• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 5
تعداد نظرات : 6
زمان آخرین مطلب : 5352روز قبل
دانستنی های علمی

سلام

چند سخن نیک از چندی از بزرگان قرون اخیر:

ساده ترین درس زندگی این است:هرگز کسی را میازار(ژان ژاک روسو)

باید عاشق شد چون عشق تنها مرضی است که بیمار از آن لذت می برد.(افلاطون)

آنانکه حقیقت را نمیدانند و نمی گویند احمقند.اما آنانکه حقیقت می دانند ولی انکار می کنند تبهکارند.(برتولت برشت)

حداقل کاری که ریاضیات برای بشر کرده به او فهمانیده که استعدادش نامتناهیست.

يکشنبه 8/6/1388 - 14:9
اخبار

مشترکین سیم کارت های اعتباری همراه اول از طریق تماس با تلفن گویای 444 می توانند نسبت به افزایش اعتبار سیم کارت خود اقدام نمایند.
روابط عمومی شرکت ارتباطات سیار ایران مجدداً تأکید کرده است: علاوه بر روش رایج ورود رمز کارت شارژ (# * 140 *)، مشترکان سیم کارت های اعتباری این اپراتور می توانند از طریق تماس با شماره تلفن گویای 444 نیز اقدام به افزایش اعتبار نمایند.
قابل ذکر است خرید شارژ برای سیم کارت های اعتباری همراه اول از طریق روشهای حضوری (خرید کارت شارژ) و غیر حضوری مانند دستگاه pos، دستگاه ATM، اینترنت (سایت همراه اول به نشانی www.mci.ir ) امکان پذیر می باشد.

تاریخ : چهارشنبه 14 مرداد 1388

منبع:www.mci.ir
سه شنبه 27/5/1388 - 8:19
خاطرات و روز نوشت

پس از حدود 3 سال منم برگشتم

سه شنبه 23/4/1388 - 14:34
موبایل
چهارشنبه، ۱۵ فروردینماه ۱۳۸۶



سرویس اخبار خارجی ایتنا - شرکت بزرگ IBM به زودی مرورگر چندرسانه‌ای جدیدی را روانه بازار خواهد کرد که به کمک آن افراد نابینا و کم‌بینا نیز به‌خوبی می‌توانند از امکانات صوتی و تصویری استفاده کنند.




این مرورگر که A-Browser نام گرفته، توسط یکی از کارمندان نابینای یک شرکت ژاپنی ساخته شده است.

A-Browser به کاربران نابینا امکان می‌دهد بتوانند از امکانات چندرسانه‌ای اینترنتی استفاده کرده و آسان‌تر از گذشته موشواره خود را کنترل کنند.

دکتر چیکو آساکاوا(Chieko Asakawa) کارمند نابيناي ژاپنی که موفق به ساخت این مرورگر شده، در آزمایشگاه تحقیقاتی IBM در توکیو فعالیت می‌کند.

دکتر آساکاوا که علاقه زیادی به محتوای چندرسانه‌ای اینترنت داشت، مدت طولانی روی این نرم‌افزار کار می‌کرد تا بتواند کنترل بیشتری بر اینترنت داشته باشد.

او به همراه گروه تحقیقاتی خود در تمام این مدت قصد ساخت نرم‌افزاری را داشت که بتواند با نرم‌افزارهای Real Player و Windows Media Player برنامه‌های خود را اجرا کند.


چهارشنبه 15/1/1386 - 15:51
موبایل
سه شنبه، ۱۴ فروردینماه ۱۳۸۶


در سال جاري نه تنها اسمي از اينترنت ملي در بودجه پيشنهادي دولت برده نشد، بلكه حتي بودجه‌‏اي به فناوري اطلاعات نيز اختصاص داده نشد تا وزارت ارتباطات بتواند از محل آن اين پديده نو را به عنوان اولين كشور در جهان به سرانجام رسانده و ادعاي خلق اينترنت را در جهان داشته باشد.









اين روزها ديگر صحبت از اينترنت ملي نيست. واژه‌‏اي كه از زبان مديران وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات در بهمن‌‏ماه سال 84 مطرح و به نقل محافل كارشناسي و رسانه‌‏اي تبديل شد، اين روزها خاموش مانده است.
به گزارش ايلنا، بيش از يك سال از ابداع كلمه اينترنت ملي گذشته است؛ اما خبري از اين ايده نوي دبير شورايعالي فناوري اطلاعات براي رقابت با شبكه بي‌‏مرز اينترنت نيست.

عبدالمجيد رياضي كه نبود شبكه ملي را ضعف اصلي IT درايران مي‌‏دانست, آن روزها در حالي از اينترنت ملي به عنوان يك طرح مورد نياز كشور نام مي‌‏برد كه فهم نسبي از مزاياي اينترنت به عنوان يك شبكه جهاني اطلاع‌‏رساني در كشور ايجاد شده بود.

اگرچه از زمان مطرح شدن اينترنت ملي كارشناسان بسياري به نقد اين پديده پرداختند؛ اما پر واضح بود كه ايجاد نسخه ايراني از اينترنت نه عملي است و نه منطقي و اگر قصد بر اين بود كه به دليل موضوعات هسته‌‏اي ايران و شرايط سياسي شبكه‌‏اي در موازات اينترنت جهاني ايجاد شود، نيازي به انتخاب نام آن به عنوان اينترنت ملي نبود.

زماني كه كارشناسان فناوري اطلاعات بر اين باور بودند كه اينترنت در سطح كشور به تنهايي قابل راه‌‏اندازي نيست و مطرح كردن اينترنت ملي بدون داشتن ديتاسنتر ملي محال است, اين مديران تراز اول وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات بودند كه به دفاع از استقرار يك اينترنت كشوري برخاستند و سنگش را به سينه زدند.
اما اين دفاع تنها در يك بازه زماني كوتاه‌‏مدت شكل گرفت و پس از رد درخواست بودجه آن توسط مجلس در سال 85 به دليل توجيه نبودن مفهوم اين طرح, به دست فراموشي سپرده شد.

در سال جاري نيز نه تنها اسمي از اينترنت ملي در بودجه پيشنهادي دولت برده نشد، بلكه حتي بودجه‌‏اي به فناوري اطلاعات نيز اختصاص داده نشد تا وزارت ارتباطات بتواند از محل آن اين پديده نو را به عنوان اولين كشور در جهان به سرانجام رسانده و ادعاي خلق اينترنت و مباني آن را در جهان داشته باشد.

به عقيده بسياري از كارشناسان در آن زمان شبكه اينترنت ملي كه كم‌‏كم به شبكه ملي اينترنت تغيير نام داد همان شبكه ملي ديتا بود كه سال‌‏ها در حال راه‌‏اندازي است و پروژه‌‏اي كه تنها مانع انتقال اطلاعات به خارج از كشور شود متفاوت از شبكه اينترنت ملي است.

واقعيت آن است كه نسخه ايراني اينترنت در جهت قطع نياز از وابستگي به كشورهاي ديگر، حركت به سوي برنامه‌‏ريزي در جهت سانسور اطلاعات منتشر شده در اينترنت و ورود آن به كشور از طريق چند لايه كردن ورود اطلاعات به رايانه كاربران داخلي براساس معيارهاي خاص مطرح شد؛ اما همانند اكثر طرح‌‏هاي وزارت ارتباطات در حد حرف باقي ماند و كم‌‏كم به دست فراموشي سپرده شد و شايد تنها يك بار خبري از ارائه طرح مفهومي اوليه آن از سوي مركز تحقيقات مخابرات ايران به گوش رسيد كه آن هم فقط در حد يك خبر بود.

به هر حال و با توجه به ناتمام ماندن و به تاريخ پيوستن طرح‌‏هاي عظيمي كه در كشور ما عناوين ملي بر دوش مي‌‏كشند، واضح بود كه پروژه اينترنت ملي نيز در حد و اندازه همين حرف و حديث باقي خواهد ماند!

منبع:ايتنا

چهارشنبه 15/1/1386 - 15:44
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته