• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 4142
تعداد نظرات : 10
زمان آخرین مطلب : 1265روز قبل
اطلاعات دارویی و پزشکی

 

محققان آمریکایی می‌گویند به دلیل تغییرات فیزیولوژیکی که در دوران بارداری اتفاق می‌افتد، خطر مرگ ناشی از ویروس کرونا در مبتلایان افزایش می‌یابد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از واشنگتن پست، متخصصان مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌های ایالات متحده (CDC) تشخیص داده اند که بارداری در زنان خطر مرگ ناشی از ویروس کرونا را دو برابر می‌کند.

محققان مشاهده کردند براساس آماری که از ۲۲ ژانویه تا ۳ اکتبر جمع آوری شده است از بیش از ۱۹ هزار زن باردار مبتلا به کووید۱۹، ۳۳ بیمار فوت کرده اند، میزان مرگ و میر در این گروه ۰.۲ درصد است. علاوه بر این، در میان زنان غیر باردار، این عامل به نصف بیشتر رسیده است. 

طبق پژوهش CDC، این ممکن است به دلیل تغییرات فیزیولوژیکی مانند: افزایش ضربان قلب و مصرف اکسیژن، کاهش ظرفیت ریه و تغییر در سیستم ایمنی بدن باشد که در دوران بارداری اتفاق می‌افتد. 

دکتر لیوبوف یروفی یوا متخصص زنان و زایمان گفت: بعد از ابتلا به ویروس کرونا، بارداری خطرناک است، زیرا از دارو‌هایی برای درمان آن استفاده می‌شود که می‌تواند سلول‌های جنینی و سیستم تولید مثل را تحت تأثیر قرار دهد.

او گفت، زنان باید سه ماه صبر کنند تا بهبودی کامل پیدا کنند. این متخصص همچنین استفاده از پیشگیری از بارداری هورمونی را در دوز‌های کم در دوران نقاهت توصیه کرد.

مبتلایان به کووید۱۹ خفیف می‌توانند از همان لحظه‌ای که احساس بهبودی دارند مصرف دارو‌ها را شروع کنشند.

 

يکشنبه 18/8/1399 - 9:3
سلامت و بهداشت جامعه

 

 

دانشمندان اعلام کردند کرونای بلند مدت به دلیل آسیب‌های شدیدی است که کووید ۱۹ به بافت‌های ریه وارد می‌کند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ویو نیوز، دانشمندان برآورد می‌کنند کشندگی ویروس کرونا بین ۰.۵ تا ۱ درصد باشد. با این حال، تنها کشندگی کووید ۱۹ مایه نگرانی محققان نیست. تحقیقات گسترده نشان می‌دهد بسیاری از افراد بهبود یافته از کرونا همچنان دارای علائم بیماری بوده و نتوانسته اند به زندگی عادی پیشین خود بازگردند. متخصصان به این حالت کرونای بلند مدت می‌گویند و تلاش می‌کنند دلیل وقوع این علائم را تشریح کنند.

کرونای بلند مدت درباره کسانی به کار می‌رود که دوره بهبودی کرونا را طی کرده اند، اما همچنان شاهد عوارض و علائم بلند مدت بیماری هستند. علائم بیماری در این افراد به طور معمول بسیار طولانی‌تر از دیگر بیماران است و ممکن است ماه‌ها پس از بهبودی نیز مشاهده شود. تحقیقات کالج سلطنتی لندن نشان می‌دهد ۱۰ درصد مبتلایان به کرونا بیش از دوره معمول علائم کرونا را با خود به یادگار دارند. از این میان، درصد کمی ممکن است علائم بیماری را برای ماه‌ها پس از بهبودی شاهد باشند. تحقیقات گسترده در انگلیس نشان داده است ۲۵۰ هزار مبتلا به کووید ۱۹ برای بیش از ۳۰ روز علائم بیماری را داشته اند.

محققان انگلیسی می‌گویند به طور میانگین اگر فردی علائم کرونا را بیشتر از یک دوره ۱۵ روزه نشان دهد، به کرونای بلند مدت مبتلا شده است. دانشمندان کالج سلطنتی لندن برای پی بردن به دلیل وقوع کرونا بلند مدت اقدام به بررسی ریه‌های بیماران کردند. شواهد نشان داد بافت ریه‌های این افراد به شدت در مقابل کرونا آسیب دیده است که همین امر می‌تواند ریشه عوارض بلند مدت بیماری در فرد باشد.

 

محققان می‌گویند دلیل علائم بلند مدت کرونا در فرد را باید در ویژگی‌های خاص کووید ۱۹ جستجو کرد. شواهد نشان می‌دهد ویروس کرونا یک بیماری ساده نیست که تنها باعث مرگ سلول‌های آلوده شود، بلکه سلول‌های آسیب دیده از کووید ۱۹ در یک بازه طولانی در ریه‌ها باقی می‌مانند، و در نتیجه کرونای بلند مدت در فرد بروز می‌کند.

دانشمندان ایتالیایی برای مشاهده شدت آسیب ویروس کرونا به بافت‌های بدن بیماران اقدام به نمونه گیری از قلب، ریه ها، کبد و کلیه ۴۱ قربانی کرونا از ماه فوریه تا آوریل کردند. بررسی‌ها نشان داد یکی از دلایل وقوع کرونای بلند مدت در بیماران، آسیب گسترده و مخربی بوده که این ویروس به ریه‌های افراد وارد کرده است. حتی اگر فرد از کرونا جان سالم به در ببرد، عوارض آسیب‌های شدید ریوی همچنان در بدن فرد باقی خواهد ماند.

تحقیقات متعدد نشان می‌دهد علائم بلند مدت کرونا در افراد دارای طیف وسیعی است که رایج‌ترین آن شامل: تنگی تنفس، خستگی و بی حالی، و مه مغزی است.

۵ علامت که نشان دهنده احتمال ابتلا به کرونای بلند مدت
محققان انگلیسی می‌گویند ۵ علامت در مبتلایان به کووید ۱۹ وجود دارد که می‌تواند ابتلای فرد به کرونای بلند مدت را پیش‌بینی کند. این ۵ علامت شامل موارد ذیل است:

۱- خستگی و بی حالی
۲- سردرد
۳- مشکلات تنفسی
۴- صدای خشن (در این حالت صدای فرد خشن، متشنج و دارای خش خش است)
۵- درد‌های عضلانی

کسانی که در هفته نخست ابتلا به کووید ۱۹ علائم بالا را از خود نشان دهند، احتمال بیشتری دارد که به کرونای بلند مدت دچار شوند. محققان انگلیسی تاکید دارند از میان ۵ علامت ذکر شده، مشکلات تنفسی اصلی‌ترین علامتی است که می‌تواند پیشگویی کننده ابتلا به کرونای بلند مدت باشد. پیش‌تر محققان بر تاثیر سن و جنسیت در بروز کرونای بلند مدت تحقیق کرده بودند، اما پژوهش کمتری در زمینه علائمی که می‌تواند پیش‌بینی کننده بروز آن باشد انجام شده بود.

چه کسانی در خطر ابتلا به کرونای بلند مدت قرار دارند؟
 محققان کالج سلطنتی لندن اعلام کردند مطالعات گسترده نشان می‌دهد یک نفر از هر ۲۰ مبتلا به کرونا بیش از ۸ هفته علائم این بیماری را با خود به همراه دارد. با این حال، دانشمندان در این تحقیقات تمرکز خود را بر روی افرادی که در خطر بالاتر ابتلا به کرونای بلند مدت قرار دارند معطوف کردند.

شواهد نشان داد زنان، افرادی که از اضافه وزن رنج می‌برند و نیز افرادی که دارای بیماری‌های زمینه‌ای مانند آسم هستند در صورت ابتلا به کووید ۱۹ در خطر بسیار بالای داشتن علائم بلند مدت بیماری قرار دارند. این تحقیقات با این هدف صورت گرفت که دانشمندان بتوانند افراد نیازمندی را که در خطر ابتلا به کرونای بلند مدت هستند برای ارائه خدمات درمانی بیشتر شناسایی کنند.

با این وجود، دانشمندان می‌گویند خطر علائم کرونای بلند مدت می‌تواند در همه بهبودیافتگان از این بیماری دیده شود، اما برخی رخداد‌ها می‌تواند احتمال وقوع این علائم را بیشتر کند.

دکتر کلاری استیوز، یکی از محققان کالج سلطنتی لندن در این باره می‌گوید: اگر افراد مبتلا به کووید ۱۹ در هفته نخست بیماری بیش از ۵ علامت ابتلا را به صورت همزمان داشتند، این بدان معنا خواهد بود که به احتمال فراوان این افراد پس از بهبودی علائم بلند مدت کرونا را با خود به یادگار خواهند داشت.

 

او افزود: حقیقت این است که ابتلا به کرونا به یک سرفه سطحی خلاصه نمی‌شود و ویروس می‌تواند به اندام‌های بدن حمله کند. برخی اشخاص در زمان بیماری دارای علائمی مانند سرفه، بی حالی، سردرد، اسهال و از دست دادن حس بویایی و چشایی هستند. این افراد نسبت به کسانی که تنها دارای علامت سرفه بوده اند، پس از بهبودی در خطر بیشتر داشتن علائم بلند مدت کرونا هستند.

همچنین شواهد نشان می‌دهد با افزایش سن به میزان قابل توجهی به خطر ابتلای افراد به کرونای بلند مدت افزوده می‌شود. این افزایش سن به طور مشخص در افراد بالای ۵۰ سال محسوس است. از سوی دیگر، اگر چه شواهد در گذشته ثابت کرده بود مردان بیشتر از زنان در خطر ابتلا به کرونای شدید هستند و متاسفانه آمار قربانیان این گروه جنسیتی بیشتر است، اما تحقیقات دانشمندان نشان داد زنان احتمال بیشتری دارد که به علائم کرونای بلند مدت دچار شوند.

 

دانشمندان استرالیایی در تحقیقات خود بیمارانی که به کرونای شدید مبتلا شده و در بیمارستان بستری بودند را مورد مطالعه قرار دادند. شواهد نشان داد ۶ هفته پس از مرخص شدن این بیماران از بیمارستان، بیش از ۸۸ درصد از آن‌ها هنوز علائم آسیب ریوی را داشته‌اند. آزمایشات و سی‌تی اسکن این افراد نشان داد ریه‌های آن‌ها هنوز هم درگیر عوارض ابتلا به ویروس کرونا بوده است.

همچنین ۴۷ درصد این بیماران با گذشت بیش از ۶ هفته از بهبودی از مشکلات تنفسی و ناتوانی در دم و بازدم شکایت داشتند. تحقیقات دانشمندان پس از گذشت ۱۲ هفته (تقریبا ۳ ماه) نشان داد ریه‌های ۵۶ درصد از بهبود یافتگان هنوز هم از عوارض کرونا آسیب دیده است و ۳۹ درصد آن‌ها همچنان مشکل تنفسی دارند.

میانگین سنی این بیماران ۶۱ سال بود و مردان ۶۰ درصد این جامعه آماری را تشکیل می‌دادند. بیش از ۵۰ درصد از این بیماران سابقه استعمال دخانیات داشتند و ۶۵ درصد آن‌ها از چاقی یا اضافه وزن رنج می‌بردند. این تحقیقات همچنین خط بطلانی بر تصور نادرست اجتماعی درباره مصونیت افراد سیگاری یا معتاد در برابر ویروس کروناست.

يکشنبه 18/8/1399 - 9:2
ایرانگردی

 

قیمت گوشت تازه گوساله و گوسفندی داخلی در میادین میوه و تره بار تهران در هر کیلوگرم تا 15 هزار تومان کاهش یافت.
به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، قیمت هر کیلوگرم ران تازه گوسفندی (بسته‌بندی در محل) از 149 هزار تومان به 134 هزار تومان، کف‌دست تازه گوسفندی از 147 هزار تومان به 134 هزار تومان و سردست تازه گوسفندی از 119 هزار و 700 تومان به 114 هزار تومان رسید.
همچنین، قیمت هر کیلوگرم گوسفندی خورشتی از 159 هزار تومان به 149 هزار تومان، گوسفندی مخلوط از 121 هزار و 700 تومان به 116 هزار تومان و شقه گوسفندی نیز از 121 هزار و 700 تومان به 116 هزار تومان کاهش پیدا کرد.
گفتنی است، قیمت هر کیلوگرم ران تازه گوساله (بسته‌بندی در محل) از 124 هزار تومان به 119 هزار تومان، سردست تازه گوساله از 122 هزار و 500 تومان به 117 هزار و 500 تومان و چرخ‌کرده مخلوط از 91 هزار تومان به 79 هزار و 800 تومان رسیده است.

شنبه 17/8/1399 - 18:37
ایرانگردی

عملیات احداث سرویس بهداشتی در نخستین بوستان محله مسگرآباد در راستای تأمین زیرساختهای محله مسگرآباد با پیشرفت فیزیکی 85 درصد در حال اجراست.

 به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۵، علیرضا حلاجیان معاون فنی و عمران منطقه با اعلام این خبر گفت: عملیات بتن ریزی فونداسیون، اسکلت بتنی، سفتکاری ، تاسیسات مکانیکی شامل ( لوله کشی سرد و گرم و فاضلاب )، اجرای سنگ نما، اتمام ایزوگام، کاشی سرامیک و نصب درب و پنجره به اتمام رسیده است.

 او با اشاره به اینکه پروژه در مرحله اجرای عملیات تاسیسات برقی و مکانیکی و محوطه سازی است افزود: این بنا با 8 چشمه در ابعاد 9 در 9 با اسکلت فلزی و نمای ترکیبی آجر و سنگ به پیشرفت فیزیکی 85 درصد رسیده است .

 حلاجیان افزود: بوستان شهدای محله مسگر آباد در زمینی به مساحت هزار و 500 متر مربع جنب بیمارستان بیماریهای خاص احداث شده است .

 او ادامه داد: محرومیت زدایی یکی از راهبردهای اصلی مدیریت شهری در توزیع عادلانه خدمات با رویکرد محله محوری است.

 برپایه این گزارش؛ منطقه ۱۵ دارای ۲۰ محله بود که محله مسگرآباد از سال ۹۴ به عنوان بیست و یکمین محله به محلات این منطقه اضافه شده و اکنون ایجاد زیرساخت های شهری در اولویت برنامه های اجرا شده در این محله است.

 

 

شنبه 17/8/1399 - 18:36
ایرانگردی


با هدف افزایش سرانه‌های محلی، پروژه‌های مشارکتی شاخص در قطب گردشگری شرق تهران و محدوده محلات منطقه ۱۳ کلید خورده است.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۳ ، مرتضی رحمان زاده ، شهردار منطقه با اشاره به تعاملات و همکاری های مناسب شهرداری منطقه با سرمایه گذاران گفت : در حال حاضر ؛ پروژه‌های مشارکتی مختلفی در دستور کار شهرداری این منطقه قرار دارد که هریک سهم خوبی در افزایش سرانه‌های خدماتی، رفاهی، فرهنگی، اجتماعی دارد.
وی افزود : عمدتاً پروژه‌های مشارکتی منطقه ۱۳ هم در۲ بخش شامل داخل قطب گردشگری شرق تهران یعنی بوستان جنگلی سرخه‌حصار و دیگری ، بیرون از این مجموعه اجرا می‌شود که تقریباً ۵۶ پروژه در جنگل سرخه‌حصار تعریف کردیم که قطب گردشگری شرق تهران را تشکیل می‌دهد و یک تعداد پروژه هم داخل محدوده منطقه داریم.
شهردار منطقه ۱۳ در خصوص روند پیشرفت پروژه های قطب گردشگری اظهار داشت: ۵۶ پروژه برای قطب گردشگری شرق تهران در بوستان جنگلی سرخه‌حصار در نظر گرفته شده که برخی از آنها به‌عنوان اولویت‌بندی اول مطرح است که تعداد آنها به ۱۰ طرح شامل مجموعه سوارکاری سرخه‌حصار، مجموعه تفریحی بوستان نرگس ، پیست دوچرخه‌سواری ، مجتمع پیست اسکیت ، مجموعه تفریحات کابلی ، مجموعه رستوران و پذیرایی سنتی ، مجموعه گردشگری سلامت ، مجموعه تفریحی ورزشی ، کافه کتاب و اردوگاه طبیعت و.. می‌رسد.
شهردار منطقه۱۳ ادامه داد : با توجه به معرفی و انتخاب یک مدیر پروژه برای هر یک از طرح ها و برگزاری جلسات هفتگی و متعدد قطب گردشگری ، پیگیری های لازم برای پیشبرد طرح ها انجام می شود.
وی در خصوص پروژه های مشارکتی در داخل محدوده منطقه ادامه داد : با پیگیری های اداره سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی شهرداری منطقه پروژه های مختلفی شامل مجتمع اداری و تجاری ابوریحان ، ابن سینا ، بازسازی سینما ماندانا ،پیاده راه خیابان ۲۱ متری دهقان ، مرکز خدمات خودرویی ، پروژه اشراقی یک و دو و... در دست اجراست که برخی در آستانه کلنگ زنی و برخی دیگر در حال اجراست .
وی با بیان اینکه تأمین پارکینگ از ضروریات همه پروژه‌ها برای ما بوده و بدون تأمین آن پروانه ساخت صادر نمی‌شود ، خاطر نشان کرد: در مجموع اجرای هریک از پروژه ها به ساماندهی وضعیت موجود کمک و به افزایش سرانه‌های مورد نیاز اهالی محله‌ها منجر خواهدشد.

شنبه 17/8/1399 - 15:30
ایرانگردی



شهردارمنطقه۵ گفت: ستاد مقابله با کرونا با هدف هماهنگی، وحدت‌رویه و جلوگیری از موازی‌کاری برای پیشگیری از ابتلای به کرونا، در منطقه تشکیل شده است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه۵،محمود کلهری افزود:فعالیت‌های بسیاری برای پیشگیری از ابتلای کارکنان و‌مراجعان، در منطقه انجام و عملیاتی شده است.

او خاطرنشان کرد:کارکنان و مراجعان، روزانه تب‌سنجی و اتاق‌ها و سرویس‌های بهداشتی در ساختمان‌‌شهرداری و نواحی هفتگانه، به‌طور مستمر، ضدعفونی و دستکش، ماسک و محلول‌های پاک‌کننده، بین کارکنان توزیع می‌شود.

کلهری افزود: طرح غربالگری کارکنان و کارگران شهرداری نیز با هدف کسب اطمینان از سلامت كاركنان، قطع زنجیره بیماری و شناسایی و جداسازی افراد بیمار در دستور کار بوده و است .این طرح در چهار دوره، با همکاری بیمارستان ابن‌سینا و یک دوره شرکت شهر سالم اجرا شد. هم اکنون نیز همکاران در مجموعه شهرداری منطقه، در صورت ابتلا، با هماهنگی اداره سلامت از خدمات کلینیک شهرداری منطقه و بیمارستان ابن‌سینا بهره‌مند می‌شوند.

شهردار منطقه ۵ اظهارداشت: تب‌سنجی نیروهای اسکان کارگری نیز با همکاری بیمارستان ابن‌سینا و در محل اسکان‌های کارگری انجام می‌شود.

کلهری گفت: با هدف هماهنگی، نشست‌های مختلفی با نمایندگان نیروهای مسلح، بسیج، آتش‌نشانی، شورایاری و مدیران منطقه برگزار می‌شود و به منظور جلوگیری از گسترش و شیوع بیماری، عملیات ضدعفونی معابر با همکاری این عزیزان ‌و با هماهنگی ستاد مدیریت بحران منطقه انجام شده و‌ می‌شود.

شهردار اظهار داشت: با هدف آگاهی‌بخشی، پیام‌های بهداشتی، در معابر پرتردد منطقه اکران و از تمام ظرفیت‌های رسانه‌ای نیز برای اطلاع‌رسانی پیام‌های بهداشتی،استفاده شده است.

او گفت: با توجه به شرایط خاص مددسراها، با همکاری اورژانس، آتش نشانی، خیرین و سایر نهادها، تلاش شد، بیشترین میزان حمایت ازگروه آسیب‌پذیر مددجویان را داشته باشیم، ضد عفونی مددسراها و ارائه مطالب آموزشی پیشگیرانه به مددجویان از جمله این اقدام‌ها است.
کلهری بیان کرد: برپایی موکب‌های سلامت با هدف تهیه ماسک با قیمت مصوب به ویژه برای خانواده‌های کم‌برخوردار و یا دارای فرزند معلول و راه اندازی کانکس تست pcr رایگان برای بهره‌مندی کارکنان شهرداری با مشارکت مرکز بهداشت شمالغرب وکلینیک شهرداری منطقه۵ از دیگر اقدام‌های صورت گرفته در منطقه۵، برای پیشگیری و کنترل کرونا است

شنبه 17/8/1399 - 15:26
ایرانگردی

 


سید علی مفاخریان، مدیر عامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهرگفت: شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر، برای کنترل فضاهای جمعی تمام دستور العمل های ستاد ملی کرونا را در حوزه پرسنلی و شهروندی اجرا کرده و طبق بخشنامه معاونت منابع انسانی شهرداری تهران حضور پرسنل این شرکت در ساعت های اداری را تا ۵۰ درصد کاهش داده است.


وی افزود : بازار روزهای فعال در سطح شهر تهران بر اساس دستورالعمل ستاد ملی کرونا تعطیل شده و تاثیر فعالیت سایر مراکز خدماتی از جمله بازارها و مراکز ارائه خدمات خودرویی نیز با توجه به بخشنامه ستاد استعلام شده است؛ چنانچه این مراکز مشمول تعطیلی قرار بگیرند.از این هفته این محدودیت اعمال خواهد شد و دیگر اجازه فعالیت نخواهند داشت.


مفاخریان توضیح داد : برخی از بازارها می تواند محلی برای انتقال ویروس کرونا باشد بنابراین با وجود تحمیل ضرر های اقتصادی به شهرداری و افراد شاغل در این بازارها، مجبوریم برای ایجاد شرایط ایمن‌تر برای سلامت شهروندان، اقدام به تعطیلی این مراکز کنیم .



شنبه 17/8/1399 - 13:56
ایرانگردی

 

شهردار منطقه 11 گفت: اجرای طرح کاپ که به صورت آزمایشی با همکاری شهروندان در محله های مرکزی شهر تهران در حال اجراست؛ امیدوار کننده است و به تدریج مخازن زباله از سطح شهر جمع آوری خواهند شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 11 ، نصراله آبادیان با اشاره به آغاز اجرای طرح کاپ در محله های مرکزی شهر تهران و آثار مثبت این طرح برای رفع معضل زباله گردی و مشکلات محیط زیستی ناشی از آن افزود: طرح کاپ به صورت پایلوت در برخی از شهرک های مسکونی و ساختمان های اداری اجرا و در قالب این طرح مخازن جداگانه ای در ساختمان ها تعبیه می شود، به طوری که شهروندان به صورت مجزا پسماندهای خود مانند شیشه، ظروف پِت، پلاستیک و ... را در مخازن قرار می دهند.

آبادیان با اشاره به این که هم اکنون در محله راه آهن 80 درصد اهالی در اجرای این طرح همکاری می کنند؛ بر لزوم مشارکت شهروندان در موفقیت اجرای "طرح کاپ" تأکید کرد و گفت: در ادامه روند کار در راه آهن پس از اجرای برنامه مخازن را از کوچه جمع کردیم و محل دپوی زباله ای باقی نگذاشتیم. به این ترتیب شهروندان هر شب ساعت 9 زباله ها را درب منازل خود قرار می دهند.

او بیان کرد: درحال حاضر سه محله راه آهن، حشمت الدوله و جمهوری طرح کاپ در آنها اجرایی شده است و در ناحیه یک محله انقلاب و خیابان ابوریحان و در ناحیه دو هم خیابان معتمدی انتخاب شدند و اطلاع رسانی و آموزش چهره به چهره نیز به نواحی و شورایاری ها سپرده شد.

آبادیان با اشاره به این که به جز محله راه آهن در سایر محله ها مخازن جمع آوری نشده است؛ یاد آور شد: در اجرای طرح کاپ در سایر محلات در مرحله اطلاع رسانی هستیم و آموزش چهره به چهره را دنبال می کنیم. در محله راه آهن با جمع آوری مخازن جای آن را به صورت برجسته گل کاری کرده ایم تا اعلام کنیم معابر ما باید به این شکل باشند.

شهردار منطقه 11 همچنین توضیح داد: بی تردید هیچ عجله ای برای جمع آوری مخازن نداریم و حتما ابتدا باید اطلاع رسانی انجام و پس از جذب همراهی و مشارکت مردم کار را به پیش ببریم. نمی خواهیم مردم به یکباره دچار تغییر رفتار شوند و مشکلی در زندگی آنها ایجاد شود.

وی ادامه داد: نمی توان گفت در مسیر اجرا مشکلی نیست و 100 درصد شهروندان رعایت می کنند و زباله را در طول روز در معابر قرار نمی دهند، اما در مقایسه با هزینه هایی که به واسطه حضور مخازن اعم از نگهداشت و شستشو، رنگ آمیزی و تعویض و همچنین ریختن زباله اطراف مخازن و ورود به نهرهاایجاد می شود؛ وضعیت فعلی بسیار امیدوار کننده است.

به گفته شهردار منطقه 11 باید به تدریج مردم را آگاه و مشارکت آنها را جذب کنیم و بی تردید در اجرای این طرح باید صبر و پیگیری مستمر را در دستور کار خود قرار دهیم تا به موفقیت دست پیدا کنیم

شنبه 17/8/1399 - 13:46
ایرانگردی

صبح امروز از سامانه هشدار سریع زلزله با ۲۲ ایستگاه شتاب نگار، فاز دوم سامانه پیش بینی هشدار سیل و سامانه پیش بینی یخبندان با چهار ایستگاه برف سنجی با حضور شهردار تهران رونمایی شد.
به گزارش  شهر، پیروز حناچی، شهردار تهران صبح شنبه -۱۷ آبان- در آیین رونمایی از سامانه هشدار سریع زلزله (۲۲ایستگاه شتاب نگار) ، فاز دوم سامانه پیش بینی هشدار سیل و سامانه پیش بینی یخبندان (چهار ایستگاه برف سنجی) گفت: موضوعی که امروز برای آن دور هم جمع شده ایم بخشی از پیش نیازی است که برای حوادث احتمالی تهران لازم است. همان طور که می‌دانید تهران با دو بحران زلزله و سیل مواجه است که در طول تاریخ خسارت های فراوانی به این شهر وارد کرده است.
حناچی افزود: به عنوان مثال در گذشته های دور، زلزله بخش عمده‌ای از شهر ۷۰۰ هزار نفری ری را نابود کرد. همچنین سیل ۱۳۴۰ تجربه دردناکی بود. سامانه های هشدار این آمادگی را ایجاد می کنند که حداقل نیروهای امدادی زودتر به محل های حاضر حادثه‌دیده برسند و دستگاه های زیربنایی آمادگی بیشتری برای مقابله با بحران داشته باشند.
شهردار تهران ادامه داد: قطع شدن به موقع برق و گاز می‌تواند از خسارات احتمالی در بحران بکاهد.
او به نصب شتاب نگار های زلزله در گسل های اطراف تهران اشاره کرد و گفت: هم اکنون ۲۶ شتاب نگار نصب شده است و امیدوارم با کمک سایر نهادها و فراهم شدن امکانات بتوانیم ۲۰۰ شتاب نگار در مناطق زلزله خیز اطراف تهران نصب کنند.
او در ادامه گفت: همه شهرهای جهان تلاش می کنند در مرحله نخست بحران های محتمل  را شناسایی کنند. در تهران هم زلزله اصلی ترین خطری است که شهر را تهدید می کند و پس از آن سیل ناشی از طغیان روددره ها و همچنین یخبندان هم از اتفاقاتی است که با توجه به تغییرات اقلیمی ایجاد شده است و آمادگی در برابر این بحران ها از وظایف مدیریت شهری است و همکاران من تلاش می کنند که این آمادگی را بالا ببرند.
شهردار تهران به حادثه زلزله کوبه ژاپن اشاره کرد و گفت: در این زلزله با وجود آمادگی ژاپنی ها تلفات حوادث بعد از زلزله بیشتر از خود زلزله بود و ژاپنی ها را غافلگیر کرد اما آنها از اتفاقات آن درس گرفتند و یکی از تجربیات این است که در موقع زلزله اگر لوله های آب و گاز و برق و خطوط انتقال برق قطع شوند در کاهش تلفات زلزله نقش مهمی دارد. 
او در ادامه گفت: در تهران هم بعد از سیل ۱۳۴۰ برنامه‌ریزی شد و آب‌های سطحی تهران به سه کانال اصلی منتقل شد و در هفته ای که گذشت اقدامات خوبی در حوزه کنترل سیل در تهران رونمایی شد.
حناچی درباره سامانه شتاب نگار پیش بینی زلزله در تهران گفت: هنوز در جهان تکنولوژی قابل اتکایی در پیش‌بینی زلزله ساخته نشده است اما این شتاب نگارها می توانند آمادگی بیشتری را برای مقابله با زلزله احتمالی در نیروهای امداد ایجاد کنند و همچنین می توانند کاری کنند که سازمان هایی مانند آتش نشانی چند ثانیه زودتر از لرزش زمین به حال آماده باش در آمده و عملیاتی شوند. نکته مهم در مورد این سامانه و ضرورت به روز رسانی و نگهداری آن هاست که امیدوارم با تمهیدات اندیشیده شده بعد از این دوره مدیریتی هم مورد توجه قرار گیرد. 
شهردار تهران به پدیده یخبندان در تهران اشاره کرد و گفت در سال گذشته در مناطق شمالی تهران برف و یخبندان موجب غافلگیری شد هر چند که قابل تشخیص بود سامانه که امروز رونمایی شد می‌تواند موجب به هوشیاری و آمادگی سریعتر نیروهای عمل کننده باشد.

شنبه 17/8/1399 - 13:42
ایرانگردی


 شهرداری منطقه2 به منظور همراهی با  کادر درمان و تامین  ارتقای بهداشت عمومی،   اقدام به خدمت رسانی  شهری به بیمارستان  شهیدمدرس کرد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه2،علی اکبر کریمی پور،معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه  با بیان مطلب فوق اظهار داشت: مدیریت شهری منطقه2 از ابتدای همه گیری شیوع ویروس کرونا، تلاش داشته است تا با همراهی با کادر درمان  نقش موثری در تامین بهداشت عمومی داشته  باشد.
وی با اشاره به اینکه خدمت رسانی شهری به بیمارستان ها در دستور کار منطقه قرار دارد ،گفت:  بر همین اساس  با هماهنگی  حوزه خدمات شهری  و محیط زیست،  اقدام به بهسازی فضای سبز پیرامونی و همچنین ضد عفونی مبلمان شهری،وسایل ورزشی موجود در محوطه  کردند.
وی انجام عملیات هرس درختان ، به زراعی از قبیل کند و کوب ،تسطیح، را از دیگر اقدامات در حوزه فضای سبز دانست و گفت: نظافت و پاکسازی محیط، شستشو و گندزدایی مخازن زباله در مسیر خیابان‌ منتهی به بیمارستان شهید مدرس به صورت مستمر توسط پاکبانان انجام  می شود و همه پاکبان ها به روپوش  و وسایل بهداشتی مجهز هستند.

شنبه 17/8/1399 - 13:29
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته