• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 4142
تعداد نظرات : 10
زمان آخرین مطلب : 1265روز قبل
اخبار

مردم از مواد غذایی فله‌ای استفاده نکنند !❌

▫️سازمان غذا و دارو: واردات مواد غذایی از چین نداریم و در مورد مواد غذایی تولید داخل نیز بهتر است تا جای ممکن مردم از تولیدات کارخانه‌ای و بسته بندی به جای فله ای استفاده کنند زیرا در شرایط سالم و بدون آلودگی تولید می‌شوند

+ واردات مواد غذایی بیشتر شامل برنج، چای و روغن خام است. روغن خام که بعدا در صنایع روغنی تصفیه می شود، برنج و چای هم بعدا پخته می شود یا حرارت می بیند و مشکلی ندارد.

يکشنبه 24/1/1399 - 9:47
اطلاعات دارویی و پزشکی

تجربه روزانه یک پزشک از ابتلا به کرونا

دکتر حسین کرمانپور (مدیر روابط عمومی سازمان نظام پزشکی و رئیس بخش اورژانس بیمارستان سینا) که خود مبتلا به بیماری کرونا شد، در یادداشتی نوشت:

بدترین چیزهایی که بیمار کرونا و از جمله مرا اذیت کرد را با نمونه و چگونگی کنترل حداکثری تقدیم می‌کنم:

۱- تب و درد: تب باعث سردرگمی و بی‌انگیزگی و یک حالت بی‌قراری آزارنده می‌شود. خوردن قرص استامینوفن ۵۰۰ میلیگرم تا حداقل هر ۴ ساعت آبی است بر آتش! بدنشویه همراه با مایعات زیاد اثر قرص را تا چندبرابر افزایش می‌دهد.

۲- لرز: یک واکنش طبیعی در خصوص ورود سم ویروس است که در مورد کرونا فوق‌العاده آزارنده است. ضمن آنکه با تب‌گیر دقیقا مواظبید تب بالای ۳۹ نرود، بهترین دارو برای آرامش این بخش علاوه بر داروی قبل تشکچه برقی با دمای کم است. نگران نباشید بگذارید همزمان با لرز کم‌کم گرما هم آرامش را به بدن شما وارد کند.

۳- تنگی نفس: ریه‌ها گرفتارند. سرفه‌ها اذیت کننده است. اگر اکسیژن دارید مصرف کنید و اگر ندارید تمرین پُرسازی ریه‌ها را انجام دهید. من تمرینی دارم که عمری است انجام می‌دهم. رو به شرق بایستید و با شصت و سبابه گوش چپ و همزمان با دست راست لاله گوش چپ را گرفته (دست چپ زیر دست راست قرار می‌گیرد) ریه‌ها را تا حدی که می‌توانید از هوا پر کنید و روی پنجه‌های پا همینطور که نفس می‌گیرید بنشینید کمی تامل و همینطور که بازدم می‌کنید بایستید. این کار را ۱۴ بار (جمعاً ۲۸ نشست و برخواست) انجام دهید یکبار در روز ترجیحا صبح.

۴- بی‌قراری: سیستم فرماندهی بدن به نوعی بهم می‌ریزد. آب ساده، دیرترین مایعی است که حال بهم‌زن می‌شود. به تواتر مایع بنوشید خصوصاً آب. مایعات را در مزه‌های مختلف و با فاصله از هم میل کنید تا زده نشوید. هرچه رنگ ادرار روشن‌تر حال شما بهتر خواهد بود و هرچه تیره‌تر یعنی حرف مرا گوش نداده‌اید. هم گرم بنوشید هم سرد! هم گازدار و هم بی‌گاز فقط الکل نباشد.
یک ظرف ترشی معمولی خالی ۵۰۰ سی‌سی است. آن را با خودبه دستشویی ببرید. اگر در۲۴ ساعت ۵۰۰ تا ۸۰۰ سی‌سی ادرار داشتید و روشن یعنی اوضاع نوشیدن درست است. انتظار ندارید پودر مملو از سم را در دهانتان ریخته و بدون آب کافی تا نوک انگشتتان در تعقیب ویروس برود؟! داروها به آب کافی نیاز دارند.

۵- کلیه‌ها در ویروس کرونا مستعد آسیب‌اند!
هم دستور ۴ را دوباره بخوانید و هم داروی سرخود مصرف نکنید یک وقت!

۶- بیخوابی از عوارض عفونت است.
چون خواب مناسب مال شب است، در روز سرخودتان را به چیزی گرم کنید تا شب از فرط خستگی خوابتان ببرد وگرنه شب و روز عوض می‌شود و این به بیقراری شما خواهد افزود.

۷- بی‌اشتهایی و تهوع: رنج فوق‌العاده‌ای است و دل را بخدا نزدیک می‌کند چندان که از ته دل خدا را صدا می‌زنید. شربت دیفن هیدرامین ۱۰ سی‌سی ویژه بزرگسالان، نیم ساعت قبل از وعده غذایی تا ۸۰ درصد شما را آرام‌تر می‌کند. من این را بعد از نعره‌های زیاد فهمیدم پس اگر خوب شدید دعایم کنید و به یک نفر دیگر هم یاد دهید. مصرف قطره یا قرص پلازیل یا همان متوکلوپروماید را توصیه نمی‌کنم ولی بالاخره ممکن است کسی به این یکی پاسخ بهتری بدهد. این دارو با داروهای ضد ویروس کمی هم تداخل دارد ظاهراً.

۸- داروهای ضد کرونا: در حال حاضر متخصصین خوب کشورمان بسته به شرایط بیمار کرونایی دستور دوتایی، سه تایی یا ۴ دارویی را بر می‌گزینند. این داروها ممکن است سیستم شما را بهم ریزد و بالا بیاورید. در هرصورت مصرف دارو ضروری است. اما اگر استفراغ کنید اثرش صفر می‌شود و ممکن است اگر سنی هم بالای ۵۰ سال و ۶۰ سال داشته باشید، استفراغ به کلیه و حتی کبد شما آسیب برساند.
پس: داروهای خود را اگر تحمل نمی‌کنید منقسم کنید. مثلا چون دستور اغلب هر ۱۲ ساعت ۱ یا دوتاست به صورت زیر عمل کنید:
ساعت ۷ صبح ۱۰ سی‌سی دیفن هیرامین و بعد صبحانه بخورید
ساعت ۷:۳۰ اولین دارو
ساعت ۹:۳۰ دومین دارو
و ساعت ۱۰:۳۰ الی آخر

۹- مصرف نان را به حداقل برسانید

۱۰- مصرف سوپ کم‌ملات پر آب را بالا ببرید

۱۱- موسیقی آرام گوش بدهید

۱۲- در صورتی که سردتان نمی‌شود پنجره‌ها را ۴ تا ۷ مورد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه باز نگه دارید تا کل خانه هوا جریان یابد.

۱۳- اسپند دود کنید تا دود خوشایند و خاطره انگیزش بوی بیماری را از خانه بیرون ببرد و دلتان را به روزهای بهتر امید بخشد (اسپند را در سفرها و عروسی‌ها دود می‌کنند و نوستالژی‌اش به ما روحیه می‌دهد)

 

يکشنبه 24/1/1399 - 9:36
اخبار

 

آلوده‌‌ترین وسایل خانه‌ کدام‌اند؟

♦️کدام قسمت از خانه بیشتر باید تمیز شود؟

▫️تخته گوشت
▫️وان و شیر حمام
▫️یخچال
▫️نمکدان
▫️سینک ظرفشویی
▫️اسکاچ ظرفشویی
▫️کلید برق
▫️کنترل تلویزیون
▫️خوشخواب
▫️اپن آشپزخانه
▫️مسواک
▫️سطل زباله
▫️دستگیره در
▫️لوازم آرایش
▫️دکمه‌های مایکروفر
▫️توالت

يکشنبه 24/1/1399 - 9:34
اطلاعات دارویی و پزشکی

🔻سخنگوی ستاد ملی مدیریت کرونا:

🔹تست شناسایی آنتی بادی کووید ۱۹ و تست سریع کرونا بر اساس شناسایی آنتی بادی در ایران تولید شد و به زودی در دسترس قرار می‌گیرد.

يکشنبه 24/1/1399 - 9:30
اطلاعات دارویی و پزشکی

 

 

🔻اگر به کرونا ویروس مبتلا شدید این داروها را مصرف نکنید!

▫️مفنامیک اسید
▫️تیاپروفنیک اسید
▫️آلمینو بروفن
▫️سلکوکسیب
▫️دیکلوفناک
▫️اتودولاک
▫️آسکلوفناک
▫️اتوریکوکسیب
▫️فنوپروفن
▫️نیفلومیک اسید
▫️فلور بیپروفن
▫️دکسکتوپروفن
▫️ایبوپروفن
▫️کتوپروفن
▫️نابومتون
▫️ناپروکسن
▫️ایندومتاسین
▫️پیروکسیکام
▫️ملوکسیکام
▫️سولینداک

 

يکشنبه 24/1/1399 - 9:24
اخبار

 

آل‌سعود دبیرکل بهداشت جهانی را تهدید به قتل کرد!

🔹سازمان جهانی بهداشت، از وضعیت وخیم بحران کرونا در شبه‌جزیره عربستان گزارش داده است.
🔹بنابر اخبار رسیده از منابع داخلی عربستان، مجموعه سایبری «مرکز اعتدال» که نقش عملیات روانی علیه اهداف رژیم سعودی را به عهده دارد، به دستور «بن‌سلمان» وظیفه تهدید دبیرکل سازمان جهانی بهداشت را به عهده داشته است.

يکشنبه 24/1/1399 - 9:12
اطلاعات دارویی و پزشکی

اولین روش درمانی کرونا ارائه شد.
این روش از طریق اهدای خونِ کسانی که از بیماری کرونا نجات یافته اند(در واقع استفاده از آنتی بادی تولید شده) به افراد که تازه بیمار شده‌اند صورت می‌گیرد.

بعد از تجهیز بانک‌های خون این روش تا دوهفته‌ی دیگر اجرا می‌شود

این روش بر روی ۲۰۰ مبتلا به کرونای در حال درمان تست شد و موفقیت آمیز بود.

يکشنبه 24/1/1399 - 9:10
ایرانگردی




سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران ضمن رعایت مباحث مربوط به پروتکل های ایمنی و بهداشتی منطبق با دستورالعمل های وزارت بهداشت، مجموعه ای از اقدامات پیشگیرانه در میادین میوه و تره بار را به منظور مقابله با شیوع ویروس کرونا اجرایی کرده است.


به گزارش  روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران سید سعید راد، مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با تاکید بر اینکه کارکنان میادین میوه و تره بار در تمام ایام تعطیلات عید نوروز، مشغول خدمات رسانی به شهروندان بودند و تلاش کردیم تا با وجود همه دشواری های موجود، رضایت خاطر مراجعه کنندگان به این مراکز را جلب کنیم، افزود: میادین میوه و تره بار مستقیماً با مردم در ارتباط هستند و برای پیشگیری از انتشار و گسترش ویروس کرونا، مجموعه ای از اقدامات پیشگیرانه را در قالب 10 گام عملی در میادین، تعریف و اجرا کردیم.

او در تشریح این اقدامات، به عملیات ضد عفونی کردن میادین و بازارهای میوه و تره بار، اشاره و گفت: 245 میدان و بازار میوه و تره بار به صورت روزانه ضد عفونی می شوند تا امکان شیوع ویروس در فضای این مراکز به حداقل میزان ممکن کاهش یابد، ضمن اینکه کارگران میادین میوه و تره بار که آموزش های لازم را به منظور رعایت بهداشت فردی فرا گرفته اند، به صورت مرتب مورد تب سنجی قرار می گیرند و در صورتی که تب آنها بالا باشد، بلافاصله به مراکز درمانی معرفی می شوند.

راد از اجرای طرح غربالگری بیماری کرونا برای بیش از 6 هزار نفر از کارکنان و کارگران میادین میوه و تره بار با همکاری شرکت شهر سالم شهرداری تهران خبر داد و اضافه کرد: در راستای اجرای طرح فاصله گذاری فیزیکی، نسبت به انجام نشانه گذاری برای رعایت فاصله ایمن در میادین میوه و تره بار اقدام کرده ایم اما موفقیت این طرح، قبل از هر چیز مشروط به رعایت فاصله از سوی شهروندانی است که به میادین مراجعه می کنند.

او نصب بنرها و پوسترهای آموزشی در زمینه رعایت بهداشت فردی در سطح میادین میوه و تره بار و اعلام نکات بهداشتی از طریق سیستم صوتی در فضای میادین را از جمله اقدامات به عمل آمده در حوزه آموزش و اطلاع رسانی در این مراکز برشمرد و گفت: تلاش کرده ایم تا از طریق تعبیه حفاظ های پلاستیکی، نسبت به جداسازی جایگاه صندوقداران و توزین کنندگان محصولات با شهروندان اقدام کنیم و البته تبدیل حفاظ های پلاستیکی به حائل های شیشه ای را نیز آغاز کرده ایم.

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، انجام کنترل های کیفی و نظارت های بهداشتی بر تمامی محصولات از جمله مواد پروتئینی که در میادین میوه و تره بار عرضه می شود را از جمله اقدامات پیشگیرانه برای تامین سلامت شهروندان، اعلام و اضافه کرد: علاوه بر این، بازرسان فنی و ناظران کیفی ما به صورت محسوس و نامحسوس، نسبت به کنترل وضعیت میادین و نحوه خدمات رسانی و رعایت ملاحظات بهداشتی در این مراکز، نظارت می کنند.

شنبه 23/1/1399 - 14:49
ایرانگردی




روند مبتلایان و فوتی ها در تهران نسبت به کل کشور رو به افزایش است و شهروندان تهرانی باید این مساله را در نظر بگیرند که وضعیت در شهر تهران مناسب نیست و طی روز های آینده موج جدیدی از بیماری در تهران را خواهیم داشت.

به گزارش شهرنوشت رضا کرمی،رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران در نشست آنلاین که با حضور چند تن از مدیران شهری برگزار شد با بیان اینکه در اوایل اسفند ماه با متوجه شدن حضور جدی ویروس کرونا در کشور شهرداری تهران ستاد کرونا را با ۵ کارگروه تشکیل داد، گفت: تمام شرکت‌ها و سازمان های شهرداری تهران در این کارگروها شروع به همکاری کردند.

او با بیان اینکه شهرداری تهران در بحث بهداشت محیط فعالیت گسترده ای انجام داد، اضافه کرد: در فاز اجرایی خدماتی به مردم ارائه شده و شهرداری تا جایی که امکان پذیر بود تلاش کرد مردم را از ویروس دور نگه دارد و بخش های مختلف از جمله آتش نشانی، مترو، اتوبوس رانی، سازمان مدیریت پسماند و .... اقدامات ارزنده ای را در این زمینه انجام داده‌اند.

رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران با تاکید بر اینکه هم اکنون پسماندهای سطح شهر تهران و پسماندهای عفونی روزانه در دو نوبت جمع آوری می شوند، اضافه کرد: همچنین در بهشت زهرا تهران اقدامات ارزنده ای در باره دفن و در این اواخر شیوه تطهیر بیماران کرونایی انجام شده است.

او با اشاره به اقدام شهرداری تهران درباره تعطیلی نمایشگاه‌های بهاره و مراکز ورزشی گفت: زمانی که این موضوعات مورد توجه نبود با همکاری یگان حفاظت شهرداری تهران این اقدامات از سوی شهرداری تهران انجام شد.

کرمی با اشاره به آمادگی برای تامین ارزاق مورد نیاز شهروندان در فروشگاه های شهروند و میادین میوه و تره بار عنوان کرد: در همین زمینه تامین ارزاق اجرا و کالای مورد نیاز برای سه ماه آینده تامین شد.  همجنین تبلیغات و اطلاع رسانی از دیگر اقدامات اجرائی بود و از بیلبوردها و تابلوهای اطلاع رسانی، همچنین ظرفیت شنیداری اتوبوس ها و تاکسی ها استفاده شد.

این مقام مسئول با اشاره به آزادسازی تعداد زیادی معتاد متجاهر در شهر تهران و ساماندهی آنها توضیح داد: بارها این مساله را در ستاد مبارزه با کرونا شهر تهران مطرح کردیم و قرار بر این شد که بودجه لازم برای این طرح به ما اختصاص یابد و یا اینکه بهزیستی در این زمینه فعال و ردیابی هوشمند انجام شود.

کرمی به اقدامات حمایتی که برای سالمندان و فقرا انجام شده است، اشاره کرد و گفت: همچنین یگان حفاظت نیز در این مدت کمک بسیار خوبی برای ساماندهی بوستان ها در سطح شهر انجام داده است. همه اقدامات به مناطق سپرده شد تا هر منطقه بتواند وظیفه ای که به دوش دارد را به درستی انجام دهد و برای این کار نظارت درستی هم انجام گرفت. 

روند دورکاری در شهر تهران موضوع دیگری بود که کرمی به آن اشاره کرد و افزود: برای دورکاری نیازمند توجه ویژه هستیم و اکنون دورکاری به آن طریقی که مدنظر است در کشور انجام نمی‌شود.

 او در پاسخ به پرسشی درباره روند ابتلا به کرونا در پایتخت و وضعیت فعلی شهر، گفت: روند مبتلایان و فوتی ها در تهران نسبت به کل کشور رو به افزایش است و شهروندان تهرانی باید این مساله را در نظر بگیرند که وضعیت تهران متفاوت است؛ وضعیت در شهر مناسب نیست و  طی روزهای آینده موج جدیدی از بیماری در تهران را خواهیم داشت.

رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران در پاسخ به صحبت های علی رضا، زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونا کلانشهر تهران مبنی بر اینکه ضدعفونی مترو و اتوبوسرانی با اولین حضور شهروندان بی اثر می شود، عنوان کرد: این موضوع را می دانیم اما تاثیر اصلی را فاصله گذاری ایفا می کند. از ابتدا هم مشخص بود که ضدعفونی معابر نمی تواند تاثیر بسزایی داشته باشد زیرا وسعت و زمان طولانی روی اثرات آن تاثیرگذار است.

کرمی درباره آخرین وضعیت استفاده از سوله های مدیریت بحران گفت: از هشت سوله مدیریت بحران که اعلام شد، سه سوله با  همکاری سپاه تجهیز شد که پذیرش  70 نفر در آنها امکان پذیر است اما از این تعداد تنها دو نفر برای سپری کردن دوران نقاهت خود از ظرفیت سوله ها استفاده کردند.

او در واکنش به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه شهرداری تهران قدرت تاثیرگذاری لازم را ندارد، عنوان کرد: در ستاد ملی مبارزه با کرونا شهرداری تهران یکی از اعضا است و در ستاد شهر تهران نیز حضور دارد و در تصمیم گیری ها به اندازه یک عضو مشارکت دارد. اما مساله این است که تصمیم گیران متعددی وجود دارد و در سطح کلان تصمیماتی گرفته می شود و مصوبات یا در استانداری و یا در ستاد ملی رد می شود؛  شهرداری تا جایی که بتواند اقدامات لازم را انجام می دهد.

 کرمی درباره آخرین وضعیت آمار مبتلایان به بیماری کرونا در شهرداری تهران اضافه کرد: در مجموع براساس اطلاعات دریافتی تاکنون ۱۳۴ نفر به کرونا مبتلا شده اند. همچنین یک نفر از پزشکان شرکت شهر سالم در اثر ابتلا به کرونا فوت شده است.

شنبه 23/1/1399 - 14:41
اخبار

 

 

 

 

 جدید ترین آمار مبتلایان و بهبود یافتگان و جانباختگان بیماری کرونا در ایران

🔺دکتر جهانپور سخنگوی وزارت بهداشت: از دیروز تا امروز ۲۳ فروردین ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۱۸۳۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد

🔺با در نظر گرفتن موارد جدید، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷۰۰۲۹ نفر رسید

🔺متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۲۵ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند
🔺تا کنون ۴۳۵۷ نفر از بیماران، جان باخته و دیگر در بین ما نیستند

🔺خوشبختانه روند بهبود یافتگان سرعت بالایی گرفته و تا کنون ۴۱۹۴۷ نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شده اند

🔺 ۳۹۸۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند

🔺تا کنون ۲۵۱ هزار و ۷۰۳ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است

 

 

شنبه 23/1/1399 - 14:38
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته