• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
ارتباطات و فن آوری اطلاعات (بازدید: 2119)
سه شنبه 31/2/1387 - 0:15 -0 تشکر 40423
ترفند های ویندوز

در این بخش اگه موافق باشید ترفند های حرفه ای ویندوز را قرار دهیم تا همه استفاده كنند با تشكر

سه شنبه 31/2/1387 - 12:14 - 0 تشکر 40472

با WinRAR فایل ها را بیشتر از حد معمول فشرده کنید


در حال حاضر میتوان با اطمینان گفت نرم افزار WinRar بهترین و معروف ترین نرم افزار فشرده ساز در جهان است. توانایی این نرم افزار در فشرده سازی فایل های مختلف بارزترین قابلیت WinRar است. اما ما در این ترفند قصد داریم روشی را به شما معرفی كنیم كه با بهره گیری از آن میتوانید فشرده سازی این برنامه را تا حد زیادتر بهبود ببخشید.

برای این کار:
ابتدا بر روی فایل یا فولدر مورد نظر راست كلیك كرده
Add to archives رو انتخاب کنید.
در پنجره ی باز شده
Compression method را بر روی Best قرار دهید.
نكته اصلی اینجاست كه شما باید تب
Advance رو انتخاب کنید و سپس دکمه Compression رو بزنید در قسمت Text compression گزینه ی Force را انتخاب کنید ؛ مقدار Prediction order را 63 و مقدار Memory to use ,MB را 128 قرار دهید.
دقت كنید به هیچ کدام از نتظیمات دیگر دست نزنید چرا كه نتیجه ی معکوس میدهد.
در پایان
Ok را زده و در پنجره بعدی نیز با فشردن Ok خارج شوید.

یاعلی

سه شنبه 31/2/1387 - 13:9 - 0 تشکر 40479

قبوله به شرت این كه هر روز یك مطلب جدید یادمان بدهند.

سه شنبه 31/2/1387 - 17:49 - 0 تشکر 40510

باشه!باهات موافقم!

ولی من که ترفندی رو که به درد شما بخوره نمیشناسم!!!!!!!!

متاسفم!

چرا یکی یادم اومد.....زیاد جالب نیست ولی خب....بد هم نیست...!

برای اینکه از موس بجای کیبورد هم استفاده کنید و دیگه دو ساعت روی کیبورد دنبال کلید نگردید میتونید در منوی run  عبارتOSK رو تایپ کنید و OK کنید....!

حالا دیگه شما رو صفحه ی مانیتور هم یه کیبورد دارید!!!!!!

اِ....!داره باز هم ترفند یادم میاد..!

دیدی یادم اومد؟!

اگه از کامپیوتر به صورت مشترک استفاده میکنید و میخواید که پسورد اکانتها یا همون اشتراک های کاربری کسانی رو که به غیر از شما از کامپوتر استفاده میکنند رو حذف کنید بدون اینکه پسورد اون رو بدونید؛

به منوی run رفته و عبارت

control userpasswords2 را تایپ کنید.....

دیگه از اینجا به بعد کار خودتونه!

این ترفند به درد کسایی میخوره که پسوردشون رو فراموش کردن و میخوان از طریق یه اکانت دیگه پسوردشون رو پاک کنند!

راستی فقط "پرسپولیس"

 

همدان پايتخت تاريخ و تمدن ايران زمين

 ***

خدايا به خاطر داده ها و نداده هات شکر

 

که داده هات از سر لطف بوده و نداده هات از سر حکمت

سه شنبه 31/2/1387 - 19:48 - 0 تشکر 40519

واقعا که خیلی عالی می شه اگه این کارو بکنی

چهارشنبه 1/3/1387 - 13:21 - 0 تشکر 40596

.:: سلام ::.
دوست عزیز بهتر بود این تاپیک رو در انجمن ارتباطات و فناوری اطلاعات ثبت میکردید.(هر چند تکراریه) جناب mahdi313 مطلبی که شما گفتید ترفند به حساب نمیاد. و به احتمال زیاد این روش روی پسوندهای خاصی جواب میده.(روی exe جواب نداد)
.:: در پناه حق ::.

شنبه 4/3/1387 - 11:16 - 0 تشکر 40817

اموزش سرعت بخشیدن به كامپیوتر


در نظر بگیرید كه سرعت كامپیوتر شما مرتباً كمتر و كمتر می شود، برنامه های نرم افزاری زمان زیادتری برای اجرا شدن لازم دارند و زمان وارد شدن به یك سایت در اینترنت، بسیار طولانی می شود. اتصال به شبكه اینترنت، همیشه مقصر و علت اصلی در پایین آمدن سرعت كامپیوتر نیست، بلكه خود كامپیوتر، مهمترین علت آن است. تعداد برنامه ها، فایل های قدیمی و حتی تنظیمات اشتباه، از دلایل كم شدن سرعت كامپیوتر هستند. 10 نكته مهم ذیل به كامپیوتر شما سرعت می بخشد


1-استارت سریع!
اگر عمل Shutdown در كامپیوتر درست انجام نشود، كامپیوتر در استارت بعدی، برای اینكه هارد را از لحاظ داشتن خطا یا اشتباه چك كند، با برنامه Scandisk استارت می شود كه مستلزم صرف زمانی طولانی است. برای اینكه از اجرا شدن Scandisk جلوگیری كنید، به ترتیب زیر عمل كنید:
از منوی استارت بر روی
Run كلیك كرده و بعد دستور msconfig را اجرا كنید. سپس قسمت system configuration programs را باز كنید و در قسمت Register، general كلیك كنید و سپس فرمان “ Scandisk after error by shutdown disabled “ را فعال كنید. در آخر، همه پنچره ها را با دستور ok ببندید و ویندوز را دوباره استارت كنید.
2-از كار انداختن پخش آهنگ هنگام بالا آمدن سیستم
اگر كامپیوتر شما هنگام بالا آمدن سیستم، آهنگ پخش می كند، در صورتی كه آن را از كار بیندازید، كامپیوتر سرعت بیشتری خواهد داشت. برای این كار، به ترتیب از Start/Settings/Control Panel، قسمت Sounds and Multimedia را انتخاب كنید. پس از آن، پنچره ای باز می شود. در آنجا مشخص شده است كه كدام قسمتها به همراه پخش آهنگ عمل می كنند. قسمتهایی كه با پخش آهنگ همراه هستند، علامت بلند گویی را در كنار خود دارند بر روی قسمتهایی كه می خواهید پخش آهنگ آنها را غیرفعال كنید، مارك بزنید. سپس از منوی Name كه در زیر آن قرار گرفته است، دستور None را انتخاب كنید.
3-لغو دستور اجرای اتوماتیك برنامه ها
بسیاری از برنامه هاهنگام استارت به طوراتوماتیك اجرامی شوند. آیا شما واقعاً به همه آنها احتیاج دارید؟ برای اینكه از استارت شدن اتوماتیك این برنامه ها جلوگیری كنید، از منوی استارت، Run را انتخاب كرده و سپس دستور msconfig را اجرا كنید. از طریق Register و بعد “ Auto Start “ قادر نخواهید بود كه برنامه مورد نیاز خود را به صورت مجزا انتخاب كنید، بلكه فقط می توانید علامت تیك (P) یا ضربدر (×) را از جلوی برنامه هایی كه نمی خواهید اجرا شوند، بردارید.
4-پاك كردن برنامه ها
شما همواره برنامه هایی را از اینترنت Download می كنید. برای پاك كردن آنها از برنامه Uninstall استفاده كنید، كه آن را می توانید به ترتیب از Start/Settings/Control Panel تحت نام Add/Remove Programs پیدا كنید.
برنامه ای را كه می خواهید پاك كنید، مارك بزنید و بعد بر روی آیكون
Add/Remove كلیك كنید. بدین ترتیب، برنامه به طور كامل از كامپیوتر شما پاك می شود
5-ایمیل های قدیمی را پاك كنید
ایمیل هایی كه به خصوص با فایل های پیوست شده ( عكس، فیلم و فایل های موسیقی ) ارسال شده اند، سرعت و قدرت كامپیوتر را كاهش می دهند. به همین دلیل، تمام ایمیل های خود را به طور كامل بررسی كنید و آنهایی را كه دیگر احتیاجی ندارید، پاك كنید.
6-
Defragment كردن هارد با دستور Defragment، هارد كامپیوتر خود را مرتب كنید. خود این كار، زمان می برد، ولی در عوض، سرعت كامپیوتر شما را بالا خواهد برد. برای این كار از منوی استارت Programs/Accessories/System tools/Disk Defragmenter را كلیك كنید.
نكته: پس از شروع عمل
Defragment، كامپیوتر را به حال خود بگذارید و هیچ كار دیگری با آن انجام ندهید.
7-عكس زمینه را غیر فعال كنید.
این عكسها با وجود همه جذابیتی كه دارند قدرت و سرعت كامپیوتر را كم می كنند. بنابراین، بهتر است كه عكس پیش زمینه را بردارید. برای این كار با كلیك راست ماوس بر روی صفحه Desktop، Properties را انتخاب كنید و در قسمت Background، دستور None را انتخاب كنید.
8-فایل های موقت و آدرس های اینترنتی موجود در حافظه موقت را پاك كنید
در حالی كه در اینترنت مشغول جستجو هستید، Browser مثلاً (Internet Explorer) كپی سایت های بازدید شده را بر روی هارد قرار می دهد. این كار، عمل جستجو را تسریع می كند، اما به تدریج مقدار زیادی اطلاعات جمع می شود كه سرعت كامپیوتر را كم می كند. بنابراین، بهتر است كه این فایل ها را پاك كنید. در Browser، از منوی بالای صفحه، Tools و سپس Internet Options را انتخاب كنید و آن گاه بر روی Delete Files، Delete Cookies كلیك كنید.
9-كاهش ظرفیت فایل ها و آدرس های اینترنتی كه در كامپیوتر ذخیره می شوند.
پاك كردن هر روز فایل های موقت و آدرس های اینترنتی ، واقعاً اعصاب را خسته می كند. شما می توانید Cashe خود را طوری تنظیم كنید كه فقط اطلاعات كمی را بتوانید ذخیره كنید.
برای این كار در
Browser، Tools و سپس Internet Option را انتخاب كنید. در پنجره باز شده بر روی قسمت Settings كلیك كنید. در آنجا قسمت Amount of disk space to use را برابر مقدار 1MB تنظیم كنید.
10-روزآمد كردن ویندوز
شركت مایكروسافت به طور مرتب نسخه های update ویندوز خود را برای كاربرانش ارائه می دهد. در نتیجه، قادر خواهید بود كه درایوها و فایل های جدید را به صورت رایگان Download كنید. از منوی استارت، قسمت Windows update را انتخاب كنید. با این كار، ویندوز نصب شده بر روی كامپیوتر شما update خواهد.
مراقب ویروسها باشید

بعضی از ویروسها اثر بسیار مخربی بر روی سرعت سیستم شما دارند به همین دلیل باید همواره یک آنتی ویروس قوی را بر روی سیستم خود نصب نمائید و دقت کنید داشتن قویترین آنتی ویروس بدون Update کردن آن عملاُ هیچ ارزشی ندارد. به زودی یک ویروس شایع را که اثر بسیارمخربی را بر روی سرعت سیستمها دارد را به شما معرفی مینمائیم.

كپی كردن سی دی های ویدیویی غیر قابل كپی بر روی هارد كامپیوتر

بی شك تا حالا شما هم مانند هر كاربر دیگری با مشكل كپی كردن بعضی از فیلم ها كه در داخل یك سی دی ویدیویی می باشد بر روی هارد كامپیوترتان برخورد كرده اید. سی دی را در سی دی رم كامپیوترتان قرار می دهید و عملیات كپی بر روی هارد كامپیوترتان را آغاز می كنید، زمان باقی مانده ده دقیقه… بعد از ده قیقه فقط چند ثانیه بیشتر به تمام شدن كپی باقی نمانده است كه همان پیغام آشنا.

ولی در این مواقع چاره چیست؟! یك راه حل ساده. برای شروع: 1- تمام برنامه ها و پنجره ها را بسته و فقط محیط Desktop را پیش رو داشته باشید.
2- سی دی معیوب را در سی دی رم كامپیوتر قرار داده و از فیلم مورد نظر خود
Copy گرفته و به یك درایو كه اطلاعات آن از تمام درایوها كمتر باشد رفته و در آن جا Paste كنید.
صبر كنید تا تا آنجا كه برای ویندوز مقدور است از سی دی كپی بگیرد تا آنجا كه پیغام خطا در كپی سی دی ظاهر شود.
این پیغام فقط به شما امكان انتخاب یك كلید
Ok را می دهد.
3- توجه كنید كه اكیداً
Ok را كلیك نكنید، در عوض یك كار غیر منطقی را انجام دهید.
بی مقدمه و به طور مستقیم كلید
Restart (راه اندازی) را كه بر روی كیس واقع است را زده تا كامپیوتر به طور غیر اصولی راه اندازی شود!!!
4- بعد از راه اندازی، حتماً صبر كنید تا ویندوز هارد كامپیوتر را
Scan Disk كند تا خطا های احتمالی را بر طرف سازد.
5- حالا به همان درایو كه فایل را در آنجا كپی كرده بودید بروید و فایل فیلم تان را در آنجا مشاهده كنید،
البته تا آنجایی كه كپی شده است.
چند نكته مهم:

# از این روش فقط برای مواردی استفاده كنی كه كپی فیلم مورد نظر بر روی هارد كامپیوتر تان برای تان خیلی مهم است، چون اسفاده مرتب از این روش كم كم به هارد آسیب می رساند.
# بعد از این راه اندازی غیر اصولی حتماً به ویندوز اجازه
Scan Disk را بدهید.
# تمام برنامه ها و پنجره های غیر ضروری را بسته تا هیچ برنامه ای در مسیر نباشد و صدمه ببیند.
# سعی كنید برای
Paste كردن از درایوی كه حاوی كمترین اطلاعات است، استفاده كنید.
# توجه كنید كه بعد از آمدن پیغام خطا در كپی، حتی یك لحظه كوچك را هم از دست نداده و فوراً كلید
Restart را بزنید. سعی كنید كه این فاصله كمتر از یك ثانیه باشد.
# اجرای این روش بدونه استفاده از نرم افزار خاصی می باشد، حال اینكه برای این مشكل هم نرم افزار هایی ساخته شده كه از اصول و قواعد مخصوص به خود برای كپی كردن این گونه سی دی ها بر روی هارد كامپیوتر استفاده می كنند كه البته در صورت موجود بودن من پیشنهاد می كنم از آنها برای كپی كردن استفاده كنید.
# و نكته مهم دیگر این كه، این فقط یك پیشنهاد و ریسك عملی می باشد و من هیچ گونه مسؤلیتی در قبال خرابی های احتمالی هارد كامپیوتر تان را عهده دار نمی باشم.

اصطلا حات عمومی تلفن همراه


*
BANDWIDTH (پهنای باند): به میزان معینی داده كه میتواند در مقطع ثابتی از زمان منتقل گردد پهنای باند میگویند.بصورت بیت و یا بایت در ثانیه(BPS) و یا بسامد در ثانیه (Hertz) نشان داده میگردد .
*
KEYPAD (صفحه شماره گیر): صفحه كلید تلفن همراه.
*
ANTENNA (آنتن): آنتن بخشی از تلفن همراه است كه فركانسهای مخابره شده را دریافت و یا ارسال میكند.
*
AIR TIME (زمان تماس): میزان زمانی است كه صرف مكالمه با تلفن همراه میگردد.هم تماسهای ارسالی و هم دریافتی.
*
SIGNAL STRENTH METER (سیگنال سنج): آیكونی در تلفن همراه كه میزان توان نسبی سیگنال دریافتی را نشان میدهد.
*
SCROLL KEYS (كلیدهای بالا وپایین برنده): كلید و یا كلیدهایی واقع در صفحه شماره گیر كه به كاربر اجازه میدهد در طول منوی اصلی بالا و پایین رود.
*
MENU (منو): منوی اصلی تلفن همراه كه فهرست گزینه های موجود را در اختیارتان قرار میدهد.
*
END (پایان): دگمه ای واقع بر صفحه كلید كه به مكالمه خاتمه میدهد.
*
DATA (داده): اطلاعات قابل پردازش توسط دستگاه (اعداد، حروف و نمادها).
*
DEAD SPOT (نقطه كور): محدوده ای كه تحت پوشش سرویس تلفن همراه نمیباشد.
*
DIMENTIONS: ابعاد تلفن همراه.
*
WEIGHT: وزن تلفن همراه كه معمولا به اونس میباشد.
*
PHONE LOCK (قفل تلفن): قفل تلفن همراه بمنظور جلوگیری از استفاده افراد غیر مجاز.
*
KEYPAD LOCK: قفل صفحه كلید بمنظور جلوگیری از فشرده شدن اتفاقی دگمه ها.
*
MASTER RESET: برگرداندن به حالت اولیه كارخانه كه سبب پاك شدن تمام تنظیمات و حافظه كاربر میگردد.
*
VOICE RECOGNITION (تشخیص صدا): به تلفن امكان میدهد به فرامین صوتی پاسخ گوید.
*
CLOCK: ساعت تلفن همراه.
*
ALARM CLOCK: زنگ اخبار تلفن همراه.
*
CALENDER: تقویم در تلفن همراه.
*
REMINDER: یاداوری كننده در تلفن همراه .
*
GAMES: بازیهای تلفنهای همراه معمولا توسط برنامه جاوا نوشته میگردند.
*
SCREEN SAVER: تصویری كه هنگام بلا استفاده ماندن تلفن همراه بروی صفحه نمایش پدیدار میگردد.
*
PDA (دستیار دیجیتال شخصی): دستگاه قابل حمل و كوچك كه بعنوان سازمان دهنه الكترونیكی عمل میكند. كنترل و مدیریت آدرسها، قرار ملاقاتها، نت برداری ها، برنامه های آتی و غیره را بعهده میگیرد.
*
GPS (سیستم موقعیت یاب جهانی): سیستمی متشكل از 24 ماهواره،كامپیوتر های پیشرفته و فرستنده و گیرنده های متعدد كه بمنظور تعیین طول و عرض جغرافیایی بكار گرفته میشود.با در اختیار داشتن یك گیرنده جی پی اس شما قادر خواهید بود موقعیت دقیق خود را در سطح زمین یافته و از طریق آن اقدام به جهت یابی نیز كنید.
*
FLASHLIGHT: چراغ قوه.
*
MP3 PLAYER: قابلیت تلفن همراه در ضبط و پخش فایلهای با فرمت MP3.

اصطلاحات مربوط به شماره گیری و برقراری ارتباط :* PHONE BOOK (دفترچه تلفن): محل ذخیره سازی شماره تلفن ها و اسامی مربوط به آنها.
*
INCOMING CALL: تماس دریافتی .
*
MEMORY DIALING (شماره گیری حافظه ای): شماره تلفنهای پر استفاده را میتوان ذخیره نمود و با فشردن یك دگمه تماس را برقرار ساخت.
*
MULTIPLE NUMBER (شماره های متعدد): با این قابلیت قادر خواهید بود برای یك نام در دفترچه تلفن خود چندین شماره تلفن اختصاص دهید.
*
MULTIPLE/ANY KEY ANSWER (پاسخ با هر دگمه): با این قابلیت قادر خواهید بود به تماس دریافتی با فشردن هر كدام از كلید های تلفن پاسخ گویید.
*
CALL FORWARDING/DIVERT (انتقال مكالمه): انتقال و یا دایورت تماسها به تلفن همراه و یا ثابت دیگر.
*
PHOTO ID(تصویر شناسنده): اختصاص یك عكس و تصویر به یك شماره تلفن خاص كه هنگام برقراری تماس توسط آن شماره عكس مورد نظر نمایش داده میگردد.
*
RINGER ID (زنگ شناسنده): اختصاص یك آهنگ زنگ به یك شماره تلفن خاص.
*
SPEED DIALING (شماره گیری سریع): به شما امكان میدهد تا با یك شماره تلفن از پیش تعیین شده با فشردن یك، دو و یا سه شماره ابتدایی آن تماس را برقرار سازید.
*
VOICE ACTIVATED DIALING (شماره گیری صوتی): شماره گیری توسط فرامین صوتی بجای شماره گیری دستی.
*
CONFERENCE CALLING (مكالمه 3 جانبه): به كاربر امكان میدهد تا همزمان با 2 فرد دیگر مكالمه 3 جانبه برقرار سازد.
*
EMERGENCY DIALING (شماره گیری اضطراری): ذخیره یك شماره تلفن مهم در حافظه تلفن.شما قادر خواهید بود حتی در صورت قفل بودن تلفن با این شماره تماس برقرار كنید.
*
ACTIVE FLIP COVER: قابلیتی در تلفتهای تا شونده كه كاربر قادر میباشد با گشودن صفحه پوشاننده صفحه كلید به تماس پاسخ گوید.
*
AUTAMATIC ANSWER (پاسخ گویی خودكار): این قابلیت به كاربر اجازه میدهد تا به تماس دریافتی بدون نیاز به فشردن هر گونه كلیدی پاسخ گوید. این حالت همراه با هندز فری فعال میگردد.
*
MISSED CALL: تماس ناموفق و پاسخ داده نشده.
*
REDIAL: شماره گیری مجدد آخرین شماره.
*
AUTOMATIC REDIAL: شماره گیری مجدد در صورت اشغال بودن خط بطور خودكار.
*
CALL BLOCKING (سد تماس): دریافت و یا برقراری تماس با یك شماره تلفن خاص را در دستگاه سد میكند.
*
CALL WAITING (انتظار مكالمه): این سرویس به كاربر اجازه میدهد كه حین مكالمه از تماس دوم خود مطلع گشته (با شنیدن صدای بیب) و به آن پاسخ گوید.(بدون نیاز به قطع تماس پیشین)
* (
CALLER ID(CLI): قابلیتی كه شماره تلفن(و حتی نام) تماس گیرنده را نمایش میدهد.
*
CALL LOG/REGISTER (اطلاعات وآمار ثبت تماسها): به كاربر امكان میدهد تا شماره های پیشین ارسالی و دریافتی خود را مشاهده نماید.
*
RECIEVED CALL: تماسهای دریافتی.
*
ERASE RECENT : این حالت تمام اطلاعات تماسهای اخیر را پاك میكند. اصطلاحات مربوط به زنگ و صدای تلفن همراه :* SILENT RINGER (زنگ خاموش): در این حالت تماسهای دریافتی تنها با نور چشمك زن اطلاع داده میگردد.
*
SILENT KEYPAD: در این حالت هنگام فشردن دگمه های صفحه كلید صدایی تولید نمیگردد.
*
VIBRATION ALERT (حالت ویبره): در این حالت تماسهای دریافتی با ایجاد لرزش و ارتعاش تلفن همراه اطلاع داده میشود.
*
RINGTONE: آهنگ زنگ تلفن همراه.
*
RINGTONE COMPOSER (ساخت آهنگ): نرم افزاری درون تلفنهای همراه كه شما را قادر میسازد با فشردن متوالی كلیدهای صفحه شماره گیرنده آهنگ زنگ دلخواه خود را بسازید.
*
MONOPHONIC RINGTONE: آهنگهای زنگ تك نت. تنها یك نت ساده را مینوازد.
*
POLYPHONIC RINGTONE: آهنگهای زنگی كه قادر به نواختن نتهای متعدد بصورت همزمان میباشد.كه سبب میگردد آهنگ طبیعی تر بنظر آید.
*
REAL TONE : زنگ با آهنگ طبیعی.(بصورت MP3)
*
SPEAKER PHONE: آیفون در تلفن همراه كه صدا را بلند تر از حالت معمول از بلندگو پخش میكند.
*
VOLUME CONTROL (كنترل صدا): تنظیم بلندی صدا.
*
MUTE: قطع صدای تلفن.
*
DTMF: تنهایی(TONE) میباشد كه تلفن همراه برای ارتباط برقرار ساختن با سیستمهای تلفنی فعال شونده توسط تن مانند پست صوتی و یا خدمات تلفنی بانكها،ارسال میكند.
*
BEEP: صدای كوتاه بیپ. اصطلاحات مربوط به پیغامها ، اینترنت دورنگار :* SMS (سرویس پیام كوتاه): به مشترك امكان میدهد تا یك متن كوتاه را ارسال كند(تا 160 كاراكتر)
*
SMS CHAT: چت توسط سرویس پیام كوتاه .
*
EMS (سرویس پیام توسعه یافته): در این نوع سرویس كاربر قادر خواهد بود متنها ی فرمت شده، آهنگ، تصویر، اصوات و تصاویر متحرك را در قالب پیام ارسال كند.
*
MMS (سرویس پیامرسان دیجیتال): پیشرفته ترین نوع سرویس ارسال پیام كه كاربر قادر است فیلم ویدئویی و صدا را همراه با متن ساده ارسال دارد .
*
MESSAGE ALERT: نشانگری كه پست صوتی ناموفق را اطلاع میدهد.
*
ICONS (نماد تصویری): تصاویر ساده ای كه میتوان آنها را همراه با متن SMS به تلفنهای همراه دیگر ارسال كرد.
*
INBOX (ورودی): محل ثبت پیامهای دریافتی.
*
EMAIL CAPABILITY: قابلیت تلفن همراه در ارسال و دریافت ایمیل توسط مودم.
*
DATA/FAX CAPABILITY: قابلیت تلفن همراه برای دریافت و ارسال دورنگار و داده، دسترسی به اینترنت و ارسال ایمیل.
*
PICTURE MESSAGING: ارسال تصویرهای ساده توسط SMS.
*
VOICE MAIL (پست صوتی): سرویسی كه تماسهای دریافتی را پاسخ داده و پیغامهای صوتی دریافتی را ثبت و ضبط میكند.
*
ANSWERING MACHINE (منشی تلفن): ضبط صدای كاربر و پاسخ گویی خودكار هنگام دریافت تماس توسط آن.
*
PAGER (فراخوان): این قابلیت تلفن همراه را مبدل به پیجر میكند.
*
WAP (پروتوكل كاربری بیسیم): استانداردی است كه تلفن همراه را قادر به سیر و دسترسی به اینترنت میسازد.
*
HDML: زبان برنامه ریزی طراحی صفحات وب ویژه تلفنهای همراه.
*
MICRO-BROWSER: جستجوگر اینترنت ویژه تلفن همراه. اصطلاحات مربوط به نحوه اتصال تلفن همراه به دیگر لوازم * USB (گذرگاه سریال جهانی): یك رابط میان كامپیوتر و دیگر لوازم الكترونیكی همچون موبایل میباشد.
*
DATA INTERFACE LINK: متعلقاتی كه سبب اتصال تلفن همراه برای انتفال داده به كامپیوتر و یا دستگاه فكس میگردد.
*
BLUETOOTH: بلوتوس تكنولوژی بیسیمی میباشد كه لوازم الكترونیكی همچون تلفن، كامپیوترها و دیگر تجهیزات را بدون سیم و توسط فركانسهای رادیویی كم قدرت به یكدیگر متصل میسازد. (البته در فواصل نزدیك)
*
IrDA=INFRARED PORT (پورت مادون قرمز): این تكنولوژی به شما امكان مبادله اطلاعات میان دو دستگاه الكتریكی مانند تلفن همراه با كامپیوتر را میدهد.بدون سیم و با بكارگیری امواج مادون قرمز.
*
EXPANSION /MEMORY CARD (كارت حافظه): كارتهای حافظه سبب افزودن حافظه بیشتر به تلفن همراه میگردند.انواع كارتهای حافظه شامل:SD-MINISD-MMC-STICK MEMORY-SMC میباشند.
*
CARD READER (كارت خوان): واسط میان كارت حافظه و كامپیوتر میباشد.
*
PC SYNC: این قابلیت به كاربر امكان میدهد تا تلفن همراه خود را توسط كابل دیتا به كامپیوتر متصل سازد.
*
DATA CABLE (كابل دیتا): كابلی است كه با آن قادر به متصل ساختن تلفن همراه به كامپیوتر خواهید بود. اصطلاحات مربوط به دوربین :* BUILT-IN CAMERA: دوربین عكاسی تعبیه شده در تلفن همراه.
*
CAMERA RECORDER: دوربین فیلمبرداری.
*
FLASH: فلاش دوربین.
*
DIGITAL ZOOM: بزرگنمایی لنز دوربین بصورت دیجیتال.
*
MEGAPIXEL: مگاپیكسل میزان وضوح وكیفیت دوربین عكاسی و فیلمبرداری را نشان میدهد.
*
VIDEO CLIP: كلیپهای ویدیویی. اصطلاحات مربوط به لوازم جانبی تلفن همراه :* FACE PLATE (قاب): قاب تلفن همراه میباشد كه در برخی از مدلها شما قادر به تعویض آن میباشید.
*
HANDS-FREE (هندز فری): وسیله ای است كه به شما امكان میدهد تا با تلفن همراه خود بدون نیاز به نگاهداشتن گوشی با دست به مكالمه بپردازید.
*
CASE: جلد برای محافظت از تلفن همراه.
*
RADIATION SHIELD (اشعه گیر): وسیله ای برای جذب امواج مضر تلفن همراه.
*
HEAD SET: هد ست همان هندز فری میباشد.
*
STRAP: بند تلفن همراه.
*
BELT CLIP/HOLSTERS/HOLDERS (نگاهدارنده ها): این لوزم به شما امكان میدهند تا تلفن همراه خود را به كمربند،كیف دستی و یا جیب خود متصل كنید.و یا آنكه آن را درون اتومبیل خود به داشبورد اتصال دهید.
*
CAR KIT (كیت خودرو): كیتی است كه امكان استفاده از هندز فری در داخل اتومبیل برای شما فراهم می آورد. كیت معمولا شامل: شارژر، نگهدارنده، هندز فیری، میباشد. مدلهای پیشرفته تر آنتن و بلندگوهای اضافی را نیز شامل میگردد. ماركهای معروف تلفن همراه: SAMSUNG-NOKIA-MOTOROLA-SONY-ERICSSON-AUDIOVOX-NEC-SIEMENSE-LG-PHILIPS-PANASONIC-ALCATEL-MITSUBISHI-KYOCERA-DENSO-SANYO-PANTECH-TELETECH-SK-SAGEM-NEXTEL-SONY/ERICSSON

shabangah.com :منبع

آموزش استفاده از برنامهای موبایل : برنامه HandyPhotoSafeا


برنامه
HandyPhotoSafe ابزاریست برای مخفی کردن عکس های خصوصی از دسترس و دید دیگران.زمانی که شما این برنامه را بر روی گوشی خود نصب میکنید و آن را برای اولین بار بر روی موبایل خود اجرا میکنید برنامه از شما در خواست معرفی یک رمز عبور میکند تا در دفعات بعدی شما را با این رمز شناسائی و اجازه استفاده از برنامه را به شما بدهد.
پس از اینکه رمز عبور را صادر کردید برنامه از شما تکرار رمز را برای اطمینان از درستی رمز میخواهد،از این پس برای ورود به برنامه باید رمز مورد نظر را وارد کنید،

برنامه
HandyPhotoSafe ابزاریست برای مخفی کردن عکس های خصوصی از دسترس و دید دیگران.زمانی که شما این برنامه را بر روی گوشی خود نصب میکنید و آن را برای اولین بار بر روی موبایل خود اجرا میکنید برنامه از شما در خواست معرفی یک رمز عبور میکند تا در دفعات بعدی شما را با این رمز شناسائی و اجازه استفاده از برنامه را به شما بدهد.
پس از اینکه رمز عبور را صادر کردید برنامه از شما تکرار رمز را برای اطمینان از درستی رمز میخواهد،از این پس برای ورود به برنامه باید رمز مورد نظر را وارد کنید،

پس از آنکه رمز را وارد کردید و از آنجائی که هنوز عکسی را وارد برنامه نکرده اید کلمه
No Data بر روی صفحه وجود دارد،حال برای انتخاب عکس دکمه Options را انتخاب کنید و از گزینه های موجود در آن Add From Images را انتخاب کنید

در قسمت بعدی برای مسیر عکس انتخابی 2 گزینه وجود دارد 1- مموری تلفن 2- مموری کارت که پس از اتخاب هر یک به قسمت عکس های خود در گالری رفته و پس از مشاهده عکس های خود عکس مورد نظر خود را انخاب میکنید،حال عکس شما از قسمت گالری حذف و به داخل برنامه انتقال داده شد و دیگر عکس شما از طریق گالری قابل مشاهده نمیباشد

حال که عکس های خود را انتخاب کردید میتوانید در صفحه اصلی برنامه و از گزینه
Options تغییراتی را در عکس و برنامه ایجاد نمود،
1-
Open : عکس را به صورت واضح و بزرگ تماشا کنید.
2-
Add From Images : عکس دیگری را انتخاب کنید.
3-
Return To Images : خارج کردن عکس از برنامه و بازگشت آن به گالری.
4-
Delete : حذف عکس
5-
Settings : این قسمت دارای 2گزینه میباشد 1- Password که برای تغییر رمز ورودی برنامه میباشد و 2- Autolock After که به وسیله آن تعیین میکنید که برنامه پس از چه زمانی قفل شود.منبع:p30download.com

آموزش : پاک کردن برنامه هایی که توسط منیجر از روی موبایل پاک نمیشوند


در قسمت های قبلی در مورد آموزش پاک کردن برنامه ها از روی موبایل توضیحاتی داده شد اما ممکن است شما هم دچار این مشکل شده باشید که پس از نصب یک برنامه وقتی که برای پاک کردن برنامه از روی گوشی خود اقدام میکنید برنامه پاک نمیشود یا اینکه گزینه ای در مورد آن برنامه در داخل منیجر خود پیدا نمیکنید تا بتوانید از دست این برنامه خلاص شوید حال چه کنیم تا برنامه را پاک کنیم.


برای این کار به یک فایل منیجر احتیاج دارید،این برنامه را میتوانید در همین سایت و با نام
FExplorer دریافت کرده و بر روی گوشی خود نصب کنید.پس از نصب فایل منیجر و وارد شدن به آن چند گزینه وجود دارد که گوشی شما را به صورت درایو مانند نشان میدهد،به این صورت که مموری تلفن به درایو :C و مموری کارت به :E نام گذاری شده اکنون باید به زمانی که برنامه را نصب کرده اید برگردید و به اینکه برنامه مورد نظر را در کدام درایو نصب کرده اید.
اکنون که همه موارد را میدانید به درایو مورد نظر رفته و در قسمت
System به شاخه App رفته و به دنبال اسم برنامه مورد نظر بگردید ممکن است اسم برنامه در این قسمت چیز دیگری باشد پس به دنبال اسمی مشابه گشته و پس از اطمینان فایل مورد نظر را از روی درایو پاک کنید،اگر برنامه را در مموری کارت نصب کرده اید ممکن است در قسمت مموری تلفن نیز شاخه هایی از برنامه وجود داشته باشد پس به مموری تلفن یا همان درایو :C رفته و فیل های مورد نظر را از بین ببرید،حال که تمام فیل های مورد نظر را پاک کرده اید گوشی خود را Restart کنید و پس از روشن شدن به قسمت منیجر رفته و در آنجا نیز گزینه مورد نظر را پاک کنید.
در بعضی مواقع نیز میتوان از قسمت
Processes در فایل منیجر اسنفاده کرد و از آنجا برنامه را پاک کنید اما همانطور که در بالا اشاره شد ممکن است در اینگونه از قسمت ها اسم برناه تغییراتی داشته باشد.

آموزش : نصب برنامه یا بازی ها با فرمت جاوا روی موبایل


هر چند که آموزش نصب برنامه ها را در قسمت آموزش به طور کامل توضیح دادم اما در اینجا به در خواست بعضی از دوستان طریقه نصب برنامه های جاوا را به صورت خلاصه توضیح میدهم.


برنامه های جاوا معمولاً با فرمت
Jar و Jad هستند نحوه نصب این برنامه یا بازی ها به همان صورتی میباشد که برنامه هایی را که با فرمت sis نصب میکنید.
اما در بعضی از مواقع فرمت این فایل ها تغییر میکند و مثلاً به صورت دستی به فرمت
Zip تغییر میکنند که شما وقتی این گونه فایل ها را باز میکنید تعداد زیادی فایل که معمولاً با فرمت Class هستند مشاهده میکنید اگر فایل شما این 2 فرمت را نداشت میتوانیید به صورت دستی و با انتخاب گزینه Rename آن ها را به اینگونه از فرمت ها تغییر دهید.

قابل ذکر است که اگر برنامه PC-Suite یا مشابه آن بر روی کامپیوتر شما نصب نباشد شما این فایل ها را با آیکون زیپ و به همان صورت Zip مشاهده میکنید که در اصل همان فایل جار یا جاد هستند ، در هر صورت پس از اطمینان از درستی فرمت فایل و بدون باز کردن آن را به گوشی انتقال داده و برنامه یا بازی را نصب کنید آموزش کامل نصب را نیز میتوانید در قسمت آموزش و آموزش نصب برنامه روی گوشی های نوکیا سری 60 مشاهده فرمائید.

آموزش : پاک کردن برنامه ها از روی موبایل


برای پاک کردن برنامه ها از روی موبایل باید از طریق
Manager که معمولاً در گوشی های نوکیا در منوی اصلی در شاخه Tools وجود دارد برنامه مورد نظر را UnInstall کنید.
وقتی که وارد
Manager میشوید به دنبال اسم برنامه مورد نظر بگردید و با انتخاب گزینه Remove در قسمت Options برنامه مورد نظر خود را به طور کامل از روی موبایل پاک کنید.

چهارشنبه 8/3/1387 - 20:11 - 0 تشکر 41286

ترفند باهال برای اینترنت اکسپلورر

1– وقتی ماوس را روی تصویری از یك صفحه وب می بریم، خط جدیدی به نام lmage Bar ظاهر می شود كه دارای آیكون هایی برای ذخیره چاپ، ارسال از طریق Email و باز كردن فولدر My Picture (شاید برای این كه ببینیم آیا قبلاً تصویر را ذخیره كرده ایم یا نه) می باشد. اگر معمولاً تصاویر را ذخیره نمی كنید و فكر می كنید lmage Bar مزاحمت ایجاد كرده ، می توانید از طریق منوی Tools ،گزینه Internet Options و صفحه Advanced آن را غیر فعال كنید. در این صفحه، به قسمت Multimedia بروید و علامت گزینه Enable lmage Toolbar را بردارید.


2 – بعضی از سایت های عكس های دیجیتالی دارای تصاویری با وضوح و كیفیت بالا هستند، ولی اگر عكس در پنجره مرورگر جا نشود تولید دردسر می كند. در صورت مواجهه باتصویری كه به علت بزرگ بودن آن نتوانستید تمام عكس را یكجا در صفحه مشاهده كنید، به جای این كه صفحه را به بالا یا پایین (یا به چپ و راست) اسكرول كنید،كمی صبر كیند تا 6IE اندازه آن را برای شما تنظیم كند. اگر ترجیح می دهید عكس را در اندازه واقعی خود ببینید، ماوس را به گوشه پائین در سمت راست برده و روی دكمه مربوطه كلیك كنید.

3 – وقتی تصویری را از طریق پست الكترونیك می فرستید، می توانید آن را كوچكتر كنید تا سریعتر به مقصد برسد. در این راستا، می توانید وضوح 480×640،600×800 یا 768×1024 را انتخاب و كاری كنید كه تمام تصاویری كه می فرستید كوچكتر شوند. دوستانی كه به صورت تلفنی با اینترنت ارتباط دارند حتماً از این توجه شما ممنون خواهند شد.

4 – اگر برای خود صفحه وبی را دست و پا كرده اید و از ایده ظاهر شدن خط ابراز تصاویر و تشویق بازدیدكنندگان به ذخیره تصاویر شما خوشتان نمی آید، می توانید این خط ابراز را برای تك تك تصاویر یا همه آنها غیر فعال كنید، برای این منظور با دستور خط ابراز را به طور كامل از كار بیندازید و یا خط GALLERYIMG=”no” را در برچسب های IMG خود اضافه كنید.

5 – خط ابراز Lmage برای تصاویر كمتر از 130×130 پیكسل ظاهر نمی شود،به همین دلیل برای ذخیره این نوع تصاویر باید از همان روش مرسوم كلیك راست استفاده كیند.

6 - IE6 ابزارهایی بهتری برای كار با كوكی ها دارد تمام امكانات موجود را می توانید از صفحه Privacy كادر محاوره Internet Options (كه از طریق منوی Tools باز می شود) مشاهده كنید . به علاوه، بد نیست سری به آدرس http://www.w3.org/P3P بزنید و اطلاعات بیشتری درباره P3P (قوانین زیر بنایی برای اولویت های حفظ حریم خصوصی) كه مایكروسافت ابزارهای جدیدش را بر اساس آنها بنا نهاده به دست بیاورید.

7 – بعضی كوكی ها مفید هستند . مثلاً سایتهای فروشگاهی از جمله Amazon.com به كمك این كوكی ها از خریدهای شما مطلع شده و محصولات جدید را به شما پیشنهاد می دهند، یا سایت Microsoft Support با استفاده از آنها اطلاعات كاملی از جستجوهای اخیر شما به دست می آورد. این كوكی ها به كوكی های «شخص اول» موسومند. كوكی های طرف سوم از وب سایتی متفاوت (طرف سوم) پدید می آیند كه معمولاً جنبه تبلیغاتی دارند (مثل Double Click یا AOL) . این شبكه های تبلیغاتی برای بسیاری از سایت های وب تبلیغات می كنند، پس می توانند بفهمند كه شما به كدام یك از این سایت ها سر زده اید. اگر دوست ندارید چنین اطلاعاتی درباره شما در جایی نگهداری شود، IE6 می تواند كوكی های تمام شركت های طرف سوم، یا شركت هایی كه تعهدی در رعایت حفظ اطلاعات خصوصی شما نمی دهند را مسدود كند.

8 – وقتی IE پیامی ظاهر می كند مبنی بر اینكه كوكی خاصی را بپذیرد یا رد كنید، به IE بگوئید این كوكی را برای دفعات بعد در خاطر خود حفظ كند تا هر دفعه مجبور نباشید كوكی های همان سایت را قبول یا رد كنید.

9 – با تعیین سطح امنیتی مناسب برای خود می توانید مشخص كنید كه چه نوع كوكی هایی را دوست دارید دریافت كنید. برای این منظور، از طریق منوی Tools، گزینه Internet Options صفحه Privacy و دكمه Settings اقدام نمائید. پیش فرض این سطح امنیتی Medium است، كه كوكی های طرف سومی را مسدود می كند كه یا از هیچ قانونی برای حفظ اطلاعات خصوصی تبعیت نمیكنند یا از اطلاعات معرفی كننده شما بدون كسب اجازه از خود شما بهره برداری می نمایند. سطح Medium كوكی های شخص اول را كه از اطلاعات معرفی كننده شما بدون كسب اجازه از خود شما استفاده می كنند می پذیرد، اما در پایان جلسه آنها را حذف میكند.

10 – سطوح امنیتی در خصوص حفظ حریم خصوصی در شش دسته ارائه می شوند كه از پذیرش تمام كوكی ها تا رد تمام كوكی ها متغیرند . به علاوه، چهار استراتژی از پیش تعیین شده ارائه می شوند كه می توانید برای پذیرش یا رد انواع كوكی ها مورد انتخاب قرار دهید.



11 – اگر هیچ یك از این سطوح رضایت شما را جلب نمی كند، روی Advanced و پس از آن Override automatic cookie handling كلیك كنید . سپس می توانید كوكی های شخص اول و سوم را قبول یا مسدود كنید و یا از IE بخواهید هر دفعه از خود شما سوال كند.

12 – كادر محاوره Advanced علاوه بر كوكی های شخص اول و سوم، از كوكی های «جلسه ای» هم سوال می كند؛ یعنی كوكیهای موقتی كه فقط تا زمانی نگهداری می شوند كه حداقل یكی از پنجره های IE باز باشد. این كوكی ها خطری ندارند، زیرا بعد از قطع ارتباط و بستن برنامه IE به كلی حذف شده و در نتیجه سایت نمی تواند بعدها به آنها مراجعه كند.

13 – اگر نظرتان درباره سایتی خاص تغییر كرد و خواستید به آن اجازه ساخت كوكی در كامپیوتر خود را بدهید، می توانید به صفحه Per Site Privacy برگشته و آن را از لیست حذف كنید.

14 – اگر می خواهید برای سایت های Favorite خود استثناء قائل شوید، از طریق منوی Tools كادر محاوره Internt Options را باز كرده و به صفحه Privacy بروید. سپس روی دكمه Web Sites و پس از آن Edit كلیك كنید. در این حالت، URL هایی را وارد كنید كه می خواهید كوكی ها از آنها«همیشه» قبول یا رد شوند.

15 – اگر سایتی هیچ حرفی از خط مشی خود در حریم خصوصی بازدیدكنندگان نزده یا خط مشی آن باتنظیمات و اولویت بندی شما مطابقت نداشته باشد، آیكون كوچكی به شكل یك چشم باعلامت ایست در خط وضعیت (پائین پنجره) ظاهر می شود كه با كلیك مضاعف روی آن، گزارشی تحت عنوان Privacy Report به نمایش در می آید كه ضمن نشان دادن تمام محتویات آن صفحه، لیستی از كوكیهای ارسالی از طرف آن سایت و پذیرش یا عدم پذیرش آنها از طرف شما نمایش داده می شود. اگر چنین آیكونی را ندیدید، از منوی View گزینه Privacy Report را انتخاب كنید.

16 – تنظیمات مربوط به حریم خصوصی شما فقط در وب سایت هایی عمل می كنند كه در منطقه امن اینترنت تعریف شده باشند. اگر سایتی را در منطقه سایت های معتمد (Trusted) قرار دهید، IE تمام كوكی های آن سایت را پذیرفته و اجازه خواندن كوكی ها را از كامپیوتر شما به سایت می دهد و اگر سایتی را در منطقه سایت های «ممنوعه» (Restricted) بگذارید، IE تمام كوكی های ارسالی آن سایت را بر می گرداند.

17 – تعداد سایت هایی كه تاكنون نسبت به ارائه خط مشی خود در زمینه حفظ حریم خصوصی بازدیدكنندگان اقدام كرده اند بسیار كمتر از آن چیزی است كه باید باشد (اولین آمار 53 مورد را گزارش داد). این خط مشی باید نشان دهد كه سایت با اطلاعات كاربر چه خواهد كرد،كاربر چگونه می تواند از تعهدات سایت مطمئن شود، آیا كسی سایت را ضمانت می كند، در صورت تشكیك با چه كسی باید تماس بگیرید و او در این باره چه اقدامی خواهد كرد . سایتی كه بخواهد خط مشی خود را ارائه دهد باید آن را به دو زبان تهیه كند: یكی به زبان انسان برای مطالعه بازدیدكننده و دیگری به زبان XML برای مطالعه Internet Explorer.

18 – اگر واقعاً بخواهید كنترل كاملی روی كوكی ها داشته باشید، باید خواسته ها و اولویت های خود را به زبان XML در قالب یك فایل نوشته و از IE بخواهید از آن فایل به عنوان قانون شما در حفظ حریم خصوصی شما از طرف سایت ها استفاده كند. برای این منظور، از منوی Tools گزینه Internet Options را انتخاب و روی دكمه Import كلیك كنید. در سایت هایی از قبیل http://www.privacy.org چنین اولویت هایی به صورت از پیش تهیه شده ارائه می شوند كه شما را به مطالعه آنها دعوت می كنیم.

20 – اگر می خواهید برای وب سایت خود یك خط مشی حریم خصوصی تعریف و تنظیم كنید،از ویزارد Privacy Statement مایكروسافت در آدرس http://www.microsoft.com/privacy/wizard/ استفاده نمائید.



21 – اگر از سایت های مورد علاقه خود انتظار ارائه خط مشی حریم خصوصی را دارید، برای آنها email بفرستید، اگر همه مردم این خواسته را داشته باشند، سایت های بیشتری وادار به ارائه چنین خط مشی هایی خواهند شد.

22 – خیلی تعجب نكنید، شاید یك سایت وب اطلاعات شخصی شما را كاملاً مطمئن نگهداری كند، ولی چون خط مشی حریم خصوصی خود را ارائه نداده IE كوكی های آن را نمی پذیرد (البته با این فرض كه تنظیمات شما چنین چیزی را از IE خواسته باشد).

23 – اگر مطمئن نیستید كه چه تصمیمی در مورد كوكی ها بگیرید یا نمی دانید وسعت نشر آنها تا چه حداست، از IE بخواهید كه برای چند هفته ای پذیرش یا رد كوكی های طرف سوم رااز خود شما سوال كند، شاید تعجب كنید از این كه ببینید این همه سایت در حال ردگیری شما هستند.

24 – اگر تنظیمات حریم خصوصی خود را به نحوی تغییر بدهید كه تمام كوكی ها برگشت بخورند، وب سایت ها نمی توانند كوكیهای قبلی موجود در كامپیوتر شما را بخوانند.

25 – اگر می خواهید به بررسی كوكی هایی بپردازید كه قبلاً پذیرفته اید، از منوی Tools ،گزینه Internet Options را كلیك كرده و به صفحه General بروید،سپس روی Settings و پس از آن View Files كلیك كنید. كوكی ها در راس لیست فایل های اینترنتی موقت قرار دارند. برای خلاص شدن از دست یك كوكی، كافی است آن را از لیست مزبور حذف كنید.

26 – اگر می خواهید تمام كوكی های موجود دركامپیوتر خود را پاك كنید، از منوی Tools ،گزینه Internet Options را انتخاب و از صفحه General روی دكمه Delete Cookies كلیك كنید.

27 – تنظیمات مربوط به سطوح امنیتی منطبق محتوایی وب در IE6 فرق كرده اند، ولی اگر در نسخه قبلی IE تغییراتی را در مناطق امنیتی داده باشید، Setup آنها را حفظ كرده و یك منطقه تحت عنوان «سطح امنیتی سفارشی» برای شما می سازد.

28 – اگر دوست دارید بدانید چند تا سایت سعی می كنند كارهایی بكنند كه تنظیمات منطقه ممنوعه جلوی آنها را می گیرد، برای امتحان بعضی از آنها را به حالت Prompt تنظیم كنید و به دقت پیام هایی را كه بر روی صفحه ظاهر می شوند بخوانید.

29 – (جدید نیست) راه دیگری كه هكرها از طریق آن می توانند بدون این كه بدانید شما را به سایت دیگری بفرستند این است كه جهت حركت اطلاعاتی را كه خود شما در فرم های وب پر كرده اید عوض كنند. اگر می خواهید وقتی اطلاعات شما به سایتی می روند كه با آن چه در فرم تعیین كرده اید فرق دارد، از منوی Tools،گزنیه Internet Options را كلیك كرده و به صفحه Security بروید. سپس گزینه، Wam if submittal is being redirected را علامت بزنید. البته، توجه داشته باشید كه بعضی سایت ها ممكن است برای پردازش فرم های كاربران از خدمات یك شركت یا وب سایتی رایگان استفاده كنند كه این موضوع نگران كننده نیست.

30 – اگر وب سایتی مكان خود را عوض كند URL آن تغییر می یابد. برای جلوگیری از گم شدن بازدیدكنندگان ،این وب سایت هایی كه جابه جا شده اند از فرمانی موسوم به META REFRESH استفاده می كنند كه به طور خودكار مرورگر وب شما را بعد ازچند ثانیه به موقعیت جدید هدایت می كند. (معمولاً پیامی روی صفحه ظاهر می شود كه توضیح می دهد آدرس تغییر كرده و توصیه می كند Bookmark خود را به روز كنید). ولی هكرها هم می توانند با استفاده از فرمان فوق الذكر شما را به جای دیگری ببرند كه تحت كنترل آنها قرار دارد، پس حالا این اختیار را دارید كه این ویژگی را فعال كنید یاغیر فعال. حالت پیش فرض این ویژگی «فعال» در تمام مناطق است. به جز منطقه ممنوعه (Restricted) از منوی Tools ، گزینه Internet Options را انتخاب كرده و به صفحه Security روید. منطقه مورد نظر خود را انتخاب و روی دكمه Custom كلیك كنید تا كادر محاوره دیگری باز شود. در این حالت، گزینه Allow META REFRESH را خواهید دید كه اگر بخواهید می توانید آن را عوض كنید.



31 – اگر تا به حال به وب سایتی رفته باشید كه یك پنجره شناور را بر روی بقیه وب سایت ها باز می كند، چیزی را دیده اید كه به Iframe یا «فریم شناور» موسوم است. شاید فكر كنید Iframe بخشی از سایت جدید باشد. ول چنین نیست. برنامه نویسان وب میتوانند برای جلوگیری از سرقت Iframe توسط هكرها امكان كدنویسی در Iframe ها را ازكار بیندازند، ولی اگر آنها این كار را نكرده باشند، خودتان می توانید آنرا غیر فعال كنید. از منوی Tools، گزینه Internet Options را كلیك و در صفحه Security منطقه مربوطه راانتخاب كنید. سپس، روی دكمه Custom كلیك كرده و گزینه Launching Programs and Files in a IFRAME را علامت بزنید.

32 – (جدید نیست) بااستفاده از منطقه «سایت های ممنوعه» می توانید جلوی باز شدن پنجره های تبلیغاتی درسایتهای خاص را بگیرید. از منوی Tools،گزینه Internet Options را كلیك كرده و به صفحه Security بروید. سپس با انتخاب Restircted Sites روی دكمه Site كلیك و URL مربوطه را تایپ كنید.

33 - (جدید نیست) اگر كامپیوتر خود را به صورت اشتراكی با دیگران استفاده می كنید،احتمالاً دوست ندارید كه اطلاعات كارت اعتباری و سایر اطلاعات شخصی تان در فولدر TemporayInterent Files باقی بماند. برای این منظور، از منوی Tools، گزینه Internet Options راانتخاب كرده و در صفحه Avanced زیر قسمت Security ، گزینه Do not save encrypted page to disk راعلامت بزنید تا صفحاتی كه با http آغاز می شوند (از جمله فروشگاههای اینترنتی و صفحات بانك های اینترنتی) در دیسك شما ذخیره نشوند.

34 – اگر می خواهید همه چیز را از فولدر فایل های موقتی اینترنت پاك كنید، می توانید گزینه بعدی یعنی when browser is closed Empty Temporay Internet Files-Folder راعلامت بزنید و به علاوه فضای خالی بیشتری را در دیسك خود باقی بگذارید.

35 – آیا دوست دارید بدانید یك سایت وب با اطلاعاتی كه از خود ارائه می دهید چه می كند؟ از منوی View، گزینه Privacy Report را كلیك و URL سایت مورد نظر را تعیین كنید. سپس روی دكمه Summary كلیك كنید تا ببینید سایت مربوطه با اطلاعات شما چه می كند.

36 – راه پی بردن به هویت و اعتبار افراد در اینترنت بررسی گواهی نامه ها و امضاهای دیجیتالی است. از منوی Tools گزینه Internet Options را كلیك كرده و به صفحه Content بروید. سپس روی دكمه Certificates كلیك كنید تا گواهی نامه های امنیتی سایت هایی را كه بازدید كرده اید ببینید.

37 – یك تغییر خاص در تنظیمات منطقه امنیتی این است كه مانع از اجرای برنامه ها توسط جاوا اپلت هایی بشویم كه در سایت های قرار گرفته در منطقه ممنوعه وجود دارند. با این كار، نه تنها جاوا ازكار می افتد، بلكه كنترل های اكتیوایكس هم غیر فعال می شوند. از منوی Tools ،گزینه Internet Options راانتخاب كرده و به صفحه Security بروید. حال Restricted Sites را انتخاب و روی Custom Level كلیك كنید. سپس ،گزینه Script Active X controls marker as save for scripting را به حالت Disable تغییر دهید.

38 – آیكون Privacy نشان می دهد كه آیا سایت مورد بازدید در حال ارسال كوكی هایی است كه با تنظیمات Privacy شما مطابقت دارند یا نه. با كلیك مضاعف روی این آیكون، لیستی از كوكی هایی را كه نسبت به ارسال آنها تلاش شده تحت عنوان Privacy Report مشاهده كنید (این گزارش به علاوه، نشان می دهد كه تصاویر از كجا آمده اند). برای تغییر سریع تنظیمات مربوط به كوكی آن سایت، روی كوكی كلیك راست كرده و گزینه مورد نظر را انتخاب نمائید.

39 – در هنگام سازمان دهی و مرتب كردن Favorites، فقط یك فولدر رادر آن واحد می توانید باز كنید، مگر این كه تنظیمات موجود در صفحه Advanced كادر محاوره Internet Options را تغییر داده باشید، ولی برای جابه جا كردن یك لیست از Favorites مجبور نیستید از طریق دكمه Move the Folder عمل كنید، بلكه می توانید به روش Drag-and drop (همراه با كلید Ctrl، یا بدون گرفتن این كلید) استفاده نمائید. برای تغییر نام یك آیكون كلیك راست كنید یا با استفاده از Send to Desktop آن را بر روی Desktop ویندوز بیندازید.

40 – درحالی كه مشغول سفارشی كردن تنظیمات، ناحیه Search خود هستید، می توانید نحوه انجام جستجوها در خط Address (به قول مایكروسافت : Autosearch) رانیز مشخص كنید. تنظیمات این دو ناحیه یكسان بوده و از طریق منوی Tools، گزینه Internet Options و صفحه Advanced قابل دسترسی هستند. ناحیه Search فقط زمانی قابل سفارشی كردن است كه روی خط باشید، ولی دستكاری Internet Options در هر زمانی امكان پذیر است برای Autosearch هم فقط یك انتخاب وجود دارد و آن MSN است.



41 – اگر در ناحیه Search روی Customize كلیك و چند ماشین جستجوگر را انتخاب كنید، نتایج را از ماشینی می گیرید كه قبل از بقیه درلیست معرفی شده باشد. با كلیك روی Next ماشین جستجوگر بعدی مورد استفاده قرار می گیرد.

42 – اگرچه می توانید آیكن Internet Explorer را از سیستم خود پاك كنید، ولی این برنامه فقط یك قطعه نرم افزار نیست. ناحیه Folder همان خط Explorer است كه امكان گشت زدن در هارد دیسك كامپیوتر و وب را از یك پنجره فراهم می سازد. اگر درصدد بارگذاری یك فایل باشید و به دنبال فولدر خاصی می گردید، دكمه Folder راه سریعی برای این كار است . تا وقتی كه فولدری راازكامپیوتر خود انتخاب نكرده باشید، آیكون ها و منوهای IE را در این ناحیه خواهید دید.

 H  K  1  3  6  7 
دوشنبه 15/1/1390 - 15:37 - 0 تشکر 303886

باسلام-لطفا باتوجه به اینکه گوشی سامسونگ اینجانب مدل جی تی -اس 3100نیازبه رمز قفل کارت دارد راهنمائی فرمائید  باتشکر

 
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.