• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1270روز قبل
ایرانگردی


 
 
 

 
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با اشاره به اقدامات این سازمان در مقابله با انتشار ویروس کرونا در میادین و بازارهای میوه و تره بار، گفت: مشارکت و همراهی شهروندان، شرط لازم و ضروری برای موفقیت در مقابله با بیماری کووید 19 است. 
 


به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ سید سعید راد با تاکید بر ضد عفونی کردن روزانه و مستمر میادین میوه و تره بار و کنترل دمای بدن کارگران این مراکز، افزود: با تمام دشواری‌های موجود، در کنترل گسترش ویروس کرونا در بین کارکنان و کارگران میادین و بازارهای میوه و تره بار، موفق بوده‌ایم و این روند را با جدیت و دقت ادامه خواهیم داد.
وی به موضوع حضور روزانه انبوه شهروندان در میادین میوه و تره بار برای خرید ارزاق و مایحتاج مورد نیاز خود، اشاره و اظهار کرد: اگر چه کارگران غرفه‌ها با ماسک و دستکش برای کمک به مراجعه‌کنندگان حضور دارند، اما با توجه به اینکه عموماً مشتریان تمایل دارند خودشان محصولات مورد نظرشان را دستچین کنند، به آنها توصیه می‌کنیم حتماً با ماسک و دستکش در این مراکز حضور یابند.
راد با اشاره به اینکه توصیه‌های بهداشتی از طریق بنرها و پوسترهای آموزشی و نیز با استفاده از سیستم‌ صوتی در میادین میوه و تره بار، به طور مرتب به شهروندان یادآوری و تاکید می‌شود، تصریح کرد: با وجود آنکه سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران به منظور رعایت فاصله‌گذاری، نسبت به خط‌کشی و علامت‌گذاری میادین میوه و تره بار اقدام کرده، اما تحقق این امر نیازمند همکاری مراجعه‌کنندگان است.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با تاکید بر رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی ستاد ملی مقابله با کرونا در میادین میوه و تره بار، خاطرنشان کرد: امیدواریم با همراهی بیش از پیش شهروندان در رعایت نکات بهداشتی و استفاده از ماسک و دستکش و حفظ فاصله فیزیکی با کمترین آسیب از پاندمی کرونا عبور کنیم.
گفتنی است، سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران از آغاز ورود ویروس کرونا در کشورمان تا کنون، بر اساس دستورالعمل‌های بهداشتی، ضمن کنترل دمای بدن کارگران و الزام آنها به استفاده از ماسک و دستکش با جداسازی توزین‌کنندگان و صندوقداران و نیز ضد عفونی کردن مستمر و روزانه میادین میوه و تره بار، همه توان خود را برای مقابله با شیوع ویروس کرونا به کار گرفته است.

دوشنبه 26/3/1399 - 15:21
ایرانگردی



شهردار منطقه ۱۳ از اجرای عملیات تراش و روکش آسفالت بزرگراه شهید یاسینی به وسعت ۱۶۰ هزار متر مربع خبر داد.
به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۳، مرتضی رحمان زاده  با بیان اینکه عملیات تراش و روکش آسفالت بزرگراه شهید یاسینی همزمان در دو سوی آن آغاز شده و تا پایان آبان ماه و پیش از شروع بارندگی ها به پایان می رسد، افزود : در این طرح زیر سازی اساسی با بتن مقاوم صورت می گیرد تا شهروندان با سهولت بیشتری تردد کنند.
به گفته او پروژه تراش و روکش آسفالت در بزرگراه شهید یاسینی در  راستای درخواست های مردمی  آغاز شده است.
شهردار منطقه ۱۳ گفت:این طرح در وسعت حدود ۸ کیلومترطول  در عرض ۲۰ متر وسعت و انجام آن تا ماه های آبان و آذر ادامه می یابد.
او اضافه کرد: اولویت بندی شهرداری منطقه ۱۳ برای اجرای پروژه های عمرانی  بر اساس اولویت محله ها و خواست شهروندان است که در جلسه های مختلف از طریق شورایاران و بازدید های میدانی مطرح می شود.

دوشنبه 26/3/1399 - 15:18
ایرانگردی


سازمان زیباسازی شهر تهران با هدف رشد و شکوفایی صنعت تبلیغات اولین جشنواره و نمایشگاه تخصصی تبلیغات محیطی ایران را در شهریورماه برگزار می کند.

 
 
 
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان زیباسازی شهر تهران؛ تبلیغات نقش بسیار مهمی در حمایت از تولید ملی، افزایش کیفیت تولیدات، تغییر نگرش و رویکرد افکار عمومی، ایجاد گفتمان مصرف کالای داخلی، فراهم آوردن بستر افزایش صادرات کالا و خدمات و کاهش و کنترل تأثیر تحریم‏های اقتصادی دارد به همین دلیل با حضور جمعی از مسوولان شهری و کشوری از پوستر جشنواره و نمایشگاه تخصصی تبلیغات محیطی ایران (تما) رونمایی شد.
سازمان زیباسازی شهر تهران با هدف رشد و شکوفایی صنعت تبلیغات اولین جشنواره و نمایشگاه تخصصی تبلیغات محیطی ایران را در شهریورماه برگزار می کند.
با حمایت سازمان زیباسازی شهرداری تهران و دفتر تبلیغات و اطلاع‏ رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نخستین جشنواره و نمایشگاه بین‏ المللی تخصصی تبلیغات محیطی برگزار می شود.
در مراسم رونمایی از پوستر جشنواره و نمایشگاه تخصصی تبلیغات محیطی ایران (تما) فرزام معاون تبلیغات و درآمد سازمان زیباسازی شهر تهران، آرزو آقامحمدی مدیرعامل شرکت چهار فصل و برگزار کننده این نمایشگاه، جنانی دبیر کمیته علمی جشنواره، احمد روستا استاد دانشگاه شهید بهشتی، احمد مسجدجامعی عضو شورای شهر تهران، قره داغی معاون امور موسسات و کانون های تبلیغاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی دیگر از مسوولان شهری و کشوری هم حضور داشتند.

دوشنبه 26/3/1399 - 15:15
ایرانگردی




 روزانه در تهران ۷ هزار تن پسماند عادی، ۱۰۰ تن پسماند پزشکی و ۳۵ هزار تن نخاله جمع آوری می شود.
صدرالدین علیپور،  مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهر تهران در مراسم آغاز اجرای طرح کاپ گفت: اقدامات شهرداری تهران در حوزه پسماند منطبق با اقدامات بین المللی است و تلاش شده تا چیزی که به عنوان پسماند دفن می شود  کاهش یابد. روزانه هفت هزار تن پسماند عادی، ۱۰۰ تن پسماند پزشکی و ۳۵ هزار تن نخاله جمع آوری می شود و ۱۸ هزار کارگر در این حوزه مشغول کار هستند، از سوی دیگر ۵۵ هزار مخزن پسماند در شهر تهران مستقر شده و ۴۵۰ غرفه بازیافت هم در شهر تهران فعال است.  
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند بیان کرد: اکنون مدل ذخیره سازی زباله مشکلاتی دارد که از جمله آن می‌توان به جمع آوری ۲۴ ساعته که هزینه را بالا می‌برد، زباله‌گردی، معضل شیرابه و در نهایت آراد کوه می توان اشاره کرد.
او افزود: باید سهم تفکیک زباله برای اجرای طرح کاپ بالا رفته و متناظر آن هم میزان استخراج انرژی از پسماند تولید شده بالا برود. طرح کاپ شش محور اصلی دارد که نخستین مورد آن تغییر فرمت مخزن گذاری ها برای جمع آوری زباله است. اکنون ۱۱ ایستگاه میانی در تهران وجود دارد که برای ساکنین اطراف آن تولید بو و شیرابه کرده اند. برای حل این مشکل به سراغ طرح ام ار آف رفتیم که هم تفکیک حداکثری انجام می دهد و هم شیرابه ناشی از آن بازیافت می شود.  قرار است این ام ار آف ها در  چهار پهنه در شهر تهران مستقر شوند که باعث از میان برداشتن ایستگاه های میانی می شوند.
او درباره آرادکوه بیان کرد: در اراد کوه یک زباله‌سوز با ظرفیت ۶۰۰ تن اضافه می‌شود که برای آن دسته از زباله‌ها که قابلیت کمپوست ندارند استفاده می شود.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران درباره جزییات طرح کاپ بیان کرد:براساس این طرح، دو هزار و ۳۰۰ خودروی رفت و روب به سیستم ردیاب مجهز و ساعت شروع و پایان کار و نحوه فعالیت آن‌ها در سطح شهر به طور مداوم کنترل و رصد می شود و روزانه اطلاعات بیش از ۱۴ هزار کارگر از طریق ثبت چهره در زمان ورود و خروج به طور هوشمند ضبط می شود.

او افزود: اپلیکیشن‌های (به زی) و (جارو) طوری  طراحی شدند که شهروندان با نصب آن‌ها روی تلفن‌های همراه و ثبت نام در سامانه، می‌توانند زمان و مکان موردنظرشان برای تحویل دادن پسماندهای خشک را اعلام کنند. از امروز  در مناطق ۲۲، ۲۱، ۱۶ و ۶ شاهد اجرای پایلوت طرح کاپ و نصب مخازن جداگانه پسماند خشک و تر خواهیم بود.

دوشنبه 26/3/1399 - 15:5
ایرانگردی




 طرح کاهش پسماند (کاپ) تنها یکی از ابعاد «شهر هوشمند» است که شهرداری تهران برای اجرای آن نیازمند افزایش مشارکت شهروندان است. پیامدهای اجرای این طرح نه تنها در شهر تهران بلکه در ابعاد حاکمیتی تاثیراتی خواهد داشت.
به گزارش شهر، پیروز حناچی، شهردار تهران دوشنبه-۲۶ خرداد- در آیین رونمایی از سامانه صورت وضعیت الکترونیکی، اپلیکیشن جمع آوری پسماند خشک و آغاز اجرای طرح کاپ، مساله پسماند را موضوع بسیار مهمی دانست که ابعاد حاکمیتی آن از ابعاد محلی فراتر است.

حناچی گفت: اجرای طرح کاپ مرحله اول مطالعاتی است که درباره مدیریت یکپارچه، و فراگیر پسماند در تهران داشتیم، کلید واژه مهم این برنامه تلاش برای جلب نظر و همکاری مردم است؛ اگر موفق شویم مردم را همراه کنیم تحول عظیمی در مدیریت پسماند رخ می دهد.

او هدف از اجرای این برنامه را حرکت به سمت استانداردسازی مدیریت پسماند در تهران معرفی کرد و افزود: ابتدای شروع کار روزانه بیش از هفت هزار تن زباله به سمت آراد کوه حمل می شد، اما با رعایت استانداردهایی در ایستگاه های میانی حجم زباله کم شده و هم اکنون تفکیک از مبدا انجام می شود و این سبب شد که در آراد کوه با حداقل دفن مواجه باشیم.

شهردار تهران نوبت جمع آوری زباله در شهرهای بزرگ جهان را هفته ای یک بار دانست و گفت: این اتفاق هزینه جمع آوری پسماند را نسبت به تهران که جمع آوری شبانه روزی است کاهش می دهد. این در حالی است که بخشی از مشکلات مدیریت پسماند در تهران مربوط به شیوه فعلی جمع آوری است. مخازن فعلی تبعات جبران ناپذیری دارند. این مخازن تبدیل به مکان های حضور موش ها، زباله گردی غیر قانونی و محل ورود کودکان کار است.

به گفته او طرح کاپ در واقع حرکت به سمت تولید زباله کمتر، تولید شیرآبه کمتر و افزایش بازیافت است.

حناچی گفت: در کشورهای  جهان هزینه امحای زباله از شهروندان گرفته می شود که این موضوع نقش موثری در کاهش تولید زباله دارد. تجربه دیگری هم در برلین و وین وجود دارد که مدیریت زباله در اختیار بخش خصوصی نیست با وجود اینکه این کشورها در اوج خصوصی سازی قرار دارند. اما در این بحث، حاکمیتی رفتار می کنند چرا که در این زمینه سوددهی مطرح نیست آنچه اهمیت دارد این است که برنامه ها به درستی انجام شود با این حال حضور استارتاپ ها در طرح کاپ یکی از ویژگی های بارز طرح است که کمک می کند با یک برنامه یکپارچه و هماهنگ فرآیند تحول در مدیریت پسماند از مراکز تولید زباله آغاز شود و تا نقاط انتهایی آن ادامه یابد.

او با بیان اینکه برنامه تهران هوشمند هنوز به درستی معرفی نشده و طرح کاپ تنها بخشی کوچک از آن است، گفت: در زمینه پشتیبانی قانونی ضعف هایی وجود دارد که باید با همکاری دولت رفع می شود. در موضوع تولید برق از پسماند در آراد کوه کار مجدد شروع شده و با ظرفیت دو تا سه مگاوات روزانه تولید می شود.

شهردار تهران با ابراز نارضایتی شهرداری تهران از وضعیت کار کودکان گفت: ما نه فقط در حوزه پسماند بلکه در تمامی فضاها از کار کودک جلوگیری می کنیم و تلاشمان بر این است که کار کودک به حداقل برسد. پیمانکاران همکار شهرداری در این زمینه اخطار جدی گرفته اند و اگر از کودک استفاده کنند با آنها برخورد جدی می شود.

حناچی همچنین بر ضرورت بهره مندی از ظرفیت صندوق محیط زیست برای بازیافت زباله های تخصصی مانند لوازم الکترونیک در آرادکوه تاکید کرد و گفت: در طرح کاپ نگاه کاهش پسماند وجود دارد که باید بین مردم به فرهنگ عمومی رایج تبدیل شد تا شهر قابل زیست شود و شرایط برای نسل های بعدی بهتر شود.

دوشنبه 26/3/1399 - 15:3
ایرانگردی


تندیس نقره ای و لوح سپاس دومین دوره جایزه ملی حسابرسی داخلی از سوی دبیر انجمن حسابرسی داخلی ایران به مدیرعامل بانک ملت اهدا شد.
 
 

به گزارش روابط عمومی بانک ملت، این بانک در ارزیابی هیات داوران دومین دوره جایزه ملی حسابرسی داخلی که بر اساس رهنمودهای انجمن بین المللی حسابرسان داخلی طراحی شده است، با کسب امتیاز ۸۲۰ از ۱۰۰۰ موفق به کسب تندیس نقره ای در سطح آغازین( زیرساختی)، نهادینه سازی در استقرار نظام حسابرسی داخلی و تثبیت جایگاه سازمانی شد.
دکتر محمد بیگدلی، مدیرعامل بانک ملت در این مراسم که با حضور اعضای هیات مدیره بانک و همچنین انجمن حسابرسی داخلی ایران برپا شد، با ابراز خرسندی از دریافت این جایزه در نخستین حضور بانک ملت در ارزیابی جایزه ملی حسابرسی داخلی، اظهار داشت: کسب امتیاز خوب و دریافت این جایزه، حاصل تلاش و فعالیت نظارتی و کنترلی دست اندرکاران مدیریت حسابرسی داخلی است.
وی کمیته حسابرسی داخلی را از ارکان حاکمیت شرکتی خواند و افزود: حسابرسی داخلی، ابزار کنترلی و نظارتی هیات مدیره بر فعالیت های بانک محسوب می شود و این اطمینان را به هیات مدیره می دهد که فعالیت های انجام شده بر مبنای استانداردهای حسابرسی است.
به گفته دکتر بیگدلی، هرچه حسابرسی داخلی بهتر عمل کند، کنترل ها و نظارت ها را افزایش دهد و استانداردها را بیشتر رعایت کند، هیات مدیره مطمئن تر خواهد شد که به اهدافی که بر مبنای خواسته سهامداران طراحی شده است، دست پیدا خواهد کرد.
وی با بیان این نکته که حسابرسی داخلی پس از خصوصی سازی بانک ملت و زیر نظر یکی از اعضای هیات مدیره، شکل گرفته است، تصریح کرد: این مدیریت از ابتدای کار با قدرت شروع به کار کرد و اقدامات آن قابل اتکا و اطمینان بود.
مدیرعامل بانک ملت تاکید کرد: کسب امتیاز خوب در یک ارزیابی خارج از بانک و دریافت جایزه، نشان داد که اعتماد ما به حسابرسی داخلی، درست بوده و این جایزه نشان دهنده عملکرد خوب و توانمندی بالای
دست اندرکاران مدیریت حسابرسی داخلی در کنترل و نظارت بر عملکرد واحدهای مختلف این بانک است.
وی با اشاره به این نکته که کسب امتیاز ۸۲۰ در نخستین حضور و دریافت تندیس نقره ای ، کار سختی بوده که به خوبی انجام شده است اظهار امیدواری کرد که در دوره جدید، بانک ملت بتواند امتیازهای بالاتر را کسب کند.
دکتر بیگدلی افزود: با توانمندی مجموعه مدیران و کارشناسان حسابرسی داخلی، امکانات بانک و توانمندی و تجربه و تخصص هیات مدیره، دور از انتظار نیست که بانک ملت در دوره های بعد، تندیس طلا را در سطوح بالاتر به دست بیاورد.
دبیر انجمن حسابرسی داخلی ایران:
بانک ملت بالاترین امتیاز را در بین بانک ها کسب کرده است
ترک زاده، دبیر انجمن حسابرسی داخلی ایران نیز در سخنانی با بیان این نکته که بانک ملت در حوزه حسابرسی داخلی بسیار خوب عمل کرده است، امتیاز کسب شده از سوی این بانک را در دومین دوره جایزه ملی حسابرسی داخلی، بالاترین امتیاز در بین بانک های شرکت کننده خواند و اظهار داشت: با اقداماتی که در حوزه نظارت عالیه در بانک ملت انجام شده است، قطعا این بانک در دوره های بعدی موفق به دریافت تندیس طلایی خواهد شد.
وی به عملکرد بسیار موفق بانک ملت در حوزه حسابرسی عملیاتی و حسابرسی فناوری اطلاعات هم اشاره کرد و یادآور شد: هرچه واحد حسابرسی داخلی به عنوان یک دستگاه نظارت عالیه، قوی تر باشد بانک نیز بیشتر به اهداف خود دست پیدا خواهد کرد.
پیمان طوبایی، مدیر حسابرسی داخلی بانک ملت نیز در این جلسه، گزارشی از روند ارزیابی بانک ملت در دومین جایزه ملی حسابرسی داخلی ارائه کرد.

دوشنبه 26/3/1399 - 14:59
ایرانگردی



جلسه کارگروه فنی کمیسیون ماده پنج شهر تهران با حضور اعضـــاء‌ و مهندس نورزاده مدیرکل شهرسازی و طرح های شهری، به مدیریت علی اشراقی رئیس دبیرخانه کمیسیون ماده پنج شهر تهران تشکیل و با احداث هتل هنر ایران واقع در منطقه 11 موافقت شد .
به گزارش روابط عمومی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران، علی اشراقی رئیس دبیرخانه کمیسیون ماده پنج شهر تهران در این باره گفت: در جلسه کارگروه فنی، تقاضای احداث هتل هنر ایران مطرح و پس از توضیحات مشاور تهیه کننده طرح و شهردار منطقه11، موضوع مورد رسیدگی اعضاء قرار گرفت و با توجه به نظرات کارشناسی، طرح فوق با اصلاحاتی به تأیید رسید.
وی افزود: در ادامه این جلسه پس از توضیحات شهردار منطقه 6 با احداث مجتمع اداری بانک تجارت، واقع در این منطقه نیز موافقت شد.
اشراقی در پایان گفت: همچنین با احداث بنای صنعتی و آموزشی واقع در منطقه 21 پس از توضیحات مشاور و شهردار این منطقه موافقت شد.

دوشنبه 26/3/1399 - 14:54
ایرانگردی



معاون شهرسازی و معماری شهرداری منطقه11 تهران در خصوص صدور جواز تخریب و نوسازی ملک قدیمی موسوم به "خانه خیابان ارامنه" گفت: صدور پروانه حسب رأی دیوان عدالت اداری و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی صادر شده است.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه11 تهران، محمد شهرآبادی معاون معماری و شهرسازی منطقه11 گفت: با توجه به شکایت مالک و حسب کارشناسی انجام شده از سوی دیوان عدالت اداری، ملک مورد نظر فاقد ارزش میراثی بوده و با توجه به درخواست مالک و رأی دادنامه قطعی صادره از شعبه 2تجدید نظر دیوان محترم صدور حکم از سوی دیوان عدالت اداری به شماره 9709970955301913 مورخ 11/6/97 و نامه ارسالی از اداره کل میراث فرهنگی ،گردشگری و صنایع دستی استان تهران به شماره 9821267607 مورخ 1/8/98 شهرداری منطقه 11 موظف به اجرای آرای صادره و صدور جواز تخریب و نوسازی شده است که طی آن ملک مذکور فاقد شرایط احراز ثبت در فهرست آثار ملی تشخیص داده شده است.ضمن این که مطابق ماده یک قانون راجع به حفظ آثار ملی آثار صنعتی و ابنیه و اماکنی که تا اختتام سلسله زندیه در مملکت ایران احداث شده جزء آثار ملی محسوب می گردد.
معاون شهرسازی منطقه11 تهران در خصوص صدور جواز تخریب ملک قدیمی واجد ارزش معماری در محله منیریه به نشانی خیابان ولیعصر پل امیربهادر خیابان بشیری افزود: علی رغم تلاش منطقه11 بر حفظ ابنیه تاریخی و واجد ارزش معماری، شهرداری موظف به اجرای حکم صادره از سوی دیوان عدالت اداری است.
شهرآبادی همچنین بیان کرد: درخواستی از سوی مالک در خصوص تقاضای تملک و حفظ بنا توسط شهرداری نداشته ایم و مالک خواهان تخریب و تغییر کاربری ملک بوده است .
او همچنین گفت: امیدواریم با افزایش مسئولیت اجتماعی شهروندان نسبت به حفظ ابنیه تاریخی و واجد ارزش معماری به خصوص بناهای ارزشمند محلات مرکزی تهران بتوانیم گامی موثر در صیانت از این بناها برداشته و نسبت به حفظ هویت معماری گذشتگانمان تلاش کنیم .

دوشنبه 26/3/1399 - 14:52
ایرانگردی


معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه 2 گفت: با اجرای طرح اصلاح هندسی، بخشی از ترافیک بزرگراه جلال آل احمد مرتفع می شود.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه2، امیر حسین حیدر نیا، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه با اشاره به اینکه  منطقه 2 از شبکه بزرگراهی و  شریانی مناسب برخوردار است، افزود: با توجه به اولویت برنامه های منطقه در روانسازی وارتقای ایمنی تردد در معابر شهری، نسبت به شناسایی گره های ترافیکی و نقاط حادثه خیز منطقه اقدام شد.
وی با اشاره به اینکه برخی از تقاطع ها به علت عدم شکل مناسب در شعاع گردش و جهت های حرکتی دارای گره ترافیکی هستند، گفت:بر همین اساس به منظور بازگشایی گره ترافیک و بهبود عبور و مرور،عملیات اصلاح هندسی در تقاطع بزرگراه جلال آل احمد- خیابان آریافر اجرا می شود.
معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه ارتقای  ایمنی تردد و تسهیل دردسترسی محلی در شبکه معابر اصلی و فرعی را از دیگر اهداف طرح اصلاح هندسی  برشمرد وگفت: همزمان با انجام اصلاح هندسی، به منظور روان سازی ترافیك، كاهش زمان توقف و صرفه جویی در مصرف سوخت و كاهش آلودگی هوا ،دوربرگردان غرب به غرب دربزرگراه جلال آل احمد حدفاصل پل یادگار امام (ره) تا خیابان آریافر احداث می شود.
به گفته معاون شهردار منطقه دو تهران با اجرای این طرح بخشی از مشکلات ترافیکی معبر مذکور مرتفع می شود.

دوشنبه 26/3/1399 - 14:49
ایرانگردی

 

معاون حمل و نقل ترافیک منطقه9 از احداث 27کیلومتر مسیر ویژه دوچرخه براساس سند توسعه حمل و نقل پاک در افق 5 ساله در منطقه9 خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه9 فرزاد فرهادیان با اعلام این خبر گفت: در راستای سیاست های مدیریت ارشد شهری در خصوص ایجاد زیرساخت های لازم برای ترغیب شهروندان به استفاده از حمل و نقل پاک و تحقق شعار "تهران شهری برای همه"، مقرر شده تا براساس سند توسعه حمل و نقل پاک در افق 5 ساله 27 کیلومتر مسیر ویژه دوچرخه در منطقه9 احداث شود.
او افزود: در فاز اول اجرای این طرح تاکنون 3 کیلومتر مسیر ویژه دوچرخه در سه محور اصلی بلوار استاد معین به خیابان قزوین و محور سی متری جی در منطقه9 احداث شده است.
معاون حمل و نقل ترافیک منطقه9 عنوان کرد: همچنین به منظور تسهیل در انتقال دوچرخه از عرض سواره رو و تامین ایمنی عبور دوچرخه سواران در مسیرهای ویژه دوچرخه در معابر شریانی، عملیات احداث مسیر ویژه حمل دوچرخه در بخشی از عرض پلکان پل های عابر پیاده واقع در بزرگراه آیت الله سعیدی مقابل شهرک توحید و مقابل پایانه اتوبوس رانی بوتان به طول 60متر انجام شده است.

دوشنبه 26/3/1399 - 14:47
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته