کد:
35564
پرسش
آیاباتغذیه میتوان دارای فرزند پسر شد؟
پاسخ
با سلام؛ در همین رابطه مطلبی در بخش تغذیه سایت تهیه شده كه آنرا در اختیارتان قرارمی دهیم .
انتخاب جنسیت فرزندان با رژیم غذایی !
تمایل ، كوشش و جستجو برای به دست آوردن یك وسیله مطمئن جهت تأثیرگذاری برجنسیت فرزند مورد نظر، به قدمت تاریخ بشر است.
تعداد و تنوع این دستورات به قدری زیاد است كه تقریباً هرقوم و ملتی برای به دست آوردن فرزندی ازجنسیت مورد نظر و اكثراً پسر توصیه هائی داشته ، و به آنها عمل می كرده است. كثرت و تنوع این دستورات و كوشش ها برای پیدا كردن روش مطمئن ، نشانه علاقه فراوان بشر به داشتن فرزند از هردوجنس و تعدد این توصیه ها ، دلیل بر نارسا بودن و به دست نیاوردن نتیجه مطلوب ازعملكرد آنها بوده است. ولی همیشه تعیین جنسیت كودك مفید نیست و موجب برهم خوردن تناسب جنسیت كودكان خواهد شد. دركره جنوبی كه امكان تعیین جنسیت جنین در مراحل اول حاملگی در دسترس همه وجود دارد. تولد پسر 14 درصد بیش از دخترها است.
حتما می دانید كه انتخاب جنسیت كودك از طریق اسپرماتوزوئید است. بدین معنی كه مرد تعیین می كند كه كودك دختر شود یا پسر.
ولیكن آیا واقعاً با رژیم غذایی می توان جنسیت كودك را تعیین كرد؟
رژیم غذایی
پیروی از رژیم غذائی مخصوص برای به دست آوردن فرزند پسر یا دختر ، از زمان های قدیم معمول بوده ولی از آنجا كه مكانیسم و نحوه اثر این روش ناشناخته بوده است ، رژیم های غذائی و متفاوت و گاه متناقض به كار گرفته شده است.
درانسان اگرچه نحوه عمل تغییر رژیم غذائی و استفاده از رژیم مناسب شناخته نشده ولی حدس زده می شود كه به علت تغییر متابولیسم تخمك و به خصوص یون های سطح خارجی تخمك ، باعث می شود كه تخمك در صورتی كه یون مناسب را داشته باشد بتواند اسپرماتوزوئید پسر یا دختر را به طرف خود جلب كند.
نتایجی كه از به كار بردن این روش گزارش شده ، یكنواخت نیست و بعضی از مراكز بین 80 تا 100 درصد موفقیت گزارش داده اند. اما این نتایج ، زمانی می تواند قابل قبول و قابل اعتماد باشد كه رژیم غذائی به تنهائی مورد استفاده واقع شود و سایر روشها همزمان با این روش به كار گرفته نشود.
روش استفاده از رژیم غذائی ، استاندارد نیست و تا حدود زیادی ارتباط به مواد غذائی موجود در هر كشور دارد ولی نتایج به دست آمده از این تحقیقات ، یكنواخت بوده و هدف از آن تغییر تعادل موجود بین یون های منیزیم، سدیم ، پتاسیم و كلیسم است. در این روش آنچه اهمیت دارد نسبت این مواد به یكدیگر و نه مقدارمطلق آنها است. بنابراین ، رژیم غذائی باید بنحوی انتخاب شود كه نه تنها باعث بالا رفتن ماده معدنی مورد نظر نشود بلكه مقدار املاحی را كه باعث جلب اسپرماتوزوئید جنسیت مخالف جنین مورد نظر می شود در خون كاهش دهد.
در این روش برای پسر بالا بودن نسبت
و برای دختر بالا بودن نسبت
دارای اهمیت است.
پایه علمی این روش آن است كه وجود مقدار زیادی سدیم و پتاسیم و كم بودن كلسیم و منیزیوم متابولیسم تخمك و به خصوص لایه خارجی آنرا به نحوی تغییر می دهد كه اسپرماتوزوئیدهای پسر به طرف آن جذب می شوند و به عكس برای جذب اسپرماتوزوئید دختر ، به وسیله تخمك ، لازم است میزان كلسیم و منیزیم خون بالا برود و میزان پتاسیم و سدیم خون پائین بیاید. در یك مطالعه دقیق كه روی 47 نفر زنی كه از رژیم فوق برای به دست آوردن جنیست مورد نظر استفاده كردند 40 نفر توانستند فرزند پسر به دنیا آورند.
رژیم فقط لازم است به مدت سه ماه و به خصوص در ماهی كه لقاح صورت می گیرد مورد استفاده واقع شود.
این روش فقط لازم است توسط زن اجرا شود زیرا تغییرات یونیك اوول است كه اسپرماتوزوئید مورد نظر را انتخاب می كند. استفاده از رژیم به صورت به كار بردن یك دستور آشپزی نیست بلكه به سصورت یك نسخه پزشكی است و استفاده درازمدت از آن نیز اثری بر سلامت مادر و بچه ندارد.
سدیم
مقدار نیاز سدیم: روزانه معادل 5/0 گرم است.
رژیم های عادی غذائی معمولاً تا 4 برابر مقدار فوق را تأمین می كند.
منابع غذائی سدیم: علاوه بر نمك طعام ، غذاهای دریائی ، گوشت ، تخم مرغ و شیر از جمله منابع سدیم هستند.
میلی گرم سدیم در 100 گرم ماده خوراكی
نوع غذا
1428
خیارشور
1000
چیپس
700
پنیر
271
تخم مرغ
118
جگر گوساله
66
گوشت مرغ
50
هویج
50
اسفناج
پتاسیم
مقدار احتیاجات روزانه پتاسیم : 1 میلی گرم است.
در شرایط طبیعی، رژیم های عادی غذائی معمولاً تا 15 برابر مقدار فوق را به خوبی تأمین می كند.
منابغ غذائی پتاسیم: گوشت، غلات، میوه ها و سبزیها.
میلی گرم پتاسیم در 100 گرم ماده خوراكی
نوع غذا
341
هویج
1130
چیپس
324
اسفناج
370
موز
274
گوشت مرغ
453
جگر گوساله
400
آرد نخود چی
كلسیم
مقدار احتیاج روزانه بدن 800 میلی گرم در روز
میلی گرم كلسیم در 100 گرم ماده خوراكی
نوع غذا
111
شیر كاكائو
118
شیر( 5/2 درصد چربی)
120
ماست
146
بستنی
184
شلغم
235
بادام
354
ساردین
منیزیوم
منابع غذائی دارای منیزیوم زیاد عبارتند از: قهوه، كاكائو، غلات و سبزی ها.
میلی گرم منیزیوم در 100 گرم ماده خوراكی
نوع غذا
336
جوانه گندم
420
كاكائو( پودر)
456
قهوه( پودر)
265
سویا
237
مخمر آبجو
190
گردو
106
چغندر
78
نان گندم
88
اسفناج
در بعضی تحقیقات با این روش تا 85 درصد موفقیت گزارش شده كه برای چنین روش ساده ، ارزان و بدون ضرری ، نتیجه بسیار خوبی است.
تأمین یونهای لازم معمولاً با انتخاب و استفاده از غذاهائی كه دارای یون مورد نظر هستند امكان پذیر است ولی گاه لازم است كه این املاح به رژیم غذائی اضافه شود.
یكی از تغییرات دیگری كه در میزان تخمك گذاری صورت می گیرد ، اضافه شدن مقدار گلوكز در ترشحات مخاطی دهانه رحم درموقع تخمك گذاری است. بالا رفتن مقدار گلوكز در ترشحات دهانه رحم به جذب اسپرماتوزوئیدها كمك می كند و از آنجا كه اسپرماتوزوئید پسر از قدرت تحرك بیشتری برخوردار است. مناسب بودن ترشحات دهانه رحم بیشتر به نفع اسپرماتوزوئید پسر است. از روش تصحیح رژیم گاه در مراكز انتخاب جنسیت در كشورهای انگلستان، فرانسه، كانادا و همراه با روش جدا كردن اسپرماتوزوئید ها استفاده می شود ولی در آمریكا كمتر از این روش استفاده می شود. استفاده از میوه های شیرین محتوی گلوكز در روزهای تخمك گذاری محیط را برای جلب اسپرماتوزوئید y مناسب تر می كند. همچنین بهتر است از غذاهای زیر بیشتر استفاده را كنید ؛ چراكه قند خون شما را به سرعت بالا می برند.این غذاها شامل : گلوكز- ساكاروز(قند ساده یا شكر)- شربت ذرت- عسل- آب نبات- غلات صبحانه شیرین شده- هویج- بیسكوئیت- سیب زمینی پخته- كشمش- نان گندم سفید- نوشابه های دارای شكر و یا پلی مرهای گلوكز است.
به طور خلاصه ، غذاهائی كه بیشتر برای لقاح پسرمناسب است عبارتند از: كلیه غذاهای شور ، موز، خرما ، هویج، سیب زمینی ، جگر، گوشت و تخم مرغ ، وغذاهائی كه برای دختر مناسب است عبارتند از : شیر و فرآورده های آن، ماهی، ساردین، خاویار، بادام، كاكائو و جوانه گندم و كلم، كدو و فلفل سبز.
كارشناس تغذیه تبیان
مشاور :
خانم ولدخاني
| پرسش :
چهارشنبه 21/8/1382
| پاسخ :
دوشنبه 26/8/1382
|
|
|
0
سال
|
تغذيه
| تعداد مشاهده:
72 بار