• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1265روز قبل
ایرانگردی

 

معاون فنی و عمرانی منطقه21 از اجرای "عملیات کنترل آب گرفتگی" در مرز مشترک مناطق 21و18 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه21، مهدی قره خانی معاون فنی و عمرانی این منطقه با بیان خبر فوق گفت: با توجه به شروع فصل پاییز و آغاز بارش های فصلی؛ به منظور رفع نقاط آبگیر در کندروی بزرگراه فتح، منطقه21 اقدام به احداث نهر در محدوده کوی صابر در امتداد کالبرت مجموعه نظامی ذوالفقار در محدوده مشترک مناطق 21 و 18 کرده است.

وی در ادامه افزود: عملیات عمرانی رفع نقاط آبگیر منطقه21 باتوجه به حجم بالای عبور و مرور وسایل نقلیه و همچنین وسعت فراوان معابر عبوری بزرگراهی به صورت ویژه در دستورکار معاونت فنی و عمرانی ورودی غربی پایتخت قرار دارد.

قره خانی در پایان یادآور شد: نهر جدید احداثی محدوده کوی صابر به طول حدودی 300 متر است که موجب هدایت آب به پایین کالبرت می شود و همچنین به منظور کنترل آبگرفتگی در ورودی مجموعه نظامی ذوالفقار نسبت به ترمیم و بازسازی کالبرت موجود اقداماتی صورت گرفته است.

 

چهارشنبه 1/8/1398 - 14:36
ایرانگردی

 

 


شهرنوشت: مدیرکل امور خدمات شهری شهرداری تهران از کاهش میزان آبگرفتگی معابر سطح شهر خبر داد و گفت: تاکنون گزارش خاصی از آبگرفتگی شدید در مناطق 22گانه اعلام نشده است.
اصغر عطایی با اشاره به کاهش چشمگیر نقاط آبگیر در سطح شهر تهران، بیان کرد: معمولاً بارش‌های اولیه فصل پاییز دردسرساز هستند، اما با توجه به تمهیدات شهرداری تهران در ماه‌های گذشته، مشکل خاصی از بابت بارش‌ها در شب گذشته گزارش نشد.
وی افزود: شهرداری تهران برای جلوگیری از افزایش نقاط آبگیر، توجه ویژه‌ای بر موضوعات عمرانی، نگهداشت شهر و لایروبی مکرر نهرها و جوی‌ها در تمامی مناطق دارد. همین اقدام موجب جلوگیری از آبگرفتگی شدید در سطح شهر شده است.
مدیرکل امور خدمات شهری شهرداری تهران از آماده باش کامل کلیه مدیران خدمات شهری و مدیران مناطق از آغاز تا پایان بارش‌ها خبر داد و گفت: مدیریت شهری به منظور جلوگیری از آبگرفتگی در معابر سطح شهر اقدامات ویژه‌ای را اجرا خواهد کرد.
عطایی با بیان اینکه نیروهای خدمات شهری همچنان درحال گشت زنی در سطح شهر هستند، عنوان کرد: تاکنون گزارش خاصی از آبگرفتگی شدید در مناطق 22گانه اعلام نشده است.
وی در پایان علت بعضی از آبگرفتگی‌های جزیی را انجام فعالیت‌های عمرانی، انسداد پل یا نهرها و وجود زباله در نهرهای فرعی آب دانست.

چهارشنبه 1/8/1398 - 14:33
ایرانگردی

 

 

از سوی معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 11 ، همزمان با هفته تربیت بدنی 26 مهر تا دوم آبان ویژه برنامه های ورزشی با حضور شهروندان محله های مرکزی شهر تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 11 ، محمد جواد رشیدی معاون اجتماعی و فرهنگی این منطقه گفت: در راستای گرامیداشت هفته تربیت بدنی  ویژه برنامه های تفریحی باهدف ایجاد بستری مناسب جهت غنی سازی اوقات فراغت شهروندان ، ایجاد شادابی ونشاط ، بسترسازی جهت رقابت سالم درمیان شهروندان ، ترویج ورزش های همگانی و... برگزار شد.

وی افزود: برگزاری همایش های  دوچرخه سواری  در بوستان رازی و همایش پیاده روی اربعین حسینی 98 ازمیدان امام حسین تاحرم عبدالعظیم حسنی (ع) توسط بانوان ورزشکار محله حر ، مسابقات چالشی رکوردی درسطح مدارس ، مجموعه های ورزشی و بوستان های منطقه ، برگزاری مسابقات ورزشی آینده سازان در مدارس سطح منطقه، برگزاری 2 مورد همایش کوهپیمایی به ارتفاعات کلکچال ودربند ،  بازی های فکری ، تقدیر از خانواده شهید ورزشکار رضایی مجد، برگزاری کارگاه های آموزشی ،  مسابقه طناب کشی ویژه معلولین، مسابقات فوتبال در محلات کم برخوردار ، مسابقات درون ایستگاهی و.. را می توان از اهم برنامه های اجرا شده در هفته تربیت بدنی برشمرد.

هم چنین در این راستا ویژه برنامه دهکده ورزشی خانوادگی در یکم  آبان ماه با اجرای  بیش از 10 رشته ورزشی تفریحی و برنامه های متنوع در مجموعه ورزشی شهرداری منطقه 11میزبان شهروندان و دانش آموزان است.

چهارشنبه 1/8/1398 - 14:5
ایرانگردی

 

 

 

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه چهار گفت: همزمان با آغاز بارش های پاییزی و به منظور جلوگیری از آب گرفتگی معابر، انهار، قنوات و حوضچه های شمال شرق تهران رسوب گیری شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه چهار، "حمید رضا رشیدی فرخی" با اعلام این خبر گفت: از ابتدای ماه مهر و پیش از بارش های باران در این فصل، رسوب برداری, بازسازی قنوات و کانال ها با هدف هدایت و جمع آوری آب های سطحی منطقه، از  3 مسیل عبوری داراباد امام علی، ابوذر غفاری و خشایار  و 19کانال سرپوشیده و روباز شمال شرق تهران اجرایی شد.

وی با بیان اینکه مسیل ها و کانال ها طبق برنامه زمانبندی لایروبی می شوند، افزود: به منظور کاهش ورود زباله و ضایعات به داخل مسیل ها و کانال ها، 44  حوضچه رسوبگیر به همراه تله های زباله گیر احداث و این حوضچه های رسوب گیر در قالب برنامه زمانبندی لایروبی مسیلها و کانال ها احیاء و بازسازی می شود.

فرخی به دیگر اقدامات این حوزه اشاره کرد و گفت: احیا و بازساز ی قنوات ، جلوگیری از مسدود شدن و کاهش آب جاری و بازسازی و ریزش برداری کوره های قنوات ریزش برداری از دیگر اقدامات در دست اجراست؛ همچنین در جهت رفع آب ماندگی در معابری که دارای شیب نا مناسب بوده و یا در آنها امکان هدایت آبهای سطحی نیست،  چاه های جذبی در سطح منطقه حفر می شود.

چهارشنبه 1/8/1398 - 14:3
ایرانگردی

 

شهردار منطقه 20 از راه اندازی اولین نرم افزار هوشمند ناحیه سبز با قابلیت های رصد،گزارش و رفع آنلاین معضلات شهری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 20؛ فرهاد افشار دقت، سرعت و کارایی را از جمله مزایای این نرم افزار که در دو نسخه اندرویدی و وب طراحی شده بیان کرد و گفت: با استفاده از این نرم افزار حجم عملیات، آدرس دقیق همراه با تصویر مربوطه به صورت آنلاین به مسئول مربوطه ارجاع و با دقت و سرعت بالا رسیدگی می شود.

افشار با تاکید بر اینکه قابلیت این نرم افزار به گونه ای است که سیاست گذاری ها به لحظه در سیستم اعمال و اقدام اصلاحی انجام می شود،اظهار داشت: دسته بندی پیام ها بر اساس کدهای بی سیم تعریف شده و مشکلات موجود در محلات در حوزه های مختلف شهرسازی، خدمات شهری، بازیافت، ساماندهی،سدمعبر، فضای سبز، زیباسازی، عمران و ترافیک، پیگیری، رسیدگی و گزارش فعالیتها به صورت آنلاین به مدیر مربوطه ارسال می شود.

وی افزود: با استفاده از این اپلیکیشن مسیر گشت مسئولین محلات مشخص و فعالیتهای انجام شده رصد و  پیام های مردمی به صورت آنلاین برای متصدیان هر حوزه ارسال و پس از بررسی و رفع مشکل، تصاویر اقدامات اصلاحی برای واحد مربوطه ارجاع می شود.

وی تصریح کرد: در واحد پایش اطلاعات، پس از ثبت و بررسی پیامهای ارجاعی از سوی شهروندان و نیروهای اجرایی، پیامهایی که اقدام اصلاحی بر روی آنها انجام شده در قالب پیامک به شهروندان اطلاع رسانی و گردش کار از سوی شهروندان قابل مشاهده است.

شهردار منطقه 20 بیان داشت: در این نرم افزار براساس ثبت معضلات انجام شده، پراکنش پیام ها در تمامی حوزه های عمرانی، ترافیکی، شهرسازی، خدمات شهری و اجتماعی مشاهده و بررسی می شود و با توجه به فراوانی پیام در هر حوزه، مشکل مطروحه در اولویت کاری و به عنوان پروژه آتی ناحیه مدنظر قرار می گیرد که این موضوع در افزایش کیفیت خدمات رسانی، جلوگیری از اقدامات تکراری و رضایتمندی شهروندان موثر است.

وی ادامه داد: برای برداشت اطلاعات درست نیاز به ابزارهای درست است و با رفتارشناسی حوزه های اجرایی این موضوعات در سامانه تعریف می شود تا با استفاده از ابزار سنجش دقیق و استاندارهای روز، رضایتمندی شهروندان حاصل شود.

افشار با بیان اینکه هر ناحیه یک شهر کوچک است و سیاستگذاری های مختص به خود را دارد که با سایر نواحی متفاوت است افزود: رویکرد ما محله محوری است و بر اساس ساختار هر محله می توانیم رفتارسنجی کرده و ارتقاء کیفیت خدمات رسانی را ارتقاء دهیم.

وی با بیان اینکه افزایش کیفیت خدمات رسانی به شهروندان به عنوان سرمایه های اصلی شهر، در برنامه کاری شهرداری به عنوان یک نهاد عمومی - غیردولتی قرار دارد، گفت: در فعالیت های این سازمان برنامه های وظیفه ای و توسعه ای تعریف شده که برنامه های وظیفه ای شامل فعالیتهای روزمره ای است که چنانچه بیشترین تمرکز در انجام آنها صورت گیرد موجب افزایش کیفیت کارها می شود.

شهردار منطقه 20 در پایان با اشاره به اینکه برنامه های توسعه ای منجر به اقدام اصلاحی و سرعت بخشیدن در انجام عملیات و مشارکت شهروندان در امور شهر و در نتیجه حصول رضایتمندی آنان می شود ادامه داد: با استفاده از فناوری و تکنولوژی های نوین، با دریافت درست اطلاعات بحث پاسخگویی مطرح و بر اساس آن برنامه و راهکار ارائه می شود.

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

چهارشنبه 1/8/1398 - 13:36
ایرانگردی



مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با اشاره به وضعیت بازار سیب و مشکلات باغداران در این حوزه، گفت: همانطور که در توزیع کالاهای تنظیم بازار به کمک دستگاه‌های مسئول آمده‌ایم و همه توان خود را در راستای حمایت از شهروندان به کار گرفته‌ایم، اکنون نیز آماده‌ایم تا جهت رفع مشکلات باغداران عزیز و عرضه مستقیم سیب در 246 میدان و بازار میوه و تره بار در سطح شهر تهران تسهیلات ویژه‌ای را برای این عزیزان فراهم آوریم.
به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ سید سعید راد با اشاره به اینکه مسائل ملی، راهکارهای ملی می‌طلبد و مدیریت تولید و توزیع در کشور در اختیار سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران نیست، افزود: اگر چه امکانات سخت افزاری سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار برای حل مسائل حوزه تولید در سطح ملی کافی نیست، اما با توجه به مطالعات و تجربیات موجود در مدیریت عرضه میوه و تره بار و ایجاد تعادل در قیمت‌ محصولات، این سازمان آمادگی دارد تا در صورت نیاز به کمک دستگاه‌های ذیربط بیاید.
وی مشکلاتی که باغداران در عرضه سیب با آن رو به رو هستند را قابل درک خواند و تاکید کرد: بازار مصرف تهران، توان جذب و خرید همه این محصول را ندارد و تصور اینکه عرضه مستقیم سیب در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران، مشکلات باغداران کل کشور را حل می‌کند، غیر واقع بینانه است و حل این مسئله، راهکارهای دیگری را از جانب دستگاه‌های مسئول می‌طلبد.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با تاکید بر دغدغه این سازمان در حمایت از تولید ملی و تولیدکنندگان از یک سو و حفظ حقوق شهروندان و مصرف‌کنندگان از سوی دیگر، خاطرنشان کرد: امیدواریم باغداران و کشاورزان، سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار را متعلق به خود بدانند و به نقطه‌ای برسیم که این سازمان به محلی برای تبادل نظر و تشریک مساعی تولیدکنندگان محصولات کشاورزی شود.
گفتنی است، در راستای ارائه تسهیلات ویژه برای عرضه سیب در میادین و بازارهای میوه و تره بار، مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران دستورات ویژه‌ای به بخش‌های مربوطه سازمان داده‌اند و تولیدکنندگان این محصول و سایر فرآورده‌های باغی و زراعی که مایل به عرضه محصولات خود به صورت تک محصولی هستند، می‌توانند به معاونت بازرگانی این سازمان مراجعه نموده یا تماس حاصل نمایند.

سه شنبه 30/7/1398 - 18:49
ایرانگردی

 




معاون حمل ونقل و ترافیک شهرداری تهران تاکید کرد: نوید تامین ۱۰ هزار دستگاه تاکسی از سوی شرکت ایران خودرو تا پایان سال جاری، انقلابی بزرگ در نوسازی ناوگان حمل ونقل عمومی کشور خواهد بود.


به گزارش روابط عمومى معاونت حمل و نقل و ترافیك شهردارى تهران؛ محسن پورسیدآقایى صبح امروز در مراسم امضاى تفاهم‌نامه نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومى و تحویل خودروهاى تاكسى مطابق ماده ١٢ قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر توسط شرکت ایران خودرو برگزار شد، با اشاره به اینكه نوسازى ناوگان عمومى كشور، اقدامى مهم و البته پیچیده است تصریح كرد: ناوگان تاكسیرانی یك ناوگان خدمات اجتماعی است كه باید به مردم خدمتی ارزان و باكیفیت ارایه دهد، معتقدم اگر می‌خواهیم به مردم بگوییم از خودروی شخصی كمتری استفاده كنند باید ناوگان عمومی كارآمد، ارزان و باكیفیت هم در اختیارشان قرار دهیم.
معاون حمل ونقل و ترافیک شهرداری تهران تصریح کرد: بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که امروز منعقد شد، تا پایان سال ۱۰ هزار دستگاه تاکسی از سوی ایران خودرو به منظور نوسازی ناوگان تاکسیرانی کشور تحویل خواهد شد که انقلابی بزرگ در نوسازی و توسعه حمل ونقل عمومی کشور خواهد بود.

معاون شهردار تهران با اشاره به اینكه طی ٢ سال گذشته به دلیل پاره‌اى مشكلات در بخش تولید و اقتصاد، روند نوسازی متوقف شده بود گفت: امروز همه بخش‌ها برای نوسازی ناوگان عمومی كشور اعلام آمادگی كردند و نگاهمان به «ایران خودرو» صرفا یك شركت نیست بلكه معتقدم ایران خودرو نماد ملی صنعت یك كشور است كه می‌توانیم با تكیه بر این صنعت، ترافیك وآلودگی هوا را مدیریت کنیم و كاهش دهیم.

معاون شهردار تهران با بیان این‌كه سال گذشته تنها ٦٠٠ دستگاه تاكسی به تهران تحویل شده است اظهار داشت: امروز ۶۰ دستگاه تاكسی جدید از سوی ایران خودرو به شهرداری تهران تحویل داده شد و قرار است این تعداد به ۵۰۰ دستگاه برسد.

پورسیدآقایى با تاكید بر اینكه مینی‌بوس یک مد حمل ونقلی مهم و البته کارآمد در شهر تهران است گفت: متاسفانه در گذشته به دلیل مشکلاتی که در بخش نوسازی ناوگان مینی‌بوس به وجود آمد، این مد حمل و نقلی حذف شد، در دوره‌ جدید مدیریت شهری معتقدیم خطوط مینی‌بوس باید به شهر بازگردد که مقدمات اجرای آن اکنون فراهم شده است.
معاون حمل ونقل و ترافیک شهرداری تهران در بخش دیگری از سخنان خود بر نقش خودروهای ون در جابه‌جایی مسافر در کلانشهر تهران اشاره کرد و گفت: امروزه، خودروی سواری پاسخگوی حجم جمعیت مسافران پایتخت نیست و باید از خودروی ون که سه برابر ظرفیت یک خودروی تاکسی جابه‌جایی مسافر دارد هم استفاده شود، به همین منظور نوسازی خودروهای ون پایتخت نیز باید در اولویت قرار گیرد، امیدواریم به کمک و همیاری ایران خورو معضل حمل ونقل عمومی شهر را حل کنیم.

بنا بر این گزارش، تفاهم‌نامه نوسازى ناوگان حمل و نقل عمومى و تحویل خودروهاى تاكسى مطابق ماده ١٢ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر صبح امروز(٣٠ مهر ماه) با حضور معاون شهردار تهران و مدیر عامل شركت ایران خودرو، مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی کشور و اصحاب رسانه منعقد شد.

سه شنبه 30/7/1398 - 18:45
ایرانگردی


 
 

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرتهران از پرداخت تسهیلات ۴۰ میلیون تومانی با سود ۴ درصد بابت نوسازی تاکسی های فرسوده خبر داد.

 


 

به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران؛ علیرضا قنادان در صبح امروز در مراسم امضای تفاهم نامه نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی و تحویل خودروهای تاکسی اظهار داشت: طبق موافقت نامه‌ای که با صندوق کارآفرینی امید به امضا رسیده بابت نوسازی هر دستگاه تاکسی فرسوده ۴۰ میلیون تومان تسهیلات با سود ۴ درصد پرداخت خواهد شد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر ۸۰ هزار دستگاه تاکسی در شهر تهران وجود دارد که ۲۵ هزار دستگاه دارای سن بالای ۱۰ سال هستند و طبق قانون، فرسوده محسوب می شوند.

به گفته قنادان این تعداد تا پایان سال به ۳۵ هزار دستگاه می‌رسد.

وی با اشاره به وجود ۷ هزار دستگاه ون در شهر تهران، گفت: همه این خودروها سن بالای ۱۰ سال دارند و فرسوده هستند و بر این اساس یکی از نیازهای جدی تهران نوسازی خودروهای ون است.

وی با بیان اینکه قیمت بالای خودرو در توان تاکسیران‌ها نیست، افزود: برای نخستین بار برای تاکسی‌ها از تسهیلات ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر استفاده می شود و هر دستگاه تاکسی ۴۰ میلیون تومان وام با بهره چهار درصد دریافت خواهد کرد.

سه شنبه 30/7/1398 - 18:41
ایرانگردی

 

در جلسه ارزیابی عملکرد سامانه مدیریت شهری ۱۳۷ ، عملکرد این سامانه در منطقه ۱۳ مثبت ارزیابی شد که با کسب نمره ۸۹/۱۷ و رتبه مطلوب در میان مناطق ۲۲ گانه تهران پیشتاز است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۳ ، جلسه ارزیابی عملکرد سامانه مدیریت شهری ۱۳۷ با حضور مرتضی رحمان زاده، شهردار منطقه ۱۳ ، رئیس سامانه ۱۳۷ شهرداری تهران و هیئت همراه ، معاونین و شهرداران نواحی ، رئیس اداره بازرسی و دیگر مدیران پیش از ظهر امروز سه شنبه ۳۰ مهر ماه در سالن کنفرانس ساختمان ستادی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه ، عملکرد منطقه ۱۳ در سامانه مدیریت شهری ۱۳۷در شاخص های مختلف از قبیل مدت زمان پاسخگویی ، رضایتمندی شهروندان، وضعیت نواحی و.. در زمینه های نگهداشت خدمات شهری، فنی و عمرانی ، نظارت شهرسازی ، ...توسط رئیس سامانه ۱۳۷ مثبت ارزیابی شد.

مرتضی رحمان زاده، شهردار منطقه در ادامه این جلسه با بیان اینکه سامانه های ۱۳۷ و ۱۸۸۸ به عنوان حلقه اتصال مردم با شهرداری ،گره گشای بخشی از مشکلات شهروندان هستند، گفت : از آنجا که این دو سامانه ، نوک پیکان عملیات اجرایی هستند ، مدیران شهری با بهره گیری از ظرفیت این سامانه و مشارکت مردمی ، گام های بهتری برای خدمت رسانی به شهروندان و کسب رضایت حداکثری ایشان برمی دارند.

وی ضمن تقدیر و تشکر از مدیر و کارکنان سامانه ۱۳۷ از معاونت های مربوطه و نواحی چهارگانه خواست با مسئولیت پذیری ، شهروند مداری و اخلاق محوری ، یاریگر عوامل اجرایی این سامانه برای رسیدگی به درخواست های مردمی در محلات باشند.

شهردار منطقه ۱۳ با بیان اهمیت موضوع رسیدگی سریع و صحیح به درخواست های شهروندان جهت ارتقای سطح کیفیت پاسخ دهی و رسیدگی به درخواست های شهروندان افزود: معاونین و شهرداران نواحی باید با بررسی مداوم نقاط قوت و ضعف واحدهای تحت امر خود بر اساس شاخص های تعیین شده اقدامات لازم را در جهت ارتقای سیستم و افزایش رضایتمندی شهروندان انجام دهند.

دانش ، مدیر اداره بازرسی شهرداری منطقه ۱۳ در این جلسه با اشاره به تدوین دستورالعمل و ابلاغ نحوه عملکرد سامانه ۱۳۷ و حمایت های مدیریت ارشد منطقه برای بهبود عملکرد این سامانه گفت : یکی از اولویت ها و اهداف این منطقه در خصوص سامانه ۱۳۷ ، رسیدن به نقطه ایده آل در سطح شهر تهران است که با همت و تلاش عوامل اجرائی و دقت نظر مدیران حوزه ها این مهم محقق میشود .‍

سه شنبه 30/7/1398 - 17:54
ایرانگردی


 

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند از اجرای برنامه های آموزشی تفكیك پسماند در مبدا از ابتدای سال تحصیلی در  مدارس سطح شهر تهران خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان مدیریت پسماند، دکتر صدر الدین علیپور با اشاره به ضرورت آموزش و فرهنگ سازی مدیریت صحیح پسماند برای اقشار مختلف جامعه اظهار داشت: مهدها و مراكز آموزشی از جمله گروه های هدف هستند که ارائه آموزش های مرتبط با پسماند به این قشر زمینه ساز فرهنگ سازی در بین خانواده ها خواهد شد.

 علیپور در ادامه تصریح کرد: برپایی كارگاه های آموزشی ، غرفه های بازیافت و اجرای گروه نمایش با مقوله آموزش  اصول حفاظت از محیط ‌زیست با محوریت مدیریت مطلوب پسماند از روش های آموزشی است که هر ساله با شروع ماه مهر در مدارس به اجرا در می آید.

او با اشاره به تمهیدات این سازمان برای فرهنگ سازی و آموزش تفکیک پسماند از مبدا در بین دانش آموزان گفت: تنظیم تقویم آموزشی و توزیع اقلام تشویقی  در مدارس توسط ادارات مدیریت پسماند ، توزیع مخازن ویژه پسماند توسط این سازمان در بین مناطق 22 گانه، برگزاری تئاتر های آموزشی با محتوای تفکیک پسماند از مبدا در مدارس و مسابقات مربوط به موضوعات نمایش داده شده، برنامه ریزی برای جمع آوری پسماند خشک مدارس و ... از جمله برنامه های این سازمان در زمینه انتشار فرهنگ تفکیک در مبدا در مدارس است.

 علیپور ضمن دعوت از کلیه شهروندان برای پیوستن به پویش " #پس از این " که در راستای نهادینه کردن فرهنگ مدیریت پسماند و تکمیل آموزش های ارائه شده به شهروندان توسط این سازمان راه اندازی شده است، عنوان کرد: کاربران فضای مجازی می توانند پس از پیوستن به این کمپین  از امکانات آموزشی آن بهره مند شوند.

 او در ادامه  افزود: فاز دوم این کمپین اختصاص به موضوع آموزش مدیریت پسماند در مدارس داشته که در این فاز به انتشار مطالب آموزشی در زمینه "چطور دانش آموز محیط زیستی باشیم " پرداخته و در سه محور شامل توصیه های لازم در خصوص استفاده از لوازم التحریر با تولید پسماند کمتر، تشویق دانش آموزان به جدا سازی پسماند های تر و خشک خود در مدارس وعدم استفاده از کیسه های نایلونی و خوراکی های بسته بندی شده برای تغذیه، دانش آموزان را به کاهش تولید پسماند و مدیریت مطلوب آن دعوت کرد.

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند در ادامه خاطر نشان کرد: با شروع ماه مهر و فصل آغاز به کار مدارس کارشناسان اطلاع رسانی ادارات  مدیریت پسماند مناطق طبق برنامه زمانبندی شده،  در مدارس حضور یافته و با ارائه آموزش های چهره به چهره وگروهی با استفاده از ابزارهای کمک آموزشی و همراه با بازی ( به اقتضای سن مخاطب)اقدام به آموزش مفاهیم مرتبط به تفکیک در مبدأ می کنند.

علیپور در پایان یکی از اساسی‌ترین و تاثیرگذارترین عوامل در جذب دانش آموزان به مدرسه را رعایت بهداشت محیط  و ظاهر آراسته و پاکیزه مدرسه برشمرد و افزود: در مدرسه ای که بهداشتی باشد و البته دانش آموزان در حفظ بهداشت و پاکیزگی آن سهیم باشند زمینه مناسبی برای یادگیری علوم و فنون فراهم می آید  و امکان پویایی و پیشرفت آنها نیز بیشتر خواهد بود.

سه شنبه 30/7/1398 - 17:19
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته