کد:
71265
پرسش
چرا تو مملكت ما انقدر به جوونا گیر میدن؟
چرا بعضی خانواده ها به جووناشون اعتماد ندارن؟(تشكر میكنم اگر جواب من را زود بدهید.)
پاسخ
با سلام ،
دوست عزیز برای پدر و مادر هیچ چیز بالاتر از خوشبختی فرزندان نیست . وقتی آنها كوچك هستند پدر و مادر با تلاش و عشقی وصف ناپذیر آنها را بزرگ می كنند و وقتی بزرگ شدند، هیچ پدر و مادری دلش نمی خواهد فرزند عزیزش به بیراهه برود. البته در كودكی هم سخت گیری هایی وجود دارد، اما چون فرزند كوچك است اعتراضی نمی كند.
وقتی به سن جوانی رسید، انسان حساس و زود رنج و عاطفی می شود، به نظرش می آید پدر و مادرش سختگیر شده اند. والدین هم احساس می كنند همین الآن است كه فرزندشان به بیراهه كشیده می شود.( در دام اعتیاد می افتد و ... ) در اینجاست كه از شدت دلهره و اضطراب دائما در شك و تردید قرار می گیرند. مثلاً وقتی از ایشان می پرسند تاكنون كجا بودی ؟ فرزند سكوت می كند و یا جواب سربالا می دهد؛ خوب قاعدتاً والدین به این حرف شك می كنند . ..
در تمام جوامع حساس ترین قشر، قشر جوان است. اگر بخواهند جامعه ای را از بین ببرند، روی جوانهای آن كار می كنند (همانطور كه اگر بخواهیم جامعه ای را ارتقاء دهیم باید روی جوانانش كار كرد ). به هر حیله و نیرنگی كه شده می خواهند آنها را خراب كنند . چون اكثر جوانها خیلی زود تحت تاثیر قرار می گیرند . مثال دیگری میزنم ، وقتی والدین می ببیند ، دشمنان به هر وسیله ای سعی می كنند جوانها را دچار اعتیاد كنند ( حتی با بوییدن یك گل ) شما به آنها حق نمی دهید كه نگران پاره تنشان باشند ؟ همه اینها از روی دلسوزی است. فقط بعضی از واالدین به علت نداشتن سیاست لازم نمی دانند كجا و چگونه این روش های حمایتی و حفاظتی را به كار گیرند.
در جامعه هم همین طور است. این جوانها هستند كه آینده مملكت را می سازند و همه دلشان می خواهد جوانهایی سالم و پاك داشته باشند، تا آینده ای روشن نصیبشان شود.
در پایان به این نكته اشاره می كنم كه هر گروه سنی نسبت به گروه سنی قبل از خود، این احساس را دارد . مثلاً برادر بزرگ نسبت به برادر كوچكتر، برای اینكه نسبت به او احساس مسولیت می كند و به قول معروف چند پیراهن بیشتر از او پاره كرده و خطرات آن دوره را دیده و می خواهد او را آگاه كند تا مبادا برادرش به بیراهه رود ، پس اگر دقت كنید می بینید این یك سیر طبیعی است .
با تشكر . خدا نگهدار . كارشناس بخش اجتماعی –كد 2
مشاور :
خانم پاكرو
| پرسش :
چهارشنبه 17/4/1383
| پاسخ :
شنبه 10/5/1383
|
|
|
0
سال
|
پای درد و دل شما
| تعداد مشاهده:
73 بار