• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1277روز قبل
ایرانگردی

 

 

احداث پیاده راهی به متراژ 24 کیلومتر از اولویت های سال 99 شهرداری منطقه سه است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه سه، سید محمد رضا موسوی معاون فنی و عمرانی در این زمینه گفت: بر اساس این طرح، پیاده راهی به طول چهار کیلومتر در هر ناحیه اجرا خواهد شد و در مجموع 24 کیلومتر پیاده راه تا پایان سال در این منطقه احداث می شود بدین ترتیب قسمتی از معابر، کارکردی دو منظوره جهت تسهیل در تردد افراد اعم از معلولان، نابینایان، کالسکه کودکان و... و ایجاد مسیر دوچرخه می یابد.

وی خاطرنشان کرد: مسیر این پیاده راه ها که دارای طرحی بتونی است با دو رنگ قرمز (مسیر عابرین پیاده) و طوسی (مسیر دوچرخه) از یکدیگر تفکیک می شود.

معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه سه اذعان داشت: طرح پیاده راه سازی طرحی مشترک میان مناطق است و به عنوان یکی از اولویت های سال 99 در قسمتی از معابر شهری اجرا خواهد شد.

موسوی ابزار داشت: ایجاد پیاده راه به عنوان یكی از شاخصه های مهم تعاملات اجتماعی كه می تواند حتی زمینه ساز كاهش موضوع خودرو محوری هم باشد همواره در سال های گذشته مورد توجه مدیران حوزه شهری قرار داشته و اجرای آن نیز موفقیت های نسبتا قابل توجهی را نیز در بسیاری از شهرها به خصوص کلان شهر تهران به دنبال داشته است.

وی اظهار داشت: بالا بردن سطح تعاملات شهری، ایجاد محیط های امن، محل هایی برای تفریح و حتی ورزش، مكان هایی برای رفع نیاز مایحتاج روزمره شهروندان و در نهایت محلی برای استراحت و مطالعه می تواند از جمله اهداف ایجاد پیاده راه در شهرها باشد.

شنبه 13/2/1399 - 12:39
ایرانگردی

 

 

معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه 15 از برپایی مسابقه آشنایی با جاذبه های گردشگری منطقه 15 در فضای مجازی همزمان با ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 15، اکبر مختاری با اعلام این خبر گفت: این مسابقه با هدف غنی سازی اوقات فراغت شهروندان و آشنایی آنان  با جاذبه و ظرفیت های گردشگری منطقه برگزار می شود.

به گفته وی، علاقه مندان می توانند برای شرکت در مسابقه به آدرس اینستاگرام معاونت اجتماعی فرهنگی منطقه ۱۵ Instagram.com/moavenat. ejtemaee15 مراجعه و با مطالعه مطالب بارگذاری شده در خصوص مکانهای گردشگری منطقه ، ضمن آشنایی با جاذبه های گردشگری با شرکت در مسابقه از جوایز نفیسی بهره مند شوند.

مختاری در ادامه به دیگر برنامه های این واحد به مناسبت ماه مبارک رمضان در فضای مجازی اشاره کرد و گفت: برگزاری گردشگری مذهبی در فضای مجازی شامل معرفی امام زاده اهل بن علی (ع) و بقعه سیده ملک خاتون  و معرفی آیین های ماه مبارک رمضان در تهران قدیم در قالب کلیپ از جمله این برنامه هاست.

معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه 15 در پایان اضافه کرد:  8 مسجد شاخص و با قدمت منطقه شامل مساجد انصار الحجج و نورزاده محله طیب، المهدی محله ابوذر، شهید بهشتی محله کیانشهر، امام حسن مجتبی(ع) محله مشیریه، نبی اکرم(ص) محله خاور شهر و مساجد جامع افسریه و مسعودیه نیز در فضای مجازی برای شهروندان معرفی می شوند.

 

شنبه 13/2/1399 - 12:28
ایرانگردی




نرم افزار «سامان بازار» به منظور ساماندهی دستفروشان در پایتخت با همکاری شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران و شرکت فاوای شهرداری در دست طراحی است و احتمالا در این هفته مورد بهره برداری قرار می گیرد.



علی مفاخریان، مدیر عامل شرکت ساماندهی مشاغل و صنایع شهر تهران در گفتگو با شهرنوشت با اشاره به آخرین اقدامات انجام شده پیرامون ساماندهی دستفروشان در سطح شهر گفت: در تعریف موجود دستفروشان شامل طیف گسترده ای از بساط گستران و وانتی ها می شوند که در نقاط مختلف شهر به صورت پراکنده نسبت به داد و ستد اقدام می کنند، این اقدام شهرداری ها را با مشکلاتی همچون ایجاد ترافیک و سد معبر مواجه می کند.


او با تاکید بر لزوم تعیین هویت و ساماندهی دستفروشان در سطح شهر اضافه کرد: در همین راستا نرم افزاری تحت عنوان« سامان بازار» با همکاری سازمان فاوا شهرداری تهران در حال طراحی است، این سامانه در اختیار هیات رییسه شهرداری تهران و شورای شهر تهران قرار می گیرد تا نقطه نظرات آنها نیز اخذ شود و احتمالا دراین هفته  آماده بهره‌برداری خواهد شد. 

مدیر عامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران ادامه داد: اطلاعاتی که از مناطق و نواحی شهرداری تهران درباره دستفروشان جمع آوری شده در این بانک اطلاعاتی وارد و آنها احراز هویت و راستی آزمایی خواهند شد.

به گفته مفاخریان این سامانه از این پس مبنای واگذاری غرفه‌های تحت نظارت شرکت ساماندهی در روز بازار ها به دستفروشان خواهد بود و این افراد می توانند فعالیت خود را در این غرفه ها انجام دهند.

او تاکید کرد: اگر هماهنگی لازم با دستگاه های مختلف از جمله وزارت کار، مجموعه ثبت احوال و شرایط لازم برای فعالیت از جمله وجود عدم سوپیشینه محقق شود، بی شک وضعیت فعالیت مشاغل در سطح شهر تهران ساماندهی می شود.
 

شنبه 13/2/1399 - 12:24
ایرانگردی




شهردار تهران در گفتگو با فعالان اقتصادی و کارآفرینان راههای ایجاد درآمد برای شهر را بررسی و تاکید کرد به هر قیمتی نباید برای شهرداری درآمد کسب کرد.


به گزارش شهرنوشت، پیروز حناچی، شهردار تهران  در دیدار و گفتگو با تعدادی از کارآفرینان و فعالان اقتصادی با تاکید بر اینکه سال گذشته با تحریم های جدید میزان درآمد دولت از نفت ، به حداقل رسید و شهرداری تهران هم تحت تاثیر این فضا قرار گرفت، گفت: مدیریت شهری در دوره جدید نمی خواهد به هر شکلی درآمدزایی کند و چارچوب هایی دارد. به همین دلیل امروز شرایط مالی سختی را تجربه میکنیم. اداره شهرداری تهران حداقل نیاز به اعتبار روزانه بین ۵۰ تا ۸۰ میلیارد تومان دارد با این وجود  شهرداری در دوران کرونا فعالیت خود را ادامه داد؛ برای نمونه ناوگان حمل و نقل عمومی با ۸۰ درصد ظرفیت فعالیت می کرد، در حالیکه تنها ۱۰ درصد مسافران همیشگی از آن استفاده می کردند.
او درباره این نقد که «شهرداری تهران هزینه هایش بالاست» گفت: این انتقاد وارد است و تلاش شده است که این مشکل تا حدودی برطرف شود بدنه شهرداری سنگین است هر چند که حقوق بگیران شهرداری از ابتدای مدیریت جدید از ۶۷ هزار به ۶۲ هزار نفر رسیده، اما باید در این زمینه با رعایت تمام جوانب اخلاقی و انسانی بیشتر تلاش کنیم. 

  شهردار تهران با اشاره به ارائه لایحه دوفوریتی به شورای شهر تهران برای رفع موانع مالی شهرداری تاکید کرد:  ما به دنبال  کسب درآمد به هر بهانه ای نیستیم چرا که بعضی مسیرهای درامد زایی به شهر آسیب می زند.


حمایت شهرداری از استارت‌آپها
شهردار تهران درباره «همکاری و حمایت از استارت آپ» ها گفت: سیاست مدیریت شهری حمایت از استارت آپها است  همین راستا ما پیگیر «هوشمندسازی ارائه خدمات شهری» در شهر تهران هستیم. حتی لایحه ای برای حمایت از آنها آماده و به شورای شهر تهران ارائه شده است. 

 سرای محلات باید مطالبات مردم را به مدیریت شهری منتقل کنند 
حناچی درباره «درآمدزایی از سرای محلات» گفت: از سرای محلات به اندازه ای که باید، درآمد مالی کسب نمی شود و مکانیزم های فعلی برای درآمدزایی موثر نیست. به نظر می رسد نهادهای مدنی باید بیشتر تلاش کنند  و خواسته های مردم را به مدیریت شهری منتقل کنند تا تبدیل به تصمیمات اجرایی شود . در عین حال باید قبول کرد که نزدیکتر از این سراهای محلات به مردم در شرایط فعلی وجود ندارد که اطلاعات بسیار خوبی از شهروندان دارند و می توان از آن برای خدمات دهی بیشتر به شهروندان استفاده کرد.

 ساخت و ساز به معنی شهرفروشی نیست 
شهردار تهران درباره تراکم فروشی توضیح داد: می توان شهر را با ساختن اداره کرد اما نباید خارج از برنامه تراکم فروخته شود. شهرداری در دوره مدیریت جدید تلاش کرده است هم طبق برنامه تراکم بفروشد و هم آن را به قیمت واقعی و نه به نصف قیمت و ارزان ارائه دهد. هم اکنون در تهران قیمت تراکم معادل قیمت زمین است. در این زمینه شهرداری به سمت تعادل حرکت می کند. 


لوایح درآمدزا برای شهرداری
حناچی به درآمدهای پایدار جدید شهرداری نیز اشاره کرد و گفت: دو لایحه در مجلس  تصویب شد یکی لایحه درآمدهای پایدار که به زودی ایرادهای وارده شورای نگهبان بر آن  برطرف خواهد شد و دیگری مالیات بر ارزش افزوده است که از یک سوم درآمد مالیات بر ارزش افزوده، به ۴ از ۹ درصد رسید و مطمئنا  این دو لایحه در افزایش درآمد شهرداری در شرایط عادی تاثیر خواهد داشت. 

تهران مقصد گردشگری است 
او به «تبدیل تهران به عنوان یک مقصد گردشگری» اشاره کرد و گفت: تهران از نظر جاذبه گردشگری چیزی کم ندارد اما در  زمینه شناساندن آن به مردم کم کاری شده،  مدیریت شهری تلاش کرد در دوره جدید موزه های جدیدی راه اندازی کند و قطعا اگر تهران تبدیل به مقصد گردشگری تبدیل شود بسیاری از مشکلات شهر برطرف خواهد شد و درآمدهای خوبی هم به شهر تهران تزریق خواهد شد. 


۱۶۷ تومان هزینه امحای هر کیلو زباله
حناچی درباره «کسب درآمد از زباله» و «ورود بخش خصوصی به این حوزه» گفت: زباله در تهران اکنون هم  دست پیمانکار است اما باید پذیرفت بازیافت زباله مسیر طبیعی خود را طی نمی کند.مبنای طرح جامع پسماند که قرار است اجرا شود این است که زباله تولید شده را اول ارزش گذاری و بعد برای آن برنامه ریزی می کند. سرانه زباله در کشور بر خلاف تبلیغی که می شود خیلی بالا نیست. در عین حال ارزش زباله های همه مناطق شهر یکی نیست مثلا ارزش زباله های منطقه یک با ۱۲ اساسا قابل مقایسه نیست. قیمت متوسط امحای زباله کیلویی ۱۶۷ تومان است  که رقم نسبتا بالایی است .

۶۰ درصد اتوبوسرانی خصوصی است
حناچی درباره «خصوصی سازی اتوبوسرانی» گفت: درحال حاضر  ۶۰ درصد اتوبوسرانی در اختیار بخش خصوصی است اما مشکل این بخش یارانه بالایی است که پرداخت می شود و مدیریت شهری به دلیل برخی مخالفت ها و شرایط اقتصادی کشور اجازه ندارد این یارانه را تعدیل کند. 

پیشنهادی برای جایگزین پلمپ واحد 
او همچنین پیشنهادهایی مانند "اجاره پلاک مسکونی "هایی که استفاده اداری می شوندرا قابل تامل خواند و گفت: این پیشنهاد خوبی است و بهتر از پلمپ واحد است که فعلا اجرا می شود .

از پیشنهادهای منجر به درآمدزایی نمایشگاه آفتاب استقبال میکنیم 
حناچی درباره استفاده از "نمایشگاه آفتاب " گفت: مدیریت شهری قصد داشت نمایشگاههای ملی را به این مجموعه منتقل کند  اما اگر اتاق بازرگانی تهران بتواند این مجموعه را با پیشنهادهای خود  به درآمدزایی برساند مدیریت شهری از آن استقبال می کند. 

تنها ۱۵ درصد بیلبوردهای تبلیغاتی متعلق به شهرداری است
او در پایان درباره کسب درآمد از بیلبوردهای تبلیغاتی گفت: شهرداری تهران ۱۵ درصد بیلبوردها را در اختیار دارد.البته این بیلبوردها هم در بیشتر مواقع خالی نیستند. اما در عین حال تلاش شده که در بیلبوردهای شهرداری تبلیغات مرتبط با مناسبت ها و شرایط روز کشور وجود داشته باشد.

شنبه 13/2/1399 - 11:42
اخبار

تحولات تکنولوژی در حوزه ارتباطات و روابط‌عمومی باید موجب ایجاد باور و افزایش اثرگذاری روابط‌عمومی‌ها در تمامی ارکان‌های حاکیمتی و سازمانی شود.
 
به گزارش تبیان، سیدمحمدحسین استاد، مدیر روابط‌عمومی بانک ایران زمین در آستانه برگزاری هفته روابط‌عمومی با بیان این مطلب افزود: امروزه با توجه به هوشمندتر شدن جوامع بشری و ارتقای نسبی سطح سواد رسانه‌ای افراد جامعه، مدیران بیش از گذشته نیازمند بکارگیری روابط‌عمومی‌های حرفه‌ای هستند تا ضمن برقراری نوعی تعادل و تعامل دوسویه مابین سازمان و مخاطبان، بهره کافی از ظرفیت‌های ایجاد شده در فضای مجازی را برای سازمان خود به ارمغان بیاورند.

استاد در ادامه گفت: دنیای امروز و ارتباطات نیازمند باورهای دیجیتال است و در آینده‌ای نزدیک شاهد آن خواهیم بود که شبکه‌های اجتماعی با ارائه امکانات متنوع جایگزین بسیاری از خدمات در حوزه‌های مختلف از جمله حوزه بانکداری خواهند شد.

وی ادامه داد: متأسفانه وجود سیاست‌های دوگانه در خصوص استفاده از برخی از شبکه‌های اجتماعی موجب آن شده تا کاربران نتوانند استفاده حداکثری را از ظرفیت‌های فضای مجازی داشته باشند و بهتر است این خلا از سوی نهادهای حاکمیتی برطرف شود تا کاربران هر چه زودتر از سردرگمی که در آن قرار گرفته‌اند خارج شوند.

مدیر روابط‌عمومی بانک ایران زمین در ادامه و در خصوص نقش روابط‌عمومی‌ها به‌منظور کاستن از تبعات این سیاست‌ها گفت: امروز دیگر نمی‌توان به افکارعمومی گفت که از کجا و چگونه اخبار خود را دریافت کنند و این موضوع در حالی رقم خورده که متأسفانه منابع غیررسمی در حال میدان‌داری بوده و هر روزه بر تعداد اخبار و اطلاعات غلط که در جامعه منتشر می‌کنند.

می‌افزایند و در این بین روابط‌عمومی‌ها به عنوان منابع اصلی اخبار می‌توانند با فعالیت مناسب خود این مشکلات را برای مردم نمایان و از بروز آسیب‌های جدی به اقشار مختلف جامعه جلوگیری کنند.

وی در ادامه ضمن تاکید بر ارتقای جایگاه روابط‌عمومی در سازمان و جامعه گفت: شناسایی جاده مشخص برای روابط‌عمومی‌ها به‌منظور توسعه فعالیت‌ها و ارتقای جایگاه خود در جامعه و سازمان با تدبیر، بررسی و دریافت مشاوره‌های صحیح هموار و به راحتی میسر خواهد شد.

استاد در پایان از آموزش مستمر و مداوم به عنوان یکی از اصلی‌ترین مؤلفه‌های یک روابط‌عمومی حرفه‌ای نام برد و افزود: هر عمل و عکس‌العمل همکاران روابط‌عمومی در وزارتخانه‌ها و سازمان‌های مختلف نشان دهنده یک نوع پیام برای مخاطبان است و فعالان روابط‌عمومی باید با درک این موضوع علاوه بر حضور در دوره‌های مختلف آموزشی در خارج از سازمان، نسبت به ارائه آموزش‌های مناسب برای مخاطبان خود نیز اقدام کنند.

لازم به ذکر است هشتمین هفته روابط‌عمومی از تاریخ 27اردیبهشت لغایت 2خرداد با شعار«روابط‌عمومی هوشمند، انسان سالم، جامعه سالم» برگزار خواهد شد.

شنبه 13/2/1399 - 11:40
ایرانگردی

 

 

شهردار منطقه چهار تهران از ایجاد نخستین سرای محله جامع در محله گلشن خبر داد و گفت: با استقرار دفتر توسعه محله، خیریه ها و سمن ها در این سرای محله می توان به کارکردهای صحیح و اصولی مورد انتظار از سراهای محله دست پیدا کرد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه چهار تهران، " محمد محمددوست" ضمن تبریک نهم اردیبهشت، روز شوراها و آرزوی قبولی طاعات برای همگان در ماه مبارک رمضان گفت: آنچه برای مدیریت شهری مورد اهمیت است ارتقاء کیفیت زندگی و جلب رضایت شهروندان است.

وی در ادامه گفت: دوری از نگاه تک بعدی و روی آوردن به رویکردهای جامع و توجه به همه مسایل محیط پیرامونی مارا به این هدف نزدیک خواهد کرد.

شهردار منطقه چهار با اشاره به شیوع ویروس کویید 19 و لزوم رعایت ملاحظات و مسایل بهداشتی و سلامت گفت:

ماجرای ماندن شهروندان در خانه ها این روزها یکی از مهمترین راه های مبارزه با این بیماری است که خوشبختانه منطقه چهار ضمن راه اندازی پویش "من شهروند منطقه چهار هستم" و تعطیلی بوستان ها و مراکز تفریحی با همراهی شهروندان و همکاری شورایاران توانست از بروز فاجعه انسانی در سیزده بدر جلوگیری کند.

محمددوست با تاکید بر افزایش تعامل میان شهرداران نواحی با شورایاران گفت: شناسایی و رفع مشکلات محله ها به منظور کسب رضایتمندی شهروندان نیازمند تعامل مطلوب شورایاران و شهرداران نواحی است.

وی در ادامه افزود: این روزها انجام کارها به صورت سنتی بی فایده است و با استفاده از روند سیستماتیک کار به نتیجه مطلوب می رسد .

شهردار منطقه چهار تهران گفت: افزایش درآمد ها، کاهش هزینه ها، مدیریت بحران، شهرسازی و معماری و توسعه مدیریت و هوشمندسازی شهری از اولویت های امسال شهرداری تهران است که بدون برنامه ریزی و زمینه سازی مناسب تحقق آن امکان پذیر نخواهد بود.

وی در پایان از ایجاد نخستین پایگاه جامع منطقه چهار تهران در محله گلشن خبر داد و افزود: ایجاد پایگاهی جامع بعنوان پاتوق تمامی نهادهای اجتماعی و مردمی در مقیاس محله از اولویت های امسال منطقه چهار خواهد بود.

 

شنبه 13/2/1399 - 11:38
ایرانگردی

 

با هدف افزایش سطح ایمنی معابر، بزرگراه ها و پل های سواره روی منطقه21، عملیات سرتاسری نصب گاردریل و تابلو های راهنمایی در ورودی غربی پایتخت از ابتدای سال99 با جدیت درحال انجام است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه21، محمدرضا سالمی معاون حمل ونقل و ترافیک این منطقه از آغاز نصب گاردریل و تابلوهای راهنمایی در سطح ورودی غربی پایتخت خبر داد و گفت: حوزه ترافیک منطقه21 از ابتدای سال جاری به منظور بالا بردن سطح ایمنی در بزرگراه ها و نقاط پرتگاهی به هنگام تردد وسایل نقلیه، اقدام به تعویض و نوسازی گاردریل های فرسوده کرده و تاکنون حدود یک و نیم کیلومتر طی دو ماه گذشته در بزرگراه ها و معابر اصلی پرتردد نصب شده است.

سالمی در همین خصوص افزود: نصب علائم فنی و هشدار دهنده اعم از گاردریل، تابلوهای جهت نما و هاشور بر روی نقاط خطرزای گاردیل های موجود جهت تشدید ضریب ایمنی توسط تیم اجرایی-عملیاتی حوزه حمل ونقل و ترافیک منطقه21 انجام شده است.

معاون حمل ونقل و ترافیک منطقه21 در ادامه یادآور شد: نسبت به اجرای عملیات مرمت و نگهداری گاردریل ها و تجهیزات فنی متعلقه و انجام بازدیدهای مستمر میدانی از سطح بزرگراه ها و معابر شریانی و اصلی این منطقه جهت شناسایی نیازهای مربوطه، اقدامات لازم در دستورکار روزانه این معاونت قرار گرفته است.

شنبه 13/2/1399 - 11:34
ایرانگردی

 

 

عملیات شناسایی و طعمه‌گذاری در محورهای آلوده منطقه ۱۹ برای مبارزه با جانوران مضر شهری انجام شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۹، سعید صالح محمود رباطی معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه با اشاره به آغاز فصل گرما و انتقال سریع بسیاری از بیماری‌ها توسط جوندگان موذی گفت: در همین راستا نیز عملیات طعمه‌گذاری در430 منفذ فعال شناسایی شده در محورهای آلوده انجام شد.

به گفته وی خیابان‌های میعاد شمالی، میلاد، لطیفی، مرادی، امكانی، عبدی، محمدی، علیمحمدی، محرمی، لقمان شمالی و جنوبی، رحمان شمالی و جنوبی، نیایش شمالی و جنوبی، مطهری شمالی و جنوبی، ارسطو، بخشنده و بوستان مطهری از معابری هستند كه طعمه‌گذاری شده‌اند.

رباطی با تأكید بر اهمیت مشاركت و همكاری شهروندان در تسریع فعالیت مبارزه با موش‌ها و حفظ سلامت و بهداشت محیط زیست خاطرنشان كرد: از ابتدای سال، ۹۱ پیام شهروندی در سامانه ۱۳۷ درخصوص مبارزه با موش‌ها ثبت و رسیدگی شده است.

این مسئول همچنین از زنده‌گیری ۸۱ قلاده سگ ولگرد طی گشت زنی‌های صورت گرفته در محدوده منطقه خبر داد و افزود: در همین راستا ۸ قلاده سگ بلاصاحب نیز در پاسخ به پیام های ۱۳۷ شهروندان زنده‌گیری شد.

شنبه 13/2/1399 - 11:31
ایرانگردی

 

 

اقدامات شهرداری تهران و شورای شهر در مقابله با کرونا بی نظیر است و امیدواریم با همکاری بیشتر بتوانیم نسبت به مهار هر چه سریعتر کرونا در پایتخت اقدام کنیم.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک دکتر زالی فرمانده مقابله با کرونای استان تهران در دیدار با محمدجواد حق شناس رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران، ری و تجریش و سید حمید موسوی شهردار منطقه یک با بیان مطلب فوق اقدامات شهرداری را در مقابله با کرونا در تهران بی نظیر عنوان کرد و با اشاره به اجرای طرح غربالگری کرونا با کمک شهرداری در تهران اظهار داشت: ما در شرایطی قرار داریم که همچنان نیازمند کمک شهرداری تهران هستیم و امیدواریم این کمک ها ادامه داشته باشد.

زالی ادامه داد: در این مدت تلاش کردیم با اتکا به دانش روز دنیا و بومی سازی آنها نسبت به تولید کیت های تشخیص کرونا اقدام کنیم که در هفته های آینده خبرهای خوبی در این زمینه برای مردم خواهیم داشت.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه شورای شهر و شهرداری تهران علیرغم مشکلات شدید مالی، از همان ابتدای شیوع کرونا در کنار وزارت بهداشت و ستاد مقابله با کرونا بودند، به ارائه یک طرح شش بندی برای مقابله با کرونا در تهران پرداخت و افزود: با توجه به ساختار محله محوری که در شهرداری تهران وجود دارد مدیریت شهری این توانایی را دارد تا با اتکاء به ظرفیت سراهای محلات به وزارت بهداشت در راستای پایش سلامت شهروندان در مقابله با شیوع کرونا کمک کند.

شهردار منطقه یک نیز با تشریح اقدامات انجام شده در حوزه مقابله با کرونا گفت: در منطقه یک سه بیمارستان شهدای تجریش، مسیح دانشوری و طالقانی که قطب مقابله با کرونا در تهران هستند، وجود دارد که برهمین اساس از همان روز اول شهرداری منطقه خدمات رسانی ویژه به آنها را در دستور کار قرار داده است.

وی با اشاره به اینکه روزانه ۲۰ هزار بطری آبمیوه تازه به ۲۴ مرکز درمانی ارسال می‌شود، گفت: همچنین کارگاه‌های تولید ماسک و گان در سوله مدیریت بحران و ورزشگاه شهرداری منطقه یک و در کنار بقاع متبرکه و سرای محلات ۲۷ گانه شمال تهران فعال شده است.

موسوی با تاکید بر کمک مومنانه و همدلانه به شهروندان نیازمند تاکید کرد: برای ارتقاء نشاط در بیمارستان ها گروه های موسیقی زنده به این مراکز مراجعه و موسیقی زنده اجرا می‌کنند و همچنین باید اعلام کنم که سبزپوشان شهرداری و خادمان شهر در کنار مدافعان سلامت در سطح شهر فعال هستند.

 

شنبه 13/2/1399 - 11:30
خواص خوراکی ها

 

یک اسم با دو خاصیت متفاوت !😐

▫️بامیه 1 : ضد سرطان، تقویت کننده سیستم ایمنی، ضد پیری زودرس، پوکی استخوان، چاقی و یبوست

▫️بامیه 2 : سرطان زا، دشمن قلب و گردش خون، عامل خرابی دندان، چاقی و استرس !

شنبه 13/2/1399 - 6:56
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته