• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 168
تعداد نظرات : 226
زمان آخرین مطلب : 5011روز قبل
دعا و زیارت
نشانه هاى مؤمن
« إِنَّ الْمُؤْمِنَ اتَّخَذَ اللّهَ عِصْمَتَهُ وَ قَوْلَهُ مِرْآتَهُ، فَمَرَّةً یَنْظُرُ فى نَعْتِ الْمُؤمنینَ وَ تارَةً یَنْظُرُ فى وَصْفِ المُتَجَبِّرینَ، فَهُو مِنْهُ فى لَطائِفَ وَ مِنْ نَفْسِهِ فى تَعارُف وَ مِنْ فِطْنَتِهِ فى یَقین وَ مِنْ قُدْسِهِ عَلى تَمْکین ».
به راستى که مؤمن خدا را نگهدار خود گرفته و گفتارش را آیینه خود، یک بار در وصف مؤمنان می نگرد و بار دیگر در وصف زورگویان، او از این جهت نکته سنج و دقیق است و اندازه و قدر خود را می شناسد و از هوش خود به مقام یقین می رسد و به پاکى خود استوار است.
يکشنبه 20/10/1388 - 8:57
ایرانگردی

روستای ماخونیك به‌ دلیل قد و قامت كوتاه ساكنان آن، به لی لی پوت ایران و سرزمین آدم كوتوله‌ها مشهور است.

در 142 كیلومتری شهرستان بیرجند واقع در استان خراسان جنوبی كه تا مرز افغانستان فقط حدود نیم ساعت فاصله دارد، روستایی شبیه سرزمین لی لی پوت داستان افسانه‌ای گالیور، وجود دارد.

خانه‌های روستاییان ماخونیك شكل هندسی خاصی ندارند و آداب و رسوم ساكنان آن از نحوه قضاوت تا شیوه كشاورزی و از چگونگی تقسیم ارث تا بازی‌ها همگی از گذشته‌های دور جریان داشته و بیش‌تر آن‌ها دست نخورده باقی مانده است.

هالی ماخونیك اصلیت افغانی دارند و در حدود سه چهار قرن پیش به این ناحیه آمده‌اند. ازدواج فامیلی میان كوتاه قدها و نوع تغذیه سبب شده بود كه افراد این روستا كوتاه قد باشند؛ ولی چند سالی می‌شود، با تغییر وضعیت تغذیه‌ی اهالی و مصرف قرص و قطره آهن، نسل جدید بهتر شده‌اند.
مردم ماخونیك تا 50 سال پیش، چای نمی‌نوشیدند، شكار نمی‌كردند و اصلاً گوشت نمی‌خوردند و هنوز سیگار نمی‌كشند، چون این كارها را گناه می‌دانستند. ورود تلویزیون به این روستا به معنای ورود شیطان بود و اهالی تا چند سال پیش به تلویزیون می‌گفتند؛ شیطان. آن‌ها هرگز اجازه نمی‌دادند كودكان پای تلویزیون بنشینند و جادو شوند

 

 

 
 
http://nimool.com/nletter/88/9/4/4/Image_12.jpg

چهارشنبه 16/10/1388 - 14:11
دانستنی های علمی


این جمله با کلمه ای یک حرفی آغاز می شود٬ کلمه دوم دو حرفیست٬‌ چهارم چهار حرفی... تا بیستمین کلمه بیست حرفی
نویسنده این جمله یا مغز دستور زبان بوده یا بی کار:


I do not know where family doctors acquired illegibly perplexing handwriting nevertheless, extraordinary pharmaceutical intellectuality counterbalancing indecipherability, transcendentalizes intercommunications incomprehensiblenes s

ترجمه جمله:
نمیدانم این دكترهای خانواده گی این دست خطهای گیج کننده را از کجا کسب میکنند.با این حال سواد پزشکی انها غیر قابل کشف بودن این دست خط ها را جبران کرده و بر غیر قابل کشف بودن انها ( دست خط ) برتری میجوید.

چهارشنبه 16/10/1388 - 13:59
دعا و زیارت

«اصهب» در لغت به معنای شتر سرخ موست و به رومیان نیز از جهت رنگ چهره و دشمنی با اسلام گفته می‌شود1 و به معنای خاص، نام یکی از از دو مدّعی قدرت و رقیب سفیانی است. بر اساس روایات «اصهب و ابقع» دو رهبر مخالف سفیانی‌اند که سفیانی در منطقة شام با آنها به نزاع برمی‌خیزد و بر آنان چیره می‌شود. (ابقع كسی است كه پوست بدنش سیاه و سفید باشد) روایات دربارة او و اصهب با اجمال بسیار سخن گفته‌اند. در این باره به حدیثی از امام باقر(ع) برمی‌خوریم که می‌فرمایند: «از شرّ اصهب ابرص پرهیز کن! پرسیدند: اصهب کیست؟ فرمود: ابقع. پرسیدند: ابقع کیست؟ فرمود: ابرص. سپس فرمود: از شرّ سفیانی نیز پرهیز کن» در این حدیث اصهب و ابقع یک نفر معرفی شده2 امّا بر اساس بیشتر احادیث اصهب و ابقع نام دو نفر است.

احتمالاً اصهب غیر مسلمان است؛ زیرا برخی از روایات او را با صفت «علج» معرفی کرده‌اند و این تعبیر معمولاً دربارة «سربازان کافر» به کار می‌رود. امّا از روایاتی که ابقع و اصهب را نکوهش کرده‌اند چنین برمی‌آید که مواضع سیاسی آنان مخالف اسلام و طرفدار دشمنان دین و کافرند. بنابراین معنی اختلاف و درگیری دو گروه نظامی ‌در سرزمین شام که در روایات آمده همان اختلاف دو زمامدار برسر زمامداری منطقه است. به نظر می‌رسد که فرماندهی ابقع، در پایتخت قرار دارد. چون روایات دلالت دارند که قیام اصهب از خارج پایتخت یا مرکز آغاز می‌شود. هیچ یک از این دو فرمانده نمی‌توانند بر دیگری پیروزی قاطعی به دست آورند. سفیانی از این فرصت استفاده کرده، از خارج پایتخت دست به یورش می‌زند و هر دو نفر را تار و مار می‌کند.3

امام علی(ع) فرموده‌اند: «از شام سه پرچم برافراشته می‌شود: پرچم اصهب، ابقع و سفیانی».4 امام رضا(ع) نیز می‌فرمایند:«از نشانه‌های ظهور آن حضرت ویرانی شام به هنگام برخورد سه لشكر در زیر پرچم‌های سفیانی، اصهب و ابقع است». 5

سفیانی ابتدا به جنگ با ابقع می‌پردازد و پس از آن اصهب را سرکوب می‌کند و بر شام استیلا می‌یابد. چنان‌که امام باقر(ع) در حدیث معتبری فرموده‌اند: «اوّلین سرزمینی که خراب می‌شود، سرزمین شام است. در این هنگام سه پرچم (لشكر) با یکدیگر به نزاع برمی‌خیزند: پرچم اصهب و ابقع و سفیانی. سفیانی با ابقع مواجه می‌شود و با یکدیگر می‌جنگند. سفیانی او و یارانش را می‌کشد و پس از آن اصهب را می‌کشد».6 هم چنین در روایتی دیگر آمده است: «هنگامی ‌که کافر در شام به هلاکت برسد، اصهب کافر قیام می‌کند وتسخیر مرکز (شام) بر او سخت می‌شود و طولی نمی‌کشد که او نیز کشته می‌شود و حکومت به اتراک می‌رسد و در شام گرانی پدید آید و رویدادها پشت سر هم روی می‌دهد و در هر قدمی‌جنگ برپا می‌شود».7

در حدیث دیگری امام صادق(ع) می‌فرمایند: «در آن هنگام سه پرچم در شام به اهتزاز درمی‌آید که پرچم‌های سفیانی، اصهب و ابقع است و مردم شام زیر این سه پرچم نبرد می‌کنند». این حدیث به روشنی دلالت می‌کند که خروج اصهب و ابقع با خروج سفیانی هم‌زمان است و طبعاً مقارن ظهورحضرت بقیّـ[‌الله(ع) و از نشانه‌های نزدیك بودن ظهور خواهد بود. بدون تردید شورش سفیانی از روزی که خروج کرده تا روزی که نام و نشانی از او باقی نباشد، از 14 ماه تجاوز نمی‌کند.8

علامه شهید سید محمد صادق صدر در سخنانی می‌فرمایند: «دمشق (شام) در آن زمان میدان جنگ‌های داخلی و تنازعات مسلحانه میان گروه‌های سه‌گانه (تحت فرمان ابقع، اصهب و سفیانی که مانند مرکز ثقل نیروهای سیاسی و نظامی ‌می‌شود) خواهد شد. هر سه از صراط مستقیم حقّ منحرف گشته‌اند و هر کدام تاج و تخت و حکومت را برای خود می‌طلبند. (روایات تفکرات و عقاید آنها را برای ما به روشنی بیان کرده‌اند) ابقع و سپاهیانش با سفیانی می‌جنگند که منجر به پیروزی سفیانی وکشته شدن ابقع و یارانش می‌شود. در جنگ سفیانی با اصهب هم، چنین اتفاقی تکرار می‌شود و فاتح نهایی جنگ‌ها سفیانی است. این اتفاقات مصداق بارز این آیه است که: «فاختلف الأحزاب من بینهم فویلٌ للذّین کفروا من مشهد یومٍ عظیمٍ؛ احزاب با هم بر سرآنچه در میانشان بود اختلاف کردند پس وای بر آنها (از آنچه) برقیامت (برسرآنها خواهد آمد)».
10
در پایان باید گفت درگیری ابقع، اصهب و سفیانی و چیره شدن سفیانی بر آن‌دو از حوادث پیش از ظهور است که بر اساس روایات وارده به وقوع می‌پیوندد

 

منبع : سایت موعود 

سه شنبه 15/10/1388 - 13:38
دعا و زیارت

این مطلب از همین سایت برداشت شده است.
  • توبه‌ی حضرت ابو البشر، آدم علیه السلام

«فَتَلَقَّی‌ آدَمُ‌ مِن‌ رَبِّهِ‌ كَلِماتٍ‌ فَتَابَ‌ عَلَیهِ‌»
آدم‌ وقتی‌ با وسوسه‌ شیطان‌ از بهشت‌ بیرون‌ رفت‌ و از آن‌ مرتبه‌ الهی‌ نزول‌ كرد، خداوند متعال‌ كلمات‌ و اسمای‌ خمسه‌ی‌ معصومین‌ را به‌ وی‌ القا كرد و این‌ كلمات‌ به ‌قلب‌ آدم‌ رسید (اسماء طیبه‌ و خمسه‌: محمد و علی‌، فاطمه‌، حسن‌ وحسین‌ -كه درود و سلام بی پایان خداوند بر آنان باد- است)‌ كه‌ خداوند متعال‌ به‌ بركت‌ این‌ اسامی‌ و وجود مقدس‌ آنان‌ از غفلت‌ و قصور آدم‌ درگذشت‌.


  • استمداد حضرت‌ سلیمان‌ پیامبر (ع)

در لوح‌ نقره‌ای‌ كه‌ با حاشیه‌ جواهرات‌ گرانبها، مرصع‌ در وسطش‌ خطوطی‌ به‌ حروف‌ طلایی‌ نگارش‌ یافته‌ بود، در جنگ‌ جهانی‌ اول‌ (1916 میلادی‌) به‌ وسیله‌ سربازان ‌انگلیسی‌ در چند كیلومتری‌ بیت‌ المقدس‌ ـ كه‌ مشغول‌ سنگرگیری‌ و حمله‌ بودند ـ در دهكده‌ كوچكی‌ به‌ نام‌ «اونتره‌» كشف‌ گردید كه‌ بعد از ترجمه‌ و بررسی‌ در سوم‌ ژانویه‌(1920) معلوم‌ شد كه‌ این‌ لوح‌ مقدسی‌ است‌ به‌ نام‌ «لوح‌ سلیمانی‌» و سخنانی‌ از حضرت ‌سلیمان‌ را در بر دارد كه‌ به‌ الفاظ‌ عبری‌ قدیم‌ نگارش‌ یافته‌ است‌ كه‌ ترجمه‌ لوح ‌سلیمانی‌ بدین ‌قرار است‌:

الله‌
احمد          
ایلی‌
باهتول‌
حاسن‌          
حاسین‌

یاه‌ احمد! مقذا = ای‌ احمد ! به‌ فریادم‌ رس‌

یاه‌ ایلی‌! الضطاه‌ = یا علی‌! مرا مدد فرمای‌

یاه‌ باهتول‌! اكاشئی‌ = ای‌ بتول‌! نظر مرحمت‌ فرمای‌

یاه‌ حاسن‌! اضو مظع‌ = ای‌ حسن‌! كرم‌ فرمای‌

یاه‌ حاسین‌! بارفو = یا حسین‌! خوشی‌ بخش‌

همین‌ سلیمان‌ اكنون‌ به‌ این‌ پنج‌ بزرگوار استغاثه‌ می‌كند

بذات‌ الله‌ كم‌ ایلی‌ = و علی‌ قدره‌ی‌ الله‌ است‌

اعضای‌ كمیته‌ چون‌ بر مضمون‌ نوشته‌ لوح‌ مقدس‌ اطلاع‌ یافتند هریك‌ با دیده‌ تعجب‌ به‌ دیگری‌ نگریستند و انگشت‌ حیرت‌ به‌ دندان‌ گزیده‌ و پس‌ از تبادل‌ نظر قرار براین‌ شد كه‌ این‌ لوح‌ در موزه‌ سلطنتی‌ بریتانیا گذاشته‌ شود، ولی‌ بعد آن ‌را در رازخانه‌ كلیسای‌ انگلستان‌ گذارده‌ كه‌ فقط‌ «اُسقف‌» از آن‌ اطلاع‌ داشته‌ باشد.

 
  • استغاثه‌ نوح‌ پیامبر(ع) برای‌ نجات‌ كشتی‌ از پنج‌ تن‌

در ژوئیه‌ 1951 میلادی‌ گروهی‌ از دانشمندان‌ معدن‌ شناس‌ روسی‌، هنگام‌ معدن‌یابی‌ و كندن‌ زمین‌ به‌ تخته‌ چوب‌های‌ پوسیده‌ای‌ برخوردند كه‌ بعد از تحقیقات‌ وبررسی‌ كامل‌ باستان‌شناسی‌ فهمیدند كه‌ متعلق‌ به‌ بقایای‌ كشتی‌ نوح‌ است‌. در بین‌ این‌چوب‌های‌ پوسیده‌ به‌ تكه‌ تخته‌ چوب‌ مستطیلی‌ برخوردند كه‌ همه‌ را به‌ حیرت‌ انداخت‌، زیرا در اثر گذشت‌ زمان‌ كهنگی‌ و پوسیدگی‌ به‌ تمام‌ چوب‌ها راه‌ یافته‌ بود جز این‌ تخته‌چوب‌ كه‌ 14 اینچ‌ طول‌ و 10 اینچ‌ عرض‌ داشت‌ و حروفی‌ چند بر آن‌ منقّش‌ بود. دولت ‌روس‌ برای‌ تحقیق‌ و بررسی‌ درباره‌ این‌ تخته‌ چوب‌ در 27 فوریه‌ (1953 میلادی‌)كمیته‌ای‌ تشكیل‌ داد كه‌ اعضای‌ آن‌ باستان‌شناسان‌ و استادان‌ آشنا به‌ زبان‌های‌ عتیق ‌بودند كه‌ اسامی‌ این‌ اساتید در صفحه‌ 36 و 37 كتاب‌ "علی‌ و پیامبران"‌ ضبط‌ و نگاشته ‌شده ‌است‌.

لذا پس‌ از 8 ماه‌ تحقیق‌ و كاوش‌ اسرار آن‌ تخته‌چوب‌ برای‌ كمیته‌ كشف‌ گردید ومعلوم‌ شد كه‌ این‌ تخته‌ چوب‌ از كشتی‌ حضرت‌ نوح‌ پیامبر(ع) است‌ كه‌ برای‌ تَیمُّن‌ و مددخواهی‌، چیزهایی‌ برآن‌ نوشته‌ و بر كشتی‌ نصب‌ كرده‌ است‌. در وسط‌ تخته‌ یك‌ تصویرپنجه‌ نمایی‌ وجود داشت‌ كه‌ عبارتی‌ چند به‌ زبان‌ سامانی‌ برآن‌ نگاشته‌ بود (زبان‌ رایج‌ درزمان‌ حضرت‌ نوح‌(ع) و تا چندی‌ بعد از زمان‌ نوح‌ زبان‌ سامی‌ یا سامانی‌ بود و زبان‌های‌عبرانی‌، سریانی‌، قیهانی‌، قبطی‌، عربی‌ و غیره‌ از شاخه‌های‌ مختلف‌ همان‌ زبان‌ است‌). ترجمه‌ و شرح‌ آن‌ بدین‌قرار است‌:

ای‌ خدای‌ من‌  ای‌ مددكار من‌
به‌ لطف‌ و مرحمت‌ خود و به‌ طفیل‌ ذوات‌ مقدس‌؛
محمد، ایلیا، شُبّر، شُبیر و فاطمه، دست‌ مرا بگیر؛
این‌ پنج‌ وجود مقدس‌ از همه‌ با عظمت‌تر و واجب ‌الاحترام‌ هستند و تمام‌ دنیا برای ‌آنان‌ بر پا شده‌ است‌.
پروردگارا به‌ واسطه‌ نامشان‌، مرا مدد فرمای‌!
تو می‌توانی‌ همه‌ را به‌ راه‌ راست‌ هدایت‌ نمایی‌.

توضیحات‌ بیشتر و تصویر لوح‌ كشتی‌ حضرت‌ نوح‌(ع) و انتشار خبر آن‌ در مجلات ‌و روزنامه‌های‌ دنیا به‌ طور كامل‌ در كتاب‌ علی‌ و پیامبران‌ آورده‌ شده‌ است‌.

 
  • استغاثه‌ حضرت‌ یوسف‌ علیه السلام بر امام حسین

در آن‌ هنگام‌ كه‌ برادران‌ یوسف‌ او را به‌ چاه‌ انداختند. در اعماق‌ چاه‌ جبرئیل‌ به ‌یوسف‌ فرمود: برای‌ نجات‌ خود توسل‌ به‌ این‌ ذوات‌ مقدس‌ پنج‌ تن‌ بنما كه‌ همانا "محمد، علی‌، فاطمه، حسن‌ و حسین‌ -صلوات الله علیهم اجمعین- می‌باشند.
پس‌ حضرت‌یوسف‌ چنین‌ نمود و خداوند متعال‌ موجبات‌ نجات‌ و خلاصی‌ او را فراهم‌ ساخت‌.


  • "مهاتما بده"‌ و امام حسین علیه السلام

حسین‌ جان‌! عظمت‌، شخصیت‌، تحمل‌ مصائب‌ و سختی‌های‌ تو را نه‌ تنها انبیای‌الهی‌ و فرشتگان‌ آسمان‌ و ادیان‌ مختلف‌ و مكاتب‌ گوناگون‌ بیان‌ نموده‌ و با دیده‌ تكریم‌ وتعظیم‌ بر آن‌ اشك‌ ریخته‌اند، بلكه‌ «مهاتما بده‌» كه‌ از بزرگان ‌است‌ و عده‌ای‌ هم‌ او را یكی‌ از پیامبران‌ می‌دانند بعد از تعبیر و تفسیر فراوان‌ كه‌ در مورد عظمت‌ و شوكت‌ حضرت‌ محمد صلی الله علیه و آله و حضرت‌ علی‌ علیه السلام و خوابی‌ كه‌ دیده‌ و نوید و بشارت ‌آمدن‌ وجود مقدس‌ علی‌ و شكافته‌ شدن‌ دیوار كعبه‌ و را می‌دهد و بشارت‌ آمدن‌ پیامبر گرامی‌ اسلام‌ را می‌دهد در بستر مرگ‌ وقتی‌ شاگردش‌ «آنند» را گریان‌ و مضطرب‌ می‌بیند او را به‌ آمدن‌ خاتم‌ پیامبران‌ ـ كه‌ نور خدا و عالم‌ به‌ اسرار هستی ‌و صاحب‌ یك‌ تاج‌ پنج‌ پهلو كه‌ مانند خورشید و ماه‌ می‌درخشد و نام‌ الماس‌ بزرگ‌ آن‌ «آلیا» باشد ـ بشارت‌ می‌دهد و سپس‌ می‌گوید: آنند! به‌ یاد داشته‌ باش‌ كه‌ آن‌ انسان‌های ‌پاك‌ در ابتدا آفریده‌ شده‌اند ولی‌ هنوز به‌ ظاهر شدنشان‌ بسیار مانده‌است‌.

ستمگران‌ دُردانه‌های‌ (فرزندان‌) وی‌ را بسی‌ زیان‌ و آزار رسانند و برای‌ ریشه‌ كن‌كردن‌ آنان‌ از چیزی‌ فرو گذار نكنند و دست‌ به‌ هر عمل‌ ضد انسانی‌ زنند.

اما خدا نام‌ و كار و مقصد او و نسل‌ او را تا آخر دنیا باقی‌ خواهد گذاشت‌.

همین ‌طور ادامه‌ می‌دهد و می‌گوید: خوشا به‌ حال‌ آنان‌ كه‌ با او و همراهان‌ او همراهی‌ كنند.

اكنون‌ ای‌آنند! بیش‌ از این‌ نمی‌توانم‌ به‌ تو یاد دهم‌ (و اسرار را برایت‌ ظاهر كنم‌).

سید علی‌ اكبر قریشی‌

منابع‌:

1ـ قرآن‌ كریم‌.
2ـ مفاتیح‌ الجنان‌.
3ـ امام‌ حسین‌، حاج‌ سید ابوالفضل‌ تقوی‌.
4ـ نردبان‌ آسمان‌، حضرت‌ آیت‌ الله‌ بهاء ال
سه شنبه 15/10/1388 - 13:32
ادبی هنری
محتسب مستی به ره دید و گــــــــــــــــــریبانش گرفت

مست گفت : ای دوست این پیراهن است افسار نیست

گفت : مستی زان سبب افتان و خــــــــیزان می روی

گفت : جرم راه رفتن نیست، ره همـــــــــــــوار نیست

گفت : مـــــــــــــــــــــــــی باید تو را تا خانه قاضی برم

گفت : رو صبح آی، قاضـــــــــی نیمه شب بیدار نیست

گفت : تا داروغـــــــــــــــــه را گوئیم، در مسجد بخواب

گفت : مسجد خوابگاه مــــــــــــــــــــــــردم بدکار نیست

گفت : دیناری بده پنهان و خــــــــــــــــــود را وارهان

گفت : کار شرع، کار درهم و دیــــــــــــــــنار نیست

گفت : آنقدر مســــــــــــتی زهی از سر برافتادت کلاه

گفت : در سر عـــــــــــقل باید، بی کلاهی عار نیست

گفت : باید حد زنند هشـــــــــــــــــیار مردم، مست را

گفت : هشیاری بیار، این جا کسی هشـــــیار نیست
دوشنبه 14/10/1388 - 9:38
اقتصاد

 نکته : ثبت این مطلب صرفاً به منظور اطلاع رسانی است و نویسنده اصلاً مسئولیتی نسبت به آن ندارد

شاید برای کسانی که زیاد در اینترنت سر و کار داشته باشند پیش آمده باشد که مفهوم تجارت الکترونیکی را یاد بگیرند. مثلاً تبلیغ یک سایت، فروش سی دی های آموزش تجارت الکترونیک باشد و شخص بازدید کننده را به فکر فرو ببرد که مفهوم این واژه چیست؟

البته بنده قصد ندارم که درباره تجارت الکترونیک توضیح بدهم، اما می بایست قبل از پرداختن به موضوع، این لغت نیز شناسایی شود.

تعریف ویكی پدیا از تجارت الکترونیک :

"تجارت الکترونیکی را می‌توان انجام هرگونه امور تجاری بصورت آنلاین و ازطریق اینترنت بیان کرد . این تکنیک در سالهای اخیر رشد بسیاری داشته‌است و پیش‌بینی می‌شود بیش از این نیز رشد کند . تجارت الکترونیکی به هرگونه معامله‌ای گفته می‌شود که در آن خرید و فروش کالا و یا خدمات از طریق اینترنت صورت پذیرد و به واردات و یا صادرات کالا ویا خدمات منتهی می‌شود . تجارت الکترونیکی معمولا کاربرد وسیع تری دارد، یعنی نه تنها شامل خرید و فروش از طریق اینترنت است بلکه سایر جنبه‌های فعالیت تجاری ، مانند خریداری ، صورت بردار ی از کالاها ، مدیریت تولید و تهیه و توزیع و جابه‌جایی کالاها و همچنین خدمات پس از فروش را در بر می‌گیرد . البته مفهوم گسترده‌تر تجارت الکترونیک، کسب و کار می‌باشد".

تجارت الکترونیک

 

سایت های کلیکی چیست؟

 شاید یکی از مهم ترین تجارت کاربران، تبلیغ سایت ها و وبلاگ ها در سایت های کلیکی باشد. این گونه سایت ها جهت بالا بردن رتبه بازدید خود یا بعضاً مراجعات کاربران به سایت های خود، اقدام به تبلیغ در سایت های کلیکی می کنند.

مفهوم تبلیغ با یک کلیلک

 بعد از عضویت در سایت های کلیکی، این سایت ها هر روز حدود 4 تا 40 لینک سایت را به اکانت شما می فرستد و شما می بایست با کلیک کردن روی آن سایت ها مبلغی پول را به حساب خود واریز نمائید. کلیک کردن روی هر سایت ساده به نظر می رسد، ولی شما می بایست حدود ده ثانیه ( در بعضی سایت ها 60 ثانیه) منتظر بمانید تا مبلغ به حساب شما ریخته شود. البته آن زمان نیز باید لینک تأئید را فشار دهید.

 مبلغ هر کلیک، از 0/1 سنت تا 10 دلار وجود دارد. ناگفته نماند که شما جهت دریافت پول خود می بایست مبلغ را به حدنصاب برسانید، مثلا در سایتی که بابت هر کلیک به شما 1 سنت می پردازد، شما باید 10 دلار پول ذخیره کنید تا بتوانید از آن استفاده کنید. در ضمن اگر قرار باشد روزی 10 لینک به شما داده شود، تازه شما در یک روز، 10 سنت کار می کنید.

 مفهوم آپ گرید کردن

آپ گرید کردن به معنی بالا بردن اکانت است، بدین منظور که شما می بایست زیر مجموعه های برای خود درست کنید. این موضوع به چه معنی است؟

جواب : اگر شما معرفی کننده (referer) این سایت به یکی از دوستان خود باشید، و او با دعوت نامه شما در آن سایت ثبت نام کند، شما یک زیر مجموعه درست کرده اید که با این کار شما با هر کلیک کردن او، مبلغی دریافت می کنید. بالطبع هر چه زیر مجموعه شما وسیع تر باشد، مبلغ بیشتری دریافت خواهید کرد.

  آیا پرداخت کردن این پول به کاربران، کار عاقلانه ای از طرف آن سایت کلیکی است؟

 در اصل آن سایت کلیکی مبلغی از پولی را به حساب شما واریز می کند که از تبلیغات سایت ها دریافت کرده است. مثلا با کلیک کردن روی یک لینک، سایت کلیکی 5 دلار دریافت میکند و شما 0/1 سنت. این کار برای سایت کلیکی بسیار سودمند است. یعنی شما مبلغی از پول دریافتی آن لینک تبلیغ شده را دریافت می کنید. ( 1 درصد).

 


 

 

چگونه می توان آن پول را دریافت کرد؟

 کاربر می بایست در یکی از بانک های اینترنتی alert pay یا pay pal یك حساب كاربری داشته باشد، که ساختن آن حساب کاربری کار مشکلی نیست. 

این بانک ها شرایط ویژه ای را برای خود در نظر گرفته اند. مثلاً شما براحتی می تواند پول دریافتی از سایت کلیکی به بانک alert pay واریز کنید، ولی آن بانک در بعضی شرایط بعضی شرایط، مثلاً تحریم یک کشور تمام آن پول را مصادره کرده و حتی یک سنت آن را هم پس نمی دهد!. البته برای گرفتن آن پول می توان از سایت های دیگر نیز اقدام نمود، یا می توان از پول به عنوان خرید های اینترنتی استفاده کرد که به نظر سودمندتر از دریافت آن است. ( مخصوصاً برای کاربران ایرانی).

نویسنده : میلاد رازقی پور 

 

 

دوشنبه 14/10/1388 - 9:28
سياست

"معمر قذافی در مراسم لیلةالقدر 27 رمضان گفت: امیدوارم روزی فرا برسد که بار دیگر حکومت فاطمی شیعیان در شمال آفریقا احیا شود و پرچمدار حکومت شیعی اعراب باشند، نه اقوام دیگر.

به گزارش «شیعه نیوز» به نقل از تابناک، روزنامه «الاخبار»،چاپ الجزایر با بیان مطلب بالا افزود: این تفکر باید از بین برود که تنها قوم فارس مدافع حریم اهل بیت هستند، بلکه ما نسبت به اظهار علاقه و عشق نسبت به اهل بیت اولویت داریم.

بنا بر این گزارش، قذافی همچنین گفته است: عاشورا از ماست، نبی اکرم از ماست ما شیعه رسول خداییم، ما شیعه علی هستیم، ما شیعه امام حسن و امام حسین و دوستدار فاطمه زهراییم، تاریخ علی بن ابیطالب از ماست و ما اولویت داریم که مدافع حریم اهل بیت باشیم تا دیگران و ما بیشتر از گروهی دیگر از مسلمانان نسبت به این خاندان احترام قالیم.

الاخبار افزود: او ناهنجاری‌ها و ناامنی‌ها در جهان اسلام را نتیجه دوری از فرهنگ صحیح اهل بیت عنوان کرد و افزود: مذاهب مختلف در جهان اسلام موجب شده که تفکر افراطی گری رواج پیدا کند و چهره زیبای اسلام و فرهنگ اهل بیت نزد جهانیان مخدوش شود و مسلمانان به افراد تروریست مبدل شوند و تنها راه نجات از این افراطی‌گری‌ها، تمسک به فرهنگ اهل بیت است.

این روزنامه الجزایری در ادامه نوشت: رهبر لیبی بار دیگر تأکید کرد: تنها احیای دوباره دولت شیعی فاطمی در شمال آفریقا، می‌تواند به وحدت تمامی جهان اسلام پیرامون اهل بیت منجر شود و من امیدوارم سران کشورهای اسلامی برای احیای دوباره این افتخار بزرگ جهان اسلام فکر کنند."

کسی نیست ازش بپرسه سرنوشت آیت الله صدرچه شد؟

سه شنبه 7/7/1388 - 9:47
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته