• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 855)
چهارشنبه 23/2/1388 - 22:2 -0 تشکر 112665
احمدی نژاد وامدار هیچ گروهی وحزبی نیست

به نام خدا

سلام

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت‌های قبلی نیز با وجود سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مخالف بودند ولی اكنون از حذف این سازمان توسط دولت احمدی‌نژاد به عنوان نقطه منفی در كارنامه دولت نام برده و از آن برای حمله به دولت استفاده می‌كنند.

به گزارش فارس، حجت‌الاسلام و المسلمین رسایی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در برنامه‌ای با عنوان گفتمان اصلاح‌طلبی و اصولگرایی كه از سوی بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد در محل این دانشگاه برگزار شد با بیان اینكه انقلاب اسلامی در آستانه تصمیمی مهم قرار دارد و پیچ دیگری از جاده انقلاب در برابر ماست اظهار داشت: انتخابات دهم ریاست جمهوری از انتخابات گذشته دارای اهمیت بیشتری است.

وی با اشاره به ریشه انقلاب اسلامی كه در دین است ادامه داد: حاكمیت مردم نیز نقش تعیین‌كننده در انقلاب داشته و با توجه به ریشه انقلاب در دین و حاكمیت مردم شاهد گسترش روز افزون انقلاب هستیم، در نتیجه برای پیمودن مسیری كه پیش‌روی ماست باید به گذشته نگاه كنیم تا بتوانیم مسیر آینده را درست تشخیص و در مورد آن درست تصمیم بگیریم.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در ادامه سخنانش به تشریح عملكرد دولت‌ها از ابتدای انقلاب تاكنون پرداخت.

وی گفت: عملكرد دولت‌ها و جریان‌ها در گذشته و مرور و توجه به پستی و بلندی آنها می‌تواند ما را در انتخاب مسیرهای آینده كمك كند، زیرا زمانی كه به گذشته نگاه می‌كنیم درمی‌یابیم هر زمانی كه تصمیمات دولتمردان با اهداف انقلاب امام خمینی‌(ره) و مقام معظم رهبری همراه بوده نتیجه بهتری برای ما داشته و هر چه از این اهداف دورتر شدیم كشور را دچار ضرر و زیان كردیم.

رسایی در ادامه با اشاره به دولت گذشته، تأكید كرد: اكنون دولت دهم پیش روی ماست و ما با نگاهی به كارنامه دولت‌های گذشته و با قیاس این كارنامه می‌توانیم ببینیم كدام دولت عملكرد بهتری داشته و در مسیر انقلاب حركت كرده و كدام دولت از مسیر انقلاب و امام خارج و از آن جدا شد؛ البته توجه به عملكرد دولت‌ها در امر خدمت‌رسانی به مردم نیز می‌تواند یكی از مؤلفه‌های مهم برای بررسی كارنامه دولت‌ها باشد و دولت‌ها بر اساس همین كارنامه به اسمی معروف شده و نامی را برای خود برگزیده‌اند.

وی در ادامه سخنانش با اشاره به اینكه دولت موقت اولین دولت پس از پیروزی انقلاب اسلامی بود، خاطرنشان كرد: عمر دولت موقت اندك بود و به همین دلیل به دولت موقت نامیده شد و به دلیل استعفای این دولت و عمر كوتاهش به این نام معروف شده و نتوانست به وظیفه خود عمل كند و در واقع این دولت در تقابل با اهداف امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی ایران بود.

رسائی افزود: جریان انقلاب، استكبارستیز و ولایت‌مدار بود، اما دولت موقت در ولایت‌مداری دارای اشكال بوده و همچنین در برقراری رابطه ایران و آمریكا خوشبین بود و در انتها اسنادی نیز بعد از تسخیر لانه جاسوسی بدست آمد كه نشاندهنده وجود خائنین در دولت بازرگان بود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: تسخیر لانه جاسوسی نقطه اختلاف این دولت با جریان انقلاب بود و بازرگان به دلیل مخالفتش با لانه جاسوسی استعفا كرد و تصور می‌كرد كه می‌تواند به امام(ره) فشار بیاورد اما امام خمینی(ره) سریعا استعفای بازرگان را پذیرفت و نقشه شوم نهضت آزادی را برملا كرد.

وی در ادامه سخنانش با اشاره به اولین انتخابات ریاست جمهوری بعد از استعفای دولت بازرگان گفت: دولت بنی‌صدر اولین دولت تشكیل شده توسط رای مستقیم مردم بود؛ بنی‌صدر در ابتدا آرام آرام مواضعش را برخلاف جهت‌گیری و مسیر انقلاب برده و باعث شكست‌های فراوانی در جبهه‌های جنگ شد، حتی در دوره بنی‌صدر واقعه طبس اتفاق افتاد كه خداوند با اراده خود بدون شلیك حتی یك گلوله از جانب ما دماغ آمریكا را به خاك مالید، اما بنی‌صدر در این مورد نیز به اهداف و آرمان‌های انقلاب خیانت و از موضع مستكبرین حمایت كرد.
رسایی اضافه كرد: بنی‌صدر كم‌كم به جای گذاشتن دستش در دست ملت، دستش را در دست خائنین گذاشت و به جایی رسید كه امام خمینی حكم فرماندهی كل قوا را از او پس گرفته و بعد پس از رای مجلس شورای اسلامی برای انحلال دولتش با تغییر چهره از كشور گریخت. در واقع دولت بنی‌صدر مانند دولت بازرگان دولتی خدمتگزار نبوده و در واقع دو دولت اول پس از پیروزی انقلاب اسلامی در جهت آرمان‌های انقلاب و امام حركت نكردند.
وی در ادامه با بیان اینكه بعد از بنی‌صدر شهید رجایی ریاست قوه مجریه را برعهده گرفت، یادآور شد: عمر این دولت كمتر از دو ماه بود اما خاطره‌ای كه در ذهن مردم برجای گذاشت خاطره یك دولت موفق بوده و الگوی خدمت‌رسانی به مردم را نشان داد. اكثریت جامعه با عملكرد این دولت موافق و راضی بوده و دولت رجایی دولتی ساده‌زیست، حامی مستضعفان، استكبارستیز و مقاوم در برابر غرب بود به همین دلیل مردم همواره از این دولت به عنوان دولتی كارآمد یاد می‌كنند، زیرا این دولت از جنس خود مردم بود و ویژگی‌های این دولت ویژگی‌های مدنظر انقلاب و مطلوب حضرت امام خمینی و مقام معظم رهبری است.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی حداكثر ویژگی‌های یك دولت مطلوب را به اعتقاد و التزام به اسلام ، اعتقاد و التزام به ولایت فقیه، ساده زیستی و حمایت از محرومین و مستضعفین، عدم تمایل به شرق و غرب، شجاعت، تعهد و تخصص و استكبارستیزی دانست و خاطرنشان كرد: دو دولت قبل خدمت‌رسان و دلسوز مردم نبوده و سعی در پیش برد اهداف انقلاب اسلامی نداشتند اما دولت رجایی دولتی در خدمت رسانه بود و به عنوان دولتی مكتبی معروف شد.
رسایی در ادامه سخنانش با بیان اینكه بعد از شهادت شهید رجایی حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای ریاست بر قوه مجریه را بر عهده گرفت افزود: ایشان در اداره جنگ عملكرد موفقی داشت و به همین دلیل به دولت جنگ معروف شدند و به خاطر كارنامه موفقشان دو دوره چهار ساله از سوی مردم به عنوان رئیس قوه مجریه انتخاب شدند كه ما در دوره دوم به دلیل عملكرد مطلوب دولت جنگ هم افزایش رای به رئیس جمهور و هم افزایش مشاركت سیاسی مردم در پای صندوق های رای را شاهد بودیم. در واقع دولت جنگ با سیاست‌های دولت رجایی به كار خود ادامه داد و این دولت نیز در سطح خدمت رسانی به مردم قرار گرفت.
وی با اشاره به اینكه با پایان یافتن جنگ تحمیلی دولت سازندگی ریاست بر قوه مجریه را به دست گرفت، گفت: سیاست بعد از جنگ در كشور حركت در جهت ساخت و ترمیم زیر ساخت ها بود كه این دولت در این زمینه زحمت‌های فراوانی كشید، اما اتخاذ بعضی تصمیمات اقتصادی نادرست باعث ایجاد تورم 50 درصدی شد و این سیاست كه توسط دولت سازندگی در بحث اقتصادی در پیش گرفت، فشار زیادی به مردم آورده و فاصله بین فقیر و غنی را بیشتر كرد.
رسایی ادامه داد: سیاست اقتصادی دولت سازندگی باعث ایجاد اشرافی‌گری در بین مسئولان در كشور شد، ضمن اینكه این دولت اعتقادی جدی برای مبارزه با مفاسد اقتصادی نداشت و همین دو عامل باعث معلوم نشدن فعالیت این دولت در عرصه سازندگی كشور شد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پركار بودن دولت سازندگی، تصریح كرد: پرخرج بودن این دولت اعتراض و انتقاد‌ها را نسبت به عملكرد دولت سازندگی موجب شد، در نتیجه مشاركت سیاسی مردم در انتخابات بعدی را پایین آورد كه در اولین انتخابات بعد از اتمام كار این دولت شاهد شركت حدود 50 درصد از واجدین شرایط در انتخابات بودیم.
وی اضافه كرد: عملكرد دولت سازندگی باعث ایجاد فاصله بین مردم و مسئولان، فقیر و غنی و در نتیجه پیروزی جریان مخالف دولت در خرداد سال 1376 شد.
رسایی با بیان اینكه مردم از وضعیت موجود در كشور در پایان دوران سازندگی رضایت نداشتند، تاكید كرد: عدم رضایت مردم باعث رای دادن به جریان منتقد مخالف دولت شد و نام اصلاحات كه امروز بر آن جریان نامیده می‌شود بعد از یك سال از گذشت عمر دولت خاتمی به آن تعلق گرفت.
وی ادامه داد: كم‌كم دولت اصلاحات به جای اصلاح روش ها به اصلاح اصول روی آورد و نتیجه عدم مدیریت اصلاحات تشكیل جبهه متضادی در این جبهه شد كه یك سر آن را دوستان امام و سر دیگر آن را دشمنان امام تشكیل می‌دادند.
وی افزود: دولت اصلاحات به دنبال توسعه سیاسی رفت و تمام وقت این دولت صرف رسیدگی و پرداختن به دعواهای سیاسی شد و پر كاری دولت سازندگی در دولت اصلاحات به كم كاری تبدیل و پرخرجی دولت سازندگی همچنان در دولت اصلاحات استمرار پیدا كرد و در دوران اصلاحات ما شاهد یك دولت كم كار اما پرخرج بودیم.
وی در ادامه سخنانش به بخشی از كارنامه ناموفق این دولت اشاره كرد.
رسایی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینكه ما در دوران اصلاحات شاهد فشار بیشتر به كشور و مردم بودیم، یادآور شد: مردم كم كم این دولت را پس زدند و به جای آن جریان دیگری كه طرفدار امام، انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری بود را انتخاب كرده و به آن رای دادند.

* بخشی از مخالفت‌های برخی گروه‌ها با دولت نهم به دلیل عملكرد خوب این دولت در مبارزه با مفاسد است

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینكه مردم در دوره نهم به دولت عدالت روی آوردند، تاكید كرد: این دولت ساده زیستی را ترویج و از اشرافی‌گری فاصله گرفت. دولت احمدی نژاد دولتی شجاع بود و دست به اقدامات بزرگی زد كه از جمله این اقدامات می‌توان به هدفمند سازی سوخت كه قاچاق سوخت را به صفر رساند اشاره كرد كه دولت‌های قبلی شجاعت انجام این كار را نداشتند.
وی طلبكار بودن دولت نهم در سیاست خارجی را از دیگر نكات مثبت این دولت دانست و تصریح كرد: دولت احمدی‌نژاد حامی مستضعفان و محرومان در جامعه بوده و به سمت حمایت از اقشار مستضعف جامعه رفت كه از جمله فعالیت‌هایش در این زمینه دنبال‌كردن طرح تحول اقتصادی بود، زیرا نظام فعلی اقتصادی كشور هر كه ثروت بیشتری دارد را از یارانه بیشتری بهره می‌سازد و به دلیل مصرف بیشتر این بخش در تمامی زمینه‌ها یارانه بیشتری را به خود اختصاص می‌دهد، اما دولت با دنبال كردن طرح تحول اقتصادی قصد جلوگیری از این مسئله را داشت.
رسایی با بیان اینكه تمامی مشكل جریانات با این دولت به دلیل مبارزه دولت احمدی نژاد با فساد بود، گفت: عملكرد این دولت باعث قرار گرفتن ثروت و هزینه آن در بخش‌هایی بود كه نیاز به سرمایه احساس می‌شد، همچنین این دولت دارای سیاست‌خارجی موفق بوده و خدمت‌رسانی به مردم را به اوج خود رساند و به مردم نشان داد كه دولت مربوط به شهرهای بزرگ نیست بلكه به كل ایرانیان تعلق دارد و شعار ایران برای تمامی ایرانیان را كه تا قبل از این توسط بعضی از جریانات سیاسی داده می‌شد ، در عمل اجرا كرد و منابع ملی كشور را از دست احزاب و جریان های سیاسی خارج و به مردم بازگرداند.

* نكات مثبت دولت را هم منفی جلوه می‌دهند

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینكه متاسفانه تمام نكات مثبت دولت به عنوان نكات منفی توسط منتقدان معرفی می‌شود ادامه داد: دولت نهم در رویكرد مشكلی ندارد. مشكل این دولت در بعضی‌ عملكردها است حتی ما با بررسی كارنامه این دولت در می‌یابیم كه دولت نهم از دولت اصلاحات و سازندگی موفق‌تر بوده و هم در رویكرد و هم در عملكرد نسبت به دولت‌های دیگر كارنامه بهتری دارد. دولت احمدی نژاد در رویكردها مشكل چندانی نداشته و مشكل اصلی‌اش در بعضی عملكردهاست. البته مخالفت با این دولت در بسیاری از موارد به دلیل قراردادن منابع در دست مستضعفین بوده است و این آقایانی كه مخالف دولتند از دفاتر احزاب بیرون آمده و به روستاها بروند آنگاه پول نفت را می‌بینند.
رسایی با بیان اینكه هرگاه مسئولان خود را با آرمان‌ها و گفتمان امام خمینی‌ (ره) و انقلاب اسلامی تطبیق دهند خدمتگار مردم می‌شوند تاكید كرد: ما در دولت دهم باید كسی را برگزینیم كه در مسیر آرمان‌های امام خمینی، انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری حركت می‌كند. هر كس كه برای حضور در صحنه انتخابات تایید شد در كف خدمتگزاری قرار دارد و ما برای اداره كشور باید به افرادی رای دهیم كه در سقف خدمت‌رسانی هستند

چهارشنبه 23/2/1388 - 22:4 - 0 تشکر 112667

به نام خدا

سلام

احمدی‌نژاد وامدار هیچ حزب و گروهی نیست

وی در ادامه سخنانش در پاسخ به این سئوال كه احمدی‌نژاد مخالف تسخیر لانه جاسوسی بوده است گفت: این حرف درست نیست و من اصلا چنین چیزی را نشنیده و قبول ندارم.
رسایی در خصوص علت تغییرات زیاد در كابینه نهم نیز اظهار داشت: چون رئیس جمهور احساس می‌كند تیمش دچار ضعف شده طبق قانون این امكان را داشته و دارد كه كابینه خود را تغییر دهد و این سخنان كه این تغییرات به دلیل بی‌برنامگی رئیس جمهور است اصلا درست نیست زیرا رئیس جمهور به دلیل دارا بودن برنامه افراد را تغییر می‌دهد چون زمانی كه افراد حاضر در كابینه نتوانند برنامه هدفمند دولت را اجرا كنند و با این برنامه هماهنگ نباشند باید عوض شوند، البته این تغییرات طبق قانون پذیرفته است و ما در دوران سازندگی و اصلاحات نیز شاهد تغییرات گسترده در این دولت‌ها بودیم.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سئوال كه چرا احمدی‌نژاد وزیر و مدیرخوب در دولتش ندارد، تصریح كرد: چگونه بدون داشتن وزیر و مدیر خوب می‌توان به مردم خدمت كرد؛ این سخنان به دلیل وام‌دار نبودن این دولت و احزاب است چون احمدی‌نژاد زمانی كه مدیر و وزیر را ناكارآمد ببینید آنرا به كنار و شخص شایسته‌تری را برای مدیریت برمی‌گزیند.

* دولت‌های قبل نیز با سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مخالف بودند

رسایی در پاسخ به سئوال دیگری در مورد دلایل انحلال سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی كل كشور گفت: متاسفانه اهدافی كه برای تشكیل این سازمان در مدنظر مسئولان بود، محقق نشد و این سازمان تبدیل به مانعی در جلوی فعالیت‌ها و كارهای اجرایی كشور شد.
وی ادامه داد: البته حذف این سازمان باعث حذف برنامه‌ریزی در دولت نهم نشد بلكه برنامه‌ریزی توسط این دولت همچنان انجام می‌شود ولی این سازمان كه كارآیی خاصی نداشت توسط دولت حذف شد. البته لازم به ذكر است كه دولت‌های قبلی نیز با وجود این سازمان مخالف بودند ولی اكنون از حذف این سازمان توسط دولت احمدی‌نژاد به عنوان نقطه منفی در كارنامه دولت نام برده و از آن برای حمله به دولت استفاده می‌كنند.
رسایی اضافه كرد: در واقع حذف سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، برنامه‌ریزی دولت نهم را از بین نبرد و سازمانی كه تبدیل به یك غول شده بود را تبدیل به معاونت خود كرد تا بتواند از كارآیی آن استفاده كند.
وی در پاسخ به سوالی در مورد انتخاب كردان توسط رئیس جمهور با بیان اینكه كردان دارای كارنامه 20 ساله در مدیریت كشور است و سال‌هاست در بخش‌های مختلف كشور فعالیت و مدیریت كرده است، اظهار داشت: البته در خصوص مدرك كردان باید گفت كه كردان نباید مدركی كه دارای سندیت نیست را می‌گرفت و باید به این نكته توجه كرد كه چرا هاوایی به دنبال امثال آقای حاجی می‌روند و به دنبال افرادی می‌روند كه كارنامه مشخصی دارند و به دنبال امثال من نمی‌آیند؟ البته باید بگویم كه امثال كردان در دولت‌های دیگر نیز بودند و در واقع كردان در بحث مدركش اشتباه كرد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سؤالی كه چرا احمدی‌نژاد از اقوام خود در دولت استفاده كرده و آیا این شایسته‌سالاری است؟ اظهار داشت: آیا شما می‌توانید نمونه‌ای از این را نام ببرید و اگر حرف شما درست باشد بجز یك یا دو مورد نمی‌توان به مواردی دیگر اشاره كرد كه آن یكی دو مورد نیز در شرایط خاص و برای مسئولیت‌هایی بود كه به دلیل حساسیت ویژه نمی‌توان حركتی را برای آنها برگزید، اما نكته مهم این است كه بعد از رئیس‌جمهور شدن احمدی‌نژاد، خاندان وی قدرت را به دست نگرفتند و شما نیز بدانید اگر كسی نالایق باشد نباید قدرتی را به دست بگیرد حتی اگر جزو اقوام رئیس جمهور نیز نباشد.

* مشایی باید از دولت كنار گذاشته شود

وی در خصوص مشایی نیز اظهار داشت:‌ به نظر من كسانی كه سودشان كمتر از ضررشان هست مانند مشایی باید از دولت كنار گذاشته شود. البته در دوران اصلاحات شاهد تغییر 17 هزار مدیر بود و بدانید امثال كردان و مشایی در دولت‌های دیگر نیز وجود داشتند.
رسایی در خصوص پرسشی در مورد سرمایه 100 میلیاردی محصولی گفت: بالاترین دروغی كه تاكنون در مورد سرمایه وزیر كشور گفته شده 150 میلیارد تومان شده است و ما از كسانی كه این ادعا را دارند خواستیم كه مدركی ارائه كنند اما اقلیت مجلس كه بالغ بر 70 نفر عضو دارد تاكنون حتی كوچكترین مدركی در مورد اثبات حرف‌هایشان كه آیا این سرمایه وجود دارد یا نه، از كجا آمده و در كجا ثبت شده است؟ ارائه نكرده‌اند.
وی در خصوص اجلاس دوربان و حضور رئیس جمهور در این اجلاس و اینكه گفته می‌شود در بیانیه این اجلاس هولوكاست به رسمیت شناخته و رئیس جمهور با حضورش در این اجلاس در واقع این بیانه را امضا كرده است و به رسمیت شناخته گفت: ما حضور احمدی‌نژاد را باعث زیرسئوال بردن هویت صهیونیست‌ها دیدیم و در واقع احمدی‌نژاد ماهیت رژیم صهیونیستی را در این اجلاس از بین برد.
رسایی در ادامه این پرسش و پاسخ با بیان اینكه اشرافی‌گری در دولت سازندگی آغاز و در دولت اصلاحات با آن برخوردی نشد گفت: دولت نهم به دلیل مبارزه با اشرافی‌گری اكنون با صف طویل مخالفان روبروست.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در خصوص سفرهای استانی نیز اظهار داشت: سفرهای استانی دولت نهم هزینه چندانی ندارد. البته حضور دولت در تهران نیز بدون هزینه نخواهد بود و تنها تفاوت سفرهای استانی با حضور هیئت دولت در تهران هزینه حمل و نقل است و البته سفر دولت به استان‌ها باعث اعتماد مردم به مسئولان و ایجاد انگیزه در بین مردم شده است. همچنین 90 درصد مصوبات سفرهای استانی اجرایی شده است.
وی در خصوص سیاه‌نمایی علیه دولت نهم نیز گفت: مقام معظم رهبری در سخنان روز گذشته خود جواب سیاه‌نمایان را دادند

محمود احمدی نژاد ریشه کن فقر وفساد

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.