• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1264روز قبل
ایرانگردی



شهرداری منطقه سه همزمان با اعیاد غدیر و قربان اقدام به برگزاری مسابقات هنری در سطح محلات دوازده گانه این منطقه کرد.
به گزارش شهر به نقل از  روابط عمومی شهرداری منطقه سه، کاظم کمالی نسب معاون امور اجتماعی و فرهنگی در توضیح این مطلب گفت: مسابقات متنوع هنری نظیر: خوشنویسی غدیر، نقاشی کودکان و نمایشگاه مجازی نقاشی-خط و... از طریق شبکه های مجازی محلات صورت پذیرفت.

او ادامه داد: علاقمندان جهت ارسال آثار و شرکت در نمایشگاه های مجازی آثار هنری از جمله: نقاشی، خطاطی و خوشنویسی به آدرس اینترنتی M۳.farhangi@gmail.com مراجعه کنید.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه سه راه اندازی کاروان شادی در محله های دوازده گانه منطقه سه به مدت دو شب همزمان با این عید سعید قربان  با هدف ترغیب شهروندان به پرهیز از تردد های غیرضروری در سطح شهر و نشر پوسترهای مجازی با مضمون "استفاده از ماسک" را از جمله برنامه های فرهنگی این اعیاد خواند.

  کمالی نسب، برگزاری این قبیل مسابقات را زمینه ای و  فضایی را برای رقابت های سالم فراهم می کنند و فرصتی ارزنده جهت انتقال مفاهیم ارزشی از طریق زبان هنر به نسل جوان دانست.

به گفته معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه سه، ضرورت برگزاری رویدادهای هنری و فرهنگی در قالب مجازی، استفاده مخاطبان علاقمند به این عرصه ها و ارائه آثار ارزشمند و قابل نمایش توسط هنرمندان است.

 

 

 

 

 

 

 

چهارشنبه 8/5/1399 - 15:0
ایرانگردی

 


مدیرعامل شرکت شهر سالم در مراسم معارفه رئیس جدید درمانگاه منطقه ۱۲ و تقدیر از رئیس سابق آن گفت: در پی موفقیت طرح غربالگری کرونای کارکنان شهرداری تهران، شرکت شهر سالم از سوی سازمان‌های مختلف، درخواست برای انجام این طرح را دارد.
به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت شهر سالم، در مراسم معارفه زهرا ساحت‌فردی رئیس جدید درمانگاه منطقه ۱۲ و تقدیر از عملکرد رضا فرجی رئیس سابق این درمانگاه، که در ساختمان شهرداری منطقه ۱۲ برگزار شد، حمید چوبینه در سخنانی با تسلیت سالروز وفات امام محمدباقر علیه السلام گفت: در ایام کرونا کار بزرگی که در منابع انسانی شهرداری تهران با مدیریت  آقای حامد مظاهریان انجام شد، توجه به سلامت کارکنان شریف شهرداری تهران بود.

مدیرعامل شرکت شهر سالم ادامه داد: موفقیت طرح غربالگری کرونای کارکنان شهرداری تهران زبانزد عام و خاص است. به طوری‌که اکنون شرکت شهر سالم از سوی نهادها و سازمان‌های مختلف درخواست برای انجام این طرح را دارد.

او افزود: زمانی این طرح به اجرا درآمد که وحشت عجیبی در کشور وجود داشت و به دلیل نوع خدمت‌رسانی برخی از مراکز شهرداری که حتی در تعطیلات نوروز هم باید به ارائه خدمت ادامه می‌دادند، نیاز شدیدی به شناسایی مبتلایان به ویروس کرونا و جداسازی آنها برای پیشگیری از شیوع بیشتر احساس می‌شد.  در طی اجرای گسترده این غربالگری، حدود ۱۸۰ تن از کارکنان شهرداری که عارضه ریوی داشتند نیز شناسایی شدند و مراحل تخصصی درمان آنها پیگیری شد.

او با بیان اینکه پایه طرح غربالگری کرونا در برنامه چکاپ دوره‌ای کارکنان شهرداری تهران ریخته شد، گفت: تا پیش از شیوع کرونا، ۴۰هزار نفر از کارکنان شهرداری در دو نوبت در سال‌های ۹۷ و ۹۸ توسط کارشناسان شرکت شهر سالم مورد پایش سلامت قرار گرفتند و برای ۲۵۰۰ نفر از کارگران که بیماری آنها تشخیص داده شد، بدون آن که وظیفه اساسنامه‌ای شرکت باشد، ارجاع درمانی و پیگیری‌های مترتب بر آن انجام شد تا بخشی از این قشر آسیب‌پذیر ضمن بازیابی سلامت خود، زیر فشار مالی هزینه‌های درمان قرار نگیرند.

مدیرعامل شرکت شهر سالم در تشریح دیگر فعالیت‌های شرکت شهر سالم در مبارزه با کرونا اظهار کرد: در زمان شیوع کرونا بین مراکز درمانی خصوصی و دولتی تنها مراکز معین، اجازه ورود به بیمار کرونایی یا شبه کرونایی می‌دادند اما طی دستورالعملی که به اطلاع ستاد مبارزه با کرونا استان تهران هم رسید، اعلام کردیم که تمامی کلینیک‌های شرکت شهر سالم، آمادگی پذیرش بیمار کرونایی را دارند و با تریاژ موارد مشکوک به این دسته از مراجعین خدمت‌رسانی می‌کردند.

او افزود: در زمان اوج‌گیری بیماری نیز، سرریز بیماران بیمارستان مسیح دانشوری به درمانگاه منطقه یک شهرداری تهران، ارجاع داده می‌شد ضمن اینکه ظرفیت خدمات‌رسانی‌های بیشتر در مناطق دیگر نیز تدارک دیده شد.

 چوبینه در بخش دیگری از سخنان خود منطقه ۱۲ پایتخت را منطقه‌ای استراتژیک دانست و گفت: در این منطقه با تعدد مراکز درمانی، حتی در نزدیکی درمانگاه شهرداری مواجهیم ولی به دلیل اهمیت سلامت کارکنان و بازنشستگان بزرگوار شهرداری، ما برای خدمت‌رسانی مفید در این منطقه حضور داریم.

همچنین علی‌محمد سعادتی شهردار منطقه ۱۲ در سخنانی با تشکر از تلاش‌های فرجی به عنوان رئیس درمانگاه این منطقه گفت: تسهیل خدمت‌رسانی شرکت شهر سالم را وظیفه خود می‌دانیم.

 سعادتی با بیان اینکه منطقه ۱۲ قطب اقتصادی سیاسی و اقتصادی شهر تهران است، از آمادگی خود برای همکاری در توسعه و تجهیز درمانگاه منطقه ۱۲ برای تبدیل آن به یکی از مراکز اصلی درمانی شهرداری تهران خبر داد.

شهردار منطقه ۱۲ در پایان با تمجید از عملکرد شرکت شهر سالم در دوره جدید مدیریت شهری، خطاب به دکتر چوبینه گفت: توسعه خدمات بهداشتی و درمانی در دوره جنابعالی موجب مباهات ما و مجموعه شهرداری تهران است.

در پایان این مراسم لوح سپاسی از طرف شهرداری منطقه ۱۲ به رضا فرجی با پاس خدمات هفت ساله وی در سمت ریاست درمانگاه این منطقه اهدا شد.

 در ماه گذشته از سوی مدیرعامل شرکت شهر سالم، فرجی و ساحت‌فردی به ترتیب به ریاست درمانگاه‌های مناطق ۱۹ و ۱۲ شهرداری تهران منصوب شدند.

 

 

چهارشنبه 8/5/1399 - 14:56
ایرانگردی


رئیس فدراسیون دوچرخه سواری در جریان بازدیدی که با شهردار منطقه ۱۷ تهران داشت به استفاده از ظرفیت های منطقه ۱۷ برای برگزاری مسابقات، همایش ها و اردو های تیم های ملی دوچرخه سواری اشاره و بر امضای یک تفاهم نامه بین طرفین تاکید کرد.
به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۷ تهران، محمود کلهری شهردار منطقه ۱۷ در جریان جلسه با رئیس فدراسیون دوچرخه سواری و هیات همراه با اشاره به تاکید شهردار تهران بر استفاده از دوچرخه در حمل و نقل شهری گفت: ما در نواحی شهرداران را مکلف به استفاده از دوچرخه کردیم که با استقبال آنها روبرو شده و در سرکشی های میدانی از این وسیله استفاده می کنند و این برای فدراسیون دوچرخه سواری فرصت مغتنمی است که ورودی جدی به این امر داشته باشند.

شهردار منطقه ۱۷ ادامه داد: استفاده از دوچرخه به عنوان یکی از وسایل حمل و نقل عمومی بسیار مهم است.دوچرخه هم در حوزه سلامت و هم در مباحث شهری مثل کاهش ترافیک، کاهش آلودگی ها و کاهش هزینه ها موثر است و وقتی وسیله ای این همه مزایا دارد ضروری است که زیر ساختهای لازم برای استفاده از آن فراهم شود.

کلهری با اشاره به اینکه منطقه ۱۷ به عنوان منطقه ای کم برخوردار باید به بستری برای استفاده از این وسیله تبدیل شود تاکید کرد: ما از تمامی ظرفیت‌ها برای توسعه دوچرخه سواری در منطقه استفاده کردیم، برای مثال دوچرخه هایی را تحویل آموزش و پرورش دادیم تا در مدارس به جای استفاده از سرویس ها با دوچرخه مسیر خانه تا مدرسه طی شود.

او ادامه داد:اقداماتی در راستای ترویج دوچرخه سواری در منطقه صورت گرفته است که می توان به مسیرهای امن و اختصاصی و در اختیار گذاشتن بخشی از مسیر حرکت خودروها و معابر به مسیر ویژه تردد دوچرخه اشاره کرد.بخشی از برنامه ما این است که از ضرورت استفاده از خودرو کم کرده و مسیرهایی از تردد خودرو را تا حد امکان به دوچرخه اختصاص دهیم.

کلهری با استقبال از برگزاری مسابقات،همایش ها و اردوهای دوچرخه سواری در منطقه ۱۷ گفت:هدف ما این است که دوچرخه سواری را در ایران، تهران و منطقه ۱۷ جا بیندازیم و در این زمینه باید فرهنگ سازی ها صورت گرفته، بسترها فراهم شود و با برگزاری همایش ها،مسابقات و مسائل این چنینی موافقیم و آماده امضای هر گونه تفاهم نامه با فدراسیون دوچرخه سواری در این راستا هستیم.

در ادامه این جلسه خسرو قمری رئیس فدراسیون دوچرخه سواری  به استفاده از ظرفیت های منطقه ۱۷ برای برگزاری مسابقات، همایش ها و اردوهای تیم های ملی دوچرخه سواری اشاره و بر امضای یک تفاهم نامه بین طرفین تاکید کرد.

قمری با اشاره به دو مشکل مهم در مورد دوچرخه سواری در ایران گفت:یک مشکل در زیر ساخت‌های ماست که در بعضی مناطق به شدت با این مورد مشکل داریم و دیگری در بحث فرهنگی است که هنوز در بین خانواده ها استفاده از دوچرخه به عنوان یک وسیله نقلیه جا نیفتاده است.

قمری با اشاره به شرایط اقلیمی ویژه منطقه ۱۷ برای استفاده از دوچرخه خاطرنشان کرد:جمعیت بالا،تراکم زیاد و وضعیت مالی متوسط این منطقه بستر خوبی برای ترویج دوچرخه سواری است و جدا از این که به لحاظ وظیفه سازمانی باید در این راستا قدم برداریم از لحاظ وجدانی نیز باید به این منطقه کمک کنیم واگر بتوانیم هر شهروندی را به سمت دوچرخه سواری بکشانیم اقدام بزرگی رخ داده است.

رئیس فدراسیون دوچرخه سواری با بیان اینکه این فدراسیون آمادگی دارد تا درکنار شهرداری تهران به توسعه ورزش  همگانی کمک کند، به برگزاری مسابقات و همایش ها در منطقه ۱۷ اشاره کرد و افزود: می توان با در نظر گرفتن مسیری ۱۰ کیلومتری با کمترین ترافیک و بیشترین جمعیت و رعایت مسائل پزشکی،بهداشتی،ایمنی و ترافیکی، مسابقات دوچرخه سواری را برگزار کرد و مردم را به سمت استفاده از این وسیله کشاند. در شرایطی که این روزها کرونا باعث شده تا بسیاری از روزها تحت تاثیر قرار بگیرد در دوچرخه سواری رعایت فاصله اجتماعی و دو متری ضروری است و برگزاری آن در این روزها مشکلی ندارد.

قمری از لزوم برگزاری همایش های ویژه دوچرخه سواری درمنطقه خبر داد و تاکید کرد: نباید شعاری رفتار کنیم و با برگزاری همایش و دعوت از ورزشکاران ملی می توانیم در بعد فرهنگ سازی دوچرخه سورای نیز اقدامات موثری صورت دهیم.همچنین منطقه ۱۷ می تواند با توجه به دسترسی های اتوبانی به محل مناسبی برای میزبانی اردوهای تیم های ملی نیز تبدیل شود.

رئیس فدراسیون دوچرخه سواری در پایان از امضای تفاهم نامه با شهرداری منطقه ۱۷ تهبان استقبال کرد و گفت: برای این اتفاق لحظه شماری می کنیم و آمادگی هر گونه همکاری با شهرداری برای ترویج فرهنگ دوچرخه سواری در تهران و منطقه ۱۷ هستیم.

چهارشنبه 8/5/1399 - 14:49
ایرانگردی


مشکلات اقتصادی، ویروسی که نفس ها را به شماره انداخته و گرمای طاقت فرسای این روزها، هیچ کدام نتوانسته در اراده شان خللی وارد کند. اگرچه به واسطه شرایط موجود ممکن است برخی در خانه ماندن را ترجیح دهند اما اینجا کارگران همه مشغول کارند. جایی در غربی ترین نقطه پایتخت که صنعت و سکونت با هم پیوند خورده و اتفاقا با عبور از هیاهو، نبض شهر با آرامش بهتری می زند. مهندسان و کارگرانی که روز را به شب پیوند می دهند تا بتوانند مهم ترین پروژه ترافیکی و عمرانی را به بهره برداری برسانند و خط پایانی بر گره ترافیکی بزرگراه فتح – باغستان و میزان بالای تصادفات در این محدوده باشد.
 

پروژه احداث زیر گذر فتح – باغستان که قرار است مسیر شرق بزرگراه فتح را به سمت جنوب و باغستان و شهریار پیوند دهد، حالا نه صرفا یک طرح منطقه ای بلکه فرامنطقه ای است که سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، شهرداری و فرمانداری شهرهای باغستان و شهریار در تامین اعتبار آن مشارکت دارند. با «حسن رحمانی» شهردار منطقه ۲۱ درباره چند و چون چگونگی این پروژه گفت و گو کرده ایم ...

 امروز نه تنها در شهرداری تهران که در کشور بدون مشارکت نمی توان بسیاری از کارها را انجام داد و برای تامین زیرساخت های مان راهی جز مشارکت نداریم. حسن رحمانی با بیان این مطلب، مهم ترین روش در این خصوص را، سرمایه گذاری عنوان و می گوید: با شناسایی مطالعات گره های ترافیکی که در منطقه، فرامنطقه ای عمل می کردند، پروژه فتح باغستان با حضور شهردار تهران به عنوان یک گره ترافیکی و مطالبه مردمی کلید خورد. این پروژه به واسطه همجواری با تقاطع بزرگراه آزادگان گره ترافیکی چند کیلومتری در ساعات پیک شبانه روز در ابتدای صبح و در بعدازظهر ایجاد می کرد و ترافیک ناشی از آن بزرگراه های فتح و آزادگان را به سمت باغستان و شهریار درگیر می کرد.

او به بیان مشارکت در تامین اعتبار پروژه می پردازد و می گوید: پروژه فتح باغستان چندین میلیارد اعتبار لازم داشت و شهرداری تهران به واسطه محدودیت منابع در اختیار و با توجه به اینکه احداث تقاطع غیر هم سطح مطالبه شهرهای باغستان و شهریار بود، تصمیم می گیرد پروژه های عمرانی خود را به روش مشارکتی انجام دهد و با این هدف با شهرداران و فرمانداران این شهرها تفاهم نامه مشترک امضا و تامین بخشی از اعتبار آن را به عهده گرفتند. بخش اعظم آن نیز با کمک سازمان مدیریت و برنامه از محل اعتبارات جرائم راهنمایی و رانندگی که بخشی سهم شهرداری است تامین کردیم. سهولت در دسترسی و کوتاه کردن مسیر تردد شهروندانی از تهران به باغستان، شهریار یا دیگر شهرک های مسکونی، کاهش آلودگی هوا و کاهش مصرف سوخت از مزایای این طرح است.

شهردار ورودی غربی پایتخت به شهروندان این نوید را می دهد که پروژه عمرانی ترافیکی تقاطع غیر هم سطح فتح باغستان تا انتهای سال جاری به بهره برداری برسد. او در پایان از زحمات معاونت ترافیک شهرداری تهران و معاونت فنی و عمران شهرداری تهران به خاطر حمایت از اجرای این پروژه قدردانی کرد.

باز کردن آخرین گره ترافیکی ناایمن در منطقه ۲۱

«غلامی» مدیر پروژه فتح باغستان است که با همکارانش شبانه روز برای به حداقل رساندن مدت زمان اجرای پروژه تلاش می کند. با او در محل اجرای پروژه صحبت می کنیم. می گوید: «پروژه فتح باغستان آخرین گره ترافیکی منطقه است که اگرچه چراغ دار نیست، اما به واسطه دور برگردانی که از سمت تهران به شهریار وجود دارد و مسیر ۳ تا ۴ کیلومتری در رفت و برگشت، از طرفی باریک و ناایمن بودن باعث مشکلات و تصادفات زیادی در این محور شده بود. ترافیک حاصل از این دور برگردان باعث ایجاد صف ۲ کیلومتری در این مسیر شده بود. در این طرح دور برگردان از بین می رود و زیر گذر از شرق بزرگراه فتح به سمت جنوب که به باغستان، شهریار و دیگر شهرک های مسکونی می رود، احداث می شود.»

تخصیص ۲۱ میلیارد تومان اعتبار

اما برای احداث زیر گذر فتح باغستان ۲۱ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است که مدیر پروژه با اشاره به اینکه احداث زیر گذر در مناطق شهری بسیار سخت و پر هزینه است معتقد است با توجه به معارض و مشکلاتی که در مسیر اجرای طرح وجود دارد ممکن است این میزان اعتبار دستخوش تغییر شود. غلامی می گوید: «تاسیسات گاز، برق و آب و مخابرات از زیر زمین عبور کرده که جابجایی یا حفظ این لوله ها علاوه بر اینکه سرعت کار را کاهش می دهد هزینه های بیشتری را تحمیل می کند.»

فاز دوم پروژه؛ احداث پل روگذر جنوب به غرب شهریار به کرج

 پروژه فتح باغستان تنها به احداث زیر گذر خلاصه نمی شود. این طرح مهم ترافیکی و عمرانی قرار است  با ایجاد روگذر تکمیل می شود. مدیر پروژه با بیان این مطلب از فاز دوم پروژه می گوید: «در فاز دوم پروژه فتح باغستان پل روگذر جنوب به غرب ایجاد می شود که با احداث این پل دسترسی شهروندان از شهریار به کرج تسریع می شود. اما برای ایجاد این روگذر لازم است اصلاحاتی در محدوده ایجاد شود که اصلاح زیرگذر راه آهن و کنار گذر از اقدامات پیش رو است.» غلامی می افزاید: «زیرگذر راه آهن باریک است و نیازمند اصلاح ورودی دیوارها و ایجاد دیوارهای جدید است. در کنار زیر گذر، در ضلع شمال بزرگراه فتح که قرار است زیر گذر فتح باغستان ورودی آن باشد، کنار گذری به طول ۱۵۰ متر و عرض ۶ متر ایجاد می شود. با ایجاد این کنار گذر از تداخل خودروها جلوگیری می شود.»

اول ایمنی بعد کار

طول زیر گذر فتح باغستان ۷۰۰ متر، عرض ۸ متر و طول سرپوشیدگی آن ۱۲۰ متر است. تقاطع غیرهمسطح زیر گذر فتح باغستان ۶۰۰ متر زیر گذر و ۳۰۰ شمع با قطر یک و یک و ۲۰ متر دارد. «مهدی عنایتی امین» سرپرست دفتر فنی پیمانکار گروه مهندسی آگورچین که مسئولیت اجرای طرح را برعهده دارد، او با بیان این مشخصات فنی می افزاید: « ۱۱۳ شمع نیز برای اصلاح و تعریض زیرگذر راه آهن به کار رفته تا رسیدن ۲ زیر گذر به یکدیگر مشکل ترافیکی ایجاد نکند. دیوارهای بتن درجا دارد و عرض زیرگذر به طور میانگین ۱۲ و نیم متر است که ۱۳۰ متر دال عرشه از زیر بزرگراه فتح عبور می کند.» اما در اجرای این طرح ۱۲۰ نفر مشغول به کار هستند که سلامتی و ایمنی آنها با آمدن ویروس کرونا بیش از همیشه مورد توجه است. او با تاکید بر این موضوع می افزاید: «محیط کار روزانه ضدعفونی و سلامت کارگران کنترل می شود. افرادی که علائمی داشته باشند، با در نظر گرفتن مسایل حقوقی به مرخصی می روند.»

معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه ۲۱

۶۰۰ تصادف خسارتی و ۴۰۰ تصادف جرحی ناشی از گره ترافیکی فتح باغستان

یکی از اهداف ایجاد زیرگذر فتح باغستان جلوگیری از میزان بالای تصادفات بوده است. «سالمی» معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه در این باره می گوید: «طی ۳ سال گذشته ۶۰۰ تصادف خسارتی، ۴۰۰ تصادف جرحی و ۲ مورد فوتی در این محور به دلیل شعاع گردش قوس و مسیر باریک آن اتفاق افتاده است که هر تصادف ۲۰ دقیقه طول ترافیک ایجاد می کرد. با ایجاد زیرگذر بیشتر بار تردد از زیر گذر اتفاق خواهد افتاد و ۲۰ دقیقه کاهش زمان سفر خواهد داشت. پیامدهای این طرح ترافیکی کاهش آلودگی هوا روان شدن ترافیک ایمنی و حفظ جان شهروندان است.» او می افزاید: «منطقه ۲۱ منطقه ای حاشیه ای است که بزرگراه های زیادی در این محدوده قرار دارند. بزرگراه لشگری، بزرگراه فتح، اتوبان تهران کرج، بزرگراه آزادگان و ... که بسیاری از تقاطع های هم سطح چراغ دار بودند. در سال ۸۸ شهرداری منطقه اقدام به جمع آوری چراغ ها کرده است و تقاطع ها را به صورت غیر هم سطح اجرا می کند که کاهش ترافیک و گره های ترافیکی را از بین ببرد.»

شهردار باغستان

منتفع شدن شهرهای باغستان و شهریار و ۲ تا ۳ میلیون جمعیت ساکن غرب تهران از زیرگذر

 برای این گزارش و  اهمیت احداث پروژه راهی باغستان شدیم شهری مابین منطقه ۲۱ تهران و شهرستان شهریار. شهردار باغستان در همان ابتدا شاه بیت صحبتش را تشکر از جمعی می داند که با همت طرحی را که یک مطالبه عمومی بوده، عملیاتی کرده است. «رنجبر» می گوید: «در اهمیت این پروژه همین بس که روزانه ده ها هزار سفر در این محور در حال انجام است. مردمی که عمدتا برای انجام امورات روزانه از این شهر به تهران می روند و عصر ها با تن خسته برمی گردند، حتی یک دقیقه تسریع در رفت و آمد می تواند باعث باقیات و صالحات شود.» شهردار باغستان این طرح را فقط مطالبه مردمان باغستان نمی داند. او می گوید: «این زیرگذر ۲ تا ۳ میلیون جمعیت ساکن در غرب تهران را نیز از آن منتفع می سازد.»

سیل مهاجرت به شهرهای اطراف پایتخت و ضرورت توسعه حمل و نقل عمومی

شهردار باغستان در ادامه از سیل مهاجرتی می گوید که از سال گذشته به شهرهای اطراف تهران صورت گرفته است: «تعدادی از شهروندان که سال گذشته در تهرانسر بودند و منزل اجاره می کردند، با توجه به افزایش قیمت ها نمی توانند در آنجا بمانند و به باغستان آمده اند.» می افزاید: «دیگر نمی توان برای شهرهای تهران مرز جغرافیایی کشید حتی اگر بخواهیم ترافیک تهران حل شود باید به شهرهای اطراف توجه کرد و حمل و نقل عمومی را توسعه داد. یعنی اتوبوسرانی شهر تهران اتوبوسرانی استان تهران باید باشد تا بتواند جوابگوی نیاز سفرهای درون استانی باشد. راه کلید توسعه است هر زمان ما راه های روان تر داشته باشیم توسعه بهتر اتفاق می افتد.»

۵ میلیارد تومان تعهدی است که شهرداری باغستان برای تامین پروژه عهده دار شده است که بنا به گفته شهردار باغستان، تاکنون ۲ میلیارد آن از محل ارزش افزوده پرداخت شده و در حال پیگیری برای تامین ۳ میلیارد تومان دیگر از محل اعتبارات داخلی شهرداری باغستان هستند.  

رییس شورای شهر باغستان

وعده ای که روی کاغذ مانده بود

کار احداث زیرگذر فتح به باغستان از دی ماه ۹۸ آغاز شده و انتظار می رود قبل از زمان تعیین شده یعنی پایان سال، به پایان برسد. وعده ای که «جلال امامی» رئیس شورای شهر باغستان آن را ۲۵ ساله می داند که شورای شهر نیز در پیگیری تحقق آن موثر بوده است. می گوید: «این مطالبه ۲۵ ساله مردم که سال ها تنها وعده روی کاغذ مانده بود با پیگیری های شهرداری تهران، سازمان مدیریت و برنامه ریزی و همه ظرفیت های شهر باغستان عملی شد و حالا شهروندان باغستان و شهریار بی صبرانه منتظر افتتاح آن هستند.»

چهارشنبه 8/5/1399 - 14:40
ایرانگردی



مقبره دو شهید گمنام آرمیده در بوستان شقایق منطقه ۱۹ امروز با حضور عضو شورای اسلامی شهر تهران و شهردار منطقه و رعایت پروتکل های بهداشتی رونمایی شد.
به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۹، در این مراسم مجید فراهانی رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای اسلامی شهر تهران ضمن قدردانی از همت  شهردار و عوامل شهرداری این منطقه در ساخت این مقبره با صرف کمترین زمان و هزینه گفت: احداث مقبره شهدای گمنام در چنین مکانی، ضمن ایجاد فضایی برای قرائت فاتحه و نماز بر سر مزار شهدا، یادآور دوران آتش و خون و روزهای حمله ستمگرانه دشمن به این کشور برای شهروندان است.

او ادامه داد: ایجاد چنین یادبودی در منطقه ای که آمار بالایی از شهدای دفاع مقدس را به خود اختصاص داده است می تواند مسجد و  میعادگاه عاشقان و نیز مکانی برای برگزاری مراسم های فرهنگی محسوب شود.

در این مراسم علی توکلی شهردار منطقه نیز با اشاره به درخواست خانواده معزز شهدا برای ساخت بنای یادبود دو شهید آرمیده در این بوستان بیان کرد: جای بسی شکر دارد که با همت و اراده امور ایثارگران و تلاش همکارانم  این مکان روحانی در کمترین زمان ساخته شد و امید است که منشأ خیر و برکت برای همه شهروندان این منطقه باشد.

به گفته او المان این مقبره به شکل آجرنما و گنبدی بوده که در ابعاد ۶ در۶ و با ارتفاع ۴ متر احداث شده است.

در پایان این مراسم که آیت اله سید عیسی موسوی هشترودی، سرهنگ احمد یوسف پور فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ابوذر، مجتبی سالک رئیس سازمان بسیج مستضعفان شهرداری تهران، جمعی از مدیران شهرداری و هیئت رئیسه شورایاران منطقه نیز حضور داشتند ضمن قرائت فاتحه،   مزار شهدای گمنام گل افشانی و به مقام شامخ شهدا ادای احترام شد.

چهارشنبه 8/5/1399 - 14:29
اخبار

مرحله سوم آزمایش انسانی واکسن ویروس کرونا در آمریکا آغاز شد.

این واکسن به وسیله شرکت مودرنا و مرکز ملی بیماری‌های واگیردار و آلرژی دولت فدرال در حال توسعه است. آزمایش واکسن جدید قرار است در نزدیک به یکصد مرکز تحقیقاتی در آمریکا انجام شود.

مرحله سوم آزمایش واکسن کرونا در آمریکا بر روی ۳۰ هزار داوطلب انجام خواهد شد و میزان کارایی و بی خطر بودن آن مورد سنجش قرار خواهد گرفت. قرار است به داوطلبان در یک دوره ۲۸ روزه، دو دوز واکسن ۱۰۰ میکروگرمی تزریق شود.

مرحله نخست آزمایش این واکسن بسیار امیدوارکننده انجام شد. تمامی داوطلبانی که این واکسن را دریافت کردند آنتی بادی (پادتن) مقابله با ویروس کرونا در بدنشان تولید کردند و عوارض جانبی دارویی زیادی در آن‌ها گزارش نشد. عوارض کم خطر و ملایمی مانند سردرد، درد عضلانی، بی حالی و لرز از مواردی بود که در برخی داوطلبان مشاهده شد.

مرحله نخست این آزمایش بر روی تعداد کمی از افراد انجام شد. اما در مرحله دوم محققان از افراد زیادی برای سنجش کارایی واکسن استفاده کردند. سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد واکسن شرکت مودرنا یکی از ۲۵ واکسن ویروس کرونا در جهان است که هم اینک به مرحله آزمایش انسانی رسیده است.

 

چهارشنبه 8/5/1399 - 8:2
سلامت و بهداشت جامعه

 

رکورد شکنی دوباره کرونا!

فوت ۲۳۵ نفر در ۲۴ ساعت گذشته ، مجموع قربانیان از ۱۶ هزار نفر بالاتر رفت!📈

▫️سخنگوی وزارت بهداشت:از دیروز تا امروز ۷ مرداد ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۶۶۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۶۸۷ نفر از آنها بستری شدند

▫️ همانند روزهای گذشته استانهای مازندران، فارس، آذربایجان های شرقی و غربی، خراسان رضوی، البرز، خوزستان، لرستان، گلستان، کرمان، زنجان و ایلام در وضعیت قرمز قرار دارند..

چهارشنبه 8/5/1399 - 7:58
خواص خوراکی ها

 

ترکیب جعفری با مایونز سم تولید می‌کنه !❌

▫️در هنگام آشپزی نباید جعفری را به سالاد اضافه کرد و آن‌ را با سس مایونز، خامه ترش یا روغن ترکیب کنید زیرا در این صورت جعفری شروع به آزادکردن نیتریت می‌کند و در مدت ۳۰ دقیقه به سم تبدیل می‌شود.

▫️متخصصان توصیه می‌کنند جعفری را تا قبل از زمان سرو به هیچ وجه به بشقاب سالاد اضافه نکنید تا تمام عناصر مفید خود را حفظ کند.

 

چهارشنبه 8/5/1399 - 7:55
اطلاعات دارویی و پزشکی

 

 

اندر خم آسیب‌های ناشی از ابتلا به ویروس کرونا و در تازه‌ترین بررسی‌های انجام شده، دانشمندان دریافتند بهبودیافتگان پس از درمان، با آسیب‌های پایدار و خطرناکی مانند عوارض ناشی از سکته قلبی مواجه می‌شوند.

در این تحقیق مشخص شد ویروس تنفسی به سیستم قلبی و عروقی و همچنین سایر اعضای بدن از جمله کلیه‌ها و مغز نیز حمله می‌کند، اما آسیب‌ها به قلب کمی نگران کننده‌تر است.

یک مطالعه آلمانی نشان داد که ۷۸ درصد بیماران بهبود یافته با تغییرات ساختاری در قلب خود و یا علائمی از نوعی آسیب ناشی از حمله قلبی مواجه شده‌اند.

در مطالعه‌ای دیگر که باز هم در آلمان انجام شد، محققان دریافتند نیمی‌ از جان باختگان، میزان قابل توجهی از این ویروس را در قلب خود داشتند. هنوز مشخص نیست که مدت زمان ماندگاری این آسیب‌ها چقدر است و یا چطور این ویروس می‌تواند تهدید‌هایی اینچنینی را برای قلب و مغز ایجاد کند.

فراتر از همه اینها، این تحقیق ثابت می‌کند که بهبود یافتگان باید تا مدت‌ها تحت نظارت متخصص قلب و عروق باشند. نخستین مطالعه توسط محققان بیمارستان دانشگاه فرانکفورت در آلمان انجام شد که بر اساس آن سلامت قلب ۱۰۰ بیمار بهبودیافته مورد ارزیابی قرار گرفت که نیمی از آن‌ها قبل از ابتلا به ویروس کرونا از سلامت قلبی برخوردار بودند و تقریبا در ۷۶ درصد از آن‌ها میزان بالایی پروتئین تروپونین مشاهده شد که قابل مقایسه با افرادی بود که دچار حمله قلبی شده‌اند.

 

در مطالعه دوم محققان دانشگاه قلب و عروق در هامبورگ آلمان، بافت قلب ۳۹ تن از جان باختگان ناشی از ابتلا به ویروس کرونا را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند؛ از میان آن‌ها پنومونی ناشی از ابتلا به کووید ۱۹ به عنوان علت اصلی مرگ ۳۵ بیمار ذکر شد و دانشمندان علائمی را یافتند که نشان می‌داد  ویروس به طور جدی در حال تکثیر خود در داخل بافت تا زمان مرگ بیماران بوده است.

پزشکان در ایالات متحده متوجه روند نگران کننده مشکلات قلبی در بیماران کرونایی شده‌اند؛ حتی جوانانی که سابقه فشار خون بالا یا سایر عوامل خطرزا را ندارند، پس از ابتلا به ویروس کرونا، دچار ضربان قلب و سکته مغزی به میزان تهدیدکننده‌ای می‌شوند.


یافته‌های جدید شواهد جالب توجهی را ارائه می‌دهند که نشان می‌دهد کووید ۱۹ حداقل با برخی از مؤلفه‌های آسیب قلبی همراه است از این رو دانشمندان بر این باورند که اگر تحقیقات بیشتری درمورد یافته‌های مشابه انجام شود، بیماری همه گیر کووید ۱۹ می‌تواند موجی از مشکلات قلبی را در جهان ایجاد کند.

 

چهارشنبه 8/5/1399 - 7:51
سلامت و بهداشت جامعه

وزیر بهداشت گفت:

 

کووید۱۹ ماهیت شتر گاو پلنگی دارد؛ به همین دلیل نیازمند همدلی و کمک ملی بودیم؛ در عرصه‌های برون بخشی و بین بخشی توانستیم وفاق ملی عظیمی با لطف خدا، حمایت مقام معظم رهبری، رئیس جمهور محترم، سایر دستگاه‌ها و بویژه همراهی مردم فراهم کنیم.

نمکی اظهار کرد: از روز نخست مشتاق بودم که بتوانیم در درون نظام سلامت از ابزار برجسته علمی دانشمندان این رشته در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور بهترین بهره را ببریم. در میانه‌های اسفند سال گذشته نامه‌ای به دکتر ملک‌زاده معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت نوشتم و عنوان کردم که با توجه به شیوع کووید ۱۹، بررسی جنبه‌های مختلف بیماری لازم است تا تیم‌های تحقیقاتی متعدد در کلیه دانشگاه‌ها به این امر مهم بپردازند و موارد میزان شیوع، توزیع سنی ابتلا، اثربخشی رژیم‌های دارویی، میزان مرگ و میر، رابطه آن با سن، جنس و نژاد، ماهیت ویروس و جهش‌های احتمالی، بررسی روند اپیدمیولوژیک و قدرت سرایت بیماری، ردیابی منابع بیماری، تاثیر رفتار اجتماعی بر گسترش بیماری، تاثیر بیماری بر بهداشت روان جامعه و ... مورد بررسی قرار گیرد؛ چراکه ماحصل موضوعات مهم تحقیقاتی راهگشای همکاران در اصلاح رویه‌های مبارزه و کنترل بیماری خواهد بود؛ گرچه در این زمینه زحمات زیادی کشیده شد، اما متاسفانه هنوز جواب خیلی از این سوال‌هایم را ندارم.

نمکی با بیان اینکه ما نباید در تهران بنشینیم و برای مملکت تصمیم بگیریم، گفت: دانشمندان این مملکت همه در تهران نیستند، گرچه در سه دانشگاه علوم پزشکی تهران معلمان برجسته‌ای داریم، اما همه علم مملکت در تهران نیست و استفاده از ظرفیت استان‌ها بزرگترین هنرمندی در رسیدن به پاسخ خیلی از سؤال‌هاست.

او ادامه داد: از روز اول از همکارانم خواهش کردم همکاران برجسته در دانشگاه‌های علوم پزشکی و حتی در دانشگاه‌های غیر علوم پزشکی را گرد هم جمع کنند، چراکه کووید ۱۹ یک عامل بیماری‌زای چندوجهی است که ابعاد مختلف اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی متعددی دارد. به همین دلیل تنها نباید درون جامعه پزشکی دنبال جواب سوال‌ها باشیم و باید حتماً از متخصصان بین بخشی استفاده شود. این خواهش من به درازا انجامید. درخواستم آن بود که همه دانشگاه ها و دانشکده‌های علوم پزشکی افراد متخصص را معرفی کنند و آنها در تمام مناطق تیم‌هایی تشکیل دهند و در این تیم‌ها، برجسته‌ترین نمایندگان علمی را انتخاب کنند و بتوانیم یک پارلمان از علمای رشته‌های مختلف موثر بر کنترل مدیریت و مهار بیماری در کشور و در ستاد مرکزی وزارتخانه داشته باشیم.

نمکی گفت: این کار به طول انجامید و با سرعت مدنظر من جلو نرفت. خوشحالیم امروز در خدمت عزیزان به شکل ویدئوکنفرانس هستیم و می‌توانیم اولین نشست را با همدلی شروع کنیم. همه باید بدانیم که این ویروس، ویروسی است بسیار پیچیده و مدت‌ها بشریت باید با آن دست و پنجه نرم کند. باید خودمان را برای یک راه پرسنگلاخ پیچیده در آینده آماده کنیم.

هر کس ادعا کند ویروس کرونا را خوب شناخته است، نشانه نوعی توهم است
وزیر بهداشت اظهار کرد: هر کس ادعا کند این ویروس را خوب شناخته و درمان بیماری را یافته و مدل‌های اپیدمیولوژیک او منطق بر واقعیت است و به بهترین بیماریابی و درمان رسیده است و در آینده هم با همین روش ادامه دهد، به نظرم نشانه دانشمندی نیست و نشانه نوعی توهم است؛ چراکه ویروس به مراتب پیچیده است و نمی‌توان ۱۰۰ درصد درباره آن قضاوت کرد. بنابراین هرچه درباره این ویروس، داروی موثر بر آن و تغییرات و پروتکل‌های درمانی انتخاب‌شده آن و همچنین در رابطه با مدل‌های اپیدمیولوژیک می‌گویید باید بگویید احتمالاً و تا امروز و تقاضای من از این تیم دانشمند این است که ضمن اتکا به یافته‌های خود در استان‌های مختلف، هرگز فکر نکنند آنچه به دست آوردند بهترین و ماندگارترین روش و دستاوردی است که می‌توان به آن تکیه کرد. تعجب می‌کنم یکی می‌گوید دارویی پیدا کردم که ۱۰۰ درصد ویروس را ریشه کن کرده است؛ اینها حرف‌های عالمانه و حکیمانه نیست، اهل علم و دانشگاه نباید این حرف‌ها را به این صراحت بزند.

وزیر بهداشت گفت: ما یک اقلیم پهناوریم و در این اقلیم پهناور هیچ مدلی از بیماری‌ها را نمی‌توان به طور یکسان در استان‌ها قضاوت کرد؛ چراکه اچ‌ال‌ای های مختلف داریم و تغییرات ژنتیک و رفتارهای اجتماعی و تغذیه‌های متفاوت و ... داریم. به همین دلیل باید در هر استان و در هر اقلیم و سرزمین مبتنی بر واقعیت‌های فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و موارد مرتبط با نظام سلامت تحقیق کرد. من تردید ندارم که قوم ترکمن با قوم بلوچ با قوم عرب و بقیه اقوام سرزمین نسبت به ویروس و پروتکل های درمانی واکنش‌های متفاوتی دارند. همانطور که به عنوان مثال در استان خوزستان با استان فارس رفتارهای متفاوت مدیریتی باید داشته باشید، چراکه رفتار اجتماعی آن دو سرزمین کاملاً متفاوت است.

نمکی تاکید کرد: باید هنرمندان، صداوسیما، اهل هنر و قلم به میدان آیند تا در آینده پدیده غم‌انگیزی به نام تخریب بهداشت روان در اثر این ایزولاسیون‌ها را شاهد نباشیم. باید برای بهداشت روان پریشان مردم راهیابی کنیم. در رابطه با معیشت مردم و سلامت باید با اقتصاددانان و متخصصان علوم اجتماعی کنار هم جمع شویم و ببینیم چگونه می‌توان این موضوع را کنار هم مدیریت کرد.

 

 

 

چهارشنبه 8/5/1399 - 7:45
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته