• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1281روز قبل
ایرانگردی

 

شهرداری منطقه 2  در اولین ‌همایش مدیران برتر شهر ارتباطی تهران  با کسب دو  رتبه مورد تقدیر قرار گرفت.
به گزارش  روابط عمومی شهرداری منطقه 2، نخستین  ‌همایش مدیران برتر شهر ارتباطی تهران، که با حضور پیروز حناچی شهردار تهران، غلامحسین محمدی مشاور شهردار تهران، جوادی یگانه معاون شهردار تهران، محمدجواد حق شناس عضو شورای شهر و ابراهیم امینی، نایب رییس شورای شهر تهران  و جمعی از فعالان رسانه برگزار شد، رسول کشت پور،شهردار منطقه2 به عنوان مدیر برتر در حوزه ارتباطات معرفی و مورد تقدیر و قدر دانی قرار گرفت.
رتبه  اول روابط عمومی های  مناطق 22گانه به مدیر روابط عمومی  منطقه 2رسید

معرفی و تقدیر از روابط عمومی ها نیز از دیگر بخش های اولین همایش مدیران برتر شهر ارتباطی بود که دراین همایش کسب رتبه اول ارزیابی عملکرد سال 1398 در بین مناطق 22گانه شهر تهران نیز به روابط عمومی منطقه 2 اختصاص یافت و علی طهماسبی، مدیر روابط عمومی منطقه2 لوح تقدیر رتبه اول مناطق 22 گانه را از پیروز حناچی ، شهردار تهران دریافت کرد.

يکشنبه 25/3/1399 - 16:45
ایرانگردی


رئیس خانه صنعت تهران گفت: برگزاری نمایشگاه "ساخت ایران برای صادرات" اولین رونمایی بزرگ از همکاری مشترک کنفدراسیون صادراتی ایران و اتاق بازرگانی ایران با شهرآفتاب خواهد بود.


به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل نمایشگاه شهرآفتاب ، سید محمدرضا مرتضوی در حاشیه بازدید از نمایشگاه بین المللی شهرآفتاب در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: قبلا در مذاکراتی که با شرکت های اروپایی داشتم از آنها شنیده بودم که امکانات و زیرساخت های فوق العاده و گسترده ای در شهرآفتاب وجود دارد و بخاطر چند سالی که خودم را از امکانات فوق العاده شهرآفتاب و دارایی های ملی آن محروم کردم؛ خودم را نمی بخشم.

رئیس خانه صنعت تهران در ادامه با اشاره به ظرفیت و امکانات نمایشگاه شهرآفتاب گفت: وجود برخی نقصانها در مجموعه نمایشگاه‌های مشابه مانند راههای دسترسی، ترافیکT پارکینگ، تاسیسات برقی و تهویه، شرایط نامناسب سالنها و… به درستی در ساخت نمایشگاه بین المللی شهرآفتاب مورد توجه قرار گرفته است و به عنوان نقاط قوت در شهرآفتاب خودنمایی می‌کند. به طور مثال وجود مقدار قابل توجه برق با توجه به فضای نمایشگاهی، ظرفیت بسیار بالایی را ایجاد کرده است و یا فضاهای اداری و خدماتی از دیگر نقاط مثبت شهرآفتاب است به طوریکه به نظر می رسد به اندازه فضای نمایشگاهی، فضا برای سرویس و خدمات نمایشگاهی وجود دارد و این یک دارایی بزرگ برای شهرآفتاب است.

رئیس خانه صنعت تهران افزود: امکانات ارتباطی شهرآفتاب از جمله مترو و یا فضاهای پارکینگ و سادگی دسترسی ها از شهرآفتاب یک موقعیت بی نظیر ایجاد کرده است.

مرتضوی با بیان اینکه برای ادامه همکاری ها باید برنامه مشخصی داشته باشیم،خاطر نشان کرد: برگزاری نمایشگاه “ساخت ایران برای صادرات” اولین رونمایی بزرگ از همکاری مشترک کنفدراسیون صادراتی ایران و اتاق بازرگانی ایران با شهرآفتاب خواهد بود. که هدف از آن زمینه سازی برای ایجاد پایانه های صادراتی در این مجموعه است. و توجه جدی به امر صادرات غیر نفتی با همکاری شرکتهای معتبر صادرکننده می باشد.

رئیس خانه صنعت تهران ادامه داد: یکی از آرزوهای ما این بوده که یک نمایشگاه تخصصی صادراتی با رویکرد بر ساخت ایران برگزار کنیم و امیدواریم و با همکاری انجمن های تخصصی صادراتی می توانیم برنامه ریزی های لازم برای برگزاری این رویداد داشته باشیم.

مرتضوی در پایان با اشاره به مزیت های رقابتی شهرآفتاب گفت: دیدگاه‌های متعالی و کلانی در شهرداری تهران و مدیریت مجموعه شهرآفتاب وجود دارد که مبتنی بر ارائه خدمات هرچه بیشتر و مطلوبتر با کمترین هزینه های ممکن به بخش تولید و تجارت و در راستای توسعه صادرات غیر نفتی به عنوان یکی از راهکارهای جدی کشور برای شکوفایی اقتصادی است. بنابراین ما بطور جدی به دنبال ایجاد شرایط مناسب و تعادل هرچه بیشتر با این مجموعه جهت نیل به اهداف خواهیم بود.

يکشنبه 25/3/1399 - 16:42
ایرانگردی


در پی طرح برخی ابهامات و پیام های دریافتی مشتریان در رسانه ها و سامانه های ارتباطی بانک ملت، این بانک توضیحاتی را به منظور شفاف سازی و آگاهی متقاضیان فروش سهام عدالت ارایه کرد.
 
 

به گزارش روابط عمومی بانک ملت، این بانک همگام با اجرای برنامه‌های دولت محترم و هم زمان با آغاز طرح فروش سهام عدالت، از ششم خرداد ماه سال جاری، از طریق ۸درگاه حضوری و غیرحضوری خود درخواست سفارش فروش سهام عدالت مشتریان گرامی را دریافت کرده است.
براین اساس و با توجه به این که عملیات فروش سهام باید توسط نهادهای ذیربط در بازار سرمایه صورت پذیرد، بنابراین درخواست های جمع آوری شده از طریق "شرکت کارگزاری بانک ملت"جهت فروش، به شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار(سمات) ارسال می شوند.
در این خصوص بانک ملت صرفاً عملیات جمع‌آوری درخواست های فروش سهام عدالت را عهده دار است و اطلاعات و جزئیات این فرآیند از قبیل نحوه و زمان فروش سهام، تعداد و مبلغ سهام فروش رفته، همچنین پرتفوی مشتریان صرفاً در اختیار شرکت سمات است.
شایان ذکر است، عصرگاه روز چهارشنبه ۲۱ خرداد ماه ۹۹نخستین فایل حاوی اطلاعات بخشی از سهام عدالت فروخته شده ۴۲هزار و ۸۷۹سهام دار به ارزش حدود ۶۸میلیارد ریال از شرکت سمات و از طریق کارگزاری بانک ملت دریافت شد و به منظور تکریم مشتریان محترم بانک، برنامه‌ریزی لازم برای واریز وجوه با قید فوریت در دستور کار سایر واحدهای ذیربط به شرح ذیل قرار گرفت:
۱- ارزیابی اطلاعات دریافتی از شرکت سمات از نظر اصالت کد ملی مشتریان
۲- ارزیابی اطلاعات دریافتی از شرکت سمات از نظر صحت و اعتبار کد شبای حساب مشتریان
۳- اطمینان از تطبیق کد ملی مشتریان با شبای حساب مربوطه
۴- واریز وجوه به حساب ذینفعان
براساس این گزارش، با توجه به اینکه فروش سهام عدالت مشتریان توسط شرکت سمات به صورت یکجا انجام نشده است، لذا در عصر روز پنج شنبه ۲۲ خرداد ماه ۹۹اولین بخش از وجوه سهام عدالت فروش رفته به حساب مشتریان واریز شد.
روابط عمومی بانک ملت همچنین، مطلب منتشر شده در روز جمعه ۲۳ خرداد در برخی رسانه های غیررسمی، به نقل از یکی از اعضای هیات مدیره این بانک در خصوص واریز مبالغ حاصل از فروش سهام عدالت را تکذیب نموده و از مشتریان و فعالان رسانه می خواهد همچون گذشته، اخبار رسمی و موثق را صرفاً از پایگاه اینترنتی بانک ملت جویا شوند.

يکشنبه 25/3/1399 - 16:38
ایرانگردی




همزمان با ۲۵ خرداد ماه، روز ملی گل و گیاه، شهردار منطقه۱۳ از کاشت بیش ۸ هزار متر مربع انواع گلهای فصلی در میادین، لچکی ها، رفیوژها و بوستان های محدوده خبر داد.
به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۳، مرتضی رحمان زاده با اشاره به اهمیت کاشت نشاء های رنگارنگ فصلی در ایجاد جاذبه بصری زیبا در فضای سبز شهری گفت :  همزمان با فصل بهار و به منظور توسعه، تنوع و بازپیرایی فضای سبز منطقه، انواع گلهای فصلی از جمله جعفری، ناز آفتابی، آهار، آشلانتوس، گازانیا، اطلسی به مساحت هشت هزار متر مربع  و... توسط اداره فضای سبز شهرداری منطقه در قطعات مشخص شده کاشته شد.
 به گفته او اداره فضای سبز منطقه۱۳ ضمن بازبینی و طراحی جدید قطعات مذکور با کاشت گونه های سازگار با شرایط محیطی علی الخصوص خاک و منابع آبی، طراوت و شادابی را به فضاهای شهری بخشید.
شهردار منطقه۱۳، انتخاب و کاشت گونه های زینتی گیاهی در محدوده منطقه را از اولویت های کاری اداره فضای سبز  برشمرد و افزود : این اقدام در ایجاد جذابیت های بصری چشم نواز برای شهروندان موثر بوده  و در دستور کار عوامل اجرایی فضای سبز قرار دارد.
 گفتنی است  کاشت انواع نشای گلهای فصلی که از فصل بهار آغاز شده با تکمیل قطعات کاشت تا انتهای خرداد ماه ادامه دارد.

يکشنبه 25/3/1399 - 16:37
ایرانگردی

 

معاون اجتماعی شهرداری تهران با اشاره به ابلاغ بخشنامه مقابله با به کارگیری کودکان در فرایند جمع آوری پسماند توسط شهردار تهران در روز جهانی مقابله با کار کودک، از شهروندان تهرانی خواست نسبت به این پدیده بی تفاوت نبوده و با گزارش موارد مشاهده شده به سامانه 137 نقش خود را در جلوگیری از سوء استفاده از کودکان ایفا کنند.

به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، دکتر محمدرضا جوادی یگانه با اشاره به اینکه موضوع کارکودکان، موضوعی پیچیده و چند بعدی است، گفت: طی سال های گذشته اقدامات بسیاری در این حوزه انجام شده اما متاسفانه موفق نبوده و به مرور به همراه دستفروشی و تکدی گری افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه بخشی از مسئله کارکودکان در ذیل پدیده کلی فقر تلقی می شود، افزود: فقر شهری که در این سال ها افزایش یافته، خانواده ها را مجبور کرده تا کودکان را برای دستفروشی و تکدی گری به خیابان‌ها بفرستند و از تحصیل بازبمانند.


معاون شهردار تهران اظهار کرد: شهرداری تهران تلاش دارد درمورد این مسئله نگاه تک بعدی نداشته و به زیست انسانی شهر نیز توجه داشته باشد، براین اساس با طرحهای جمع‌آوری کودکان موافق نیست. به اعتقاد ما باید با بکارگیرنده کودک برخورد کرد و مقابله با کار کودک را از سخت ترین اشکال آن آغاز کرد.


اکثر زباله گردها کودکان افغانستانی هستند.

وی با بیان اینکه شهرداری تهران طی سال گذشته درحوزه کودکان زباله‌گرد اقداماتی را انجام داده است، عنوان کرد: کودکان زباله گرد اکثراً از اتباع افغانستان بوده که به صورت خانوادگی در گاراژ ها و گودهای تهران ساکن هستند و معمولاً در اواسط روز در قسمت های مشخصی از شهر تقسیم شده و هر کدام از این گروه‌ها پسماند خشک را از سطل های زباله جمع‌آوری کرده و نیمه شب در خودروهای سرپوشیده به گاراژها انتقال می‌دهند. این کودکان صبح روز بعد زباله های خشک جمع آوری شده را تفکیک کرده و می فروشند.


وی با اشاره به اینکه گودها و گارژها از محدوده شهرداری تهران خارج هستند، گفت : طبق قراردادی که شهرداری تهران با پیمان کاران پسماند خشک منعقد می کند، پیمانکاران مظف هستند ماشین های ملودی دار و غرفه های بازیافت داشته باشند و حق استفاده از کارگر غیرمجاز و کودکان زیر ۱۸ سال را ندارند اما به صورت غیررسمی کودکان را به کار می گیرند.


زباله گردی پیامد جاذبه ثروت 50 هزار سطل زباله!


معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، با تاکید بر اینکه زباله گردی کودکان با دستفروشی متفاوت است، عنوان کرد: بروز این پدیده از پیامدهای ناخواسته و پیش بینی نشده تصمیم درستی است که در گذشته برای استقرار ۵۰ هزار مخزن زباله صورت گرفته و با توجه به اینکه از زباله به عنوان طلای کثیف یاد می شود و ثروتی که در داخل این سطل های زباله وجود دارد، شغل هایی مانند زباله گردی به وجود آمده است.

 

شهرداران مناطق مسئول برخورد با پیمانکاران متخلف حوزه پسماندخشک هستند


جوادی یگانه تصریح کرد: براساس جلسات متعدد برگزار شده با مدیرکل دفتر شهردار، معاون خدمات شهری شهردار، مدیرعامل سازمان پسماند، مدیرعامل زیباسازی، شهرداران مناطق، ذی نفعان و بازدید از گودها و صحبت با کودکان زباله گرد و پیمانکاران، به این نتیجه رسیدیم که از این پس شهرداران مناطق مسئول برخورد با پیمانکارانی هستند که در محدوده آنها اقدام به بکارگیری کودکان زیر ۱۸ سال در حوزه تفکیک پسماند (زباله گردی) می کنند. بر این اساس سازمان بازرسی شهرداری نیز گزارش مردمی دریافتی از طریق سامانه ۱۳۷ را به صورت گزارش های منظم رائه داده و در ارزیابی مناطق لحاظ می شود.


معاون شهردار تهران با اشاره به اینکه تمام سطل های زباله سطح شهر دارای بارکد مخصوص هستند، از مردم خواست که در صورت مشاهده فعالیت کودکان زباله گرد در سطح شهر تهران، موارد را به سامانه ۱۳۷ اطلاع رسانی کنند و مطمئن باشند که با پیمانکاران متخلف برخورد می شود، چراکه این پدیده حاصل سوء استفاده برخی از افراد است.

حمایت اجتماعی شهرداری تهران از کودکان زباله گرد

معاون شهردار تهران با بیان اینکه معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران موظف به ارائه خدمات اجتماعی و حمایتی به کودکان منع شده از زباله‌گردی، شده است، عنوان کرد: بر اساس هماهنگی با وزارت رفاه کودکانی که در مراکز پرتو آموزش می بینند از نهضت سوادآموزی گواهی رسمی دریافت کنند. همچنین تلاش داریم با همکاری سمن های فعال در حوزه کار کودکان به کودکان منع شده از کار در کنار خانواده شان خدمات اجتماعی و حمایتی ارائه کنیم.



عدم برخورد با کودکان زباله گرد؛ کودکان قربانی هستند


وی با اشاره به تاکید براینکه با اجرای این طرح به هیچ عنوان برخوردی با کودک نخواهد شد، گفت: کودک زباله گرد در این پروسه مجرم نیست، بلکه یک قربانی است که در فضای ایجاد شده برای سوءاستفاده به کار گرفته شده است، هدف ما حذف فضای سوء و برخورد با متخلفان اصلی است.

يکشنبه 25/3/1399 - 16:37
ایرانگردی

 

 

 در نخستین همایش مدیران برتر شهر ارتباطی تهران با حضور شهردار تهران، مدیران برتر ارتباطی شهر تقدیر شدند که حوزه اجتماعی و فرهنگی شهر تهران بیشترین میزان تقدیر را داشت. از جمله زینب نصیری مدیرکل سلامت شهرداری تهران از میان روسای ادارات کل و سازمان ها تندیس طلایی، زهرا بهروزآذر مدیرکل امور بانوان، مجتبی دانشور مدیرکل آموزش های شهروندی و سیدمالک حسینی مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی لوح تقدیر دریافت کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، این همایش عصر روز شنبه، ۲۴ خرداد در سالن همایش های باغ موزه دفاع مقدس با حضور شهردار تهران، معاونین، برخی اعضای شورای شهر و مدیران کل روابط عمومی شهرداری تهران برگزار شد.

نظر مردم متمایزکننده عملکرد مدیریت شهری است

محمدرضا جوادی یگانه معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران به عنوان یکی از سخنرانان مراسم، با بیان اینکه آنچه مدیریت شهری را متمایز می کند مردم و نظر آنان است، گفت: شهرداری تهران پیشانی ارتباط با مردم است و این موضوع را می‌توان از میزان ارتباط مردم با شهرداری در روز سنجید.

وی ادامه داد: ارتباط با مردم و گفتگو با مردم همه هدف این همایش و مراسم بوده و بخشی از این با شفافیت عملکرد‌ها محقق می‌شود.

جوادی یگانه خاطرنشان کرد: بخش دیگر این مهم با حرف زدن با مردم محقق می‌شود. امروز با مردم صحبت کردن نکته مهمی است که کمتر در این سال‌ها به سراغ آن رفته ایم.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهردار تهران افزود: ما از مردم ایده می‌گیریم از آن‌ها نظرسنجی می‌کنیم، اما هنوز با مردم حرف نزده ایم. در زمان شیوع کرونا دیدیم که می‌شود ارتباطات را مجازی کرد و می‌توان بخشی از همین صحبت کردن با مردم را از همین طریق پیش برد و تاکید این همایش می‌تواند این باشد که مردم برای ما نقطه هدف باشد.

جوادی یگانه به اجرای برنامه‌ها و پروژه‌های کوچک مقیاس محلی در سال پیش رو اشاره کرد و گفت انتخاب این رویکرد از همین جنس بوده است.

وی ادامه داد: وجه تمایز این دوره از مدیریت شهری با دوره‌های گذشته این است که همگان یعنی همه ذی نفعان شهر در اجرای هر فرآیندی نقش داشته باشند.

يکشنبه 25/3/1399 - 16:22
ایرانگردی




اداره پسماند معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۹ در راستای اجرای طرح کاهش پسماند(کاپ) نسبت به توزیع ۶۴۰۰ مخزن تفکیک زباله تر از خشک در ۶۳ ساختمان شهرداری، سازمان های خدمت رسان و مدارس و آموزش به شهروندان اقدام کرد.
به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۹، رضا مددی معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۹ با اعلام این خبر گفت: اداره پسماند منطقه در راستای اجرای طرح کاهش پسماند(کاپ) پیش از شیوع ویروس کرونا اقداماتی را انجام داده که ازجمله آن می‌توان به اجرای طرح کاپ در ۳۲ ساختمان وابسته به شهرداری منطقه شامل آموزش کاهش و تفکیک پسماند از مبدا به کارکنان، توزیع مخازن تفکیک‌تر از خشک در ادارات به تعداد ۵۹۸ عدد، کدگذاری و نصب لوگوی طرح کاپ بر روی مخازن، نصب پوستر آموزشی در آبدارخانه‌ها و ارسال پوستر آموزشی به کارکنان اشاره کرد.

او افزود: در همین راستا در ۱۵ ساختمان سازمان‌های خدمت رسان ازجمله؛ سازمان‌های زمین‌شناسی، هواشناسی، اداره برق، مخابرات و مالیات با ارائه آموزش کاهش و تفکیک پسماند از مبدا و توزیع ۲۰۰مخزن کارتن پلاست و پلاستیکی طرح کاپ اجراشده است.

معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۹ عنوان کرد: اجرای طرح یکشنبه‌ها با زنگ کاپ در ۱۶ مدرسه منطقه با ارائه کارگاه‌های آموزشی کاهش پسماند برای دانش آموزان و معلمین، توزیع ۸۵ مخزن تفکیک و کیسه‌های مخصوص پسماند خشک و توزیع ۲۰۰ بروشور آموزشی اقدام شده است.

مددی همچنین تصریح کرد: آموزش چهره به چهره به شهروندان باهدف کاهش تولید پسماند در منازل مسکونی به‌صورت مستمر و هفتگی به تعداد ۲۰۰ خانوار با توزیع ۵۱۶۶ مخزن کارتن پلاست در سایزهای ۲۰،۴۰،۶۰ و ۱۲۰ لیتری و ۱۵۴ مخزن پلاستیکی در سایزهای ۳۰،۴۰،۲۴۰ لیتری در منازل مسکونی، مجتمع‌ها، مراکز اداری و بهداشتی درمانی، مراکز فرهنگی، آموزشی، مذهبی و اصناف و راسته‌های تجاری به مرحله اجرا درآمدهاست.

او به اجرای طرح محله پاک در منطقه ۹ اشاره کرد و گفت: طرح محله پاک در خیابان اسدالهی سهی شامل آموزش ۱۰۰پلاک آبی با توزیع ۱۰۰مخزن کارتن پلاست ۶۰ لیتری، ۱۰۰ عدد کیسه مشکی، ۱۰۰ عدد کیسه آبی پسماند خشک، ۶۰ عدد بروشور آموزشی در فاز اول انجام شد.

معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۹  به اقدامات اداره پسماند در زمان شیوع ویروس کرونا اشاره کرد و افزود: آموزش به کارکنان در خصوص پیشگیری از ویروس کرونا، تجهیز کارگران به ماسک و دستکش، تجهیز سرویس‌های بهداشتی با مایع ضدعفونی‌کننده و مایع دستشویی، رنگ‌آمیزی، شستشو و ضدعفونی غرفه‌های بازیافت و ماشین‌آلات حمل پسماند خشک از موارد اجرایی بوده است.

مددی با اشاره به دیگر اقدامات انجام‌شده اداره پسماند در اجرای طرح کاپ در سال ۹۹ از ۱۰ اردیبهشت‌ماه بیان کرد:آموزش مجدد برای اجرای طرح کاهش پسماند(کاپ) در ساختمان‌های منطقه و نواحی، سرای محلات، کلینیک‌های فضای سبز، سوله بحران، مرکز فناوری هوشمند شهری، ایستگاه ۳۳ آتش‌نشانی، اسکان کارگری، فرهنگ‌سرای رویش، سازمان‌های خدمت رسان ازجمله؛ سازمان‌های هواشناسی و نقشه‌برداری و زمین‌شناسی، اداره‌های برق رودکی و راهنمایی و رانندگی به‌منظور کنترل و بازبینی مجدد آبدارخانه‌ها و رعایت کدگذاری، پوستر آموزشی و نصب نشان‌واره‌ی طرح کاپ بر روی ۸۰ مخزن کارتن پلاست و ۸ مخزن پلاستیکی تحویلی به سازمان‌ها به همراه بازگشایی ایستگاه و غرف های بازیافت و نصب ساعات کاری بر روی آن‌ها از اقدامات اخیر در منطقه ۹ بوده است.

يکشنبه 25/3/1399 - 14:49
ایرانگردی



شهردار تهران تکمیل خطوط ۶ و ۷ مترو را در اولویت پروژه های شهرداری تهران اعلام کرد و گفت: تکمیل خطوط مترو تاثیر زیادی بر ترافیک و آلودگی شهر دارند.
به گزارش شهر، پیروز حناچی، شهردار تهران به همراه سیدمناف هاشمی، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری در بازدید از خط ۶ متروی تهران از ایستگاه اشرفی اصفهانی وارد تونل مترو شدند و با قطار مترو به ایستگاه مرزداران رفتند.
شهردار تهران در ادامه خطاب با پیمانکاران خط ۶ مترو گفت: شرایط اقتصادی کشور سخت شده ولی نمی توان به این بهانه کارها را متوقف کرد و دست از فعالیت کشید. متروی تهران یک پروژه بزرگ ملی است و نباید آن را در مقیاس محلی دید. 
او افزود: در نظرسنجی که از شهروندان تهران به عمل آمد آنها ترافیک و آلودگی هوا را دو مشکل اصلی تهران عنوان کردند و توسعه مترو می تواند این دو مشکل را در تهران به حداقل برساند. حناچی از مدیران مترو خواست با دعوت از هیات دولت برای بازدید از خطوط در حال ساخت مترو، آنها را با این پروژه عظیم و تاثیر آن بر رفاه مردم آشنا کنند و ادامه داد: هم اکنون برخی مناطق مثل ۲۲ از نظر دسترسی های ناوگان حمل و نقل عمومی شرایط خوبی ندارند و لازم است که این خطوط برای تسهیل تردد همشهریان در این مناطق هر چه زودتر به بهره برداری برسد. 
حناچی در ادامه گفت: خط ۶ یکی از طولانی ترین خطوط تهران است و از دولت آباد تا سولوقون می رود و از پنج منطقه بزرگ تهران عبور می کند. این خط با هفت خط دیگر مترو تلاقی دارد که نقش عمده ای در جابجایی مسافران دارد و دایره خطوط مترو را تکمیل می کند. اما برای بهره برداری از این خط مشکلات مالی برای تامین تجهیزات وجود دارد.

يکشنبه 25/3/1399 - 14:41
ایرانگردی

 

 

با هدف استفاده از انرژی های نو و تجدید پذیر، بهره مندی از انرژی های پایدار، اصلاح الگوی مصرف و كاهش هزینه ها، بوستان های منطقه سه به آبگرمکن خورشیدی تجهیز شدند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه سه، به گفته ی عباس فخارمنش معاون خدمات شهری و محیط زیست، به منظور کاهش آلاینده های زیست محیطی و استفاده بهینه از انرژیهای تجدید پذیر، نصب آبگرمکن های خورشیدی در سرویس های بهداشتی به عنوان یکی از طرح های زیست محیطی اجرا شد.

وی درخصوص بهره گیری از انرژی های تجدید پذیر در بوستان ها تاکید کرد و اذعان نمود: سرویس های بهداشتی تمامی 99 بوستان این منطقه به آبگرمکن خورشیدی تجهیز شده اند.

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه سه اظهار داشت: مزیت نصب سیستم گرمایشی خورشیدی، گرم شدن آب در سرویس های بهداشتی تا دمای 75 درجه با استفاده از انرژی خورشیدی است.

فخارمنش، انرژی خورشیدی را یکی از منابع تامین انرژی رایگان دانست که سبب کاهش و صرفه جویی 80 درصدی در مصرف سوخت می شود.

آبگرمکنهای خورشیدی در مواقعی که نور خورشید کم است با استفاده از انرژی برق نیز کار کرده و المنت های موجود آب گرم مورد نیاز را تامین میکند

يکشنبه 25/3/1399 - 14:30
ایرانگردی


با هدف ایجاد ایمنی و رفع نقص در ساختمان‎های منطقه 5، جلسه هم اندیشی شهرداری منطقه 5 و اعضای ستاد معاینه فنی کشور برگزار شد .
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 5 ، شهردار منطقه گفت : در منطقه 5 ساختمان‌هایی با قدمت بالا وجود دارد ، اخذ تاییدیه ایمنی و فنی برای ایجاد آرامش در ساختمانهای منطقه ، مخصوصا ساختمان‌های قدیمی ضرورت دارد .
فریدون حیدری افزود : آشنایی سازندگان ما با تجربه ستاد معاینه فنی کشور در بررسی و رفع نقص ساختمانها مهم است .
او گفت : موضوع سنجش ایمنی ساختمان از این نظر مهم است که با رفع نقاط ضعف ساختمان به طول عمر آنها افزوده می‌شود.
حیدری در ادامه اظهار داشت : علاوه بر ساختمان‌هایی که در شهرداری منطقه 5 وجود دارد ، مراکز عمومی نیز هست که پر رفت و آمد است و نیاز به توجه بیشتری دارد .
او ادامه داد : منطقه 5 از نظر معابر و ساختمان‌ها دارای بافت جوانی است اما در بخش هایی نیز دارای بافت فرسوده و قدیمی است که مشکلاتی را برای مردم و منطقه ایجاد کرده است .
شهردار منطقه 5 گفت : امیدوارم با شناسایی ساختمان‌های خاص و راهکارهایی که برای رفع معایب آنها به کار گرفته می‌شود ، به مقطعی برسیم تا بتوانیم بگوییم منطقه 5 یکی از ایمن ترین مناطق تهران است .
در این جلسه مدیر عامل ستاد معاینه فنی ساختمان کشورگفت : هدف ما صیانت از ساختمان‌های در حال بهره‌برداری است .
فرنام خجسته فر افزود : مرکز معاینه فنی ساختمان کشور با هدف ارتقاء ایمنی ساختمان‌ها کار خود را آغاز کرده و نزدیک به 4 سال است در سراسر کشور فعالیت مستمر دارد .
او با بیان اینکه در فاز اول معاینه فنی ساختمان‌های دولتی با هماهنگی‌های دستگاه‌های مربوطه را شروع کردیم ، گفت : ارزیابی و سنجش ساختمان‌های عمومی ، مدارس ، بیمارستان‌ها ، ساختمان‌های مسکونی و تجاری در فاز بعدی صورت می پذیرد .
خجسته فر اظهار داشت : قطعا این ارزیابی ها کمک می‌کند از خطراتی که در کمین ساختمانها وجود دارد پیشگیری و به سمت ایمن سازی حرکت کنیم .
او افزود : قطعا در این راستا ، شهرداری‌ها بازوان اجرایی توانمندی هستند و ثمره این همکاری به نفع مردم و سرمایه های ملی خواهد بود .

يکشنبه 25/3/1399 - 14:27
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته