• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 3839
تعداد نظرات : 784
زمان آخرین مطلب : 4399روز قبل
دانستنی های علمی

اگر برای گرم کردن خانه‌تان از بخاری استفاده می‌کنید یا اگر جزو آن گروه آدم‌های سرمایی هستید که به نظرتان شوفاژ برای گرم کردن خانه کافی نیست و در روزهای سرد زمستان یک بخاری برقی هم کنار دست‌تان روشن می‌کنید، این گزارش را بخوانید…

اگرچه سیستم‌های حرارت مرکزی در ساختمان‌ها مرتب در حال گسترش استولی استفاده از بخاری‌های برقی و گازی هنوز یکی از رایج‌ترین روش‌های گرم کردن خانه در کل دنیاست. در کشور ما به دلیل وجود منابع ارزان و قابل دسترس گاز طبیعی، گاز اصلی‌ترین سوخت مصرفی مردم در فصل‌های سرد سال است. برای همین هم بخاری‌های گازسوز اصلی‌ترین ابزار گرماساز ایرانی‌ها هستند.

استفاده از بخاری‌های گازی تبعات منفی هم دارد، از جمله حوادث تلخی که هر سال در فصل سرما به خاطر رعایت نکردن ایمنی وسایل گازسوز اتفاق می‌افتد اما سال گذشته این حوادث رشد چشمگیری داشت و در ماه‌های پایانی سال، شاهد افزایش بحرانی آمار گازگرفتگی در کشور بودیم.

برای جلوگیری از این حوادث ناگوار و همین طور برای استفاده بهتر از انرژی گرمایی و بالطبع گرم‌تر شدن خانه‌هایمان، هنگام خرید بخاری گازی باید بیشتر به نکات ایمنی و استانداردها توجه کنیم.

● بخاری‌های C تا G بخرید!

موقع خرید بخاری باید به برخی نکات توجه کنید. یکی از اینها رده انرژی بخاری و بازده خالص تولید گرمای آن است.رده انرژی بخاری با یک برچسب شفاف روی آن مشخص می‌شود. روی این برچسب رده انرژی را با حروف انگلیسی نشان می‌دهند که هرچه به ابتدای الفبای انگلیسی نزدیک‌تر باشد، بازده خالص بخاری بیشتر و هرچه به حروف آخر الفبا نزدیک باشد، بازده خالص آن کمتر است. پس بهتر است بخاری‌هایی با رده انرژی C,D,E,F,G تهیه کنید.

داشتن سیستم ایمنی ترموکوپل که در صورت خاموش شدن بخاری،جریان گاز را به طور اتوماتیک قطع می‌کند برای تمام تولیدکننده‌های بخاری گازی اجباری است امادقت کنید که بخاری را حتما از فروشگاه‌های معتبر بخرید. از اعتبار مارک بخاری و استاندارد بودن آن اطمینان حاصل کنید.

● انواع مختلف بخاری

بخاری‌های گازی هم انواع متنوعی دارند که از جمله آنها بخاری دیواری و بخاری‌های زمینی هستند. انواع دیواری بخاری‌های گازی اغلب نسبت به انواع زمینی آنها جای کمتر می‌گیرند و گرمای کمتری هم تولید می‌کنند.

ضمن اینکه این بخاری‌ها به دیوار چفت می‌شوند و با تمام شدن فصل سرما، بازکردن و جابه‌جایی آنها تا زمستان بعدی و نصب دوباره آنها کمی ‌دردسر ایجاد می‌کند. در حالی که بخاری معمولی را می‌توانید در پایان زمستان به راحتی جمع کنید تا فضای اضافی را درخانه اشغال نکند.

● فرمولی برای خرید بخاری

یکی از فاکتورهای انتخاب بخاری، در نظر گرفتن متراژ محیط خانه یا فضایی است که می‌خواهید با بخاری گرمش کنید. برای اینکه بفهمید عددی که به عنوان میزان تولید حرارت روی بخاری نصب شده برای منزل شما مناسب است یا نه، می‌توانید این عدد را (که واحدش کالری است) بر عدد ۲۴ تقسیم کنید.از طرف دیگر متراژ خانه تان را در عدد سه ضرب کنید. حاصل ضرب این دو عدد باید با حاصل تقسیم اولی برابر یا نزدیک به آن باشد.

برای مثال اگر متراژ سالن منزلتان ۷۰ متر است،حاصل ضرب آن در سه می‌شود ۲۱۰. حالا اگر بخاری که می‌خواهید بخرید ۴۸۰۰ کیلوکالری گرما تولید می‌کند، حاصل تقسیم این عدد بر ۲۴ می‌شود ۲۰۰ که با ۲۱۰ اختلاف چندانی ندارد، پس این بخاری، مورد مطلوبی برای منزل شماست. اگر متراژ سالن شما بزرگ‌تر است می‌توانید بخاری‌هایی با برچسب تولید حرارت هشت هزار و ۹ هزار کالری تهیه کنید.

 

منبع: سیمرغ

سه شنبه 5/7/1390 - 21:56
دانستنی های علمی
) برای حفظ محیط زیست بهتر است از ابتدا هنگام خرید و انتخاب مبلمان خانه دقت کنید و وسایلی را انتخاب کنید که بتوانید مدت زمان بیشتری از آنها استفاده کنید. مبلمانی که به سرعت از مد می‏افتند و پس از مدت کوتاهی دیگر نمی‏توان از آنها استفاده کرد، انتخاب مناسبی نیستند.
۲) برای تنوع و تغییر مبلمان از تغییرات جزیی مانند تغییر رنگ رویه مبل استفاده کنید.
۳) مقواها و بسته‏بندی‏ها را دور نریزید و در صورت امکان از آنها استفاده کنید. می‏توانید جعبه کفش را با کاغذ کادو و یا کاغذ رنگی بپوشانید و برای نگهداری سی‌دی و لوازم شخصی بچه‏ها از آن استفاده کنید.
۴) قوطی‏های شیشه‏ای و پلاستیکی را پس از مصرف شسته و خشک کنید و برای نگهداری مواد غذایی از آنها استفاده کنید. شیشه مربا، عسل و سس مایونز برای نگهداری سبزی‏های خشک مناسب است و موجب می‏شود عطر سبزی مدت زمان بیشتری حفظ شود.
۵) هنگام خرید به برچسب قابل بازیافت دقت کنید و محصولاتی را خریداری کنید که زباله کمتری تولید می‏کنند. برخی تولیدکننده‏ها محصولاتی مانند عسل و سس مایونز و شکلات صبحانه را در ظرفی شبیه لیوان بسته‏بندی می‏کنند. پس از استفاده از این محصولات نه تنها زباله تولید نمی‏شود بلکه یک دست لیوان هم به لوازم آشپزخانه اضافه می‏شود که قابل استفاده است و دور ریخته نمی‏شود.
۶) کنار سینک ظرف‌شویی و دست‌‌شویی سرویس بهداشتی جای مایعی پمپی نصب کنید. با این کار می‏توانید مایع دست‌شویی و مایع ظرف‌شویی را در بسته‏بندی بزرگ خریداری کنید و به تدریج در این ظروف بریزید و علاوه بر استفاده راحت‏تر جای چندقوطی‏ پلاستیکی را در سطل زباله‏تان خالی کنید‏.
۷) با ظرف ماست وقوطی شیر برای بچه‏ها اسباب بازی و جامدادی لیوانی و قلک درست کنید و با رنگ اکریلیک روی آن را به سلیقه خودتان تزیین کنید.
۸) برای کاهش حجم زباله‏های ‌تر و کمک به تفکیک زباله‏های تر و خشک از چند سطل زباله با رنگ‏های مختلف در کنار هم استفاده کنید. پیشنهاد ما این است که از یک سطل زباله سبز برای پسماندهای خشک و یک سطل زباله قرمز برای زباله‏های تر استفاده کنید. در صورتی که در خانه باغچه دارید یک سطل هم برای سبزی‏ها و پوست‏میوه‏ها بگذارید و از آن برای تهیه کمپوست استفاده کنید. برای حفظ بهداشت، پیشگیری از آلودگی و مبارزه با حشرات زباله‏های تر را در سطل در دار قرار دهید.

منبع: سیمرغ

سه شنبه 5/7/1390 - 21:55
بیوگرافی و تصاویر بازیگران

نام اصلی: نسرین
نام خانوادگی اصلی: مقانلو

سمت (در بخش های):  بازیگران

 


تاریخ تولد: ۱۳۴۷

محل تولد: تهران

ملیت: ایران

………………………………..

مدرک تحصیلی: دیپلم

 

بیوگرافی

با فیلم امید به سینما آمد. اما شاید در فیلم همسر بیشتر دیده شد و پس از بازی در فیلم نابخشوده چند سالی خارج از کشور گذراند.

پس از بازگشت به ایران بار دیگر بازی در سینما را با حضور در فیلمهای نچندان خوب ادامه داد تا اینکه به عنوان یکی از نقشهای اصلی فیلم مهمان مامان انتخاب شد. بازی روان و فوق العاده او، نام او را به عنوان یک بازیگر توانا مطرح کرد.

شروع فعالیت سینمایی با فیلم قربانی (رسول صدرعاملی) به عنوان بازیگر در سال ۱۳۷۰٫

 

بخشی از فیلم شناسی:

۱۳۸۲  مهمان مامان ( داریوش مهرجویی )  [بازیگر]

۱۳۸۱  دختری در قفس ( قدرت الله صلح میرزایی )  [بازیگر]

۱۳۷۵  نابخشوده ( ایرج قادری )  [بازیگر]

۱۳۷۲  بازیچه ( تورج منصوری )  [بازیگر]

۱۳۷۲  همه دختران من ( اسماعیل سلطانیان )  [بازیگر]

۱۳۷۲  همسر ( مهدی فخیم‌زاده )  [بازیگر]

۱۳۷۱  امید ( حبیب کاوش )  [بازیگر]

۱۳۷۰  قربانی ( رسول صدرعاملی )  [بازیگر]

۱۳۷۰  دو نیمه سیب ( کیانوش عیاری )  [بازیگر]

 

جوایز و انتخابها

>>  کاندید تندیس زرین بهترین بازیگر نقش مکمل زن (مهمان مامان)

[ دوره ۸ جشن خانه سینما (مسابقه) - سال ۱۳۸۳ ]

……………………………………………………….

>>  کاندید لوح زرین بهترین بازیگر زن (مهمان مامان)

[ دوره ۵ منتخب سایت ایران اکتور (بهترین های سال) - سال ۱۳۸۴ ]

……………………………………………………….

>>  ۲ – دومین بازیگر نقش مکمل زن سال (مهمان مامان)

 

[ دوره ۱۹ منتخب نویسندگان و منتقدان (بهترین های سال) - سال ۱۳۸۳ ]

 

سه شنبه 5/7/1390 - 21:53
بیوگرافی و تصاویر بازیگران

نیوشا ضیغمی یکی از استعدادهای نو و برتر بازیگری و از خوش چهره ترین هنرپیشگان تاریخ سینمای ایران است که از نظر شخصیتی نیز بسیار قابل اعتنا و احترام است.او در سومین تجربه بازیگری برای فیلمشوریدهموفق به دریافت عنوان کاندیدای سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن از جشنواره بین المللی فجر شده است که در همان گامهای نخست ایستادن پس از بانو هدیه تهرانی بهترین بازیگر زن فیلم سینمائی چهارشنبه سوری برای نیوشا افتخاری است و نشان از توانائی ها و دانش او دارد….

 

 

نیوشا ضیغمی آن شب  در بهمن دو سال قبل در جشنواره بین المللی فیلم فجر ۸۴ در عین ناشناختگی ولی با لیاقت و هنرمندی توانست  کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن شود و  بر شایستگیهای خود در بازی و هم در شخصیت خارج از دوربین که من دیده ام  و همه تعریف میکنند مهر تائیدی بزند.

 

البته در آن سال که  هدیه تهرانی با بازی  بینظیر در چهارشنبه سوریحضور داشت عنوان کاندید اول در کنار بزرگی مثل بانو تهرانی برای او و درگامهای نخست افتخار و نشان برتری های اوست.

ای کاش در اخراجی ها پلانهای متعدد او موقتا کنار نمیرفت و البته در بخش دوم این فیلم داستان عاطفی او را دنبال میکنیم.نیوشا از بازیگرانی است که از لحاظ صورت و زیبائی و تیپ در تاریخ سینمای ایران هر یک یا چند دهه اتفاق می افتد. اخلاق و ادب او زبانزد است.

 

نیوشا اولین کار هنری خود را در سینما با در چشم باد  ساخته ی مسعود جعفری جوزانی در سال ۸۳ شروع کرد. مواجهه و تردست دومین  و سومین فیلمی بود که او بازی داشت. اولی اجتماهی و دومی عاشقانه بود.

 

این هنرمند در سال ۸۴ دو فیلم در کارنامه اش ثبت کرد:گناه من و شوریده که برای این دومی یک جایزه معتبر کسب کرد. در سال ۸۵ هم مثل قبل که هر سال در دو فیلم بازی داشته در دو فیلم جنجالی اخراجی ها و پارک وی ساخته فریدون جیرانی بوده که پارک وی مثل فیلمهای جیرانی همیشه سر و صدادار بوده است.با اکران این فیلم در امسال همه بازی بینظیر نیوشا ضیغمی را خواهیم دید.

 

نیوشای نازنین متولد ۱۸ تیر ماه ۱۳۵۹ است و  فارغ التحصیل رشته روان شناسی (گرایش کودک)  و در ضمن مدیر بخش تبلیغات سینمائی شرکت اگسپت  .

 

برای همین ماه تولد این خصوصیات را داراست:عاشق ، جمع و جور و خوش خلقت(که این فقط برای اندکی همچون او صادق است) ،  مهربان ، دلسوز ، آرام ، فادار ،بسیار همدل، پر احساس و یاری بخش و روشنفکر .بی شک او بهترین مادر است.

 

ادب و مهربانی و شخصیت مهمترین صفت های نیوشا است و یکی از سرمایه ها و مایه افتخار سینمای ما به شمار می آید.

 

اما در جشنواره ۲۵ فیلم فجر هم حضور خوبی داشت با سه فیلم «پارک وی » «اخراجی ها » و «گناه من» که در این فیلم با حمید گودرزی همبازی بوده است  که در این میان کار ده نمکی یعنی «اخراجی ها» با استقبال مردم روبرو شد ودر ایام عید در حال اکران است که در آن فیلم که تنها فیلم اکران شده از اوست حضور درخشانی داشته است و از نظر خیلی از سینماگران آینده روشنی در انتظار اوست.

 

همیشه می دانستم و اعتقاد داشتم که مرز بین داشتن و نداشتن ، تصمیمی و اراده ایست استوار. پس خواستم که بروم. راه سخت بود ، باید بسیار می آموختم و تجربه می کردم

باید از خودم کس دیگری می ساختم ، اما عشق ، عشق رسیدن به هدف هر روز در من پر رنگ تر شد.

 

عشق و اراده به یاریم آمدند تا به هدف نزدیک شوم و هر روز به شکرانه این عشق تلاش می کنم قدمی به سوی راههای بزرگتر بردارم ، مبارزه کنم و امیدوار باشم…

بازیگری که در جشنواره ۲۴ فیلم فجر چهره ای ناآشنا بود و در حال حاضر خیلی از هنردوستان هم او را نمی شناسند.

 

از بازیگران موفق کانون سینما گران جوان (ورودی سال ۱۳۸۲) که بلافاصله پس از پایان دوره آموزشی خود مشغول به کار در عرصه حرفه ای سینما و تلویزیون شد.نیوشا بواسطه استعداد و توانایی و تلاش مستمر خود توانست در مدت کوتاهی در فیلم های سینمایی بزرگی در نقش اول کار کند.

 

نیوشا ضیغمی فارغ التحصیل روانشناسی کودک و متولد ۱۸ تیر سال ۱۳۵۹ تازگی ها نامزد کرده که همسرش  در کار هنری فعالیت ندارد.  دوره بازیگری کانون سینما گران جوان با سریال «در چشم باد»مسعو جعفری جوازانی در سال ۱۳۸۲ کار حرفه ای را آغاز کرد.یک سال بعد با بازی در فیلم«تر دست»محمد علی سجادی و کار با این کارگردان با تجربه به او بازیگری را بیشتر آموخت تا این باعث شد که  محمد علی سجادی نام اورا در کنار بازیگرهای مورد علاقه اش قرار دهد.

بعد از تجربه «تردست » محمدعلی سجادی او را برای بازی در فیلم «شوریده» در اواخر سال ۱۳۸۳ انتخاب کرد.

 

نیوشا ضیغمی با بازی در فیلم «شوریده » گامی بزرگ در سینما برداشت و با حضور در جشنواره ۲۴ فیلم فجر باعث شد نامزد دریافت تندیس بهترین بازیگر نقش اول  زن شود و با هدیه تهرانی رقابت کند.که خودش گوشه ایی از  موفقیتش را بازی در فیلم «شوریده» و همکار اش با محمدعلی سجادی می داند.

 

«مواجهه » که در جشنواره ۲۴ فیلم فجر هم حضور داشت باعث شد تا داوران جشنواره تبهر جالبی روی نیوشا داشته باشند و او را جز بازیگران حرفه ایی قرار دهند.

 

«اخراجی ها »  بدلیل حضور بازیگران بزرگ خانه درس بزرگی برای نیوشا ضیغمی بود.که پرفروش ترین فیلم تاریخ سینمای ایران را با بازی در فیلم مسعود ده نمکی یدک می کشد.

 

نیوشا ضیغمی در سال ۱۳۸۵ بازی خود رادر «پارک وی » به اتمام رساند. «پارک وی » مطمئنا یکی از کارهای ارزشمند او ست به خاطر کار کردن با کارگردان بزرگی همچون فریدون جیرانی.اما نیوشا زیاد در بازی در این فیلم راضی نیست چون در زمان منتاژ فیلم سکانس های خوب نیوشا را خذف کر ده بودند.

 

سه شنبه 5/7/1390 - 21:52
بیوگرافی و تصاویر بازیگران

فوق لیسانس تاتر و سینما در سال ١٣۵٣.
کارمند وزارت فرهنگ و هنر در سال ١٣۴٩.
فعالیت در سینمای آزاد مشهد در سال ١٣۵٢.
شروع فعالیت سینمایی با فیلم گفته به زیر سلطه من آیید به عنوان نویسنده و کارگردان در سال ١٣۶٢.

 


با بازی در فیلم ناخدا خورشید ساخته ناصر تقوایی به سینما آمد و با دریافت سیمرغ بلورین بهتری بازیگر نقش اول مرد از پنجمین جشنواره فیلم فجر جای خود را به عنوان یک بازیگر خوب و قابل قبول تثبیت کرد.
در دهه شصت بازیهای ماندگاری از خود به جای گذاشت:

 

نام اصلی: داریوش

نام خانوادگی اصلی: ارجمند

سمت (در بخش های):  بازیگران،صحنه و لباس

………………………………..

تاریخ تولد: ۱۳۲۳

محل تولد: تهران

ملیت: ایران

……………………………….

مدرک تحصیلی: فوق لیسانس  تاتر و سینما

 

روابط خانوادگی با دیگر هنرمندان

>>  انوشیروان ارجمند (برادر)

>>  برزو ارجمند (برادرزاده)

 

بیوگرافی

 

فارغ التحصیل رشته تاریخ و جامعه شناسی از دانشگاه مشهد در سال ١٣۵١.

فوق لیسانس تاتر و سینما در سال ١٣۵٣.

کارمند وزارت فرهنگ و هنر در سال ١٣۴٩.

فعالیت در سینمای آزاد مشهد در سال ١٣۵٢.

شروع فعالیت سینمایی با فیلم گفته به زیر سلطه من آیید به عنوان نویسنده و کارگردان در سال ١٣۶٢.

با بازی در فیلم ناخدا خورشید ساخته ناصر تقوایی به سینما آمد و با دریافت سیمرغ بلورین بهتری بازیگر نقش اول مرد از پنجمین جشنواره فیلم فجر جای خود را به عنوان یک بازیگر خوب و قابل قبول تثبیت کرد.

در دهه شصت بازیهای ماندگاری از خود به جای گذاشت:

در فیلمهای کشتی آنجلیکا، جستجوگر، پرده آخر توانا و قدرتمند ظاهر شد. در دهه هفتاد اما کم کار بود. بازی معرکه اش در سه فیلم ماندگار آدم برفی، اعتراض و سگ کشی نشان از توانایی های او دارد. به شرطی که کارگردانی حرفه ای او را هدایت کند.

دریافت سیمرغ بلورین بهتری بازیگر نقش دوم مرد از نوزدهمین جشنواره فیلم فجر برای بازی در نقش کوتاهی در فیلم سگ کشی آخرین تقدیر از او بود.

داریوش ارجمند در زمینه اجرا هم توانا نشان داده است. اولین بار اجرای نشست نقد و بررسی مجموعه تلویزیونی امام علی (ع) را با مهارت هر جه تمام تر بر عهده گرفت و بعدها در یک برنامه تلویزیونی پای ثابت اجرا شد.

داریوش ارجمند یک سخنور چیره دست نیز هست

 

بخشی از فیلم شناسی:

۱۳۸۵ رئیس ( مسعود کیمیایی )  [بازیگر]

۱۳۸۴ قاعده بازی ( احمدرضا معتمدی )  [بازیگر]

۱۳۸۴ شاهزاده ایرانی ( محمد نوری‌زاد )  [بازیگر]

۱۳۸۳ ازدواج به سبک ایرانی ( حسن فتحی )  [بازیگر]

۱۳۸۱ تب ( رضا کریمی )  [بازیگر]

۱۳۷۹ سگ کشی ( بهرام بیضایی )  [بازیگر]

۱۳۷۹ مسافر ری ( داود میرباقری )  [بازیگر]

۱۳۷۸ اعتراض ( مسعود کیمیایی )  [بازیگر]

۱۳۷۷ شور زندگی ( فریال بهزاد )  [بازیگر]

۱۳۷۴ فرار مرگبار ( تورج منصوری )  [بازیگر]

۱۳۷۴ شیخ مفید ( فریبرز صالح سیروس مقدم )  [بازیگر]

۱۳۷۳ آدم برفی ( داود میرباقری )  [بازیگر]

۱۳۷۳ زمین آسمانی ( محمدعلی نجفی )  [بازیگر]

۱۳۷۲ هبوط ( احمدرضا معتمدی )  [بازیگر]

۱۳۷۰ قربانی ( رسول صدرعاملی )  [بازیگر]

۱۳۷۰ ناصرالدین شاه آکتور سینما ( محسن مخملباف )  [بازیگر]

۱۳۶۹ تیغ آفتاب ( مجید جوانمرد )  [بازیگر-طراح صحنه و لباس]

۱۳۶۹ پرده آخر ( واروژ کریم‌مسیحی )  [بازیگر]

۱۳۶۸ جستجوگر ( محمد متوسلانی )  [بازیگر]

۱۳۶۷ کشتی آنجلیکا ( محمدرضا بزرگ نیا )  [بازیگر]

۱۳۶۷ سفر عشق ( ابوالحسن داودی )  [بازیگر]

۱۳۶۶ پاییزان ( رسول صدرعاملی )  [بازیگر]

۱۳۶۵ ناخدا خورشید ( ناصر تقوایی )  [بازیگر]

۱۳۶۲ گفت به زیر سلطه من آیید ( داریوش ارجمند )  [کارگردان-چهره پرداز]

 

جوایز و انتخابها

 

>>  برنده لوح زرین بهترین بازیگر نقش اول مرد (ناخدا خورشید)

[ دوره ۵ جشنواره فیلم فجر (مسابقه سینمای ایران) - سال ۱۳۶۵ ]

………………………………………………………..

>>  کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد (جستجوگر)

[ دوره ۸ جشنواره فیلم فجر (مسابقه سینمای ایران) - سال ۱۳۶۸ ]

………………………………………………………..

>>  کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد (اعتراض)

[ دوره ۱۸ جشنواره فیلم فجر (مسابقه سینمای ایران) - سال ۱۳۷۸ ]

………………………………………………………..

>>  برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد (سگ کشی)

[ دوره ۱۹ جشنواره فیلم فجر (مسابقه سینمای ایران) - سال ۱۳۷۹ ]

……………………………………………………….

>>  کاندید تندیس زرین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد (سگ کشی)

[ دوره ۵ جشن خانه سینما (مسابقه) - سال ۱۳۸۰ ]

………………………………………………………..

>>  برنده لوح زرین بهترین بازیگر مرد (سگ کشی)

[ دوره ۲ منتخب سایت ایران اکتور (بهترین های سال) - سال ۱۳۸۱ ]

………………………………………………………..

>>  برنده لوح زرین بهترین بازیگر مرد (اعتراض)

[ دوره ۱ منتخب سایت ایران اکتور (بهترین های سال) - سال ۱۳۸۰ ]

………………………………………………………..

>>  ۴ – چهارمین بازیگر نقش اول مرد سال (اعتراض)

[ دوره ۱۵ منتخب نویسندگان و منتقدان (بهترین های سال) - سال ۱۳۷۹ ]

………………………………………………………..

>>  ۲ – دومین بازیگر نقش مکمل مرد سال (سگ کشی)

[ دوره ۱۶ منتخب نویسندگان و منتقدان (بهترین های سال) - سال ۱۳۸۰ ]


سه شنبه 5/7/1390 - 21:50
بیوگرافی و تصاویر بازیگران

نام اصلی: حمید

نام خانوادگی اصلی: فرخ نژاد

سمت (در بخش های):  بازیگران،تهیه و تولید،فیلمنامه

 


………………………………..

تاریخ تولد: ۱۳۴۸

محل تولد: آبادان

ملیت: ایران

………………………………..

مدرک تحصیلی: فارغ التحصیل  کارگردانی تاتر

 

بیوگرافی

 

فارغ التحصیل رشته کارگردانی تئاتر از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران.

- ساخت چند فیلم کوتاه و چند نمایشنامه دانشجویی

- پایان نامه آنکه گفت آری. آنکه گفت نه – برتولد برشت. موضوع پایان نامه تئوری: نمایش در شرق .

شروع فعالیت سینمایی با فیلم در کوچه‌های عشق (خسرو سینایی) به عنوان بازیگر و دستیار کارگردان در سال ۱۳۶۹٫

بخشی از فیلم شناسی:

۱۳۸۴  چهارشنبه سوری ( اصغر فرهادی )  [بازیگر]

۱۳۸۴  صحنه جرم، ورود ممنوع ( ابراهیم شیبانی )  [بازیگر]

۱۳۸۳  طبل بزرگ زیر پای چپ ( کاظم معصومی )  [بازیگر]

۱۳۸۳  به رنگ ارغوان ( ابراهیم حاتمی کیا )  [بازیگر]

۱۳۸۱  تب ( رضا کریمی )  [بازیگر]

۱۳۸۰  ارتفاع پست ( ابراهیم حاتمی کیا )  [بازیگر]

۱۳۷۸  عروس آتش ( خسرو سینایی )  [بازیگر-فیلمنامه نویس]

۱۳۷۶  کوچه پاییز ( خسرو سینایی )  [مدیر تولید]

۱۳۶۹  در کوچه‌ های عشق ( خسرو سینایی )  [بازیگر]

 

جوایز و انتخابها

 

>>  کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد (ارتفاع پست)

[ دوره ۲۰ جشنواره فیلم فجر (مسابقه سینمای ایران) - سال ۱۳۸۰ ]

………………………………………………………..

>>  برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد (عروس آتش)

[ دوره ۱۸ جشنواره فیلم فجر (مسابقه سینمای ایران) - سال ۱۳۷۸ ]

………………………………………………………..

>>  برنده سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه (عروس آتش)

[ دوره ۱۸ جشنواره فیلم فجر (مسابقه سینمای ایران) - سال ۱۳۷۸ ]

………………………………………………………..

>>  کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد (چهارشنبه سوری)

[ دوره ۲۴ جشنواره فیلم فجر (مسابقه سینمای ایران) - سال ۱۳۸۴ ]

………………………………………………………..

>>  کاندید تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول مرد (طبل بزرگ زیر پای چپ)

[ دوره ۹ جشن خانه سینما (مسابقه) - سال ۱۳۸۴ ]

…………………………………………………….

>>  کاندید تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول مرد (ارتفاع پست)

[ دوره ۶ جشن خانه سینما (مسابقه) - سال ۱۳۸۱ ]

……………………………………………………….

>>  کاندید تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول مرد (چهارشنبه سوری)

[ دوره ۱۰ جشن خانه سینما (مسابقه) - سال ۱۳۸۵ ]

………………………………………………………..

>>  برنده لوح زرین بهترین بازیگر مرد (ارتفاع پست)

[ دوره ۳ منتخب سایت ایران اکتور (بهترین های سال) - سال ۱۳۸۲ ]

………………………………………………………..

>>  برنده لوح زرین بهترین فیلمنامه سال (عروس آتش)

[ دوره ۱ منتخب سایت ایران اکتور (بهترین های سال) - سال ۱۳۸۰ ]

………………………………………………………..

>>  برنده لوح زرین بهترین بازیگر مرد (عروس آتش)

[ دوره ۱ منتخب سایت ایران اکتور (بهترین های سال) - سال ۱۳۸۰ ]

……………………………………………………….

>>  ۱ – بهترین بازیگر نقش اول مرد سال (عروس آتش)

[ دوره ۱۵ منتخب نویسندگان و منتقدان (بهترین های سال) - سال ۱۳۷۹ ]

………………………………………………………..

>>  ۱ – بهترین بازیگر نقش مکمل مرد سال (عروس آتش)

[ دوره ۱۵ منتخب نویسندگان و منتقدان (بهترین های سال) - سال ۱۳۷۹ ]

………………………………………………………..

>>  ۱ – بهترین بازیگر نقش اول مرد سال (ارتفاع پست)

[ دوره ۱۷ منتخب نویسندگان و منتقدان (بهترین های سال) - سال ۱۳۸۱ ]

………………………………………………………..

>>  ۲ – دومین فیلمنامه سال (عروس آتش)

[ دوره ۱۵ منتخب نویسندگان و منتقدان (بهترین های سال) - سال ۱۳۷۹ ]

………………………………………………………..

 

بیشترین همکاری های حمید فرخ نژاد با:

 

>>  هایده صفی یاری (تدوین،صدا،) (در ۴ فیلم ) ==>

>>  علی لقمانی (تدوین،صدا،فیلمبرداری،) (در ۴ فیلم ) ==>

>>  خسرو سینایی (تدوین،تهیه و تولید،صحنه و لباس،صدا،فیلمنامه،کارگردانی،موسیقی،) (در ۳ فیلم ) ==>

>>  مهدی احمدی (بازیگران،تهیه و تولید،) (در ۳ فیلم ) ==>

>>  عبدالله اسکندری (تهیه و تولید،فیلمنامه،چهره پردازی،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  سعید پورصمیمی (بازیگران،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  ابراهیم حاتمی کیا (تدوین،تهیه و تولید،فیلمنامه،کارگردانی،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  محمدعلی عبیری (صدا،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  جلیل فتوحی نیا (صحنه و لباس،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  اصغر فرهادی (صحنه و لباس،فیلمنامه،کارگردانی،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  قاسم قلی‌پور (تهیه و تولید،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  حبیب رضایی (بازیگران،کارگردانی،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  یوسف جوکار (بازیگران،) (در ۲ فیلم ) ==>

 

سه شنبه 5/7/1390 - 21:48
بیوگرافی و تصاویر بازیگران

نام اصلی: بیتا

نام خانوادگی اصلی: لهارخانی دینبلی

………………………………..

سمت (در بخش های):  بازیگران،

………………………………

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: تهران

ملیت: ایران

………………………………..

مدرک تحصیلی: دیپلم  تجربی

 

بیوگرافی

دیپلم هنر از مدرسه هنر جان پاورس امریکا در سال ۱۳۵۹٫

بازگشت به ایران در سال ۱۳۶۱٫

شروع فعالیت سینمایی با فیلم هامون (داریوش مهرجویی) به عنوان بازیگر در سال ۱۳۶۸٫

 

بخشی از فیلم شناسی:

 

1385  پارک وی ( فریدون جیرانی )  [بازیگر]

۱۳۸۵  خون بازی ( رخشان بنی اعتماد محسن عبدالوهاب )  [بازیگر]

۱۳۸۰  خانه ای روی آب ( بهمن فرمان‌آرا )  [بازیگر]

۱۳۷۸  اعتراض ( مسعود کیمیایی )  [بازیگر]

۱۳۷۸  میکس ( داریوش مهرجویی )  [بازیگر]

۱۳۷۶  زندگی ( اصغر هاشمی )  [بازیگر]

۱۳۷۵  هتل کارتن ( سیروس الوند )  [بازیگر]

۱۳۷۳  کیمیا ( احمدرضا درویش )  [بازیگر]

۱۳۷۰  بانو ( داریوش مهرجویی )  [بازیگر]

۱۳۶۸  هامون ( داریوش مهرجویی )  [بازیگر]

جوایز و انتخابها

>>  کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن (خانه ای روی آب)

[ دوره ۲۰ جشنواره فیلم فجر (مسابقه سینمای ایران) - سال ۱۳۸۰ ]

………………………………………………………..

>>  کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن (هامون)

[ دوره ۸ جشنواره فیلم فجر (مسابقه سینمای ایران) - سال ۱۳۶۸ ]

………………………………………………………..

>>  کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن (کیمیا)

[ دوره ۱۳ جشنواره فیلم فجر (مسابقه سینمای ایران) - سال ۱۳۷۳ ]

………………………………………………………..

>>  کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن (خون بازی)

[ دوره ۲۵ جشنواره فیلم فجر (مسابقه سینمای ایران) - سال ۱۳۸۵ ]

………………………………………………………..

>>  ۳ – سومین بازیگر نقش مکمل زن سال (خانه ای روی آب)

[ دوره ۱۸ منتخب نویسندگان و منتقدان (بهترین های سال) - سال ۱۳۸۲ ]

 

بیشترین همکاری های بیتا فرهی با:

>>  اصغر شاهوردی (بازیگران،صدا،) (در ۶ فیلم ) ==>

>>  خسرو شکیبایی (بازیگران،فیلمنامه،موسیقی،) (در ۵ فیلم ) ==>

>>  محمود کلاری (بازیگران،صحنه و لباس،فیلمبرداری،فیلمنامه،کارگردانی،) (در ۵ فیلم ) ==>

>>  ژیلا مهرجویی (صحنه و لباس،کارگردانی،) (در ۴ فیلم ) ==>

>>  جهانگیر میرشکاری (بازیگران،صدا،) (در ۴ فیلم ) ==>

>>  عزت الله انتظامی (بازیگران،فیلمنامه،) (در ۴ فیلم ) ==>

>>  عبدالله اسکندری (تهیه و تولید،فیلمنامه،چهره پردازی،) (در ۳ فیلم ) ==>

>>  ناصر چشم آذر (بازیگران،موسیقی،) (در ۳ فیلم ) ==>

>>  حسن حسندوست (بازیگران،تدوین،صدا،) (در ۳ فیلم ) ==>

>>  محمد علی ‌نقی (بازیگران،تهیه و تولید،جلوه های ویژه،) (در ۳ فیلم ) ==>

>>  عباس شوقی (بازیگران،جلوه های ویژه،موسیقی،) (در ۳ فیلم ) ==>

>>  داریوش مهرجویی (تدوین،تهیه و تولید،صحنه و لباس،فیلمنامه،کارگردانی،) (در ۳ فیلم ) ==>

>>  علی اصغر طبسی (بازیگران،تهیه و تولید،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  مسعود شاهوردی (صدا،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  امید روحانی (بازیگران،فیلمنامه،کارگردانی،)(در ۲ فیلم ) ==>

>>  رضا کیانیان (بازیگران،صحنه و لباس،عنوان بندی،فیلمنامه،کارگردانی،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  عباس گنجوی (تدوین،جلوه های ویژه،عنوان بندی،موسیقی،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  بهروز معاونیان (بازیگران،صدا،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  علی اکبر معززی (بازیگران،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  تورج منصوری (تدوین،تهیه و تولید،فیلمبرداری،فیلمنامه،کارگردانی،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  فردوس کاویانی (بازیگران،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  محسن قاضی مرادی (بازیگران،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  محمدرضا قومی (بازیگران،جلوه های ویژه،صدا،چهره پردازی،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  پرستو صالحی (بازیگران،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  رخشان بنی اعتماد (بازیگران،تهیه و تولید،فیلمبرداری،فیلمنامه،کارگردانی،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  مسعود بهنام (صدا،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  احمد پژمان (موسیقی،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  سیما تیرانداز (بازیگران،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  فریار جواهریان (صحنه و لباس،)(در ۲ فیلم ) ==>

>>  فتحعلی اویسی (بازیگران،فیلمنامه،کارگردانی،) (در ۲ فیلم ) ==>

سه شنبه 5/7/1390 - 21:48
بیوگرافی و تصاویر بازیگران

نام اصلی: حدیث

نام خانوادگی اصلی: فولادوند

سمت (در بخش های):  بازیگران


………………………………..

تاریخ تولد: ۱۳۵۶

محل تولد: تهران

ملیت: ایران

………………………………..

مدرک تحصیلی: فوق دیپلم

 

بیوگرافی

با بازی در نقش عروس جوان در فیلم دستهای آلوده (۱۳۷۸) به سینما آمد و یک سال بعد در فیلم مارال (۱۳۷۹) بود که فرصت خودنمایی پیدا کرد اما در تلویزیون با مجموعه تلویزیونی گمگشته (۱۳۸۰) معروف شد.

بخشی از فیلم شناسی:

۱۳۸۴  عروس کوهستان ( یوسف سیدمهدوی )  [بازیگر]

۱۳۸۳  شاخه گلی برای عروس ( قدرت الله صلح میرزایی )  [بازیگر]

۱۳۸۳  گاهی واقعی ( رامین لباسچی )  [بازیگر]

۱۳۸۲  کما ( آرش معیریان )  [بازیگر]

۱۳۸۱  تب ( رضا کریمی )  [بازیگر]

۱۳۸۱  غزل ( محمدرضا زهتابی )  [بازیگر]

۱۳۸۰  رز زرد ( داریوش فرهنگ )  [بازیگر]

۱۳۸۰  همکلاس ( سعید خورشیدیان )  [بازیگر]

۱۳۷۹  مارال ( مهدی صباغ زاده )  [بازیگر]

۱۳۷۹  مسافر ری ( داود میرباقری )  [بازیگر]

۱۳۷۸  دست‌ های آلوده ( سیروس الوند )  [بازیگر]

بیشترین همکاری های حدیث فولادوند با:

>>  امین حیایی (بازیگران،موسیقی،) (در ۴ فیلم ) ==>

>>  عبدالله اسکندری (تهیه و تولید،فیلمنامه،چهره پردازی،) (در ۴ فیلم ) ==>

>>  زهره حمیدی (بازیگران،) (در ۴ فیلم ) ==>

>>  بابک اخوان  (صدا،) (در ۳ فیلم ) ==>

>>  احمد احمدی (بازیگران،صدا،عکس،موسیقی،) (در ۳ فیلم ) ==>

>>  جهانگیر میرشکاری (بازیگران،صدا،) (در ۳ فیلم ) ==>

>>  عبدالله علیخانی (تهیه و تولید،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  فرهاد ارجمندی (صدا،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  داریوش ارجمند (بازیگران،صحنه و لباس،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  علی قربان زاده (بازیگران،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  ساسان باقرپور (صدا،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  رضا بانکی (تهیه و تولید،عکس،فیلمبرداری،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  حسن توکل نیا (بازیگران،تهیه و تولید،کارگردانی،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  مهرداد جنابی (موسیقی،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  مهتاج نجومی (بازیگران،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  نیلوفر دوستی (بازیگران،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  عظیم محمدی (جلوه های ویژه،صحنه و لباس،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  نیما فلاح (بازیگران،کارگردانی،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  حسین مجد (صحنه و لباس،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  فرهاد خان محمدی (بازیگران،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  فریدون خوشابافرد (صدا،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  مجتبی رحیمی (صحنه و لباس،فیلمبرداری،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  غلامرضا طباطبایی (بازیگران،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  حسین فرح بخش (تهیه و تولید،صحنه و لباس،عکس،فیلمنامه،کارگردانی،) (در ۲ فیلم )

>>  آرش معیریان (تدوین،کارگردانی،موسیقی،) (در ۲ فیلم ) ==>

 

سه شنبه 5/7/1390 - 21:46
بیوگرافی و تصاویر بازیگران

نام اصلی: رضا

نام خانوادگی اصلی: فیض نوروزی

سمت (در بخش های):  بازیگران


………………………………..

تاریخ تولد: ۱۳۳۰

محل تولد: کرمانشاه

ملیت: ایران

………………………………..

مدرک تحصیلی: فوق لیسانس  بازیگری و کارگردانی

 

بیوگرافی

فوق لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه آریزونای آمریکا در سال ۱۹۸۴٫

پس از بازی در تئاتر تانگو (اسلاومیر مروژک) در دانشگاه آریزونا و نمایش همه علیه من (نیل سایمن) همراه با رضا ژیان در آمریکا در سال ۱۹۹۵، در سال ۹۶ به ایران آمد و اولین بار در مجموعه کاکتوس ظاهر شد.

بازی متفاوت او در مجموعه گوهر کمال او را به شهرت رساند. او در سینما هم موفق بود.

 

بخشی از فیلم شناسی:

۱۳۸۲  معادله ( ابراهیم وحیدزاده )  [بازیگر]

۱۳۸۱  کلاه قرمزی و سروناز ( ایرج طهماسب )  [بازیگر]

۱۳۸۱  جوجه اردک من ( امیر فیضی )  [بازیگر]

۱۳۸۰  عشق فیلم ( ابراهیم وحیدزاده )  [بازیگر]

۱۳۸۰  علی و دنی ( وحید نیکخواه آزاد )  [بازیگر]

۱۳۷۹  تارزن و تارزان ( علی عبدالعلی زاده )  [بازیگر]

۱۳۷۹  مربای شیرین ( مرضیه برومند )  [بازیگر]

۱۳۷۸  مومیایی ۳ ( محمدرضا هنرمند )  [بازیگر]

۱۳۷۷  شبیخون ( جمشید آهنگرانی )  [بازیگر]

بیشترین همکاری های رضا فیض نوروزی با:

>>  محمدرضا علیقلی (تهیه و تولید،موسیقی،) (در ۴ فیلم ) ==>

>>  داریوش عیاری (فیلمبرداری،کارگردانی،) (در ۳ فیلم ) ==>

>>  مهرداد میرکیانی (عکس،چهره پردازی،) (در ۳ فیلم ) ==>

>>  ابراهیم وحیدزاده (تدوین،تهیه و تولید،عنوان بندی،فیلمنامه،کارگردانی،) (در ۲ فیلم )

>>  خسرو احمدی (بازیگران،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  محمد فوقانی (بازیگران،عکس،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  ثریا قاسمی (بازیگران،دوبله،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  هوشنگ قوانلو (بازیگران،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  عباس شوقی (بازیگران،جلوه های ویژه،موسیقی،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  مریلا زارعی (بازیگران،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  ابراهیم آبادی (بازیگران،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  محمد آلادپوش (جلوه های ویژه،عنوان بندی،فیلمبرداری،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  سیروس ابراهیم زاده (بازیگران،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  حافظ احمدی (عکس،فیلمبرداری،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  حسن حسندوست (بازیگران،تدوین،صدا،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  محسن روشن (صدا،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  حسین زندباف (تدوین،تهیه و تولید،عنوان بندی،کارگردانی،موسیقی،) (در ۲ فیلم )

>>  رضا ژیان (بازیگران،چهره پردازی،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  محمود سماک باشی (صدا،) (در ۲ فیلم ) ==>

>>  اکبر عبدی (بازیگران،دوبله،) (در ۲ فیلم ) ==>

 

سه شنبه 5/7/1390 - 21:44
بیوگرافی و تصاویر بازیگران

نام اصلی: فرامرز

نام خانوادگی اصلی: قریبیان

سمت (در بخش های):  بازیگران،تهیه و تولید،کارگردانی


………………………………..

تاریخ تولد: ۱۳۲۰

محل تولد: تهران

ملیت: ایران

………………………………..

مدرک تحصیلی: ناتمام  بازیگری

 

روابط خانوادگی با دیگر هنرمندان

>>  محمدسام قریبیان (پسر)

>>  مینا خیامی (همسر)

 

بیوگرافی

 

تحصیل ناتمام در رشته بازیگری در مدرسه ویژوال‌ارت نیویورک.

شروع فعالیت سینمایی با فیلم بیگانه‌بیا (مسعود کیمیایی) به عنوان دستیار کارگردان و بازیگر در سال ۱۳۴۷٫

فرامرز قریبیان بازی در سینما را با فیلم بیگانه بیا ساخته مسعود کیمیایی در سال ۱۳۴۷ آغاز کرد. سپس به دلیل مسافرت به خارج از کشور چند سالی از سینما دور بود. در سال ۱۳۵۱ بار دیگر در فیلمی از مسعود کیمیایی به نام خاک بازی کرد و بازی خوب و روانش در فیلم گوزنها در کنار بازی قدرتمندانه بهروز وثوقی، نام او را سر زبانها انداخت. پس از انقلاب و در دهه شصت در فیلمهای بسیاری بازی کرد. و موفق شد از جشنواره ششم فیلم فجر جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد را برای بازی در فیلم ترن دریافت کند. او در ضمن در سال ۱۳۶۵ طعم کارگردانی را هم با فیلم قابل قبول جدال در تاسوکی چشیده است.

در اوایل دهه هفتاد و در سال ۱۳۷۰ پس از ۱۵ سال بار دیگر در فیلمی از مسعود کیمیایی بازی کرد: ردپای گرگ. یک بازی ماندگار در فیلمی ماندگار. اما فرامرز قریبیان مزد بازی خوبش در این فیلم را از جشنواره یازدهم فیلم فجر بخاطر بازی در فیلم بندر مه آلود گرفت.

قریبیان در سال ۱۳۷۴ دومین فیلم خود را کارگردانی کرد. قانون یک فیلم پلیسی معمولی بود که برای قریبیان امتیازی به حساب نمی آمد. اما قریبیان توانایی هایش در امر کارگردانی را در سال ۱۳۷۸ و با فیلم چشمهایش به همگان ثابت کرد. فیلمی شسته رفته با فصلهایی ماندگار با نگاه به داستان داش آکل صادق هدایت.

فرامرز قریبیان سومین سیمرغ بلورینش را در جشنواره هجدهم فیلم فجر را برای بازی در ملودرام خوش ساخت مرد بارانی بدست آورد.

دو بازی آخر او از ماندگارترین نقش آفرینی های کارنامه هنری اوست: رقص در غبار و شهر زیبا.

 

بخشی از فیلم شناسی:

 

۱۳۸۵  رئیس ( مسعود کیمیایی )  [بازیگر]

۱۳۸۴  رویای خیس ( پوران درخشنده )  [بازیگر]

۱۳۸۲  شهر زیبا ( اصغر فرهادی )  [بازیگر]

۱۳۸۱  رقص در غبار ( اصغر فرهادی )  [بازیگر]

۱۳۷۸  چشم هایش ( فرامرز قریبیان )  [بازیگر-کارگردان-تهیه کننده]

۱۳۷۸  مرد بارانی ( ابوالحسن داودی )  [بازیگر]

۱۳۷۷  یک قدم تا مرگ ( بهروز فرجی )  [بازیگر]

۱۳۷۶  تارهای نامرئی ( حبیب الله بهمنی )  [بازیگر]

۱۳۷۶  چشم عقاب ( شفیع آقامحمدیان )  [بازیگر]

۱۳۷۶  یاغی ( جهانگیر جهانگیری )  [بازیگر]

۱۳۷۵  ارابه مرگ ( رضا قهرمانی )  [بازیگر]

۱۳۷۵  روی خط مرگ ( شفیع آقامحمدیان )  [بازیگر]

۱۳۷۵  در سرزمینی دیگر ( مجید جوانمرد )  [بازیگر]

۱۳۷۴  اشک و لبخند ( شاپور قریب )  [بازیگر]

۱۳۷۴  دشمن ( عباس بابویهی )  [بازیگر]

۱۳۷۴  دایره سرخ ( جمال شورجه )  [بازیگر]

۱۳۷۴  شریک زندگی ( علی خوش نشین )  [بازیگر]

۱۳۷۴  قانون ( فرامرز قریبیان )  [بازیگر-کارگردان-طراح صحنه و لباس-تهیه کننده]

۱۳۷۳  منطقه ممنوعه ( رضا جعفری )  [بازیگر]

۱۳۷۳  مروارید سیاه ( شفیع آقامحمدیان حبیب الله بهمنی )  [بازیگر]

۱۳۷۳  تجارت ( مسعود کیمیایی )  [بازیگر]

۱۳۷۳  می خواهم زنده بمانم ( ایرج قادری )  [بازیگر]

۱۳۷۲  ترانزیت ( علی سجادی حسینی )  [بازیگر]

۱۳۷۲  آخرین خون ( منوچهر مصیری )  [بازیگر]

۱۳۷۱  طعمه ( فرامرز صدیقی )  [بازیگر]

۱۳۷۱  بندر مه ‌آلود ( امیر قویدل )  [بازیگر]

۱۳۷۱  گریز ( ناصر مهدی‌پور )  [بازیگر]

۱۳۷۱  ردپای گرگ ( مسعود کیمیایی )  [بازیگر]

۱۳۷۰  انفجار در اتاق عمل ( رحیم رحیمی پور )  [بازیگر]

۱۳۷۰  دو نفر و نصفی ( یدالله صمدی )  [بازیگر]

۱۳۷۰  تبعیدی ‌ها ( جهانگیر جهانگیری )  [بازیگر]

۱۳۶۸  مرگ پلنگ ( فریبرز صالح )  [بازیگر]

۱۳۶۷  دلار ( ناصر مهدی‌پور )  [بازیگر]

۱۳۶۶  کمینگاه ( )  [بازیگر]

۱۳۶۶  کانی مانگا ( سیف الله داد )  [بازیگر]

۱۳۶۶  ترن ( امیر قویدل )  [بازیگر]

۱۳۶۵  جدال در تاسوکی ( فرامرز قریبیان )  [کارگردان-تهیه کننده]

۱۳۶۴  آوار ( سیروس الوند )  [بازیگر]

۱۳۶۴  سمندر ( محمود کوشان )  [بازیگر]

۱۳۶۴  گمشده ( مهدی صباغ زاده )  [بازیگر]

۱۳۶۴  گردباد ( کامران قدکچیان )  [بازیگر]

۱۳۶۳  پایگاه جهنمی ( اکبر صادقی )  [بازیگر]

۱۳۶۲  ریشه در خون ( سیروس الوند )  [بازیگر]

۱۳۶۲  پرونده ( مهدی صباغ زاده )  [بازیگر]

۱۳۶۲  سناتور ( مهدی صباغ زاده )  [بازیگر]

۱۳۶۱  عفریت ( فرشید فلک نازی )  [بازیگر]

۱۳۶۰  سفیر ( فریبرز صالح )  [بازیگر]

۱۳۶۰  بازرس ویژه ( منصور تهرانی )  [بازیگر]

۱۳۵۷  امشب اشکی می ریزد ( منوچهر مصیری )  [بازیگر]

۱۳۵۷  جنگ اطهر ( محمدعلی نجفی )  [بازیگر]

۱۳۵۴  گوزن ها ( مسعود کیمیایی )  [بازیگر]

۱۳۵۲  خاک ( مسعود کیمیایی )  [بازیگر]

۱۳۴۷  بیگانه بیا ( مسعود کیمیایی )  [بازیگر-دستیار کارگردان]

 

جوایز و انتخابها

 

>>  کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد (شهر زیبا)

[ دوره ۲۲ جشنواره فیلم فجر (مسابقه سینمای ایران) - سال ۱۳۸۲ ]

………………………………………………………..

>>  برنده لوح زرین بهترین بازیگر نقش اول مرد (ترن)

[ دوره ۶ جشنواره فیلم فجر (مسابقه سینمای ایران) - سال ۱۳۶۶ ]

………………………………………………………..

>>  برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد (بندر مه ‌آلود)

[ دوره ۱۱ جشنواره فیلم فجر (مسابقه سینمای ایران) - سال ۱۳۷۱ ]

………………………………………………………..

>>  کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد (ردپای گرگ)

[ دوره ۱۱ جشنواره فیلم فجر (مسابقه سینمای ایران) - سال ۱۳۷۱ ]

………………………………………………………..

>>  کاندید تندیس زرین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد (شهر زیبا)

[ دوره ۸ جشن خانه سینما (مسابقه) - سال ۱۳۸۳ ]

………………………………………………………..

>>  برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد (مرد بارانی)

[ دوره ۱۸ جشنواره فیلم فجر (مسابقه سینمای ایران) - سال ۱۳۷۸ ]

………………………………………………………..

>>  برنده تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول مرد (رقص در غبار)

[ دوره ۷ جشن خانه سینما (مسابقه) - سال ۱۳۸۲ ]

………………………………………………………..

>>  برنده مجسمه سپاس بهترین بازیگر نقش مکمل مرد (خاک)

[ دوره ۶ جشنواره سپاس (مسابقه) - سال ۱۳۵۳ ]

………………………………………………………..

>>  کاندید لوح زرین بهترین بازیگر مرد (شهر زیبا)

[ دوره ۵ منتخب سایت ایران اکتور (بهترین های سال) - سال ۱۳۸۴ ]

………………………………………………………..

>>  برنده لوح زرین بهترین بازیگر مرد (رقص در غبار)

[ دوره ۴ منتخب سایت ایران اکتور (بهترین های سال) - سال ۱۳۸۳ ]

………………………………………………………..

>>  کاندید لوح زرین انتخاب ویژه سال (چشم هایش)

[ دوره ۲ منتخب سایت ایران اکتور (بهترین های سال) - سال ۱۳۸۱ ]

………………………………………………………..

>>  کاندید لوح زرین بهترین بازیگر مرد (چشم هایش)

[ دوره ۲ منتخب سایت ایران اکتور (بهترین های سال) - سال ۱۳۸۱ ]

………………………………………………………..

>>  ۲ – دومین بازیگر نقش اول مرد سال (رقص در غبار)

[ دوره ۱۸ منتخب نویسندگان و منتقدان (بهترین های سال) - سال ۱۳۸۲ ]

………………………………………………………..

 

بیشترین همکاری های فرامرز قریبیان با:

 

>>  روبیک منصوری

(بازیگران،تدوین،صدا،عنوان بندی،موسیقی،) (در ۱۶ فیلم ) ==>

>>  ایرج گل‌افشان (تدوین،عنوان بندی،) (در ۱۳ فیلم ) ==>

>>  کاظم افرندنیا (بازیگران،) (در ۱۰ فیلم ) ==>

>>  خسرو خسروشاهی (دوبله،صدا،) (در ۱۰ فیلم ) ==>

>>  مجید انتظامی (موسیقی،) (در ۹ فیلم ) ==>

>>  احمد احمدپور (صدا،) (در ۹ فیلم ) ==>

>>  حمید قدکچیان (صدا،کارگردانی،) (در ۸ فیلم ) ==>

>>  مهدی رجاییان (تدوین،صدا،عنوان بندی،موسیقی،) (در ۸ فیلم ) ==>

>>  ناصر طهماسب (تدوین،دوبله،موسیقی،) (در ۷ فیلم ) ==>

>>  عنایت بخشی (بازیگران،) (در ۷ فیلم ) ==>

>>  علی اصغر پورهاجریان (جلوه های ویژه،) (در ۶ فیلم ) ==>

>>  فرج الله حیدری (فیلمبرداری،) (در ۶ فیلم ) ==>

>>  رضا بانکی (تهیه و تولید،عکس،فیلمبرداری،) (در ۶ فیلم ) ==>

>>  اکبر اصفهانی (بازیگران،عکس،) (در ۶ فیلم ) ==>

>>  جمشید هاشم پور (بازیگران،) (در ۶ فیلم ) ==> [ لیست فیلم های مشترک ]

>>  مسعود کیمیایی (تدوین،تهیه و تولید،صحنه و لباس،عنوان بندی،فیلمنامه،کارگردانی،) (در ۶ فیلم )

>>  هوشنگ دیباییان (بازیگران،) (در ۶ فیلم ) ==>

>>  محمدرضا شرف الدین (تهیه و تولید،جلوه های ویژه،صدا،عکس،) (در ۶ فیلم ) ==>

>>  پرویز شکری (بازیگران،عنوان بندی،چهره پردازی،) (در ۶ فیلم ) ==>

>>  حسین ملکی (بازیگران،عکس،فیلمبرداری،) (در ۶ فیلم ) ==>

>>  جلال معیریان (تدوین،چهره پردازی،) (در ۶ فیلم ) ==>

>>  جلال پیشوائیان (بازیگران،) (در ۶ فیلم ) ==>

>>  مختار سائقی (بازیگران،تهیه و تولید،صحنه و لباس،کارگردانی،) (در ۵ فیلم ) ==>

>>  محمود پیراسته (جلوه های ویژه،) (در ۵ فیلم ) ==>

>>  مجید میرزاییان (بازیگران،) (در ۵ فیلم ) ==>

>>  حسین صفاریان (بازیگران،) (در ۵ فیلم ) ==>

>>  پروین سلیمانی (بازیگران،) (در ۵ فیلم ) ==>

>>  کامبیز روشن روان (موسیقی،) (در ۵ فیلم ) ==>

>>  علیرضا زرین دست (صحنه و لباس،فیلمبرداری،) (در ۵ فیلم ) ==>

>>  حسین زندباف (تدوین،تهیه و تولید،عنوان بندی،کارگردانی،موسیقی،) (در ۵ فیلم ) ==>

 

سه شنبه 5/7/1390 - 21:44
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته