• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 13516
تعداد نظرات : 591
زمان آخرین مطلب : 1266روز قبل
آموزش و تحقيقات

پنج شنبه 2/8/1398 - 3:14
ایرانگردی

 

با ورود پیاز ترشی و سیب زمینی ترشی به میادین میوه و تره بار تهران، ترکیبات مورد نیاز برای تهیه «ترشی خانگی» در این مراکز تکمیل شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ تهیه «ترشی خانگی» در منزل، علاوه بر رنگین کردن سفره و خوشمزه کردن غذا، از نظر اقتصادی نیز برای خانواده‌ها مقرون به صرفه است و به این دلیل، بسیاری از خانواده‌ها ترجیح می‌دهند نسبت به تهیه و ترکیب اقلام مورد استفاده در «ترشی خانگی» به دلخواه خود اقدام کنند.
بر اساس این گزارش، علاوه بر پیاز ترشی با قیمت هر کیلوگرم 2200 تومان و سیب زمینی ترشی با قیمت هر کیلوگرم 3 هزار تومان، ترکیبات مورد نیاز در تهیه انواع «ترشی‌ خانگی» همچون مخلوط، لیته و هفت بیجار از جمله گل کلم با قیمت‌هایی به مراتب ارزان‌تر از سطح شهر در میادین میوه و تره بار عرضه می‌شود.
برخی از اقلام مورد استفاده در تهیه «ترشی خانگی» همچون گل کلم هر کیلوگرم به قیمت 2400 تومان، انواع کلم به قیمت 1200 تا 1600 تومان، بادمجان به قیمت 2100 تومان، خیار به قیمت 4500 تومان، سیر به قیمت 5700 تومان، انواع فلفل به قیمت 4900 تومان، هویج به قیمت 1900 تومان و سبزیجات معطر به قیمت 3950 تومان در میادین میوه و تره بار به فروش می‌رسد.
گفتنی است، تهیه انواع سرکه و ادویه‌جات مورد نیاز برای تهیه «ترشی خانگی» نیز در میادین میوه و تره بار امکان پذیر است.

چهارشنبه 1/8/1398 - 16:31
ایرانگردی

 

معاون حمل و نقل ترافیک منطقه9 از احداث 2جایگاه سوخت كوچك مقیاس در پهنه غربی پایتخت با هدف کاهش سفرهای درون شهری و کاهش آلاینده های زیست محیطی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه9، فرزاد فرهادیان با اعلام این خبر گفت: پیرو توافقات انجام شده شهرداری تهران و وزارت نفت درخصوص احداث جایگاه های سوخت كوچك مقیاس در محدوده شهرك های مسكونی و فضاهای عمومی شهر تهران، معاونت حمل و نقل ترافیک منطقه9 نسبت به شناسایی 5 محل حائز شرایط احداث جایگاه سوخت کوچک مقیاس اقدام کرد.
وی افزود: پس از انجام مطالعات تکمیلی، 2 جایگاه سوخت کوچک مقیاس در پایگاه یکم شکاری و شهرک مسکونی توحید با ظرفیت 47 هزار لیتر احداث و آماده بهره برداری شد. 

چهارشنبه 1/8/1398 - 16:28
ایرانگردی


دکتر شاهین حیدری گفت: با مالک ‌وارد مذاکره شدیم‌ تا کار را با طرح‌های دانشگاه تهران، نظارت شهرداری تهران و سرمایه گذاری که مالک انجام می‌دهد به شکل مطلوب به سرانجام برسانیم.

  به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان زیباسازی شهر تهران، دکتر شاهین حیدری مجری پروژه حسن آباد از سوی دانشگاه تهران با اشاره به امضا تفاهم نامه در راستای مرمت میدان حسن‌آباد گفت: بعد از اینکه آتش سوزی در این میدان رخ داد شهرداری تهران به همراه سازمان میراث فرهنگی برای حل موضوع با دانشگاه تهران وارد مذاکره شد.

وی افزود: قرار است میدان حسن‌آباد به شکل مطلوب گذشته بازسازی و زنده‌سازی شود.

دکتر حیدری با بیان اینکه به جهت نقش تخصصی و اجتماعی دانشگاه تهران با این دانشگاه وارد کار شدیم، تصریح کرد: اقدامات اولیه صورت گرفته و آوار برداری‌ها نیز انجام شده است.

وی ادامه داد: با مالک ‌وارد مذاکره شدیم‌ تا کار را با طرح‌های دانشگاه تهران، نظارت شهرداری تهران و سرمایه گذاری که مالک انجام می‌دهد به شکل مطلوب به سرانجام برسانیم.

دکتر حیدری یادآور شد: بر اساس تفاهم نامه امضا شده قرار است با دقت کافی نظارت و طراحی ضلع شمال غربی انجام شود. به نظر می‌رسد برای اولین بار در این سطح یک بنای بسیار باارزش و تاثیرگذار مرمت و بازسازی شود.

وی با بیان اینکه کارها آغاز شده است، گفت: این کار در دو بخش مرمت و ایجاد تغییرات سنگین در ساختمان‌های پشت این میدان است.تلاش داریم با یک فاصله محدود اما معقول طرح بازسازی به سرانجام برسد.به نظر می‌رسد این بازسازی یک ساله به پایان برسد.

چهارشنبه 1/8/1398 - 16:24
ایرانگردی

 

 

معاون معماری و شهرسازی وزارت راه و شهرسازی کشور با اشاره به اینکه زیرساختهای شهرآفتاب کاملا تکمیل است گفت: مجموعه شهرآفتاب آماده انتقال نمایشگاه ها است و این انتقال باید به زودی انجام شود.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل نمایشگاه شهرآفتاب، فرزانه صادق‌مالواجرد در بازدید از نمایشگاه بین المللی شهرآفتاب با اشاره به اینکه تلاش بسیاری برای ساخت نمایشگاه شهرآفتاب صورت گرفته است، اظهار داشت: طبق بازدیدی که صورت گرفت مشخص شد زیرساختهای نمایشگاه تکمیل است و این شرایط آمادگی کامل برای انتقال نمایشگاه ها به این مجموعه را فراهم کرده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه نمایشگاه ها در داخل شهر بارهای بسیار مضاعفی بر تهران وارد می کند، گفت: زیرساختهای شهرآفتاب به گونه ای است که انتقال نمایشگاه ها می تواند به زودی انجام شود.

وی افزود: تمام تلاشمان این است که لایحه انتقال نمایشگاه ها تصویب هیات دولت را بگیرد و پس از آن راه حلهای قانونی آن انجام پذیرد.

مالواجرد با بیان این که مجموعه نمایشگاه بین المللی شهرآفتاب تنها برای برگزاری نمایشگاه نیست، بیان کرد: با توجه به شرایط تهران به عنوان پایتخت کشور، شهرآفتاب می تواند به رشد و توسعه اقتصادی تهران کمک کند.

معاون وزیر با تاکید دوباره بر اینکه زیرساختهای نمایشگاه بین المللی کاملا تکمیل است، گفت: تقسیم رویدادهای اقتصادی و اجتماعی که در تهران برگزار می شود و انتقال آن به مراکزی مانند مجموعه نمایشگاه شهرآفتاب، فرصت تنفسی برای شهر تهران است.

چهارشنبه 1/8/1398 - 16:20
ایرانگردی

 

 

نخستین راهنمای نحوه زندگی دانشجویان سال اولی با عنوان «منشور زیست دانشجویی در تهران» توسط معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران و مشارکت معاونت فرهنگی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران ، پایان دوره دبیرستان و ورود به دانشگاه به ویژه برای دانشجویان سال اولی شهرستانی همراه با سبک جدید زندگی در کلانشهر تهران است و اغلب این تازه ورودها به دلیل آشنایی کم با محیط دانشگاه، زندگی خوابگاهی و زندگی در ابرشهری چون تهران با انواع مشکلات و چالش ها دست و پنجه نرم می کنند.

بنابراین گزارش ، منشور زیست دانشجویی، اطلاعات اولیه و مورد نیاز در خصوص تاریخچه تهران و اطلاعات پایه پایتخت اعم از جمعیت، تقسیمات شهری، سراهای محلات و غیره را در اختیار دانشجویان قرار داده و شماره تلفن های ضروری که احتمالا در طول دوران دانشجویی مورد نیاز آنها خواهد شد نیز در این منشور آمده است. 

آن دسته از اطلاعاتی که یک دانشجو در رابطه با واژه شناسی دانشگاه ، فعالیت های دانشجویی، تیپ شناسی دانشجویان، خوب و بد خوابگاه دانشجویی، سایت ها و اپلیکیشن های دانشجویی، گشت و گذار دانشجویی در تهران  و شبکه اجتماعی دانشگاهیان لازم است که بداند را می تواند در مدت زمان کوتاهی با مطالعه راهنمای زندگی دانشجویی در تهران کسب کند.

بنابراین گزارش، بسیاری از دانشجویان جدیدالورود درخصوص مسائلی مانند انتخاب هم قطار، تغذیه دانشجویی، آسانسور، آداب حضور در کلاس، جزوه نویسی و جزوه گرفتن، ورزش، استفاده از امکانات و غیرع چالش دارند، منشور زیست دانشجویی به آنها کمک خواهد کرد تا با آگاهی بیشتر این مراحل را طی کرده و کمتر دچار بحران شوند.

در این منشور خطاب به دانشجویان عنوان شده که از چهار عادت مخرب در طول تحصیل خودداری کرده و با اشاره به 10 جمله غلط مصطلح در بین دانشگاهیان تاکید شده که به این باورهای غلط توجهی نداشته باشند و به دانشجویان توصیه می شود جهت اطلاع از این نکات مهم و با اهمیت منشورزیست دانشجویی در تهران را مطالعه کنند.

این گزارش می افزاید که در راهنمای زندگی دانشجویی در تهران به انواع تیپ های دانشجویی و ویژگی های هر یک از این تیپ ها از قبیل "کسانی که غر می زنن" ، "کسانی که سیاسی هستند"، "کسانی که فقط دنبال تفریح هستند " و...اشاره شده است و برای اطلاع از دیگر تیپ های شخصیتی و سلوک و رفتار هر یک ازآنها پیشنهاد می شود دانشجویان سال اولی این راهنما را تهیه و مطالعه کنند.

شایان ذکر است، این منشور به تعداد پنج هزار نسخه توسط معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران چاپ واز سوی معاونت فرهنگی وزارت علوم  در بین دانشجویان ساکن خوابگاه های دانشجویی تهران توزیع خواهد شد و بزودی فایل الکترونیکی آن نیز جهت استفاده عموم دانشجویان بر روی خروجی سایت معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران و وزارت علوم قرار خواهد گرفت.

 

چهارشنبه 1/8/1398 - 15:31
ایرانگردی


 

نیروهای خدمات شهری شهرداری منطقه یک با هدف ساماندهی آبروها و هدایت آبهای سطحی به صورت آماده باش در بارش های اخیر در سطح معابر حضور یافتند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک سید حمید موسوی شهردار این منطقه، با اعلام خبر فوق اظهار کرد: مدیران خدمات شهری نواحی ، ناظرین، اکیپ های عملیاتی و لایروبی در بارش های اخیر به صورت آماده باش در معابر پر تردد و اصلی سطح منطقه حضور یافته و آبهای سطحی ناشی از بارش باران را هدایت نمودند.

وی افزود: طبق برنامه هفتگی ، نیروهای خدمات شهری و پیمانکاران مستقر در نواحی ده گانه منطقه یک به صورت روزانه و مستمر اقدام به لایروبی مسیل های شمال تهران می کنند که در طرح های ویژه ای نیز مسیل هایی چون جمشیدیه، دارآباد و... مورد لایروبی کامل قرار گرفت.

موسوی تصریح کرد: در این بارش ها برخی نقاط که امکان آبگرفتگی به دلیل عدم کشش انهار نسبت به حجم بارش ها وجود داشت بیش از 500 نیروی خدمات شهری به صورت شبانه روزی حضور داشته و  اقدام به ساماندهی و هدایت آبهای جاری و رفع نقاط آبگیر نمودند .

شهردار منطقه یک از شهروندان خواست با توجه به بارش های اخیر و امکان شسته شدن سنگ و شن از ارتفاعات، از توقف خودرو در مجاورت مکان های خطرساز خودداری کنند و از ریختن نخاله ها و ضایعات ساختمانی و زباله های خانگی در داخل رودها و کانال ها خودداری نموده که موجب گرفتگی جریان آب نشود .

چهارشنبه 1/8/1398 - 15:0
ایرانگردی


 

کارشناسان معاونت پردازش و دفع سازمان موفق به افزایش راندمان جداسازی درخطوط پردازش شدند.
به گزارش روابط عمومی  و امور بین الملل سازمان مدیریت پسماند، صدرالدین علیپور، مدیر عامل سازمان ضمن اعلام این خبر افزود: پیرو بررسی های بعمل آمده و اجرای طرح پایلوت بهینه سازی و متناسب سازی سرعت و کیفیت تغذیه خطوط پردازش میزان خلوص پسماند های آلی و ریجکت حاصل از خطوط پردازش افزایش یافته است.

دکتر علیپور با اشاره به تلاش مستمر متخصصین سازمان در بهبود و ارتقاء کارائی پروژه ها و سیستم های مختلف مدیریت پسماند شهر تهران خاطر نشان کرد: به همت کارشناسان این سازمان و در کنار فعالیت های برون سازمانی شامل فرهنگ سازی ، آموزش و اصلاح الگوی مصرف در کنار مدیریت مطلوب پسماند شهر تهران با ایجاد تغییرات ساختاری  خطوط پردازش پسماند از قبیل تغییر در تعداد و ارتفاع تیغه های داخل سرند نیز  خلوص پسماند های آلی و ریجکت حاصل از خطوط مذکور 10 درصد افزایش یافت.

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند با اشاره به آنالیز فیزیکی خروجی های سیستم پردازش پسماند که توسط کارشناسان  آن حوزه انجام شد گفت:  با توجه به نتایج این آنالیز که نشان دهنده افزایش میزان پسماند آلی در زباله های شهری خروجی از سیستم پردازش ارتقاء یافته است،  کیفیت کمپوست تولیدی نیز افزایش یافته و کود مرغوب تری نیز از پسماند تر بدست خواهد آمد.

علیپور در ادامه با اشاره بر تولید اجتناب ناپذیر اما قابل کنترل  شیرابه پسماند اظهار داشت: روش ارتقاء یافته پردازش پسماند ضمن اینکه سبب کاهش تولید شیرابه در مراکز دفن پسماند و همچنین کاهش هزینه های دفن زباله خواهد شد؛ با افزایش  ارزش حرارتی ریجکت ها( پسماند برگشتی از خطوط پردازش که ارزش حرارتی بالا دارند) موجب  بهبود عملکرد سامانه زباله سوز نیز می شود.

 


 

 

چهارشنبه 1/8/1398 - 14:54
ایرانگردی

 

نشست عمومی دور دوم بررسی مسائل و مشکلات منطقه شش با حضور نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، فرماندار تهران، شهردار منطقه شش، شورایاران و شهروندان منطقه شش در مسجد مسلم ابن عقیل (ع) برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه شش، در ابتدای این دیدار حجت الاسلام ایمانی دبیر شورایاری محله وصال شیرازی و خادمی دبیر شورای محله ولیعصر (عج) بخشی از مشکلات شهروندان را مطرح کرده و در ادامه نیز تعدادی از شهروندان موضوعات مورد نظر خود در خصوص مسائل شهری و کشوری را بازگو کردند.
تورج فرهادی شهردار منطقه شش در این دیدار با اشاره به درخواست های شهروندان گفت: حضور نمایندگان مردم در پارلمان ملی، شهری و محلی در کنار شهروندان سبب می شود بسیاری از درخواست های مردمی مطرح و نکات مثبتی برای شهر و شهروندان به ارمغان آورد.
فرهادی با بیان اینکه هر کس در هر جایگاهی که دارد باید بهترین خدمات را عرضه کند گفت: ما در خواست های مردمی همچون طرح های توسعه ای دانشگاه ها و گسترش مسیر دوچرخه سواری منطقه را پیگیری کرده تا کیفیت زندگی شهروندان بهبود یابد.
او با بیان اینکه باید در شهر تهران به دنبال گسترش حمل و نقل پاک و احترام به عابرین پیاده باشیم گفت: با انجام کارهای فرهنگی، و گسترش ناوگان حمل و نقل عمومی و توسعه میرهای دوچرخه سواری می توان به این مهم نزدیک شد.

قانونمند کردن شورایاری ها
علیرضا محجوب نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در این دیدار گفت: در مجلس شورای اسلامی به دنبال قانونمند کردن شورایاری ها بوده ایم و هنوز این مهم به سرانجام نرسیده است.
او با اشاره به تعداد محلات شهر تهران گفت: هویت محلات تهران مهم است و باید شخصیت قانونی برای محلات تعریف کرده و مشکلاتشان را مرتفع کنیم.

فرسوده بودن بیش از 50 درصد بافت برخی از محلات تهران
غلامرضا حیدری دیگر نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار گفت: بیش از 50 درصد برخی از محلات شهر تهران جزو بافت فرسوده است و باید رسیدگی به آن ها مورد توجه قرار گیرد.
او با اشاره به ماده 28 قانون توسعه و مصوب شدن بازسازی 1400 محله در کشور گفت: 270 محله در کل کشور تا کنون بازسازی و نوسازی شده است و 123 هزار میلیارد تومان بودجه برای بازسازی این محلات در نظر گرفته شده است.
حیدری خواستار پیشنهاد شهروندان برای توسعه شهر شد و گفت: موارد پیشنهادی از سوی شورای عالی استان ها به مجلس ارائه می شود تا مشکلات محیط زیستی، آموزشی و سایر دغدغه های شهروندان مرتفع شود.

منابع مالی مورد نیاز برای قانونمند شدن شورایاری ها از کجا تامین می شود؟
محمدرضا بادامچی دیگر نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار گفت: مجلس برای قانونمند شدن شورایاری ها سنگ تمام گذاشت اما مواردی از سوی شورای نگهبان برای تامین منابع مالی مورد نیاز برای این مهم مطرح شد که سبب شد قانونی شدن شورایاری ها جنبه توصیه ای پیدا کند.

فرسوده بودن 9 هزار کلاس درس در تهران
فریده اولاد قبا، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به لزوم افزایش سهم آموزش و پروش در بودجه عمومی کشور گفت: هم اکنون 9 هزار کلاس درس در استان و شهر تهران نیازمند تخریب، نوسازی و بازسازی است.
او با بیان اینکه آموزش و پرورش باید مورد توجه دولت ها قرار گیرد گفت: سالانه ده هزار میلیارد تومان کسری بودجه داریم که باید مرتفع شود.
اولاد قبا همچنین به فرهنگ سازی در خصوص موضوعات پسماندی اشاره کرد و گفت: باید رسانه ملی نیز به کمک شهرداری ها آمده تا شهروندان تفکیک زباله در مبدا را جدی گرفته تا تولید زباله کاهش یافته و قدر این طلای کثیف را بدانیم.

ضرورت تعامل مردم و نمایندگان با یکدیگر
فاطمه ذوالقدر از دیگر نمایندگان حضور یافته در این دیدار مردمی بود که به ضرورت تعامل شهروندان و نمایندگان مردم در شورای شهر و مجلس تاکید داشته و گفت: این دیدارها سبب می شود مشکلات به صورت مستقیم مطرح شده و در دستور کار و پیگیری قرار گیرد.

هوشمندسازی اقتصادی کشور
محمد علی وکیلی نیز از دیگر نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی در این دیدار گفت: برای آنکه روزنه های فساد در کشور را از بین ببریم باید به دبنال هوشمند سازی سیستم های اقتصادی کشور باشیم تا مشخص شود پول ها از کجا می آیند و به کجا می روند تا از انتشار پول های کثیف و بی هویت جلوگیری شود.

طرح اراضی تونل رسالت در انتظار اجرایی شدن
پروانه مافی، از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی نیز خواستار مبارزه با تخلفات ساخت و سازی شده و گفت: منطقه شش از با کیفیت ترین مناطق شهر تهران است و باید به دنبال اجرایی کردن طرح تهیه شده برای اراضی بالای تونل رسالت بود.
اراضی که به گفته مافی 75 درصد آن در تملک شهرداری بوده و می توان با جذب سرمایه گذار طرح تهیه شده برای آن را به مراحل اجرایی نزدیک کرد.

همراهی شورای شهر با شورایاری ها
مصطفی کواکبیان، دیگر نماینده مردم در خانه ملت نیز در این دیدار مردمی گفت: شورایاری ها باید جایگاه قانونی خود را داشته و شورای شهر نیز باید همراهی های لازم را با این نهاد داشته باشد.
کواکبیان با اشاره به درخواست های مردمی همچون طرح های توسعه ای دانشگاه ها گفت: باید با رسیدگی به درخواست های مردمی به آن ها امید بخشیده و امنیت محلات را بالا ببریم.

منطقه شش از مناطق ارزشمند تهران است
عیسی فرهادی فرماندار تهران نیز در این دیدار با اشاره به ظرفیت موجود در محلات منطقه شش گفت: این منطقه از مناطق ارزشمند تهران بوده که بسیاری از اتوبان ها، محلات و خیابان های زیبای تهران همچون ولیعصر در دل آن جای گرفته است.
فرماندار تهران گفت: پیگیر مسائل مطرح شده از سوی شهروندان هستیم تا کیفیت زندگی شهری را بالاتر ببریم.
گفتنی است بیش از شصت نفر از شهروندان در این دیدار درخواست های خود را به نمایندگان ملت در مجلس شورای اسلامی ارائه و شهردار منطقه شش خواستار پیگیری موضوعات مرتبط به منطقه شد.

چهارشنبه 1/8/1398 - 14:47
ایرانگردی

 

 

 معاون فنی و عمران منطقه 3  از انجام عملیات تراش و روکش مکانیزه آسفالت در معابر منطقه 3 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 3 ، امیر هوشنگ گل محمدی  با اعلام این مطلب افزود: خیابان های اطراف میدان کاظمی، کوشا، ساسانی پور، جلفا، شهید احمدی روشن،  زیر پل پرستو،  … تنها بخشی از محورهای این منطقه بود که عملیات تراش و روکش مکانیزه آسفالت در آنها اجرا شد.

به گفته ی معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه 3، یکی از عوامل بهبود زیرساخت های شهری، ارتقای کیفیت آسفالت معابر است که این مهم در راستای تاکیدهای مدیران شهری بر بهسازی آسفالت معابر پایتخت و تسهیل در تردد شهروندان انجام شد.

گل محمدی اظهار داشت: تمام معابر و گذرگاه های این منطقه که نیاز به ترمیم و یا روکش آسفالت داشته باشند، شناسایی و عملیات ترمیم و روکش آسفالت این نقاط در اسرع وقت اجرا می شود.

چهارشنبه 1/8/1398 - 14:43
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته