• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 66
تعداد نظرات : 73
زمان آخرین مطلب : 5451روز قبل
انتخابات
محل سخنرانی رئیس جمهور در مومباسا «کلوپ ورزشی جوانان جعفری» انتخاب شده بود و استقبال کنندگان از وی درست مثل سفرهای استانی از ساعتها قبل فضای ورزشگاه را پر کرده بودند.
روزنامه کیهان با انتشار گزارشی تحت عنوان «حاشیه هاى سفر احمدى نژاد به سه کشور آفریقایى؛ یاس و یاسین و سلام» نوشت:

¤ سفر دکتر احمدی نژاد پس از ادای نماز صبح سه شنبه در پاویون جمهوری فرودگاه مهرآباد در ساعت 45/5 دقیقه بامداد آغاز شد و رأس ساعت 8 صبح روز پنجشنبه به پایان رسید.
¤ احمدی نژاد از 50 ساعت سفر فشرده خود، 17 ساعت آن را در هواپیما بسر برد.
¤ در اوایل جلسه کاری مشترک روسای جمهوری ایران و جیبوتی، مسئولان اطلاع رسانی متوجه شدند که عکاسان رفته اند اما خبرنگاران همچنان مشغول نوشتن متن مذاکرات هستند. این بود که فوراً عدالت را برقرار کردند!
¤در محل کاخ ریاست جمهوری جیبوتی، تابلوی نقاشی با ارزشی از حرم مطهر امامان موسای کاظم و جواد «علیهما السلام» وجود داشت که بنای خانه ها و حرم نشان می داد که بیش از یک سده قبل را نشان می دهد. شیطنت خبرنگاری باعث شد از یکی از وزیران جیبوتیایی بپرسم این عکس کجاست و او فوراً پاسخ داد: محله کاظمیه در حاشیه شهر بغداد.
¤ یک خبرنگار 30 ساله سوئیسی و دو خبرنگار از شبکه بی بی سی گزارش کاملی از دیدار دکتر احمدی نژاد تهیه می کردند. خبرنگار جوان سوئیسی تمام مسئولان ایرانی تا رده دوم و سوم را با اسم و مشخصات می شناخت!
¤در حالی که در جیبوتی و نایروبی برنامه دیدار مردمی برای احمدی نژاد پیش بینی نشده بود، با این حال گستردگی استقبال مردمی در مومباسا و کومور به گونه ای بود که خبرنگاران را شگفت زده کرد.
¤ مردم در دو سوی خیابانهای مسیر حرکت احمدی نژاد تجمع کرده بودند و با سر دادن «الله اکبر» و دست تکان دادن نسبت به رئیس جمهوری اسلامی ایران ابراز احساسات می کردند.
¤ محل سخنرانی رئیس جمهور در مومباسا «کلوپ ورزشی جوانان جعفری» انتخاب شده بود و استقبال کنندگان از وی درست مثل سفرهای استانی از ساعتها قبل فضای ورزشگاه را پر کرده بودند.
¤ احمدی نژاد در حالی که از شدت فشار جمعیت استقبال کننده خیس عرق شده بود، در محل این کلوپ ورزشی یک نهال غرس کرد.
¤ مردم با شعارهای «الله اکبر»، «یاعلی»، دست دادن و بوسیدن صورت احمدی نژاد به وی ابراز محبت می کردند.
¤ پس از سخنان احمدی نژاد که با تکبیرها و کف زدنهای پی در پی همراه بود، مردم او را در بر گرفتند و دسته جمعی و همصدا دعای فرج امام زمان«عج» را قرائت کردند.
¤ در جمع اهالی مومباسا، بسیاری از پیرمردان که گویا از نسل شیرازی های قدیم بودند به طور شکسته بسته به فارسی سخن می گفتند. آنها با تأکید خاصی از ایرانیها می خواستند آنها را در هنگام زیارت امام رضا«ع» و حضرت معصومه«س» دعا کنند. بخصوص که روز شهادت امام رضا با سفر دکتر احمدی نژاد به مومباسا همزمان شده بود.
¤ شدت استقبال مردم پس از پایان سخنرانی احمدی نژاد به حدی بود که وی مسیر ده - پانزده متری از جایگاه تا محل پارک خودروی خود را حدود 40 دقیقه طی کرد و در آخر پس از حرکت خودرو، جوانان تا مسافتی طولانی به دنبال خودروی وی دویدند.
¤ درمیدان «ان کورامپا»ی مومباسا، با اینکه پلیس مراقب بود مردم وارد مسیر حرکت خودرو نشوند، جمعی از جوانان از روی میله های میدان پریدند و جلوی خودروی رئیس جمهور را گرفتند. احمدی نژاد هم از خودرو پیاده شد تا به احساسات آنها پاسخ دهد. گروه محافظان رئیس جمهور نیز وحشت زده از خودروها پیاده شدند اما نتوانستند به احمدی نژاد نزدیک شوند، جمعیت بسیار فشرده بود! این ماجرا در طول مسیر 3 بار تکرار شد. محافظها حسابی کفرشان از دست احمدی نژاد درآمده بود!
¤ راننده محلی خودروی خبرنگاران در حالی که از دیدن این صحنه ها به وجد آمده بود، مرتب دست می زد و می گفت: گود پرزیدنت، وری گود پریزیدنت!
¤ به محض پیاده شدن از هواپیما در فرودگاه کومور، بوی عطر یاس و بهار نارنج فضا را پر کرد. بانوان مسلمان کومور در سینی هایی از آینه، حلقه هایی از گلبرگها فشرده یاس سفید و بهار نارنج را به گردن رئیس جمهور، همسر رئیس جمهور و تمامی هیئت همراه می آویختند.
¤ چهره های شاد و خنده های استقبال کنندگان از رئیس جمهور در میان هلهله و گل زدن پی در پی زنان و رقص محلی مردان کوموری و گلهای یاس و بهار نارنج و فریادهای بلند «سلام علیکم» و «الله اکبر» خیل جمعیت، لحظاتی به یادماندنی را در فرودگاه جزیره کومور خلق کرده بودند که دوربینها و قلمها از عهده انتقال حس آن ناتوانند.
¤ در تالار شهر کومور در بالای سن، چند مبل سه نفره و چند صندلی چیده بودند. احمدی نژاد و سامبی در یک مبل و همسران دو رئیس جمهور نیز در یک مبل و دیگر سران ایرانی و کوموری در صندلی های عقب روی سن نشسته بودند.
¤ هنگامی که مترجم جملات احمدی نژاد را به زبان کوموری برمی گرداند، پس از هر جمله ای، جمعیت با کف زدن آن را تأیید می کردند.
¤ رئیس جمهور کومور خطاب به احمدی نژاد گفت: شما از کشوری آمده اید که دنیا آن را با دو ویژگی می شناسد: علم و ثروت. ما هم کشوری هستیم که در هر دوی این زمینه ها ضعیف و عقب هستیم. از شما می خواهیم به ما کمک کنید اما صدقه هم نمی خواهیم. ما می گوییم کشور ما سرشار از منابع غنی و برای سرمایه گذاری خارجی بویژه ایرانیها بسیار مستعد است. شما بیایید از این منابع بهره برداری کنید هم خودتان به سودآوری برسید و هم ما وضعیت بهتری پیدا کنیم.
¤ سامبی سپس نشان عالی کومور را به گردن احمدی نژاد آویخت و از او خواست تا بر روی صندلی مخصوصی بنشیند. وی افزود: ما کوموری ها رسم داریم وقتی عزیزی میهمان ماست، برای سلامتی او دسته جمعی دعا کنیم. و حالا تمام این جمعیت سالن می خواهند برای سلامتی و توفیق شما سوره یاسین را بخوانند. آنگاه تمام حضار یکصدا، هماهنگ و همگی از بر سوره یاسین را برای احمدی نژاد تلاوت کردند. از هیئت ایرانی ظاهراً تنها همسر رئیس جمهور کل سوره را حفظ بود!
¤ رئیس جمهور کومور دانش آموخته ایران است و ده سال در کشورمان به تحصیل اشتغال داشته است.
شنبه 10/12/1387 - 20:44
انتخابات
یک عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود برای انتخاب کاندیدای واحد، احمدی‌نژاد مورد حمایت همه اصولگرایان در انتخابات آتی باشد، گفت:نگاه، تحلیل و بررسی از پائین به بالا مبنای عمل اصولگرایان در این دوره از انتخابات است.

محسن کوهکن عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس در پاسخ به این سئوال که اصولگرایان در انتخاب کاندیدای واحد با چه ترکیبی عمل خواهند کرد، اظهار داشت: در انتخابات دوره‌های قبل اصولگرایان از داوطلبان می‌خواستند تا خود به جمع‌بندی نهایی برسند که این موضوع باعث تکثر کاندیداها می‌شد.

وی افزود: اما در انتخابات ریاست جمهوری دهم اصولگرایان تا زمانی که جوانب امر را بررسی نکردند به سراغ کسی نرفتند، به این ترتیب بعید است اصولگرایان در این دوره از انتخابات، با تکثر نامزدها مواجه باشند.

کوهکن ادامه داد: اصولگرایان در این دوره از انتخابات به بررسی این موضوع پرداختند که شرایط برای چه کسی نسبت به سایر داوطلبان فراهم‌تر است، لذا این فرآیند با فرآیند قبل متفاوت است.

این فعال سیاسی اصولگرا همچنین در پاسخ به این سئوال که آیا با فرآیند مزبور اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری دهم کاندیداهای متعددی نخواهند داشت، گفت: استفاده ازتجارب گذشته، توجه به آن و عقلانیت‌گرایی به طور طبیعی مجموعه اصولگرایان را به این دیدگاه می‌رساند که روش اصلاح شده‌ای را دنبال کنند و لذا اکنون نگاه اصولگرایان به روشی خودجوش است.

وی در ادامه این گفتگو در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه با توجه به تلاش‌های صورت گرفته برای ممانعت از تکثرگرایی کاندیداهای اصولگرایان در انتخابات آتی، آیا احمدی‌نژاد را کاندیدای واحد اصولگرایان در این دوره ازانتخابات ریاست جمهوری دهم می‌دانید یا خیر، تصریح کرد: فعالیت‌های صورت گرفته در جریان اصولگرا بیانگر این موضوع است که تکثری در نامزد مورد حمایت اصولگرایان در انتخابات آتی مشاهده نمی‌شود به گونه‌ای که نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که شانس احمدی‌نژاد از تمام کسانی که نامی از آنها برده شده، بیشتر است.

کوهکن خاطرنشان کرد: به طور طبیعی پیش‌بینی می‌شود در فرآیند مورد نظر اصولگرایان برای انتخاب کاندیدای واحد، احمدی‌نژاد مورد حمایت همه اصولگرایان در انتخابات آتی باشد.
شنبه 10/12/1387 - 20:31
انتخابات

روح‌‏الله حسینیان در واکنش به اظهارات برخی اصلاح‌‏طلبان كه معتقدند اصولگرایان برای انتخاب کاندیدایی واحد در انتخابات ریاست‌‏جمهوری آینده دچار سردرگمی شده‌‏اند، اظهار داشت: اصولگرایان سردرگم نیستند. سکوت ما اصولگرایان به دلیل طمانینه و آرامشی است نه سردرگمی.

نماینده تهران در گفت‌‏و‌‏گو با خبرنگار ایلنا، با تاکید بر این‌‏که همچنان از کاندیداتوری احمدی‌‏نژاد حمایت می‌‏کند، گفت: مطمئن هستم که با ورود احمدی‌‏نژاد، مجموعه کلان اصولگرایی نیز از او حمایت خواهد کرد.

وی در پاسخ به این‌‏که در صورت کاندیداتوری میرحسین موسوی، احتمال حمایت از وی از سوی برخی اصولگرایان نیز وجود دارد یا نه؟ افزود: اصولگرایان کاندیدای خاص خودشان را دارند. البته من نسبت به کسانی‌‏که از میرحسین موسوی حمایت می‌‏کنند، بسیار نگرانم. میرحسین موسوی یا باید خطش را از این افراد جدا کند و یا این‌‏که دیگر نباید به پایبندی وی به شعارهایی كه در ابتدای انقلاب به آن معتقد بوده، امید داشت.

حسینیان در پایان در واکنش به احتمال کاندیداتوری چهره‌‏های دیگری از اصولگرایان، تاکید کرد: بعید است که مجموعه کلان اصولگرایی از کاندیدایی به جز احمدی‌‏نژاد حمایت کند.
شنبه 10/12/1387 - 20:26
انتخابات

جریان اصولگرایی با نزدیک شدن به زمان انتخابات ریاست جمهوری و آغاز غیررسمی فعالیت های انتخاباتی به صورت شفاف تر موضع گیری می کند. در همین راستا دبیران استانی جامعه اسلامی مهندسین در گفتگوهایی مجزا گزینه نهایی جریان اصولگرا در انتخابات آتی را معرفی کردند.

علی صابری، دبیرجامعه اسلامی مهندسین استان مازندران در گفت و گو با ایرنا گفت: تشکل های اصولگرایان با اتحاد و یکپارچگی در انتخابات ریاست جمهوری حاضر می شوند.

وی افزود: گزینه نهایی اصولگرایان هم با تاکید ها و حمایت های رهبری از رییس دولت نهم، به طور قطع دکتر محموداحمدی نژاد است.
این فعال سیاسی درباره شایعه عبور از احمدی نژاد تصریح کرد: تلاش های زیادی انجام شد تا با طرح مباحثی نظیر دولت وحدت ملی یا شایعه عبور از احمدی نژاد ، در تشکل اصولگرایان تفرقه ایجاد کنند اما هیچ یک از این ترفندها به نتیجه نرسید.

وی با اشاره به حمایت چهره های شاخص جریان اصولگرایی از دکتر احمدی نژاد و رد وجود هر گونه تشتت در جریان اصولگرایی گفت:‌ نفاق و تفرقه در جریان اصولگرایی ، آرزو و خواست رقیب بود. در حالی که شاهد هستیم با اعلام کاندیداتوری خاتمی ، این تفرقه گریبان گیر خودشان شد.

دبیر جامعه اسلامی مهندسین استان مازندران افزود: در شرایط فعلی و با وجود معرفی چند کاندیدا از جناح اصلاح طلب ، تشتت آرا در این طیف بیش از گذشته مشهوداست.

*کاندیدایی منطبق با اصول چهارگانه اصولگرایان

حسین میردریکوند ، دبیرجامعه اسلامی مهندسین استان لرستان ، استراتژی اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده را اجماع آنان حول فردی عنوان کرد که با معیارهای چهارگانه اصولگرایان که عبارتنداز اسلام، انقلاب اسلامی، آرای حضرت امام خمینی( ره) و رهنمودهای مقام معظم رهبری بیشترین انطباق را دارد.

به نظر وی با احتمال قریب به یقین ، کاندیدای نهایی اصولگرایان ، دکتر محموداحمدی نژاداست.

*عدالت گستری؛ پشتوانه دولت نهم درانتخابات

حسین صداقت ، دبیرجامعه اسلامی مهندسین استان یزد، ابتکار عمل و شجاعت دولت نهم در برداشتن گام هایی موثر برای عدالت گستری را مهم ترین ویژگی دانست که مورد توجه بدنه جریان اصولگرایی است.
وی گفت: برخلاف این که دولت های دیگر شعار سازندگی و عدالت گستری سر می دادند اما اقدامات عملی را در این عرصه دولت نهم برداشت.

صداقت به عنوان نمونه به اتمام و بهره برداری از کارخانه تولید سیمان " بهروک "درمهریز یزد اشاره کرد وافزود: این کارخانه در قریب به 21 سال و صرف میلیاردها تومان هزینه،‌ به صورت نیمه تمام رها شده بود اما در دولت نهم به بهره برداری رسید وبه چرخه تولید کشور وارد شد.

وی تاکید کرد: بسیاری از اقدامات بنیادی و زیر بنایی دولت نهم ، نتایجی درخشان در آینده خواهد داشت که متاسفانه به رغم شفافیت این موضوع، به دلیل رقابت سیاسی،این اقدامات مهم نادیده گرفته می شود یا با سیاه نمایی همواره نقد می شود.

این عضو فعال جبهه اصولگرایی با اشاره به برخی تحولات در ساختار اقتصاد کلان گفت:‌ تلاش دولت نهم بر این بوده است که فاصله طبقاتی را میان دهک های مختلف جامعه کاهش دهد و برای توزیع متناسب ثروت گام هایی اساسی برداشته است.

وی بااشاره به ترمیم حقوق بازنشستگی در اقشار مختلف گفت: به عنوان مثال، این اقدام موثر موجب شد که حقوق افراد با سابقه ومهارت در مقایسه با افراد دارای سابقه ولی با مدرک تحصیلی بالاتر ، چنان تعیین شود که کمترین تضییع حقی ایجاد شود .

صداقت افزود: برخی مخالف خوانی ها هم بر همین اساس است که عده ای تمایل دارند ، همچنان در جامعه به عنوان خواص شناخته شوند و از بیشترین امتیازها برخوردار شوند و این موضوع، به طور دقیق همان چیزی است که دولت نهم در صدد اضمحلال آن است.

وی با ابراز تاسف از این که سیاسی کاری ها اجازه نمی دهد تا مخالفان با وجدانی بیدار، اقدامات دولت نهم را بررسی یا نقد کنند، اولین گام های جناح رقیب اصولگرایان را تخریب دولت نهم دانست وگفت:‌ خوشبختانه با حضور خاتمی در انتخابات، فضا شفاف سازی می شود و اتحاد و انسجام اصولگرایان برای دفاع از دکتر احمدی نژاد، بیش از پیش در انتخاب دوباره ایشان به وسیله اصولگرایان تجلی می یابد.

صداقت افزود: بدنه اصولگرایان با وجود برخی نقدها نسبت به عملکرد دولت مورد حمایت خویش، در بعضی از حوزه ها به طورقاطع در جریان مبارزه انتخاباتی از رییس دولت عدالت محور دفاع می کند.

* دو قطبی شدن انتخابات

جبار کوچکی نژاد، دبیر جامعه اسلامی مهندسین در استان گیلان نیز درباره تاثیر حضور خاتمی در عرصه انتخابات ریاست جمهوری دولت دهم ، به خبرنگار سیاسی ایرنا گفت: با حضور رییس جمهوری سابق در دولت اصلاحات، فضای انتخابات شفاف تر می شود.
وی افزود: اصولگرایان در برابر حضور خاتمی ، منسجم ترعمل می کنند.

این فعال سیاسی جبهه اصولگرایان تصریح کرد: اگر تا کنون، برخی اختلاف نظر ها در جریان اصولگرایی به طور طبیعی ، وجود داشته است ؛ از این پس جبهه اصولگرایان با اتخاذ رویه وحدت و با هماهنگی بیش از گذشته ،هدف خود را در تشکیل دولت دهم به عنوان یک دولت اصولگرا دنبال می کند.

دبیر جامعه اسلامی مهندسین استان گیلان گفت: حرکت در مسیر تحقق اهداف ملی و تابعیت از ولایت فقیه مهم ترین ویژگی مورد نظر اصولگرایان برای کاندیدای منتخب این جریان در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده است.

وی درباره دکتر احمدی نژاد افزود: رییس دولت نهم ضمن تعهد به اصول چهار گانه جریان اصولگرایی ، شجاعت در تصمیم گیری، صداقت در گفتار، تلاش شبانه روزی برای حل مشکلات موجود و مردمی بودن را به عنوان برجسته ترین صفات دکتر احمدی نژاد که موجب محبوبیت وی نزد مردم است.

این فعال سیاسی یادآور شد: درهیچ دوره از تاریخ کشورمان سابقه نداشته است که هیات دولت ، دوبار به استان های سراسر کشور سفر و راسا برای حل مشکلات مردم اقدام کند.

وی با تاکید بر این نکته که هرگز به صورت جدی ، اختلافی در جبهه اصولگرایان وجودنداشته ا ست، گفت:‌ به نظر می رسد با حضور خاتمی در انتخابات، فضای انتخابات به سوی دو قطبی شدن پیش برود . چرا که جناح اصلاح طلب نیز در شرایط جدید تلاش می کند تا به یکپارچگی برسد.

کوچکی نژاد اظهار امیدواری کرد در مبارزات انتخاباتی بیش از گذشته، اخلاق انتخاباتی رعایت و روش های غیر اخلاقی که در شان نظام جمهوری اسلامی نیست، به شکل جدی پرهیز شود.

وی گفت: خوشبختانه مردم در سی سال پر فراز و نشیب پس از پیروزی انقلاب اسلامی به بلوغ سیاسی رسیده اند ومی توانند با نگاهی عمیق، شایسته ترین فرد را برای ریاست دولت دهم انتخاب کنند.

*انتخاب فردی غیر از احمدی نژاد محال است

ابراهیم شعرا، قائم مقام جامعه اسلامی مهندسان استان فارس، وحدت اصولگرایان حول یک کاندیدای واحد را قطعی دانست و گفت: بر اساس رایزنی هایی که تاکنون انجام شده است،انتخاب فردی غیر از دکتراحمدی نژاد برای انتخابات ریاست جمهوری سال آینده، غیرممکن است.

وی افزود: رییس جمهوری کشورمان از بطن نیروهای اصولگرا برخاسته است و در دولت نهم نیز کاملا در جهت تحقق اهداف اصول گرایانه حرکت کرده است.

شعرا هم سو بودن اقدامات دولت نهم با آرمان های انقلاب، حضرت امام خمینی(ره) و انطباق آنها با انتظارات و خواسته های مقام معظم رهبری را مهم ترین ویژگی دکتراحمدی نژاد برای کاندیدا شدن از سوی جریان اصولگرایی دانست و اظهار امیدواری کرد برخی اختلاف نظر ها به زودی حل شود.

این فعال سیاسی جریان اصولگرایی پیش بینی کرد به زودی سیاه نمایی هایی علیه دولت نهم آغاز شود که نشان از درماندگی جبهه اصلاح طلبی دارد .

شنبه 10/12/1387 - 20:15
انتخابات
 احمدی‌نژاد، بهترین گزینه اصولگرایان در انتخابات آینده  

نسرین وزیری: علی‌اصغر زارعی که از جمله نمایندگان منتسب به رایحه خوش خدمت است و با حمایت این طیف در لیست جبهه متحد اصولگرایان و سپس صندلی‌های سبز بهارستان جای گرفت؛ با گذشت 8 ماه از آغاز به کار مجلس هشتم به همراه دیگر حامیان دولت نهم در مجلس، فراکسیون انقلاب اسلامی را برای حمایت منسجم از دولت، تأسیس کرد. او به همراه دیگر مؤسسین و اعضای این فراکسیون معتقدند که احمدی‌نژاد همچنان بهترین گزینه اصولگرایان برای انتخابات ریاست جمهوری است. وی از همین رو طرح دیگر کاندیداهای اصولگرا را یک مسأله انحرافی می‌داند و با تأکید بر اینکه مسیر اصلی اصولگرایی همانی است که احمدی‌نژاد در سه چهار سال گذشته پیموده است بر لزوم حمایت دوباره از کاندیداتوری وی اصرار می‌‌کند.
وی طراحان، طرح عبور از احمدی‌نژاد را متهم به جزئی‌نگری و عدول از اصول‌ کرد و گفت: برخی نباید با بزرگ و مهم جلوه دادن مسائل کوچک، بکوشند تا برای جزئیات، نقشی اساسی‌تر از کلیات و اصول بیابند.
او در حالی این مطالب را بیان می‌کند که طرح عبور از احمدی‌نژاد، از سوی اصولگرایان همچون علی مطهری که اتفاقاً او نیز از جمله نمایندگان منتسب به رایحه خوش خدمت است، مطرح شده است. او نامی از مطهری نمی‌برد اما در پاسخ به سؤالاتی که به نام وی اشاره دارد، گلایه‌هایی را مطرح می‌کند که مستقیماً متوجه اوست. شاید بروز همین اختلاف نظرها باشد که سبب شده حامیان دولت در مجلس به دو دسته تقسیم شوند. دسته‌ای حامیان سرسخت دولت همچون زارعی که بار دیگر بر طبل حمایت از کاندیداتوری احمدی‌نژاد در انتخابات ریاست جمهوری دهم می‌کوبند و دسته‌ای حامیان منتقد دولت که مطهری در آن می‌گنجد و کاندیدای به جز احمدی‌نژاد - یعنی ولایتی - را برای انتخابات بعدی معرفی و حمایت می‌کنند. آنچه در ادامه می‌آید مشروح گفت‌وگو با علی‌اصغر زارعی نماینده اصولگرای مجلس هشتم است.

در آستانه انتخابات ریاست جمهوری، سه نظریه در مورد حمایت دوباره از کاندیداتوری آقای احمدی‌نژاد مطرح است. نخست حمایت قاطع و صددرصدی از ایشان، دوم نظریه‌ای که به دنبال عبور از احمدی‌نژاد است و سوم اظهارنظرهایی که معتقد است حمایت یا عدم حمایت دوباره از احمدی‌نژاد منوط به تعیین تکلیف در جناح رقیب یعنی اصلاح‌طلبان است. نظر شما در این باره چیست؟
درحال حاضر که آقای احمدی‌نژاد در رأس قوه مجریه هستند، هم کشور از یک آرامش نسبی برخوردار است و هم اصولگرایان در نتیجه همین آرامش نسبی، از عملکرد ایشان رضایت دارند. اصولگرایان عجله‌ای برای تصمیم‌گیری در انتخابات ریاست جمهوری آینده ندارند. صرفاً هم منتظر اعلام نظر نهایی اصلاح‌طلبان و چگونگی حضور آنان در انتخابات نیستند. البته اصلاح‌طلبان رفتاری از خود نشان می‌دهند تا اصولگرایان را تحت تأثیر خود قرار دهند و جمع اصولگرایان را دچار تکثر کنند. در هرحال دوره اول ریاست جمهوی آقای احمدی‌نژاد روبه اتمام است و ایشان از جمله گزینه‌های مطرح برای دور بعدی انتخابات ریاست جمهوری هستند. به همین دلیل اصولگرایان خیلی نگران انتخاب نامزد برای انتخابات ریاست جمهوری بعد نیستند. از آنجا که فرصت کافی برای این کار هم وجود دارد، فعلاً اصولگرایان در مجلس و دولت به دنبال پیشبرد امور و کارها هستند و نه مشغول فعالیت‌های زودهنگام انتخاباتی.

نظر جمعی اصولگرایان نسبت به کاندیداتوری دوباره احمدی‌نژاد را چگونه ارزیابی می‌کنید؟
فکر می‌کنم اصولگرایان با وجود کاندیداتوری دوباره ایشان، گزینه خوبی برای انتخابات ریاست جمهوری دهم دارند. به نظر من آقای احمدی‌نژاد، به طور طبیعی بهترین گزینه برای ادامه فعالیت‌های دولت اصولگرا در دور دوم است. البته باید برای پیشبرد برنامه‌های ایشان به دولت کمک کنیم. در این راه همکاری مجلس با دولت، در تحقق شعارها و برنامه‌های دولت اصولگرا بسیار مؤثر خواهد بود.

پس چرا برخی از دوستان خودتان در جبهه اصولگرایی، طرح عبور از احمدی‌نژاد را مطرح می‌کنند؟
اصولگرایانی که طرح عبور از احمدی‌نژاد را مطرح می‌کنند، مسائل اصلی و اساسی را فدای برخی مشکلات و اشتباهات در سطوح اجرایی می‌کنند. این درحالی است که به نظر من اصول را نباید فدای مسائل جزئی و فرعی کرد. مسیر اصلی اصولگرایی، همان مسیری است که دولت نهم تاکنون پیموده است. مسیری منطبق بر آرمان‌های امام خمینی(ره) و فرمایشات مقام معظم رهبری که منجر به کاهش اختلافات طبقاتی در داخل و افزایش اقتدار ملی در خارج و عرصه بین‌الملل شده است. نباید فراموش کرد که تقویت دولت از مبانی مهم اصولگرایی است که نباید آن را فدای برخی مشکلات اجرایی کوچک کنیم.

منظورتان از اشتباهات در سطوح اجرایی، انتصاب افرادی چون علی کردان است که موجبات نارضایتی و استیضاح وی را از سوی نمایندگانی چون علی مطهری فراهم آورد و اتفاقاً همین آقای مطهری هم طرح عبور از احمدی‌نژاد را مطرح کرد؟
چنین اشکالاتی در همه دولت‌ها وجود داشته و دارد. هیچ دولتی از مشکلات در سطوح اجرایی، مصون نبوده است. چون مسائل اجرایی طبیعت خاص خود را دارند. همه آدم‌ها مثل هم نیستند و در موقعیت‌های مختلف، تصمیمات متفاوتی می‌گیرند. برخی ممکن است این مسائل را مهم جلوه دهند تا حدی که بر تصمیماتشان تاثیر اساسی می‌گذارد. اما به نظر من این رویکرد درست نیست. چون عدول از اصول، موجب می‌شود که فروع و جزئیات نقش اساسی بیابند. اینگونه دوستان نباید از اصول اصولگرایی عدول کنند و نباید هم فراموش کنند که آقای احمدی‌نژاد در عمل به اصول اصولگرایی، بسیار متعهد هستند.

اما همین انتقادات سبب شده که آقای مطهری اگرچه از جمله نمایندگان منتسب به رایحه خوش خدمت و حامی دولت محسوب می‌شوند، اما حمایت از کاندیداتوری آقای ولایتی را مطرح کنند و آشکارا به دنبال رو در رو قرار دادن ولایتی با آقای احمدی‌نژاد باشند. فکر نمی‌کنید وجود برخی ضعف‌ها در دولت مسبب این عارضه بوده است؟
به نظر من با توجه به فضایی که در حال حاضر در مجلس و دولت حکم فرماست، اصولگرایان باید با یک وحدت رویه عمل کرده و همگی کمک کنند تا دولت دوم آقای احمدی‌نژاد با سرعت و دقت بیشتری به پیش رود. به نظر من تمدید دولت اصولگرای ایشان با منافع ملی و شرایط سیاسی و بین‌المللی سازگار‌تر است. از آنجا که معمولاً دوره ریاست جمهوری در ایران، هشت ساله بوده، طرح کاندیدای دیگری از سوی اصولگرایان یک بحث انحرافی است و باید همچنان از کاندیداتوری آقای احمدی نژاد حمایت کنیم. به ویژه آنکه او فردی متعهد به باورهای انقلاب و ارزش‌ها است. او چهره ای مردمی و به دور از اشرافیتی است که بعضاً در گذشته وجود داشته است.

با این حساب شما که از جمله مؤسسان فراکسیون جدید التأسیس انقلاب اسلامی هستید و حمایت از دولت را سرلوحه کار خود در این فراکسیون قرار داده‌اید، همچنان بر کاندیداتوری دوباره آقای احمدی‌نژاد اصرار دارید.
بله چون هیچ دلیل منطقی برای تغییر انتخاب خودمان نمی‌بینیم.

پس انتقادهایی که به دولت و عملکرد آن وارد است چه؟ انتقاداتی که سبب شده برخی اصولگرایان به دنبال کاندیدای دیگری به جز آقای احمدی‌نژاد باشند؟
همان طور که گفتم مشکل در تمامی دولت‌ها وجود داشته و دارد. از این‌رو انتقاداتی به عملکرد دولت‌ها وارد است. اما علی‌رغم این انتقادات ما همچنان بر تصمیم خود مانده‌ایم. اما ممکن است برخی از دیگر اصولگرایان به تصمیم‌ دیگری برسند که از نظر ما درست نیست.

به این ترتیب ممکن است شاهد تعدد کاندیداهای اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری آینده باشد؟
انشاءالله که اینگونه نخواهد شد

حتی در صورت تعدد کاندیداهای جناح مقابلتان یعنی اصلاح‌طلبان؟
ما که نمی‌توانیم برای اصلاح‌طلبان چارچوب و خط‌ مشی مشخصی تعریف کنیم. البته مشخص است که اصلاح‌طلبان از انسجام واحدی برخوردار نیستند. وجود طیف‌های متعدد در میان اصلاح‌طلبان قاعدتاً منجر به معرفی کاندیداهای متعدد از سوی آنها می‌شود. کما اینکه در حال حاضر هم، چنین است و آقایان خاتمی و کروبی همزمان اعلام کاندیداتوری کرده‌اند. البته نمی‌توانم قضاوت کنم که آنها نهایتاً به اجماع می‌رسند یا نه. اما احتمال اجماع در میان اصولگرایان به ‌ویژه بر کاندیدارتوری آقای احمدی‌نژاد بسیار زیاد است از این رو‌انسجام در اصولگرایان را بیشتر از اصلاح‌طلبان می‌دانم.

نظرتان درمورد احتمال کاندیداتوری آقای میرحسین موسوی چیست؟ احتمال حمایت برخی اصولگرایان از ایشان را چقدر محتمل می‌دانید؟
با شناختی که از روحیه آقای موسوی دارم، بعید است که ایشان کاندیدا شوند. افرادی که پیرامون موضوع کاندیداتوری ایشان تلاش می‌کنند، طیف‌های مختلفی هستند که به نظر من برخی از آنها قابل اطمینان نیستند و بیشتر به فکر خودشان هستند. در مورد حمایت اصولگرایان از کاندیداتوری ایشان هم باید بگویم که چون بعید می‌دانم ایشان کاندیدا شوند، نمی‌توانم راجع به حمایت از کاندیداتوری‌اشان هم چیزی بگویم. البته همان‌طور که گفتم چون اصولگرایان کاندیدای خاص خود یعنی آقای احمدی‌نژاد را دارند و هیچ دلیل منطقی برای عبور از وی را ندارند بعید می‌دانم که به دنبال حمایت از کاندیداتوری کسی دیگری بروند.

بزرگترین رقیب آقای احمدی‌نژاد را چه کسی می‌دانید؟
باید بعداً در این مورد قضاوت کنیم. زمانی که ثبت‌نام‌ها انجام شده باشد.

با وجود کاندیداتوری آقای خاتمی، فکر می‌کنید که انتخابات ریاست‌جمهور ‌دهم، انتخاباتی دو مرحله‌ای شود یا نه؟
مهم نیست که انتخابات دومرحله‌ای شود یا نه. چون در صحنه‌ انتخابات، تصمیم‌گیر نهایی مردم هستند که با ارزیابی از عملکرد و سوابق افراد و مواضع اطرافیانشان، تصمیم می‌‌گیرند و رأی می‌دهند. اگر صحنه انتخابات به گونه‌ای باشد که مردم نتوانند به یک تصمیم قاطعانه برسند. انتخابات ممکن است دو مرحله‌ای شود.

شنبه 10/12/1387 - 20:11
دعا و زیارت

پروردگار یکتا به حضرت موسی وحی فرمود ای موسی شش چیز در شش جا قرار دارد ولی مردم ان را در شش چیز دیگر طلب می کنند و هرگز ان را نمی یابند .

  

1: من راحتی را در بهشت قرار داده ام ولی مردم ان را در دنیا طلب می کنند .

 

2: من علم را در گرسنگی قرار داده ام ولی مردم ان را در سیری می طلبند .

 

3: من عزت را درنماز شب قرار داده ام ولی مردم ان را در دربار پادشاهان طلب می کنند .

 

4: من مقام بلند را در تواضع قرار داده ام ولی مردم ان را در تکبر می طلبند .

 

5: من اجابت دعا را در لقمه ی حلال قرار داده ام ولی مردم ان را در قیل وقال طلب می کنند .

 

6:من بی نیازی را در قناعت قرار داده ام ولی مردم ان رادر سرمایه زیاد می طلبند و هرگز ان را نمی یابند.

                    صلاح کار کجا ومن خراب کجا        ببین تفاوت ره از کجاست تا به کجا

شنبه 3/12/1387 - 21:3
دانستنی های علمی

 

                                           
خبرگزاری تقریب - سرویس ادیان: دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله "خامنه‌ای" در بخش استفتائات سایت خود ویژه‌نامه‌ای را تحت عنوان «تجارت با غیرمسلمان» منتشر کرد که حاوی فتاوای بعضاً منتشر نشده رهبر انقلاب در زمینه خرید کالاهای اسرائیلی و آمریکایی و مسائل مرتبط با آن است.

به گزارش خبرگزاری تقریب به نقل از شهاب‌نیوز، متن کامل این استفتائات و پاسخ‌های رهبر انقلاب به شرح زیر است:


س 1347: آیا وارد كردن كالاهاى اسرائیلى و ترویج آنها جایز است؟ در صورتى كه این كار هر چند بر اثر اضطرار صورت بگیرد، آیا فروش آنها جایزاست؟
باید از معاملاتى كه به نفع دولت غاصب اسرائیل كه دشمن اسلام و مسلمین است، خوددارى شود و وارد كردن و ترویج كالاهاى آنان كه از ساخت و فروش آن سود مى‌برند، براى هیچ كس جایز نیست و همچنین براى مسلمانان هم خرید آن كالاها به خاطر مفاسد و ضررهایى كه براى اسلام و مسلمین دارد، جایز نیست.

س 1348: آیا وارد كردن كالاهاى اسرائیلى توسط تجار و ترویج آن در كشورى كه تحریم اقتصادى اسرائیل را لغو كرده، جایز است؟
واجب است افراد از وارد كردن و ترویج كالاهایى كه دولت حقیر اسرائیل از ساخت و فروش آن منتفع مى‏شود، خوددارى كنند.

س 1349: آیا براى مسلمانان خرید كالاهاى اسرائیلى كه در سرزمین اسلامى به فروش مى‏رسند، جایز است؟
بر آحاد مسلمین واجب است كه از خرید و استفاده از كالاهایى كه سود تولید و فروش آنها عاید صهیونیست‏ها كه با اسلام و مسلمین در حال جنگ هستند، مى‏شود، اجتناب كنند.

س 1350: آیا گشایش دفترهاى مسافرت به اسرائیل در كشورهاى اسلامى جایز است؟ و آیا براى مسلمانان تهیه بلیط از این دفاتر جایز است؟
این كار به دلیل ضررهایى كه براى اسلام و مسلمین دارد، جایز نیست و همچنین مبادرت به اعمالى كه نقض تحریم مسلمانان علیه دولتِ دشمن و محارب اسرائیل محسوب شود، براى هیچ كس جایز نیست.

س 1351: آیا خرید تولیدات شركت‌هاى یهودى یا آمریكایى یا كانادایى با وجود این احتمال كه شركت‌هاى مزبور به تقویت دولت اسرائیل مى‏پردازند، جایز است؟
اگر خرید و فروش این تولیدات موجب تقویت دولت حقیر و غاصب اسرائیل شده و یا در راه دشمنى با اسلام و مسلمین به كار مى‏روند، خرید و فروش آنها براى هیچ كس جایز نیست و الاّ اشكال ندارد.

س 1352: اگر كالاهاى اسرائیلى وارد كشورهاى اسلامى شود، آیا جایز است تاجران بخشى از آنها را خریده و به مردم بفروشند و آنها را ترویج كنند؟
این كار براى آنان به علت مفاسدى كه دارد، جایز نیست.

س 1353: :اگر كالاهاى اسرائیلى در فروشگاه هاى عمومى یک كشور اسلامى عرضه شود، آیا خرید آنها توسط مسلمانان در صورتی كه تهیه كالاهاى غیراسرائیلى مورد نیاز كه از كشورهاى دیگر وارد شده‏اند، امكان داشته باشد، جایز است؟
بر آحاد مسلمین واجب است كه از خرید و استفاده از كالاهایى كه منفعت تولید و خرید آنها عائد صهیونیست‏ها كه محارب با اسلام و مسلمین هستند، مى‏شود، اجتناب كنند.

س 1354: اگر بدانیم كه كالاهاى اسرائیلى بعد از تغییر گواهى مبدأ از طریق كشورهاى دیگرى مثل تركیه، قبرس و غیره مجدّدا صادر مى‏شوند تا خریداران مسلمان گمان كنند كه آنها غیر اسرائیلى هستند، زیرا مى‏دانند كه اگر مسلمانان بدانند كه آنها ساخت اسرائیل هستند، از خرید آنها خوددارى مى‏كنند، دراین صورت تكلیف مسلمانان چیست؟
مسلمانان باید از خرید و ترویج و استفاده از آن كالاها خوددارى نمایند.

س: 1355: خرید و فروش كالاهاى آمریكایى چه حكمى دارد و آیا این حكم شامل همه كشورهاى غربى مثل فرانسه و انگلستان هم مى‏شود؟ و آیا آن حكم مخصوص ایران است و یا در همه كشورها جارى است؟
اگر خرید كالاهاى وارداتى از كشورهاى غیراسلامى و استفاده از آنها باعث تقویت دولت‌هاى كافر و استعمارگر كه دشمن اسلام و مسلمین هستند، شود و یا قدرت مالى آنها را براى هجوم به سرزمین‏هاى اسلامى یا مسلمین در سرتاسر عالم، تقویت نماید، واجب است كه مسلمانان از خرید و به كارگیرى و استفاده از آنها اجتناب كنند، بدون اینكه فرقى بین كالایى با كالاى دیگر و دولتى با دولت دیگر از دولت هاى كافرى كه دشمن اسلام و مسلمین هستند، وجود داشته باشد و این حكم هم اختصاصى به مسلمانان ایران ندارد.

س 1356: كسانى كه در كارخانه‏ها و مؤسساتى كار مى‏كنند كه سود آنها به دولت هاى كافر مى‏رسد و باعث استحكام و تقویت آنها مى‏شود، چه تكلیفى دارند؟
كسب درآمد با كارهاى مشروع فى‏نفسه اشكال ندارد هر چند از امورى باشد كه درآمد آن به دولت غیراسلامى مى‏رسد، مگر زمانى كه آن دولت در حال جنگ با اسلام و مسلمین باشد و از نتیجه كار مسلمانان در این جنگ استفاده كند.

پنج شنبه 1/12/1387 - 8:12
انتخابات

سرانجام پس از طی چند ماه و این طور که از شواهد و قرائن برمی آید جناب آقای سید محمد خاتمی اعلام ورود به عرصه انتخابات ریاست جمهوری سال آینده کرده اند و به این ترتیب به بازی چند ماهه خود مبنی بر آمدن یا نیامدن خاتمه داده اند. در این میان نکاتی چند قابل توجه است:

                         

۱-  از شواهد و قرائن این طور پیدا بود که ایشان به این دلیل حضور خود در عرصه انتخابات را به تأخیر انداخته بودند تا از نقد شدن خود در طول دوران اصلاحات جلوگیری کنند اما آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است!! به راستی دلیل این بازی چند ماهه جناب آقای خاتمی و دوستان محترمشان چه دلیلی جز این است؟ اگر ایشان از ابتدا مایل به حضور در عرصه انتخابات بودند( که شواهد و قرائن نشان می داد) پس چرا با به راه انداختن این بازی چند ماه حضور رسمی خود را به عقب انداختند؟ پس مشخص می شود که جناب آقای خاتمی و دوستانشان به نقد عملکرد 8 ساله دوران اصلاحات چندان مایل نیستند.

 ۲- دوستان جبهه مشارکت و سایر عوامل جبهه اصلاحات در ابتدا سعی کردند تا با راه انداختن نام مهندس میر حسین موسوی به نحوی سعی کنند تا از همان ابتدا نام خاتمی را بر زبان نیاورند تا بدین وسیله بتوانند از نقد دولت اصلاحات جلوگیری کنند. این دوستان که انتظار پاسخ مثبت از سوی آقای میر حسین موسوی را نداشتند پس از اعلام آمادگی ضمنی وی برای حضور در عرصه انتخابات به ناگاه جا خوردند و در اقدامی فوری جناب آقای خاتمی نامزدی خود را اعلام کرد تا از حضور مهندس میر حسین موسوی جلوگیری کند اما سوال این است که مگر جناب آقای خاتمی نگفته بودند که تلاش من این است که بتوانم مهندس موسوی را راضی به شرکت در انتخابات کنم، پس چه شده است که با اعلام ضمنی موافقت مهندس موسوی جناب آقای خاتمی و دوستانشان شوکه شده و با فشارهای پشت پرده در صدد ممانعت از ورود مهندس موسوی به انتخابات می شوند؟ مگر نه این که ورود ایشان به انتخابات خواسته شما بود؟ پس چه شده که مانع از حضور ایشان می شوید؟ آیا این کار شما دوستان محترم دوم خرداد با گفتارتان مطابقت دارد؟

 ۳- یکی از شعارهای اساسی دولت 8 ساله اصلاحات و شخص جناب آقای خاتمی گردش سیاسی نخبگان در جامعه بود. حال سوال این است که آیا حضور 3 باره جناب آقای سید محمد خاتمی در عرصه انتخابات به معنای گردش سیاسی نخبگان است؟ آیا در جبهه اصلاحات فرد دیگری به غیر ایشان شایستگی حضور در عرصه انتخابات را ندارد که ایشان می خواهند برای بار سوم خود را در معرض رأی مردم قرار دهند؟ آیا معنی گردش سیاسی نخبگان در جامعه همین است؟ آیا این رفتار شما دوستان دوم خردادی نیز با گفتارتان در تناقض نیست؟ حال شما چه طور می خواهید این تناقضات را جبران کنید؟ آیا از دیدگاه شما وقتی کسی جز سید محمد خاتمی برای شرکت در انتخابات لیاقت ندارد آن گاه  چه طور می خواهید شعار گردش سیاسی نخبگان را در سطح کشور اجرا کنید؟ همان چیزی که در دوران 8 ساله اصلاحات بر روی آن تأکید فراوان داشتید!!!

 ۴- جناب آقای خاتمی! حضور 3 باره شما در عرصه انتخابات را به شما تبریک گفته و صمیمانه امیدوارم شاهد رقابتی جذاب میان شما و دیگر کاندیداهای عرصه انتخابات باشیم. با حضور شما حالا می توان میزان محبوبیت افراد را در جامعه تخمین زد و نتیجه گرفت که مردم به چه کسی و به چه شعار هائی بیشتر علاقه دارند و چه کسی را برای این پست مناسب تر می دانند و همچنین می توان نتیجه گرفت که این جوی را که از سال 84 از سوی عوامل جبهه دوم خرداد و شخص شما بر علیه دولت نهم و شخص دکتر احمدی نژاد صورت گرفته آیا با رضایت مردم نیز همراه است یا این که مردم نظری غیر از نظرات تخریب گرایانه شما در قبال عملکرد دولت نهم دارند! با حضور شما در عرصه انتخابات معلوم می شود که چه کسی بیشتر از دیدگاه مردم به زندگی ومعیشت آن ها پرداخته و چه کسی به فکر شعارهائی مانند توسعه سیاسی و امثال آن است!! پس تا روز انتخابات ریاست جمهوری دهم در سال آینده( 22 خرداد 1388) صبر می کنیم تا بیشتر به حقایق و واقعیات پی ببریم!!!

پنج شنبه 1/12/1387 - 7:55
دانستنی های علمی

متن استفتا :گاها شنیده می شود که طبق مساله حرمت کمک به اسرائیل و خرید کالاهای اسرائیلی ، خرید اجناسی از جمله کوکاکولا ، پپسی ، اینتل ، نوکیا و... که یا مستقیما توسط اسرائیل تولید می شود و یا درصدی از سود آن ها به اسرائیل می رسد حرام است.آیا این مسئله درست است؟اگر درست است با توجه به اینکه در حال حاضر مثلا نوشابه کوکاکولا در ایران تولید می شود باز هم این حرمت وجود دارد؟

 

:: با اهداء سلام و تحیت؛

جواب دفتر آیة الله مکارم شیرازی : خرید و فروش کالاهایی که بطور یقینی محصول اسرائیل و آمریکاست یا بخشی از سود آن به جیب آنها می رود جایز نیست.

 

لیست کالاهای اسرائیلی که بعضا در بازارهای ایران مشاهده می شود . برای حمایت از اسلام از خرید این کالاها که اسرائیلی هستند خودداری کنید .

 

BRANDS & LABELS TO BOYCOTT

 

پنج شنبه 1/12/1387 - 7:46
دانستنی های علمی

بسم الله الرمن الرحیم

 

پیش بینی ساعت اول جنگ ایران و امریکا

 

(و دو هفته اول جنگ)

 

 

 پیش بینی یک ساعت اول درگیری و اتفاقات دو هفته اول و تبعات سیاسی آن در ۲ سال بعد از جنگ

 

یک هفته قبل از شروع حمله :  وزیر خارجه امریکا به عربستان سفر می کند و موضوع دیدار : جهت هماهنگی نهایی و نیز ایجاد یک سیستم حمل و نقل سریع السیر زمینی برای انتقال نفت از خلیج فارس به دریای سرخ . هدف: جلوگیری از ایجاد بحران انرژی در اثر بسته شدن تنگه هرمز توسط ایران.

۵ روز قبل از جنگ : جابه جایی نامحسوس ۸۰ در صد از نیروهای مستقر در عراق و افغانستان به کشورهای ترکیه و پاکستان . هدف : کاهش حداکثری تلفات انسانی در اثر حملات موشکی ایران به نیروهای امریکایی.

۳ روز قبل از جنگ : جابه جایی جنگنده ها و بمب افکن های نیروی هوایی ایالات متحده از پایگاههای هوایی مستقر در منطقه به نقاط غیر قابل پیش بینی و کور با هدف : دور از دسترس بودن جنگنده ها از حملات نیروهای ایران. همزمان خروج ناو هواپیما بر وینست از سواحل بحرین به سمت سواحل سومالی با هدف دور از دسترس بودن و هدایت عملیات .

۱ روز قبل از جنگ : رییس جمهور آمریکا : ما هشدارهایمان را به ایران داده ایم و ما ایران هسته ای را هرگز نخواهیم پذیرفت.

برنامه ریزی حمله به صورت مرحله به مرحله انجام شده است. نیروها منتظر شنیدن فرمان مستقیم  حمله  توسط رییس جمهور آمریکا. همه چیز خوب به نظر می رسد. غافل از اینکه نیرو ی مخصوص اطلاعات و امنیت  سپاه پاسداران ریز حرکات دشمن را از ماهها قبل زیر نظر داشته است.

حمله قرار است ساعت ۶ صبح انجام گردد. نام عملیات (برای آزادی ) پیش بینی شده است . ساعت ۵:۵۵ دقیقه صبح : رییس جمهور امریکا فرمان حمله را به صورت مستقیم اعلام می کند . حمله شروع می شود...   ابتدا ۷ فروند بمب افکن و ۳جنگنده اسکورت ازپایگاه هوایی ترکیه به سمت کرمانشاه  ، ۶ فروندبمب افکن و ۳جنگنده اسکورت ازپایگاه هوایی عربستان و امارات به سمت نیروگاه اتمی بوشهر، ۵ فروند بمب افکن و ۳جنگنده اسکورت ازپایگاه هوایی پاکستان به سمت  نطنز به پرواز در می آیند. همزمان ، تصادفا ۳ فروند اف ۱۴ تامکت نیروی هوایی ج ا ایران حوالی بندر عباس در حال گشت زنی هوایی هستند. اولین بمب افکن ها توسط تامکتها مشاهده می شود . بمب افکن ها از دریای سرزمینی می گذرند. گزارش حمله هوایی از تامکتها به پایگاه هوایی بوشهرمی رسد . خبر رسانی به فرماندهی نیروی هوایی انجام می شود . اعلام وضعیت قرمز به تمام پایگاههای هوایی کشور اعلام می گردد. در گیری تامکتها و بمب افکنها شروع می شود .  در اثر درگیری یک تامکت منهدم می شود.  ۲ جنگنده اسکورت بمب افکن ها منهدم می شود .  بمب افکن ها  تغییر مسیر می دهند.  بمب افکن ها به نیروگاه بو شهر می رسند .  نیروگاه بمباران می شود  . ۸۰ درصد تخریب صورت گرفته است. آتش سنگین پدافند هوایی ایران در همه جا می پیچد. دو بمب افکن دیگر ساقط می شوند. ۱۸۰ موشک امریکایی به سمت  تمام پایگاههای هوایی ایران شلیک می شود.  ۷۰ درصد پایگاههاتخریب شده است. به علت جابه جایی جنگنده های ایرانی از یک ماه قبل جنگنده ها آسیب ندیده اند. ۱۱۰۰کشته بر جای مانده است.در شرق کشور جنگنده های دشمن تا ۳۰۰ کیلومتری نطنز نفوذ  می کنند.  دشمن به منطقه تحت پوشش سیستم موشکی هوشمند  اس ۳۰۰ وارد شده است.  ۱۲ موشک از پدافن ایران شلیک می شود. ۸ جنگنده در اثر آن منهدم می شود.. جنگنده هاعقب نشینی  می کنند . میراژهای نیروی هوایی ارتش ایران جنگنده ها را دنبال می کنند. تنگه هرمز با انهدام اولین نفتکش منتسب به عربستان بسته شده و به کنترل نیروی دریایی ایران در می آید. نفت به بشکه ای ۲۰۰ دلار رسیده است.

همزمان غرب کشور: پالایشگاه کرمانشاه بمباران شده است.دود غلیظی همه جا را فرا گرفته است خبر رسیده است که بمباران پایگاه هوایی نوژه( ۷۰درصد تخریب) داشته است . جنگنده های دشمن به سمت تهران تغییر مسیر می دهند. ۲۵ فروند جنگنده رهگیر نیروی هوایی ایران به سمت دشمن به پرواز در آمده اند. درگیری شروع می شود . ۱۱ جنگنده ایرانی منهدم می شود. ۵ جنگنده دشمن نیز ساقط می شوند. دشمن عقب نشینی کرده است.

احمدی نژاد در نطقی تلوزیونی اعلام می کند : تاوان جسارت به ملت ایران فتح اسراییل است. روز بعد حمله رزمندگان فلسطینی و حزب الله به شمال و جنوب مناطق اشغالی . تلاویو محاصره شده است.

شلیک ۴۱ فروند موشک زمین به زمین شهاب ۳ به سمت تلاویو در ساعت ۵:۴۰ دقیقه بعد از ظهر صورت می گیرد..  ۱۱ موشک از ۴۱ موشک شلیک شده  شهاب ۳ به تلاویو اصابت می کند.  نیروگاه اتمی آریل در یک لحظه با خاک یکسان می شود .  ساختمان وزارت دفاع اسراییل تخریب شده است. اسکله خرمشهر ، مقر فرماندهی پایگاه دریاای بندر عباس ، به صورت کامل نابود شده است.  ناو هواپیما بر وینست در اقدامی تلافی جویانه با ۳ موشک عاشورا به قعر آب فرو می رود . ۴ موشک امریکایی از ناو جنگی روزولت به سمت تاسیسات سد دز شلیک می شود. سد فرو می ریزد . آب همه جا را گرفته است.۶۰۰ نفر کشته شده اند .  مرکز بورس امارات توسط یک فروند شهاب  نابود میشود.  نیروی هوایی ایران با ۲۱۰ جنگنده بمب افکن به سمت پایگاههای هوایی امریکا در منطقه به پرواز در می آیند. درگیری یک ناو جنگی ایران با رزمناو روزولت صورت می گیرد  . ناو جنگی ایران منهدم می شود. ناو روزولت با شلیک  یك موشك زیر سطحی به نام حوت از وسط به دو نیم شده و به زیر آب میرود .   پایگاههای هوایی آمریكا در منطقه بر اثر آتش سنگین بمباران جنگنده های ایرانی به مقدار ۹۰ درصد نابود شده است .در حین انجام این عملیات ۳۹ فروند از ۲۱۰ جنگنده ایران منهدم می شوند .  جنگنده های ایران به آشیانه بر گشته اند.. 

 فرماندهی ارتش جمهوری اسلامی ایران اسراییل را به شلیك ۸۰۰ فروند موشك زمین به زمین  تهدید می کند. خروج سه میلیون یهودی از اسراییل آغاز شده است. حزب الله به جنوب تلاویو حمله میکند. رزمندگان به داخل شهر رسیده اند. گشت زنی پی در پی جنگنده های ایران در حوالی سواحل خلیج فارس همچنان ادامه دارد. عملیات انتحاری ۳ خلبان ایران، انهدام ۲ ناو جنگی آمریكا را در پی داشته است. سخنگوی وزارت خارجه ایران ، میانجی گری ژاپن توسط ایرانرا نمی پذیرد . اتحادیه اروپا اعلام بی طرفی کرده است .

 روز ششم : با یک عملیات واکنش سریع توسط توپخانه سپاه پاسداران مقر فرماندهی نیروهای ائتلاف در عراق توسط ۵  فروند موشك کوتاه برد زمین پایه به تلی از خاک تبدیل می شود.

ناارامی های مخالفان در امریكا شروع شده است. مقامات آمریکایی دچار بهت و حیرت شده اند. وزیر دفاع آمریکا اعلام می کند : هرگز به عواقب اینچنینی جنگ فکر نمی کردیم. ما شکست خورده ایم. کارشناسان سیاسی امریکا اعلام می کنند : ایرانی ها نظام قدرتمند امپریالیسم امریکا را از هم پاشیدند.

احمدی نژاد یک روز بعد اعلام می کند : یك هفته به  نیروهای مستقر در منطقه فرصت می دهیم تمامی نیروها و تجهیزات خود را از منطقه خارج كنند. در غیر اینصورت با شلیك ۴۰۰ موشك آنها را از منطقه بدرقه خواهیم كرد.

۴ روز بعد : نیروهای ائتلاف به طور کامل  از منطقه به سمت كشورهای مطبوع خود منتقل می شوند.

 آتش بس از طرف ایران و امریكا پذیرفته می شود .

 تلاویو سقوط کرد .

 احمدی نژاد اعلام می کند : به انتقال اوارگان یهودی برای بازگشت به كشورهایشان كمك می كنیم.

۲ سال بعد :   ایالات متحده بر اثر فشار سیاسی و ناآرامی ها سقوط و بعد از یک کش و قوس سیاسی شدید به ۱۵ كشور مجزا تقسیم می شود.

 سازمان ملل از ایران برای حضور دائم در شورای امنیت سازمان ملل برای تامین امنیت منطقه خاور میانه دعوت کرده است.

 بازسازی مناطق آسیب دیده  شروع شده است .

وضعیت ایران آرام گزارش می شود...

پنج شنبه 1/12/1387 - 0:5
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته