منابع تصویری
توله ببر
تعداد بازديد: 1035
حجم تصوير : 395 KB
سايز تصوير : 1200 * 1600
ببر هر دو تا سه سال يکبار بچه مي زايد. دوران آبستني آنها در حدود 105 تا 113 روز است. معمولا دو يا سه قلو مي زايند ولي تعداد بچه ها تا 6 نيز ديده شده است. بچه هايي که تازه متولد ميشوند به اندازه يک گربه اهلي و به وزن 1400 گرم هستند و بعد از 2 هفته چشم باز ميکنند. بچه ها به سرعت رشد کرده و بعد از يک ماه کم کم به دنبال مادر خود راه مي افتند. تا شش ماهگي از شير مادر تغذيه ميکنند و تا يکي دو سال با مادر ميگردند ولي تا سه سالگي در حدود لانه ميمانند و بعد از آن به نقاط ديگر ميروند. در سن چهار سالگي از لحاظ جنسي بالغ ميشوند.
x