• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1264روز قبل
ایرانگردی

 

 پاییزگردی شهروندان در قالب «جشنواره سمفونی پاییز» همزمان با فصل اعجاز رنگ با رعایت پروتکل های بهداشتی در پردیس بانوان و بوستان فدائیان اسلام منطقه 15 برگزار می شود.

 به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 15 ، اکبر مختاری معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه با بیان این خبر گفت: این جشنواره به همت اداره امور بانوان و مشارکت مدیریت بوستان فدائیان اسلام با هدف غنی سازی اوقات فراغت ، ارتقای سلامت جسمی و روحی شهروندان و خانواده، از 25 آبان آغاز شده است و تا 25 آذر ادامه دارد.

 او با اشاره به اینکه بوستان پردیس بانوان برای پاییز گردی دختران و بانوان آماده است، افزود: آنها می توانند از محیط زیبای پاییز پردیس بانوان بهره مند شوند و در فضای زیبای آن پاییزگردی کنند.

 معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه15 ادامه داد: گذر پاییزی بوستان فدائیان اسلام نیز در تمامی روز برای پاییز گردی خانواده ها مهیاست که شهروندان می توانند برای استفاده از این فضا به خیابان خاوران نرسیده به بزرگراه امام علی(ع) جنب ناحیه مقاومت مالک اشتر مراجعه کنند.

 برپایه این گزارش؛ زمان پاییز گردی در بوستان پردیس بانوان از ساعت 8 تا 15 خواهد بود و نشانی آن بزرگراه آزادگان، نرسیده به سه راه افسریه ، خیابان بوعلی، مقابل پارک آبی آزادگان است.



چهارشنبه 28/8/1399 - 14:58
ایرانگردی



مظاهریان از موافقت شهردار تهران با تدوین بودجه سال 1400 شهرداری حول محور اجتماعی خبر داد و گفت: شهرداری تهران باید با شناسایی ظرفیت های موجود و مولد سازی دارایی ها، در نقطه تلاقی با دغدغه های مردم قرار گیرد و بودجه سالیانه خود را اهرمی برای کمک به رفع نگرانی ها و مسائل شهروندان قرار دهد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه پنج، حامد مظاهریان در بازدید از منطقه پنج اظهار داشت: با توجه به پتانسیل های گسترده این منطقه در غرب پایتخت همچون سکونت طبقه اجتماعی متوسط تحصیلکرده، وضعیت اقتصادی، اختصاص رتبه بالای میزان خرید و فروش واحدهای مسکونی و... می تواند با اتکا به این قابلیت ها در بین سایر مناطق پیشرو باشد و در صورت حمایت و سرمایه گذاری لازم، اهداف مدیریت شهری را سریع تر محقق کند.

وی با اشاره به وجود 3 پروژه اجرایی دارای اولویت بالا در منطقه پنج گفت: یکی از پروژه ها به خوبی پیش رفته است. اما با توجه به اعتبار تخصیص یافته به پروژه های اولویت دار، دو پروژه دیگر هم باید تا پایان سال به سرانجام برسد.

معاون برنامه‌ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران خاطرنشان ساخت: پروژه‌های محله محور در این منطقه تا پایان آبان ماه 9 درصد پیشرفت داشته است و باید روند آن سرعت یابد.

وی، تفویض اختیار به مناطق را از رویکردهای جدید مدیریت شهری عنوان کرد و افزود: این موضوع در برگزاری مناقصات و... به خوبی خود را نشان می دهد و بناداریم در پیشبرد پروژه ها بین ستاد و صف هماهنگی ایجاد کنیم.

مظاهریان با اشاره به تدوین بودجه سال 1400 شهرداری تهران تصریح کرد: حدود 70 درصد بودجه های دولتی سالیانه در کشور ما از قبل تعیین تکلیف شده و صرف پرداخت حقوق و دستمزد پرسنل، بیمه، مالیات، دیون و... می شود. اما فارغ از آن، بخش دیگر می تواند صرف تحول شده و در قیاس با سالهای گذشته تمایز ایجاد کند.

وی، بودجه را ابزاری برای اعمال سیاست ها و پیشبرد برنامه های مدیریت شهری دانست و افزود: رویکردهای مورد نظر مدیریت شهری در چارچوب برنامه سوم توسعه شهر و اولویت های مدنظر مدیریت شهری و شورای شهر تهران تدوین و برای هریک از برنامه ها ردیف بودجه مشخصی درنظر گرفته می شود.

معاون شهردار تهران با طرح این سوال که در سال 1400 کدام بخش از بودجه می تواند تحول ایجاد کند، اذعان داشت: اینکه در شرایط کنونی کشور چه بخشهایی از برنامه و سیاست ها قابلیت و ارزش دارد که در اولویت قرار گیرد باید شناسایی شود و مناطق در این زمینه بنا بر ذات اجرایی خود باید یاریگر ستاد در اجرای سیاست ها و بر نامه ها باشند.

وی افزود: برای سال آینده آنچه در این مسیر می تواند راهنمای ما باشد توجه به خواسته های مردم است که عموما حول محور سلامت (کرونا) و اقتصاد می چرخد.

مظاهریان تاکید کرد: باور دارم شهرداری تهران باید در نقطه تلاقی با دغدغه های مردم قرار گیرد و بودجه سالیانه خود را اهرمی برای کمک به رفع نگرانی ها و مسائل شهروندان قرار دهد.

وی با بیان اینکه شهرداری ها در ارتقای شاخص های اقتصادی چون GDP، ایجاد شغل و مسائل مرتبط با تحریم فاقد وظایف و اختیارات قانونی هستند، افزود: اما در حیطه اختیارات شهرداری می توانیم خدمات اجتماعی به مردم ارائه دهیم.

معاون شهردار تهران با اشاره به دیدگاه همیشگی مدیریت شهری به دستفروشی به عنوان یکی از مشاغل کاذب و مزاحم گفت: به نظر می رسد با تغییر نگاه باید گشایش ایجاد شود. در شرایط اقتصادی کنونی می توانیم با حمایت های حداقلی در قالب ایجاد بازارچه های اختصاصی و بخشیدن جنبه های رسمی به این نوع فعالیت های اقتصادی، به قشر ضعیف جامعه کمک کنیم.

وی با اشاره به شرایط کرونایی حاکم بر کشور، ارتقای شاخص های نشاط شهری و کمک به تقویت روحیه مردم را ضروری برشمرد و آن را دارای ما به ازای اجتماعی و کالبدی و شهرسازی دانست که باید در سیاست گذاری ها مدنظر قرار گیرد.

به گفته مظاهریان، در حوزه های شهرسازی و عمرانی اولویت پروژه ها و طرح های شهری باید در جایی که مردم نیاز دارند، تعریف شود.

وی، مولد سازی دارایی ها را مهمترین ابزار تامین بودجه در مناطق دانست و افزود: باید ظرفیت های بودجه برای سال آینده لحاظ شود و با شناسایی قابلیت ها و پتانسیل های کنونی زمینه را برای مولدسازی دارایی های موجود و فضاهای در اختیار، فراهم کنیم.

سرپرست معاونت توسعه منابع انسانی شهرداری تهران همچنین با اشاره به تفاهم نامه عملکردی شهرداری برای ارتقای بهره وری کارکنان گفت: در راستای تقویت کارامدی نظام مدیریت عملکرد، تلاش می کنیم با ایجاد رویکرد و مفاهمه مشترک، مزایای انگیزشی را با عملکرد کارکنان مرتبط ساخته و بین انگیزه و خروجی کار، پیوند دوسویه برقرار کنیم.

همچنین محمود کلهری، شهردار منطقه ۵نیز با بیان اظهار خشنودی از اینکه سکان معاونت برنامه‌ریزی در دست مدیری خوش‌فکر و خلاق است، گفت: کارها به سرعت جلو می‌رود و برای اولین بار در شهرداری تهران شاهد این بودیم که بودجه ابتدای سال و قبل از سال ابلاغ شد و این یک اقدام بی‌نظیر و شجاعانه و مبتنی بر فکر و ایده بود.

کلهری اظهار داشت: در حوزه‌های مختلف هم تعامل بین همکاران ما در ادارات کل با مناطق وجود دارد. اگر به درستی در مناطق از آن استفاده شود و این توان و تعامل وجود داشته باشد قطعا می‌توان گام‌های اساسی برداشت.

وی خاطر نشان ساخت: پروژه‌های محله‌محوری به پیشنهاد آقای دکتر مظاهریان مورد اجرا قرار گرفت که فوق‌العاده در رضایت‌مندی مردم تاثیر دارد.

در پایان این نشست، تفاهم‌نامه عملکردی شهرداری بین شهردار منطقه۵ و معاون برنامه‌ریزی و توسعه شهری و‌سرپرست معاونت توسعه منابع انسانی شهرداری تهران مبادله شد.

همچنین در بازدید معاون برنامه‌ریزی و توسعه‌ شهری و سرپرست معاونت توسعه منابع انسانی با همراهی شهردار منطقه۵، پروژه‌های باغ الهی، سوله ورزشی کن و ایستگاه مترو کوهسار مورد ارزیابی قرار گرفت.

چهارشنبه 28/8/1399 - 14:50
ایرانگردی

 

مدیر سرمایه گذاری شركت متروی تهران از مذاكره با سازمان برنامه و بودجه كشور جهت رایزنی این سازمان با شورای اقتصاد برای كاهش خط مبنای تعیین شده جابجایی مسافر در مصوبه شورای اقتصاد مربوط به ماده 12 قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر خبر داد و عنوان كرد: در غیر اینصورت ممكن است مترو از فرصت های مالی این ماده قانونی در سال 99 محروم شود زیرا تا پایان شیوع ویروس كرونا، حجم جابجایی مسافر كمتر از خط مبنای تعیین شده (یك میلیون و 800 هزار مسافر در روز) خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شركت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو) لیلا موسوی محولاتی با اشاره به درخواست شركت مترو از سازمان برنامه و بودجه كشور برای رایزنی با شورای اقتصاد جهت كاهش خط مبنای جابجایی روزانه مسافر كه در مصوبه شورای اقتصاد مربوط به ماده 12 قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر برای متروی تهران به میزان یك میلیون و 800 هزار نفر در روز تعیین شده، گفت: با شیوع ویروس كرونا و استفاده كمتر شهروندان از مترو، در صورتی كه شورای اقتصاد خط مبنا را كاهش ندهد، متروی تهران در سال جاری از درآمد مالی پیش بینی شده در این مصوبه محروم خواهد ماند.

او در تشریح مصوبه این ماده قانونی خاطرنشان كرد: در صورتی كه متروی تهران بتواند روزانه بیش از یك میلیون  و 800 هزار نفر مسافر جابجا كند، از مزایای قانون مذكور استفاده كرده و به ازای هر جابجایی مسافر بیش از خط مبنا، 9/8 سنت دلار دریافت می كند.

مدیر سرمایه گذاری شركت متروی تهران با تاكید بر اینكه حتی با زیرساخت های فعلی، ظرفیت بسیار زیادی برای جابجایی مسافر با استفاده از شبكه مترو وجود دارد، گفت: تا پیش از شیوع ویروس كرونا، متروی تهران روزانه تا 2 میلیون و در برخی از مناسبت های خاص تا 3 میلیون مسافر در روز را جابجا می كرد. از سوی دیگر در دوران شیوع ویروس كرونا نه تنها تعداد ناوگان و سرفاصله حركتی قطارها كاهش نیافت بلكه ناوگان رزرو جهت رعایت فاصله اجتماعی و كمك به سلامت شهروندان به شبكه مترو اضافه شد اما كاهش تقاضای سفر، منجر به عدم تحقق خط مبنای تعیین شده در مصوبه شورای اقتصاد مربوط به ماده 12 قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر برای مترو شده است.

موسوی با تاكید بر آنكه ماده 12 قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر، قانونی بسیار مترقی و ایجاد كننده فرصت های مالی ویژه برای شبكه حمل و نقل ریلی است، عنوان كرد: به موجب این قانون هر اقدامی كه منجر به كاهش آلاینده ها و صرفه جویی در مصرف سوخت شود، متناظر با آن دولت می تواند تا سقف سرمایه گذاری انجام شده را بازپرداخت نماید. در سال جاری با به كارگیری درآمدهای حاصل از مصوبه شورای اقتصاد در خصوص این قانون كه در سال 98 ایجاد شده بود، تكمیل پایانه اكباتان و ورود واگن های جدید عملیاتی شد.

او با اشاره به اینكه ماهیت صنعت مترو به گونه ای كه برای بخش خصوصی جذابیت كمی دارد، افزود: با اجرایی شدن ظرفیت ماده 12 قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر در متروی تهران، طرح های سرمایه گذاری در مترو توجیه اقتصادی پیدا كرده و نه تنها امكان سرمایه گذاری بخش خصوصی در قالب طرح های مشاركت عمومی – خصوصی میسر خواهد شد بلكه شرایط استفاده از ابزارهای بازار سرمایه و تسهیلات بانكی كشور برای مترو نیز تسهیل می شود.

موسوی در پایان ابراز امیدواری كرد با توجه به منابع مالی كه این قانون می تواند برای توسعه شبكه متروی تهران فراهم سازد، مذاكرات سازمان برنامه و بودجه كشور با شورای اقتصاد در خصوص كاهش خط مبنای تعیین شده در مصوبه مذكور تا پایان دوران شیوع ویروس كرونا نتیجه بخش باشد.

گفتنی است قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر در سال 1394 به تصویب رسید و در سال 1396 مطابق با درخواست وزارت نفت، طرح توسعه حمل و نقل مسافران قطار شهری در تهران و 8 كلانشهر كشور با موضوع سرمایه گذاری از محل ماده 12 قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر، توسط شورای اقتصاد تصویب شد.

چهارشنبه 28/8/1399 - 14:37
ایرانگردی



هم‌زمان با آغاز هفته بسیج، علی‌محمد سعادتی در تشریح ویژه‌برنامه‌های این منطقه به همین مناسبت از راه‌اندازی و معارفه فرماندهان 7 پایگاه بسیج در منطقه 12 خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 12، علی‌محمد سعادتی، شهردار منطقه ضمن گرامی‌داشت هفته بسیج در هفته اول آذرماه که سالگرد تأسیس این نهاد با تبیین اندیشه معمار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره) به عنوان شجره طیبه بسیج است، به تشریح ویژه‌برنامه‌هایی به همین مناسبت در سطح منطقه پرداخت.
او با تأکید بر نقش‌آفرینی پایگاه‌های مقاومت به عنوان یک نظام اسلامی کوچک در هر محله گفت: با استفاده از فرصت هفته بسیج، معارفه و راه‌اندازی 7 مورد پایگاه‌ را در منطقه قلب طهران در دستور کار داریم که شامل پایگاه مركزی (شهید سیداحمد پلارك)، پایگاه ناحیه 1 (شهید علی فروزان‌فر)، پایگاه ناحیه 2 (شهید داریوش اسدی)، پایگاه ناحیه 3 (شهید ابوالفضل پرچمی)، پایگاه ناحیه 4 (شهید آذرم وند)، پایگاه ناحیه 5 (شهید نورمراد زینی‌وند) و پایگاه ناحیه 6 (شهید رضا آبادكار) است.
سعادتی وجود بسیج در تزریق امید و نشاط را ضروری دانست و با اشاره به روزهای سخت شیوع کروناویروس در کشور گفت: بسیج مردم و ایجاد همبستگی بین آنها، نقطه عطف عبور از سختی‌هاست و به همین دلیل ایجاد سرعت و شتاب برای تقویت و فعال‌سازی پایگاه‌های مقاومت بسیج به منظور رسیدن به سطح فعال، ضرورتی‌ترین اقدام در این حوزه به شمار می‌رود.
او با اشاره به دیگر ویژه‌برنامه‌های هفته بسیج در این منطقه که با رعایت پروتکل‌های بهداشتی انجام می‌شود، ادامه داد: پویش اهدای خون، مسابقه نقاشی ویژه فرزندان کارکنان با موضوعات: «مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی»، «گام دوم انقلاب» و «بسیج؛ شجره طیبه» خواهد بود، نمایشگاه عکس با موضوع هفته بسیج، فضاسازی محیطی هفته بسیج در سطح ساختمان‌های منطقه، اجرای طرح برکت علوی که شامل پیگیری و نصب پوستر طرح در واحدهای صنفی به منظور تشویق شهروندان به پرداخت‌ هزینه الکترونیکی از طریق دستگاه‌های کارتخوان برای کمک به نیازمندان است، مسابقه مجازی کتابخوانی، تولید محتوا و تهیه کلیپ و مصاحبه با پیشکسوتان بسیجی برای ارائه در فضای مجازی، نصب بنر در سطح شهر، تعمیر منازل خانواده معظم شهدا، ارسال پیام‌های روزشمار هفته بسیج از طریق سرویس پیامکی و فضای مجازی، پیگیری و اجرای تدابیر 11گانه سردار فرمانده محترم کل سپاه درباره پایگاه‌های مقاومت و نقش‌آفرینی آنها، دیدار با خانواده معظم شهدا به صورت مجازی، جذب حداکثری همکاران در بسیج منطقه و رزمایش همدلی ویژه تأمین جهیزیه از جمله این برنامه‌ها خواهد بود.

چهارشنبه 28/8/1399 - 14:25
ایرانگردی

 

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از نشست مشترک با مدیرعامل شرکت گاز استان تهران به منظور بررسی اقدامات لازم برای اتصال سیستم این شرکت به سامانه هشدار سریع زلزله خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، رضا کرمی محمدی با بیان اینکه شرکت گاز استان تهران دغدغه بسیار زیادی در خصوص افزایش تاب آوری و مقاوم سازی بیشتر سیستم گاز دارد گفت: شرکت گاز استان تهران نسبت به مقاوم سازی شبکه های سیستم گاز همواره پیشگام بوده و اقدامات بسیار خوبی در این حوزه انجام داده است.
کرمی محمدی گفت: به منظور اتصال سیستم شرکت گاز به سامانه هشدار سریع زلزله باید سیگنالی که سازمان مدیریت بحران جهت هشدار ارسال می کند در نقطه ای قرار بگیرد که شرکت گاز بتواند این سیگنال را دریافت کرده و بر اساس اطلاعاتی که سیگنال ارائه می کند اقدامات خود را تعریف نماید؛ زیرا هر سازمان تخصصی می داند هنگام وقوع زلزله باید چه مجموعه اقداماتی در قسمت ها و بخش های بهره برداری خود انجام دهد.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در ادامه افزود: خوشبختانه تاکنون بیش از نیمی از شیرهای برقی که امکان قطع سریع گاز هنگام وقوع زلزله را دارند توسط شرکت گاز نصب و تعداد باقیمانده نیز تهیه و در مراحل نصب قرار دارد.
او با اشاره به این که جلسه مشترکی درباره بررسی اقدامات لازم در رفع موانع موجود در همکاری مشترک شرکت گاز و سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران برگزار شد، عنوان کرد: بر اساس تفاهم‌نامه قبلی همکاری‌های شرکت گاز با سازمان پیشگیری و مدیریت بحران مشخص است. در جلسه ای که اخیرا برگزار شد این تفاهم نامه دوباره تمدید خواهد شد.

چهارشنبه 28/8/1399 - 14:23
ایرانگردی

 

معاون و مدیران حوزه شهرسازی و معماری شهرداری تهران در ارتباط مستقیم تلفنی این هفته سامانه 1888 به مشکلات 180 شهروند رسیدگی و پاسخگویی کردند.
به گزارش روابط عمومی سازمان بازرسی ، در این جلسه ارتباط مستقیم که بصورت ویدئو کنفرانسی برگزار شد، مدیران ارشد معاونت شهرسازی و معماری با اتصال به سیستم دریافت تماس سامانه 1888، بصورت مستقیم مطالبات و مشکلات شهروندان در حوزه شهرسازی را رسیدگی و پاسخ دادند.
عبدالرضا گلپایگانی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با تشکر از سامانه 1888 برای فراهم کردن امکان ارتباط مستقیم با شهروندان گفت: تسریع در زمان رسیدگی و پاسخگویی به پیام های 1888 در حوزه شهرسازی توسط مدیران این حوزه، مورد توجه و توصیه است.
وی با اشاره به تفاوت های مناطق از نظر وسعت و جمعیت تأکید کرد: در گزارشات و تحلیل ها علاوه بر توجه به ویژگی ها و تفاوت های موجود بین مناطق مختلف، تحلیل فراوانی ها تا پایین ترین لایه نظیر، ناحیه، محله و مختصات جغرافیایی بر اساس تراکم جمعیتی و ... موضوع بسیار مهمی است؛ چرا که امکان تصمیم سازی برای مدیران از طریق ریشه یابی نقصانها فراهم می گردد.
سید مجتبی موسوی معاف رئیس مرکز نظارت همگانی 1888 در این جلسه با اشاره به مهمترین مشکلات موجود در رسیدگی به پیام های 1888 در حوزه شهرسازی گفت: تأخیر در تشکیل پرونده تخلفات ساختمانی و ارسال به ماده صد توسط حوزه های اجرایی، عدم اجرای آرای ماده صد مربوط به دکل های مخابراتی در سطح مناطق 22 گانه و ناهماهنگی بین سازمانی جهت اجرای آرای ماده صد و گلایه مندی مناطق از عدم همکاری به موقع و همه جانبه کلانتری ها از مهم ترین چالش های موجود در پاسخگویی به پیام های 1888 در حوزه ی شهرسازی است.
بنابر این گزارش، موضوع ساخت و سازها و تغییر کاربری غیر مجاز، اخذ پایان کار و تسریع در رسیدگی به پرونده ها در کمیته معابر از جمله موضوعات دارای فراوانی طرح شده از سوی شهروندان در جلسه این هفته بود.
گفتنی است بر اساس گزارش های آماری، در هفت ماهه نخست سال 99 حدود 106 هزار پیام و درخواست شهروندان در موضوعات شهرسازی در سامانه های 137 و 1888 ثبت شده اند که موضوعات آلودگی صوتی شهرسازی، ساخت و ساز غیر مجاز، ایمن سازی تخریب و گودبرداری و تغییر کاربری های غیر مجاز به ترتیب مهمترین موضوعات منعکس شده توسط شهروندان بوده است.
بررسی های سیستمی نشان می دهد سرعت رسیدگی به پیامهای شهرسازی در سال جاری نسبت به سال گذشته بهبود یافته است.

چهارشنبه 28/8/1399 - 13:40
ایرانگردی


مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران، از اتمام عملیات مرمت خانه تاریخی ساعی خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران، مهندس سید مجید غمخوار ضمن اعلام خبر فوق افزود: عملیات مرمت خانه تاریخی ساعی در ادامه اقدامات سازمان عمرانی مناطق در جهت تعمیر و بازسازی ساختمان های شهرداری تهران، ضمن تخریب و مرمت شکستگی ها، نقاشی نما و داخل ساختمان، سنگ کاری کف و بدنه گلخانه، نقاشی و زیرسازی گلخانه، لکه گیری و گچ کاری، ایزوگام بام و سرویس های بهداشتی، اجرای عملیات ایمن سازی، احیای سیستم موتورخانه و تاسیسات ساختمان و ... اتمام یافته و متعاقب رفع نواقص احتمالی آماده تحویل و بهره برداری خواهد شد.
مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق با بیان آنکه خانه تاریخی مرحوم مهندس ساعی که هم اکنون در اختیار شهرداری تهران است، در مجاورت بوستان ساعی در خیابان ولیعصر قرار دارد، هدف از مرمت این بنا را ارتقای قابلیت بهره برداری ذکر و اضافه کرد: این پروژه به منظور اجرای اقداماتی از قبیل زیباسازی نمای بیرونی ساختمان، احیای باغچه و حیاط، تراس و بام، بازسازی فضای داخلی و در نهایت تعمیرات کلی در قسمت های مختلف داخل و خارج ساختمان به سازمان عمرانی مناطق سپرده شد.
گفتنی است کاربری خانه تاریخی ساعی فرهنگی و گردشگری خواهد بود.

چهارشنبه 28/8/1399 - 13:37
ایرانگردی

 

 

 

سند مسکن مهر تهرانسر پیگیری می شود و تا ۶ماه دیگر تحویل مالکان می شود.

به گزارش اداره روابط عمومی، زهره الهیان نماینده مردم تهران، ری ، شمیرانات ، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی و محبت خواه مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران با حضور در سالن مدیریت بحران شهرداری #منطقه۲۱ به بررسی مشکلات برخی از شهروندان منطقه درباره سند منازل تهرانسر پرداختند.

در این نشست که مدیران شهری شهرداری منطقه۲۱، شورایاران و برخی از شهروندان نیز حضور داشتند، مشخص شد برای تسریع در روند حل مشکل مردم کمیته ای برای پیگیری سندها تشکیل شود.

در این جلسه زهره الهیان نماینده مردم شریف تهران در مجلس شورای اسلامی، پس از شنیدن مطالبه شهروندان محله تهرانسر گفت:

اگر مشکل سندها در کمیسیون عمران مجلس حل نشود درخواست سوال در صحن علنی مجلس از وزیر راه صورت می گیرد. مدیرکل  راه و شهرسازی استان تهران نیز گفت:توافقات اولیه بین شهرداری و مسکن و شهرسازی انجام شده و تا ۶ماه آینده سندهای مسکن مهر تحویل مالکان خواهد شد.

در ادامه الهیان با حضور در شهرداری #منطقه۲۱ با رضا رجب زاده شهردار منطقه درباره موضوعات شهری بحث و تبادل نظر کردند.

چهارشنبه 28/8/1399 - 13:34
ایرانگردی

 

پروژه های توسعه محله ای در منطقه 19 با تصویب 75 پروژه اجرایی در کارگروه توسعه محلات شهر تهران، وارد فاز دوم شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، علی توکلی شهردار منطقه با اعلام این خبر گفت: پروژه های توسعه محله ای براساس نیازهای محلات و با مشارکت شورایاران منطقه شناسایی و احصا شده و درهمین راستا نیز تلاش براین بوده است تا پراکندگی این پروژه ها به نسبت نیازهای محلات اعم از سرانه فضای سبز و تقویت امکانات بوستان ها، بهسازی معابر و توسعه فضاهای فرهنگی و عمومی به صورت عادلانه شکل گیرد.

او افزود: در فاز نخست این پروژه ها در مجموع 11 پروژه احصاء شد که نزدیک به 5 پروژه شامل  بهسازی خیابان خلازیل شمالی، مناسب سازی و اصلاح انهار محله نعمت آباد، بازپیرایی و ارتقاء تجهیزات بوستان های باران و مرجان به اتمام رسید.

ضمن اینکه دو پروژه احداث مرکز کارآفرینی محله نعمت آباد و بهسازی خیابان طالقانی نیز پس از طراحی وارد مرحله اجرایی می شود.

توکلی ادامه داد: در فاز دوم نیز 75 پروژه پس از تصویب کارگروه توسعه محلات شهر تهران به ریاست معاون برنامه ریزی و توسعه شهری شهرداری تهران، به این منطقه ابلاغ شد.

به گفته شهردار منطقه بهسازی و آرام سازی معابر خیابان شکری جهت تردد افراد کم توان، اصلاح و بازسازی انهار محدوده دولتخواه جنوبی، توسعه فضاهای عمومی و بهسازی بوستان های محلی نسترن، 22 بهمن، جانباز، بهار، شهید باکری، امید، جوانه، مطهری و...، احداث فضای سبز در خیابان ورزش، آرام سازی بصری خیابان زلفی و احداث و تجهیز زمین بازی کودکان در محله بهمنیار از جمله این پروژه ها هستند.

همچنین احداث سرویس بهداشتی بوستان یاس، ایجاد فضای سبز در خیابان شهید لطیفی، زیباسازی خیابان دلجویی و میدان بخشنده، راه اندازی پارکینگ مکانیزه در خیابان جانباز، ایجاد پیاده راه در خیابان نیایش، تجهیز پاتوق محله سهیل و چندین طرح دیگر در فاز دوم پروژه های توسعه محله ای این منطقه اجرا خواهند شد.

چهارشنبه 28/8/1399 - 12:54
اخبار

 

🔺️"دما" می‌تواند مانعی سر راه توزیع واکسن کرونا باشد

🔹 دوشنبه هفته گذشته و دوشنبه هفته جاری خبرهایی امیدوار کننده مبنی بر موثر بودن واکسن "کروناویروس" دو شرکت "مدرنا" و شرکت "فایزر/ "بایو ان تک" شنیدیم.
🔹 یکی از مسائل مهمی که این دو واکسن را از هم متفاوت می‌سازد، نحوه نگهداری آنهاست.
🔹 شرکت فایزر اعلام کرده بود واکسن آنها باید در دمای منفی ۷۰ درجه سانتی‌گراد نگهداری شود.
🔹 اما شرکت مدرنا گفته این واکسن در دمای دو تا هشت درجه سانتیگراد که دمای یک یخچال خانگی استاندارد یا یک یخچال پزشکی است تا ۳۰ روز پایدار باقی می‌ماند.

 

چهارشنبه 28/8/1399 - 7:0
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته