• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 13516
تعداد نظرات : 591
زمان آخرین مطلب : 1276روز قبل
آموزش و تحقيقات

شنبه 20/2/1399 - 1:31
آموزش و تحقيقات

شنبه 20/2/1399 - 1:29
آموزش و تحقيقات


حیدر امشب چو که با فاطمه دیدار کند
با لب لعل پسر روزه اش افطار کند

نیمه ی ماه خدا باشد و ماه دگری
در سپهر علوی نور خود اظهار کند

پسر اول زهرا(ع)وعلی(ع) باشد او
آمده شاد دل احمد مختار کند

جبرئیل آمده تبریک خدا را گوید
نام مولود بیان از سوی دادار کند

او حسن باشد وحسنش همه عالم گیرد
هر کسی شیفته با جادوی رخسار کند

عرشیان را ببرد دل پسر ناز علی
فرشیان را به خم زلف گرفتار کند

آمده تا شرف جود وکرامت گردد
باب حاجات شده بخشش بسیار کند

آمده بعد علی(ع) رهبر ومولا بشود
سیره ی جد وپدر برهمه تکرار کند

شیعه،جام دل خود از می عشقش پر کن
شرب نابی است که غفلت زده هشیار کند

روز میلاد حسن(ع)شادی بی حد باید
ای خوشا آنکه در این روز چنین کار کند

شاعر :اسماعیل تقوایی 

شنبه 20/2/1399 - 1:16
آموزش و تحقيقات

شنبه 20/2/1399 - 1:12
ایرانگردی




مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران از روند افزایشی تعداد مشتریان و میزان خرید از میادین میوه و تره بار در ماه‌های ابتدایی سال 99 خبر داد و گفت: در حال حاضر، میزان خرید در میادین از یک میلیون نوبت در روز فراتر رفته، ضمن اینکه میزان عرضه انواع محصولات در این مراکز نیز روزانه از 4 هزار تُن عبور کرده است.


به گزارش  روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ سید سعید راد با اعلام اینکه روزانه بیش از 4 هزار تُن انواع میوه، سبزیجات و صیفی‌جات، لبنیات، مرغ و تخم مرغ و مواد پروتئینی در میادین میوه و تره بار عرضه می‌شود، افزود: ماهانه 120 هزار تُن انواع محصولات مورد نیاز شهروندان در میادین عرضه می‌شود.

او با اشاره به اینکه هر خانواده تهرانی به طور میانگین ماهانه 40 کیلوگرم ارزاق و مایحتاج مصرفی خود را از میادین میوه و تره بار تامین می‌کند، اظهار کرد: بیش از نیمی از میوه و تره بار و بیش از یک سوم محصولات پروتئینی مورد نیاز شهروندان تهرانی در میادین عرضه می‌شود که این سهم روز به روز بیشتر می‌شود.

راد با بیان اینکه میادین میوه و تره بار به عنوان بزرگ‌ترین شبکه عرضه محصولات کشاورزی و مواد غذایی کشور، از جایگاه انکارناپذیری در تامین میوه و تره بار و محصولات مورد نیاز مردم تهران برخوردار است، تصریح کرد: استقبال روزافزون شهروندان تهرانی از این مراکز، نشان‌دهنده افزایش نقش میادین در سبد خرید خانواده‌هاست.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با تاکید بر اینکه 245 میدان و بازار میوه و تره بار، هفت روز هفته پذیرای شهروندان هستند، خاطرنشان کرد: البته علاوه بر این، 4 مرکز عمده فروشی مواد پروتئینی در میادین بهمن، پیروزی، آزادی و بعثت و 3 مرکز عرضه بهداشتی دام در مناطق 4، 15 و 18 به صورت تخصصی به تامین نیازهای شهروندان اختصاص دارند.

چهارشنبه 17/2/1399 - 18:43
ایرانگردی

 

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل تهران از تکمیل برنامه‌های انتقال صنایع و مشاغل مزاحم پس از پایان ماه رمضان خبر داد.


به گزارش شهرنوشت و به نقل از روابط عمومی شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر، سید علی مفاخریان در جلسه‌ای که با شهردار منطقه 12 تهران درباره ساماندهی مشاغل و صنایع خطرساز و مزاحم فعال در این منطقه برگزارشده بود، گفت: بسیاری از واحدهای صنفی آلاینده و مزاحم در این محدوده از شهر قرار دارند و برای ساماندهی این موارد باید با جدیت بیشتری وارد عمل شد چراکه روند موجود باعث کمرنگ شدن هویت تاریخی و فرهنگی این منطقه از شهر می‌شود.

او در خصوص انتقال واحدهای شیمیایی فروش مستقر در این منطقه اظهار کرد: باوجود آغاز به کار بازار مواد شیمیایی کیمیا تعداد محدودی از این واحدهای صنفی هنوز در خیابان ناصرخسرو فعالیت می‌کنند به همین دلیل لازم است که جانمایی مجدد برای اصناف مجاز به استقرار در محل سابق شیمیایی فروش‌ها بررسی شود.

 مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر با بیان این که انتقال برخی از اصناف مزاحم ازجمله اوراقچیان و شیمیایی فروشان نیمه‌تمام باقی‌مانده است، افزود: باید برای ساماندهی باقی این واحدهای صنفی هم برنامه‌ریزی دقیق صورت بگیرد و ما در شرکت ساماندهی هم با اتحادیه‌های مشاغل، اتاق اصناف و نیروی انتظامی هماهنگی‌هایی را انجام داده‌ایم و آمادگی کامل ایجادشده است تا پس از ماه مبارک رمضان اقدامات اجرایی برای انتقال کامل این صنوف انجام شود.

مفاخریان در ادامه با تأکید بر این‌که صنوف دیگری هم در صف انتقال از محدوده منطقه 12 تهران قرار دارند، گفت: انتقال باقی‌مانده واحدهای صنف شیمیایی فروش‌ها علاوه بر ملاحظات مدیریت شهری و زیست‌محیطی درزمینهٔ آسیب‌های اجتماعی هم می‌تواند مفید باشد. شرکت ساماندهی در این خصوص می‌تواند برای انتقال اصناف جایگزین همکاری داشته باشد.

او درباره مراکز خدمات‌رسانی در خیابان سی تیر، پانزده خرداد، پارکینگ پروانه و سایر مراکز مشابه عنوان کرد: باید در این خصوص همکاری بین شرکت و شهرداری منطقه صورت بگیرد تا علاوه بر بررسی شرایط مزاحمت این واحدهای صنفی، امکان تکرارپذیری رویدادهای این‌چنینی بررسی شود تا از محل آن در گردش مالی در اقتصاد شهری بیشتر استفاده شود.

علی‌محمد سعادتی، شهردار منطقه 12 تهران هم در این جلسه با اشاره به فرصت‌های موجود در صورت انتقال مشاغل و صنایع مزاحم و خطرساز از این منطقه گفت: بهره‌برداری از انبارهای مکانیزه و ایجاد کارخانه‌ها کوچک‌مقیاس طلاسازی با رعایت ملاحظات زیست‌محیطی از مواردی است که سرمایه‌گذاران توجه ویژه‌ای به آن نشان می‌دهند.

او در ادامه به ظرفیت فرهنگی کیوسک‌های فروش مطبوعات در این منطقه اشاره کرد و گفت: با توجه به بعد گردشگری این منطقه از تهران می‌توانیم از کیوسک‌های موجود در سطح منطقه برای راهنمایی گردشگران و معرفی جذبه‌های گردشگری استفاده کنیم

چهارشنبه 17/2/1399 - 18:34
ایرانگردی




معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۱۳ از اجرای طرح ضربتی ویژه مبارزه با جانوران مضر شهری در کلیه محور ها و کانون های آلوده منطقه  با توجه به نزدیک شدن به فصل گرما خبر داد.

به گزارش  روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۳  ، مرتضی رحمان زاده، شهردار منطقه۱۳ با اشاره به اجرای طرح ویژه مبارزه با جانوران مضر شهری در دو فاز عملیاتی توسط اداره ساماندهی افزود: در فازاول این طرح ، کلیه محور های آلوده در معابر  اصلی و فرعی  از سیزدهم اردیبهشت ماه به مدت یک هفته شناسایی و در فاز دوم عملیات مبارزه با موش  از بیستم اردیبهشت ماه تا سوم خرداد ماه اجرایی می شود.

او در خصوص نحوه اجرای این طرح اظهار داشت: در این طرح علاوه بر شیوه شیمیایی،مبارزه با جانوران موذی از طریق روش های  فیزیکی و مکانیکی نیز شامل انسداد منافذ ، لانه کوبی ، بهسازی محیط ، اصلاح وضعیت پوشش گیاهی ، لایروبی انهار ، استفاده از اسلحه بادی و... صورت می گیرد.

رحمان زاده، آموزش های مردمی را اقدامی دیگر برای کاهش جمعیت موش ها برشمرد و ادامه داد:شهروندان باید از رهاسازی زباله های خود در سطح معابر خودداری و فقط در مخازن مخصوص زباله هایشان را بیندازند.

چهارشنبه 17/2/1399 - 18:33
ایرانگردی

 

گاردریل‌های فرسوده آزاد راه شهید فهمیده با هدف ایمن سازی معابر تعویض شد .

به گزارش شهرنوشت و به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقة 5، محمدباقر اسدی معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه 5 اعلام کرد: آزاد راه شهید فهمیده یکی از معابر مهم شهر تهران است که روزانه بیشترین حجم ترافیک ورودی به تهران در ساعات صبحگاهی و بیشترین حجم ترافیک خروجی از تهران در ساعات شامگاهی را دارد . 

اسدی با اشاره به اینکه گاردریل ( نرده حفاظتی ) یکی از مهمترین تجهیزات ترافیکی جهت ایمن‌سازی معابر بزرگراهی است گفت : بر همین اساس با همکاری معاونت فنی و مهندسی سازمان حمل و نقل و ترافیک ، در فاز نخست 330 شاخه گاردریل فرسوده این آزاد راه جمع آوری و تعویض شد .

معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه 5 افزود : با تداوم این عملیات در سال جدید ، نوسازی 244 شاخه گاردریل انجام شده است . وی طول عملیات اجرایی را 2296 متر اعلام کرد و گفت : تا کنون 574 شاخه گاردریل نصب شده و  بهسازی کل محدوده این  آزاد راه به تعداد 600 شاخه تا پایان فصل بهار انجام می شود .

 

چهارشنبه 17/2/1399 - 18:29
ایرانگردی

 


شهردار ناحیه یک منطقه 11 تهران گفت: با تهیه طرح نهایی مرمت و بازسازی میدان تاریخی حسن آباد که از سوی دانشگاه تهران در حال بررسی است؛ فاز عملیاتی به زودی توسط سازمان زیبا سازی شهر تهران و میراث فرهنگی آغاز خواهد شد.


به گزارش شهرنوشت به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 11 ، علی اصغر طاهری با بیان این که بنای قدیمی میدان حسن آباد که سال گذشته طعمه حریق شد و بخش های زیادی از آن آسیب جدی دیده است؛ از تعمیر و بازگشایی مجدد این میدان با کاربری های جدید فرهنگی خبر داد.
طاهری در این باره افزود: طراحی مرمت میدان حسن آباد که با تشکیل کار گروه تخصصی توسط دانشگاه تهران در حال انجام است ؛ به دلیل شیوع ویروس کرونا و تعطیلی دانشگاه به تعویق افتاد اما به دستور این کارگروه آوار برداری انجام ، دیوارهای اضافه تراشیده شده ، دیوارهای اصلی نمایان و سازه های فلزی آن نیز آماده شده است.
طاهری ادامه داد: پروژه مرمت و بازسازی میدان تاریخی حسن آباد از مهم ترین و ارزشمند ترین پروژه های مرمتی در سطح کشور است که با مشارکت سازمان های تخصصی شامل دانشگاه تهران ، سازمان میراث فرهنگی و سازمان زیبا سازی شهرداری تهران و شهرداری منطقه 11 انجام خواهد شد.
او خاطر نشان کرد: در این طرح که با روش های کاربردی جدید به اجرا در می آید ؛ ضمن حفظ اصالت تاریخی میدان حسن آباد ، دیوارهای قدیمی حفظ و احیا خواهند شد. تمام اتاق ها و رواق ها نیز که با یکدیگر مرتبط هستند با حفظ بنا بهسازی و مرمت می شوند؛ 8 باب مغازه بر میدان و 35تا 40 مغازه داخل میدان با کاربری امور فرهنگی و سنتی ایجاد خواهند شد .
او با تأکید بر این که پس از تهیه طرح و نقشه ظرف مدت 24 ساعت مجوز تعمیر و بهسازی صادر خواهد شد ؛ ابراز امیدواری کرد: شیوه مرمت میدان حسن آباد الگوی مناسبی برای بازسازی ساختمان های قدیمی پایتخت شود.
به گفته طاهری 70طرح برای مرمت میدان حسن آباد جمع آوری شد که از میان آن ها 9 طرح توسط دانشگاه تهران پذیرفته شده است و هم اکنون کارگروه تخصصی این دانشگاه در حال بررسی طرح نهایی است .

میدان حسن آباد با بیش از 90 سال قدمت و 1300 متر مربع مساحت شامگاه چهارشنبه 26 تیر ماه 98 دچار آتش سوزی شد که در این حادثه 1170 متر مربع دچار حریق شد.

چهارشنبه 17/2/1399 - 18:23
ایرانگردی




شهرداران تهران و وین سه شنبه-16 اردیبهشت- در یک گفتگوی تصویری مجازی تجربیات خود در مقابله با کرونا را به اشتراک گذاشتند و از یکدیگر دعوت کردند تا بازدیدی از این شهرها داشته باشند.


به گزارش شهرنوشت، پیروز حناچی، شهردار تهران در ادامه گفتگوهای آنلاین خود با شهرداران جهان گفت: تلاش کردیم با هوشمندی،  سختی این دوران را از دوش شهروندان برداریم. ضمن اینکه تهران با دو ویروس همزمان کرونا و تحریم که دومی سخت تر هم هست می جنگد.

او با اشاره به دشواری های ناشی از تحریم ها در خرید تجهیزات و اقلام بهداشتی گفت: با همه سختی ها تهیه ماسک و تجهیزات بهداشتی در شمارگان بالا برای شهروندان در الویت کارها ما بوده و هست. برخلاف چینی ها تمهیدات متفاوتی برای مقابله با بیماری کرونا را در پیش گرفتیم؛ پس از خاتمه تعطیلات نوروزی و ابتدای سال برنامه فاصله گذاری هوشمند را اجرا کردیم و با همکاری وزارت بهداشت و ثبت اطلاعات 72 میلیون نفر غربالگری انجام شد وتنها کسانی که وضعیت حاد داشتند به بیمارستان اعزام شدند.
به گفته او با این تمهیدات ظرفیت آی سی یو کنترل شد و شهروندان هم تنها در شرایط خطرناک به بیمارستان ها اعزام شدند و با بهره مندی از تجربیات هشت سال دفاع مقدس و جنگ خیلی زود با انعطاف پذیری بخش های جدید کرونایی در بیمارستان ها راه اندازی شد و افزایش تخت های مرکزی بیمارستان ها در دستور کار قرار گرفت.
حناچی ادامه داد: در روزهای اوج بحران کادر درمان به صورت سه شیفت فعالیت می کردند حتی برخی از آنها جانشان را در این راه دادند اما نتیجه این فعالیت ها این شد که خوشبختانه در حال حاضر هم آمار ابتلا و تلفات این بیماری در کشور کاهش یافته است. به طوری که در برخی بخش های کشور وضعیت در حال عادی شدن است. 
شهردار تهران به ضدعفونی معابر و ناوگان حمل و نقل عمومی اشاره کرد و گفت: مطالعات مراکز پزشکی  نشان می دهد که 50 درصد ابتلا در کلانشهرها در حوزه های قلمرو عمومی و ناوگان حمل و نقل عمومی است و به همین دلیل اتوبوس ها و متروها در تهران حداقل دو بار در روز ضدعفونی می شدند. 
حناچی در پایان سخنان خود از شهردار وین دعوت کرد که از تهران بازدید کند.

شهردار وین: شهرداران کلانشهرها بدون در نظر گرفتن مسائل سیاسی باهم رابطه داشته باشند

مایکل لودویک ، شهردار وین نیز در این گفتگوی تصویری و از راه دور در ابتدا با تبریک ماه مبارک رمضان به شهردار تهران و مردم ایران با تاکید بر رابطه صمیمانه تر شهرداران کلانشهرها در دنیا بدون در نظر گرفتن مواضع سیاسی گفت: به نظر من شهرداران کلانشهرها بدون در نظر گرفتن مسائل سیاسی باید باهم ارتباط نزدیک و دوستانه تری داشته باشند چرا که این روابط به نفع شهروندان است. 
شهردار وین با تمجید از فعالیت های ایران در مبارزه با کرونا گفت: تبریک می گویم که با اقدامات زیاد و متعدد تعداد مبتلایان و جان باختگان کاهش یافته است.

او در پایان از دعوت شهردار تهران از او برای سفر به تهران استقبال کرد و گفت که در اولین فرصت به تهران سفر خواهد کرد.

شهردار تهران پیش از این گفتگوهای تصویری مجازی با شهرداران شهرهای لندن، رم، استانبول، آنکارا، سئول و مسقط داشته و دیپلماسی شهری شهردار تهران با استقبال و واکنش مثبت دستگاه دیپلماسی و مسئولان کشورمان روبرو شده است.

چهارشنبه 17/2/1399 - 18:16
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته