• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1282روز قبل
ایرانگردی


شهردار منطقه۱۳ با اشاره به ظرفیت های زیست محیطی شرق تهران ، از تبدیل بوستان جنگلی سرخه‌حصار به «اکو پارک» خبر داد
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه۱۳ ، مرتضی رحمان زاده ، شهردار منطقه با بیان اینکه تبدیل بوستان جنگلی سرخه حصار به اکو پارک در افق پیش روی حوزه محیط زیست منطقه قرار دارد، افزود : فاز اول اکو پارک سرخه‌حصار با موضوع شناسایی و حفظ تنوع‌زیستی آن آغاز شده است .
وی با اشاره به حیات وحش متنوع بوستان جنگلی سرخه حصار افزود: با توجه به مطالعات صورت گرفته و تجربیات برخی از کشور های جهان ، در نظر داریم مدلی را طراحی کنیم که بعد از یک مطالعه، بتوانیم داخل پارک جنگلی سرخه‌حصار علاوه بر حفظ تنوع‌زیستی و وجودگونه‌های متنوع، شاهد بهره‌برداری شهروندان هم باشیم.
وی ادامه داد: رویکرد ما در این طرح حفظ تنوع‌زیستی پارک و هدایت آن به سمتی است که شهروندان علاوه بر اینکه بتوانند حیات وحش پارک را رؤیت کند، به آن آسیب هم وارد نکنند.
شهردار منطقه۱۳ در خصوص وضعیت این پروژه اضافه کرد: این پروژه اکنون در مرحله دریافت شرح خدمات و رزومه‌نویسی از مشاوران است تا دست‌اندرکاران بتوانند بهترین مشاور و طرح را برای اجرا انتخاب کنند.
رحمان زاده با اشاره به جایگاه بوستان سرخه‌حصار به عنوان ریه تنفسی شرق تهران ادامه داد: اکنون مشاوران طرح‌های پیشنهادی را ارائه می‌دهند و ما با توجه به ویژگی این فضا و وجود حیات وحش متنوعی چون آهو، گراز، قوچ و میش و سنجاب و... و. سعی داریم با حساسیت بیشتری مشاور انتخاب کنیم و کار را پیش ببریم.

شنبه 4/5/1399 - 15:28
ایرانگردی


مدیرعامل بانک ملت اعلام کرد که ارزش بازار این بانک در سال گذشته با رشد ۱۸۰ درصدی، رشدی نزدیک به رشد شاخص کل بورس داشته و نسبت به بازدهی ۱۶۷ درصدی صنعت بانکداری، بازدهی بیشتری را نصیب سهامداران خود کرده است.
 
 

به گزارش روابط عمومی بانک ملت، دکتر محمد بیگدلی در مجمع عمومی عادی سالیانه این بانک برای بررسی عملکرد منتهی به ۲۹ اسفندماه ۹۸ با ابراز تاسف از این که مجمع به دلیل شرایط ناشی از شیوع ویروس کرونا بدون حضور همه سهامداران و به صورت آنلاین برپا شده است، اظهار امیدواری کرد که با ریشه کن شدن این ویروس، مجامع آتی پرشورتر و  با حضور همه سهامداران برگزار شود.
وی در مقایسه عملکرد سهام بانک ملت و مقایسه آن با بازار سرمایه تاکید کرد: درحالی که ارزش شاخص کل بورس در سال گذشته ۱۸۶ درصد و ارزش بازار صنعت بانک ها و موسسات اعتباری، ۱۶۷ درصد رشد کرده، ارزش سهام بانک ملت ۱۸۰ درصد بیشتر شده و از ۱۴۵.۸۵۰ میلیارد ریال در سال ۸۷ به ۴۰۸.۸۵۰ میلیارد ریال در پایان سال ۹۸ افزایش یافته و این شرکت در زمره فعال ترین شرکت های بورسی در شش ماهه دوم سال قرار گرفته است.
مدیرعامل بانک ملت در عین حال از جایگاه نخست بانک ملت در نظام بانکی در شاخص هایی همچون مانده سپرده های جاری ریالی، مانده کل مصارف، سرانه پرسنلی در جذب چهارسپرده، سرانه شعب در جذب سپرده های ریالی و منابع، منابع ارزی و فروش املاک مازاد و سهام خبر داد و با اشاره به تدوین محورهای عملکردی این بانک در راستای تحقق اهداف افق ۱۴۰۰ یادآور شد: از ابتدای سال ۹۷ برنامه های بانک بر اساس این محورها تدوین و تنظیم شده است.
وی در محور سرآمدی در سودآوری پایدار و باکیفیت به مولدسازی دارایی ها، تجهیز بهینه منابع، مدیریت هزینه و افزایش سهم درآمدهای کارمزدی اشاره کرد و افزود: سپرده های ریالی بانک ملت در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷ با رشدی ۲۶ درصدی روبه رو شده در حالی که این رشد در سال ماقبل، ۱۸ درصد بوده است.
به گفته دکتر بیگدلی، با وجود نوسانات شدید نرخ تورم و بازدهی بالای بازارهای موازی، بانک ملت با مدیریت هوشمندانه، علاوه بر حفظ منابع قبلی، بیش از ۴۰۰ هزار میلیارد ریال در سال مالی گذشته، منابع جدید جذب کرده است.
وی با اشاره به رشد ۱۹ درصدی سپرده های هزینه زا و رشد ۴۰ درصدی سپرده های غیرهزینه زا در سال گذشته، این موضوع را نشان دهنده مناسب بودن فرآیندها و بالابودن اعتماد عمومی نسبت به این بانک خواند و تاکید کرد: این درحالی است که بانک ملت بر خلاف برخی از بانک ها، به نرخ های مصوب بانک مرکزی و شورای پول و اعتبار، پایبند بوده است.
دکتر بیگدلی با بیان این نکته که ترکیب سپرده های بانک ملت در سال گذشته، بهینه شده است، ادامه داد: سهم سپرده های غیرهزینه زا از کل سپرده های این بانک از ۲۸ درصد در سال ۹۷ به ۳۲ درصد در سال ۹۸ افزایش یافته است.
وی در عین حال از کاهش ۱.۴۸ درصدی قیمت بهره ای، کاهش ۰.۲۹ درصدی قیمت غیربهره ای و کاهش ۱.۷۷ درصدی قیمت تمام شده پول در بانک ملت در سال مالی ۹۸ خبر داد و اظهار داشت: ساختار و سازماندهی جذب منابع به گونه ای بوده که یکی از باکیفیت ترین منابع نظام بانکی کشور، در اختیار بانک ملت است.
مدیرعامل بانک ملت در محور مولدسازی دارایی ها به کاهش ۷۶ درصدی نسبت دارایی های مازاد به دارایی های ثابت این بانک در سال گذشته اشاره کرد و افزود: روند رو به رشد فروش باعث افزایش سودآوری و در عین حال کاهش نسبت املاک و دارایی های مازاد بانک و برگشت منابع به چرخه تسهیلات در راستای حمایت از تولید شده است ضمن این که با اقدامات انجام شده در زمینه مولدسازی دارایی ها، نسبت دارایی های ثابت بانک از ۵۹ درصد به ۲۶ درصد رسیده و بانک از شمولیت ماده ۱۶ و ۱۷ قانون رفع موانع تولید در بخش املاک خارج شده است.
وی همچنین به رشد ۳۰۷ درصدی مبلغ فروش املاک مازاد و رشد ۶۹۸ درصدی مبلغ فروش سهام متعلق به بانک ملت در سال ۹۸ اشاره کرد و ادامه داد: بانک ملت در این زمینه رتبه نخست را در بین بانک های کشور کسب کرده و از سوی معاون اول رییس جمهوری و وزیر امور اقتصادی و دارایی لوح سپاس هم دریافت کرده است.
دکتر بیگدلی در محور افزایش درآمدهای کارمزدی نیز از رشد ۱۹ درصدی بانک ملت در این بخش خبر داد و گفت: با وجود تحریم ها و حذب برخی از کارمزدهای ناشی از فعالیت های ارزی، مجموع کارمزدهای بانک روند رو به رشدی داشته است.
وی از مدیریت هزینه و درآمد به عنوان محور بعدی سند چشم انداز افق ۱۴۰۰ نام برد و افزود: نرخ موثر جذب منابع بانک ملت در سال گذشته نیم درصد کاهش و نرخ موثر مصارف نیز با بهبود کیفیت اعتباری و اعطای تسهیلات باکیفیت ۱.۲۲ درصد افزایش یافته که این امر باعث افزایش حاشیه سود بانک شده است.
مدیرعامل بانک ملت در محور بهبود اثربخشی اعتباری نیز به افزایش ۴۲ درصدی جمع مصارف ریالی و ارزی اشاره کرد و اظهار داشت: در محور بهره گیری از ظرفیت های ارزی نیز دارایی های ارزی به ۲۴.۹۵۹ میلیون دلار و خالص وضعیت باز ارزی بانک به ۶.۹۵۸ میلیون دلار رسیده است.
به گفته وی، موقعیت مثبت ارزی بانک ملت، یک پتانسیل بالقوه برای بانک محسوب می شود ضمن این که افزایش سرمایه از محل تسعیر ارز شناسایی شده در دستور کار سال جاری بانک قرار دارد.
دکتر بیگدلی در محور تقویت استحکام مالی بانک به رشد ۲۰۶ درصدی حقوق صاحبان سهام اشاره کرد و علت اصلی آن را اضافه شدن مازاد تجدید ارزیابی دارایی های بانک به حقوق صاحبان سهام خواند که به زودی به سرمایه منتقل خواهد شد.
افزایش ۷۳ درصدی کل درآمدها به جز تسعیر، رشد ۴۵ درصدی سود تسعیر، افزایش ۳۷ درصدی هزینه ها، رشد ۴۳ درصدی سود قبل از کسر مالیات و افزایش ۷۹ درصدی سود خالص بانک ملت از دیگر مواردی بود که مدیرعامل در این بخش به آنها اشاره کرد.
وی همچنین در بخش بهبود نسبت های کلیدی عملکرد با اشاره به رشد ۶۴ درصدی خالص تراز عملیاتی، رشد ۳۳ درصدی خالص درآمد کارمزد و افزایش ۱.۱۶۵ درصدی خالص سایر درآمدهای بانک ملت در سال ۹۸ گفت: کاهش نرخ موثر سود پرداختی به سپرده ها و افزایش نرخ موثر مصارف باعث رشد خالص تراز عملیاتی بانک شده است ضمن این که خالص سایر درآمدها به علت فروش سهام شرکت ملی مس و خسارت دادگاه انگلیس بیش از یکهزار درصد رشد داشته است.
مدیرعامل بانک ملت از افزایش نسبت کفایت سرمایه بانک ملت از ۵.۱۹ درصد در سال ۹۷ به ۷.۷۸ درصد در سال ۹۸ خبر داد و یادآور شد: این امر باعث افزایش سرمایه بانک و به تبع آن، امکان اعطای تسهیلات بیشتر شده است.
وی با بیان این نکته که بانک ملت از وضعیت نقدینگی مطلوبی برخوردار است، تاکید کرد: این بانک از سال ۹۶ تاکنون حتی یک روز و یک ریال نیز از منابع بانک مرکزی اضافه برداشت نداشته و راهبر تسهیلات بین بانکی بوده به گونه ای که در میانگین تسهیلات شبانه پرداختی با ۸۰ درصد و در درآمد حاصل از تسهیلات بین بانکی با ۷۶ درصد رشد رو به رو شده است.
دکتر بیگدلی در محور مشارکت در تقویت بخش واقعی اقتصاد در جهت رونق تولید نیز حمایت از تولیدکنندگان داخلی دارای مزیت اقتصادی و حمایت و تامین مالی طرح های ملی را مورد اشاره قرار داد و افزود: مشارکت در طرح های بزرگ و ملی نظیر تامین مالی پالایشگاه ستاره خلیج فارس و پالایشگاه های بزرگ کشور از جمله آبادان، لاوان، شازند، بندرعباس، تهران، تبریز و ...، تامین مالی گازرسانی به مناطق محروم، مشارکت در فازهای ۲۰ تا ۲۴ و ۱۱ پارس جنوبی و ... از جمله اقدامات انجام شده در این زمینه است.
وی توسعه و تعمیق بانکداری دیجیتال را از دیگر محورهای سند چشم انداز افق ۱۴۰۰ خواند و گفت: بانک ملت در این زمینه اقدامات متعددی را انجام داده و موفق به کسب رتبه نخست در همگامی با تحول دیجیتال و ترسیم نقشه راه استقرار بانکداری دیجیتال شده و لوح سپاسی را از معاون اول رییس جمهوری در این زمینه دریافت کرده است.
مدیرعامل بانک ملت به محور چابک سازی و مهندسی مجدد فرآیندها نیز اشاره کرد و استقرار نظام جامع مدیریت فرآیندهای کسب و کار در بخش ریال، ارز و مطالبات، استقرار نظام جامع مدیریت فرآیندهای حوزه مدیریت سپرده، خدمات بانکی و فناوری اطلاعات و ارتباطات، چابک سازی و مهندسی مجدد حوزه های اعتباری و فناوری اطلاعات را از جمله اقدامات در این زمینه برشمرد.
وی در محور مشتری مداری با رویکرد توسعه محصول نیز با اشاره به پیاده سازی سامانه هوشمند تسهیلات فرابانک ( غیرقضاوتی) اظهار داشت: با رونمایی از این سامانه، برای نخستین بار مشتریان می توانند نسبت به ثبت تقاضای تسهیلات خود با ورود به سایت بانک ملت اقدام کنند و در پی آن، سیستم میزان تسهیلات و نوع وثیقه را بدون قضاوت کارمند بانک تعیین خواهد کرد.
به گفته دکتر بیگدلی، این سامانه در شرایط کنونی برای تسهیلات خرد راه اندازی شده است و راه اندازی آن برای سایر بخش ها نیز در دستور کار قرار دارد.
وی در محور تعالی منابع انسانی نیز به تدوین مدل جانشین پروری مدیران، طراحی داشبورد مدیریتی سامانه ارزیابی عملکرد کارکنان صف، پیاده سازی مدیریت دانش در بانک و طراحی و توسعه روش های آموزش دیجیتالی در بستر تلفن همراه اشاره کرد و گفت: بانک ملت در محور ایفای مسوولیت های اجتماعی نیز نسبت به اعطای تسهیلات قرض الحسنه ازدواج، اشتغالزایی، آسیب دیدگان شیوع کرونا، خسارت دیدگان سیل و زلزله و ... اقدام کرده است.
مدیرعامل بانک ملت برنامه های آتی بانک ملت را نیز برشمرد و گفت: پیگیری و ثبت افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها، به جریان انداختن افزایش سرمایه از محل تسعیر ارز سال های ۹۷ و ۹۸، پیگیری اخذ پذیرش و عرضه اولیه سهام شرکت های قابل واگذاری بانک از طریق بورس اوراق بهادار از جمله گروه مالی ملت و شرکت سرمایه گذاری توسعه معین، تشکیل کمیته جهش تولید برای تامین مالی واحدهای تولیدی، حمایت از شرکت های دانش بنیان و کسب و کارهای مولد، ایجاد مزیت رقابتی پایدار در حوزه فناوری اطلاعات و ابزارهای بانکداری الکترونیک، پیاده سازی و بهره برداری از فازهای دوم و سومCoreBanking، توسعه فرابانک و بانکداری دیجیتال،  طراحی معماری مدیریت منابع انسانی هوشمند، مولدسازی دارایی های غیرمولد و پیاده سازی بانکداری اجتماعی از جمله این برنامه ها است که در دستور کار امسال قرار دارد.
به گفته دکتر بیگدلی، پیاده سازی بانکداری اجتماعی با بهره گیری از اطلاعات و علایق مشتریان و شخصی سازی محصولات مطابق خواسته آنان، یک تحول در بانک ایجاد خواهد کرد.
مدیرعامل بانک ملت در مجمع عمومی به طور فوق العاده بانک ملت نیز گزارش توجیهی هیات مدیره را برای افزایش سرمایه از محل مازاد ناشی از تجدید ارزیابی دارایی ها (طبقه زمین و سرقفلی) قرائت کرد و گفت: سرمایه بانک از ۱۳.۱۰۰ میلیارد ریال به ۵۰.۰۰۰ میلیارد ریال از محل های مختلف نظیر آورده نقدی سهامداران، سود انباشته، اندوخته تجدید ارزیابی دارایی های ثابت و سایر اندوخته ها افزایش یافته است.
وی با بیان این نکته که قیمت سهام بانک ملت از ۱۰۰۷ ریال در سال ۹۶ به ۸.۱۷۷ ریال در پایان سال ۹۸ افزایش یافته است، ادامه داد: سود هر سهم بانک نیز در همین مقطع از ۱۱۸ ریال به ۵۰۲ ریال، سود هر سهم گروه از ۱۶۴ ریال به ۹۲۵ ریال و ارزش بازار بانک از ۵۰.۱۵۰ میلیارد ریال به ۴۰۸.۸۵۰ میلیارد ریال رسیده است.
به گفته مدیرعامل بانک ملت، مازاد تجدید ارزیابی ۱.۴۴۴ فقره زمین و سرقفلی به مبلغ ۱۵۷.۰۴۳ میلیارد ریال در این افزایش سرمایه، به سرمایه بانک افزوده می شود.
وی در عین حال بهبود نسبت کفایت سرمایه، افزایش سقف مجموع تسهیلات و تعهدات هر ذینفع واحد، افزایش سقف مجموع تسهیلات و تعهدات کلان در هر دوره، افزایش سقف فردی و مجموع تسهیلات و تعهدات به اشخاص مرتبط، افزایش سقف سرمایه گذاری در بورس اوراق بهادار، بهبود سقف وضعیت باز ارزی هر واحد ارزی و کل واحدهای ارزی و بهبود سقف فردی و جمعی سرمایه گذاری در شرکت های زیرمجموعه را از جمله دستاوردهای این افزایش سرمایه ذکر کرد.
پس از برگزاری مجامع، مدیرعامل و اعضای هیات مدیره بانک ملت با حضور بر سر مزار شهدای گمنام مدفون در محل تالار اندیشه حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی و نثار فاتحه، یاد و خاطره دلاورمردی های ایثارگران هشت سال دفاع مقدس را گرامی داشتند.

شنبه 4/5/1399 - 15:19
ایرانگردی


رییس هیات مدیره بانک ملت اظهار داشت: سهام این بانک در ۱۶۱ روز از مجموع۲۳۷روز معاملاتی بازار سرمایه در سال گذشته، مورد داد و ستد سرمایه گذاران قرار گرفت و بازده قیمتی ۱۸۰ درصدی را برای سهامداران خود به ارمغان آورد.
 
 

به گزارش روابط عمومی بانک ملت، محمدتقی صمدی در جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه این بانک برای بررسی صورت های مالی مقطع منتهی به ۲۹ اسفندماه ۹۸، افزود: این در حالی است که بازدهی صنایع بزرگی که بیش از ۶۰ درصد ارزش بازار سرمایه کشور را در اختیار داشتند، از بازدهی بازار به مراتب کمتر بود.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس اطلاعات منتشره از سوی سازمان بورس و اوراق بهادار، بانک ملت در شش ماهه دوم سال گذشته طبق معیارهایی همچون قدرت نقدشوندگی سهام، میزان داد و ستد و تناوب معاملات همچنین میزان اثرگذاری بر شاخص کل، در شمار ۵ شرکت فعال تر بورس قرار گرفت.
رییس هیات مدیره بانک ملت اضافه کرد: با اتخاذ راهبردهای کلان و تصمیمات موثر هیات مدیره و مدیریت خردمندانه مدیرعامل همچنین بهره مندی از مدیران، کارشناسان و کارکنان متعهد و متخصص و حمایت های سهامداران، ارزش بازار بانک از رقم ۱۴۴.۰۰۰ میلیارد ریال پایان سال ۹۷ به ۴۰۹.۰۰۰ میلیارد ریال در پایان سال ۹۸ افزایش یافت و این بانک در جایگاه هشتم فهرست شرکت های دارای بالاترین ارزش بازار بین تمامی شرکت های حاضر در بازار سرمایه و جایگاه نخست صنعت بانکداری کشور قرار گرفت.
وی ادامه داد: روند معاملات در نماد بانک ملت همواره به عنوان پربیننده ترین نماد بازار سرمایه، مورد رصد تحلیلگران و فعالان بازار قرار داشته و از آن به عنوان نمادی شاخص ساز یاد شده است.
صمدی به رتبه های نخست بانک ملت در درآمد و سودآوری و رتبه دوم در بالاترین میزان اشتغالزایی بین بانک ها در رتبه بندی سازمان مدیریت صنعتی اظهار داشت: کسب رتبه سومین شرکت برتر در سودآوری، چهارمین شرکت برتر در درآمدزایی و پنجمین شرکت برتر در زمینه ایجاد اشتغال در بین شرکت های برتر ایران، از جمله دستاوردهای بانک ملت در سال گذشته است.
وی در عین حال، ترسیم سند چشم انداز بانک در افق ۱۴۰۰ و خط مشی گذاری در راستای تحقق آن، توسعه نظام راهبری شرکتی، تقویت سرمایه نظارتی، باز مهندسی ساختار ترازنامه و مولدسازی دارایی ها، کاهش بهای تمام شده پول، رعایت ضوابط بهداشت اعتباری، افزایش سهم درآمدهای غیرمشاع از سبد درآمدی بانک، انسجام و پیوستگی شرکت های زیرمجموعه در راستای اهداف کلان بانک، بهینه سازی پورتفوی دارایی های ارزی، ارتقای ظرفیت های فناوری اطلاعات و نقش آفرینی در عرصه ایفای مسوولیت های اجتماعی را از جمله اقدامات موثر بانک ملت در سال گذشته عنوان کرد.
به گفته صمدی، حضور شایسته در عرصه آبادانی ایران اسلامی در کنار خلق ارزش پایدار برای تمامی ذینفعان و سهامداران، میثاق استوار کارکنان و مدیران بانک بزرگ ملت بوده، هست و خواهد بود.
رییس هیات مدیره بانک ملت همچنین با اشاره به این نکته که در نیمه دوم سال گذشته، بانک مرکزی به عنوان نهاد سیاستگزار پولی، عملیات بازار باز را با هدف مدیریت نرخ سود در بازار بین بانکی و کنترل نقدینگی، آغاز کرد، ادامه داد: بانک مرکزی با تصمیمات اثربخش خود، به طور غیرمستقیم نقش موثری را در حمایت از بازار سرمایه کشور ایفا کرد.
به گفته وی، توسعه فرهنگ سرمایه گذاری و گسترش دسترسی به بازار، بهبود شفافیت مالی، به کارگیری ابزارهای متنوع تامین مالی، رونق سرمایه گذاری غیرمستقیم از طریق صندوق های سرمایه گذاری، ضرورت تجدید ارزیابی ساختار دارایی شرکت ها، خوش بینی نسبت به انتشار گزارش های مالی و چشم انداز رو به رشد شرکت ها همچنین پیش بینی رونق دوباره بازارهای بین المللی متاثر از کرونا و آثار این بهبود بر بازارهای داخلی، می تواند نویدبخش تداوم روزهای خوب بازار سرمایه باشد گرچه توجه به موضوع ریسک های سیستماتیک، همواره پارامتری مهم و جدایی ناپذیر در تحلیل شرایط بازار خواهد بود.
صمدی همچنین در مجمع عمومی به طور فوق العاده بانک ملت درباره افزایش سرمایه این بانک گفت: یکی از عوامل موفقیت هر بانک، توانایی در تجهیز و تخصیص منابع و ایجاد ترکیب مناسب درآمدها و هزینه ها است و طبق الزامات بانک مرکزی و کمیته بال، تمامی فعالیت های اصلی بانک از جمله اعطای تسهیلات، صدور ضمانتنامه ها و گشایش اعتبارات اسنادی، میزان سرمایه گذاری ها، حدود وضعیت باز ارزی، تحصیل دارایی های ثابت و ...، بر حسب ضرایب یا درصدهایی از سرمایه نظارت یا پایه بانک امکان پذیر است.
وی تاکید کرد: افزایش سرمایه بانک ملت که صرفاً از محل زمین و سرقفلی انجام شده، افزایش نیافتن هزینه های استهلاک را در پی داشته و باعث بهبود نسبت های مقرراتی شده که این وجه تمایز اصلی این بانک از افزایش سرمایه ناشی از تجدید ارزیابی در سایر بانک ها است.
به گفته وی، بانک ملت با استفاده از ظرفیت های ماده ۱۴ قانون"حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور و حمایت از کالای ایرانی در سال ۹۸" نسبت به انجام افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها اقدام کرده است.

شنبه 4/5/1399 - 15:17
ایرانگردی


شهردار منطقه 2 گفت: به منظور تامین فضای مناسب پارک خودرو مورد نیاز مجموعه های رفاهی و تفریحی، 900 فضای پارک خودرو جنب هتل اسپیناس احداث می شود.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه2، رسول کشت پور، شهردار منطقه 2 در بازدید میدانی از پروژه پارکینگ درحال احداث حاشیه هتل اسپیناس  گفت: کمبود فضای پارک خودرو در کلانشهر تهران به خصوص در نقاطی که از مراکز تجاری ،تفریحی و هتل ها برخوردار است به یکی از مشکلات شهری تبدیل شده است.
وی با بیان اینکه مدیریت وسایل نقلیه در حالت سکون یکی از مهمترین موارد قابل توجه در بحث ترافیک هر شهر است، افزود: با توجه به اهمیت تامین فضای پارک خودرو در کنار مراکز تجاری ورفاهی جهت تامین رفاه شهروندان و جلوگیری از ترافیک در این محدوده ها احداث پارکینگ جنب هتل اسپیناس در دستور کار قرار گرفت.
شهردار منطقه2گفت: این پارکینگ با ظرفیت 900فضای پارک طراحی شده است که در فاز نخست 700 فضا در حال احداث است و براساس برنامه پیش بینی شده تا مهرماه این پروژه تکمیل می شود.
وی افزود:  در حال حاضر  پارکینگ هتل اسپیناس  پاسخگوی نیاز مراجعین این مرکز اقامتی و رفاهی نیست و با توجه به فضای موجود جهت احداث پارکینگ در جنب هتل ، با هماهنگی صورت گرفته این طرح اجرایی شد.

شنبه 4/5/1399 - 15:0
ایرانگردی



معاون امور اجتماعی و فرهنگی سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران ضمن ابراز خرسندی از ایجاد زیر ساخت های هوشمند سازی جمع آوری پسماند خشک در شهر تهران گفت: بهره گیری از اپلیکیشن های جمع آوری پسماند خشک، موجب حفظ حداکثری محیط زیست، افزایش مشارکت شهروندان و کاهش کودکان کار و زباله گرد خواهد شد.
نرگس رجایی با بیان این مطلب گفت: سازمان مدیریت پسماند در طرح کاپ(کاهش پسماند) با در نظر گرفتن شرایط موجود و توجه به این حقیقت که ضریب نفوذ اینترنت و گوشی های هوشمند در میان شهروندان تهرانی و همچنین نسل جوان در سطح بالایی قرار دارد، تصمیم به استفاده از اپلیکیشن های جمع آوری پسماند خشک گرفته است.
وی تاکید کرد: این سازمان با همکاری سازمان فناوری اطلاعات شهرداری تهران ضمن فراهم ساختن بستری مناسب و بهره گیری از توانمندی شرکت های ذیصلاح نسبت به بهره گیری از اپلیکیشن های تخصصی مخصوص جمع آوری پسماندهای خشک از درب منازل و سایر منابع تولیدی (ادارات، سازمان ها، فروشگاه ها و ...) اقدام کرده و در آینده نزدیک از این طرح جدید در سطح شهر تهران رونمایی خواهد کرد.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران در ادامه گفت: رسالت اصلی ما حمایت از محیط زیست، بهبود چرخه مدیریت پسماند، حمایت از کودکان زباله گرد و کار، آموزش شهروندان به منظور تفکیک در مبدا و همچنین بهره گیری از ظرفیت تکنولوژی های روز دنیا است.
رجایی در ادامه با اشاره به مهمترین مزایای استفاده از اپلیکیشن های جمع آوری پسماندهای خشک گفت: هوشمند سازی مدیریت پسماندهای خشک در شهر تهران، سادگی و نفوذ بالای استفاده از اپلیکشین ها در میان گروه های مخاطب مختلف در شهر تهران و کاهش انتقال پسماند به مجتمع آرادکوه (کاهش دفن و کاهش مصرف سوخت و آلودگی های ناشی از تردد خودروها) از جمله مزیای این شیوه جدید جمع آوری پسماندهای خشک است.

شنبه 4/5/1399 - 14:26
ایرانگردی

 

رییس فضای سبز شهرداری منطقه سه از تعویض و نوسازی کف پوش زمین و محل بازی کودکان در بوستان هایی که به علت فرسودگی احتمال ایجاد خطر را در پی داشت، خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه سه، پدرام طلوعی در این خصوص گفت: 1500 متر مربع کف پوش زمین بازی کودکان در بوستان های شریعتی و ... تعویض و نوسازی شد .

به گفته ی رییس فضای سبز شهرداری منطقه سه، نصب کف پوش وتعویض و نوسازی وسایل بازی کودکان به منظور رفاه حال شهروندان در بوستان‌ها و تفرجگاه‌های منطقه، تأمین ایمنی و زیبایی مکان و محل بازی کودکان انجام شده است.

طلوعی افزود: در همین راستا تعویض کف پوش از جنس پولیمری با اشکال و تصاویر هندسی انجام شده است.

شنبه 4/5/1399 - 14:23
ایرانگردی

 

 

علی امام از رونمایی و راه اندازی سامانه آنلاین تامین کنندگان تایید شده مترو (سامانه AVL) خبر داد و گفت: راه اندازی این سامانه ضمن كمك به جلوگیری خروج ارز  از کشور منجر به كاهش زمان بهره برداری از ایستگاه های مترو می شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو) علی امام مدیرعامل این شرکت از رونمایی و راه اندازی سامانه آنلاین تامین کنندگان تایید شده مترو (سامانه AVL) خبر داد و عنوان كرد: راه اندازی این سامانه منجر به کاهش زمان تامین، نصب و راه اندازی تجهیزات و در نتیجه كاهش زمان بهره برداری از ایستگاه های مترو خواهد شد؛ همچنین از خروج ارز از کشور نیز جلوگیری می کند.

او خاطرنشان كرد: خوشبختانه پیمانکاران و مشاورین داخلی كشورمان دارای توانمندی و تجربیات قابل توجهی در حوزه اقدامات اجرایی سازه و سیویل هستند  و به همین دلیل معمولا اقدامات این حوزه با کمترین قیمت و به موقع در متروی تهران انجام می شود.

امام افزود: اما تامین تجهیزات برقی، مکانیکی و پنوماتیک (استفاده از انرژی باد در امور صنعتی) به علت وابستگی به خارج از کشور معمولا با تاخیر زمانی و خروج مقادیر بسیار زیاد ارز از کشور مواجه است.

مدیرعامل شركت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو) با اشاره به این که در حال حاضر بسیاری از تولید کنندگان داخلی توان تامین بخشی از تجهیزات را دارند، افزود: اما به دلایل مختلف از جمله تحریم ها، شرکت های داخلی نمی توانند تاییدیه های لازم را برای تجهیزات ساخت داخل تهیه کنند. حتی اگر بتوانند تاییدیه‌های لازم را دریافت کنند هزینه نهایی آن کالاها افزایش می یابد.

امام در ادامه افزود: راه اندازی سامانه AVL بستری را فراهم کرده است تا از آن دسته از تامین کنندگان داخلی که قصد دارند برای تولیدات خود استانداردهای لازم را به دست بیاورند، پشتیبانی صورت گیرد. در نتیجه این سامانه، فضایی برای رقابت تولیدات داخلی و خارجی است.

شفاف سازی و پرهیز از وابستگی به خارج از کشور

امام با اشاره به شفاف سازی و پرهیز از وابستگی به خارج از کشور به عنوان دو پیامد مثبت راه اندازی این سامانه تاکید کرد: سیاست گذاری متمرکز، تامین کالا و تجهیزات به صورت غیر متمرکز، تسری قوانین و آیین نامه های مصوب و نیز افزایش سرعت تصمیم گیری و اجرا، از دیگر پیامدهای مثبت راه اندازی سامانه AVL است.

او با اشاره به اینکه سامانه آنلاین تامین کنندگان تایید شده مترو به صورت جداگانه و آنلاین برای هر پروژه تمام استانداردهای، الزامات، قطعات و تجهیزات مورد نیاز را درج می کند، اظهار کرد: تامین کنندگانی که توان تامین تجهیزات و استانداردهای مورد نظر را دارند اعلام آمادگی کرده و با ارائه مستندات خود تاییدیه‌های مورد نظر را در كمترین زمان دریافت می کند. همچنین شرکت‌هایی که به مرور استانداردهای مورد نظر خود را از دست می‌دهند از سامانه خارج می شوند و تا زمانی که استانداردهای لازم را به دست نیاورده باشند در سامانه وارد نخواهند شد.

مدیرعامل شرکت متروی تهران با اشاره به این که تایید استاندارد تجهیزات تولیدی شرکت های داخلی فرآیندی مستمر است، عنوان کرد: به همین دلیل یک نقشه راه برای موفقیت این سامانه تدوین شده تا ادامه فعالیت آن بر اساس این نقشه انجام شود.

 اودر ادامه خاطر نشان کرد: درنتیجه علاوه بر پیامدهای مثبتی که راه اندازی این سامانه برای متروی تهران دارد، سایر اعضای اتحادیه شرکتهای قطار شهری کشورکه در حال رسیدن به فاز تامین و نصب تجهیزات هستند نیز از وجود آن بهره مند خواهند شد زیرا این سامانه می تواند با مشارکت اتحادیه قطارهای شهری کشور نقش ارزنده ای در توسعه صنعت مترو داشته باشد.

مدیرعامل شركت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو) با اشاره به این که فیلد ها و اطلاعات مد نظر شرکت مترو برای راه اندازی این سامانه بر روی «سامانه تامین کنندگان و ارائه دهندگان خدمات شهرداری تهران» بارگذاری شده است، گفت: با توجه به اینکه این سامانه از قبل طراحی شده از نظر زمان و هزینه برای شرکت مترو اجرای سامانه تامین کنندگان تایید شده آنلاین مترو بسیار به صرفه بود.

گفتنی است متقاضیان جهت مراجعه به این سامانه در ابتدا باید با گذراندن مراحل ثبت نام در سامانه my.tehran.ir و دریافت نام كاربری و رمز عبور به آدرس providers.tehran.ir مراجعه كرده و مراحل سه گانه خوداظهار عمومی، فنی و مالی را جهت ثبت در سامانه AVL انجام دهند.

شنبه 4/5/1399 - 14:0
ایرانگردی



معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه 4 از شناسایی و پایش منابع آلاینده در سطح منطقه خبر داد و گفت: در این عملیات طی بازدیدهای میدانی مشکلات و معضلات زیست محیطی سطح محلات شناسایی و بر اساس اولویت رفع می شود.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 4، "حمیدرضا فرخی" با اعلام این خبر گفت: به منظور ارتقای سلامت شهروندان و آراستگی شهر با مشارکت نیروهای اداره محیط زیست منطقه و نواحی ۹ گانه، حدود 22 منبع آلوده کننده آب و خاک، 13 منبع آلاینده هوا و صدا و 5 مورد منبع آلاینده در خصوص پسماند در محدوده منطقه ۴ شناسایی و در اولویت پاکسازی و رفع این معضلات قرار گرفت.
فرخی گفت : هدف اصلی از انجام این بازدیدها بهبود وضعیت کیفیت محیط زیست شهری در سطح منطقه و افزایش سطح رضایتمندی شهروندان است.
وی خاطر نشان کرد: در این راستا اهدافی مشخص و شناسایی می گردد که به نوعی منجر به آلودگی محیط زیست (هوا ، صوت ، آب ، خاک و منظر شهری) ، نقص در چرخه مدیریت پسماند و بازیافت ، ناهماهنگی در کاربری اراضی و فضاهای بی دفاع شهری شود و نیاز به توسعه و یا بهبود در نگهداشت فضاهای سبز شهری و عوامل مخاطره آمیز در حیطه محیط زیست ، ایمنی و بهداشتی برای شهروندان داشته باشد.
معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه 4 افزود: در مرحله اول این طرح در جهت رفع معضل مذکور به افراد تذکر شفاهی داده شده و در صورت تکرار تخلف و عدم توجه به رفع معضل اخطار زیست محیطی صادر می شود.
وی ادامه داد: در نهایت ؛ در صورت تکرار ، صدور اخطار دوم و پیگیری از طریق مراجع قضایی و مکاتبه با اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار صورت می گیرد.
گفتنی است در این مرحله حدود 28 منبع آلاینده زیست محیطی شناسایی شده رفع معضل شد.

 

شنبه 4/5/1399 - 13:59
ایرانگردی

 

 

معاون شهرسازی و معماری شهرداری منطقه 15 از اعطای بسته تشویقی كمك هزینه خدمات مهندسی در بافت فرسوده منطقه ۱۵ خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۵، مهدی صفدری با اعلام این خبر گفت: این اقدام در راستای توزیع عادلانه مشوق های مالی، ارتقای كیفیت ساخت و ساز و حمایت از نوسازی در محله های دارای بافت های فرسوده انجام می شود.

به گفته او، كمك هزینه خدمات مهندسی به پروژه های پیشتاز و سایر پروژ ها در محله های اتابك، شوش، مظاهری، مطهری، ولیعصر، مینابی طیب  تعلق می گیرد.

صفدری اضافه کرد: تامین 100درصد پاركینگ مورد نیاز در پروژه های پیشتاز، تامین حداقل 75 درصد پاركینگ های مورد نیاز در سایر موارد مطابق پروانه، میانگین بیش از 75 مترمربع مساحت واحدهای مسكونی مطابق پروانه صادره، كنترل و تایید كیفیت آسانسور، استفاده از بتن آماده از شركت های دارای نشان استاندارد ایران در اجزای سازه ای و كنترل و تایید كیفیت جوشكاری اتصالات سازه های فلزی از جمله شرایط پرداخت این مشوق اعطایی است.

او افزود: مبلغ كمك هزینه در پروژه های پیشتاز 50 درصد از هزینه های خدمات مهندسی شامل طراحی، كنترل طراحی، نظارت و شناسنامه فنی‌ است.

صفدری  گفت : این مبلغ در سایر پروژه ها محله های كم برخوردار50 درصد از هزینه های خدمات مهندسی در دو دسته بندی شامل  دسته نخست كمك هزینه طراحی بر اساس جدول تفكیك تعرفه های خدمات مهندسی ابلاغی از سازمان نظام مهندسی استان تهران( ملاك عمل در سال صدور پروانه) و دسته دوم كمك هزینه كنترل طراحی، نظارت و شناسنامه فنی و ملكی ساختمان بر اساس فرم عوارض قابل پرداخت است.

برپایه این گزارش؛ شهروندان به منظور كسب اطلاعات بیشتر و استفاده از بسته تشویقی مصوب درمحله های بافت فرسوده منطقه می توانند به دفاتر توسعه محلی مراجعه کنند.

 

شنبه 4/5/1399 - 13:54
ایرانگردی

 

شمارش معکوس برای افتتاح پروژه مشارکتی دیگر در منطقه 21 آغاز شده و این بار قرعه به نام پل عابر پیاده شهیده فهمیده درآمده است.

حسن رحمانی شهردار منطقه 21 با اعلام این خبر به خبرنگار روابط عمومی شهرداری این منطقه گفت: ساخت پل، هزینه بالایی برای شهرداری به دنبال دارد. با این هدف برای ساخت پل عابر پیاده اقدام و باز هم موفق شدیم به روش مشارکتی عمل کنیم. روشی که تاکنون در ساخت پل در منطقه اتفاق نیفتاده اما با پیگیری های شهرداری منطقه در هیات مدیره سازمان زیباسازی، مجوز لازم برای این کار دریافت شد.

رحمانی با اشاره به استفاده از پتانسیل سرمایه گذاری افزود:« برای این کار از منابع نقدی که سرمایه گذاران حقیقی و حقوقی در اختیار دارند و تمایل به مشارکت دارند برای ایجاد زیرساخت ها از جمله پل عابر پیاده استفاده کردیم. در ازای آن به سرمایه گذار اجازه داده شد به مدت معین از تبلیغات روی عرشه پل استفاده کند.

 شهردار ورودی غربی پایتخت افزود: این پل که هم اکنون عرشه آن ساخته و پله های آن در حال احداث است، در ضلع شمال اتوبان شهید فهمیده، مقابل مترو استادیوم آزادی ساخته می شود که در ضلع جنوب آن شهرک های آزادی و فرهنگیان قرار دارند. مردم شهرک ها که به دلیل اتوبان نمی توانستند از مترو استفاده کنند، با احداث پل در هفته های آینده به راحتی می توانند به مترو دسترسی داشته باشند.

 

 

شنبه 4/5/1399 - 13:53
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته