است كه حرف اول آن از نقش مورد بحث آمده است. واژه كوه در ربان انگلیسی قدیم Munt، در انگلیسی جدید Mountain، در فرانسه Montagne، در ایتالیایی Monte یا Montagna، اسپانیایی Montana، پرتغالی Monte، رومانیایی Munte، آلبانبایی Mal و به زبان هاوایی Mauna است كه همگی با حرف M شروع شده‌اند.
2- همچنین واژه‌ای كه معنی آب می‌دهد در زبان انگلیسی Water، آلمانی Wasser، لوكزامبورگی Waasser، مائوری Wai، لهستانی Woda، ساكسونی Watar، سواحیلی Waji، سومالی Waraabin، عبری Maya، عربی Myah و آفریقایی Water است. باز هم متوجه می‌شویم كه حرف اول آن‌ها از شكل مزبور نشات گرفته است.
در بسیاری از زبان‌‌ها نیز واژه آب با حرف V شروع می‌شود كه گونه‌ای دیگر از شكل WWWW است: Vaser,Vo,Vatten,Voda,Vatur,Vatn,Vann
واژه "دریا" هم به زبان بوسنیایی، صربی، كرواتی، چك، اسلواكی و رومی More، به زبان بلغاری و روسی و اوكراینی Mope، به زبان استونی و فنلاندی Meri، به زبان ایتالیایی و رومانی Mare، به زبان لهستانی Morz، به زبان فرانسه Mer و به زبان آلمانی Meer  است.
واژه‌هایی دیگری هستند كه با آب در ارتباطند و آن‌ها هم با حرف M یا W شروع می‌شوند: Wave به معنای موج در زبان انگلیسی، به آلمانی Wedeln و به رومی و كرواتی و بوسنیایی Mahati است.
و به طور مثال در زبان فرانسه، M، حرف اول كلمات Mer (دریا)، Mare (گنداب)، Maree (جزر و مد)، Marin (دریانورد)، Marecage (مرداب) است كه همگی به نوعی با آب در ارتباطند. 
در كتاب نمادها و نشانه‌ها آمده است كه:" حرف M در اندیشه‌های نیمه ناتورالیستی اولیه به صورت نشانه‌ای از امواج نشان داده شده است؛ سپس در خطوط اندیشه نگار بعدی به صورت كنونی درآمده است"               
همچنین در خط فینیقی، ده قرن پیش از میلاد، حرفی كه بعدها S لاتینی شد، شكل W كنونی را داشت كه علامت موج بود. برای اثبات این گفته كه حرف S كه در آغاز به نمادهای آب مربوط می‌شد، می‌توانیم اشاره كنیم كه در واژه‌های Source (چشمه)، Sourcier (شخصی كه مدعی كشف چشمه‌های زیرزمینی به وسیله تركه یا آونگ است) و Sea (دریا) باقی مانده است.           
مطلب مهم دیگری كه در این نوشتار برایمان اهمیت دارد این است كه از شكل (WWWW) به هنگام اختراع خط، حرف مقدس الفبای كهن كه همان M باشد، به دست آمد. چنان‌كه درمی‌یابیم آموزه‌‌ای سری تعلیم می‌دهد در نزد آریاییان و سامیان حرف M همواره حرف اول كلمات مربوط به آب و ولادت مردم و جهان بوده است.
در زبان سانسكریت، حرف M اولین حرف لغات: مانترا Mantras (لفظی كه قدرت خلاقه‌ی جادویی دارد)، مانو Manou (خالق)، مایا Maya (شبهه و پندار ناشی از ولادت در دنیای اشكال و صور)، مولاپراكریتی Mulaprakriti (ماده اصلی مقدم بر پیدایش كیهان كه از آن عالم‌ها پدید می‌آیند، است.
در اساطیر آشوری ـ بابلی، زن ایزد مامی Mami قومی را به جهان آورد.
در نزد قوم اینكا، دو الهه، ماما Mama نام داشتند: یكی ماماكیلا Mama Quilla كه پشتیبان زنان شوهر كرده بود و دیگری ماماكوشا Mama Cocha كه نماد آب باران بود. 
هندوان مادر بودا را مادهوا Madhava و نخستین عقل از عقول منكشفه را مهات Mahat می‌نامیدند.
روس‌ها دیرزمانی زن ایزدی به نام ماتی ـ سیرا ـ زمیلا Mati Sira Zemila را می‌پرستیدند كه در عین حال معرف مادر، زمین بارور و نمناكی بود.
مصریان مادر ـ باكره، یعنی طبیعت جاودانه بكر و بارور (حضرت مریم نیز هم باكره بود و هم بارور) را كه ماریكا Marica نام داشت، می‌پرستیدند.
در دوران پیش از مسیحیت، الهه ـ مادر كه جاودانه دوشیزه و باردار است، به نام‌های Ma و Mata خوانده می‌شد.
مردم بین‌النهرین، باكره ـ مادر خود را ماه Mah می‌نامیدند كه هم‌او در بیهار (هند) مای mai خوانده می‌شد.
این نكته هم قابل توجه است كه نام مادر حضرت مسیح كه در عین باكرگی بارور شد و فرزندش را به دنیا آورد، مریم Maryam است كه به تمامی زبان‌ها با مفهومی یكسان، با حرف M آغاز می‌شود:
(Mairi , Marija , Maire, Mireya , Mair, Meryem ,Mari, Maria , Miren, Marya , Maarja, Mariam)      
با كمی دقت متوجه می‌شویم كه نام برخی از خدایان در فرهنگ‌های مختلف همچون:
Mehr ,  Medusa , Morrigan , Mot یا Medb , Mithra و Marduk و نام بزرگانی (پیامبران) همچون Musa و Mohammad با حرف M شروع می‌شوند.
واژه جهان World را بنگرید: در زبان فنلاندی Maailma  كه به معنای زمین هم هست، فرانسوی و اسپانیایی Monde، آلمانی Welt یا Weralt و پرتغالی Monde كه به معنی زمین هم هست.       
توجه به واژه مادر نیز قابل توجه است: در زبان لاتین Mater، لومباردی Mader، انگلیسی Mother، ایتالیایی و اسپانیایی Madre، ایرلندی و اسكاتلندی Mathair، رومانی Mama، روسی Mat، چك و اسلواكی Matka، پرتغالی Mae، آلمانی Mutter، یونانی قدیم Meter، یونانی جدید Mitera و Mana، ایسلندی Mamma، فرانسه Mere، مصری Mwt، دانماركی Moder، كرواتی Mati، ارمنی Mayr، آفریقایی Moeder، صربی Mat, Mati,Majka,Mater، سوئدی Mor، تایلندی Mae,Maandaa، اوكراینی Maty و ویتنامی Me است.    
در آخر، خواننده محترم می‌تواند به این نتیجه برسد كه شكل و فرم طبیعت به عنوان بستر زندگی، صورت دهنده افسانه‌ها، اسطوره‌ها، آرزوها و خواسته‌های بشر بوده و در عین حال مبدا افكار و پیشرفت‌های وی نیز محسوب می‌شود.       

سه شنبه 1/5/1387 - 19:15
دعا و زیارت
چون خلیفه‏ى اول پس از رحلت پیامبر خدا صلى اللَّه علیه و آله فدك را غصب كرد و حضرت فاطمه‏ى زهرا با او به محاجه و مناظره پرداخت، امیرالمؤمنین على علیه‏السلام نیز پس از سخنرانى و خطبه فاطمه علیهاالسلام در مسجد، به مسجد رفت و از جمله‏ى سخنانش خطاب به ابوبكر فرمود:
یا ابابكر! بگو ببینم قرآن خوانده‏اى؟
ابوبكر: بلى خوانده‏ام.
على علیه‏السلام: بگو ببینم آیه‏ى تطهیر: «انما یریداللَّه لیذهب عنكم الرجس اهل البیت و یطهركم تطهیرا، (1)در حق ما نازل شده، یا در حق دیگران؟
ابوبكر: در حق شما نازل شده.
على علیه‏السلام: اگر كسى شهادت دهد كه فاطمه علیهاالسلام كار بدى انجام داده چه مى‏كنى؟ آیا شهادت او را مى‏پذیرى یا نه؟
ابوبكر: بلى، مى‏پذیرم و براى فاطمه علیهاالسلام مانند دیگران حد جارى مى‏كنم.
على علیه‏السلام: در این صورت در پیشگاه خدا كافر مى‏شوى.
ابوبكر: چرا؟ v على علیه‏السلام: زیرا در این فرض، تو شهادت خدا را كه به پاكى فاطمه علیهاالسلام گواهى داده قبول نكرده و گواهى مردم را گرفته‏اى، همان طورى كه شهادت خدا و پیامبر صلى اللَّه علیه و آله را در این مورد نادیده گرفته و فدك را از فاطمه علیهاالسلام به یغما برده‏اى؟
ابوبكر! مگر فدك در دست فاطمه علیهاالسلام نبود؟ چرا و چگونه چیزى كه در دست او است، از او بینه و شاهد مى‏خواهى؟
مردم چون این مناظره و سخنان على و ابوبكر را مى‏شنیدند، بر روى یكدیگر نگاه كرده و گفتند: «صدق واللَّه على بن ابى‏طالب؛ سوگند به خدا كه حق با على علیه‏السلام است. (2)
قابل توجه است، كه امیرالمؤمنین از آیه‏ى تطهیر بر عصمت فاطمه علیهاالسلام استدلال نموده و مهاجرین و انصار نیز آن را پذیرفته و مورد تأیید قرار داده‏اند.
سه شنبه 1/5/1387 - 19:15
دعا و زیارت
دیدار ملائكه با فاطمه علیهاالسلام در این چند جایى كه ذكر شد محدود نبوده، بلكه خداوند آنها را براى خدمت به فاطمه علیهاالسلام مأمور و موظف ساخته بود و پیوسته در رفت و آمد به خانه و حضور زهرا بودند.
ملائكه گاهى حسنین را مراقبت و مواظبت مى‏كردند و گاهى براى آنان و خود فاطمه علیهاالسلام لباسهاى بهشتى مى‏آوردند و حتى در دستاس و آرد كردن جو و گندم یاور فاطمه علیهاالسلام بودند، و براى هرگونه خدمتگزارى صف كشیده و از هم سبقت مى‏گرفتند...
اگر كسى مختصر اطلاعاتى در مورد سیره‏ى آن حضرت داشته باشد، به یقین مى‏داند كه فاطمه علیهاالسلام كسى است كه پیوسته مشغول الطاف الهى بوده و فرشتگان آسمانى در ایام مختلف به خدمت او مى‏پرداختند...
روزى پیامبر خدا صلى اللَّه علیه و آله به معرفى دخترش فاطمه علیهاالسلام پرداخت و او را برترین زن جهان از اولین و آخرین خواند، آنگاه اضافه كرد:
انها لتقوم فى محرابها فیسلم علیها سبعون الف ملك من الملائكة المقربین.
او هنگامى كه در محراب عبادت مى‏ایستد، هفتاد هزار نفر از ملائكه براى او سلام و درود مى‏فرستند... (1)
سه شنبه 1/5/1387 - 19:15
دعا و زیارت
  همان 313 نفرى هستند كه امیر مؤمنان وامام صادق (ع) آنان را پرچمدار یاوران آن گرامى تعبیركرده اند واین بیانگر این واقعیت است كه آنان داراى توانایى ها، كارآیى ها، آگاهى ها، كفایت ها، مدیریت ها و صلاحیَت هاى لازم و بالایى براى فرماندهى و سازمان بخشیدن به نیروهاى طرفدار حق اند.
كه امام صادق(ع) از آنان تعبیر به حکام الله فی ارضه(1) می کند(2)
سه شنبه 1/5/1387 - 19:15
کامپیوتر و اینترنت

یکی از خوبی هایی که ویندوز ویتا داره (خدایا توبه) گزینه ی Open file location توی Context menu یا همون منوی کلیک راست هست خیلی کاربردیه کارش هم که مشخصه شما روی یه شورتکات آیکون کلیک راست میکنید و این گزینه رو انتخاب میکنید مستقیما به محل اصلی قرارگیری فایل میرسید.
واسه XP باید اول به Properties آیکون برید و از اونجا Find Target رو بزنید. در پی افزودن این امکان ویستا به XP به برنامه ی سبک و خوبی رسیدم که دقیقا همین کار رو واسمون انجام میده، اسم این برنامه Open Target هست و یه گزینه با همین اسم به کانتکست منو اضافه میکنه و شما رو به محل فایل اصلی میبره.
دانلود کنید، Extract کنید، نصب کنید، استفاده کنید.

 

 

سه شنبه 1/5/1387 - 19:15
سينمای ایران و جهان

چقدر بد تمام شد ... اما ...
نمیدونم از کجا باید شروع کنم. الان ساعت 21:56 روز 22 مرداد ماه سال 87 است.میخوام این روز رو همیشه یادم باشه.یادم باشه که چه چیزی دیدم...خیانت ، حماقت ، لغزش ، عشق ، نفرت ،وفاداری،... . میخوام بدونم که سریالی با این عظمت هرگز ندیده ام ؛ و احتمالاً هرگز نخواهم دید.بسیار حرفها دارم.با چشم اشکین مینویسم...
برای خودم متاسفم که این فیلم رو از قسمت های ابتدایی دنبال نکردم.شاید با امروز روی هم 10-12 قسمت هم از این مجموعه ندیده بودم.این سریال نه تنها با رعایت تمام شئونات اخلاقی ساخته شده بود مطمئن باشید که اگر موزیک های این فیلم نبود ، شما یکسال تمام این سریال را دنبال نمیکردید.من هم همینطور.موزیکهای حماسی بسیار زیبای این شاهکار بودند که تپش قلب مارا بالا میبردند نه چیز دیگر.این آهنگها را باید برای همیشه داشت تا هنگام گوش دادن به آنها ، همه چیز در ذهنتان زنده شود...
بسیار حرفها دارم.نمیدانم از چه بگویم.
جالب است که بدانید همه عوامل این سریال با هم مرتبت بودند و اگر یکی نبود ، سریال کاملاً متفاوت تمام میشد.اگر یومان (قاتل جانگ بوگو) آن حماقت رو نمیکرد و به حرف جانگ گوش میداد و اونو نمیکشت ،سریال به گونه ای دگر تمام میشد.اگر یومان از بانو جانگ کوا جواب مثبت شنیده بود ، اینگونه تمام نمیشد. اگر ، اگر و اگر....
تا بحال بعد از هیچ سریالی اینقدر ناراحت نبودم.تا حالا وسط هیچ سریالی اینقدر اشک نریخته بودم. نمیدونم چرا اینقدر ناراحت شدم.فکر کنم بخاطر وفاداری افراد به هم بود.البته بجز یک نفر ... قاتل جانگ بوگو.ناراحت کننده ترین قسمت این سریال ، لحظه ای بود که فقط دو نفر از افراد جانگ بوگو زنهد مانده بودند؛ دوفرمانده وفادارش.لحظه ای که فرمانده نیانگ (همانی که جوانتر بود) فریاد کشید و به سپاهیانی که دورشان را محاصره کرده بودند تازید ، من دیگر طاقت نیاوردم... هیچ نمیتوانم بگویم.
در این سریال هیچکس به اربابش خیانت نمیکرد.همه فقط برای اربابشان زنده بودند.انگار که خدا آنان را دستور به این کار داده بود. در این سریال وفاداری به حد اعلا رسیده بود.آنان هنگام مرگ در راه اربابشان ، خوشحال بودند.این را میتوان از حرکت آخرشان فهمید.ای کاش که من هم جای یکی از آنها بودم.خوش بحالشان...
ترس وجود نداشت.تنها دو نفر بودند که ترس را درچهره شان میشد درک کرد: "کیم یانگ" و "بانو جمی".میدانید چرا؟ چون دیگران به دنیا دل نبسته بودند. آنان به اربابشان خدمت میکردند و هنگام مرگ خوشحال بودند.این یعنی خوشبختی.اما آن دو فرد به مال و منال دنیا دل بستند و هیچوقت از زندگی خود لذت نبردند.طالب قدرت بودند .روحی نداشتند که به آن هم توجه کنند. دلی نداشتند نبود که بسوزد .
اگر با چشم دیگر به این سریال نگاه کنیم ، میتوانیم زندگی خود را از روی آن بسازیم.مطمئن باشید که آنقدر نکات آموزنده در این سریال بود که در هیچ فیلم و سریال دیگری نبوده است.هرگز چنین اعتمادی ندیده بودم...هرگز چنین خیانتی ندیده بودم...هرگز چنین حماقتی ندیده بودم ...و هرگز چنین وفاداری و عشقی ندیده بودم.
بنظر شما "یومان" بازنده بود یا برنده؟ واقعاً نمیدانم.شما بگویید.شاید بازنده بود ...بخاطر حماقتش و شاید برنده بود... بخاطر رسیدن به خواسته اش؛ یعنی هنگامی که با مرگ خود ، عشقی را که در دل دارد نیز با خود ببرد. شاید یک قربانی بود. نمیدانم.شما بگویید...
اما... آنچه مسلم است این است که محور داستان بر روی بانو "جانگ کوا" بود.همه اتفاقات به نوعی به او ختم میشدند و در آخر تنها او بود که زنده ماند.دلیل این کار را نمیدانم.اما حتماً نویسنده نکته ای در این کارش دارد.باید از او پرسید .خیلی چیزها را باید از او پرسید...
"جانگ بوگو" شخصیتی بسیار مهربان داشت.فردی جدی که با مدیریت مبتکرانه و عالی خود ، از عرش به فرش رسیده بود. با فکر و ندای درون خود زندگی میکرد.اگر این داستان واقعی بود ، فکر نمیکنم که فردی با این عظمت در طول تاریخ وجود داشته است ؛ هیچوقت ...


خیلی حرفها دارم.اما دیگر نمیتوانم بنویسم.
به نظر شما چه کسی بازنده اصلی بود؟
-----
شما هم لطفاً هر نکته و ... که از این سریال میدانید ،برای من بنویسید تا بیشتر به عظمت این سریال و نکات نهفته در آن پی ببرم.

اگر نکته قابل توجه دیگری به ذهنم خطور کرد ،حتماً در همینجا مینویسم.

-----

 

 

سه شنبه 1/5/1387 - 19:15
کامپیوتر و اینترنت


امروز شرکت ATI اعلام کرد قدرتمند ترین کارت گرافیکی که تاکنون ساخته شده است را فردا رسما معرفی خواهد کرد.

کارت گرافیک Radeon HD 4870 X2 که دارای دو هسته پردازشگر گرافیکی است. با دو گیگابایت حافظه به خوبی نشان میدهد که این کمپانی در حال برداشتن قدم های جدی در جهت رقابت با شرکت NVIDIA است. به گفته کارشناسان PC Perspective معماری جدید این کارت گرافیک توانایی های زیادی را به این سری جدید از کارت گرافیک ATI داده است. به طوری که شرکت NVIDIA به شدت از پردازشگر گرافیکی دوگانه آن هراس دارد.



کارت Radeon HD 4870 X2 در واقع پاسخ AMD به کارت Flagship GTX 280 شرکت NVIDIA است. با وجود اینکه اخیرا NVIDIA قیمت این کارت را از 649 دلار به 499 دلار کاهش داده است اما کارت ATI در شروع عرضه فقط 549 دلار قیمت دارد.



در بررسی های انجام شده توسط PC Perspective دلیل ترس شرکت NVIDIA از این کارت مشخص شد. ادعای ATI در ساخت سریع ترین پردازشگر گرافیکی جهان اثبات گردید و کارت HD 4870 X2 موفق شد تمامی کارت های گرافیکی رقیب خود از شرکت NVIDIA را پشت سر بگذارد. در جدول زیر میتوانید نتایج تست را ببینید. در این جدول توانایی کارت ها در اجرای بازی Crysis با رزلوشن 1920 در 1200 مقایسه شده است.


شخصات HD 4870 X2 شامل:



پردازشگر 750 مگاهرتز

حافظه از نوع GDDR5 3.6Gbps

Frame Buffer 2GB



است. این کارت گرافیک با قیمت 549 دلار فروخته خواهد شد.



مدل دیگری از این سری به نام HD 4850 X2 نیز با پردازشگر 625 مگاهرتز و حافظه GDDR3 2.0Gbps به قیمت 399 دلار عرضه خواهد شد.

 

 

سه شنبه 1/5/1387 - 19:14
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته