• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 13516
تعداد نظرات : 591
زمان آخرین مطلب : 1277روز قبل
آموزش و تحقيقات

يکشنبه 5/8/1398 - 1:9
آموزش و تحقيقات

 

یا رسول الله(ص)

پدری محتضر به بستر خویش
دخترش زار ودیده گریان است
مادر این پدر بود دختر
بهر او یار بهتر از جان است
سالیانی است باغ زندگیش
با گل فاطمه (س)گلستان است

سخت باشد به باور زهرا(س
عمر بابای او به پایان است
ذکر امن یجیب می خواند
اشک می ریزد وپریشان است
بر شفای پدر دو دست دعاش
رو به عرش خدای سبحان است
لیک تقدیر رفتن باباست
این زاوضاع او نمایان است
زین جهان میرود رسولی که
صاحب مصحفی چو قرآن است
می رود آن پیمبری که به حق
رحمت بی بدیل دوران است
آن رسولی که آخر رسل است
بر مسلمان همیشه میزان است
آخرین لحظه باشد وسر او
روی زانوی شاه مردان است
شاه مردان علی چو ن هارون
و پیمبر چو پور عمران است
گرم نجوا شدند در آندم
دیده ی هر دو اشکباران است
دید پیغمبر خدا،زهرا(س
سخت بر سر زنان ونالان است
گفت با دخترش ،نزدیک آی
موردی گویمت که پنهان است
گوش دختر پدر چه می گوید
ای عجب فاطمه چه خندان است
گفت زاری تو کم نما جانا
زود هجران ما به پایان است
بعد من بر تو سخت می گیرند
دشمن تو جنود شیطان است
در بیت تو را زنند آتش
جمله بشکسته هر نمکدان است
پهلویت زخم ضرب در گردد
نخل عمرت اسیر طوفان است
پیش من آیی وزبعد تو
مرتضی بیقرار وحیران است

شاعر : اسماعیل تقوایی

يکشنبه 5/8/1398 - 0:59
آموزش و تحقيقات

يکشنبه 5/8/1398 - 0:56
آموزش و تحقيقات

يکشنبه 5/8/1398 - 0:53
آموزش و تحقيقات

شنبه 4/8/1398 - 23:11
ایرانگردی


سیزدهمین جلسه برنامه‌های توسعه محلات در دومین جلسه ستاد بازآفرینی منطقه 20 مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، کاوه حاجی علی اکبری در این جلسه با اشاره به این که سه رکن محله محوری، برنامه محوری و مشارکت محوری در حوزه برنامه ریزی در شهرداری تهران مورد تأکید قرار دارد، خاطر نشان کرد: شهرداری تهران تصمیم دارد برنامه های عملیاتی خود را در مقیاس فضای اجتماعی محله متمرکز کرده و منابع مالی را متناسب با برنامه ریزی صورت گرفته در هر محله توزیع نماید.
دبیر ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران در توضیح رکن دوم، یعنی رکن برنامه محوری، عنوان کرد: ضروری است هر اقدامی که تعریف می شود، هر منابع مالی که پیش بینی و تخصیص داده می شود، مبتنی بر یک برنامه باشد.
علی اکبری مشارکت محوری را رکن سوم فرآیند برنامه ریزی دانست و متذکر شد: تدوین برنامه های توسعه محلات و رسیدن به اقداماتی که قرار است انجام شود می بایست از طریق همکاری و مشارکت همه دخیلان به ویژه اجتماعات محلی و ساکنان محله ها باشد، زیرا تجربه نشان داده که این امر تحقق پذیری برنامه ها را بالا می برد و سطح بالاتری از رضایتمندی را در شهروندان به دنبال خواهد داشت.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با بیان این که در فرآیند برنامه ریزی و چارچوب نظری تدوین برنامه های توسعه محلات، توجه متوازن و متناسب با همه جنبه های توسعه در هر محله مدنظر قرار گرفته شده و از هنگام تعریف مسئله تا اولویت بندی مسائل، چشم انداز سازی و رسیدن به اقداماتی که می بایست در هر محله انجام شود، همه با مشارکت و همراهی ساکنان محله صورت گرفته است، از تهیه 180 برنامه توسعه محله ظرف یکسال گذشته خبر داد و ابراز امیدواری کرد که در سال آینده، سایر محله های پایتخت نیز از برنامه های توسعه محله برخوردار شوند.
علی اکبری اظهار داشت: اتفاق خوبی که در سال های گذشته در تهران افتاد این بود که ساختار ستاد بازآفرینی تا مقیاس مناطق امتداد یافت و در حال حاضر در 20 منطقه تهران که بافت فرسوده وجود دارد، ستاد بازآفرینی مناطق به ریاست شهردار منطقه و با حضور نمایندگان کلیه دستگاه هایی که رؤسای آنها عضو ستاد ملی بازآفرینی هستند، برگزار می شود.
به گفته مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران، یکی از وظایفی که برای ستادهای بازآفرینی پایدار مناطق پیش بینی شده، بررسی و تصویب برنامه های توسعه و اقدام برای محله های شهر تهران است.
در این جلسه برنامه توسعه محلات منطقه 20 از سوی مدیر دفتر توسعه محله¬ای ارائه شد و توسط مدعوین اعم از نمایندگان آستان عبدالعظیم حسنی، اداره گاز منطقه 11 تهران، اداره آب و فاضلاب منطقه، اداره فنی و حرفه ای شهر ری، مرکز بهداشت ری، شرکت ساماندهی مشاغل و... مورد بحث و بررسی قرار گرفت و هرکدام پیشنهاداتی ارائه دادند.
شهردار منطقه 20 نیز در این جلسه بر لزوم همکاری و هم‌افزایی بین دستگاه‌ها به منظور حل و بهبود مسائل منطقه به منظور اجرایی شدن بسیاری از طرح‌ها تأکید کرد.
در پایان جلسه مقرر شد ارگان ها نظرات و پیشنهادات خود را ظرف مدت 10 روز کاری به دبیرخانه ستاد بازآفرینی منطقه اعلام نمایند.

شنبه 4/8/1398 - 18:24
ایرانگردی


 
 
طرح "پیمان روستایی بانک پارسیان"با هدف توانمندسازی پایدار روستاییان و اقشار آسیب پذیر از طریق ایجاد اشتغال خویش فرما رونمایی شد.
 
طی مراسمی با حضور مدیر آینده پژوهی و تحقیقات بانکداری اسلامی بانک پارسیان، مشاورین مدیرعامل، رییس اداره نوآوری و کسب و کار، معاون منطقه 5 تهران، رییس شعبه گیلاوند بانک پارسیان نمایندگان صندوق قرض الحسنه پارسیان و کارشناسان مرکز آموزش و تحقیقات بانکداری اسلامی و همچنین اعضای شورای اسلامی روستای حصار بالا، در روز سه شنبه 30 مهرماه 98، اجرای طرح پیمان روستایی صندوق قرض الحسنه پارسیان،در محل شورای اسلامی و دهیاری حصاربالا از توابع بخش مرکزی شهرستان دماوندآغاز شد.
دکتر فراهانی، مدیر آینده پژوهی و تحقیقات بانکداری اسلامی بانک پارسیان در این مراسم طی ایراد سخنانی، ضمن تشکر از زحمات شعبه گیلاوند و همچنین مسئولین محترم شورای روستای حصار بالا با اشاره به مسئولیت اجتماعی بانک و صندوق قرض الحسنه پارسیان در جهت محرومیت زدایی، توانمند سازی بخش مولد (آسیب پذیر) اقتصاد و ایجاد اشتغال پایدار برای روستاییان محترم عنوان کرد: با افتخار در قالب طرح بومی سازی شده پیمان روستایی به منظور تحقق شعار رونق تولید و همچنین حمایت از تولید داخلی و اشتغالزایی تسهیلات قرض الحسنه روستایی به منظور تجهیز کارگاه تولیدی پوشاک روستای حصاربالا پرداخت شد.
دکتر فراهانی در ادامه به تشریح مدل اجرایی این طرح پرداخت و خاطر نشان کرد: در این الگوی بومی به منظور نظارت بر مصرف تسهیلات در بخش حقیقی اقتصاد و هم افزایی اجتماعی،گروه های 4 یا 6 نفره از اشخاصی که در یک حوزه تخصص دارند با نظارت بانک و شورای محل تشکیل شده و تسهیلات با توجه به پیشرفت کار به اعضاء گروه پرداخت می شود.
مدیر آینده پژوهی و تحقیقات بانکداری اسلامی بانک پارسیان وجه تمایز این شیوه پرداخت تسهیلات را در روش ضمانت تسهیلات و تیم های اقتصادی گیرندگان تسهیلات عنوان کرد و افزود : با توجه به مشکلات اقشار ضعیف در ارائه تضامین و وثایق تسهیلات طبق روش های متداول بانک ها، در این طرح از شیوه ضمانت اجتماعی استفاده می شود.
وی تصریح کرد: بانک پارسیان و صندوق قرض الحسنه پارسیان در راستای ایفای مسئولیت های اجتماعی خود، مطالعه ای را بر روی طرح های اشتغالزایی روستایی موفق اجرا شده در کشورهای مختلف انجام داد که از جمله آن می توان به الگوی گرامین اشاره نمود و در نهایت مدل مطلوب بومی سازی شده با همکاری مدیریت آینده پژوهی و تحقیقات بانکداری اسلامی و صندوق قرض الحسنه، تهیه و تدوین شد.
در پایان نیز ریاست شورای اسلامی روستای حصاربالا و تسهیلات گیرندگان نیز از این اقدام ارزشمند صندوق قرض الحسنه و بانک پارسیان جهت حمایت از طرح های اشتغالزایی و رونق کسب و کار روستایی تقدیرکردند.

شنبه 4/8/1398 - 17:54
ایرانگردی

 

 

شهرنوشت: معاون خدمات شهری شهرداری تهران از حضور 36 هزار نیروی خدمات شهری و عمرانی در مناطق همزمان با بارش باران در پایتخت خبر داد.

مجتبی یزدانی ضمن اعلام این خبر با بیان اینکه نیروهای شهرداری تهران از 3 روز گذشته در حالت آماده باش کامل قرار دارند، گفت: از اردیبهشت ماه امسال تمامی کانال های اصلی که در زمان بارش شدید باران می توانستند خطر آفرین باشند، لایروبی شدند و مشکلات بحرانی آن ها برطرف شد. بر این اساس، در حال حاضر در کانال ها و روددره های اصلی مشکل خاصی نداریم.

وی با بیان اینکه اقدامات شهرداری تهران در هماهنگی کامل با سازمان هواشناسی، استانداری، فرمانداری، پلیس راهور، منابع طبیعی و کلیه ارگان های مسئول انجام می شود، ادامه داد: قاعدتاً وضعیت شهر در شرایطی که در یک ساعت تا یک ساعت و نیم، به طور میانگین 16 میلیمتر بارندگی داریم عادی نیست؛ با این وجود تنها در چند نقطه شامل حوالی میدان آزادی، پل سنگی در منطقه 21 و ابتدای تونل امیرکبیر با مشکل آب گرفتگی رو به رو بوده ایم.

معاون شهردار تهران تصریح کرد: در حال حاضر سامانه 137، سازمان آتش نشانی و به طور کلی نیروهای خدمات شهری در آماده باش کامل هستند. ضمن اینکه مدیران خدمات شهری در مناطق تقسیم شده اند و با پلیس راهور نیز هماهنگ هستیم.

یزدانی با بیان اینکه پیش بینی می شود امشب و تا غروب فردا شدت بارندگی ها زیاد باشد، گفت: براین اساس حدود 36 هزار نیروی خدمات شهری و عمرانی در تلاش اند تا همزمان با بارندگی تردد در شهر جریان داشته باشد.

شنبه 4/8/1398 - 17:31
ایرانگردی



رسول کشت پور شهردار منطقه 2 گفت: با احداث پلهای دوچرخه، باغ راه 18 هکتاری فدک، بوستان های 13هکتاری ،پردیسان و نهج البلاغه منطقه 2 به هم متصل می شوند و مسیری به طول ۳۰ کیلومتر برای دوچرخه سواری شهروندان ایجاد می شود.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 2، رسول کشت پور شهردار منطقه با اعلام این خبر گفت: یکی از راه های گسترش و رشد دوچرخه سواری در بین شهروندان احداث و توسعه مسیر های ویژه دوچرخه سواری است. از این رو احداث اولین پل های دوچرخه تهران به عنوان پروژه ای با هدف حفظ محیط زیست، کاهش آلودگی و ترافیک، تسهیل تردد با دوچرخه در مکان های تفریحی و بوستانها با برگزاری جلسات متعدد با کارشناسان محیط زیست و شهرسازی در دستور کار قرار داده شد.
شهردار منطقه 2 با بیان اینکه فراخوان مسابقه طراحی اولین پل های دوچرخه تهران به زودی منتشر خواهد شد اظهار کرد: معماران، طراحان و متخصصان این حوزه می توانند با شرکت در این مسابقه ایده های خلاقانه و مبتکرانه خود را که با شاخص های اعلامی این منطقه مطابقت داشته باشد در طراحی این پل ها که قرار است بر روی اتوبان های شیخ فضل اله پایین تر از میدان صنعت واتوبان همت حدفاصل شیخ فضل اله و یادگار امام (ره) احداث شود، به کار گیرند .

شنبه 4/8/1398 - 16:45
ایرانگردی

 

 

استفاده دوباره از مقوا و کاغذهای مصرف شده علاوه بر جلوگیری از آلودگی محیط زیست به منظور تولید محصولات از مواد اولیه،  از قطع ۱۷ اصله درخت به ازای تولید هر تن کاغذ جلوگیری میکند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان مدیریت پسماند، صدر الدین علی پور، مدیر عامل سازمان، با اشاره به اهمیت بازیافت پسماند های روزنامه ، مجله ، کتاب ، دفتر ، کارتن ، مقوا ، دستمال کاغذی و ... خاطر نشان کرد:  صنعت بازیافت کاغذ یکی از صنایع مفید به لحاظ زیست محیطی بوده  که در کنار این سود زیست محیطی ، فواید و مزایای فراوانی به دنبال دارد.

او در ادامه افزود: تغییرات حاصل شده در سبک زندگی، عادات و الگوهای مصرف، سطح فرهنگ ، آداب و رسوم از یک طرف و  شرایط اقتصادی و سطح علمی وتجربی جامعه در مناطق مختلف از سوی دیگر در میزان تولید پسماند از جمله پسماند های کاغذی موثر خواهد بود. 

دکتر علیپور، با تاکید بر عامل انسانی بعنوان موثرترین عامل در حفاظت از محیط زیست و جنگل ها  اظهارداشت: این سازمان با  فرهنگ سازی و تشریح فواید مدیریت صحیح پسماند در بین اقشار مختلف جامعه سالهاست سعی در آگاه سازی شهروندان از ابعاد توجه  به دستورات دینی و تعالیم آسمانی و هزینه های عمومی ناشی از مدیریت  پسماند و همچنین سود زیست محیطی مرتبط با آن دارد.

صرفه جویی در مصرف مواد اولیه از جمله آب و حفظ منابع طبیعی برای نسل های آینده، جلوگیری از آلودگی محیط زیست برای ساخت محصولات از مواد اولیه، حفظ سرمایه و منابع از طریق جلوگیری از واردات و ایجاد درآمد حاصل از فروش مواد بازیافتی، کاهش نیاز به مکان های دفن زباله و... بخشی از فواید بازیافت کاغذ است که توسط علیپور عنوان شد.

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند،  با اشاره به انتشار گاز متان به عنوان یکی از گاز های گلخانه ای از اماکن دفن پسماند گفت: کاهش پسماند(کاپ)، استفاده مجدد، بازیافت و استحصال انرژی از پسماند از گزینه های ارجح بوده که رعایت آن در مورد کاغذ که یکی از پسماند های خشک است سبب کاهش نیاز به دفن زباله و انتشار گاز های گلخانه ای و گرمایش جهانی خواهد شد.

علیپور با بیان اینکه اگر شهروندان، اصلاح الگوی مصرف، مرتب سازی و تفکیک پسماندهای مخلوط خانگی به خصوص  کاغذ را در اولویت خود قرار بدهند، بسیاری ازمنابع طبیعی حفظ می شود، عنوان کرد: انجام مدیریت صحیح پسماند  و همچنین عدم بازیافت زباله هر دو توسط انسان انجام می شود و سود زیست محیطی و اقتصادی آن از جمله ایجادفرصت‌های شغلی و همچنین زیان عدم انجام بازیافت از جمله انتشار گاز های گلخانه ای و آلودگی هوا نیز به خود انسان برمی گردد.

شنبه 4/8/1398 - 16:20
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته