• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 55
تعداد نظرات : 9
زمان آخرین مطلب : 6137روز قبل
موبایل


شكاف امنيتي تزريق كد به فريم درIE

سايتMalware.com موفق به كشف يك شكاف امنيتي جديد درIE شده است. مدتها پيش وجود شكافهايي ازين دست درIE گزارش شده و ميكروسافت وصله هاي امنيتي جهت حل آن ارائه كرده بود(MS98-020).

اين شكاف امنيتي جديد به نفوذگر اجازه ميدهد در حالي كه مشغول مشاهده سايت او هستيد محتويات دلخواه خود را فريم مربوط به يك سايت مورد اعتماد شما تزريق كند. ازين طريق كد دلخواه نفوذ گر درZone مورد اعتماد شما اجرا خواهد شد و عملا امكان دارد هر برنامه اي توسط او بر روي كامپيوتر شما اجرا شود.

تا كنون گزارشات موجود تاكيد ميكنند كه اين شكاف امنيتي بر روي تمامي نسخه هايIE6 بر روي ويندوزXP كه به صورت كامل نيزpatch شده باشند موجود است.

راه حل:

گزينه زير را درSecurity Settings برنامهIE غير فعال كنيد:

"Navigate sub-frames across different domains"

از مشاهده محتواي سايتهايي كه به آنها اعتماد نداريد اجتناب كنيد.


 

دوشنبه 20/1/1386 - 4:14
موبایل

باز هم IE در خطر است!

كد مخربي براي سو استفاده از آسيب پذيري موجود در مرورگر اينترنتي IE مايكروسافت در حال گسترش و انتشار است، اما درصد خطرناك بودن آن پايين اعلام شده است.

سيستم‌هاي كاملاً Patch شده‌ي Windows XP SP2 و Windows 2000 SP4 در معرض خطر اين حملات جديد قرار دارند.

خبر انتشار اين كد درست سه روز پس از عرضه‌ي جديدترين به روز رساني امنيتي مايكروسافت اعلام شد، زيرا آخرين باري كه اين مرورگر به روز رساني شده بود، زمان عرضه‌ي patch ماه آگوست مايكروسافت بوده است.

در حال حاضر هيچ patchاي براي برطرف ساختن اين باگ جديد در دسترس نيست و مايكروسافت اعلام كرده است كه شايد به روز رساني اين باگ را در مجموعه‌ي به روزرساني ماه آينده خود و با به صورت يك patch جداگانه ارايه دهد. ويندوز سرور 2003 در برابر اين حملات ايمن است.

مشكل جديد IE به ActiveX control مربوط مي‌شود كه بخشي از daxctle.ocx است. حمله كنندگاني كه بتوانند با موفقيت اين كد را بر روي كامپيوترهاي قربانيان خود اجرا كنند، مي‌توانند بدون هيچ گونه دخالت، اطلاع و كسب اجازه از سوي كاربر، آن‌ها را به وب سايت‌هاي مخرب هدايت كرده و بدين ترتيب به اطلاعات موجود بر روي كامپيوتر دسترسي يابند.

از آن جايي كه هيچ patchاي براي اين باگ در دسترس نيست، سيمانتك به كاربران توصيه كرده است كه سفارش‌هاي مايكروسافت را در جهت از كار انداختن ActiveX control جدي بگيرند.

 

دوشنبه 20/1/1386 - 4:12
موبایل

هكرها ادعا مي‌كنند 30 نقص در فايرفاكس وجود دارد که اصلاح نشده اند .

مرورگر وب OPEN-SOURCE فايرفاكس دچار نقايصي بحراني در برنامه‌ي JAVASCRIPT خود شده است. حمله كنندگان مي‌توانند كنترل كامپيوترهايي را كه از اين مرورگر استفاده مي‌كنند، به آساني و با ايجاد صفحه‌ي وبي حاوي كد مخرب JAVASCRIPT در اختيار گيرند.

اين نقص بر روي فايرفاكس كامپيوترهاي ويندوز، MAC OS X اپل و لينوكس تأثير مي‌گذارد.

به نظر مي‌رسد كه مشكل JAVASCRIPT يك آسيب پذيري واقعي و جدي باشد كه كاربران را در معرض خطر قرار داده و هكرها را به هدفشان نزديك‌تر كرده است.

به اين دليل كه نقص ياد شده در بخش JAVASCRIPT اين مرورگر قرار دارد، بنابراين PATCH كردن آن كار ساده‌اي نخواهد بود و نمي‌توان به سرعت برنامه‌اي براي برطرف ساختن آن ارايه داد.

هكرهاي اين نقص ادعا مي‌كنند كه از وجود 30 نقص PATCH نشده در فايرفاكس اطلاع دارند، اما آن‌ها را فاش نخواهند كرد.

كارشناسان امنيتي موزيلا سعي كردند اين دو هكر را به فاش كردن نقايص فايرفاكس تشويق كرده و از بهره برداري از آن‌ها براي سرقت اطلاعات كامپيوترها باز دارند.

آن‌ها به اين هكرها پيشنهاد كرده‌اند كه در صورت آشكار كردن حفره‌هاي امنيتي فايرفاكس، مبلغ 500 دلار در ازاي هر آسيب پذيري به آن‌ها پرداخت خواهند كرد، اما هكرها اين پيشنهاد را نپذيرفته‌ا

 

دوشنبه 20/1/1386 - 4:11
موبایل


 قسمت اول 

11 راز باقيمانده در مورد استفاده بهتر از سايت گوگل را در اين مقاله بياموزيد.

14 - ماشين‌حساب گوگل

گوگل براي حل معادلات رياضي هم، ابزاري دارد که بسيار سريع و با دقت عمل مي‌کند. اين ابزار علاوه بر حل معادلات رياضي، قابليت تبديل انواع واحدها به يکديگر را نيز دارد. براي آشنايي بيشتر با اين ابزار کارآمد به آدرس زير مراجعه کنيد:  HTTP://WWW.GOOGLE.COM/HELP/FEATURES.HTM#CALCULATOR 

15 - معني کلمات

اگر معني يا بهتر بگوييم، تعريف کلمه‌اي را نمي‌دانيد، در کادر جستجو <کلمه موردنظر: DEFINE> را نوشته و کليدENTER را بزنيد. در جواب اين جستجو، علاوه بر تعريف کلمه، لينکي نيز نمايش داده مي‌شود که با کليک روي آن، به جزييات بيشتري مي‌رسيد.

16 - ترجمه کنيد

در حال حاضر، ماشين ترجمه‌ گوگل مي‌تواند انگليسي را به 5 زبان زنده دنيا ترجمه کند (امکان ترجمه بالعکس نيز وجود دارد). براي استفاده از اين مترجم ماشيني به آدرسHTTP://WWW.GOOGLE.COM/LANGUAGE_TOOLS?HL=EN برويد.

17 – تصويرياب

من شخصاً هميشه گوگل را به خاطر ابزار تصويرياب‌اش ستوده‌ام. اين ابزار با دريافت کلمه يا عبارتي، تصاوير موجود روي اينترنت را جستجو کرده و در نهايت آن‌هايي را که با عبارت دريافتي منطبق هستند، فهرست مي‌کند. براي استفاده از اين ابزار به آدرس WWW.GOOGLE.COM/IMGHP  مراجعه نماييد.

18 - پرسش و پاسخ

تحقيق و جمع‌آوري مطالب از اينترنت، کار وقت‌گيري است. اگر براي انجام اين‌کار وقت کافي در اختيار نداريد. سري به آدرس HTTP://ANSWERS.GOOGLE.COM/ANSWERS  بزنيد و با مطرح کردن سوالاتتان و بررسي جواب‌ها، سريع‌تر به هدف‌تان برسيد.

19 - نمايش پنجره تنظيمات

‌گوگل به شما اين امکان را مي‌دهد تا نحوه نمايش نتايج را مطابق ميل‌تان تنظيم کنيد. به عنوان مثال با مراجعه به آدرس WWW.GOOGLE.COM/PREFERENCES  مي‌توانيد تعداد نمايش نتايج در هر صفحه را تعيين نماييد. علاوه براين در قسمت تنظيمات امکانات ديگري نظير SAFE SEARCHING نيز وجود دارد. با فعال کردن اين گزينه، گوگل از نمايش سايت‌هايي که به هر دليلي غيرمجاز هستند، پرهيز مي‌کند.

20 - آمار استفاده از گوگل

در سايت WWW.GOOGLE.COM/PRESS/ZEITGEIST.HTML  آمار جهاني استفاده از گوگل موجود است. در اين سايت جزيياتي از چگونگي استفاده ملل مختلف از گوگل و الگوهاي جستجوي آن‌ها وجود دارد.

21 - جستجو در دسته‌بندي‌ها

علاوه بر جستجوي کلي وب، گوگل امکان جستجو در دسته‌بندي‌ها (CATEGORIES) را نيز مي‌دهد. به عنوان مثال براي يافتن اطلاعاتي درباره هنر، تجارت، ورزش و ... مي‌توانيد ضمن مراجعه به نشاني WWW.GOOGLE.COM/DIRHP، جستجويي را در دسته‌بندي‌هاي گوگل ترتيب بدهيد و سريع‌تر به هدف‌تان برسيد.

22 - براي بلاگرها

وبلاگ داشته باشيم يا نه؟ ايده داشتن يک وبلاگ شخصي، بسيار جالب است و اين‌که با در اختيار داشتن يک وبلاگ شخصي حرف دلمان را به گوش جهانيان برسانيم، فکر بسيارخوبي است. براي ساخت يک وبلاگ شخصي، به آدرس WWW.BLOGGER.COM/START مراجعه نماييد. اين سايت متعلق به گوگل است.

23 - جستجوي داخل فايل‌ها

با کمک گوگل مي‌توان داخل فايل‌هاي مشخصي را براي يافتن کلمه‌اي دلخواه جستجو کرد. مثلاً عبارت FILETYPE:DOC IRAN> > گوگل را برآن مي‌دارد تا تمامي فايل‌هاي DOC (مربوط به برنامه MICROSOFT WORD) را به منظور يافتن واژه‌ي IRAN جستجو کرده و آن‌هايي که داراي چنين کلمه‌اي هستند را فهرست کند.

24 - کلمات عمومي

برخي کلمات عمومي نظير THE ،TO ،AT و غيره، زماني که در عبارت مورد جستجو ذکر مي‌شوند، توسط گوگل ناديده انگاشته مي‌شوند و تاثيري در نتيجه ندارند. حال اگر مي‌خواهيد چنين کلماتي در نتيجه جستجو موثر باشند کافي است يک علامت <+> در مقابل آن‌ها بگذاريد.

25 - موتورهاي جستجوي تخصصي

با اين ترفند مي‌توانيد ضمن معرفي منابع موردنظرتان به گوگل، از آن بخواهيد که نتايج جستجو را فقط از همان منابع بياوريد. مثلاً براي جستجو در سايت مايکروسافت به روش زير عمل مي‌شود: HTTP://WWW.GOOGLE.COM/DIRHP

 

دوشنبه 20/1/1386 - 4:6
موبایل

فاير‌فاكس 2 آمد


بنياد موزيلا نگارش دوم مرورگر اينترنتي فايرفاكس خود را به صورت رايگان منتشر كرد.

“كريستوفر برد” قائم‌مقام محصولات بنياد موزيلا اعلام كرده ‌است نگارش جديد مرورگر فايرفاكس داراي قابليت‌هاي بسيار مهمي است كه كاربران در مرورگر اينترنت اكسپلورر 7 ?كه چند روز قبل توسط مايكروسافت منتشر شد، شاهد آنها نيستند.

بنياد موزيلا دو سال قبل قابليت جالب مشاهده چندين وب‌سايت مختلف درون يك پنجره مرورگر را در نگارش نخست مرورگر فايرفاكس خود گنجاند و سبب شهرت اين مرورگر شد كه مايكروسافت پس از دو سال هم‌اكنون همين قابليت را به اينترنت اكسپلورر 7 ?افزوده است.

به گفته برد، همانطور كه فايرفاكس 1 در زمان عرضه بسيار جلوتر از مرورگر اينترنت اكسپلورر در همان زمان بود، هم‌اكنون نيز فايرفاكس 2 بسيار پيشرفته‌تر از اكسپلورر 7 است.

وي افزود: فايرفاكس 2 داراي قابليتي است كه در صورت روشن و خاموش شدن ناگهاني رايانه، تمامي وب‌سايت‌هايي كه پيش از بروز اين وضعيت باز بودند مجددا نمايش داده مي‌شوند و كاربر اطلاعات اينترنتي جمع‌آوري كرده خود را از دست نمي‌دهد.

هر دو مرورگر اينترنت اكسپلورر 7 ?و فايرفاكس 2 به قابليت‌هاي حفاظت از كاربران در برابر وب‌سايت‌هاي جعلي (فيلتر ضد فيشينگ) مجهز شده‌اند اما به گفته برد، فيلتر ضد فيشينگ مورد استفاده فايرفاكس بسيار پيشرفته‌تر است به طوري كه موزيلا خود هر ? 30 ?دقيقه تا يك ساعت فهرست وب‌سايت‌هاي جعلي شناسايي شده در اينترنت را به روز كرده و براي فايرفاكس ارسال مي‌كند تا در صورت بازديد كاربران از اين سايت‌ها، فايرفاكس به آنها هشدار بدهد.

از جمله ديگر ويژگي‌هاي جديد فايرفاكس2 ?مي‌توان به قابليت بررسي ديكته لغات تايپ شده توسط كاربر و همچنين امكانات پيشرفته جست‌وجوي اينترنت اشاره كرد.

طبق آخرين آمارهاي جمع‌آوري شده توسط شركت تحقيقاتي وان‌ست، هم‌اكنون 4/11 ?درصد از كاربران اينترنت از فايرفاكس براي بازديد وب‌سايت‌هاي اينترنتي استفاده مي‌كنند. برد تعداد كاربران فعلي فايرفاكس را بين 70 تا 80 ميليون نفر تخمين مي‌زند

 

دوشنبه 20/1/1386 - 4:2
موبایل

حذف کلماتي که قبلا جستجو کرده ايد


يکي از مشکلاتي که شايد شما هم در هنگام کار با مرورگر اينترنت اکسپلورر مواجه شده‌ايد اين است که وقتي کلمه اي را در موتورهاي جستجوگر تايپ مي کنند اين کلمات در هارد کامپيوتر ذخيره مي شود و وقتي قصد داريد دوباره از اين موتور جستجوگر استفاده کنيد کلماتي را که قبلا تايپ کرده ايد به صورت يک منوي کشويي نمايش داده خواهند شد و متاسفانه اين کلمات با استفاده از CLEAN UP و يا پاک کردن کوکي ها ، پاک نمي شوند و برخي براي پاک کردن اين کلمات به سراغ نرم افزار هاي مختلف مي روند در حالي که با خود مرورگر IE به راحتي مي توان اين مشکل را بر طرف کرد.

بدين منظور:

1- در مرورگر IE بروي نوار ابزار TOOLS کليک نماييد و از منوي آن بروي عبارت INTERNET OPTIONS کليک کنيد.

2- بعد از باز شدن پنجره INTERNET OPTIONS برروي برگه CONTENT کليک نماييد .

3- در اين برگه بروي دکمه AUTOCOMPLETE کليک نماييد.

4- در صفحه جديد (AUTOCOMPLETE SETTINGS ) بروي دکمه CLEAR FORMS کليک نماييد.

با انجام اين کار تمامي کلماتي که در موتور هاي جستجوگر تايپ کرده ايد پاک مي شوند . همچنين تمامي کلماتي که به عنوان USERNAME و PASSWORD در سايت هاي مختلف براي ورود به حساب کاربري خود وارد مي کرده ايد نيز پاک مي شود.

اگر قصد ذخيره اين اطلاعات را نداريد، در همان صفحه گزينه FORMS را از حالت انتخاب خارج نماييد.

 

دوشنبه 20/1/1386 - 4:0
موبایل

ترفند: استفاده حرفه‌اي تر از کي‌برد

ابتدا قصد داريم به معرفي چند کليد کاربردي در محيط ويندوز بپردازيم که با استفاده از آنها مي‌توانيد تنها با دو کليد، يکي از برنامه هاي موجود در ويندوز را فراخواني کنيد. اين کليدها مي‌توانند سرعت شما را در کار با کامپيوتر بالاتر ببرند و شما را حرفه اي تر جلوه دهند.

• شما مي توانيد با نگه داشتن کليد WINDOWS و در همان حالت که آن کليد را نگه داشته ايد کليد E را بزنيد مشاهده مي کنيد که MY COMPUTER فعال مي شود .

• با نگه داشتن کليد WINDOWS، کليد D را بزنيد مشاهده مي کنيد که SHOW DESKTOP نمايان مي شود. براي آنکه با مفهوم اين جمله آشنا شويد قبل از اجرا اين ترفند يک پنجره مانند MYCOMPUTER باز داشته باشيد. بعد از اجراي اين ترفند مي بينيد که صفحه فعال شما به صورت HIDEN قرار مي گيرد.

• با نگه داشتن کليد WIDNOWS، کليد R را بزنيد مشاهده مي کنيد که پنجره RUN در سيستم شما اجرا مي شود.

• با نگه داشتن کليد WINDOWS، کليد F را بزنيد مشاهده مي کنيد که پنجره SEARCH براي شما فعال مي شود .

• با نگه داشتن کليد WINDOWS، کليد U را بزنيد مشاهده مي کنيد که برنامه UTILITY MANAGER فعال مي شود .

• اگر همين ترفند را براي ساير کليدها امتحان کنيد خواهيد ديد که اگر برنامه اي در DESKTOP داشته باشيد که ابتداي آن با همان حرفي که شما زده ايد شروع شود اجرا مي شود.

در بخش دوم به نحوه استفاده از کي‌برد براي سرعت بيشتر در انجام عمليات‌هايSTANDBY ، HIBERNATE ، LOGOFF ، RESTART ، SHUTDOWN و SWITCH USER مي پردازيم.

بدين منظور:

• براي SHUTDOWN:

براي SHUTDOWN نمودن سيستم با كي‌برد ، ابتدا کليد WINDOWS را فشار داده و پس از نمايش منوي START حرف U انگليسي را دوبار با اندكي مكث مي‌زنيم. خواهيد ديد كه سيستم خاموش مي‌شود.

• براي RESTART:

براي RESTART نمودن سيستم با كي‌برد، ابتدا کليد WINDOWS را فشار داده و پس از نمايش منوي START اين بار كليدهاي U و سپس R را با اندكي مكث بزنيد. خواهيد ديد كه سيستم RESTART مي‌شود.

• براي STANDBY:

براي STANDBY نمودن سيستم با كي‌برد، ابتدا کليد WINDOWS را فشار داده و پس از نمايش منوي START اين بار كليدهاي U و سپس S را با اندكي مكث فشار دهيد، خواهيد ديد كه سيستم STANDBY مي‌شود.

• براي HIBERNATE:

براي STANDBY نمودن سيستم با كي‌برد، ابتدا کليد WINDOWS را فشار داده و پس از نمايش منوي START اين بار كليدهاي U و سپس H را با اندكي مكث مي‌زنيم ، خواهيد ديد كه سيستم HIBERNATE مي‌شود.

• براي LOGGOFF:

براي LOGGOFF نمودن سيستم با كي‌برد، ابتدا کليد WINDOWS را فشار داده و پس از نمايش منوي START اين بار كليد L را دوبار با اندكي مكث مي‌زنيم. خواهيد ديد كه سيستم LOGOFF مي‌گردد.

• براي SWITCH USER:

براي SWITCH USER نمودن سيستم با كي‌برد ، ابتدا کليد WINDOWS را فشار داده و پس از نمايش منوي START اين بار كليدهاي L و سپس S را با اندكي مكث مي‌زنيم ، خواهيد ديد كه سيستم SWITCH USER مي‌گردد

 

دوشنبه 20/1/1386 - 3:57
موبایل

معرفي كليه كليدهاي ميانبر در آفيس

يكي از نشانه هاي كاربران حرفه اي عملكرد سريع آنها توسط كليدهاي ميانبر است. ميتوان گفت تمامي نرم افزارها اين كليدهاي ميانبر را براي سهولت كار كاربران دارا هستند. در اين ترفند قصد داريم به معرفي تمامي كليدهاي ميانبر موجود در بسته نرم افزاري آفيس براي برنامه هايExcel , PowerPoint , Word و ... و همچنين نحوه عملكرد هر يك بپردازيم. اگر قصد داريد در زمان خود صرفه جويي كنيد اين كليدها را به خاطر بسپريد.


كليدهاي عمومي

ايجاد يك سند جديد:Ctrl+N

فراخواني يك سند متفاوت:Ctrl+O

حركت ميان سندهاي باز:Ctrl+F6

ذخيره سازي يك سند:Ctrl+S

چاپ يك سند:Ctrl+P

بستن يك سند:Ctrl+W


كليدهاي ميانبر حركت در سند

يك كلمه:جهت نماي راست +Ctrl وجهت نماي چپ+Ctrl

يك پاراگراف:جهت نماي بالا +Ctrl و جهت نماي پايين+Ctrl

يك صفحه كامل به بالا:Page up

يك صفحه كامل به پايين:Page down

ابتداي سطر:Home

انتهاي سطر:End

ابتداي يك سند:Ctrl+Home

انتهاي يك سند:Ctrl+End

يك سطر بالا:كليد جهت نماي بالا

يك سطر پايين:كليد جهت نماي پايين

يك كاراكتر به سمت راست يا چپ:كليدجهت نماي راست يا چپ

حذف كلمه يا عبارتي در سمت راست (بعد)مكان نما:Ctrl+Del

حذف كلمه يا عبارتي در سمت راست (قبل)مكان نما:Ctrl+Backspace

حركت مكان نما به بالاي صفحه نمايش:Ctrl+Page up

حركت مكان نما به پايين صفحه نمايش:Ctrl+Page down


كليد هاي ميانبر كار با متن

انتخاب كاراكتر سمت راستي اشاره گر:كليدجهت نماي راست+Shift

انتخاب كاراكتر سمت چپي اشاره گر:كليدجهت نماي چپ+Shift

انتخاب يك واژه:كليدجهت نماي راست+Shift+‍Ctrl

انتخاب يك سطر:Shift+End

انتخاب يك پاراگراف:كليد جهت نماي پايين+Shift+‍Ctrl

اتنخاب تمام سند:Ctrl+A

رفتن به يك صفحه مشخص:Ctrl+G


كليد هاي ميانبر ويرايش متن

حذف كاراكتر قبلي اشاره گر:Backspace

حذف كاراكتر كه اشاره گر روي ان قرار دارد يا متني كه انتخاب شده است:Delete

حذف واژه قبلي اشاره گر:Ctrl+ Backspace

حذف كاراكتر بعدي اشاره گر:Ctrl+Delet

كپي و حذف متن انتخاب شده:Ctrl+X

كپي گرفتن از متن انتخاب شده:Ctrl+C

الصاق متن كپي شده:Ctrl+V

بررسي املايي يك سند:F7

يافتن متن در سند:Ctrl+F

جايگزيني متن در سند:Ctrl+H

عملUndo:Ctrl+Z

عملRedo:Ctrl+Y

پايان سطر و انتقال به سطر بعدي:Enter

حركت به سمت پايين درTab :Outline

درج تورفتگي سطر اول پاراگراف يا پرش به ايستگاههاي پرشي:Tab

حذف يا افزودن سطر جاري:Ctrl+0


كليدهاي ميان بر قالب بندي متن

تغيير قلم:F+Shift+‍Ctrl

تغيير اندازه قلم:P+Shift+‍Ctrl

پررنگ كردن قلم:B+‍Ctrl

ايتاليك كردن قلم:I+‍Ctrl

زير خط دار كردن قلم:U+‍Ctrl

دو زير خط دار كردن قلم:D+Shift+‍Ctrl

حذف قالب بندي كاراكتر:Space Bar+‍Ctrl

فضاي خطوط تنها پاراگراف:1+‍Ctrl

فضاي دو برابر خطوط پاراگراف:2+‍Ctrl

فضاي 5/1 برابر خطوط پاراگراف:5+‍Ctrl

تراز بندي وسط پاراگراف:E+‍Ctrl

تراز بندي چپ پاراگراف:L+‍Ctrl

تراز بندي راست پاراگراف:R+‍Ctrl

تراز بندي از دو طرف پاراگراف:J+‍Ctrl

برجسته كردن پاراگراف از چپ:M+‍Ctrl

برجسته كردن پاراگراف ازراست:M+shift+‍Ctrl

حذف قالب بندي پاراگراف:Q+‍Ctrl

به روز رساني فيلدها:F9

تغيير روش نمايش فيلد منتخب:Shift+F9

تغيير روش تمام فيلدهاي سند:Alt+F9

كاهش يا افزايش اندازه قلم به اندازه يك رقم:[+Ctrlا]

تغيير اندازه قلم به اندازه پيش فرض قبلي يا بعدي:<+Ctrl+Shiftا>

تبديل حروف عادي به حالت دو زير خط و برعكس:D+Shift+‍Ctrl

تبديل حروف عادي به انديس دار پايين و برعكس:=+Ctrl

تبديل حروف عادي به انديس دار بالا و برعكس:=+Ctrl+Shift

تبديل ابتداي كلمات به حروف كوچك يا بزرگ:AK+shift+‍Ctrl

تغيير قلم جاري:F+Shift+‍Ctrl

تغيير قلم جاري:F+Shift+‍Ctrl

تغيير اندازه قلم جاري:F3+SHIFT

ايجاد تو رفتگي از سطر بعدي:P+Shift+‍Ctrl

حذف تو رفتگي سطر بعدي:T+‍Ctrl

حذف تو رفتگي سطر دوم:T+Shift+‍Ctrl

انتخاب همه سند:A+‍Ctrl

درج يك شكستگي سطري:Enter+Shift

انتقال به سطر يا صفحه بعدي:Ctrl+Enter

اشكار يا پنهان نمودن علايم:H+Shift+‍Ctrl


كليدهاي ميان بر صدا

خاموش/روشن نمودن ميكروفن:Win key+V

انتقال بين دو حالت ديكته و فرمان صوتي:Win key+T

فعال كردن حالت تصحيح:Win key+C


كليدهاي ميان بر منوها

فعال شدن اولين عنوان نوار منو:ALT

فعال شدن منويAlt + F :File

فعال شدن منويAlt + E:Edit

فعال شدن منويAlt + V:View

فعال شدن منويAlt + I:Insert

فعال شدن منويAlt + O:Format

فعال شدن منويAlt + T:Tools

فعال شدن منويAlt + A:Table

فعال شدن منويAlt + W:Windows

فعال شدن منويAlt + H:Help


دوشنبه 20/1/1386 - 3:55
موبایل

فايل‌هاي PDF را به حرف درآوريد!

مطمئنأ شما نيز نرم افزار ADOBE READER که براي اجراي فايل‌هاي PDF استفاده ميشود را مي‌شناسيد. اکنون قصد داريم يک ترفند جالب را به شما معرفي کنيم که با استفاده از آن مي‌توانيد فايل‌هاي PDF خود را که توسط اين برنامه اجرا کرده ايد ، با صداي نرم افزار گوش بدهيد. يعني برنامه متون انگليسي شما را به سادگي براي شما ميخواند و شما گوش ميکنيد!

براي اين کار دقت کنيد که ADOBE READER تنها متون انگليسي را براي شما ميخواند.ديگر اينکه فايل‌هاي PDF را پشتيباني ميکند که از صفحات زياد ساخته نشده باشند. در غير صورت لام تا کام حرف نميزند!

بدين منظور:

فايل PDF مورد نظر را توسط نرم افزار ADOBE READER اجرا کنيد.سپس با استفاده از کليدهاي ترکيبي کيبورد اعمال زير را انجام دهيد:

کليدهاي CTRL + SHIFT + B = خواندن کل متن شما

کليدهاي CTRL+ SHIFT + V = خواندن صفحه اي که در آن هستيد

کليدهاي CTRL + SHIFT + E = متوقف کردن عمل خواندن نرم افزار

کليدهاي CTRL + SHIFT + C = ادامه دادن عمل خواندن نرم افزار

 

دوشنبه 20/1/1386 - 3:51
کامپیوتر و اینترنت

ترفند مفيد در نرم افزار WORD


با بکار بستن ترفندهاي زير در کار خود با نرم افزار WORD سرعت بخشيد :

1- با فشردن کليد SHIFT + F5 مي‌توانيد به قسمتي از متن که بتازگي تغييري در آن ايجاد کرده ايد برويد. فشردن مجدد اين کليدها شما را به قسمت‌هاي تغيير يافته قبلي متن مي‌برد.

2- اگر فرمت قسمتي از متن را تغيير داده ايد، مثلا رنگ يا نوع فونت آن را عوض کرده ايد و حالا مي‌خواهيد به همان وضعيت پيش فرض WORD برگردانيد، مي‌توانيد آن بخش از متن را انتخاب و کليدهاي CTRL + SPACEBAR را فشار دهيد.

3- وقتي مي‌خواهيد بخشي از متن را انتخاب نمائيد، مي‌توانيد کلمه ALT را پائين نگه داريد و با ماوس DRAG کنيد. اين کار باعث مي شود عمل انتخاب به صورت مستطيل شکل انجام شود و سرعت شما به طرز چشمگيري افزايش يابد.

4-وقتي در حال تايپ کردن يک متن انگليسي هستيد و به دنبال مترادف يک کلمه خاص مي گرديد، کافيست نشانگر را در کنار و يا در زير کلمه مربوطه ببريد و کليدهاي SHIFT + F7 را فشار دهيد. با اين کار فهرستي از کلمات مترادف آن کلمه خاص نمايش داده مي‌شود.

5- در پنجره PRINT PREVIEW شما مي‌توانيد پيش از پرينت گرفتن ، پيش نمايشي از فايل خود را ببينيد. براي انجام تغييرات در همين صفحه، کافيست روي آيکون MAGNIFIER کليک نمائيد تا اجازه تصحيح در متن به شما داده شود.

6- اگر مي‌خواهيد همزمان دو بخش مختلف از يک DOCUMENT را ببينيد، مي‌توانيد فايل مربوطه را در نرم افزار WORD باز کرده، ماوس را بالاي فلش موجود در بالاي نوار لغزان نگه داريد تا نشانگر ماوس به شکل دو خط موازي با دو فلش در بالا و پائين آن درآيد. آنگاه کليک کرده و بدون رها کردن ماوس آن را به سمت پائين بکشيد. حال صفحه به دو قسمت تقسيم مي‌شود که در هر دو بخش همان فايل نمايش داده مي‌شود و همزمان مي‌توانيد دو بخش مختلف فايل را ببينيد و ويرايش کنيد.

7-فرض کنيد يک فايل طولاني داريد و پيدا کردن مطالب برايتان دشوار، کافيست گزينه DOCUMENT MAP را از منوي VIEW انتخاب کنيد تا فهرستي از عناوين DOCUMENT شما را نشان دهد. حال با کليک بر هر عنوان به آن قسمت از فايل خود پرش مي‌کنيد

 

دوشنبه 20/1/1386 - 3:49
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته