• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 3568
تعداد نظرات : 224
زمان آخرین مطلب : 2252روز قبل
کامپیوتر و اینترنت

 

ویندوز 7, آموزش ویندوز, ترفند ویندوز

گرفتن عکس از صفحه نمایش در ویندوز 7:
sniping tools نام  نرم افزاری در ویندوز 7 است که توانایی عکس گرفتن از صفحه مانیتور را دارد.برای دسترسی به این نرم افزار کافی است کلمه snip  را در جستجوی منوی استارت تایپ کنید

با  باز شدن این برنامه به راحتی میتوانید از قسمت مورد نظر عکس گرفت.

ویندوز 7, آموزش ویندوز, ترفند ویندوز

گرفتن عکس از صفحه نمایش در ویندوز 8 :
همانطور که اشاره کردیم گرفتن عکس از صفحه نمایش در ویندوز 8 هم آسان و هم سریعتر شده است و براحتی با فشردن ترکیب دو کلید Win Key + X از روی کیبورد ویندوز بطور خودکار از محیط صفحه نمایش عکس گرفته و تصویر گرفته شده را در کتابخانه تصاویر یا همان Pictures Library ذخیره می نماید!

همچنین با فشردن ترکیب کلیدهای Win Key + Print Screen Key از روی کیبورد خواهید توانست تا بجای گرفتن عکس از کل محیط صفحه نمایش و سپس جدا کردن پنجره موردنظر از سایر محیط ، تنها از پنجره فعال یا همان پنجره ای که در جلوی سایر پنجره ها قرار دارد ، عکس بگیرید .

آدرس ذخیره شدن تصویر گرفته شده در ویندوز 8 :   Pictures Library > My Pictures

نکات:
1. Win Key همان کلید دارای لوگوی ویندوز بر روی کیبورد می باشد!

2. Print Screen Key در کیبوردهای گوناگون با توجه به برند کیبورد به صورت های  Prnt Scrn و یا Prt Sc نمایش داده میشود و این کلید در نزدیکی کلیدهای Delete و Pause بر روی کیبورد قرار دارد ...

يکشنبه 4/8/1393 - 20:7
کامپیوتر و اینترنت

 

ویندوز ویستا, فایل سیستم, ویندوز ۸

۱- معرفی رابط کاربری جدید در صفحه ی نمایش انتقال فایل
در ویندوز ویستا/۷ شما قابلیت این رو نداشتید که سرعت دقیق کپی را با جزئیات مشاهده کنید یا بتوانید فرایند کپی را Pause کنید ولی در ویندوز ۸ این قابلیت برای شما فعال هست همچنین وقتی شما با Error مواجه می شوید فرایند کپی متوقف نخواهد شد بلکه ادامه خواهد داشت و در آخر لیست Error ها و فایل هایی که کپی نشده است به شما نشان داده خواهد شد.

ویندوز ویستا, فایل سیستم, ویندوز ۸

۲- قابلیت mount کردن فایل های ISO
وقتی شما از یک سی دی یا برنامه فایل image می گیرید در صورتی میتوانید آن فایل را ببینید که آن فایل یا رایت بشود از طریق برنامه های رایت image یا اینکه mount شود.فرایند mount یا استقرار به این صورت است که شما فایل image را در قالب یک درایو مجازی بر روی هارد خود مشاهده می کنید و از محتویاتش استفاده می کنید.تا به امروز به این صورت بود که با برنامه های واسطه مثل Clone این عمل انجام شدنی بود ولی از این به بعد بدون برنامه ی واسطی این عمل امکان پذیر هست.

ویندوز ویستا, فایل سیستم, ویندوز ۸

۳- قابلیت Windows To Go
این قابلیت به شما اجازه میدهد یک نسخه ی Bootable از ویندوز خود را بر روی USB ذخیره کنید و بر روی سیستم هایی که آپگرید نشدند به نسخه ی جدید ویندوز ۸ را اجرا کنید.همچین دیگر نیازی نیست برای در آوردن USB از Remove Safetly استفاده نمایید زیرا ویندوز ۸ امکانی قرار داده است که با آن بطور خودکار USB freeze می شود.

۴- اضافه کردن محیط کاربری Metro
محیط دسکتاپ شما از این به بعد تغییر خواهد کرد ظاهرا این تغییر به این شکل است که وقتی شما برنامه ای را باز می کنید تمام صفحه باز خواهد شد بدون منوی Task Bar و منوی اضافه ی دیگری .

۵- سازگاری خودکار با USB3
در نسخه ی ویندوز ۷ و قبل از آن شما باید درایوری برای شناختن USB3 نصب می کردید ولی از این به بعد نیازی نیست این کار را انجام بدید زیرا ویندوز ۸ بطور خودکار از USB3 پشتیبانی می کند. همونطور که می دانید USB3 سرعتی معادل ۱۰ برابر USB2 را دارد و تا به امروز فقط لینوکس Linux از USB3 پشتیبانی کرده است.

۶- ویندوز ۸ به شما پیشنهاد استفاده از سرویس Cloud را می دهد
ماکروسافت SkyDrive به شما اجازه می دهد تا ۲۵ گیگ اطلاعات را بر روی اکانت Windows Live خود ذخیره کنید.به این صورت شما به راحتی می توانید اطلاعات و تنظیمات خود را بر روی SkyDrive ذخیره نمایید و هر موقع خواستید بطور آنلاین آن را دریافت کنید.

۷- ویندوز ۸ احتمال دارد فرمت مدیریت فایل سیستم NTFS را تغییر دهد
ماکروسافت قرار بود در ویندوز ویستا تغییراتی در فایل سیستم بدهد که انجام نداد باز هم گمانه زنی در مورد تغییر فایل سیستم هست که احتمالا فایل سیستم جدیدی بنام ReFS که مخفف Resilient File System که به زبان فارسی فایل سیستم ارتجاعی می شود پیاده سازی شود . هنوز اطلاعات جدیدی و مطمئنی در مورد این فایل سیستم نیست فقط در این حد اطمینان هست که روی درایوی که ویندوز نصب خواهد شد نمی شود همچنین فایل سیستمی داشت.

 

يکشنبه 4/8/1393 - 20:7
کامپیوتر و اینترنت

 

سیستم, آموزش کامپیوتر, ترفند ویندوز 7

در ویندوز 7 ابزاری به نام Windows Experience Index وجود دارد که پس از آزمایش و بررسی قدرت قطعات سخت‌افزاری نصب شده بر روی کامپیوتر و کارایی نرم‌افزاری هر یک، نمره‌ای بین 1 تا 7.9 برای سیستم تعین می‌کند. برای مشاهده این نمره، می‌توانید پس از ورود به منوی Start بر روی Computer راست کلیک کرده و Properties را انتخاب نمایید. در پنجره‌ی باز شده در قسمت System و در جلوی عبارت Rating امتیاز سیستم درج شده است. در این ترفند قصد داریم به معرفی راهی جالب بپردازیم که به‌وسیله‌ی آن می‌توانید این نمره را تغییر دهید و نمره‌ی دلخواه خود را در این قسمت نمایش دهید. به نوعی می‌توانید در این نمره تقلب کنید و به دوستان خود نشان دهید که نمره‌ی سیستم شما 7.9 (حدأکثر امتیاز) است!

بدین منظور:
ابتدا در Computer وارد پوشه‌ی زیر شوید:

C:\Windows\Performance\WinSAT\DataStore

در این پوشه تعدادی فایل با پسوند xml مشاهده خواهید کرد. فایل زیر را بیابید:

(date) Formal.Assessment (Initial).WinSAT.xml

دقت کنید منظور از (date) تاریخ ایجاد این فایل است که در ابتدای نام فایل همراه با عددی در ادامه درج شده است.
همچنین در نظر داشته باشید در صورتی که چندین بار ابزار Windows Experience Index را اجرا کرده باشید چندین فایل با این نام در این پوشه قرار خواهد داشت. در این صورت باید فایلی که جدیدترین تاریخ را دارد را انتخاب کنید (به این موضوع حتماً توجه کنید، در غیر این صورت فایل قدیمی را ویرایش خواهید کرد و تغییری اعمال نمی‌شود؛ در نتیجه حتماً باید جدیدترین فایل را جهت ویرایش انتخاب کنید).
حال بر روی این فایل راست کلیک کرده و Open With > Notepad را انتخاب کنید.
خواهید دید که نرم‌افزار Notepad باز شده و فایلی پر از کدهای مختلف نمایان می‌شود.
حال کلیدهای ترکیبی Ctrl+F را فشار دهید تا پنجره‌ی Find نمایان شود. اکنون عبارت SystemScore را وارد کرده و روی Find کلیک کنید.
خواهید دید که در میان کدها چنین قطعه‌کدی پیدا می‌شود:

<SystemScore>6.2</SystemScore>

به جای 6.2 در این مثال، نمره‌ی کنونی سیستم شما قرار دارد.
اکنون کافی است این نمره را پاک کرده و نمره‌ی دلخواه خود (مثلاً بیشترین نمره یعنی 7.9 را قرار دهید). البته دقت داشته باشید می‌توانید نمره‌ای بیش از 7.9 را نیز وارد کنید، اما از آنجایی که نمرات بالاتر از 7.9 در اصل وجود خارجی ندارند، اگر شخص کاربلدی این نمره را بر روی سیستم شما ببیند به آسانی متوجه می‌شود که در این نمره تقلب کرده‌اید!
در پایان با فشردن کلیدهای Ctrl+S این فایل را ذخیره کنید.
حال با فراخوانی مجدد پنجره‌ی System می‌توانید نمره‌ی جدید وارد شده را مشاهده کنید.
دقت داشته باشید با اجرای دوباره‌ی ابزار Windows Experience Index، نمره‌ی واقعی سیستم شما مجدداً در این قسمت نمایش پیدا می‌کند.

 

يکشنبه 4/8/1393 - 20:7
کامپیوتر و اینترنت

 

ترفند کامپیوتر, ویروس کشی فلش, سیستم عامل های لینوکس

احتمالاً همه شما یک بار هم شده با ویروس NewFolder.exe دست و پنجه نرم کرده اید مگر آن که کاربر سیستم عامل های لینوکس و مکینتاش باشید.

ویروس NewFolder.exe با آلوده‌سازی پوشه‌های شما دردسرهایی را برای شما به ارمغان می آورد که مهمترین آن پاک شدن پوشه ها بعد از ویروس کشی فلش یا هارددیسک اکسترنال و… است.

اما نکته اینجا است که وقتی حجم درایو خود را چک می‌کنید می‌بینید که هنوز فایل‌ها همانجا قرار دارند! ولی هیچ اثری از آن ها نیست. حتی Show hidden Files and Folders در Folder Options هیچ کمکی به شما نخواهد کرد. البته یک راه ساده این است که اگر نام پوشه حذف شده را می دانید آن را در نوار آدرس بعد از نام درایو وارد کنید و اینتر را بفشارید. اما به یاد آوردن نام تک تک پوشه ها اگر مدت زمان زیادی هم از ریختن آن ها داخل درایو یا فلش گذشته باشد کار دشواری است.

پس راه حل چیست؟ راه حل را در ادامه خواهید یافت.
چاره کار نرم افزار Anti Hidden است که حجم آن به ۸۰۰ کیلوبایت هم نمی‌رسد. این برنامه یک برنامه کاملاً ایرانی است.
روش کار هم بسیار آسان است در قسمت مسیر، مسیر درایو یا فلش مموری خود را مشخص کنید و سپس کلید شروع عملیات را بفشارید. همه چیز به سرعت بازیابی خواهد شد.
امیدواریم این برنامه بسیار مفید به کارتان بیاید و بتوانید فایل‌ها و پوشه‌هایتان را از چنگال ویروس NewFolder.exe برهانید.

قابلیت های کلیدی نرم افزار Anti Hidden:
- از بین بردن برخی اثرات ویروس ها پس از پاکسازی
- نمایش فایل ها و فولدرهایی که توسط ویروس ها مخفی شده اند
- نمایش پوشه های سیستمی مخفی شده
- استفاده آسان
- و …

يکشنبه 4/8/1393 - 20:7
کامپیوتر و اینترنت

لامکان از دکمه Reset یا کلید Power روی کیس رایانه برای خاموش کردن یا راه‌اندازی مجدد سیستم استفاده نکنید.
معمولاً اغلب خریداران رایانه در همان هفته اول خرید، مجبور می‌شوند برای تعمیر یا رفع عیب آن مجدداً به فروشنده مراجعه کنند، باید گفت که نکاتی وجود دارد که می‌تواند برای رفع این مشکلات مؤثر باشد.
وقتی رایانه کاربر روشن است، هرگز نباید برق آن را قطع کند، چرا که ممکن است موجب آسیب دیدن قطعات سیستم یا ایجاد خرابی در سیستم‌عامل ویندوز شود و همچنین کاربر باید همواره از نصب بودن برنامه ضدویروس مطمئن باشد و سعی کند حداقل هر هفته آنتی‌ویروس خود را به‌روز کند.
از قرار دادن بلندگوهای رایانه در کنار مانیتور خودداری کنید، چرا که خاصیت مغناطیسی بلندگوها ممکن است در عملکرد مانیتور اختلال ایجاد کند و نکته حائز اهمیت دیگر این است که از پاک کردن فایل‌هایی که کاربر آگاهی کامل از محتوا و هدف آن ندارد، خودداری کنید؛ درایوهای C و D در اغلب رایانه‌ها حاوی برنامه‌های اصلی سیستم‌اند و پاک کردن پوشه یا فایل‌های ناشناس از آنها، ممکن است موجب آسیب به ویندوز شود.
برنامه‌هایی که کاربر کاربردشان را نمی‌داند نصب نکنید، نصب بی‌مورد برنامه‌ها موجب کند شدن سرعت سیستم و حتی ممکن است موجب خرابی ویندوز شود.
در صورتی که نرم‌افزار ضدویروس از نصب برنامه‌ای جلوگیری کرد، کاربر نباید سعی کند با بستن ضدویروس برنامه را نصب کند و بدیهی است که ممکن است در اینگونه موارد برنامه مورد نظر ویروسی باشد.
درصورتی که ولتاژ برق ضعیف است یا نوسان دارد، کاربر باید حتماً از یک محافظ رایانه مناسب استفاده کند، چراکه نوسانات ولتاژ برق بیشترین صدمه را به سیستم‌های الکترونیکی وارد می‌کنند.

يکشنبه 4/8/1393 - 20:6
کامپیوتر و اینترنت

task manager, ویندوز 8, آموزش کامپیوتر

 یکی از به‌روزرسانی‌هایی که در ویندوز 8 انجام شده است تغییراتی است که در Task Manager ویندوز رخ داده است. در صورتی که کلیدهای ترکیبی Ctrl+Alt+Delete و یا Ctrl+Shift+Esc را بزنید، می‌توانید به این Task Manager جدید دسترسی داشته باشید. اما در صورتی که علاقه‌ای به این Task Manager جدید ندارید، جای نگرانی نیست. چرا که Task Manager قدیمی از ویندوز 8 حذف نشده است بلکه تنها نحوه دسترسی به آن متفاوت شده است. در این ترفند به معرفی نحوه دسترسی به Task Manager قدیمی در ویندوز 8 خواهیم پرداخت.

بدین منظور:
ابتدا کلیدهای ترکیبی Win+R را فشار دهید تا پنجره Run نمایان شود.
سپس عبارت taskmgr را وارد کرده و Enter بزنید.
خواهید دید که Task Manager قدیمی باز خواهد شد.
شما می‌توانید در همین حین نیز با فشردن Ctrl+Shift+Esc به Task Manager جدید ویندوز 8 دسترسی داشته باشید.

دقت کنید در صورتی که به C:\Windows\System32 بروید، با راست کلیک بر روی فایل taskmgr.exe و انتخاب Send to > Desktop می‌توانید یک شورتکات از Task Manager قدیمی در صفحه دسکتاپ خود ایجاد کنید.

يکشنبه 4/8/1393 - 20:6
کامپیوتر و اینترنت

 

آموزش کامپیوتر, ترفند ویندوز, ماشین حساب کامپیوتر

همان‌طور که می‌دانید Command Prompt ویندوز قابلیت‌های اجرایی مختلفی دارد. اما شاید برای‌تان جالب باشد که بدانید می‌توان به وسیله CMD به محاسبه 4 عمل اصلی ریاضی پرداخت و شما می‌توانید عملاً یک ماشین حساب کوچک در اختیار داشته باشید. در این ترفند به نحوه انجام این کار می‌پردازیم.

بدین منظور:
ابتدا کلیدهای ترکیبی Win+R را فشار دهید تا پنجره‌ی Run نمایان شود.
سپس عبارت cmd را وارد کرده و Enter بزنید تا پنجره‌ی Command Prompt باز شود.
حال فرض کنید قصد داریم دو عدد 5 و 3 را با هم جمع کنیم. برای این کار از این دستور استفاده خواهیم کرد:

set /a 5+3

خواهید دید که پس از وارد کردن این دستور و فشردن Enter، عدد 8 به عنوان نتیجه نمایش داده خواهد شد.
در مثالی دیگر اگر قصد ضرب دو عبارت 3 و 4 را داشته باشیم، از چنین دستوری استفاده خواهیم کرد:

set /a 3*4

وارد کردن این دستور، عدد 12 را نتیجه خواهد داد.
مثال‌های دیگری را همراه با نتیجه هر کدام در زیر مشاهده می‌کنید:

set /a 7-2
5
set /a 8/4
2
set /a 2*(9/3)
6
set /a (2*9)/2
9

يکشنبه 4/8/1393 - 20:6
کامپیوتر و اینترنت

 

آموزش ورد, ترفند کامپیوتر, بایگانی اسناد متنی

یكی از مشكلاتی كه بسیاری از كاربران پس از بایگانی اسناد متنی خود با آن مواجه می‌شوند، پیدا‌كردن نسخه دیجیتال (فایل ذخیره‌شده روی رایانه) سند موردنظر است.

فرض كنید به زونكن یكی از شركت‌های موردنظرتان در بایگانی مراجعه كرده و نامه‌ای را از آن بیرون می‌كشید. حالا می‌خواهید نسخه ذخیره‌شده از همین نامه در رایانه را نیز پیدا كنید؛ اما هرچه جستجو می‌كنید نمی‌توانید آن را بیابید! بروز این مشكل ممكن است ساعت‌ها وقت شما را تلف كند، اما اگر بتوانید هنگام تهیه نسخه چاپی از فایل‌هایتان، نام و محل ذخیره‌سازی آنها روی هارد‌دیسك رایانه را نیز به نسخه چاپی اضافه كنید، هرگاه نسخه چاپی را در اختیار داشته باشید به نسخه دیجیتال نیز براحتی دسترسی خواهید یافت. برای انجام این كار می‌توانید مراحل زیر را دنبال كنید تا نام و مسیر ذخیره‌سازی فایل‌های متنی به‌طور خودكار به بالا یا پایین (یا هربخش دیگر) آنها اضافه شود:

1ـ ابتدا فایل متنی موردنظرتان را در نرم‌افزار Word فراخوانی كنید.

2ـ از ریبون بالای نرم‌افزار، تب Insert را برگزینید و با توجه به سلیقه خودتان یكی از حالت‌های موجود در بخش Header & Footer را انتخاب كنید.

3ـ پس از فعال‌شدن Header & Footer به بخش Text از همان تب مراجعه و روی گزینه Quick Parts كلیك كنید.

4ـ از منوی به‌نمایش درآمده روی گزینه Field كلیك كنید.

5- از میان گزینه‌های موجود در ستون سمت چپ، گزینه FileName را انتخاب كرده و پس از آن از بخش سمت راست، علامت چك‌مارك كنار عبارت Add path to Filename را فعال كنید.

6ـ در نهایت روی گزینه OK كلیك كرده، مشاهده می‌كنید كه نام و محل ذخیره‌سازی فایل مربوط روی هارد‌دیسك رایانه به‌طور خودكار در بخش انتخابی شما تایپ‌شده است.

يکشنبه 4/8/1393 - 20:6
کامپیوتر و اینترنت


آموزش کامپیوتر, ترفند کامپیوتر

نرم‌افزارها و روش‌های مختلفی برای تهیه نسخه پشتیبان از پوشه‌ها، فایل‌ها، درایوها و حتی كل هارد‌دیسك و سیستم‌عامل رایانه وجود دارد؛ اما وقتی بخواهید از موارد خاصی نسخه پشتیبان تهیه كنید با مشكلات زیادی روبه‌رو خواهید شد. فرض كنید سیستم‌عامل ویندوز را در درایو C از هارد‌دیسك رایانه نصب كرده‌ و تمامی فایل‌ها و اطلاعات خود را نیز در درایوهای دیگر ذخیره كرده‌اید.

در چنین شرایطی اگر بخواهید ویندوز جدیدی را روی رایانه نصب كنید، حذف اطلاعات ذخیره‌شده در درایو C مشكلی را دربرنخواهد داشت، اما ناگهان به‌خاطر می‌آورید كه ایمیل‌های ذخیره‌شده در نرم‌افزارهای مختلفی همچون اوت‌لوك، سایت‌های مورد علاقه ذخیره‌شده در مرورگر اینترنتاكسپلورر، پلاگین‌های نصب‌شده روی مرورگر فایرفاكس و حتی پوشه My Document شامل اطلاعاتی بوده ‌است كه تهیه نسخه پشتیبان از آنها را فراموش كرده‌اید! در این شرایط چنانچه حواستان به تمام این موارد باشد مشكلات زیادی را پیش‌رو خواهید داشت؛ چرا كه تهیه نسخه پشتیبان از اطلاعات هر یك از این برنامه‌ها به روش خاصی صورت می‌گیرد و انجام آن برای همه كاربران مقدور نیست.

با توجه به این مشكل، این هفته قصد داریم نرم‌افزاری را به شما معرفی كنیم كه با ابزار و روش كار منحصربه‌فرد خود شما را قادر می‌سازد تا با یك كلیك ساده، از اطلاعات ذخیره‌شده در بسیاری از نرم‌افزارهای اینچنینی نسخه پشتیبان تهیه كنید.

دستیار موارد خاص
نرم‌افزار قدرتمند Backup8 شما را قادر می‌سازد براحتی و با چند كلیك ساده، اطلاعات شخصی و تنظیمات ذخیره‌شده در نرم‌افزارهای موردنظرتان را پیدا كرده و نسخه پشتیبان تمامی این اطلاعات را به‌صورت یكپارچه در یك فایل فشرده ایجاد كنید.
پیام‌ها، فهرست مخاطبان، پلاگین‌های نصب‌شده روی مرورگرها، تنظیمات رجیستری، سایت‌های مورد علاقه و... از جمله مواردی است كه به كمك این برنامه می‌توانید براحتی نسخه پشتیبان آنها را تهیه كنید و پس از آن، عملیات به‌روزرسانی سیستم‌عامل، انتقال اطلاعات از رایانه‌ای به رایانه دیگر و حتی نصب مجدد ویندوز و انتقال اطلاعات به ویندوز جدید را بسادگی به‌انجام برسانید.

پوشه‌های متفرقه را فراموش نكنید!
درست است كه این نرم‌افزار همچون بسیاری از نرم‌افزارهای پشتیبان‌گیری، برای تهیه نسخه پشتیبان از تمامی اطلاعات ذخیره‌شده در سیستم‌عامل و بازگردانی سیستم‌عامل رایانه مفید نیست اما همان‌طور كه گفتیم، قابلیت تولید فایل‌های پشتیبان ایجاد‌شده توسط این نرم‌افزار نیز در هیچ‌كدام از نرم‌افزارهای مشابه وجود ندارد و فقط این نرم‌افزار قابلیت تهیه نسخه پشتیبان از این اطلاعات را به‌طور ویژه در اختیار شما قرار می‌دهد. با این حال تهیه نسخه پشتیبان از فایل‌ها و پوشه‌های مختلف نیز از جمله امكاناتی است كه این نرم‌افزار در خود جای داده است تا به‌كمك آن بتوانید از بخش‌های مختلف هارد‌دیسك از جمله پوشه My Document كه شامل بسیاری از اطلاعات شخصی كاربران است، نسخه پشتیبان تهیه كنید. همچنین به‌كمك این برنامه می‌توانید براحتی از بخش‌های مختلف رجیستری ویندوز نیز نسخه‌های پشتیبان موردنظرتان را ایجاد كنید تا در مواقع لزوم نسبت به بازگردانی آنها روی سیستم‌عامل اقدام كنید.

آموزش کامپیوتر, ترفند کامپیوتر

تمركز روی ایمیل‌ها و مرورگرها
با گسترش استفاده كاربران از رایانه و افزایش سطح دسترسی به شبكه جهانی اینترنت، بسیاری از مكاتبات كاربران توسط سرویس‌های پست الكترونیك (ایمیل) صورت می‌گیرد و در اختیار داشتن آرشیو ایمیل‌های ارسال‌شده و دریافت‌شده برای بسیاری از كاربران از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. نرم‌افزارهای مختلفی برای مدیریت صندوق پست الكترونیك كاربران ایجاد‌شده است كه Outlook ,Windows Mail ,Incredimail Thunderbird و... از جمله این نرم‌افزارها به‌شمار می‌رود. باتوجه به اهمیت آرشیو پیام‌های ذخیره‌شده در این نرم‌افزارها، تمركز اصلی نرم‌افزار Backup8نیز در پشتیبان‌گیری از اطلاعات ذخیره‌شده در این نرم‌افزارها صورت گرفته و بسیاری از نرم‌افزارهای پشتیبانی‌شده توسط این ابزار پشتیبان‌گیری شامل این گروه از نرم‌افزارها می‌شود كه برخی از آنها عبارت است:

Outlook 2003-2010: پشتیبان‌گیری از تمامی اطلاعات ذخیره‌شده در نرم‌افزار
Windows Mail : پشتیبان‌گیری از آرشیو پیام‌ها
Windows Live Mail : پشتیبان‌گیری از تمامی پیام‌ها و تنظیمات
Incredimail : پشتیبان‌گیری از آرشیو پیام‌ها و تنظیمات نرم‌افزار
Firefox : پشتیبان‌گیری از تنظیمات، فهرست سایت‌های مورد علاقه و...
Thunderbird : پشتیبان‌گیری از تنظیمات و آرشیو پیام‌ها
Becky : پشتیبان‌گیری از تنظیمات و آرشیو پیام‌ها
The Bat : پشتیبان‌گیری از تنظیمات و آرشیو پیام‌ها
Foxmail : پشتیبان‌گیری از تنظیمات و آرشیو پیام‌ها
My Documents : پشتیبان‌گیری از تمامی اطلاعات ذخیره‌شده در پوشه My Document
Chrome : پشتیبان‌گیری از همه اطلاعات شخصی، تنظیمات و پلاگین‌ها
Safari : پشتیبان‌گیری از همه اطلاعات شخصی، تنظیمات و پلاگین‌ها

پشتیبان‌گیری سر وقت
پس از نصب نرم‌افزار Backup8 و فعال‌سازی قابلیت اجرا در زمان مشخص می‌توانید در بازه‌های زمانی معین‌شده عملیات ایجاد نسخه‌های پشتیبان را به‌صورت خودكار به اجرا درآورید. پشتیبان‌گیری به‌صورت ساعتی، روزانه، هفتگی و ماهانه از جمله بازه‌های زمانی در نظر گرفته‌شده در این بخش است.

بازگردانی آسان
یكی از مهم‌ترین بخش‌های قابل توجه در نرم‌افزارهای ایجاد نسخه‌های پشتیبان از اطلاعات، بخش بازگردانی اطلاعات در آنهاست. بازگردانی اطلاعات در این نرم‌افزار از روش كار بسیار ساده‌ای برخوردار است و نمایشگر داخلی آرشیوها نیز شما را قادر می‌سازد براحتی و پیش از بازگردانی اطلاعات، محتوای آرشیو‌های اطلاعاتی ایجاد‌شده را مشاهده و اطلاعات موردنظرتان را از درون آن استخراج كنید. این نرم‌افزار در نسخه‌های 32 و 64 بیت سیستم‌عامل‌های ویندوز 2003 تا ویندوز 8 قابل اجراست و می‌توانید نسخه محدود آن را با حجمی حدود 5/3 مگابایت از لینك زیر دانلود كنید:

 

http://www.staticbackup.com/backup8/backup8.exe

يکشنبه 4/8/1393 - 20:6
کامپیوتر و اینترنت

ویندوز 8, ترفند ویندوز 8, حذف در ویندوز

در صورتی که در محیط ویندوز 8 اقدام به پاک کردن یک فایل یا یک پوشه کنید خواهید دید که بر خلاف نسخه‌های قبلی ویندوز، پنجره‌‌ی تأییدیه‌ حذف نمایش داده نمی‌شود و فایل یا پوشه بدون تأیید شما راهی سطل آشغال ویندوز می‌شود. در این ترفند به معرفی نحوه فعال کردن نمایش پنجره‌ تأییدیه‌ حذف در ویندوز 8 خواهیم پرداخت.

بدین منظور:
ابتدا بر روی آیکن Recycle Bin در صفحه دسکتاپ ویندوز راست کلیک کرده و Properties را انتخاب کنید.
در این پنجره تیک گزینه‌ی Display delete confirmation dialog را بزنید.
سپس بر روی دکمه OK کلیک کنید.
از این پس با حذف یک فایل یا یک پوشه، پنجره‌ای جهت تأیید این عمل نمایش داده خواهد شد.

دقت کنید در نسخه‌های قبلی ویندوز نیز این گزینه موجود است، اما تنها در ویندوز 8 به صورت پیش‌فرض غیرفعال است.
همچنین همانند گذشته برای حذف فایل‌ها بدون ارسال آن‌ها به Recycle Bin، می‌توانید از کلیدهای ترکیبی Shift+Delete استفاده نمایید.

يکشنبه 4/8/1393 - 20:5
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته