• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1288روز قبل
ایرانگردی

 

 

سامانه نظارت همگانی 1888 منطقه 15 در  6 ماه نخست سال موفق به کسب رتبه بسیارمطلوب در میان مناطق 22 گانه تهران شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 15،کامران همایونی مسئول سامانه نظارت همگانی۱۸۸۸ منطقه با اعلام مطلب فوق افزود: سامانه نظارت همگانی 1888 با کسب امتیاز 3/96  موفق به کسب بالاترین رتبه این ارزیابی (بسیارمطلوب) شد.

وی با اشاره به اینکه این رتبه نتیجه ی پی گیری و تلاش پرسنل این حوزه بود افزود:  معاونت ها و نواحی نیز با  پاسخ گویی و اقدامات لازم در کسب این موفقیت نقش بسزایی داشته اند.  

همایونی به شاخص های این ارزیابی اشاره کرد و افزود: سه شاخص کمیت رسیدگی شامل پاسخ گویی اولیه به پیام ارجاعی، شاخص کیفیت رسیدگی براساس تلاش حوزه اجرایی در درج پاسخ های صحیح و دقیق و شاخص اقدامات فرهنگی و اجتماعی شامل تلاش حوزه اجرایی در جهت فعالیت فرهنگی از جمله شاخص های این ارزیابی بود.

مسئول سامانه نظارت همگانی۱۸۸۸ منطقه ادامه داد: سرعت رسیدگی مطلوب به پیام شهروندان، دستیابی به حد مورد انتظار در رسیدگی کمی، دستیابی به حد مورد انتظار در رسیدگی کیفی به پیام شهروندان، اقدامات و فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی موثر در راستای تعمیق فرهنگ نظارت همگانی و افزایش 2 امتیازی در ارزیابی جاری نسبت به کارنامه ارزیابی سال 97 از نقاط قوت این سامانه در این ارزیابی عنوان شده است.

وی اضافه کرد: بر اساس آمار در 6 ماه نخست سال تعداد 285 پیام درسامانه 1888 منطقه ثبت شده که 1/96 درصد ازکل پیامهای ثبت شده مورد بررسی و رسیدگی قرار گرفته و مابقی پیامها نیز به دلیل زمانبر بودن در روند رسیدگی و پیگیری در کارتابل حوزه های رسیدگی کننده قرار دارد.

چهارشنبه 6/9/1398 - 16:2
ایرانگردی



 

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در دوره آموزشی"مفاهیم بازآفرینی شهری پایدار" تأکید کرد: بازآفرینی شهری از ویژگی کلیت باور، یکپارچه و زمینه محور برخوردار و ضروری است در این فرآیند، رویکرد در برگیرندگی مورد توجه قرار گیرد تا سیاست گذاری، برنامه ریزی و اقدام در این مهم با مشارکت کلیه دخیلان صورت پذیرد.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، کاوه حاجی علی اکبری ضمن حضور در دوره آموزشی "مفاهیم بازآفرینی شهری پایدار" به عنوان سخنران تخصصی، به ارائه تجربیات سازمان نوسازی شهر تهران در زمینه ظرفیت سازی و تأمین مسکن در بافت های فرسوده و ناکارآمد میانی و تاریخی پرداخت.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در این دوره تخصصی، با اعلام این که موضوع بازآفرینی شهری، مجموعه ای از برنامه ها، سیاست ها و اقدامات متنوع را در برمی گیرد، خاطرنشان کرد: وقتی از بافت های فرسوده و ناکارآمد صحبت به میان می آوریم، با یک پدیده واحد و یکپارچه مواجه نیستیم و این مسئله ابعاد، جنبه ها و زمینه های متفاوتی دارد.
علی اکبری ضمن تشریح تاریخچه شکل گیری محدوده های ناکارآمد و فرسوده پایتخت در دوران معاصر، یادآور شد: در سال 1385 بافت های فرسوده شهری بطور رسمی تعریف می شوند و اعداد و ارقامی که به واسطه مطالعات و بررسی های صورت گرفته بدست می آید، نشان می دهد حدود 15 هزار هکتار از بافت های فرسوده شهر تهران ناپایدار بوده و به لحاظ سازه ای از دوام کافی در مقابل زلزله برخوردار نیستند و 37% از جمعیت شهر در این محدوده ها زندگی می کنند.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران افزود: یک میلیون و 200 هزار نفر از جمعیت پایتخت (15% جمعیت شهر تهران) در 3268 هکتار بافت فرسوده مصوب که بر اساس سه شاخص ناپایداری، نفوذ ناپذیری و ریزدانگی تعریف شده اند، ساکن هستند و محدوده ها عمدتاً در مرکز و جنوب شهر تهران واقع شده اند.
علی اکبری با بیان این که بر اساس بررسی های صورت گرفته تا پایان سال 1397 حدود 270 هزار پلاک مسکونی کم دوام در مقابل زلزله شناسایی شده که تمرکز پراکندگی آنها با محدوده های فرسوده انطباق دارد، گفت: ناپایداری در برابر زلزله تنها مشکل این محدوده ها نبوده بلکه سرانه های خدماتی در این محدوده ها حدود 25% متوسط شهر و تراکم جمعیتی حدود 3 برابر است و به لحاظ جذابیت های سرمایه گذاری نیز در شرایط پائین تری نسبت به متوسط شهر قرار دارند.
وی با اشاره به نقش احیاء، بهسازی، نوسازی و مقاوم سازی مسکن در آخرین برنامه توسعه کشور، آئین نامه اجرایی برنامه ملی بازآفرینی، برنامه پنج ساله سوم شهرداری، مصوبات شورای اسلامی شهر تهران و ضوابط طرح تفصیلی، عنوان کرد: بر این اساس مجموعه اقداماتی از سال 1385 برای نوسازی بافت های فرسوده در دستور کار مدیریت شهری قرار گرفته که از جمله آن می توان به راه اندازی دفاتر تسهیل گری و تدوین و اجرای بسته های تشویقی نوسازی اشاره کرد.
به گفته علی اکبری، در سال جاری حدود 60 دفتر توسعه محله ای در بافت های فرسوده و ناکارآمد پایتخت فعالیت دارند و تمام محدوده هایی که حتی یک بلوک فرسوده در آنها وجود دارد، تحت پوشش این دفاتر قرار گرفته اند تا امکان ارتباط مستقیم و مستمر با ساکنان و ذی نفعان نوسازی وجود داشته باشد.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران به اعطای مشوق های متعدد نوسازی به منظور کاهش هزینه های ساخت و ترغیب سرمایه گذاران و بخش خصوصی برای ورود به نوسازی بافت های فرسوده از سال 1382 اشاره کرد و گفت: حدود 20 سال است که تکمیل و ارتقای مشوق های نوسازی مورد توجه قرار گرفته و طبق آخرین بسته تشویقی که در سال گذشته به تصویب ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران رسید، به سازندگان و متقاضیان بر اساس مجموعه مشوق هایی که در حوزه های تهیه طرح، خدمات نظام مهندسی، پرداخت بخشی از هزینه های انشعابات، پرداخت بخشی از سود بانکی تسهیلات ساخت و ساز، ودیعه مسکن، عوارض صدور پروانه و ... در نظر گرفته شده، حدود 150 تا 400 هزار تومان در هر مر مربع یارانه مستقیم پرداخت می شود.
وی با بیان این که حدود 60% از پلاک های واقع در بافت های فرسوده دارای مساحت کمتر از 100 متر مربع می باشند که بر اساس ضوابط و مقررات از امکان ساخت و ساز برخوردار نیستند، اظهار داشت: از سال های 85 و 86 تشویق به تجمیع پلاک های ریزدانه از طریق دفاتر تسهیل گری و ضوابط و مقرراتی که در طرح تفصیلی یا در شورای اسلامی شهر تهران وضع می شد در دستور کار قرار گرفت و در نهایت با مجموعه سیاست های صورت گرفته اعم از اعطای حدود 1000 میلیارد تومان تخفیف در هزینه صدور پروانه توسط شهرداری و اعطای حدود 1000 میلیارد تومان تسهیلات بانکی از سوی دولت، 44% از محدوده های فرسوده پایتخت نوسازی شدند.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران توضیح داد: در عین حال که شاهد آمار نوسازی 44% در بافت های فرسوده هستیم اما توزیع نوسازی، تویع نامتوازنی است؛ بدین معنا که محله هایی در شهر تهران وجود دارد که در دوره 10 ساله، 75% از مسکن در آنها نوسازی شده در حالی که میزان نوسازی در محله هایی دیگر نزدیک به صفر است.
علی اکبری با اشاره به این که اجرای مدل تخریب و نوسازی در محدوده های ارزشمند تاریخی امکان پذیر نیست، افزود: از سال گذشته مشوق های ویژه ای برای حمایت از مقاوم سازی و مرمت و احیاء بناهای ارزشمند در نظر گرفته شده تا شرایط بهره مندی از این مشوق ها برای ساکنان و متقاضیان نوسازی در محدوده های مذکور نیز فراهم گردد.
توزیع مشوق های نوسازی مبتنی بر معیار عدالت و کیفیت و توجه به تأمین سرانه های خدماتی، فضاهای باز شهری، تأمین فضای سبز و اجرای پروژه های مسکن جایگزین از جمله سایر مباحثی بود که از سوی مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در این نشست تخصصی به آن پرداخته شد.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران تأکید کرد: بازآفرینی شهری از ویژگی کلیت باور، یکپارچه و زمینه محور برخوردار است که می بایست متناسب با ظرفیت ها، مسائل و ویژگی های موجود در هر شهر، هر محله و هر پلاک اقدام به تشخیص مسئله، تحلیل و ارائه راه حل کرد و ضروری است در تمام این فرآیند، رویکرد در برگیرندگی مورد توجه قرار گرفته شود تا سیاست گذاری، برنامه ریزی و اقدام با مشارکت و همکاری همه دخیلان صورت پذیرد.
علی اکبری درخاتمه سخنان خود بر ضرورت توجه به مجموعه ای از اقدامات اجتماعی، اقتصادی، حقوقی، مدیریتی، کالبدی و ... بصورت متوازن و متناسب در چارچوب بازآفرینی شهری تأکید کرد و متذکر شد: تمرکز بیش از اندازه روی یک بعد و غفلت از سایر ابعاد منجر به توسعه نامتوازن شده که پیامدهای منفی آن عموماً بیشتر و گسترده تر از پیامدهای مثبت آن خواهد بود.

چهارشنبه 6/9/1398 - 16:0
ایرانگردی

 

رئیس شورای اسلامی شهر تهران پژوهش را کلید اجرای پروژه های شهری ماندگار در پایتخت می داند.

به گزارش ستاد خبری یازدهمین جشنواره جایزه تهران، محسن هاشمی با بیان این مطلب و با اشاره به اینکه زیر بنای توسعه در دنیای کنونی، علم و پژوهش و فناری است، افزود: پژوهش در جوامع توسعه یافته، نقش بنیادین و تصمیم ساز در مدیریت دارد و یکی از تفاوت های بارز دنیای جدید با دوران قبل، میزان پایبندی به طرح های پژوهشی است.

وی با اشاره به اینکه یکی از دلایل وضعیت نابه سامان ملی و محلی در کشور، ناشی از بی توجهی به مقوله پژوهش و کم توجهی به تجربیات جهانی بوده است، ادامه داد: بنیان های تحقق اصول قانون اساسی، توسعه سرمایه اجتماعی با رویکرد علمی خواهد بود و مدیران شایسته و متعهد به چارچوب های علمی، با در نظر گرفتن شاخص های علمی و پژوهشی، نیل به اهداف عالیه نظام را امکان پذیر می سازند.

به گفته رئیس شورای اسلامی شهر تهران؛ برای ایجاد تمدن ایرانی-اسلامی پایدار و پیشرفته باید مراکز قوی و پژوهشی و دانشگاهی مرتبط با بخش اجرایی وجود داشته باشد تا بتوان به تحلیل درست معضلات و مشکلات و پدیده های پیچیه جامعه امروز پرداخته شده  تا مدل و راهکار متناسب، برای برون رفت از آنها ارائه کنند.

وی با اشاره به تاثیر مستقیم پژوهش در کاهش معضلات و مشکلات شهری بیان کرد: به عنوان مثال معضلات مدیریت شهری از آلودگی هوا و ترافیک که نیازمند کاهش آلاینده ها و توسعه مستمر نظام حمل و نقل عمومی شهری است تا آسیب های اجتماعی ارتقای تاب آوری شهری بافت های فرسوده، لزوم تجدید ساختار و چابک سازی بدنه اداری و ستادی، شیوه های نوین تامین مالی و استفاده از سرمایه های خرد و کلان بخش خصوصی برای توسعه شهر، طراحی ساختاری برای استفاده بهینه از زیر ساخت های فرهنگی، هنری، اجتماعی و ورزشی بازمهندسی فرآیندهای مدیریت شهری و بهینه سازی آن و....، بخشی از موضوعات نیازمند و بهینه سازی آنها و نظایر آن بخشی از موضوعات نیازمند نوآوری و پژوهش های کاربردی است که یک نظام پژوهشی مساله خور می تواند برای هر کدام راه حل درست و قابل اجرا ارائه کند.

به اعتقاد محسن هاشمی، به هر اندازه بتوانیم در پژوهش از مرتبه پسا تصمیم حرکت کنیم، بهره وری از اثر بخشی بالاتری را در مدیریت شاهد خواهیم بود.

رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه ضرورت دارد پژوهش ها مساله محور باشند و نظام فراخوان پژوهشی مبتنی بر شایسته سالاری و استفاده از استعدادهای خلاق و جوان دانشگاهی باشد، یادآور شد: لازم است در حوزه اجرای طرح های پژوهشی مدیریت شهری وحدت رویه و مکانیزم شفاف وجود داشته باشد و پراکندگی موازی کاری و ناکارامدی تبدیل به هم افزایی و تمرکز مراکز تحقیقاتی و ایجاد ساختار پژوهشی کارآمد منصفانه رقابتی و مساله محور در تحقیق پذیر و سنجش پذیر در مدیریت شهری با استفاده بهینه از ظرفیت ها و سیستم موجود شود.

وی در بخش دیگری از صحت های خود با اشاره به برگزاری یازدهمین جشنواره جایزه تهران تاکید کرد:امیدواریم مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران با راهبری شایسته پژوهشگران و ارائه معضلات و مسایل مدیریت شهری بتواند در انجام پژوهش ها با حفظ عدالت پژوهشی و توزیع مناسب استفاده از زیر ساخت های تخصصی و نیز مدیریت بهره گیری از یافته ها و نوآوری های حاصل از پژوهش گام موثری در بهبود عملکرد مدیریت شهری برداشته و خروجی فعالیت های پژوهشی آن بتواند در علمی شدن هر چه بیشتر مدیریت شهری نقش آفرین باشد.

به اعتقاد هاشمی رفسنجانی؛ برپایی جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری و تکریم و تشویق پژوهشگران این حوزه با انتخاب آثار پژوهشی برتر اثر ماندگاری در نیل به اهداف عالیه مدیریت شهری و جلب رضایت شهروندان تهرانی ایفا خواهد کرد.

 

 

چهارشنبه 6/9/1398 - 15:28
ایرانگردی

 

 

معاون توسعه منابع انسانی شهرداری منطقه چهار از تشکیل کارگروه یکصدنفره برای بازدید میدانی و برداشت اطلاعات از املاک تجاری و مسکونی محدوده نواحی  6 و 7 منطقه چهار خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه چهار " ابوالفضل ابراهیمی" در نشست با کارشناسان معاونت های ستادی و اجرایی منطقه  و نواحی6 و 7 با اشاره بر اهمیت و لزوم تشکیل و تکمیل بانک اطلاعات پرونده های شهرسازی این دو ناحیه  گفت: همکاران می بایست بادقت نظر به برداشت اطلاعات کامل و جامع از تمامی ساختمان های این نواحی پرداخته و اطلاعات را جهت پایش در اختیار معاونت شهرسازی قرار دهند.

وی در ادامه افزود: با تشکیل 25 گروه 4 نفره از همکاران خدوم شهرسازی، این اطلاعات بصورت میدانی طبق فرم های حاوی کدهای نوسازی و نقشه پیوست استخراج و جمع آوری خواهد شد و در نهایت توسط معاونت شهرسازی ، ادارات بازرسی و حراست پایش و بررسی خواهد شد.

معاون توسعه منابع انسانی شهرداری منطقه چهار ضمن تقدیر از زحمات کارشناسان منطقه در ساماندهی وآرشیو الکترونیکی پرونده ها گفت: به منظور ارائه خدمات مطلوب به شهروندان ساکن در نواحی 6 و 7 ضروری است ساماندهی املاک ساختمان با سرعت بیشتری انجام شود.

 

چهارشنبه 6/9/1398 - 15:3
ایرانگردی

 

 

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند از پیشرفت عملیات احداث سلول جدید دفن بهداشتی زباله خبر داد و اعلام کرد: این پروژه در شش ماه نخست سال 99 به بهره برداری می رسد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان مدیریت پسماند، دکتر صدرالدین علی پور با تاکید بر ضرورت کاربرد روش های نوین، جدید و استاندارد برای دفن پسماند های بیمارستانی، خاطرنشان کرد: روزانه یکصد تن پسماند بیمارستانی در شهر تهران تولید می شود که دفن غیر بهداشتی این پسماندها آلودگی‌های زیست محیطی و آبهای زیرزمینی و همچنین گسترش برخی از بیماری ها را در پی دارد.

او با اشاره به اینکه طبق قانون مدیریت پسماند، زباله های پزشکی و نیز بخشی از پسماندهای عادی، صنعتی و کشاورزی که نیاز به مدیریت خاص دارند، جزو پسماندهای ویژه محسوب می شوند، اظهار داشت: مدیریت اجرایی زباله های صنعتی و ویژه، به عهده تولید کننده است و در صورت تبدیل آن به پسماند عادی، شهرداری ها، دهیاری ها و بخشداری ها این وظیفه را بر عهده دارند.

علی پور در ادامه گفت: مدیریت زباله های بیمارستانی شامل تولید، ذخیره، جمع آوری، حمل و نقل و پردازش و دفع است که این سازمان بر اساس دستورالعمل های ارسالی از جانب سازمان حفاظت محیط زیست  و طبق مصوبه شورای اسلامی شهر تهران و بر اساس وظایف محوله و به منظور حفظ بهداشت عمومی جامعه، کار جمع آوری و حمل و دفع پسماند بیمارستانی را انجام می دهد.

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند با اشاره به تکمیل شدن ظرفیت سلول دفن بهداشتی پسماندهای پزشکی در اوایل سال آینده، تصریح کرد: با هدف تداوم دفن بهداشتی این زباله ها برای استفاده در سال های آتی، عملیات احداث سلول دفن بهداشتی جدید شروع شده است.

او در تشریح ویژگی های این سلول بیان کرد: سلول جدید دفن بهداشتی پسماند، در مساحتی حدود هشت هکتار و با ظرفیت پذیرش 600  هزار مترمکعب پیش بینی شده است که پس از عملیات خاکبرداری، شیب بندی، زهکشی کف و دیوارها و رس کوبی اجرای عایق بندی کف و دیوار ها، با هدف جلوگیری از نفوذ شیرابه به خاک، مورد بهر برداری قرار می گیرد.

او در پایان با تاکید به افزایش تعامل تولیدکنندگان زباله های بهداشتی با مدیریت شهری، عنوان کرد: ارتقا هماهنگی میان سازمان حفاظت محیط زیست و وزارت بهداشت در راستای جمع آوری پسماندهای بیمارستانی و تفکیک مطلوب این دسته از زباله ها، حفاظت از شاخص های زیست محیطی را در پی دارد.

 

چهارشنبه 6/9/1398 - 15:1
آموزش و تحقيقات

چهارشنبه 6/9/1398 - 10:25
ایرانگردی



 

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران، در اولین جلسه ستاد بازآفرینی منطقه 19 گفت: کل بودجه ای که برای ساماندهی پروژه 20 منطقه شهر تهران در نظر گرفته شده، 50 میلیارد تومان است.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، کاوه حاجی علی اکبری در اولین جلسه ستاد بازآفرینی منطقه 19 که با هدف بررسی و تصویب برنامه توسعه محلات،(نعمت آباد، کاظمی، دولتخواه شمالی وجنوبی، اسماعیل آباد) برگزار شد، اظهارکرد: میزان فرسودگی و بافت فرسوده رسمی و مصوب در این منطقه با شرایطی که به تصویر کشیده می شود، وضعیت متناقضی بوده و ناکارآمدی شاخص فرسودگی را کاملا نشان می دهد و این ضرورت بازنگری و انطباق بافت‌های فرسوده و ناکارآمد منطقه را با شرایط واقعی خاطرنشان می کند و این امر باید در شهرداری تهران به طور جد پیگیری شود.
وی ادامه داد: فرصت ها و ظرفیت هایی در این منطقه وجود دارد که در عین مسائل و تهدیدهایی که دیده شده یا نشده، قابل توجه است به طور مثال محدوده جنوب منطقه 19 پارک 180 هکتاری، این ویژگی را دارد که بتوانیم از آن برای توسعه منطقه و شهر تهران استفاده کنیم البته زمانی که صحبت از توسعه می شود، باید این توسعه متوازن و همه جانبه گر باشد و همه ابعاد را درنظر گرفت.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با بیان اینکه با اعلام آمادگی برای جنوب منطقه سعی داریم برنامه ای برای توسعه محدوده و در راستای ارزش افزوده داشته باشیم، گفت: کمبود خدمات یکی از مباحث مهم بوده است که در این راستا در گذشته اعلام کردیم و می کنیم هر جا زمین و فرصتی برای خدمات شهرداری باشد در برنامه خود قرار خواهیم داد البته در مناطق دیگر نیز به این شکل است.
حاجی علی اکبری با اشاره به زمینی در نعمت آباد، افزود: این موضوع را در برنامه گذاشته تا به صورت پروژه ای آغاز شود البته صرف تامین منابع برای اجرا کفایت نمی کند بلکه باید بببنیم بهره برداری برای چه فردی است به طور مثال در منطقه 17 مجموعه ورزشی احداث کرده و تفاهم نامه بهر برداری آن را با وزارت ورزش انجام دادیم به طور کلی پروژه ها بعد از ساخت باید بهره برداری شوند.
وی با اشاره به اینکه ارائه خدمات تنها وظیفه شهرداری تهران نیست بلکه نیاز است از سوی دولت هم این امر رسیدگی شود، افزود: دو پروژه در منطقه 19 به شرکت بازآفرینی معرفی کردیم تا بعد از تامین منابع مالی، در دستور کار قرار دهیم.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران بیان کرد: ما هماهنگ کردیم تا به زودی کمیته زیرساخت برگزار و مسائلی از جمله موضوع شبکه فاضلاب و غیره در این منطقه را مورد بررسی قرار دهد.
حاجی علی اکبری در ادامه بیان کرد: در مورد پروژه خدماتی یکی از پروژه هایی که پیش‌بینی شده تملک طالقانی است؛ در منطقه 18 واحدهایی برای تملک طالقانی فریز کردیم تا امسال تملک خیابان طالقان تمام شود البته قرار بود این موضوع زودتر به پایان برسد ولی کاری پیش نرفت بنابراین باید تمهیداتی بیاندیشیم تا این کار تا پایان سال تمام شود.
وی بیان کرد: در خصوص پروژه ساماندهی نیز کل مبلغی که برای پروژه 20 منطقه شهر تهران در نظر گرفته شده، 50 میلیارد تومان است البته در خصوص توسعه محله به ویژه برای محله نعمت آباد و دیگر محلات تاکید می کنم چراکه اجتماع محلی بوده و خواسته مردم است.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در ادامه با اشاره به دیگر پروژه ها، بیان کرد: سال گذشته پروژه رها انجام و اجرا آن شروع شده است.
در ادامه جلسه علی توکلی شهردار منطقه 19، با اشاره به اینکه سازمان نوسازی در کل سطح شهر خوب درخشیده است، اظهارکرد: در تلاش هستیم هر روز بهتر از روز قبل نسبت به رسالت خود باشیم؛ طبیعتا هم افزایی و وحدت رویه در نیروی های مسئول و نهاد های مربوطه در منطقه شکل گرفته تا هر چه بهتر بتوانیم در راستای وظایف انجام وظیفه کنیم.
وی بیان کرد: شهرداری قطعه زمینی برای کلانتری در بحث امنیت درنظر گرفته است که جا دارد در این زمینه از نیروی انتظامی که بیشتر از خودمان پیگیر بودند نیز قدردانی کنیم. با توجه به اتفاق های اخیر در تهران، متوجه شدیم که بیشتر به امنیت نیاز داریم.
توکلی ادامه داد: در خصوص خیابان طالقانی نیز باید بگویم که باید ماده 9 اعمال شود که البته با توجه به اقتصاد کشور این امر به صورت پایلوت صورت گرفت تا به مرور انجام دهیم البته در مورد قیمت گذاری نیز طمع هایی شد.
توکلی در ادامه بیان کرد: اجرای ماده 9 کمی دارای اشکال است چراکه دست انداز اداری زیاد دارد به این شکل که باید از رییس شورا نیز نظر دهد که این امر خود زمان بر است.

سه شنبه 5/9/1398 - 18:21
ایرانگردی

 



این روزها در فرهنگ‌سرای اشراق جشنی برای انارها برپا شده و خانواده‌ها مهمان این بزم‌ترش و شیرین شده‌اند.

به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به نقل از خبرگزاری فارس، این روزها از کنار فرهنگ‌سرای اشراق که عبور کنید با بنرها و تابلوهایی مواجه می‌شوید که خبر از برگزاری یک جشنواره می‌دهند، جشنواره‌ای با طعم ترش و شیرین انار که برای نهمین دوره کار خود را با عنوان «صد دانه یاقوت» به صورت رسمی آغاز کرده و تا ۱۵ آذرماه از ساعت ۱۰ تا ۲۲ پذیرای بازدیدکنندگان است.
 
اطراف ورودی فرهنگ‌سرای اشراق افرادی با کیسه‌های پر از انار و مشتقات این میوه بهشتی می‌بینید که در حال رفت و آمد هستند و وقتی به سمت غرفه‌های اصلی بروید، تنها رنگ سرخ انار است که خودنمایی می‌کند.
 
البته اینجا به غیر از دانه‌های سرخ‌رنگ انار، مشتقات دیگر این میوه مانند لواشک، ترشی، رب انار، آب انار و حتی کرم دست با عصاره انار را می‌توانید ببینید. هر غرفه از یک شهری آمده و محصول باغ خود را با هیجان و آب و تاب معرفی می‌کند. یکی از شیراز و دیگری از ساوه، یکی از نی‌ریز و دیگری از جلفا و کوهدشت، با لیوان‌هایی کوچک آب آنار تعارف می‌کنند تا شما مهمان غرفه‌شان شوید.
 
یکی دیگر از بخش‌های جذاب این جشنواره نوشیدن آب انارهایی است که غرفه دارها جلوی چشمتان از انارهای سرخ و ترش و شیرین می‌گیرند و با لبخند به دستتان می‌دهند.
 
در سمت دیگری فالوده و بستنی انار جمعیت زیادی را به سمت خود کشانده، هرکس در حال چشیدن یک محصول مختلف است و در این میان بچه‌هایی را هم می‌بینید که با مزه مزه کردن بستنی انار چهره‌شان جمع می‌شود و چشم‌هایشان را می‌بندند.
 
اینجا قیمت انارها از کیلویی ۵ هزار تومان شروع می‌شود و تا کیلویی ۱۰ هزار تومان هم به فروش می‌رسد، قیمت رب انارها هم از کیلویی ۱۵ هزار تومان تا ۳۰ هزار تومان متغیر است.
 
غرفه دیگری لواشک‌های خود را با شکل و شمایل کیک و شیرینی تزئین کرده و با این جذابیت بصری، مشتری‌های زیادی را به سمت خود کشانده است.
 
دو غرفه دیگر هم انارهای سیاه‌رنگی را چیده‌اند و با صدای بلند مردم را به خریدن انار سیاه دعوت می‌کنند، انارهایی که خواص دارویی و درمانی دارند و برای کاهش بیماری دیابت، بیماری کلیوی، زردی، اسهال و سیاه‌سرفه مناسب هستند.
 
 
 
البته نباید از خواص انارهای قرمز رنگ هم غافل بود، چرا که سرشار از آنتی‌اکسیدان و مقادیر زیادی ویتامین C و پتاسیم هستند و می‌توانند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، سرطان و کلسترول خون را کاهش دهند و از آسیب دیدن سلول‌ها و لثه‌ها جلوگیری کنند.
 
یکی از غرفه‌دارها که از سال‌های قبل در این جشنواره شرکت می‌کرده می‌گوید: «از سال ۸۸ در جشنواره‌های مختلف انار حضور داشتم و چهار سال است که در جشنواره انار فرهنگ‌سرای اشراق شرکت می‌کنم و محصولات باغ خودمان در منطقه کوهدشت را به همراه مشتقات انار ارائه می‌دهم. انار به دلیل آنتی‌اکسیدان بالا و خواص درمانی به خصوص تنظیم فشار خون و همچنین تصفیه خون همیشه جزو میوه‌های محبوب مردم بوده است.»
 
رضا دوستعلی دبیر نهمین جشنواره انار نیز هدف از برپایی این جشنواره را عرضه انار و مشتقات آن بدون حضور واسطه اعلام کرد و گفت: «با توجه به اینکه امسال به نام «رونق تولید» نامگذاری شده، ما تلاش کردیم تا با برگزاری این جشنواره و با شعار سلامت خانواده فرصتی را فراهم کنیم تا باغداران و تولیدکنندگان انار محصولات خود را به صورت مستقیم به دست مردم برسانند. در همین راستا ۳۷ غرفه در نهمین جشنواره انار محصولات خود را از استان‌های مختلف و با تنوع فراوان به تهران آورده‌اند تا با قیمت مناسب و بدون واسطه به فروش برسانند. خانواده‌ها در این جشنواره می‌توانند علاوه بر خرید انار و مشتقات آن از برنامه‌های جانبی این جشنواره همچون نمایش، برپایی موسیقی محلی و کارگاه‌های آموزشی استفاده کنند.»
 
فرهنگ‌سرای اشراق واقع در فلکه دوم تهرانپارس، انتهای خیابان جشنواره تا ۱۵ آذرماه پذیرای بازدیدکنندگان از نهمین جشنواره انار است.
 

سه شنبه 5/9/1398 - 18:16
اخبار

مدیرعامل همراه اول از کاهش ارزبری ۵۲ میلیون دلاری با انعقاد قرارداد خرید از ۱۳ شرکت داخلی خبر داد.
به گزارش تبیان و به نقل از اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، حمید فرهنگ در مراسم «میز تخصصی تعمیق ساخت داخل در صنعت برق، الکترونیک و مخابرات» که با حضور رضا رحمانی، وزیر صنعت معدن و تجارت و نیز تولیدکنندگان و فعالان صنعت مخابرات ایران در محل ساختمان مرکزی وزارت صمت برگزار شد، با بیان اینکه این وزارتخانه همواره حامی اپراتورها بوده است، اظهار کرد: همراه اول در ۳ سال پیاپی رتبه اول تولید داخل را در بین اپراتورهای کشور داشته است.
مدیرعامل همراه اول همچنین تصریح کرد: نمایشگاه دائمی فرصت های ساخت داخل و تعمیق داخلی سازی را با توجه به سیاست‌های ابلاغی وزارتخانه های ارتباطات و صمت در ساختمان مرکزی شرکت ارتباطات سیار ایران افتتاح کردیم.
وی با تأکید بر ضرورت همکاری های داخلی، به قراردادهای منعقده با تولیدکنندگان داخلی اشاره داشت و ابراز کرد: قراردادهای منعقد شده امروز کاهش ارزبری ۵۲ میلیون دلاری برای همراه اول به دنبال خواهد داشت.
همچنین در این مراسم، همراه اول با هدف حمایت از تولیدات داخلی، با شرکت های «حامی سیستم شریف»، «صنایع مخابرات ایران»، «ارتباطات نوری امین»، «پارس هما پرتو»، «نقش اول کیفیت»، «موج آینده فرافن»، «ارتباطات پرتو آبی»، «کارخانجات مخابراتی ایران»، «شرکت نیان الکترونیک»، «کارخانجات مخابراتی ایران»، «آزمون کیفیت»، «ارگ جدید» و «جهاد دانشگاهی خواجه نصیر» قرارداد و تفاهم همکاری امضا کرد.
این همکاری ها در زمینه های خرید آنتن اکتا باند، پشتیبانی سامانه های پرتال، تجهیزات انتقال POTN، خدمات طراحی تفصیلی – بهینه سازی شبکه رادیویی و دسترسی انتقال، خرید راک، مودم ۴G و... خواهد بود.

سه شنبه 5/9/1398 - 18:16
ایرانگردی

 



اداره کل امور بانوان شهرداری تهران در راستای توانمندسازی زنان شهر تهران، برنامه های متعدد و متنوعی را از آموزش و شبکه‌سازی تا فراهم کردن بستر و زیرساخت، جهت توسعه کارآفرینی زنان در دستور کار دارد.



به گزارش شهرنوشت و به نقل از روابط‌عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، کارآفرینی از طریق ایجاد فرصت های شغلی جدید با تکیه بر نوآوری و استفاده از فرصت های جدید، منجر به رفع بیکاری، کسب درآمد و توانمندی اقتصادی و اجتماعی زنان می شود. اگرچه فعالیت‌های کارآفرینانه زنان همواره با موانع و مشکلات مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی همراه بوده اما می‌توان با استفاده از ظرفیت ها و آموزش‌هایی که همراه با کسب مهارت باشد آنها را به سمت فعالیت های اثربخش و مفید سوق داد.

در همین راستا اداره کل امور بانوان بخش قابل توجهی از اقدامات و برنامه های خود را به توسعه فعالیت زنان در این عرصه، در سه محور آموزش، شبکه سازی و فراهم کردن امکانات و زیرساخت لازم اختصاص داده است .

در محور آموزش، آموزش عمومی کارآفرینی به زنان و دختران دانش آموز مستعد و علاقمند، ارتقای مهارت های فردی و حرفه ای و منتورینگ بانوان کارآفرین فعال و برگزاری نشست و گردهمایی با موضوع کارآفرینی با همکاری دانشگاه ها و سازمان های مردم نهاد فعال این حوزه مدنظر قرار گرفته است.

یکی از اقدامات انجام شده در بحث شبکه سازی، تشکیل گروهی متشکل از بانوان کارآفرین به نام کانون کوشانه است که با اشتراک گذاری تجربیات، دغدغه ها، منابع مالی و حرفه ای خود، به رشد و پیشرفت سایر اعضا کمک می کنند. این کانون در حال حاضر 35 نفر عضو فعال دارد.

اقدام دیگر ایجاد شبکه میان بانوان فعال در حوزه مشاغل خانگی از یک سو و میان آنها و کارآفرینان و فعالان اقتصادی از سوی دیگر است که باعث افزایش سطح تولید و بازار فروش آنها می شود.

در خصوص محور سوم، فراهم کردن بستر و زیرساخت یکی از روش هایی است که سازمان های دولتی و عمومی می توانند با استفاده از آن و با توجه به امکانات و ظرفیت های خود به رشد و توسعه اقتصادی و اجتماعی کمک کنند. در همین راستا اداره کل امور بانوان به چند روش این امر را در حوزه کارآفرینی زنان محقق ساخته است.

-         مراکز مهارت آموزی کوثر: فضاهایی که جهت کمک به توسعه و رونق کارآفرینی و مشغول به کار شدن بانوان قشر کم درآمد و در معرض آسیب به کارآفرینان اختصاص می یابد. بسیاری از بانوان بدون داشتن تخصص و مهارت کافی به این مراکز وارد می شوند و پس از رسیدن به مهارت کافی به صورت مستقل وارد بازار کار شده و یا به کارآفرین تبدیل می شوند. در حال حاضر در 47 مرکز کوثر فعال، 705 زن مشغول به کار هستند.

-         بازارچه های خوداشتغالی: بازارچه های خوداشتغالی، امکان فعالیت بانوانی که علاقمند و دارای توانایی در حوزه بازاریابی و فروش هستند و همچنین فروش محصولات تولید شده در حوزه مشاغل خانگی را فراهم می کند. اداره کل امور بانوان با همکاری شهرداری های مناطق و یا شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر، اقدام به راه اندازی این بازارچه ها به صورت دائم یا موقت می نماید. در حال حاضر 6 بازارچه دائم در سطح شهر تهران دایر است.

-         رویداد کارآفرینی زنان و تولید ملی: این رویداد که تا کنون 15 دوره آن به صورت سالانه دو نوبت برگزار شده است، به صورت همزمان در سه حوزه آموزش، شبکه سازی و فراهم کردن زیرساخت به توسعه کارآفرینی زنان کمک می کند. علاوه بر ایجاد ظرفیت فروش محصول برای بانوان تولیدکننده و کارآفرین در سطح خرد که مهم ترین هدف و ماموریت رویداد است، شبکه و ارتباط تولیدکنندگان و کارآفرینان اقتصادی و اجتماعی و سازمان های مردم نهاد در سطوح مختلف نیز تقویت می شود. از سوی دیگر برگزاری کارگاه های آموزشی با موضوع کسب و کار و کارآفرینی برای شرکت کنندگان و بازدیدکنندگان از جنبه های دیگر رویداد است.

-         پیدا کردن ظرفیت های بالقوه در شهرداری و سایر سازمان ها که می تواند به توسعه کارآفرینی زنان کمک کند و تلاش برای استفاده از این ظرفیت ها: در همین راستا رایزنی برای ارائه محصولات تولید شده توسط بانوان کارآفرین و فعال در حوزه مشاغل خانگی در فروشگاه های زنجیره ای معتبر و میادین میوه و تره بار و ... انجام شده است.

اگرچه اکثر برنامه ها و اقدامات ذکر شده در طول سال و به صورت مستمر برنامه ریزی و اجرا می شوند، اما بخشی از آنها به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی، طی هفته جاری برگزار و یا آغاز شده اند
 

-       کارگاه های آموزشی برای دو گروه بانوان کارآفرین فعال در حوزه مصنوعات چرمی، سوزن دوزی و پوشاک و سازمان های مردم نهاد فعال در این حوزه به صورت جداگانه که از این هفته آغاز شده و به مدت 3 ماه ادامه خواهد داشت.

سه شنبه 5/9/1398 - 18:4
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته