• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
ارتباطات و فن آوری اطلاعات (بازدید: 8030)
دوشنبه 13/12/1386 - 15:0 -0 تشکر 32432
برنامه نویسیPHP

می خواستم نظر دوستانی که برنامه نویسی تحت وب کارکردن رو در مورد زبان PHP بدونم

معایب و محاسن این زبان رو بگین اکه PHP  رو به صورت حرفه ای کار کردین

اصلا برای طراحی وب چه زبانی بهتره؟

به خدا نگو مشکل دارم به مشکل بگو خداي بزرگي دارم
دوشنبه 12/1/1387 - 12:8 - 0 تشکر 35188

سلام

بنده یک نکته رو در مورد PHP میدونم و اون هم اینه که سیستمهای Open source زیادی با زبانPHP وجود دارند. یعنی به نسبت سایر زبانها پیدا کردن منابع این شکلی راحتتره.مثلا خیلی از شرکتها یک سیستم رو که با زبون PHP هست رو میگیرند ترجمه میکنند و به چندین شرکت دیگه میفروشن. برای برنامه نویسی هم بسته به نوع استفاده زبانهای مختلف کاربرد دارند. Asp.Net هم زبان خوبیه

موفق باشید

این نیز بگذرد ...

چهارشنبه 14/1/1387 - 21:35 - 0 تشکر 35436

سلام

اون تایپیک دیگه هم گفتم آینده مال نرم افزارهای آزاده و PHP  هم از این قاعده مستثنا نیست. الان هم به نظر من پس از جاوا تو رده دومه.خوبه ادامش بده.

اللَّهُــــــــمّے صَــــــلٌے  و سَلّـــــمّے علَےَ مُحمَّــــــــدْ وَ آلِےَ مُحمَّـــــــــدْ و عجِّـــــــلْ فرَجَهُــــــمّے
 
 
يکشنبه 25/1/1387 - 12:2 - 0 تشکر 36626

كمتر كاربر اینترنت را میتوان یافت كه تاكنون با صفحاتی با پسوند PHP برخورد نكرده باشد و البته این پسوند نامی آشنا برای طراحان و برنامهنویسان وب است.

پی اچ پی (PHP) یكی از محبوبترین و رایجترین زبانهای برنامهنویسی برای ایجاد صفحات پویا در وب است و كمتر خواستهای در محیط وب وجود دارد كه در PHP قادر به انجام آن نباشیم. از ایجاد یك صفحه ساده برای پردازش اطلاعات فرمها، ارتباط با بانكهای اطلاعات، كار با سوكتهای TCP، پردازش فرمتهای PDFوZIP و حتی تصویر بخشی از توانایی این زبان است.

پی اچ پی چگونه كار میكند؟

نوشتن یك برنامه پی اچ پی شبیه ایجاد یك صفحه HTML است و تنها با این تفاوت كه كدهای این زبان در داخل صفحات و دربین كدهای HTML درج میشود و البته طبیعی است كه یك فایل پی اچ پی میتواند تنها شامل كدهای PHP باشد.با توجه به این كه PHP یك زبان طرف سرویسدهنده است، و بنابراین برای اجرا، اسكریپتهای آن باید آنها را به كامپیوتر سرویسدهنده وب (مانند سیستم Windows 2000 و نرمافزار IIS) انتقال دهیم و حالا با تایپ نام فایل آن در گردشگر اینترنت میتوانیم آنرا اجرا و خروجی احتمالی را مشاهده كنیم.

طبیعی است كه در سمت سرویسگیرنده (كاربر سایت)امكان مشاهده كدها وجود ندارد.

پس از درخواست برای اجرای یك اسكریپت PHP فایل حاوی كدهای PHP به برنامه مفسر PHP انتقال داده شده(معمولا php.exe) و این برنامه بعد از تفسیر واجرای اسكریپت ،نتیجه را به سمت كاربر میفرستد.

در زیر نمونهای از یك اسكریت ساده PHP درج شده است. این برنامه پیغام ارسالی توسط كاربر را میگیرد (این پارامتر میتواند توسط یك فرم یا در نوار آدرس گردشگر اینترنت تایپ شود) و آن را در قالب HTML برای كاربر ارسال میكند.

كد HTMLنتیجه حاصل كه كاربر امكان مشاهد آنرا دارد
http://www.mysite.com/test.php?message=hello

اسكریت PHP كه در سمت سرویس دهنده اجرا میشود



hello



echo $_GET["message"];?>

از آنجا كه آموزش این زبان در این مقاله نمیگنجد، بنابراین در ادامه نگاهی به تاریخچه ، مزایا و احتمالا معایب آن خواهیم داشت.

تاریخچه

پی اچ پی در سال 1994 توسط راسموس لردرف Rasmus Lerdorf و برای استفاده شخصیاش ایجاد شد. او بعدها و در سال 1995 نسخه حرفهایتر از مفسر زبان PHP به نام Version 2 PHP/FI را عرضه كرد، و در سال 97 تعداد سایتهایی كه از PHP استفاده میكردند به بیش از 50000 رسید و امروزه نیز میلیونها سایت از آن استفاده میكنند. سایتهای مشهوری چون Alltheweb و mamma از این زبان استفاده میكنند و حتی Yahoo نیز در حال شروع استفاده از این زبان برای توسعه وب سایتهای خود است.

پی اچ پی زبانی برای همه سیستم عاملها

یكی از برترین مزایای زبان PHP سازگاری آن با اكثر سیستم عاملها و نرمافزارهای وب سرور (مانند IIS و Apache) است. برخی از دیگر زبانها و تكنولوژیها مانند ASP محدود به سیستم عامل windows است و پشتیبانی از آن در دیگر سیستم عاملها بسیار پرهزینه و محدود است، و برخی نیز مانند JSP مشكلاتی با برخی نرمافزارهای وب سرور دارد.

ساختار و امكانات پی اچ پی به شكل مستقل از سیستم عامل شكل گرفته است و این بدان معنا است كه به طور مثال برنامهنویس میتواند اسكریپت خود را تحت سیستم عامل ویندوز نوشته و تست كند و سپس آنرا بدون تغییر به سیستم عامل یونیكس یا لینوكس انتقال دهد.

در PHP امكان استفاده از برخی از امكانات خاص سیستم عاملهای مشهور نیز در نظر گرفته است كه برای نمونه میتوان از پشتیبانی از تكنولوژی DCOM و یا Windows API نام برد.

نسخههای جدید مفسر PHP سازگار با دیگر تكنولوژیهای خاص وبسرورها مانند ISAPI نیز میباشد.

پی اچ پی رایگان و Open Source

تهیه برنامه مفسر PHP برای همه سیستم عاملها رایگان است و علاقهمندان میتوانند آخرین نسخه مفسر این زبان را از سایت رسمی PHP بارگذاری (Download) كند.

همچنین امكان تهیه رایگان سورس مفسر پی اچ پی نیز فراهم است ، و این مسئله علاوه بر این كه در گسترش امكانات این زبان بسیار موثر بوده است، مزیتی برای شركتها و توسعهدهندگان برای انتخاب این زبان است چرا كه پشتیبانی و اعتماد به آن را راحتتر كرده است.

بسیاری از ویرایشگرهای حرفهای این زبان نیز یا رایگان هستند و یا با هزینه بسیار كم میتوان آنها را تهیه كرد، در حالی كه دیگر تكنولوژیها، مثلاً تهیه پلاتفورمهای جاوا هزینه هنگفتی دارد و همچنین كار حرفهای با تكنولوژی .NET نیز نیاز به تهیه Visual Studio.NET و پرداخت هزینه چند صد دلاری است.

" "
پی اچ پی (PHP) یكی از محبوبترین و رایجترین زبانهای برنامهنویسی برای ایجاد صفحات پویا در وب است و كمتر خواستهای در محیط وب وجود دارد كه در PHP قادر به انجام آن نباشیم. از ایجاد یك صفحه ساده برای پردازش اطلاعات فرمها، ارتباط با بانكهای اطلاعات، كار با سوكتهای TCP، پردازش فرمتهای PDFوZIP و حتی تصویر بخشی از توانایی این زبان است.

" "

سرعت بالای تفسیر و اجرای PHP

پی اچ پی یكی از سریعترین زبانها در نوع خود است. تفسیر و اجرای یك اسكریپ php به طور متوسط تا سه و چهار برابر یك اسكریپ ASP است. (البته باید در نظر داشته باشیم كه IIS با Cach اسكریپتهای ASP سرعت اجرای آنها را در دفعات بعد بالا میبرد)

همچنین در ASP استفاده زیادی از اشیا COM میشود كه باعث كاهش سرعت و مصرف منابع سیستم میشود در حالی كه در PHP بسیاری از امكانات و حتی برقراری ارتباط با یكی محبوبترین نرمافزار مدیریت بانكهای اطلاعاتی (mySql به صورت توكار نهاده شده است.

شركت Zend كه تهیه كننده فعلی موتور مفسر و پشتیبانی كننده آن است، محصولات دیگری را نیز در جهت بهینه كردن سرعت اجرای PHP ارائه كرده است این محصولات با افزایش سرعت تفسیر و همچنین ذخیره كردن نتیجه تفسیر (Cash) باعث افزایش چندین برابر اجرای آن میشوند.

ساختار مناسب و امكانات بالا در PHP

همان طور كه در ابتدای مقاله اشاره شد، كمتری نیازی در برنامهنویسی تحت وب وجود دارد كه در PHP امكان رفع آن نباشد. پی اچ پی شامل كتابخانهای غنی از توابعی است كه امكان پردازش اطلاعات فرمها، كار با بانكهای اطلاعاتی، فایلهای متنی و باینری، فایلهای گرافیكی، PDF ، ZIP و پروتكلهای TCP ، FTP ، DNS ،SMTP و ... را برای برنامهنویس فراهم میكند، این را مقایسه كنید با ASP كه به طور مستقل امكان Upload File ،ارسال ایمیل یا كار با فایلهای باینری را ندارد.

همچنین PHP یكی از بهترین پشتیبانیها را از نرمافزارهای بانك اطلاعات دارد. mySql,Sql Server,mSql,dBase,Oracle,IBM DB2,PostgreSQL,InterBase و بسیاری از نرمافزارهای دیگر در پی اچ پی قابل استفاده هستند و البته امكان كار با ODBC و COM برا ی استفاده از بانكهای Ms Access و دیگرمحصولات نیز هست.

قدرت زبان پی اچ پی تنها در كتابخانه توابع آن نیست، پشتیبانی بسیار خوب از برنامهنویسی شیءگرا (OOP) و كار آسان و سریع با متغیرها از مزایای دورنی این زبان است.

معایب

حال كه از حسن PHP گفتیم، بد نیست اشارهای نیز به برخی معایب آن داشته باشیم.

نحو (syntax) زبان PHP بسیار شبیه زبان C++ و Perl است. این اگر چه باعث استقبال از این زبان توسط برنامهنویسان C و یا Perl شد، اما این نحو برای بسیاری از طراحان صفحات وب چندان آسان نیست و بسیاری معتقد هستند كه تكنولوژی ASP و زبان VBScript آسانتر و قابل دركتر است و همچنین JSP و زبان جاوا نیز به دلیل محبوبیت و ساختار قدرتمند آن مورد توجه است.

یك اشكال دیگر PHP عدم پشتیبانی خوب آن از یونیكد و به خصوص زبان فارسی است، حتی آخرین نسخههای این زبان نیز امكان سورت(Sort) صحیح متون فارسی را ندارد. البته این اشكال با كامپایل مجدد یا كمی برنامهنویسی قابل حل است.

گرافیک رایانه ای ، مانیتوری و چاپ

دوشنبه 26/1/1387 - 7:29 - 0 تشکر 36738

سلام

من تازه دارم پی اچ پی یاد می گیرم.امّا به یه مشکل خوردم که تمام بند و بساط منو ریخته به هم.اگه قابل دونستید کمک کنید

سوال من اینه که در رابطه ی پی اچ پی با مای اس کیو ال چطور میشه یک متغیر را در بانک اطلاعاتی ثبت کرد.

باتشکر

دوشنبه 26/1/1387 - 22:27 - 0 تشکر 36876

عزیزم این سوال شما کامل نیست یه کم مبهم گفتی

ولی تا اونجا که من می دونم توی پی اچ پی با دستور insert می تونی اطلاعات رو توی بانک ثبت کنی

البته از قبل باید بانک رو به برنامه معرفی کنی

insert into students(code,name,family) values(124,"ali","ahmadi")

این دستور داخل جدول student مقادیر وارد شده رو ذخیره می کنه حالا شما می تونی به جای اون مقادیر متغیر قرار بدی

به خدا نگو مشکل دارم به مشکل بگو خداي بزرگي دارم
سه شنبه 27/1/1387 - 22:34 - 0 تشکر 37026

خیلی ممنون

اما می خوام بدونم متغیر ها رو هم باید بین کوتیشن بذارم یا نه؟

جمعه 30/1/1387 - 22:42 - 0 تشکر 37308

نه عزیز...

برای متغیر کوتیشن لازم نیست

به خدا نگو مشکل دارم به مشکل بگو خداي بزرگي دارم
پنج شنبه 28/6/1387 - 0:50 - 0 تشکر 58574

سلام آقا مرتضی .

من یه سوال دارم : دوستانم میگن از طریق PHP میشه با یه نرم افزار هکر کار کنی و میشه فردی رو در یاهو هک کنی . آیا این موضوع صحت داره ؟ اگه صحت داره میشه یه کم دربارش توضیح بدی ؟

متشکرم .

کاش میدانستم که کجا دلها به ظهور تو آرام خواهد گرفت  

شنبه 6/7/1387 - 17:17 - 0 تشکر 60949

با نام ویاد خدا

با سلام

این مطلب رو امروز دیدم كه مقایسه جالبی بود برای همین در اینجا قرار میدم امیدوارم شما هم خوشتون بیاد.

مقایسه و انتخاب ابزارهای توسعه نرم افزار همواره یکی از بحثهای داغ برنامه نویسان و توسعه دهندگان نرم افزار بوده

است. از مقایسه C و پاسکال تا مقایسه VB و ++VC و Delphi و با ورود به عصر اینترنت مقایسه امکانات

perl،پیتون،PHP،ASP و ASP.NET، JAVA  بحثهای بوده است که در فرومها و سایتهای تخصصی همواره به آن

پرداخته شده است. البته خیلی اوقات این قضیه از یک بحث فنی تبدیل به بحثی صرفا براساس علاقه و تعصب برنامه

نویسان تبدیل شده یا اینکه مقایسه تبلیغاتی برای نمایش ضعف رقیبان و قدرتهای یک ابزار خاص بوده است.


به نظرم مهم است که یک برنامه نویس و توسعه دهنده نرم افزار به زبانها و پلاتفرمهای توسعه نرم افزار صرفا به عنوان

یک ابزار نگاه کند و براساس نیازهای کمپانی یا تیم نرم افزاری و نیازهای نرم افزار  پلاتفرم و ابزارهای لازم را انتخاب

کنند. مباحثی مثل علاقه شدید به مایکروسافت یا ضدیت با آن به نظرم شیوه حرفه ای و درستی برای انتخاب ابزارهای

طراحی و توسعه نرم افزار نیست. این روزها در ایران مقایسه و انتخاب دو زبان و تکنولوژی خاص یعنی PHP و

ASP.NET بحث داغی هستند و البته با گذشت زمان تقریبا هر گروه (بیشتر براساس سیاست شرکتهایی که در آن کار

میکنند) یکی از این تکنولوژی ها را به عنوان ابزار اصلی توسعه نرم افزار و سایتها انتخاب کرده است. بارها از من

پرسیده شده است که کدامیک از این زبانها انتخاب بهتری است و دلایل آن چیست؟ به عنوان برنامه نویسیکه  در سالهای

قبل  علاوه بر ASP با زبان PHP نیز کار می کردم و در این زمینه مقاله، سمینار معرفی کوچکی و فعالیتهای در

انجمن سابق ایران PHP (مانند تابع سورت فارسی) داشته ام و همچنین در سالهای اخیر نیز  عموما از ASP.NET

استفاده کردم و براساس تجربه و اطلاعات شخصی مقایسه مختصری درباره این زبانها را ادامه خواهم داشت.

پی اچ پی PHP
زبان PHP با هدف نوشتن اسکریپتهای وب نوشته شد. در واقع هدف فرار از پیچیدگیهای  Perl و  نوشتن CGI با

زبانهایی مثل C و ارائه دستوراتی ساده برای طراحان صفحات وب بود.پی اچ پی اولیه زبانی با دستورات محدود و ساده

بود که بیشتر برای کارهای ساده و برای طراحان وب سایتها و نه برنامه نویسان حرفه ای بود. این زبان کم کم پیشرفت

کرد و بخصوص Open Source بودن آن باعث شد تسریع این حرکت شد. در مرحله اول تعداد دستورات و توابع این

زبان گسترش پیدا کرد بطوریکه امروز نیز براحتی کارهای نسبت پیچیده ای (مثل کار با سوکتها یا تصاویر) با توابع این

زبان قابل اجراست.همچنین از لحاظ معماری این زبان با پشتیبانی از شی گرایی پیشرفت  مهم دیگری داشته است. پی اچ

پی به طور کلی یکی از زبانهای معمول برای نوشتن اسکریپتهای اجرایی در محیط یونیکس ، لینوکس (هرچند که در

ویندوز نیز به خوبی اجرا می شود) و کار با نرم افزار مدیریت بانک اطلاعات MySQL است.

تکنولوژی  ASP.NET
دات نت نسل جدیدی از ابزارهای توسعه مایکروسافت است. دات نت فقط یک زبان نیست و در واقع یک فریم ورک یا

پلاتفرم برای توسعه و اجرای نرم افزار است.دات نت شباهت زیادی با پلاتفرم جاوا دارد  و در واقع در رقابت با اوست.

ASP.NET نیز نسل جدیدی از ASP کلاسیک در بستر دات نت است و از این جهت پیشرفت بسیار زیادی نسبت به

ASP کلاسیک شاهد هستیم.با ASP.NET و با وجود کتابخانه غنی توابع و کلاسهای دات نت تقریبا هر کاری در وب

امکان پذیر است. اگر چه مایکروسافت در معماری دات نت هدف اجرا در پلاتفرمها و سیستم عاملهای مختلف را  مد نظر

داشته است اما حداقل تاکنون میتوان دات نت را یک ابزار توسعه در سیستم عامل ویندوز دانست. البته پروژه هایی برای

شبیه سازی و انتقال دات نت به محیط لینوکس نیز وجود دارد که مهمترین آنها پروژه Mono است که پیشرفت قابل

توجهی داشته است.انتظار می رود در آینده نزدیک ASP.NET در هر سیستم عامل و پلاتفرمی قابل اجرا باشد.

 

فرمان دادم بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خـاک سپارند تـا اجزای بدنم خـاک ایـران را تشکیل دهد.

((کوروش بزرگ))


شنبه 6/7/1387 - 17:22 - 0 تشکر 60951

سیستم عامل
اگرچه اصولا انتخاب ابزار توسعه نرم افزار ارجحیت بیشتری بر انتخاب سیستم عامل دارد اما در دنیای واقعی قضیه به

این سادگی نیست و گاهی برنامه نویس براساس سیستم عامل ابزار خود را انتخاب میکند. امروزه تقریبا دو بستر متفاوت  

داریم از طرفی سیستم عاملهای سرور ویندوز و از طرف دیگر  نسخه های مختلف  لینوکس و یونیکس. ویندوز ابزار 

رایج و آشنایی برای کاربران و  برنامه نویسان است و از طرفی یونیکس  سیستم عامل ارزان تر ( و البته حرفه ای)

است. در ویندزو عموما ترکیبی از دانت نت،IIS، SQL Server داریم و در یونیکس PHPو Apache و MySql  و

مشخص است که هزینه نهایی پیاده سازی و اجرای یک وب سایت در ترکیب لینوکسی ارزان تر است.پی اچ پی در

ویندوز نیز قابل اجراست وبخصوص در نسخه های جدید PHP این اجرا شکل بهتری نیز گرفته است. در حال حاضر

نسخه اولیه از Mono (دات نت در محیط لینوکس) قابل اجرا است اما حداقل به اندازه PHP رایج نیست. از طرفی نیز ASP.NET

ترکیب ایده آلی برای کار با ویندوز و IIS است و در واقع هماهنگی و همخوانی این ابزارها در ویندوز (بخصوص اینکه

همگی محصول یک شرکت هستند) شاید یکی از بهترین بسترهای توسعه نرم افزار و وب سایت در ویندوز را پدید می

آورند.

معماری

همانطور که اشاره شد پی اچ پی برای طراحان سایت و گریز از پیچیدگی های ابزارها و زبانهای آن روزگار ایجاد شده

است و بنابراین PHP اولیه یک ابزار ساده و نه چندان پیچیده بوده است. البته PHP در این سالها ارتقاء پیدا کرده است

اما هنوز نقصهای اولیه ای را دارد( مثلا با وجود شی گرایی هنوز دستورات و توابع زیادی از آن ارتباطی با شی

خاصی ندارد و یا خاصیتهای حرفه ای شی گرا را ندارد.). اما دات نت فراتر از یک زبان است و مجموعه از کتابخانه

های استاندارد و زبانهایی که تقریبا تمام قابلیتهای زبانهای روز دنیا را دارند. سینکس حرفه ای، استاندارد و جذاب #C و

یا سینتکس ساده و کارآمد VB.NET و البته #J و ++C و چند زبان دیگر نیز وجود دارند. دات نت کاملا شی گرا است

و معماری آن حرفه ای است و از این جهت با JAVA (آنرا را با جاوا اسکریپ اشتباه نگیرید) قابل مقایسه است. در

واقع از لحاظ معماری JAVA و دانت نت پلاتفرمهایی با معماری Enterprise هستند و PHP زبانی ساده با تمرکز

برای نوشت اسکریپهای وب. شرکت ZEND که در حال حاضر Engine اصلی PHP را ارائه میدهند و برخی

شرکتهای دیگر  تلاشهایی برای ارتقاء و ایجاد فریم ورک حرفه ای تری برای PHP دارند اما در کل و از لحاظ مهندسی

نرم افزار معماری  دات نت برتری محسوسی نسبت به PHP دارد.

در بعد دیگر ابزارهای کار با  دات نت و آموزه ها و پتانسیل دات نت نوشتن نرم افزارهای با معماری بهتر را امکان پذیر

میکند و حتی بصورت پیش فرض معماری چند لایه در دات نت وجود دارد. همچنین  نرم افزارهای مهندسی نرم افزار

مانند ابزار CASE Tools ، Rational و... همخوانی با دات نت دارند .

یکی از مهمترین تفاوتهای ASP.NET و PHP در شکل اجرای آنهاست. در PHP در هر بار اجرای اسکریپ کدهای

PHPتفسیر می شود ولی در دانت نت یکبار کدها کامپایل می شوند و در دفعات بعد کدهای اجرایی هستند که  اجرا می

شود. از این لحاظ بخصوص در نرم افزارهای تحت وب با حجم کد بالا اجرای کدهای کامپایل شده به مراتب سرعت

بیشتری خواهند داشت. البته شرکتهای مختلفی برای PHP ابزارهای accelerator و caching نوشته اند اما به هر

حال در دات نت اینکار بصورت ذاتی و بدون نرم افزار خاص دیگری انجام می گیرد.


سرعت توسعه نرم افزار

اگر قرار باشد فقط چند خط برای نوشتن در صفحه یا گرفتن پارامتری از کاربر داشته باشیم مطمئنا نوشتن با PHP ساده

تر و سریعتر خواهد بود. اما هدف دات نت تسریع در نوشتن سایتهای بزرگ با فرمها و اطلاعات متعدد است. در

ASP.NETاز طراحی صفحاتی که web form نامیده می شوند تا حتی دسترسی به بانک اطلاعات و ماهیتهای مختلف

اطلاعات، نمایش اطلاعات (مانند جداول)  ابزارهای بصری وجود دارند که این در نهایت کار را بسیار ساده تر میکند

همچنین برخی مسائل را به راحتی میتوان به فریم ورک دانت نت سپرد (مانند Caching، اعتبار سنجی اطلاعات

ورودی   authentication و...) همچنین استفاده از کتابخانه غنی دانت نت باعث می شود که نیاز چندانی به استفاده از

کتابخانه توابع خارجی نباشد که این در توسعه نرم افزار بصورت تیمی و پشتیبانی یک مزیت به شمار می رود. البته در

PHP نیز ابزارهای برای تسریع طراحی و نوشتن اسکریپتها وجود دارند اما هر کدام برای شرکتهای مختلفی است و

شکل کار متفاوت است.

سرعت اجرای نرم افزار


همانطور که اشاره شده صفحات و کدهای ASP.NET کامپایل می شوند و قابل حدس است سرعت اجرای آنها نسبت به

اجرای اسکریپت PHP بیشتر است و البته این کاملا درست است. اما در واقع شرایط به همین سادگی نیست. در

اسکریپتهای PHP مفسر سریعا کدهایی که بایستی تفسیر شوند را اجرا کرده و خروجی را مرورگر کاربر می فرستند. اما

در ASP.NET به غیر از کدهای نوشته شده توسط برنامه نویس چندین ماژول در لایه های دیگری نیز اجرا می شوند.

(مثلا تنظیمات را میخوانند. خروحی کنترلهای وب فرمها  را تولید (Generate) میکنند،اعتبار سنجیها را انجام میدهند) و

اینها در سرعت اجرا موثر خواهند بود(البته امکاناتی برا حذف و بهبود سرعت وجود دارد) بنابراین با توجه به تجربه

شخصی در اسکریپتهای ساده (در حد چند ده خط) و تعداد دفعات اجرای معمول سرعت اجرای PHP و ASP.NET

آنقدرها اهمیت خاص ندارد. توجه کنید که به هر حال نرم افزارهای بر تسریع اجرای PHP نیز وجود دارند. اما در

اجرای نرم افزارهای بزرگتر مانند web  application هایی که از دهها یا صدها کلاس و لایه های مختلف تشکیل شده

اند مطمئنا برتری با نرم افزارهای کامپایل شده خواهد بود. البته میدانید که در نسخه های کامپایل شده  نیازی به قرار دادن

سورس کدها در وب سایت یا ارائه آن به مشتری نیست که این قضیه برای بسیاری شرکتها (بخصوص برای حمایت از

حقوق نرم افزار و همچنین امنیت) یک مزیت به حساب می اید.

 

فرمان دادم بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خـاک سپارند تـا اجزای بدنم خـاک ایـران را تشکیل دهد.

((کوروش بزرگ))


برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.