به نام خدا
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از برنا، سایت "تغییر " از سایتهای حامی كروبی در یادداشتی تحت عنوان "میرحسین احتمال رای آوریش بیشتر است! " آورده است: نه برنامه ای و نه حرف تازه ای. ضلع جنوبی میدان ولی عصر، حامیان میرحسین را می بینیم كه مردم را با دستبند و شال سبز رنگ به رای دادن به كاندیدای اصولگرایان اصلاح طلب، میرحسین موسوی، ترغیب می كنند. نه استدلالی دارند و نه منطقی برای این حمایتشان؛ "متاسفانه ". و اما دلایلشان جالب توجه است: " میرحسین احتمال رای آوریش بیشتر است "!، "كروبی قدرت طلب است اما میرحسین نیست "، "میرحسین با رهبری اختلاف عمیق دارد "!!
در این یادداشت تصریح شده: آری؛ برای هركدام از این استدلالها باید علامت تعجب بزرگی گذاشت به اندازه بیست سال سكوت، باید تاسف خورد به حال كسانی كه استلالی برای حمایتشان از یك كاندیدا ندارند و وقتی بی پاسخ می مانند به هجویات روی می آورند.
این یادداشت می افزاید: ای كاش می دانستند كه مبنای آن اختلاف از بین رفته و میرحسین برای آن آورده شد كه خاتمی نیاید. ای كاش حداقل سخنان میرحسین را می خواندند كه در بیشتر آنها به پایبندی بر ولایت مطلقه فقیه تاكید می كند.
در این یادداشت آمده: این انتخابات از معدود انتخابات مدرن در ایران است كه گروه های مختلف مطالبه محوری را به جای شخص محوری مطرح كرده اند. و در این میان مطالبه محوران كسی را برگزیده اند كه به این مطالبات ریز به ریز، پاسخ مشخص و واضح داده است. پاسخ خرد و نه پاسخ كلی و ناواضح.
در ادامه افزوده :هم خواسته ها خرد بود و هم پاسخ ها؛ چه آنكه اگر خواسته ها كلی بود، احمدی نژاد هم به آنها پاسخ مثبت می داد. چه كسی می تواند رسما بگوید كه با آزادی مخالف است؟ اما چه كسی است كه بگوید با آزادی موافق است و پس از آن برنامه بدهد و بگوید كه می خواهد قانون مطبوعات را تغییر دهد و یا پهنای باند اینترنت افزایش یابد؟ آیا این فرد كسی جز كروبی بوده است؟ او برای تمام مطالبات پاسخ جزء به جزء داده است. و ما هم باید به این برنامه ها رای بدهیم و تیمی كه قرار است این برنامه ها را اجرا كند، نه به شخص كروبی.
در این یادداشت تاكید شده: ما نه به رنگها و نه به جوسازی، كه احساسات را جایگزین شعور می كند، نباید رای دهیم، ما این بار باید نشان دهیم كه شعورمان بر احساسات غلبه می كند. ای كاش موسوی و حامیان محترمش به جای این اقدامات، جدا از اینكه چه كسی پیروز میدان می شود، بر انتخابات مطالبه محور تاكید می كردند تا این شیوه مدرن در همه انتخابات باب شود. تا مردم هر بار اشتباه نكنند و هر بار بگویند كه چه اشتباهی كردیم. ای كاش كار را برای انتخاباتی مدرن . مزالبه محور خراب نمی كردند. ای كاش حامیان میرحسین موسوی پاسخی برای حمایتشان از او داشتند تا بتوانند مطالبه محوران را قانع كنند و ناچار نشویم كه به آنها بگوییم، شما متاسفانه جوگیر شده اید.
در این یادداشت آمده:ای كاش برخی از حامیان میرحسین او را آنگونه كه هست می شناختند و معرفی می كردند، به جای رتوش و ارائه چهره ای غیرواقعی از او، آری؛ میرحسین یك اصولگرا است. البته یك اصولگرای نه چندان بد. اصولگرایی كه در ستادش شاخه بسیجیان تشكیل می دهد، از اعضای طیف جعلی شیراز تحكیم وحدت دعوت می كند، سعید ابوطالب و عماد افروغ و مسیح مهاجری و بسیاری از حامیان سرسخت چهار سال پیش احمدی نژاد حامیش هستند و البته با حضور اصلاح طلبان در رده های چندم ستادش مخالفت نكرده است.
در این یادداشت تصریح شده: ای كاش ما كه همیشه از احساساتمان ضربه خورده ایم این بار كه یك نفر آمده و برنامه محور سخن می گوید و شفاف حرف می زند، به جای قرار گرفتن تحت تاثیر مشاركتی های جوان، به آنچه بهتر است بیاندیشیم، مگر قشر دانشجو نخبه كشور محسوب نمی شود؟ مگر روزنامه نگار نخبه كشور محسوب نمی شود؟ نخبه به چه كسی می گویند؟ كسی كه دنبال مردم می رود یا كسی كه مردم باید به دنبال او بروند و مردم را به سمت اصلح بكشاند؟
در این یادداشت آمده: آیا این استدلال به فرض اینكه آرای میرحسین بیشتر از كروبی باشد، منطقی است كه نخبه ما بگوید چون میرحسین احتمالا آرایش از كروبی بیشتر است ما هم از او حمایت می كنیم كه احمدی نژاد نیاید؟! ضمن اینكه گویا حامیان میرحسین چشمهایشان و گوشهایشان را بسته اند و جز میدان ولی عصر و خانواده محترمشان جای دیگری را نمی بینند! سیستان و بلوچستان را نمی بییند، غرب كشور را نمی بینند. دانشگاه ها را نمی بییند. آرای موسوی یك ماه پیش اگر از كروبی بالاتر بود اما الان دیگر چنین تصوری، توهمی بیش نیست.
این یادداشت می افزاید: كروبی تبلیغات آنچنانی نكرده و جز یك روزنامه و دو، سه سایت خبری امكانات كلانی ندارد، چون نه هاشمی پشت سرش است كه یك شبه ستادهایش را تجهیز كنند و نه فرزندان هاشمی رفسنجانی. نه بیش از بیست سایت خبری دارد و نه چندین روزنامه دارد كه با هزینه قالیباف و جاسبی و فرزندان هاشمی رفسنجانی اداره شوند، حال این تبلیغات گسترده میرحسین موسوی در سطح شهر تهران، كه بخشی از آن از سوی ائتلاف بزرگ اصولگرایان و بخشی از سوی حامیان اصلاح طلب او صورت می گیرد، باعث شده كه در نگاه نخست تصور غلطی در ذهنها به وجود بیاید.
در این یادداشت تاكید شده: نباید تصور كرد كه میرحسین كه در این بیست سال سكوت اختیار كرده، فرشته نجاتی است كه ناگهان از آسمان بر سر ملت ما فرود آمده است. باید پرسید كه كجا بوده است؟ نباید گفت كه چون قدرت طلب نبوده نیامده! باید پرسید، چه شد كه وقتی خاتمی اعلام كاندیداتوری كرد، احساس خطر كرد؟ باید پرسید مگر سیاست مدرن تلاش برای رسیدن به قدرت به منظور اجرای برنامه ها نیست؟ كدام سیاستمداری در نیا دیده می شود كه بگوید برای رسیدن به قدرت تلاش نمی كنم؟! كه اگر چنین بگوید دروغی گفته به بزرگی همان بیست سال سكوت.
در پایان این یادداشت آمده: امیدوارم تاریخ اشتباهات مردم ایران، اینبار تكرار نشود تا سال دیگر به این نیندیشیم كه چه شد كه آن روز چنین كردیم و نفهمدیم كه چه می كنیم؟ اگر میرحسین موسوی رای بیاورد شخصا به این نتیجه می رسم كه لیاقت ما دیكتاتوری است و فریب خوردن در مقابل مردم فریبی، و لاغیر.
منبع