• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 3839
تعداد نظرات : 784
زمان آخرین مطلب : 4409روز قبل
کامپیوتر و اینترنت

 

 AMD سریع ترین پردازنده دنیا با ۸ هسته

AMD سریع ترین پردازنده دنیا با ۸ هسته

سرعت چیزی است که بیشترین اهمیت را در ارزیابی یک سیستم کامپیوتری دارد. پس چه چیزی می تواند برای AMD، بهتر از نشان دادن سرعت پردازنده های جدیدش باشد؟ شرکت AMD برای نشان دادن قدرت این پردازنده، به کمک گروهی از متخصصان خبره اورکلاک توانست فرکانس پردازنده ۸ هسته ای سری FX را به ۸٫۴۲۹ گیگاهرتز برساند. به این ترتیب این CPU به سرعت از رکورد قبلی یعنی ۸٫۳۰۸ گیگاهرتز پیشی گرفت.

 

حالا AMD سریع ترین پردازنده دنیا را در اختیار دارد. یک قدم دیگر برای نزدیک شدن به اینتل. باید منتظر ماند و دید که اینتل می خواهد چه پاسخی به این شرکت بدهد. این حرکت می تواند آغازگر رقابت دیگری برای بالاتر رفتن فرکانس و قدرت اورکلاک پردازنده ها باشد. اما اگر شما یکی از این پردازنده ها داشتید چه کار هایی با آن می کردید؟

منبع:پاتوق98

چهارشنبه 6/7/1390 - 15:1
دانستنی های علمی

قطر بالاترین درآمد سرانه را براساس شاخص قدرت خرید در بین کشورهای جهان به خود اختصاص داد.

صندوق بین‌المللی پول در تازه‌ترین گزارش خود اعلام کرد که قطر با پیشی گرفتن از لوکزامبورگ به ثروتمندترین کشور جهان از نظر شاخص قدرت خرید تبدیل شده است.

سایت پاتوق۹۸: براین اساس سرانه تولید ناخالص داخلی در قطر به ۸۱ هزار و ۴۶۶دلار رسیده است. این رقم تقریبا دو برابر سرانه تولید ناخالص داخلی آمریکا است. آمریکا با سرانه ۴۶ هزار و ۸۶۰ دلار در رده هفتم ثروتمندترین کشورهای جهان قرار گرفته است.

بریتانیا با سرانه ۳۵ هزار و ۵۹ دلار در این رده‌بندی بیست و یکم شد. فرانسه نیز با سرانه ۳۳ هزار و ۹۱۰ دلار رده بیست و سوم را به خود اختصاص داد.

ژاپن، کره‌جنوبی و چین نیز به ترتیب با سرانه‌های ۳۳ هزار و ۸۵۵، ۲۹ هزار و ۹۹۷ و هفت هزار و ۵۴۴ به ترتیب ۲۴، ۲۶ و ۹۴ام شدند

چهارشنبه 6/7/1390 - 14:59
اخبار

سردار اسماعیل احمدی‌ مقدم صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این رکورد بسیار بالایی است که کشورمان به آن دست یافته در حالی که ۹۰ درصد مواد مخدر تولید شده در افغانستان از طریق ایران ترانزیت می‌‌شود.

وی افزود: بر اساس اعلام رسمی سازمان ملل در پنج سال گذشته از ۸ هزار تن تولید مواد افیونی در افغانستان ۶۲ درصد که حدود ۵ هزار تن است از طریق ایران ترانزیت شده در حالی که آمار امسال و سال گذشته نشان می‌دهد این رقم به ۳۱ درصد کاهش یافته است.

فرمانده ناجا ابراز داشت: این آمار نشان می‌دهد در پنج سال آینده شاید ورود مواد مخدر از افغانستان به ایران به کمتر از یک سوم تقلیل پیدا کند که در این بین نیروی انتظامی یک سوم مواد مخدر ترانزیت شده را کشف و ضبط می‌کند.

احمدی‌مقدم با یادآوری اینکه نیروی انتظامی در مسیر مبارزه با مواد مخدر هزاران شهید را تقدیم نظام اسلامی کرده است،سایت پاتوق۹۸:  افزود: در کنار انسداد مرزهای شرقی کشور، از طرق مختلف تلاش می‌کنیم تا میزان ورود مواد مخدر به ایران کاهش پیدا کند اما در این مسیر با کاری سخت و بسیار حجیم مواجه هستیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود استان اردبیل را از استان‌های امن کشور اعلام کرد و گفت: استان اردبیل در سایه وحدت مسئولان و فرهنگ و تدین مردم از کم‌ جرم‌ترین استان‌های کشور است.

این مسئول ادامه داد: با توجه به گستردگی مرز در این استان نیاز به تقویت مرزبانی داریم که در این زمینه در دو سال گذشته سرمایه‌گذاری‌های سخت افزاری و نرم‌افزاری خوبی انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: این استان علیرغم پذیرش بیش از ۶ میلیون گردشگر، توسعه صنعت و مراکز دانشگاهی همچنان از استان‌های ممتاز کشور در حوزه امنیت است و ما تلاش می‌کنیم همچنان این بعد را تقویت کنیم.

سایت پاتوق ۹۸: فرمانده ناجا بیان داشت: در این استان در سایه وحدت مسئولان و فرهنگ و تدین مردم یک فضای امن و آرامی را شاهد هستیم و با تقویت امکانات نیروی انتظامی جرایم کنترل شده و به حداقل رسیده است.

وی از کاهش تصادفات در نیمه اول امسال در سطح کشور و استان اردبیل خبر داد و افزود: با وجود افزایش تولید خودرو و سفر در کشور تصادفات ۲۰ تا ۳۰ درصد در کشورمان کاهش یافته که این رقم در استان اردبیل با وجود افزایش سفرها محسوس و چشمگیرتر است.

پلیس برای اول مهر آماده است
رئیس پلیس کشور در مورد بازگشایی مدارس و تمهیدات لازم برای تردد آسان دانش‌آموزان گفت: از ابتدای مهر طرح بازگشایی مدارس را با هدف سر و سامان دادن به وضعیت ترافیک شهری و سرویس مدارس اجرا می‌کنیم تا در شهرهای بزرگ با مشکل تردد دانش‌آموزان و خانواده‌ها مواجه نشویم.

وی اظهار داشت: در کنار پلیس راهنمایی و رانندگی، تاکسیرانی و ارگان‌های حمل و نقل تدارک خوبی را در تعمیر و تجهیز سرویس مدارس انجام دادند و ما در قالب طرح ویژه مهر پاسخگوی نیازهای دانش‌آموزان همزمان با سال تحصیلی خواهیم بود.

احمدی‌مقدم به مسافران و گردشگران روزهای پایانی تابستان سفارش کرد در تردد خود به ویژه هنگام بازگشت دقت لازم را داشته باشند و یک سفر ایمن و همراه با خاطره را تجربه کنند.

وی گفت: در روزهای پایانی تابستان شاهد افزایش حجم سفرهای تابستانی هستیم که به لحاظ بازگشت مسافران و گردشگران از این تعطیلات انتظار می‌رود خانواده‌ها با احتیاط و رعایت مقررات به سفر خود خاتمه داده و برگشت خود را به روزهای آخر موکول نکنند.

این مسئول بیان داشت: با توجه به حجم زیاد سفرها و ترافیک جاده‌ها از رانندگان انتظار داریم با خستگی و خواب‌آلودگی رانندگی نکرده و دیر رسیدن را به زود رسیدن همراه با حادثه ترجیح دهند.

هیچ درگیری امنیتی در ارومیه انجام نشده است
فرمانده انتظامی در ادامه سخنان خود هرگونه اغتشاش و ناامنی در استان‌های آذری زبان را شایعه اعلام کرد و افزود: نیروی انتظامی هیچ گونه اقدام و تحرکی را در روزهای گذشته علیه برخی معترضان که حضور آنها بیشتر شایعه است انجام نداده و بنده نیز در چند روز گذشته به طور اضطراری به آذربایجان غربی سفری نداشته‌ام.

وی تنش و آسیب ایجاد شده در دریاچه ارومیه را بر اثر کاهش بارندگی‌ها سوژه‌ای طبیعی اعلام کرد و گفت: دولت تلاش می‌کند از راه‌های مختلف به این بحران زیست محیطی پایان دهد اما هیچ عامل انسانی در این زمینه مقصر نبوده است.

این مسئول فضاسازی‌های ایجاد شده در قالب اعتراضات مردمی به این امر را سوژه تبلیغاتی رسانه‌های بیگانه توصیف کرد و افزود: در روزهای گذشته هیچ بازداشتی را در آذربایجان شرقی و غربی و حتی اردبیل در این باب شاهد نبودیم.

فرمانده ناجا در پاسخ به در مورد میزان کشفیات قاچاق سوخت از توضیح و تشریح مسایل خودداری کرد.

 

منبع:پاتوق98

چهارشنبه 6/7/1390 - 14:57
سياست

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری متن کامل سخنان محمود احمدی نژاد در شصت و ششمین مجمع عمومی سازمان ملل بدین شرح است:

الحمدلله رب العالمین و الصلوه و السلام علی جمیع الانبیاء والمرسلین و سیدنا و نبینا محمد و آله الطاهرین و صحبه المنتجبین
اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه و النصر واجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین یدیه

جناب آقای رئیس

عالیجنابان

خانم ها و آقایان

خداوند عزیز و حکیم را سپاسگزارم که فرصت حضور در این مجمع را عنایت فرمود. از رئیس قبلی مجمع تشکر میکنم و به رئیس جدید تبریک میگویم.

یاد جان باختگان حوادث یکسال اخیر به ویژه زلزله و انفجار اتمی ژاپن، قحطی سومالی و سیل پاکستان را گرامی میدارم و از همگان میخواهم که کمکهای خود را گسترش دهند.

طی شش سال در موضوعات مختلف جهانی و از ضرورت تغییر و تحول در مناسبات سخن گفتیم.

امروز با توجه به تحولات رو به گسترش از منظر دیگری به تحلیل آنها میپردازم.

میدانید که فصل مشترک و امتیاز انسانها بر سایر موجودات برخورداری از فطرت انسانی است که هدیه الهی و جلوه روح خدایی است و از جمله:

ایمان به خدای ازلی و ابدی و قادر و خالق و تدبیر کننده امور عالم
مهرورزی به هم نوع، بخشندگی و عدالت طلبی و صداقت در کلام و عمل

عزت طلبی و تعالی جویی مادی و معنوی و آزادی و آزادیخواهی و مطالبه آزادگی

نفی ظلم، فساد و تبعیض و حمایت از ستمدیدگان

مطالبه سعادت، صلح و امنیت پایدار برای همگان

اینها برخی از جلوه های فطرت الهی و مشترک انسانی است که به وضوح، در آرزوهای تاریخی، از طریق میراث ماندگار نظم و نثر و آثار تحقیقی و هنری و نیز در تحولات و جنبشهای فرهنگی، اجتماعی و سیاسی خود را نشان داده است.

همه پیامبران الهی و مصلحان به این امور دعوت کرده اند.

خداوند انسان را صاحب کرامت و سقف رشد و پرواز او را تا مقام جانشینی خود خواسته است.

دوستان

روشن است که علیرغم دستآوردهای بزرگ تاریخی از جمله مجمع ملل متحد که محصول تلاشها و مبارزات انسانهای آزاداندیش و عدالت طلب و همکاریهای بین المللی بوده است، جامعه بشری با آرزوها و آرمانهای فطری خود فاصله بسیار دارد.

عموم ملتها از وضع موجود ناراضی اند.

به رغم تمایل عمومی انسانها به صلح، پیشرفت و برادری، همانگونه که می بینیم:جنگها، کشتارها، فقر گسترده، بحرانهای اقتصادی، اجتماعی و سیاسی، تبعیضها، تحقیرها، خودخواهیها و ناامنیها، حقوق و شخصیت ملتها را مخدوش نموده و رنجها و خسارات غیر قابل جبرانی را تحمیل کرده است.

حدود سه میلیارد نفر فقیر در جهان با روزی کمتر از ۵/۲ دلار و بیش از یک میلیارد نفر آنان بدون حتی یک وعده غذا در روز زندگی می کنند.

۴۰% فقیرترین جمعیت جهان فقط ۵% درآمد و ۲۰% ثروتمندترین ۷۵% درآمد را دارند.

روزانه بیش از ۲۲ هزار کودک به دلیل فقر در مظلومیت کامل می میرند.

۸۰% امکانات مالی آمریکا در اختیار ۱۰% جمعیت و ۲۰% آن در اختیار۹۰% جمعیت است.

به راستی علت چیست و راه حل کدام است؟

حاکمان بر مراکز مدیریت جهانی با فاصله انداختن بین اخلاق و معنویت با زندگی اجتماعی ادعا می کنند که علت این وضع پیروی از راه انبیاء و ضعف ملتها و عملکرد چند گروه و فرد بوده و تنها اندیشه ها و راه و روش آنها نجات بخش جامعه بشری است!

اما دوستان؛

غیر از این است که علت اصلی را باید در نظام حاکم بر امور بین الملل و شیوه مدیریت جهانی جستجو کرد؟

لطفا به این سئوالات توجه فرمائید:

چه کسانی طی چند قرن دوره سیاه برده داری ده ها میلیون انسان را به زور از آفریقا و سایر مناطق ربوده و در آمریکا و اروپا قربانی مطامع مادی خود کردند؟

تحمیل بیش از چهار قرن دوره غمبار استعمار و اشغال سرزمین و چپاول گسترده منابع و نابودی استعدادها و زبان و فرهنگ و هویت ملتها را چه کسانی انجام داده اند؟

چه کسانی جنگهای اول و دوم جهانی با حدود هفتاد میلیون کشته و صدها میلیون مجروح و آواره و جنگ کره و ویتنام را راه انداختند؟

چه کسانی با فریبکاری، صهیونیستها و بیش از شصت سال جنگ، آوارگی، ترور و کشتار را بر ملت فلسطین و ملتهای منطقه تحمیل و از آن حمایت نموده اند؟

چه کسانی دهها سال دولتهای دیکتاتوری و کودتایی را بر ملتهای آمریکای لاتین، آفریقا و آسیا تحمیل کرده و با آنان رابطه صمیمی داشته اند؟

چه کسانی از بمب اتم علیه مردم بی دفاع استفاده کردند و امروز هم هزاران کلاهک هسته ای ذخیره کرده اند.
اقتصادِ چه کسانی متکی به فروش سلاح و ایجاد جنگ برای مصرف آن است؟

چه کسانی صدام را در حمله به ایران و تحمیل ۸ سال جنگ و استفاده از بمب شیمیایی و حمله به شهرها تجهیز و تشویق کردند؟
چه کسانی به بهانه حادثه مشکوک ۱۱ سپتامبر، و در واقع برای سلطه بر خاورمیانه و نفت آن، افغانستان و عراق را اشغال کردند و میلیونها نفر کشته و مجروح و آواره بر جای گذاشتند؟

چه کسانی با لغو نظام برتونوودز ده ها هزار میلیارد دلار بدون پشتوانه خلق کرده و به تبع آن تورم را به بازار جهانی تزریق و معادل این رقم هنگفت را از دسترنج ملتها تصاحب کردند؟

چه کسانی سالانه بیش از ۱۰۰۰ میلیارد دلار یعنی بیش از تمام کشورهای دنیا هزینه نظامی دارند و به هر بهانه ای دائماً ملتها و دولتهای مستقل را به حمله نظامی تهدید می کنند؟

بدهکارترین دولتهای دنیا کدام دولتها هستند؟

مدیران اصلی مراکز سیاستگذاری اقتصاد جهانی چه کسانی هستند؟

چه کسانی مسبب بحران اقتصادی اند و تبعات آن را در آمریکا، اروپا و همه جهان بر ملتها تحمیل می کنند؟

چه کسانی برای فروریختنِ فوری چند هزار تن بمب بر سر ملتها آمادگی دارند ولی برای رساندن اندکی کمک به مردم بحران زده سومالی و یا سایر نقاط به ماه ها زمان نیاز دارند؟

شورای امنیت که مسئول امنیت جهانی است، در سیطره چه کسانی است؟

ده ها سئوال مشابه وجود دارد که البته پاسخ آنها روشن است.

قریب به اتفاق ملتها و دولتهای جهان در این امور نقشی نداشته و ندارند بلکه خود قربانی بوده و خسارات فراوان دیده اند.

مثل روز روشن است که همان برده داران و استعمارگران و مسببان جنگ اول و دوم و نابسامانی های پس از آن تا به امروز با تغییر چهره بر شورای امنیت و مراکز اصلی اقتصادی و سیاسی جهان سیطره پیدا کرده اند.

همکاران گرامی؛

آیا اینان صلاحیت ادامه مدیریت را دارند و آیا پذیرفته اند که خود را مدعی انحصاری دفاع از آزادی و دموکراسی و حقوق انسانها و ملتها معرفی کنند و با همین ادعا کشورها را مورد حمله نظامی قرار داده و اشغال کنند؟

آیا گُل دموکراسی و آزادی از موشکها و بمبهای نیروهای ناتو شکوفا خواهد شد؟

خانمها و آقایان؛

اگر برخی کشورهای اروپایی به بهانه هلوکاست پس از شش دهه همچنان به صهیونیستها جریمه می پردازند، آیا مسببان برده داری و استعمار نباید به ملتهای خسارت دیده، جریمه بپردازند.

اگر خسارات دوران برده داری و استعمار پرداخت شود، وضعیت اَبَر سرمایه داران پشت صحنه دولتهای آمریکا و اروپایی چه خواهد شد؟ آیا فاصلهای بین شمال و جنوب باقی می ماند؟

اگر فقط نیمی از هزینه های نظامی دولت آمریکا و متحدین اش در ناتو صرف رفع مشکلات اقتصادی ملتهایشان شود، آیا اثری از بحران اقتصادی باقی خواهد ماند؟

با پرداخت این مقدار به ملتهای فقیر نتیجه چه خواهد شد؟

آیا وجود ۲۶۸ پایگاه نظامی و اطلاعاتی آمریکا در آلمان، ۱۲۴ پایگاه در ژاپن، ۸۷ پایگاه در کره جنوبی، ۸۳ پایگاه در ایتالیا، ۴۵ پایگاه در انگلیس و ۲۱ پایگاه نظامی و اطلاعاتی آمریکا در پرتغال و صدها پایگاه در دیگر نقاط جهان معنایی جز اشغال نظامی دارد؟

آیا بمبهای اتمی مستقر در این پایگاه ها، امنیت ملتها را به مخاطره نیانداخته است؟

خانم ها و آقایان؛

سئوال اصلی این است که ریشه این رفتار غلط چیست ؟

علت اصلی را باید در باورها و رفتارهای گروه حاکم جستجو کرد.

عده ای به هم پیوسته و سازمان یافته که بر خلاف گرایشات فطری بشری، به خدای یکتا و راه پیامبران ایمان ندارند و هواهای خود را جای خدا نشانده اند.

نزد آنان فقط قدرت و ثروت اصالت دارد و همه برنامه ها در خدمت کسب آن است و ملتهای ضعیف در برابر آنان امیدی به استیفای حقوق قانونی خود ندارند؛ پیشرفت، رفاه و عزت خود را در نابودی، فقر و تحقیر دیگران جستجو می کنند.

خود را برتر از دیگران و صاحب امتیازات ویژه و انحصاری دانسته و برای دیگران ارزش و حقی قائل نیستند و به خود اجازه می دهند حقوق همه ملتها و دولتها را زیر پا بگذارند.

به زورِ سلاح و سوء استفاده از سازوکارهای بین المللی خود را همه کاره عالم و قیم دولتها و ملتها معرفی کرده و به سادگی قانون را در سطح بین المللی نقض می کنند.

اصرار دارند شیوه زندگی و باورهای خود را به دیگران تحمیل کنند. به طور رسمی از نژادپرستی حمایت می کنند.

با دخالت نظامی و تخریب زیرساختهای کشورها آنها را ضعیف و محتاج کرده و آنگاه با سوء استفاده از این وضعیت ثروتشان را به تاراج می برند.

با ایجاد اختلاف بین اقوام و ملتها، تخم کینه و نفرت کاشته و با ایجاد فضای ناامنی و سوء ظن فرصت رشد و شکوفایی را از آنان می گیرند.

همه فرهنگ، هویت، جان و مال ملتها، ارزشهای انسانی و اخلاقی، زنان، جوانان و خانواده ها در جریان سلطه طلبی آنان و غارت منابع ملتها قربانی می شوند.

برای تامین منافع و اهداف سلطه گرانه خود فریبکاری و پنهانکاری و ترویج مواد مخدر و حتی ترور و کشتن انسانها را نیز مجاز می شمارند. پس از اشغال افغانستان توسط ناتو، تولید مواد مخدر چندین برابر شده است.

تحمل کوچکترین انتقاد و یا سئوال را ندارند و بجای پاسخگویی به تخلفات خود همیشه طلبکاری می کنند.

با استفاده از شبکه استعماری رسانه ای در برابر سئوال از هلوکاست، سئوال کننده را مورد هجمه و تهدید قرار می دهند و در برابر سئوال از ۱۱ سپتامبر تهدید به تحریم و حمله نظامی می کنند.

سال قبل، پس از طرح ضرورت تشکیل کمیته حقیقت یاب برای روشن شدن زوایای پنهان ماجرای تلخ ۱۱ سپتامبر، که خواست دولتها و ملتهای مستقل و حتی ملت آمریکاست، به جای ارائه پاسخ روشن، اینجانب و ملتم توسط دولت آمریکا مورد تهدید و فشار قرار گرفتیم.

به جای تشکیل کمیته حقیقت یاب ۱۱ سپتامبر، متهم اصلی را که از مدتها قبل تحت نظر آنان بود کشتند و به دریا انداختند.
آیا نمی بایست با محاکمه علنی متهم اصلی، عوامل تامین کننده فضای امن برای هواپیماهای مهاجم به برجها، شناسایی و معرفی می شدند.

چرا نباید با محاکمه علنی متهم اصلی، عوامل راه اندازی گروه های تروریستی و تحمیل جنگ و کشتار به ملتهای منطقه معرفی می شدند. آیا اطلاعاتی هست که باید مخفی بماند؟

آنان اندیشه صهیونیستی را مقدس و سئوال از اساس و تاریخ آن را گناهی نابخشودنی می شمارند ولیکن توهین و تجاوز به حریم تمام مقدسات بشری و الهی را روا می دارند.

دوستان و همکاران؛

آزادی حقیقی، عدالت، حق انتخاب، عزت، رفاه وامنیت پایدار حق همه ملتهاست.

کسب این ارزشها نه از طریق اتکاء به مدیریت ناصالح جهانی موجود و یا دخالت مستکبران و یا از مجرای تفنگ نیروهای ناتو بلکه در سایه استقلال و پذیرش حقوق متقابل و همدلی و همکاری بدست خواهد آمد.

آیا راهی برای حل مشکلات جامعه بشری و نیل به آرزوهای تاریخی برای صلح و امنیت و برابری، از درون سازوکارهای فعلی حاکم وجود دارد؟

همه کسانی که تلاش کردند با حفظ اندیشه و مبانی وضع موجود اصلاحاتی انجام دهند شکست خوردند. تلاشهای ارزشمند جنبش عدم تعهد، گروه های ۷۷ و ۱۵ و برخی از شخصیتها گرچه تاثیراتی داشته است ولی نتوانست وضعیت را تغییر دهد.

مدیریت جهانی نیازمند اصلاحات اساسی است.

اما چه باید کرد؟

همکاران گرامی ؛

باید با عزم عمومی و همکاری و مشارکت همگانی طرحی نو در انداخت.

طرحی که بر اندیشه انسانی و فطری و ارزشهای جهان شمول از جمله توحید، عدالت، آزادی، محبت و جستجوی سعادت از طریق سعادت همگان استوار باشد.

ایده سازمان ملل یک دستآورد بزرگ و تاریخی جامعه بشری است. باید آن را مهم دانست و از ظرفیتهای آن حداکثر استفاده را کرد.

نباید اجازه دهیم که سازمان ملل بیش از این از جایگاه اصلی خود یعنی محل تبلور اراده جمعی ملتها تنزل کرده و به ابزاری برای قدرتهای جهانی بدل شود.

برای تامین صلح و امنیت پایدار باید زمینه دخالت و مشارکت همگانی را از طریق سازوکارهای عادلانه فراهم کنیم.

باید به معنای واقعی کلمه، مدیریت مشترک جهانی را تحقق بخشیم. قوانین و قواعد مسلم حقوق بین المللی و صلح ، آزادی و عدالت باید مبنای اصلی تصمیمات و اقدامات جهانی باشد.

هر کدام از ما باید به این حقیقت اذعان کنیم که هیچ راهی جز “مشارکت همگانی در مدیریت جهانی” برای رفع نابسامانی ها و دفع ظلم و نفی تبعیض وجود ندارد.

این تنها راه سعادت جامعه بشری وحقیقتی روشن و اجتناب ناپذیر است.

همه به این مسئله علم داریم اما این کافی نیست، بلکه باید به آن ایمان داشته باشیم و برای اجرای آن از هیچ کوششی دریغ نکنیم.

دوستان عزیز و همکاران خوبم؛

بنابراین مدیریت مشترک حق همه ملتهاست و ما باید به عنوان نمایندگان ملتهایمان از آن دفاع کنیم.

برخی قدرتها می کوشند تا جامعه جهانی را از امکان تفاهم و همکاری جمعی و مشترک ناامید کنند، اما ما باید باور کنیم که می توانیم به مدیریت مشترک واقعی دست پیدا کنیم.

تشکیل سازمان ملل برای ایجاد امکان مشارکت موثر همه ملتها در تصمیمات جهانی است.

همه می دانیم که این امکان هنوز فراهم نشده و ریشه آن نیز عدم رعایت عدالت در ساختار و سازوکارهای مدیریتی سازمان ملل است.

ترکیب شورای امنیت ناعادلانه است. تغییرات و اصلاحات برای تشکیل کامل و واقعی سازمان ملل نیاز اصلی و اساسی است که مجمع عمومی باید به آن بپردازد .

در نشست سال گذشته با ذکر اهمیت موضوع پیشنهاد کردم که این دهه، دهه “مدیریت مشترک جهانی” نامگذاری و از همه ظرفیتها برای ایجاد جهانی متحد استفاده شود.

اکنون نیز پیشنهاد خود را تکرار می کنم و اطمینان دارم که در سایه همکاری های بین المللی و دلسوزیهای روسای کشورها و دولتها و با پشتیبانی ملتها و پافشاری بر عدالت می توانیم استوار و سریع به سوی آینده ای متعلق به همگان، گام برداریم .

این، حرکت در مسیر جریان زلال و پاک آفرینش به سوی آینده روشن بشری است.

آینده ای که با قدم نهادن بشر به راه انبیاء و صلحا و تمسک به ارزشهای الهی- انسانی و تحت مدیریت وارث همه انبیاء و اولیای الهی و نسل پاک پیامبر بزرگوار اسلام(ص) ، منجی عالم بشری و موعود اُمَم حضرت مهدی(عج) بزودی تحقق خواهد یافت.

آمدن جامعه ای برتر و ایده آل، با ظهور انسانی کامل که عاشق صادق و حقیقی همه انسانهاست، وعده قطعی خداوند است.

او با همراهی حضرت عیسی مسیح(ع) و پیشاپیشِ همه صالحان و آزادیخواهان و عدالت طلبان، ظلم و تبعیض را ریشه کن کرده و با ارتقای سطح علم و معرفت انسانها، صلح، عدالت، آزادی و عشق را در سراسر جهان خواهد گسترد. او زیبایی ها و خوبی ها را به همه آحاد بشر هدیه خواهد کرد و طعم شیرین زندگی را به یکایک انسان ها خواهد چشانید.

امروز فطرت ملتها بیدار شده و به موازات افزایش آگاهی های عمومی، دیگر تحقیر و تحمیق و ظلم و تبعیض را برنمی تابد .
ملت بزرگ و تمدن ساز ایران آماده است تا در این مسیر زیبا و پر افتخار دست دیگر ملتها را به گرمی بفشارد و در راستای اراده جمعی جهانی همه توان خود را به مشارکت بگذارد.

سلام بر عشق و آزادی، سلام بر عدالت و آگاهی و سلام بر آینده روشن و درخشان بشری

چهارشنبه 6/7/1390 - 14:56
آلبوم تصاویر

مجموعه ای از صفحات غذایی غیر معمول ایجاد شده توسط طراح ژاپنی میکا Tsutai است.

طراحی به مانند پانل های کتاب طنز نگاه کنید، سایت پاتوق۹۸ این عکس های  خلاقانه را برای شما گردآوری نموده است و شما را به بازی با مواد غذایی خود را الهام بخش دعوت مینماید ….

طراحی بشقاب های زیبا و فانتزی 2011

طراحی بشقاب های زیبا و فانتزی 2011

 

طراحی بشقاب های زیبا و فانتزی 2011

طراحی بشقاب های زیبا و فانتزی 2011

طراحی بشقاب های زیبا و فانتزی 2011

 

 

 

چهارشنبه 6/7/1390 - 14:52
خودرو

در نرخ‌های جدید اعلامی، در محصولات خانواده پژو پارس محصول پژو پارس سال با ترمز ضد قفل و ایموبیلایزر و کیسه هوای راننده ۱۷ میلیون و۹۶۰ هزار تومان قیمت‌گذاری شده است. پژو پارس معمولی دوگانه‌سوز با ترمز ضد قفل و ایموبیلایزر نیز ۱۸ میلیون و۷۵۰ هزار تومان قیمت خورده و قیمت پژو پارس معمولی دوگانه سوز (با ترمز ضد قفل و ایموبیلایزر و کیسه هوای راننده) ۱۸ میلیون و۸۵۰ هزار تومان تعیین شده است. پاتوق ۹۸: قیمت پژو پارس اتوماتیک با ترمز ضد قفل نیز۲۰ میلیون و۳۰۰ هزار تومان و پژو پارس (ELX) با ترمز ضد قفل و کیسه هوای راننده ۲۰ میلیون و ۵۷۰ هزار تومان اعلام شده است.

اما در خانواده پژو۴۰۵، قیمت پژو ۴۰۵ (GLX) (با ایموییلایزر و ترمز ضد قفل) ۱۳ میلیون و۷۰۰ هزار تومان و نرخ پژو ۴۰۵ (GLX) با ترمز ضد قفل و سامانه ضد سرقت و رینگ آلومینومی ۱۴ میلیون تومان اعلام شده است.

پژو ۴۰۵ (GLX) با ایموییلایزر و ترمز ضد قفل و کیسه هوای راننده نیز ۱۳ میلیون و۸۰۰ هزار تومان قیمت خورده و قیمت پژو ۴۰۵ با موتور ۱۶ سوپاپ (TU5) (با ترمز ضد قفل) ۱۳ میلیون و۶۷۰ هزار تومان تعیین شده است.

پژو۴۰۵ با موتور ۱۶ سوپاپ (TU5) با ترمز ضد قفل و کیسه هوای راننده نیز ۱۳ میلیون و۷۷۰ هزار تومان قیمت خورده و پژو ۴۰۵ (GLX) دوگانه سوز (با ایموییلایزر و ترمز ضد قفل) ۱۴ میلیون و۶۵۰ هزار تومان تعیین شده است.

همچنین قیمت پژو ۴۰۵ (GLX) دوگانه سوز (با ایموبیلایزر و ترمز ضد قفل و کیسه هوای راننده) ۱۴ میلیون و۷۵۰ هزار تومان، پژو ۴۰۵ (SLX) دوگانه سوز (با ترمز ضد قفل و ایموبیلایزر) ۱۴ میلیون و۹۶۰ هزار تومان، پژو ۴۰۵ (SLX) دوگانه سوز (با ترمز ضد قفل و ایموبیلایزر و کیسه هوای راننده) ۱۵ میلیون و۶۰ هزار تومان و پژو ۴۰۵ سفارشی بنزینی (SLX) با ترمز ضد قفل و ایموبیلایزر و کیسه هوای راننده ۱۴ میلیون و۵۰ هزار تومان تعیین شده است.

اما در محصولات خانواده روآ نیز قیمت روآ سال بنزینی ۸ میلیون و ۸۵۵ هزار تومان، روآ سال دوگانه سوز ۹ میلیون و ۹۱۰ هزار تومان، روآ سال دوگانه سوز با ترمز ضد قفل و ایموییلایزر ۱۰ میلیون و ۳۳۰هزار تومان و روآ سال بنزینی با ترمز ضد قفل ۹ میلیون و۲۳۰ هزار تومان تعیین شده است.

در محصولات خانواده وانت‌ باردو، قیمت وانت‌ باردو ۶ میلیون و ۳۵۲ هزار و ۵۰۰ تومان، وانت‌ باردو با ترمز ضد قفل ۶ میلیون و ۶۷۲ هزار و ۵۰۰ تومان، وانت‌ باردو دوگانه‌سوز ۷ میلیون و ۴۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان و وانت‌ باردو دوگانه‌سوز با ترمز ضد قفل ۷ میلیون و ۷۳۲ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام شده است.

سایت پاتوق۹۸: در محصولات خانواده سمند، قیمت سمند SE معادل ۱۳ میلیون و۵۰۰ هزار تومان، سمند SE با کیسه هوای راننده ۱۳ میلیون و۶۰۰ هزار تومان، سمند EL معادل ۱۳ میلیون و۳۶۰ هزار تومان، سمند EL دوگانه سوز با ترمز ضد قفل و کیسه هوای راننده ۱۴ میلیون و۶۵۰ هزار تومان، سمند EL دوگانه سوز ۱۴ میلیون و۵۰ هزار تومان، سمند LX سال دوگانه سوز ۱۶ میلیون و۳۷۰ هزار تومان، سمند LX سال دوگانه سوز با کیسه هوای راننده ۱۶ میلیون و۴۷۰ هزار تومان، سمند LX سال ۱۵ میلیون و ۶۰ هزار تومان، سمند LX بنزینی با کیسه هوای راننده ۱۵ میلیون و۱۷۰ هزار تومان، سمند LX مالتی پلکس با کیسه هوای راننده ۱۵ میلیون و۲۲۰ هزار تومان، سمند LX مالتی پلکس ۱۵ میلیون و۱۱۰ هزار تومان، سمند ال.ایکس EFY پایه گاز‌سوز ۱۶ میلیون و۷۸۰ هزار تومان، سمند ال.ایکس EFY پایه گاز‌سوز با کیسه هوای راننده ۱۶ میلیون و۸۸۰ هزار تومان، سمند سوپر ۲۱ میلیون و۲۰ هزار تومان و سورن ELX معادل ۱۸میلیون و۵۰ هزار تومان، سمند ال.ایکس EFY بنزینی ۱۵ میلیون و ۷۸۰ هزار تومان، سمند ال.‌ایکس EFY بنزینی MUX (مالتی پلکس) معادل ۱۵ میلیون و۸۳۰ هزار تومان و سمند ال‌.ایکس EFY بنزینی MUX (مالتی پلکس) با کیسه هوای راننده ۱۵ میلیون و ۹۳۰ هزار تومان تعیین شده است.

در محصولات خانواده پژو ۲۰۷، قیمت پژو ۲۰۷ معمولی ۱۷ میلیون و ۵۳۵ هزار تومان و پژو ۲۰۷ اتوماتیک ۱۹ میلیون و ۸۵۵ هزار تومان تعیین شده است.

در محصولات خانواده پژو ۲۰۶ صندوقدار، قیمت مدل با کیسه هوای راننده و سرنشین V20 صندوقدار ۱۵ میلیون و ۵۵ هزار تومان، پژو ۲۰۶ SD- V1 با ترمز ضد قفل و کیسه هوای راننده ۱۵ میلیون و ۷۷۰ هزار تومان، مدل V1 صندوقدار با کیسه هوای راننده و سرنشین ۱۵ میلیون و ۸۶۵ هزار تومان، پژو ۲۰۶ SD-V8 معادل ۱۷میلیون و ۲۲۵ هزار تومان و پژو ۲۰۶ SD- V9 معادل ۱۹ میلیون و ۶۹۵ هزار تومان، پژو ۲۰۶ SD-V2 با ترمز ضد قفل و کیسه هوای راننده ۱۷ میلیون و ۳۸۰ هزار تومان و ۲۰۶ صندوقدار V2 با کیسه هوای راننده و سرنشین پایه گاز‌سوز ۱۷ میلیون و ۴۷۵ هزار تومان قیمت‌گذاری شده است.

در محصولات خانواده ۲۰۶، قیمت مدل تیپ دو با کیسه هوای راننده و سرنشین ۱۴ میلیون و ۷۰۵ هزار تومان، پژو ۲۰۶ تیپ سه ۱۵ میلیون و ۵۰۵ هزار تومان، پژو ۲۰۶ تیپ پنج معادل ۱۶ میلیون و ۲۷۵ هزار تومان و پژو ۲۰۶ تیپ ۶ با گیربکس اتوماتیک ۱۸ هزار و ۶۳۵ هزار تومان تعیین شده است.

در محصولات خانواده تندر۹۰ نیز قیمت تندر ۹۰ EI به همراه ترمز ضد قفل ۱۳ میلیون و۱۰۰ هزار تومان، تندر۹۰ E1 به همراه ترمز ضد قفل و کیسه هوای راننده و سرنشین ۱۳ میلیون و۵۰۰ هزار تومان، تندر۹۰ LP + معادل ۱۵میلیون و ۱۰۰ هزار تومان، تندر۹۰ دوگانه سوز E1 به همراه ترمز ضد قفل ۱۳ میلیون و۹۴۰ هزار تومان، تندر۹۰ دوگانه‌ E1 به همراه ترمز ضد قفل و کیسه هوای راننده و سرنشین ۱۴ میلیون و۳۴۰ هزار تومان و تندر۹۰ دوگانه LP به همراه CNG معادل ۱۶ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان قیمت‌گذاری شده است.

در محصولات خانواده سوزوکی نیز مدل گرند ویتارا اتوماتیک۲۴۰۰ سی‌سی فول معادل ۴۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، سوزوکی گرند ویتارا اتوماتیک ۲۴۰۰ سی‌سی معادل ۴۵ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان، سوزوکی گرند ویتارا دستی ۲۴۰۰ سی‌سی فول معادل ۴۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان و سوزوکی گرند ویتارا دستی ۲۴۰۰ سی‌سی ۴۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان تعیین شده است.

گفتنی است، قیمت‌های جدید تا پایان امسال ۱۳۹۰ معتبر خواهد بود

منبع:پاتوق98

چهارشنبه 6/7/1390 - 14:50
اخبار

به گزارش پاتوق۹۸، غول جستجو، گوگل، ۲۷ سپتامبر (۵ مهر) وارد سیزدهمین سال از زندگی خود شد. گوگل سیزدهمین سالگرد تولد خود را در صفحه اصلی با لوگوی ویژه‌ای جشن گرفته است. کلیلک بر روی این لوگو، کاربر را به صفحه نمایش نتایج جستجو برای کلمه «google» هدایت می کند.

لری پیج و سرگی برین، در سال ۱۹۹۸ گوگل را تنها با چهار دستگاه کامپیوتر و سرمایه مالی ۱۰۰ هزار دلار راه اندازی کردند. آن‌ها معتقد بودند که یک موتور جستجوی قوی، می تواند دنیا را تغییر دهد.

 

تولدت مبارک گوگل +عکس

۴ سپتامبر ۱۹۹۸ شرکت گوگل تاسیس شد، ۱۱ روز بعد، دامنه Google.com ثبت شد و ۲۷ سپتامبر به طور رسمی فعالیت آن‌ها آغاز شد. گوگل هر ساله در ۲۷ سپتامبر سالروز تولد خود را جشن می‌گیرد.

در حالی که گوگل سیزدهمین سال فعالیت خود را جشن می گیرد، پرونده ای در کمیته قضایی سنای امریکا در حال پیگیری بی‌طرفی این موتور جستجو در نمایش نتایج جستجو است و از سوی دیگر در، در حال رقابت با رقیبی قدرتمند در شبکه‌های اجتماعی است، به نام فیس‌بوک. با این حال، شرکت گوگل اکنون قدرت بلامنازع دنیای اینترنت است

منبع:پاتوق98

چهارشنبه 6/7/1390 - 14:48
لطیفه و پیامک

اس ام اس های بسیار زیبای عاشقانه | مهر ماه ۹۰

خسته شدم از بس به آدمایی که میخوان جای تو رو توی قلبم بگیرن گفتم :

ببخشید اینجا جای دوستمه ، الان برمیگرده !

.

.

.

دوبیتی عاشقانه

به امیدی که وفا خواهم دید / از تو تا چند جفا خواهم دید

گر توان وصل تو را دید به خواب / این چنین خواب کجا خواهم دید

طاق ابروی تو گر قبله شود / خوش اثر ها ز دعا خواهم دید . . .

(فروغی بسطامی)

.

.

.

پیامک عاشقانه

آیا می دانی بدست آوردنت

تنها “استثناء” در

خواستن ، توانستن است . . . ؟

.

.

.

sms عاشقانه

شمع، این مساله را بر همه کَس روشن کرد

که توان تا به سحر ، گریه ی بی شیون کرد . . .

.

.

.

اس ام اس جدید عاشقانه

پیرم و گاهی دلم یاد جوانی می‎کند / بلبل شوقم هوای نغمه‎خوانی می‎کند

همتم تا می‎رود ساز غزل گیرد به دست / طاقتم اظهار عجز و ناتوانی می‎کند . . .

.

.

.

جملات زیبای عاشقانه

تمامی مزرعه کافر صدایش میزدند

گل آفتاب‌گردان کوچکی را که عاشق باران شده بود . . .

.

.

.

اس ام اس های زیبای عاشقانه

یک مترسک خریده ام

عطر همیشگی ات را به تنش زده ام

در گوشه اتاقم ایستاده

درست مثل توست ، فقط اینکه روزی هزار بار از رفتنش مرا نمی ترساند . . .

منبع : سایت پاتوق ۹۸

.

.

.

جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

حالم را پرسیدند ، گفتم رو به راهم ! نمی دانند رو به راهی هستم که تو رفته ای . فار

.

.

.

بی من نرو آن سوی فردای زمانه

بی من نشو دمساز تنهای ترانه

با من بمان این روزهای بی بهانه

با من بمان با دردهای عاشقانه

.

.

.

تقدیم به کسی که هنوز هم تکه ای از آسمان در چشمانش

و جرعه ای از دریا در دستانش و تجسمی زیبا از خاطره ها و ایثارهای سرخ

در معبد ارغوانی دلش به یادگار مانده است . . .

.

.

.

وقتی پروانه عشق در تاری بیفتد که عنکبوتش سیر باشد

تازه قصه زندگی آغاز شده است زیرا دیگر نه می تواند پرواز کند نه بمیرد . . .

.

.

.

قاصدکها هم مانند تو

بعد از کلی آرزو مرا ترک گفتند

انگار این رسم طبیعت است !

منبع : سایت پاتوق ۹۸

.

.

.

.

.

.

ما پیغام دوستیمان را با دود بهم می رسانیم .

نمی دانم انسو برای تو تکه چوبی هست یا نه؟

من این سو جنگلی را به اتش کشیده ام . . .

.

.

.

آدما دو جور زندگی میکنن یا غرورشونو زیر پاشون میذرانو با انسانها زندگی میکنن.

یا انسانهارو زیر پاشون میذارنو با غرورشون زندگی میکنن . . .

.

.

.

چه فرقی میکند مهره ی سیاه باشم یا سفید

چشمانت با اولین حرکت ماتم میکند . . .

.

.

.

این روزها آب وهوای دلم آنقدر بارانی ست

که رخت های دلتنگیم را فرصتی برای خشک شدن نیست . . .

.

.

.

صرف فعل “دوست داشتن” بسیار سخت است

گذشته اش که به هیچ وجه ساده نیست

حالش کاملاً اخباری ست

آینده اش هم شرطی . . .

.

.

.

دلیل اینکه تو را طلب نمیکنم ، بی نیازی نیست

گاهی وقت ها باید صبور بود . . .

منبع : سایت پاتوق۹۸

.

.

.

من ساده فکر میکردم تا ابد کنار تو بودم ولی چه سود

خوشبخت آنکسی که دلت را ز من ربود . . .

.

.

.

از کویر آمده‌ام

چشمم از خاطره ریگ پُر است

ابر من باش و دلم را بتکان . . .

.

.

.

.

اینقدر خودم و براش کوچیک کردم که فکر نکنه ازش بزرگترم

افسوس که منو به خاطر کوچیکیم تنها گذاشت . . .

.

.

.

گاه یک لبخند انقدر عمیق میشود که گریه می کنیم

گاه یک نغمه انقدر دست نیافتنی میشود که با ان زندگی می کنیم

گاه یک نگاه انچنان سنگین میشود چشمانمان رهایش نمی کند

گاه یک عشق انقدر ماندگار می شود که فراموشش نمی کنیم

چهارشنبه 6/7/1390 - 14:46
موبایل

قاب محافظ چوبی دوربین آیفون !!

موارد چوبی زیبا طراحی شده برای صاحبان آیفون که عاشق عکاسی است.

سایت پاتوق۹۸ :  از بامبو پایدار و گردو ساخته شده، موارد آیفون دوربین استفاده از قدرت طبیعی چوب برای محافظت از تلفن است. طرح های پیچیده لیزر حکاکی کمک به ایجاد نگاه و احساس از یک دوربین کلاسیک

قاب محافظ چوبی دوربین آیفون !!

قاب محافظ چوبی دوربین آیفون !!

قاب محافظ چوبی دوربین آیفون !!

قاب محافظ چوبی دوربین آیفون !!

قاب محافظ چوبی دوربین آیفون !!

منبع:پاتوق98

چهارشنبه 6/7/1390 - 14:41
نوجوان و جوان

کلیپی زیبا از جوانی که عاشق رهبر هست

 

 

.-.-.-.-.–.-.-.-.-.–.-.-.-.-.–.-.-.-.-.-

دانلود فایل click here download

 

حجم :۷۵۴ KB

-.-.-.-.-.–.-.-.-.-.–.-.-.-.-.–.-.-.-.-

چهارشنبه 6/7/1390 - 14:35
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته