• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
کد: 1127306

پرسش

<p>صداقت عشق یک پسر هفده ساله به تنها دختری که تا به حال او را دوست داشته و پسرکاملا پایبند به اعتقادات مذهبی هست وقصد او صرفا ازدواج با او در اینده هست واطمینان داشتن از اینکه فقط بداند&nbsp;دختر نجیب ووفادار به او میمانداز نظر من مادر&nbsp; دخترقابل ارزش وبها دادن هست؟ادختر من پانزده ساله واو نیز به ان پسر علاقه دارد.لطفا مرا یاری دهید.</p>

پاسخ

باسلام کاربر محترم. دختر شما پانزده ساله و پسر هفده ساله هستند. و هر دو در سنین نوجوانی و بلوغ که تحت فشارهای عاطفی و هیجانی زیادی قرار دارند. در قدم اول شما باید آگاهی لازم و کافی از این دوره و نیز خلق و خو و شخصیت فرزندتان داشته باشید و با او صمیمانه به گفتگو بنشینید. ممکن است نوجوان شما، برای ارضای نیازهای روانی خود به اجتماع کشیده شود و با اولین ابراز محبت، احساس "عاشق شدن" در او شکل گیرد و فکر کند کسی پیدا شده که او را می فهمد و تایید می کند. ممکن است فرزند شما تحت تاثیر هیجانات روحی دوران بلوغ، نسبت به یک پسر هفده ساله متعهد شده و قول ازدواج به یکدیگر دهند. می توانید از این پسر با تمام جزئیاتی که مربوط به او می شود و نیز خانواده اش اطلاع کافی کسب کنید. در این مواقع گذر زمان با توجه به سن هر دو طرف همه چیز را مشخص می کند. می توانید با صحبت کردن صمیمانه با پسر و خانواده اش این رابطه را در مسیر صحیحی پیش ببرید و قطعا در این راه بایستی صبور باشید و دوستی و صمیمیت با نوجوانتان را از یاد نبرید تا او شما را در تصمیم گیری در این زمینه در کنار خود داشته باشد. همچنین با توجه به اینکه نوجوانان در این سنین، نیاز به جلب محبت و ابراز وجود دارند، شما با خلاقیت یابی و هدایت فرزند نوجوانتان به مسیر مناسب، می توانید زمینه شکوفایی استعدادها و ارضای نیازهای روانی او را ایجاد کنید. انگیزه سازی، ایجاد خلاقیت و الگوسازی مناسب، نقش مهمی در سرگرم سازی نوجوان و کاهش میزان دوستی های افراطی در بین آنها دارد.

مشاور : خانم قاضی زاده | پرسش : يکشنبه 22/10/1392 | پاسخ : دوشنبه 23/10/1392 | رفتار با نوجوانان | فوق ليسانس | 34 سال | شیوه های تربیتی | تعداد مشاهده: 90 بار

تگ ها : دوره نوجوانی تعامل والدین با نوجوان عشق دختر و پسر

مشاوره های مرتبط

سلام وقت بخیر
پسرم ۱۴ ساله است.با تبلت از ۱۲ روز تا ۴ صبح آنلاین با دوستاش بازی میکنه.هیچ مسئولیتی تو خونه قبول نمیکنه.حتی یه در خونه باز کردن.کلی هم از دوستای اینترنتی که همکلاساش هم هستن فوشهای زشت یاد گرفته و همش به زبون میاره.تا بهش چیزی میگیم میگه به فلانم.بهش میگیم تایم بازیتو کم کن میگه به شما مربوط نیست هر کار میکنم دوست دارم. میگیم چشات مشکل پیدا میکنه مشکل عضلاتی پیدا میکنی میگه به کسی ربطی نداره.
چند ماهه هست که میگه تبلتم سرعتش پایینه و داغ میکنه برام گوشی بخرید.واقعا درمانده شدیم. من و پدرش نمیدونیم چیکار کنیم آیا با این روندی که پیش گرفته براش گوشی بخریم؟آیا شرط برای گوشی خریدن براش بزاریم؟
چون قبلا که تبلتش خراب بود با گوشی پدرش هم تا نصف شب بازی میکرد میگفت تبلتم رو درست کنید دیگه میدونم مال خودمه رعایت میکنم ولی وقتی درست شد به حرفاش عمل نکرد. برای بد دهنیش چه رفتاری بکنیم؟
خواهش میکنم کمکم کنید

ضمن سلام و خداقوت ما فقط یک فرزند پسر داریم که امسال کنکور داد با توجه به درس خواندنش (کوتاهی کردن دردرس خواندن ) جایی قبول نشد وضعیت درسی دوران ابتدایی و دبیرستان خیلی خوب بود . تحت تاثیر همکلاسی ها و دوستانش که برای چه ادامه تحصیل بدهیم که آخرش چه و ... الان خیلی به فکر خوش گذرانی و تفریح و خیلی بد اخلاق و هیچ احساس مسئولیتی نمی کنه و بی پروا و بی ملاحظه و نهایتا حرف پدر و مادر را گوش نمی ده لطفا راهنمایی کنید ممنونم

سلام
دو پسر ۱۴ و ۴ ساله دارم
پسر بزرگم با ورود من و پدرش به اتاقشان مخالف است.در حالی که من جا نمازم رو آنجا گذاشتم و نماز هایم را در اتاق آنها میخوانم.ولی او مخالف است و میگوید دوست ندارد اونجا نماز بخوانم.در حالی که من گفته ام به خاطر اینکه تاثیر مثبت برای بچه ها داره اینجا نماز میخوانم.حتی او دوست ندارد برادر کوچکش هم وارد اتاق شود و همش با او ناسازگاری دارد.لطفا راهنمایی کنید چه کنم؟
آیا موقع ورود بخ اتاقشان باید اجازه بگیرم و در بزنم؟

سلام علیكم؛
من مربی پرورشی مدرسه متوسطه دوم هستم؛ تعدادی از دانش آموزان در فضای مجازی " تتلو" و عكس های مستهجن و كارهای كه او انجام داده را بین خود و دیگران انتشار می دهند، جدای از اینكه در نوشته های آنها پیام های ضد دینی و غیر اخلاقی دیده میشود، و بالاتر از این ها پیام های كه بوی بی هویتی و نهایتاً پوچی و خودكشی دیده می شود؛ می خواهم قبل از اینكه خطر از این حادتر بشه كاری بكنم؛ به اولیای دانش آموزان از حضور دانش آموزان در این گروه های مجازی هشدار داده شد اما نتیجه بخش نبود.
لطفاً راهنمایی كنید تنها مشكل من نیست بله مشكل تمام خانواده ها هستش كه بیشتر والدین و دانش آموزان بی اطلاع هستند و باید كاری كنیم.
با تشكر

سلام پسر پانزده سالم ام عاشق یکی از دختران فامیل شده که سه سال از او بزرگتر است و حجاب درست و حسابی ندارد و می گوید قصد ازدواج با او را دارد و جدیدا هم سیگار می کشد با توجه به اینکه قبلا ورزشکار بود. ما در خانواده ای هستیم که نه اهل سیگار و قلیان نیستیم. البته با ایشان بدرفتاری هم نمی کنیم ولی دیگر کلافه شده ایم و نمی دانیم با او چه رفتاری داشته باشیم؟

با سلام و عرض ادب و احترام
دختر 3.5 ساله ای دارم خیلی حساس و زودرنجه و اگه کسی وسایلشو برداره و کمی تو صحبت با همسن و سالانش کم بیاره گریه می کنه لجبازی هم زیاد می کنه. از طرفی خیلی عاطفی و مهربونه و شیرین زبونه و هر مجلسی می ره ازش تعریف می کن و خیلی باهوشه . مشکل دیگرش اینه که وقتی تو جمعی احساس راحتی نکنه 4 انگشت دستش مدام تو دهنشه یا انگشت شستش تا انتها تو حلقش نگه می داره لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر

سلام.وقت بخیرعیدسعیدفطربرشمامبارک.
علیزاده هستم ازنوق شهربهرمان ...دختری دارم 14ساله گاهی درخواست خریدگوشی می کند برخی ازدوستانش گرفتنداما بنده چون کارمندآموزش پرورش هستم وبسیاری ازآسیبها را برای بچه ها دراین سن بخاطرداشتن گوشی پیش آمده دیده ام نگران خریدگوشی برای دخترم هستم.لطف کنید راهنمایی بفرماییدکه چه کنم.؟09138566300اگرلطف کنیدبه این شماره درواتساپ جواب دهیدسپاسگذارم.ایمیل حقیرفعلامشکل دارد.

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما.دختر من چهارسال و دو ماه هستش،دختر خواهر من چهارسالشه.یعنی دو ماه کوچکتر از دختر من هست.دختر من فوق العاده در هر مواردی کوتاه میاد.اصلا برای حقش نمیجنگه.دختر خواهر من خیلی زورگو هستش و دوست داره همه چیز برای خودش باشه و فکر میکنه هرچی که دختر من داره بهتره و سریع ازش میگیره.خیلی هم بلده با زبون نرم بگیره ازش.وقتی هم که دختر من یک مقدار مقاومت میکنه و میگه نمیدم،اون موقع دختر خواهر من گریه میکنه و دختر من دلش به رحم میاد و بهش میده.دختر خواهر من رگ خواب دختر من رو بلد شده و میدونه اگر قهر کنه یا بزنه زیر گریه دختر من سریع کوتاه میاد.حتی بعضی وقتها من با دخترم صحبت میکنم و میگم مامان جون اگر چیزی رو دوست داری، نده به دخترخاله، تو هم دفاع کن بگو میخوام.بزار گریه کنه عیبی نداره که.بعضی وقتها میخواد به حرفم گوش بده و مقاومت میکنه ولی بعد از اینکه دخترخاله ش میزنه زیر گریه،سریع بهش میده.وقتی میگم چرا کوتاه میای؟من رو دعوا میکنه و سرم داد میکشه و میگه چرا میگی؟من اون رو نمیخواستم دادم به السا،خودم با یه چیز دیگه بازی میکنم.در صورتی که میدونم ته دلش راضی نیست فقط نمیخواد ناراحتی دخترخاله ش رو ببینه.ما فکر میکردیم فقط با دخترخاله ش اینجوریه،ولی وقتی با دختر همسایه مون هم بازی کرد،دیدیم کلا اینجوریه.اصلا دفاع نمیکنه،خیلی سریع کوتاه میاد و حقش رو نمیگیره.هردوتاشون قبل از جریان کرونا باهم میرفتن مهدکودک ولی الان فقط توی خونه بازی میکنن.نمیدونم اخلاق دخترم توی مهدکودک چجوری بوده.الان که دقت کردم دیدم اینجوریه.نمیدونم این اخلاق خوبه یا نه. ولی همیشه خوب نیست،یه جاهایی هم باید از حقش دفاع کنه.از الان باید یاد بگیره ولی نمیخواد گوش بده به حرفم.چیکار باید بکنیم؟آیا بردن دخترم پیش مشاوره نیازی هست؟

با سلام و احترام دختری متولد 94 و پسری متولد 96 دارم
میخواستم ببینم الان میتوانم مثلا (یک بسته آدامس که بیست آدامس توی اونه) رو بدم بهش خودش مدیریت کنه؟ اگه نه چه زمانی و چه سنی؟
ما شیوه مون اینجوریه که مثلا روزی یک آدامس مثلا بهشون میدیم یا روزی یک لواشک و غیره (بیشتر خوراکی های که توی بخش سلامت و فروشگاههای سلامت عرضه میکنن (محصولات خاصی هستن مثلا آدامسش سقز هست ) بهشون میدیم

با سلام
دختر 3.5 ساله دارم و مدتی هست عادت داره هنوز پامیگیریمش تا بخوابه و بعد خواب همیشه می بریم تو اتاق خودش مدتیه می خوایم خودش تو انتاق خواب ببیرم و امدکی پیشش می می نیم و قصع می گیم تا بخوابه و اگه نخوابه خودمون میایم بیرون و بهش می گیم خودت بخوا ولی خیلی گریه می کنه و بهنونه می گیره یه وقت می گه می ترسم(برق با اینکه روشنه) یه وقت می گه دلم براتون تنگ میشه و ... آیا به گریه هاش اهمیت بدیم یا نه دیگه وقتشه خوودش تنها بخوابه؟
با تشکر

UserName