• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 66
تعداد نظرات : 73
زمان آخرین مطلب : 5471روز قبل
دعا و زیارت

با سمه تعالی

آینده از آن ملتی است

كه گذشته خودرا بشناسد

( این تابلو بر سر راه مزار مرحوم  كلنل محمد تقی پسیان فرمانده سابق ژاندارمری مشهد که در تاریخ 10/7/1300 به دست اشرار قوچان به قتل رسیده ودر باغ نادر مشهد مقدس دفن گردید , نصب گردیده  است .)

ما ملتی هستیم که  پیشینه ای به قدمت تاریخ انسان داریم وعقایدمان از محکم ترین نصوص تاریخی نشأت می گیرد فلذا اشاره ای به آفتاب فروزان حضرت مهدی (عج)کرده و ظهورش را فریاد می کنیم  .

مجمع منتظران حضرت بقیت الله (عج)

ن – اسدالهی

امـام زمـان (عج) را

             در گسترة تاریخ بشر

بشناسیم

نگاهی به تاریخ جهان وبررسی موضوع مهدویت نشان می دهد كه عقیده به قیام ناجی آخرالزمان مخصوص یك ملت نبوده وتقریبا تمامی مكاتب بشری به آن  امید  نجات بخش  نوید داده اند  .

تاگور از فیلسوفان معاصر می گوید :

«اکنون من مرتکب این گناه نمی شوم که اعتقادم را نسبت به انسان ازدست بدهم  وشکست کنونی بشریت را شکست نهائی بشمارم من به آینده می نگرم وزمانی را در نظر دارم که این فاجعه عظیم به پایان  برسد , تاریخ ورق می خورد وآسمان دوباره سبک می گردد وازشهوت تهی می گردد »

در كتاب « دید » كه نزد هندویان از كتب آسمانی به حساب می آید چنین آمده است پس از خرابی دنیا پادشاهی  در آخر الزمان پیدا می میشود كه پیشوای خلایق  باشد ونام او منصور باشد وتمام عالم را بگیرد وبه دین خود درآورد وهمه كس را از مؤمن وكافر بشناسد وهرچه از خدا خواهد بر آید »

در كتاب  « شاكمونی »  می نویسد
 « پادشاهی ودولت دنیا به فرزند سید خلایق دوجهان « كشن
» بزرگوار  تمام شود ... كه به شرق وغرب دنیا حكم براند .   در كتابهای« باسك ، پاتیكل ، وشن جوك » اورا فرزند  صدیق اكبر« پشن » معرفی میكند . (در ادبیات هندویان«كشن»نام حضرت پیامبر اكرم(ص) و «پشن» نام حضرت علی (ع)  است) .

در كتاب « جاماسب  »  ( شاگرد زرتشت ) چنین آمده است « مردی از فرزندان

هاشم بزرگ سر وبزرگ تن وبزرگ ساق و بر دین جدّش خویش بود با سپاه بسیار رو به ایران نهد و آبادان كند  وزمین را پرداد كند واز داد وی باشدگرگ با میش آب خورد »

در كتاب«  زند » زرتشتیان آمده است

« ... اهریمنان را منقرض سازد ... عالم كیهان به سعادت اصلی خود رسیده بنی آدم به تخت نیك بختی خواهد نشت »

در كتاب «  تورات ، زبور داود » «اما منتظران خداوند وارث زمین خواهند بود  ... امّا نسل شریر منقطع خواهد شد ، صالحان وارث زمین خواهند بود . »

دركتاب «حیقوق نبی»« و اگر چه تأخیر نماید برایش منتظرباش»  . كتاب «اشعیای نبی» فصل یازدهم سراسر تشبیه حضرت مهدی ( عج ) است . در انجیل «مَتّی» باب 24  آیات 40  تا 45  ...  «همچنین ظهور پسر انسان نیز خواهد بود . لهذا شما نیز حاضر باشید ، زیرا در   ساعتی كه گمان نبرید ، پسر انسان  می آید» .در  انجیل «مـرقس» باب 13  آیة  27   «آنگاه پسر انسان را  بینند كه با قوّت وجلال عظیم  بر  ابرها می آید . »                               

این مدارك و هزاران سند دیگر از آثار مكاتب پیشین و آموزه های رهبران بشریت نشان میدهد كه مهدی موعود بدون شك  از فرزندان پیامبر اكرم (ص) است  .

اهل سنت بیش از 100 كتاب مستقل درباره حضرت مـهـدی «عـج» نوشته اند . ابن حجر عسقلانی شافـعـی در كتاب« فتـح البـاری » كه در شرح       «  صحیح بخاری » نوشته است ، میگوید  «  تَواتَرَتِ الاَخبارُ بِاَنّ َالمَهدی مِن هذِ هِ الامَّةِ وَ اَنَّ عیسی (ع) سَیَنزِلُ وَیُصَلّی خَلفَهُ ، اخبار متواتر بسیار  رسیده است كه مـهـدی (عج) از این امت است  وعیسی (ع) بزودی از آسمان فرود می آید و
پشت سرش نماز می خواند .

حافظ سلیمان بن ابراهیم قندوزی (سنّی حنفی) معروف به خواجه كلان   دركتاب «ینابیع المودّه» در صفحه441  از قول رسول اكرم(ص) در جواب سؤال یهودی ( مغثل )تمامی دوازده امام را با اسم ومشخصات  معرفی می نمایند و از صفحة  449 تا صفحة 452 گزارش كامل و لحظه به لحظة ولادتِ امام مهدی یگانه فرزند امام حسن عسگری«ع» را بیان كرده است .

 اینجاست كه پیامبر اكرم (ص)  می فرماید : « مَنْ ماتَ ولَم یَعرِف اِمامَ زَمانِهِ ماتَ مَیتَة َ الجاهِلِیَّةِ . ‌هر كس بمیرد وامـام زمـانش را نشناسد مانند مردم زمان جاهلیت مرده است » .« وخداوند به كسانی از شما كه ایمان آورند ونیكو كار گردند   وعده فرموده (با ظهور امام زمان عج ) خلافت وحكومت دهد ...  (سوره نور آیه 55  ) و وعده خدا قطعی است  ».

أَلّهمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج

شنبه 19/11/1387 - 20:43
دانستنی های علمی
انرژی هسته ای کاربرداری زیاد در پزشکی در علوم و صنعت و کشاورزی و... دارد. لازم به ذکر است انرژی هسته ای به تمامی انرژی های دیگر قابل تبدیل است ولی هیچ انرژی به انرژی هسته ای تبدیل نمی شود .موارد زیادی از کاربردهای انرژی هسته ای در زیر آورده می شود .
 

نیروگاه هسته ای:
نیروگاه هسته ای (Nuclear Power Station) یک نیروگاه الکتریکی که از انرژی تولیدی شکست هسته اتم اورانیوم یا پلوتونیم استفاده می کند. اولین جایگاه از این نوع در 27 ژوئن سال 1958 در شوروی سابق ساخته شد. که قدرت آن 5000 کیلو وات است. چون شکست سوخت هسته ای اساساً گرما تولید می کند از گرمای تولید شده رآکتور های هسته ای برای تولید بخار استفاده می شود از بخار تولید شده برای به حرکت در آوردن توربین ها و ژنراتور ها که نهایتاً برای تولید برق استفاده می شود .
 

بمب های هسته ای:
این نوع بمب ها تا حالا قویترین بمبهای و مخربترین های جهان محسوب می شود. دارندگان این نوع بمبهاجزو قدرت های هسته ای جهان محسوب می شود .
 

پیل برق هسته ای Nuelear Electric battery:
پیل هسته ای یا اتمی دستگاه تبدیل کننده انرژی اتمی به جریان برق مستقیم است ساده ترین پیل ها شامل دو صفحه است. یک پخش کننده بتای خالص مثل استرنیوم 90 و یک هادی مثل سیلسیوم.
جریان الکترون های سریعی که بوسیله استرنیوم منتشر می شود ازمیان نیم هادی عبور کرده و در حین عبور تعداد زیادی الکترون ها اضافی را از نیم هادی جدا می‌کند که در هر حال صدها هزار مرتبه زیادتر از جریان الکتریکی حاصل از ایزوتوپ رادیواکتیو استرنیوم 90 می باشد .
 

کاربردهای پزشکی:
در پزشکی تشعشعات هسته ای کاربردهای زیادی دارند که اهم آنها عبارتند از:
    • رادیو گرافی
    • گامااسکن
    • استرلیزه کردن هسته ای و میکروب زدایی وسایل پزشکی با پرتو های هسته ای
    • رادیو بیولوژی

کاربرد انرژی هسته ای در بخش دامپزشکی و دامپروری :
تکنیکهای هسته ای در حوزه دامپزشکی موارد مصرفی چون تشخیص و درمان بیماریهای دامی ، تولید مثل دام ، اصلاح نژاد و دام ، تغذیه ، بهداشت و ایمن سازی محصولات دامی و خوراک دام دارد.
 

کاربرد انرژی هسته ای در دسترسی به منابع آب :
تکنیکهای هسته ای برای شناسایی حوزه های آب زیر زمینی هدایت آبهای سطحی و زیر زمینی ، کشف و کنترل نشت و ایمنی سدها مورد استفاده قرار میگیرد. در شیرین کردن آبهای شور نیز انرژی هستهای کاربرد دارد.
 

کاربردهای کشاورزی:
تشعشعات هسته ای کاربرد های زیادی در کشاورزی دارد که مهم ترین آنها عبارتست از:
• موتاسیون هسته ای ژن ها در کشاورزی
• کنترل حشرات با تشعشعات هسته ای
• جلوگیری از جوانه زدن سیب زمینی با اشعه گاما
• انبار کردن میوه ها
• دیرینه شناسی )باستان شناسی) و صخره شناسی )زمین شناسی) که عمر یابی صخره ها با C14 در باستان شناسی خیلی مشهور است.
 

کاربردهای صنعتی:
در صنعت کاربردها ی زیادی دارد از جمله مهمترین آنها عبارتند از:
• نشت یابی با اشعه
• دبی سنجی پرتویی(سنجش شدت تشعشعات ، نور و فیزیک امواج)
• سنجش پرتویی میزان سائیدگی قطعات در حین کار
• سنجش پرتویی میزان خوردگی قطعات
• چگالی سنج موادمعدنی با اشعه
• کشف عناصر نایاب در معادن
 

تکنیکهای هسته ای بر کشف مینهای ضد نفر نیز کاربرد دارد. بنابرین ، دانش هسته ای با این قدرت و وسعتی که دارد، هر روز بر دامنه استفاده از فناوری هسته ای و بویژه انرژی هسته ای افزوده می شود. کاربرد انرژی در بخشهای مختلف به گونه ای است که اگر کشوری فناوری هسته ای را نهادینه نماید، در بسیاری از حوزه‌های علمی و صنعتی ، ارتقای پیدا می کند و مسیر توسعه را با سرعت طی می نماید.

انرژی هسته ای در پزشکی هسته ای و امور بهداشتی:
در کشورهای پیشرفته صنعتی ، از انرژی هسته ای به صورت گسترده در پزشکی استفاده می گردد. با توجه به شیوع برخی از بیماریها از جمله سرطان ، ضرورت تقویت طب هسته ای در کشورهای در حال توسعه ، هر روز بیشتر می شود. موارد زیر از مصادیق تکنیکهای هسته ای در علم پزشکی است:
تهیه و تولید کیتهای رادیو دارویی جهت مراکز پزشکی هسته ای
تهیه و تولید رادیو دارویی جهت تشخیص بیماری تیرویید و درمان آنها
تهیه و تولید کیتهای هورمونی
تشخیص و درمان سرطان پروستات
تشخیص سرطان کولون ، روده کوچک و برخی سرطانهای سینه
تشخیص تومورهای سرطانی و بررسی تومورهای مغزی ، سینه و ناراحتی وریدی
تصویر برداری بیماریهای قلبی ، تشخیص عفونتها و التهاب مفصلی ، آمبولی و لختههای وریدی
موارد دیگری چون تشخیص کم خونی ، کنترل رادیو داروهای خوراکی و تزریقی و ...

کاربرد انرژی هسته ای در تولید برق :
یکی از مهم ترین موارد استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای ، تولید برق از طریق نیروگاههای اتمی است. با توم به پایان پذیر بودن منابع فسیلی و روند رو به رشد توسعه اجتماعی و اقتصادی ، استفاده از انرژی هسته ای برای تولید برق را امری ضروری و لازم می دانند و ساخت چند نیروگاه اتمی را دنبال مینماید.
ایران هر ساله حدودا به هفت هزار مگاوات برق در سال نیاز دارد. نیروگاه اتمی بوشهر 1000 مگاوات برق را در صورت راه اندازی تامین می نماید. و احداث نیروگاههای دیگر برای رفع این نیازی ضروری است. برای تولید میزان برق حدود 190 میلیون بشکه نفت خام مصرف می شود. که در صورت تامین از طریق انرژی هسته ای سالیانه 5 میلیارد دلار صرفه جویی خواهد شد.

برتری انرژی هسته ای بر سایر انرژیها:
علاوه بر صرفه اقتصادی دلایل زیر استفاده از انرژی هسته ای را ضروری مینماید. منابع فسیلی محدود بوده و متعلق به نسلهای آتی میباشد. استفاده از نفت خام در صنایع تبدیل پتروشیمی ارزش بیشتری دارد. تولید برق از طریق نیروگاه اتمی ، آلودگی نیروگاههای کنونی را ندارد. تولید هفت هزار مگاوات با مصرف 190 میلیون شبکه نفت خام ، هزارتن دیاکسید کربن ، 150 تن ذرات معلق در هوا ، 130 تن گوگرد و 50 تن اکسید نیتروژن را در محیط زیست پراکنده می کند، در حالی که نیروگاه اتمی چنین آلودگی را ندارد.

 

جمعه 18/11/1387 - 11:49
دانستنی های علمی
 (نانو تكنولوژی و خودرو)- نانو خودرو جینا (GINA) محصول شركت BMW آلمان

شركت BMW آلمان با استفاده از تكنولوژی نانو خودرو جدید خود با نام GINA طراحی و در موزه شركت به نمایش گذاشته است.

 نانو تكنولوژی در سال های اخیر نشان داده است كه می تواند یكی از مفید ترین فن آوری های نوین جهت رسیدن به آرزوهای دیرین بشر و مستمسك اصلی شركت های بزرگ تولیدی برای نیل به اهداف متعالی خود در زمینه های مختلف باشد.خودرو سازی بعنوان یكی از بسترهای بالقوه جهت برخورداری از نانو تكنولوژی كه می تواند از فن آوری نانو در بخشهای مختلف این صنعت استفاده و مسیر توسعه را با سرعت بیشتری طی نماید مطرح گردیده است.شركت BMW آلمان با استفاده از تكنولوژی نانو خودرو جدید خود با نام GINA طراحی و در موزه شركت به نمایش گذاشته است.نانو خودرو GINA (جینا) محصول جدید BMW فصل جدیدی را در طراحی خودرو گشوده است كه شاید مهمترین شاخص آن طراحی خودرو های با قابلیت تغییر شكل بدنه در زمان كوتاه و با سرعت بالا و هزینه پایین می باشد. 

نانو خودرو جینا با استفاده از یك پارچه از جنس نانو كه بعنوان بدنه بر روی بازوهای هیدرولیكی متحرك كشیده شده می تواند قابلیت تغییر طرح بدنه (Face Lift) را در مدت زمان كوتاهی صورت دهد.

 

 

 

 مزایای این خودرو:1.       پایین آمدن هزینه بدنه2.       سبك تر شدن خودرو3.       تغییر طرح خودرو با استفاده از بازوهای هیدرولیكی4.       تغییر رنگ خودرو با هزینه بسیار پایین5.       ذخیره طرح های مختلف بدنه در حافظه بازوهای هیدرولیك6.       كاهش هزینه ناشی از خسارت های تصادف7.       كاهش مرگ و میر ناشی از تصادف8.       تغییر Trim داخلی خودرو9.       اضافه یا حذف نمودن صندلی های خودرونانو تكنولوژی تمام آینده است. این یك شعار نیست زیرا كه این فناوری در مدت زمانی كوتاه توانسته است بسیاری از نا ممكن ها را ممكن كند.نانو خودرو جینا می تواند نقطه عطفی در بكارگیری نانو تكنولوژی در عرصه صنایع مختلف به حساب آید.
جمعه 18/11/1387 - 11:37
آموزش و تحقيقات
نانو تكنولوژیی است كه به وسیله آن ما در خواص مولكولهای تشكیل دهنده مواد تغییر ایجاد می نماییم تا بتوانیم از این مواد بهتر استفاده كنیم. در نگاه اول اینطور به نظر می رسد كه نانو یك علم باشد، اینكه ما در خواص مولكولی مواد تغییرات ایجاد می نماییم ما را بر این میدارد تا نانو را به عنوان یك علم نوین در كنار علوم دیگر، همچون علم شیمی بپذیریم. اما آیا این نظریه درست است كه نانو یك علم نوین می باشد كه در قرن بیست و یكم موجب پیشرفت بسیار سریع بشر در شناخت اسرار هستی شده است؟ 

          شاید در چند سال گذشته این مطلب را شنیده باشید كه هنر مندان عصر جدید بر این عقیده اند كه دوره خلق آثار تازه به پایان رسیده است و باید با نگاهی مجدد به آثار هنری كه دیگر هنرمندان خلق نموده اند، هنر ایشان را از زاویه ای دیگر به مردم نشان داد. فكر می كنم شما نیز برخی از این آثار هنری مدرن را كه بسیار عجیب هم به نظر می رسند مشاهده كرده باشید. دانشمندان نیز به تازگی بر این باورند كه دوره كشف علوم جدید به پایان رسیده است. شاید موقع آن فرا رسیده، تا از زاویه ای دیگر به علوم مختلف نگاه كنیم. آنها معتقدند ما می توانیم با تغییر در خواص مولكولی مواد كاراییشان را بهبود دهیم. به همین دلیل از نانو بعنوان یك تكنولوژی و یا یك فن آوری نوین نام برده می شود، نه علمی كه تازه بشر آنرا كشف كرده است. نانو تكنولوژی با نگاهی مجدد به وسایل، سیستم ها و موادی كه تاكنون ساخته شده اند، سعی در برطرف كردن عیوب آنها دارد.

 

           با توجه به مطالب بالا می توان گفت كه نانو تكنولوژی مهمترین دغدغه بشر در قرن بیست و یكم خواهد بود. نانو تكنولوژی نگاهی تازه به علوم از زوایای مرموز طبیعت می باشد. این نگاه تازه به جهان هستی، تمدن بشر را متحول خواهد ساخت به طوریكه شاید بتوان "راه هزار ساله را یك شبه پیمود".
جمعه 18/11/1387 - 11:34
دانستنی های علمی

 

 

 

جمعه 18/11/1387 - 11:30
دعا و زیارت
مى پرسند: 
امام قائم (عج ) كجاست و آیا فرزند و همسر دارد؟
پاسخ : 
از قواعد و روایات معصومین علیهم السلام استفاده مى شود كه امام قائم (عج ) هم اقامتگاه مخصوص دارد و هم زن و فرزند.
در مورد اقامتگاه آن حضرت نخست باید توجه داشت كه آن حضرت همه ساله در مراسم عظیم حج شركت مى كند.
و بعضى از سعادتمندان در مراسم حج به محضرش شرفیاب شده اند.
همچنین هر جا كه بخواهند از مشاهد مشرفه و... خواهد رفت .
اما در مورد اقامتگاه آن حضرت و فرزندان و بستگان و یاران مخصوص ‍ (اوتاد) چندین مكان ماند: مدینه ، دشت حجاز، كوه رضوى ، كرعه و سرزمینهاى دور دست و... گفته شده است .
در میان این گفتار آنچه بیشتر نظرها را جلب مى كند این است كه اقامتگاه آن حضرت و فرزندانش و گروهى از خواص یارانش در جزیره اى از دریاى بزرگ مى باشد.
از امام هادى علیه السلام داستانى نقل شده كه خلاصه اش این است :
حضرت مهدى (عج ) و فرزندانش در جزیره هائى بسیار بزرگ و پهناور در دریا زندگى مى كند و عدد شیعیان آنجا بسیار زیاد است ، و فرزندان وى هر یك حاكم جزیره اى هستند و خدا بهتر مى داند.
داستان جزیره خضراء 
در داستانى كه در مورد تشرف على بن فاضل مازندرانى در سال 690 هجرى در جزیره ((خضراء)) از طرق بسیار موثق نقل شده حاكى است كه اقامتگاه امام قائم علیه السلام و همسران و فرزنداش در جزیره ((خضراء)) است اینك اصل داستان را از كتاب اثباة الهداة نقل مى كنیم :
علامه مجلسى در بحار الاءنوار از یحیى بن فضل در كتاب ((رسالة البحر الابیض و الجزیرة الخضراء)) از على بن فاضل مازندرانى مجاور نجف در حدیث بسیار طولانى چنین نقل مى كند:
وارد شهرى از شهرهاى غرب (اسپانیا) شدم مركبهائى از بلاد امام عصر(عج ) وارد آنجا شد، یكى از مسافرین آنها پیرمردى بود كه چون مرا دید گفت : نام تو چیست ؟ گمان مى كنم على باشد.
گفتم : آرى ،
گفت : نام پدرت چیست ؟ گویا فاضل باشد؟
گفتم : آرى ، چه خوب نام من و پدرم را مى شناسى .
گفت : بدان كه نام و اصل و وصف و خصوصیات ترا براى من بیان كرده اند و من تا جزیره خضراء با تو هستم .
بسیار خوشحال شدم مرا با خود به دریا برد، روز شانزدهم به آب سفیدى رسیدیم ، پرسیدم اینجا كجاست ؟
گفت : بحر ابیض است و آن جزیره خضراء است كه این آب سفید اطرافش ‍ را گرفته است و به حكمت خداوند چون كشتیها و وسائل نقلیه دیگر دشمنان به اینجا رسند غرق مى شوند و به آن حضرت دست نیابند. سپس ‍ وارد جزیره خضراء شدیم و رفتیم در مسجد، شخصى بنام ((سید شمس ‍ الدین )) را دیدم كه مى گفت : من از نوه هاى امام عصر(عج ) هستم ، پس از گفتگوئى به او گفتم : هرگز امام را دیده اى ؟ گفت : نه ولى پدرم نقل كرد كه صداى امام را شنیده ام و خودش را ندیده ام و اما جدم ، هم خودش را دیده است و هم صدایش را شنیده است ، آنگاه با آن سید از شهر بیرون رفتیم و به پیرمردى رسیدیم ، از سید احوال آن پیرمرد را پرسیدم ، گفت : این كوه را مى بینى ، در وسط آن جاى خرمى است و در آن چشمه اى است و كنار چشمه ، قبه اى است و این مرد با رفیقش خادم آن قبه است ، من هر صبح جمعه مى روم آنجا خدمت امام عصر(عج ) (البته با توجه به آغاز حدیث ، خود امام را نمى بیند و صدایش را نمى شنود) و در قبه دو ركعت نماز مى خوانم و كاغذى مى یابم كه در آن حكم مرافعه اى را كه در هفته به من رجوع مى كنند در آن نوشته ، كاغذ را برمى دارم و هر چه در آن نوشته به آن عمل مى كنم .
على بن فاضل گوید: از خادمها خواهش كردم مرا به حضور امام (عج ) ببرند، گفتند: راهى ندارد، آن رفیقم به من گفت : دستور آمده كه تو را به وطن برگردانم ، براى من و تو مخالفت روا نیست .
ناگفته نماند كه على بن فاضل داستان خود را به طور مفصل در كتابى بنام ((الفوائد الشمسیه )) آورده است ، و ضمنا به احتمال قوى آن آب سفید كه در داستان فوق آمده همانند یك حصار محكم و مجهز، دشمن را از آن جزیره دفع مى كند.
بعضى از نویسندگان به عنوان احتمال مطرح كرده اند كه شاید این جزیره خضراء (با توجه به آب سفید و سایر خصوصیات كه در داستان آمده بود) همان مثلث برمودا كه از عجیب ترین و مرموزترین مكانهاى روى زمین است و در غربى ترین اقیانوس اطلس قرار دارد باشد.
از عجائب مثلث برمودا اینكه هر هواپیما یا كشتى به حدود آن برود بطور اسرارآمیزى ناپدید مى گردد، و جالب اینكه آبهاى آن سفید است ، و هر روز خبر غرق شدن تعداد تازه اى از كشتیهاى اقیانوس پیما در آبهاى سفید ((مثلث برمودا)) به گوش رسیده است .
خلبانها و ملوانهائى كه در این منطقه حوادثى را تجربه كرده اند گزارش ‍ داده اند كه در مسیر خود، به صورت اسرارآمیزى تغییر جهت حاصل شده و به مناطقى كه تصمیم نداشته اند هدایت شده اند.
این هم یك احتمالى است ، كه باید دانشمندان و محققان بیشترى كنند.
فقط در اینجا اضافه مى كنیم : یكى از دعاهاى حضرت مهدى (عج ) این است كه :
(( اللّهم احجبنى عن عیون اعدائى و اجمع بینى و بین اولیائى ؛))
خدایا مرا از دیدگان دشمنانم پوشیده بدار و بین من و دوستانم اجتماع حاصل كن .
به مقتضاى استجابت این دعا، اقامتگاه آن حضرت از دشمنان محفوظ خواهد بود. و ممكن است همین مطلب تاءییدى باشد كه آن جزیره ، در مثلث برمودا است .
از سوى دیگر غیر از همسر و فرزندان ، جمعى از دوستانش كه طبق روایت سى تن از ((اوتاد)) و برجستگان هستند همواره در خدمت آن حضرت بسر مى برند.
پنج شنبه 17/11/1387 - 16:19
دعا و زیارت
هیچ جا در هیچ مذهبی چنین احادیث پر مغزی یافت نمی‌شود و تنها این مذهب شیعه است که احادیث پیشوایان آن نظریه ی پیچیده «نسبیت» را ارائه داده ولی اکثر دانشمندان آن را نفهمیده‌اند.

 


«آلبرت اینشتین» فیزیکدان بزرگ معاصر، در آخرین رساله‌ علمی خود با عنوان «دی ارکلارونگ Die Erklarung» (به معنای بیانیه) که در سال 1954 در آمریکا و به زبان آلمانی نوشت: اسلام را بر تمامی ادیان جهان ترجیح داده و آن را کامل‌ترین ومعقول‌ترین دین دانسته است.

این رساله در حقیقت همان نامه‌نگاری محرمانه اینشتین با مرحوم آیت‌الله العظمی بروجردی است. اینشتین در این رساله «نظریه نسبیت» خود را با آیاتی از قرآن کریم و احادیثی از کتاب‌های شریف نهج البلاغه و بحارالانوار تطبیق داده و نوشته است که هیچ جا در هیچ مذهبی چنین احادیث پر مغزی یافت نمی‌شود و تنها این مذهب شیعه است که احادیث پیشوایان آن نظریه ی پیچیده «نسبیت» را ارائه داده ولی اکثر دانشمندان آن را نفهمیده‌اند.

یکی از این حدیث‌ها حدیثی است که علامه مجلسی در مورد معراج جسمانی رسول اکرم (ص) نقل می‌کند که: «هنگام برخاستن از زمین، لباس یا پای مبارک پیامبر به ظرف آبی می‌خورد و آن ظرف واژگون می‌شود. اما پس از اینکه پیامبر اکرم(ص) از معراج جسمانی باز می‌گردند مشاهده می‌کنند که پس از گذشت این همه زمان، هنوز آب آن ظرف در حال ریختن روی زمین است».

اینشتین این حدیث را از گرانبهاترین بیانات علمی پیشوایان شیعه در زمینه «نسبیت زمان» دانسته و شرح فیزیکی مفصلی بر آن می‌نویسد. اینشتین همچنین در این رساله «معاد جسمانی» را از راه فیزیکی اثبات می‌کند. او فرمول ریاضی معاد جسمانی را عکس فرمول معروف «نسبیت ماده و انرژی» می‌داند: E = M.C2 >> M = E /C2

یعنی اگر حتی بدن ما تبدیل به انرژی شده باشد دوباره می‌تواند عینا به تبدیل به ماده و زنده شود.

اینشتین در این کتاب همواره از آیت الله بروجردی با احترام و به لفظ «بروجردی بزرگ» یاد کرده و از شادروان پروفسور حسابی نیز بارها با لفظ «حسابی عزیز» یاد کرده است.

اصل نسخه این رساله اکنون به لحاظ مسایل امنیتی به صندوق امانات سری لندن (بخش امانات پروفسور ابراهیم مهدوی) سپرده شده و نگهداری می‌شود.

این رساله را پروفسورابراهیم مهدوی (مقیم لندن) ، با کمک یکی از اعضاء شرکت اتومبیل‌سازی بنز و به بهای 3 میلیون دلار از یک عتیقه‌فروش یهودی خریداری کرد.

دستخط اینشتین در تمامی صفحات این کتابچه توسط خط‌ شناسی رایانه‌ای چک شده و تأیید گشته است.

پنج شنبه 17/11/1387 - 16:16
دعا و زیارت
دلایل فراوانی بر اثبات وجود خدا اقامه شده است که در ذیل به برخی از آن ها اشاره می کنیم.
1-برهان امکان، یا برهان «امکان و وجوب».
این برهان از چهار مقدمه‌ یقینی تشکیل می یابد:
الف) هیچ ممکن الوجودی ذاتاً ضرورت وجود ندارد، یعنی هنگامی که عقل، ماهیتش را در نظر می گیرد، آن را نسبت به وجود و عدم، یکسان می بیند و صرف نظر از وجود علت، ضرورتی برای وجود آن نمی بیند.
این مقدمه، بدیهی و بی نیاز از اثبات است. زیرا محمول آن از تحلیل مفهوم موضوع به دست می آید و فرض ممکن الوجود بودن عیناً فرض نداشتن ضرورت وجود است.
ب) هیچ موجودی بدون وصف ضرورت، تحقق نمی یابد، یعنی تا هنگامی که همه راه های عدم به روی آن مسدود نشود، به وجود نمی آید، و به قول فلاسفه «الشیء ما لم یجب لم یوجد». به دیگر سخن: موجود یا ذاتاً واجب الوجود است و خود به خود ضرورت وجود دارد و یا ممکن الوجود است، و چنین موجودی تنها در صورتی تحقق می یابد که علتی آن را ایجاب کند و وجود آن را به سر حدّ ضرورت برساند، یعنی به گونه ای شود که امکان عدم نداشته باشد. این مقدمه هم یقینی و غیر قابل تشکیک است.
ج) هنگامی که وصف ضرورت، مقتضای ذات موجودی نبود، ناچار از ناحیه موجود دیگری به آن می رسد، یعنی علت تامه، وجود معلول را ضرورت بالغیر می سازد.
این مقدمه نیز بدیهی و غیر قابل تردید است، زیرا هر وصفی از دو حال، خارج نیست: یا بالذات است و یا بالغیر. هنگامی که بالذات نبود، ناچار بالغیر خواهد بود. پس وصف ضرورت هم که لازمه هر وجودی است، اگر بالذات نباشد، ناچار در پرتو موجود دیگری حاصل می‌شود که آن را علت می نامند.
د) دور و تسلسل در علل محال است. این مقدمه هم یقینی است، زیرا دور و تسلسل برگشت به اجتماع نقیضین می نماید و محال بودن اجتماع نقیضین بدیهی است.
با توجه به این مقدّمات یقینی، برهان امکان به این صورت تقریر می‌شود: موجودات جهان، همگی با وصف ضرورت بالغیر،‌ موجود می شوند، زیرا از یک سو ممکن الوجود هستند و ذاتاً وصف ضرورت را ندارند (مقدمة اوّل) و از سوی دیگر، هیچ موجودی بدون وصف ضرورت تحقق نمی یابد (مقدمه دوم) پس ناچار، دارای وصف ضرورت بالغیر می‌باشند و وجود هر یک از آن‌ها به وسیلة علتی ایجاب می‌شود (مقدمه سوم).
اکنون اگر فرض کنیم که وجود آن‌ها به وسیله یک دیگر ضرورت می یابد، لازمه اش دَوْر در علل است و اگر فرض کنیم که سلسلة علل،‌تا بی نهایت پیش می رود، لازمه اش تسلسل است و هر دوی آن‌ها باطل و محال می‌باشد(مقدمه چهارم) پس ناچار باید بپذیریم که در رأس سلسله علت ها موجودی است که خود به خود ضرورت وجود دارد، یعنی واجب الوجود است.
این برهان را به صورت دیگری نیز می توان تقریر کرد که نیازی به مقدمه چهارم (ابطال دور و تسلسل) نداشته باشد، و آن این که: مجموعه ممکنات به هر صورت که فرض شود، بدون وجود واجب الوجود بالذات، ضرورتی در آن‌ها تحقق نمی یابد، در نتیجه، هیچ یک از آن‌ها موجود نمی شود، زیرا هیچ کدام از آن‌ها خود به خود دارای ضرورتی نیستند تا دیگری در پرتو آن ضرورت یابد.
به دیگر سخن: ضرورت وجود در هر ممکن الوجودی ضرورتی عاریتی است و تا ضرورتی بالذات نباشد، جایی برای ضرورت های عاریتی نخواهد بود.
2ـ برهان تقدّم:
علت، تقدّم وجودی دارد بر معلول (نه تقدّم زمانی). معلول با این که هم زمان با علت است و از این نظر تقدّم و تأخری در کار نیست، در مرحله و مرتبه بعد از علت قرار گرفته و مشروط به وجود علت است، بر خلاف علت که مشروط به وجود معلول نیست، یعنی درباره معلول صادق است: «تا علت وجود پیدا نکند، او وجود پیدا نمی‌کند» اما درباره علت صادق نیست که: «تا معلول وجود پیدا نکند، او وجود پیدا نمی کند». کلمه «تا» مفید مفهوم شرطیّت و مشروطیّت و تقدّم ذاتی است.
مثال: فرض می‌کنیم گروهی می خواهند در امری، مثلاً حمله به دشمن، اقدام کنند اما هیچ یک از آن‌ها حاضر نیست پیش قدم شود و حتی حاضر نیست هم قدم باشد. به سراغ هر کدام که می رویم، می‌گوید «تا» فلان شخص حمله نکند، من حمله نخواهم کرد. شخص دوم همین را نسبت به شخص سوم می‌گوید و شخص سوم نسبت به شخص چهارم و همین طور... یک نفر پیدا نمی شود که بلا شرط حمله کند. آیا ممکن است در چنین وضعی حمله صورت گیرد؟ البته نه، زیرا حمله ها مشروط است به حمله دیگر، حمله غیر مشروط وجود ندارد و حمله های مشروط که سلسله را تشکیل می دهند، بدون شرط، وجود پیدا نمی کنند، نتیجه این است که هیچ اقدامی صورت نمی گیرد.
اگر سلسله ای غیر متناهی از علل و معلولات فرض کنیم، چون همه ممکن الوجود می باشند، وجود هر کدام مشروط بر وجود دیگری است که آن دیگری نیز به نوبه خود مشروط به دیگری است، تمام آن‌ها به زبان حال می‌گویند «تا» آن یکی دیگر وجود پیدا نکند،‌ ما وجود پیدا نخواهیم کرد، و چون این زبان حال، زبان همه است، بلا استثنا، پس همه یک جا مشروط هایی هستند که شرط شان وجود ندارد، پس هیچ یک وجود پیدا نخواهد کرد.
از طرف دیگر چون می بینیم موجوداتی در عالَم هستی وجود دارد، پس ناچار واجب بالذات و علت غیر معلول و شرط غیر مشروطی در نظام هستی هست که این‌ها وجود پیدا کرده اند.

3- برهان تجربی (دلیل علمی )
مهم ترین دلایل علمی برای اثبات وجود خدا ، آن دلایلی است که از راه نظم موجود در طبیعت و موجودات طبیعی می توان به وجود خداوند حکیم و مدبر رسید . تمام رشته های علوم ثابت می کند که در دنیا نظام معجزه آسایی وجود دارد که اساس آن ،قوانین وسنن ثابت و غیر قابل انکار جهان هستی است. تلاش و کوشش دانشمندان و احاطه به این قوانین ،امکان می دهد که بشر از راز هستی پرده برداری کند که در این مختصر فقط به یک استدلال ساده از پرفسور ادموند کارل کورنفلد استاد و محقق شیمی لاستیک و داروهای ترکیبی آلی و تکامل شیمی آلی میآوریم؛ «پرفسور ادوین کانلین زیست‏شناس دانشگاه پرینستون غالبا میگفت: «احتمال پیدایش زندگی از تصادفات به همان اندازه است که در نتیجه حدوث انفجاری در یک چاپخانه، یک کتاب قطور لغت بوجود آید» من این بیان را بدون قید و شرط تأیید میکنم. من عقیده راسخ دارم که خدایی وجود دارد که جهان را خلق کرده و از آن نگهداری میکند... من خدا را خدایی (میدانم) که تمام کتب آسمانی از سوی وی نازل شده ودر آن کتاب خود را به عنوان خالق و صانع جهان به بشر شناسانده و راه مستقیم حقیقت را به او نشان داده است... من اجازه میخواهم تا از چگونگی تأثیر شیمی آلی که در تقویت ایمان من بسیار مؤثر افتاده شمه‏ای بیان کنم. ما وجود یک حکمت عالیه را برای خلقت طبیعت قبول میکنیم، والا باید بگوئیم که این جهان و طبیعت که ما آن را ادراک میکنیم، فقط و فقط در نتیجه تصادف بوجود آمده است. برای کسی که شگفتیها و رموز و نظم و ترتیب شیمی آلی را مخصوصا در اجسام زنده دیده است، تصور به وجود آمدن جهان در نتیجه تصادف بسیار دشوار و محال است. هر قدر ما ساختمان ذره را بیشتر مطالعه میکنیم و واکنش‏های این ذرات را بیشتر زیر نظر قرار میدهیم به همان اندازه روشن‏تر درمییابیم که یک عقل کل نقشه عالم طبیعت را طرح و با اراده و مشیت خود آن را خلق کرده است. این فکر نتیجه تجربه شخصی من است و غالب اوقات که در آزمایشگاه، میان اجسام بینهایت کوچک و فعل و انفعالات پیچیده و عجیب آنها کار میکنم، فکر عظمت و حکمت عالیه آفریدگار مرا مبهوت و متحیر میسازد.
فعل و انفعالات سلول حیوانی به قدری عجیب و پیچیده است که اگر کوچکترین انحرافی در آنها روی دهد باعث بیماری حیوان میشود. واقعا عجیب است که سازمانی به پیچیدگی یک سلول حیوانی بتواند خودبخود به حیات و فعالیت خویش ادامه دهد. برای این کار حتما وجود پروردگار فوق‏العاده حکیمی ضرورت دارد. من هر قدر بیشتر در آزمایشگاهها به کار تجربی میپردازم، ایمانم راسختر و محکمتر میشود و نسبت به فکر و حال بعضی از همکاران بیدین خودم، در هر نقطه جهان که باشند، بیشتر میاندیشم. وضع آنها در نظر من معمایی شده است که چگونه با مشاهده این همه دلیل بارز، باز نمیخواهند به وجود صانع اقرار کنند. در حالیکه یک ماشین ساده ساخت بشری طراح و سازنده‏ای لازم دارد، چگونه ممکن است موجوداتی که هزاران مرتبه پیچیده‏تر و عجیب‏تر از آنند، صانعی نداشته باشند.» (1)
سخنان این دانشمند ، مربوط به برهان نظم است که به طورخلاصه نمی تواند یک مجموعه منظم حتی یک موجود بسیار کوچک به صورت تصادف و اتفاق به وجود آید ، بلکه به سازنده و خالق حکیم و دانا تعلق دارد و پذیرش تصادف در خلقت آن قدر بی دلیل است که مانند پذیرش به وجود آمدن یک کتاب فلسفی و عملی دقیق با انفجار یک کارخانه چاپ کتاب.
برای توضیح بیشنر ، به کتاب اثبات وجود خدا به قلم چهل تن از دانشمندان تالیف جان کلوور ترجمه احمد آرام مراجعه فرمایید.

پنج شنبه 17/11/1387 - 15:58
دانستنی های علمی
تعاریف متعددی در رابطه با ماهیت وجودی زمان بیان شده اند که در ابتدا، سخنی از امام صادق (ع) در مورد زمان را مورد بررسی قرار می دهیم و با دیدگاه ایشان آشنا می شویم. ایشان می فرمایند:" زمان به ذاته وجود ندارد و فقط بر اثر احساسات ما ، برای ما دارای موجودیت می شود و برای ما عبارت از فاصله دو واقعه است." همان گونه که از سخن ایشان بر می آید  نتیجه گیری بسیار روشنی که میتوان از مطلب فوق کرد، تعریف زمان بدین گونه است: حد فاصل انجام دو رویداد را انسان زمان نامیده است. اما این دو رویداد چیست؟ شاید بتوان، یک دور حرکت انتقالی زمین را دو رویداد در نظر گرفت، به صورتی که زمین از نقطه A شروع به حرکت کرده و سپس پس از طی یک مسیر 360 درجه ایی مجددا به نقطه A باز می گردد، که این امر موجب ایجاد سال شمسی گشته و سپس فصل ها، ماه ها، روزها، ساعت ها و ... را انسان در نظر گرفته است. اما تعاریف متعدد دیگری نیز در رابطه با ماهیت زمان وجود دارند که می توان به دو نمونه زیر اشاره کرد: الف) زمان تاریخ مدارانه  به طور کلی، تعریفی را که از زمان تاریخ مدارانه می توان اشاره کرد، بدین گونه است که آنتروپی موجود در طبیعت، باگذشت هر لحظه در حال کاهش است. آنتروپی به معنی بی نظمی است و بدین ترتیب نتیجه می گیریم که در زمان تاریخ مدارانه بی نظمی های موجود در طبیعت، لحظه به لحظه کاهش می یابند. حسین جوادی در مقاله ایی بدین تعریف اشاره کرده است که مثالی مناسب را در مقاله خود ذکر کرده که ما هم به بیان همان مثال می پردازیم. تاکنون همه شما تجربه ایجاد زخم در بدن خود را داشته اید، این زخم به مرور زمان ترمیم می یابد و بدن شما در مسیر بهبودی قرار می گیرد. کسانی که به تعریف تاریخ مدارانه زمان معتقدند، بهبودی بدن شما را کاهش آنتروپی یا همان بی نظمی موجود در شما می دانند. باید توجه داشت که این نوع تعریف بیشتر بر اثر تجربیات شهودی است که شکل می گیرد تا تفکرات عمیق در مسئله. چرا تفکرات عمیق؟ برای پاسخ دادن به این پرسش شما می بایستی با تعریف زمان ترمودینامیکی آشنا شوید. ب) زمان ترمودینامیکی مفهموم زمان ترمودینامیکی، کاملا برعکس زمان تاریخ مدارانه است. بدین ترتیب که در این نوع زمان ، یعنی زمان ترمودینامیکی، با گذشت هر لحظه، آنتروپی یا بی نظمی موجود در طبیعت در حال افزایش است.به نقل از پروفسور استفان هاوکیگ در کتاب (استفان هاوکینگ-داستان زندگی و کار او) ، نوشته کیتی فرگوسن مثالی ساده و شیوا بدین مضموم بیان شده است که حتما تا بدین لحظه همه ی شما تجربه یک اتاق بی نظم و نامرتب را داشته اید. اگر شما روزی اقدام به مرتب کردن اتاق خود بکنید، شاید از لحاظ ظاهری اتاق شما مرتب شده باشد و یا به اصطلاح، طبق تعریف تاریخ مدارانه، شما موجب کاهش آنتروپی موجود در اتاق خود شده باشید، اما از دیدگاه هاوکینگ چنین نیست. زیرا، شما برای مرتب کردن اتاق خود از انرژی بسیار زیادی سود جسته اید که میزان مصرف این انرژی در مقابل مرتب شدن اتاق شما به اندازه ایی زیاد است که در حقیقت شما آنتروپی موجود در جهان را افزایش داده اید. همان گونه که از مثال های فوق بر می آید، شما برای یک مثال از دو تعریف می توانید استفاده کنید که هر دو تعریف، کاملا مفهومی متضاد را می رسانند. حال کدام یک از این دو درست است؟ آیا شما با مرتب کردن اتاق خود موجب کاهش بی نظمی موجود می شوید؟ و یا بالعکس موجب افزایش بی نظمی می شوید؟ اگر گمان می کنید که با مرتب کردن اتاق موجب کاهش بی نظمی شده اید، بنابراین شما تعریف تاریخ مدارانه زمان که یک تعریف کاملا تجربی از آنتروپی موجود در طبیعت است را پذیرفته اید و یا بالعکس شما با نگاهی عمیق و ژرف اندیشانه گمان می کنید که موجب افزایش آنتروپی موجود گشته اید که این تعریف را می توان تعریفی نظری از آنتروپی موجود در طبیعت دانست. اما آیا استفان هاوکینگ، این مثال را تنها برای مطلع کردن من و شما از افزایش آنتروپی یا بی نظمی در هنگام مرتب کردن اتاق بیان میکند؟ مسلما جواب منفی است، بلکه هاوکینگ با این مثال خواستار بیان یک اصل بود. اصلی بدین مضموم: شکار اجسام موجود در طبیعت توسط یک سیاهچاله، موجب افزایش آنتروپی یا بی نظمی می گردد.
پنج شنبه 17/11/1387 - 15:52
ایرانگردی

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، وجود بیش از بیست هزار اختراع و 110 قطب علمی در ایران را از افتخارات ایران اسلامی دانست.

به گزارش واحد مرکزی خبر، مهدی زاهدی در نشست خبری در بیرجند، با بیان اینکه موج ثبت اختراع در ایران به شدت افزایش یافته است، گفت: امسال همچنین سیزده هزار و پانصد مقاله در مجلات معتبر علمی دنیا از سوی استادان دانشگاه‌های ایرانی به چاپ رسیده است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، تعداد پارک‌های علمی و فناوری کشور را 22 پارک اعلام کرد و افزود : تا یک سال آینده در ده استان دیگر نیز این پارک‌ها راه‌اندازی می‌شود.

زاهدی گفت: دهه مبارک فجر امسال 575 هزار متر مربع فضای آموزشی و پژوهشی به فضای دانشگاه‌های کشور افزوده می‌شود که دو هزار و پانصد میلیارد ریال برای ساخت این فضاها هزینه شده است.

وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری با بیان این‌که چهارده هزار طلبه و دانشجو از همه کشورهای دنیا در دانشگاه‌های ایران مشغول تحصیل هستند، گفت: از این تعداد، یازده هزار طلبه در حوزه‌های علمیه قم و دو هزار دانشجو در رشته‌های پزشکی، علو م انسانی و پایه درس می‌خوانند.

زاهدی افزود: هم اکنون بیش از سه میلیون و ششصد دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا در 24 هزار و 866 رشته محل و 2 هزار و 158 مرکز آموزش عالی تحصیل می‌کنند.

پنج شنبه 17/11/1387 - 15:40
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته