• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 927
تعداد نظرات : 305
زمان آخرین مطلب : 3932روز قبل
ورزش و تحرک

 

از روزی که عادل فردوسی پور در صدا و سیما مشغول به کار شد چهره متفاوتی را نسبت به دیگر گزارشگران و تحلیلگران ازخود به نمایش گذاشت. او با گزارشگری شروع کرد؛ گزارشگری متفاوت با گزارشگرهایی امثال شفیعی و جواد خیابانی...
فردوسی پور در گزارشهای خود بابهای تازه ای را باز کرد. بابهایی که در همان آغاز مرتبط با حاشیه ها بود.حاشیه هایی درباره بازیکنان، مربیان و داوران....این حاشیه ها منجر به این شد که گزارشهای او متفاوت و جذاب جلوه کند و بقیه گزارشگران را مجاب کرد که در امر اطلاعات و حاشیه ها با یکدیگر رقابت کنند. مخصوصا که او به زبان انگلیسی هم تسلط کاملی داشت و از مجلات و برنامه های حاشیه ای تلویزیونهای انگلیس زبان استفاده می کرد. اما او تنها به گزارشگری بسنده نکرد بلکه برنامه نود را هم به راه انداخت. برنامه ای که در چند سال اخیر باعث پیشرفت فوتبال ایران و سوق دادن فوتبال ما به سمت فوتبالی حرفه ای شده است. او با این برنامه باعث شد که در  کیفیت داوری، کیفیت بازی و امکانات، تحولی شگفت صورت گیرد. اما پس از چند سال می بینیم که برنامه نود از صورت آموزشی و کارشناسی خارج شده است و بیشتر برنامه به حاشیه های فوتبال و دعوت از بازیکنان و مربیان می گذرد.
عادل فردوسی پور امسال حتی بحث کارشناسی را هم از برنامه اش حذف کرده است و این حذف باعث شده است که توجه به حاشیه ها برای پر شدن برنامه از سوی فردوسی پور بیشتر صورت گیرد.
در چند سال پیش فردوسی پور و نود خیلی راحت مخاطبان خود را جذب می کردند زیرا رقیب خاصی نداشتند اما از تابستان امسال جهانگیر کوثری برنامه ای حساب شده را بروی آنتن برد که باعث شد رقیبی جدی برای نود پیدا شود. رقیبی که برنامه اش در تابستان امسال زودتر از نود فعالیت خود را آغاز کرد و با کسب اطمینان از سوی تماشاگرانش به برنامه ای پرطرفدار تبدیل شد.
در مقابل استقبال خوبی که از برنامه جهانگیر کوثری شد عادل فردوسی پور عکس العملی منفی و بد را از خود نشان داد. او از شروع برنامه نود در تابستان امسال بخش کارشناسی را کم کرد، شروع به دعوت کردن مهمانهای گوناگون کرد و به حاشیه ها بیشتر از متن اهمیت داد و برای کسی که حاشیه میسازد حاشیه هایی به دنبال خواهد داشت و همانطور که می دانیم درباره شخص فردوسی پور کم حاشیه درست نشده است! این عکس العمل باعث شد که برنامه کوثری با موفقیت راه خود را ادامه دهد و در مقابل، برنامه نود با انتقادهای زیادی مواجه شود.
فردوسی پور پس از چند برنامه و شنیدن انتقادها برای دربی شهر تهران کارشناس آورد و مشخص شد که او کمی به اشتباهاتش پی برده است. او برای برنامه مخصوص دربی شهر تهران مستند هایی را هم در نظر گرفته بود اما باز این حس به وجود آمد که او می خواهد برنامه خود را پر کند و جالب اینجاست که اگر دقت کنید او مانند برنامه های سالیان گذشته وقت کم نمی آورد.....
درست است که فردوسی پور برای رشد فوتبال کشور زحمات زیادی را کشیده است اما باید به این امر هم آگاه باشد که در برنامه نود نباید با یک روند تکراری پیش رفت و باید مانند گذشته دست به خلاقیت در تداوم تولید برنامه زد.
تنها تغییرات در وله ها ،دکور یا آهنگها نمی تواند به عنوان خلاقیت تلقی شود بلکه باید اسم اینگونه تغییرات را تغییرات در کیفیت به حساب آورد نه در خلاقیت.حال که در مورد آهنگهای انتخاب شده برنامه صحبت شد باید نکته جالبی را یاد آور شوم؛ در قسمتی از آهنگها از فلوت خواننده و فلوت زن معروف راک دنیا استفاده شده است که برای افرادی که آگاه به موسیقی باشند ممکن است  باعث نوعی رنجش شود. همانطور که گفتیم اینگونه استفاده کردن از آهنگها به این برنامه کمکی نخواهد کرد بلکه این برنامه نیاز به تغییرات اساسی و بنیادی در شکل و محتوی دارد.

چهارشنبه 21/9/1386 - 15:1
دانستنی های علمی
سروش صحت پس از بازیگری و فیلمنامه نویسی، به سراغ ساخت مجموعه ای رفت که با تبلیغات گسترده ای همراه بود. تبلیغاتی که در آن حضور ستارگان طنز تلویزیون همچون حمید لولایی و رضا شفیعی جم به چشم می خورد و اولین تجربه کارگردانی صحت هم کنجکاوی دوستدارانش را برای دیدن این مجموعه بیشتر کرده بود.
با شروع مجموعه از کند بودن ریتم داستانی و شخصیت شناسی و موضوعات ضعیف آن ناامید شدیم اما تجربه ی کارهای مهران مدیری ما را به آینده ی مجموعه امیدوار کرده بود. تجربه ای که به ما می گفت مجموعه، هنوز جا نیفتاده است...با اضافه شدن رضویان مجموعه ی چهارخونه، محبوبیت خود را پیدا کرد و ریتم خوبی گرفت تا اینکه ماه مبارک رمضان شروع شد و کش و قوسهایی درباره ادامه یا پایان برنامه در رسانه های گوناگون آغاز شد و این کش و قوس ها دوباره باعث شد تا تبلیغات مجموعه بیشتر شود. بعد از ماه مبارک رمضان که مجموعه ادامه پیدا کرد، ولدبیگی هم به مجموعه اضافه شد؛ اما دیگر مجموعه ریتم خود را از دست داده بود. با اینکه هم اینک مجموعه به سطح پایینی نزول کرده و روال عادی خود را از دست داده اما باز هم طرفداران زیادی دارد و خواهد داشت علتش هم واضح است. در رسانه ملی ما، آنقدر سریال های طنز کم است که اگر سریالی فقط عنوان طنز را هم به یدک بکشد، تماشاچی را برای یک لبخند کوچک هم که شده است پای برنامه می نشاند. این دلیلی است بر این که خود گروه عامل موفقیت خودشان نبودند و اشتباهاتی داشته اند. اشتباهاتی که باعث شده صحت در هر مرحله از فیلمبرداری بازیگری تازه را به مجموعه خود اضافه کند تا شاید بازیگری بتواند با خلاقیت خودش مجموعه را دگرگون کند و تماشاچی را با تنوع بازیگر هم که شده به پای تلویزیون بکشاند اما غافل از اینکه اگر تماشاچیان متوجه این حربه ی ضعیف و تکراری او نشوند اما منتقدان خیلی زود متوجه این حربه خواهند شد و همانند مقاله ای که در روزنامه همشهری مجموعه چهارخونه را زیرتیغ انتقادهای خود برده است، می برند. حربه ای که باعث شد وجود افرادی چون شجاع کاوه، رضویان و ولدبیگی که به تنهایی می توانند برای محبوبیت یک سریال کافی باشند و بازی خود را ارائه بدهند، حال تبدیل به ادا و اطفارهایی دم دستی، قابل حدث و تکراری شده اند.بازیگری هم در چهارخونه تبدیل به ادا در آوردن شده است. فریادهای بلند و نابهنجار، میمیک های زننده و رفتارهایی غیر معمول نسبت به شخصیت سازی در مجموعه...جالب اینجاست که مجله نقش آفرینان (که تنها مجله تخصصی درباره بازیگری است و ادعای تحلیل و نقد تئوریک بازیگری را هم دارد) در شماره قبلی خود با بازیگران مجموعه مصاحبه کرده و به تمجید از آنان پرداخته است...این تنها عیب سریال نیست بلکه عیب بزرگتر سریال، موضوعات به اصطلاح چیپ آن است. موضوعاتی که قصد دارد با هدف رسانه ملی یعنی بالا بردن بار آموزشی در پس زمینه ی برنامه ها، همسو باشد اما ...! دقت کنید که در این سریال چند ازدواج صورت گرفته است و چقدر از بخش اعظم سریال به کشمکش های بی دلیل درباره ازدواج می  

پردازد. کشمکش هایی که شخصیت زنان را هم زیر سوال برده است. البته درباره مساله ازدواج می توان بر تمام سریال های ایرانی، خرده گرفت که تمام موضوع خود را تحت تاثیر ازدواج مطرح می کنند مانند سریال نود شبی نرگس....
در کل نویسندگان و کارگردانان ایرانی به حساسیت و محبوبیت موضوع ازدواج در بین مردم باخبرند و هر کدام به نحوی می خواهند با گذاشتن این اتفاق در سریال خود، آن را محبوب کنند و سروش صحت هم از این قاعده مستثنا نیست ...
 اما کارگردانی همانند مهران مدیری در پشت موضوعاتی تکراری چون ازدواج مسائل زیادی از جمله مسائل اجتماعی و فرهنگی را مطرح می کند و اینجاست که سبک کار مدیری باعث می شود او با ذکاوتی خاص، هم دغدغه خود و نویسنده را مطرح کند و هم با آوردن موضوع ازدواج تماشاچی را راضی نگه دارد. اما در مجموعه ی چهارخونه خبری از این ذکاوت و حضور دغدغه ای خاص نیست و هر چقدر از زمان برنامه می گذرد، سنگینی آن به گردن بازیگران می افتد.
هر قدر سعی می کنم نکته ای خوب از سریال را مورد بررسی قرار دهم نمی توانم زیرا چهارخونه از پایبست ویران است....و نیاز به بازسازی اساسی دارد.



چهارشنبه 21/9/1386 - 14:52
خاطرات و روز نوشت

دوستان عزیز لطفا اگه از مطالبی خوشتون اومد نظر بدین تا بیشترو بهترش کنم واز مطالبی هم که خوشتون نیومد با نظر هاتون منو کمک کنید تا اصلاح بشه و در ضمن تمامی مطالب رو هم مطالعه کنید چون همشو ن یه جورایی خوبن.

یاعلی

سه شنبه 20/9/1386 - 19:9
دعا و زیارت
نیایش آن حضرت در مقام خوف از خدای تعالی
خدایا، تو اندامم را موزون آفریدی، و مرا در خُردی پروریدی، و به اندازه روزی دادی.
خدایا، من در كتاب تو كه فرو فرستاده‌ای و با آن بندگانت را بشارت داده‌ای، یافته‌ام كه فرموده‌ای: «ای بندگان من كه بر خود ستم روا داشته‌اید، از رحمت خدا ناامید مشوید؛ زیرا خدا همه‌ی گناهان را می‌آمرزد.» و پیش از این، كارهایی از من سر زده است كه خود می‌دانی و از من بدان‌ها آگاه‌تری. پس وای بر من از این رسوایی، به سبب گناهانی كه نامه‌ی عمل من در خود ثبت كرده است.
و اگر نبود كه من به آمرزش فراگیر تو امیدوارم، خودم را به نابودی می‌افكندم، و اگر كسی را توانایی آن می‌بود كه از پروردگارش بگریزد، بی شك من به گریختن از تو سزاوارتر بودم. هیچ رازی در آسمان و زمین بر تو پوشیده نیست و آن را در قیامت آشكار می‌كنی، در حالی كه هم جزا دهنده‌ای و هم حسابگر امور.
خدایای، اگر بگریزم، مرا طلب كنی، و اگر فرار كنم، مرا دریابی. اینك این منم كه شكسته و خوار و زبون در برابرت ایستاده‌ام. اگر عذابم كنی، سزاوارم، و این كار ـ ای پروردگار من ـ از سوی تو عدل است؛ و اگر بیامرزی، چه عجب كه از گذشته‌ای دور مشمول آمرزش تو بوده‌ام و جامه‌ی عافیت بر من پوشانده‌ای.
حال ـ خدایا ـ از تو می‌خواهم كه به نام‌های پنهانت، و آن زیبایی و جمال كه در پَسِ پرده‌های عزّت و جلالت پوشیده مانده است، رحمت آوری بر این جان بی‌تاب و مشتی استخوانِ سست و بی‌شكیب كه تاب گرمای آفتابت را ندارد. پس گرمای آتش دوزخ را چگونه برتابد؟ و جانی كه طاقت بانگ رعد تو را ندارد. پس چگونه بانگ خشم تو را تاب آورَد؟
خدایا، بر من رحم كن كه مردی حقیر و بی‌مقدارم، و قدر و منزلتم اندك است. عذاب كردن من به اندازه‌ی موری حتی بر قلمرو فرمانروایی‌ات نیفزاید. و اگر چنین باشد، از تو می‌خواهم كه مرا بر آن عذاب شكیبایی دهی، و خود، آن افزونی را برای تو می‌پسندم، ولی چه كنم ـ خدایا ـ كه قلمرو فرمانروایی‌ات گسترده‌تر، و پادشاهی‌ات جاودانه‌تر از آن است كه اطاعتِ بندگانِ فرمانبردار بر آن بیفزاید و نافرمانیِ گنهكاران از آن بكاهد.
پس ای مهربان‌ترینِ مهربانان، بر من رحمت آور و از من درگذر، ای صاحب بزرگی و بخشندگی، و توبه‌ام را بپذیر كه تو توبه پذیر و مهربانی.


سه شنبه 20/9/1386 - 18:42
دعا و زیارت
قالَ (علیه السلام): یَعْمَلُ كُلُّ امْرِىء مِنْكُمْ ما یَقْرُبُ بِهِ مِنْ مَحَبَّتِنا، وَ لْیَتَجَنَّب ما یُدْنیهِ مِنْ كَراهیَّتِنا وَ سَخَطِنا، فَاِنَّ امْرَءاً یَبْغَتُهُ فُجْأةٌ حینَ لا تَنْفَعُهُ تَوْبَةٌ، وَ لا یُنْجیهِ مِنْ عِقابِنا نَدَمٌ عَلى حُوبَة
فرمود: هر یك از شما باید عملى را انجام دهد كه سبب نزدیكى به ما و جذب محبّت ما گردد; و باید دورى كند از كردارى كه ما نسبت به آن، ناخوشایند و خشمناك مى باشیم، پس چه بسا شخصى در لحظه اى توبه كند كه دیگر به حال او سودى ندارد و نیز او را از عِقاب و عذاب الهى نجات نمى بخشد.
سه شنبه 20/9/1386 - 18:39
دعا و زیارت
قال الإمام المهدی، صاحب العصر و الزّمان (علیه السلام و عجّل الله تعالى فرجه الشّریف) :
الَّذى یَجِبُ عَلَیْكُمْ وَ لَكُمْ أنْ تَقُولُوا: إنّا قُدْوَةٌ وَ أئِمَّةٌ وَ خُلَفاءُ اللهِ فى أرْضِهِ، وَ اُمَناؤُهُ عَلى خَلْقِهِ، وَ حُجَجُهُ فى بِلادِهِ، نَعْرِفُ الْحَلالَ وَ الْحَرامَ، وَ نَعْرِفُ تَأْویلَ الْكِتابِ وَ فَصْلَ الْخِطابِ

امام زمان (عجّل الله تعالى فرجه الشّریف) فرمود: بر شما واجب است و به سود شما خواهد بود كه معتقد باشید بر این كه ما اهل بیت رسالت، محور و اساس امور، پیشوایان هدایت و خلیفه خداوند متعال در زمین هستیم.
همچنین ما امین خداوند بر بندگانش و حجّت او در جامعه مى باشیم، حلال و حرام را مى شناسیم، تأویل و تفسیر آیات قرآن را عارف و آشنا هستیم
سه شنبه 20/9/1386 - 18:37
دانستنی های علمی
پرسش :

اقدامات سیاسی آقا محمد خان قاجار برای كنا ر زدن رقبای خود در ایل قاجار چه بوده است؟
پاسخ :

ایل قاجار مانند سایر ایلات و عشایر ایران در طلب قدرت و زمامداری می كوشید ولی در زمان صفویان، افشاریه و زندیه در عرصة شطرنج سیاست مدتها سرباز پیاده ای بیش نبود. تا اینكه آقا محمد خان با انجام اقداماتی در داخل و خارج ایل و با تصرف شهرها سلسلة قاجاریه را در 1210 هـ. ق بنا نهاد.[1] كوشش های اولیة آقا محمد خان در داخل ایل قاجار برای كسب قدرت و اتحاد ایل 5 سال بطول انجامید (از 1931 تا 1198 هـ . ق) و بعد از آن تا تاجگذاری 11 سال طول كشید. آقا محمد خان پنج سال صرف كوششهای در ایل قاجار جهت اتحاد سران قبایل اشاقه باشها و یوخاری باشها و از بین بردن رقبای خویش كه عمدتاً برادران خود بودند، كرد.
وی كه پس از غلبة قاجار توسط زندیه به دستگاه كریم خان آمده بود مورد لطف كریم خان واقع شده و در پناه ایشان روزگار می گذراند و از نزدیك شاهد حوادث بوده و تجربیات خوبی اندوخته می كرد و بعدها این تجربیات خیلی به او كمك كرد. به محض اطلاع از فوت كریم خان، آقا محمد خان با برادرانش به سوی مازندران فرار كرد.
«او (آقا محمد خان) توانست رقابت دیرین دو شاخة (یوخاری باش) و (آشاقه باش) را برطرف كند. چند هفته نخستین اقدامات او در استر آباد صرف این مسائل شد. او موفق شد موقعیت خود را در میان طایفة قاجار به عنوان عنصر برجسته و سرآمد تحكیم بخشد.[2] آقا محمد خان شش برادر داشت به نام های: جعفر قلی خان، مهدیقلی خان، رضا قلی خان، مصطفی قلی خان، مرتضی قلی خان و علی قلی خان. آقا محمد خان همة‌ برادران خود را به غیر از جعفر قلی خان با حیله و نیرنگ مغلوب و نابود كرد. زیرا كه در مدت اقامت در دربار وكیل درس عبرت گرفته و از سرنوشتی كه نصیب جانشینان وكیل در فارس گردیده بود تجربه ها آموخته و معقتد بود كه دشمنان داخلی و مدعیان زورمند خانوادگی از دشمنان و رقبای سیاسی خطرناك ترند.»[3]مرتضی قلی خان، رضا قلی خان و مصطفی قلی خان به جلوگیری از آقا محمد خان در مازندران ایستاده اند و آقا محمد برادر دیگر خود را به نام جعفر قلی خان به دفع ایشان فرستاد و او برادران را مغلوب و از بین برد و آقا محمد به مازندران قدم گذاشت. در آنجا بابا خان پسر حسین قلی خان جهانسوز یعنی برادرزادة آقا محمد با مادر خود به اردو پیوستند و مصطفی قلی خان به اطاعت برادر در آمد.
وقتی كه آقا محمد خان در صدد سركوبی هدایت خان حاكم گیلان بود، برادر مدعیش رضا قلی خان بر بارفروش تاخت و آقا محمد را كه در آن جا بود با بابا خان و برادر كوچكترش و مادر ایشان همگی را اسیر كرد. به محض رسیدن این خبر به گیلان، جعفر قلی خان و مصطفی قلی خان كار هدایت خان را ناتمام و به رضا قلی خان تاختند و آقا محمد از بندر رضا قلی خان آزاد شد و از بیم برادران مخصوصاً جعفر به اصفهان فرار كرد و از آنجا به مشهد و كمی بعد فوت كرد.
مرتضی قلی خان گاهی اطاعت آقا محمد خان می كرد و گاهی طغیان و پس از فرار رضا قلی شهر ساری را به تصرف خود درآورد. آقا محمد او را شكست داد و با سپردن حكومت گرگان و استرآباد و هزار جریب به او، وی را راضی نمود. اما در 1198 هـ.ق موقعی كه علیمراد خان زند پسر خود شیخ ویس خان را به مازندران به جنگ با قاجاریه فرستاده بود، مرتضی قلی به دشمنی با برادر با زندیه همدست گردید. چون قاجار پیروز شدند و سپاهیان زندیه گریختند، مرتضی قلی هم به شروان فرار كرد و در آنجا از خوانین باكو و شروان و قراباغ و طالش یاری گرفت و بر گیلان دست یافت. آقا محمد در 1203 هـ. ق به دستیاری جعفر قلی خان و سرداران دیگر خود، مرتضی قلی را مغلوب نمود و او به طالش گریخت و كمی بعد برگشت. این بار مصطفی قلی برادر او مامور گیلان شد و او مرتضی قلی را منهزم و به باكو فرار كرد و مرتضی قلی از آنجا به روسیه رفت و دیگر به ایران برنگشت.[4]
بدین ترتیب آقا محمد خان بر همة رقبای خویش غلبه كرد و بر كلیة ایالات شمالی ایران دست یافت و آماده برای غلبه بر رقبای خارج از ایل قاجار و تصرف شهرها گردید. پس آقا محمد خان موسس سلسلة قاجاریه در طی 5 سال بر رقبای داخلی خود در ایل قاجار غلبه كرد. وی عمدتاً دو كار مهم در این راستا انجام داد: اتحاد سران قبایل ایل قاجار و غلبه بر برادران خویش كه مدعای سلطنت بودند. آقا محمد خان به جز جعفر قلی خان همة‌ برادران را با بی رحمی كشت و پس از غلبه بر مدعیان دیگر در خارج از ایل، در 1210 هـ. ق در تهران تاجگذاری كرد.
برای اطلاعات بیشتر می توانید به 1. ناسخ التواریخ تالیف محمد تقی لسان الملك سپهر. 2. لطفعلی خان زند و آقا محمد خان قاجار تالیف ابوالفضل وكیلی مراجعه كنید.

[1] . شمیم، علی اصغر، ایران در دورة سلطنت قاجار، تهران، 79، انتشارات زریاب، چ دوم، 80، ص 33.
[2] . پناهی سمنانی، محمد، احمد، آقا محمد خان قاجار چهرة حیله گر تاریخ، از خواندنی های تاریخ، شمارة‌ چهار، انتشارات كتاب نمونه، شهریور 66، فصل 11، ص 123.
[3] . شمیم، علی اصغر، همان.
[4] . اقبال آشتیانی، عباس، تاریخ مفصل ایران (از صدر اسلام تا انقراض قاجاریه)، انتشارات خیام، چ 9، چ حیدری، ص 756.

منبع: اندیشه قم
 
سه شنبه 20/9/1386 - 18:26
سينمای ایران و جهان

  به گزارش سایت سینمایی سوره به نقل از روابط عمومی خانه سینما، سلسله برنامه‌های كانون فیلمنامه‌نویسان سینمای ایران، با نمایش فیلم‌های برگزیده تاریخ سینمای كشورمان در گونه‌های مختلف ادامه خواهد یافت كه با تحلیل و گفت‌وگو همراه خواهد بود.
    بنا بر این گزارش، این برنامه روز یكشنبه 29 مهر از ساعت 17 با نمایش «سلطان‌قلب‌ها» ساخته «محمدعلی فردین» ادامه خواهد یافت.
    در این برنامه، پس از نمایش فیلم، جلسه بحث و گفت‌وگو با حضور تحلیل‌گران و میهمانانی از جمله كیومرث پوراحمد و فریدون جیرانی در مورد ساختار روایی این فیلم برگزار می‌شود.
    كانون فیلمنامه‌نویسان سینمای ایران با شروع این نمایش‌ها نسبت به عضوگیری علاقه‌مندان اقدام می‌كند و به ترتیب اولویت از فیلمنامه‌نویسان، فیلمسازان، دانشجویان فیلمنامه‌نویسی و سایر رشته‌های سینمایی و نیز ثبت‌كنندگان فیلمنامه در بانك فیلمنامه ایران ثبت‌نام به عمل خواهد آورد

سازمان سوره

سه شنبه 20/9/1386 - 18:22
سينمای ایران و جهان
  تسویه حساب ( ۱۳۸۶)
 
 كارگردان :
 تهمینه میلانی
 نویسنده :
 تهمینه میلانی
 
 

 

خلاصه داستان : داستان این فیلم درباره چهار دختر بزهكار است كه درگیر اتفاقات مختلفی می شوند....

نام    
۱ - مهناز افشار    
۲ - لادن مستوفی    
۳ - شهره لرستانی    
۴ - السا فیروزآذر    
۵ - بهاره افشاری    
۶ - اكبر عبدی    
۷ - سیاوش طهمورث    
۸ - رضا عطاران    
۹ - حامد بهداد    
۱۰ - محمدرضا شریفی نیا    
     

مشخصات دیگر فیلم
 
مدت فیلم  .... 90  دقیقه
كشور .... ایران
زبان .... فارسی
رنگ .... رنگی
صدا .... Mono
منبع: سوره

سه شنبه 20/9/1386 - 18:20
سينمای ایران و جهان
به گزارش سایت سینمایی سوره به نقل از معاونت امور رسانه ها و اطلاع رسانی جشنواره فیلم کوثر، پوران درخشنده، امیر قویدل، رضا کیانیان، عاطفه رضوی، کیانوش عیاری، امیر حسین شریفی، علی دهکردی، داود رشیدی، سید هادی منبتی، مهدی سجاده چی، علی اکبر قاضی نظام، حسین ترابی از جمله میهمانانی هستند که در نخستین روز جشنواره حضور پیدا کردند.
برپایه این خبر، حمید بهمنی، فرزاد مؤتمن، محمد علی باشه آهنگر، حبیب الله بهمنی، رضا سبحانی، شیرین بینا، حسین قناعت، محمد جواد کاسه ساز، پیمان نهان قدرتی، نادر طریقت، آیدا پناهنده، شیوا بلوریان، مریم پوریامین، سعید ذهنی، داریوش پیرو، جواد امامی، مجید برزگر و محمد رضا رحمانی از جمله هنرمندانی هستند که به جمع کاروان فیلمسازان و سینماگران کشور در جشنواره کوثر خواهند پیوست.
براساس همین گزارش، مسعود صباح، مجتبی اقدامی، ناصر رفاهی، حمید نعمت الله، جابر قاسمعلی، مجتبی راعی، مجید رضا بالا، بیژن میرباقری، ناصر شفق، جمال شورجه، یدالله صمدی، محمد درمنش، محسن علی اکبری، عباس رافعی، حمید دهقان پور، سید احمد میرعلایی، محمود گبرلو، محمد رضا آهنج، محمدرضا شریف الدین، رهبر قنبری، مصطفی دالایی، شهاب الدین عادل، محسن قیصری، احمدرضا معتمدی، ابوالقاسم طالبی، علیرضا سجادپور، فرخنده کیهانی، حسین مسافرآستانه، سودابه آقاجانیان، سعید داخ، رسول صدرعاملی، اکبرنبوی، علیرضا رضاداد، رویا تیموریان، مسعود رایگان، غلامرضا موسوی، فرشته طائرپور، سید محمد مختاری، اکبر منصور فلاح، مرجان اشرفی زاده، فریدون حسن پور، جواد شمقدری، ترانه علیدوستی، اسماعیل فلاح پور، فرهاد قائمیان، الهام حمیدی، شبنم قلی خانی، مریلا زارعی، محمد هادی کریمی، تیرداد سخایی و محمد رضا باباگلی از دیگر هنرمندان کشور هستند که در جمع جشنواره کوثر حضور پیدا می کنند.
در این گزارش، به حضور شخصیت هایی چون: دکتر محمد حسین ایمانی خوشخو، معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بهروز اثباتی، محمد مهدی حیدریان، محمد حسین صوفی، مهندس محمدرضا جعفری جلوه، علی اصغر فهیمی فر، محمود اربابی، بهممن حبشی، دکتر مجید شاه حسینی، محمد آفریده، مجید جوزانی، محمد حسن پزشک، علیرضا افشار، معاون سیاسی وزیر کشور و .... در روزهای پایانی جشنواره اشاره شده است.
لازم به ذکر است، سومین جشنواره فیلم کوثر به همت ستاد آیه های ایثار و تلاش با مشارکت استانداری خراسان رضوی، معاونت امور سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با همکاری موسسه مالی و اعتباری قوامین، سازمان صدا وسیما و سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برگزار می شود.
سه شنبه 20/9/1386 - 18:12
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته