• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1265روز قبل
ایرانگردی


مناطق 7، 8، 9، 10، 11، 12، 13و 14 شهرداری تهران نیز به جمع مناطق دارای طرح مصوب بهسازی معابر پیاده رو و احداث مسیرهای دوچرخه پیوستند.
به گزارش پایگاه خبری معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران، مهندس صفا صبوری دیلمی معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران ضمن اعلام خبر فوق افزود: نقشه ها و نشانی های پیشنهادی مناطق 7، 8، 9، 10، 11، 12، 13 و 14 شهرداری تهران در زمینه بهسازی معابر پیاده رو و احداث مسیرهای دوچرخه برای اجرا تا پایان آبان ماه امسال ابلاغ شده است.
وی با یادآوری اینکه بند یک ماده 48 برنامه پنج ساله سوم شهرداری تهران، مدیریت شهری را ملزم به طراحی، احداث و تقویت عرصه های عمومی و یادمانی کرده است، خاطرنشان ساخت: تهران در چشم انداز طرح بهسازی معابر پیاده و احداث مسیرهای دوچرخه از یک رینگ پیوسته پیاده روی و دوچرخه سواری به طول 500 کیلومتر برخوردار خواهد بود؛ مسیرهای مناسب سازی شده ای که در طول معابر اصلی و پرتردد مناطق 22گانه احداث می شوند و همه شهروندان اعم از عابران پیاده، دوچرخه سواران و افراد کم توان جسمی از مواهب آن برخوردار خواهند شد.
به گفته مهندس صبوری توافق با شهرداران مناطق در زمینه نهایی ساختن نقشه های اجرایی طرح مذکور، در قالب برگزاری نشست های هماهنگی ادامه خواهد یافت.
گفتنی است معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران پیش از این با شهرداری های مناطق 1، 2، 4 و 6 نیز در رابطه نقشه ها و نشانی های طرح بهسازی معابر پیاده رو و احداث مسیرهای دوچرخه به توافق رسیده است. هم اکنون 70 معبر به طول 80 کیلومتر در سطح مناطق 22گانه شهر تهران، در حال بهسازی مسیر پیاده رو و احداث مسیر دوچرخه می باشند. پیش بینی می شود تا پایان مردادماه امسال 60 کیلومتر مسیر پیاده رو بهسازی شده به همراه مسیر دوچرخه تحویل شهروندان شود.

شنبه 11/5/1399 - 12:49
ایرانگردی


نایب رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو) گفت: به منظور تحقق اهداف داخلی سازی صنعت ریلی، پروژه ساخت داخلی واگن مترو با بهره گیری از حداکثر ظرفیت های داخلی و دانش بنیان، مسیر حرکت از ساخت داخل با عمق حدود ۳۰ درصدی را به حدود ۸۵ درصد فراهم کرده است.


 به گزارش کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات رویداد رونمایی از دستاوردهای طراحی و ساخت واگن ملی؛ مهندس علی امام با اشاره به اینکه یکی از مهم ترین و کلیدی ترین اقدامات در پروژه قطارملی، طراحی و ساخت سیستم رانش قطار مترو برای اولین بار و با استفاده از تخصص مهندسان و طراحان شرکت های دانش بنیان داخلی است افزود: در این فرایند زنجیره کامل سیستم رانش شامل ترکشن موتور، گیربکس و کوپلینک، باکس برق فشار قوی (HV Box)، مبدل برق کمکی (ACM)، مبدل کنترل ترکشن موتور (MCM)، مقاومت ترمزی (DBR) و سلف خط (Line Inductor) بومی سازی شده که سهم حدود ۲۵ درصدی در کل قطار را دارد. این موضوع علاوه بر تامین نیاز ساخت قطار مترو، در تامین لوازم یدکی مصرفی و همچنین در تعمیرات اساسی ناوگان کنونی نیز دارای اهمیت بسزایی است.
وی خاطرنشان کرد: با اتمام تست های مورد نیاز، ایران جزء چند کشور محدود در طراحی و تولید سیستم رانش در دنیا قرار می‌گیرد.
همچنین برای اولین بار در داخل و در قالب این پروژه شبکه کنترل و مانیتورینگ قطار (TCMS) به دست مهندسین کشور راه اندازی می شود که با داشتن سهمی حدود ۵/۱ درصد از کل قطار، در ایجاد قابلیت انتخاب تجهیزات از بازار جهانی و ارتقای زیر مجموعه ها نقش حیاتی دارد.
امام در ادامه گفت: در راستای ارائه خدمات بهینه به شهروندان و مسافران، در قطار متروی ملی سیستم اطلاع رسانی به مسافران ارتقا پیدا کرده و بستر نرم افزاری و سخت افزاری آن توسط شرکت دانش بنیان ملی طراحی، نصب و راه اندازی شده است.
وی اضافه کرد که با وجود بهره برداری بیش از ۲۶۰۰ عدد بوژی در ساختار قطارهای متروی تهران نیاز به بیش از ۲۰۰۰ عدد در چند سال آینده، تا قبل از این پروژه این زیرمجموعه که حدود ۱۲ درصد از قطار مترویی هست از خارج وارد می شد. در این پروژه برای اولین بار ۱۴ عدد بوژی مورد نیاز قطار توسط شرکت دانش بنیان داخلی طراحی و در حال ساخت است که تحقق این امر در اینده نزدیک میتواند وابستگی به بیگانگان را مرتفع سازد.
علی امام با اشاره به اینکه در این پروژه برای اولین بار راهرو بین واگن ها (گنگوی)، تهویه مسافری، تهویه کابین راهبر، مبدل اضطراری و رله باکس قطار مترو بومی سازی و از خروج مقادیر قابل توجهی ارز جلوگیری شده و باور ملی در این صنعت افزایش یافته است.

مدیرعامل متروی تهران با بیان اینکه در این پروژه ملی با بهره گیری از ظرفیت های داخلی و ابتکار متخصصان بومی از خروج مبالغ قابل توجهی ارز از کشور ممانعت به عمل آمده و بستر اشتغال زایی مهیا شده است. تصریح کرد: با همکاری شرکت های داخلی و شرکت واگن سازی تهران قطعا می توانیم تامین واگن های متروی تهران را سرعت بخشیم که این امر موجب رضایتمندی مردم هم فراهم خواهد شد.

شنبه 11/5/1399 - 12:45
ایرانگردی

 

در سالروز تاسیس سازمان انتقال خون ایران که روز ملی اهدا خون نامیده شده، اداره زیباسازی با همراهی اداره سلامت شهرداری منطقه۹ اقدام به قرمز کردن برج آزادی کرد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه۹، در شامگاه چهارشنبه هشتم مرداد ۹۹ و به مناسبت چهل و ششمین سالروز تاسیس سازمان انتقال خون و روز ملی اهدای خون، برج آزادی نماد هویتی شهر تهران به رنگ سرخ در آمد.

این اقدام نمادین توسط شهرداری منطقه۹ به پاسداشت اهداکنندگان خون و ترویج فرهنگ اهدای خون صورت گرفت تا توجه شهروندان را به ضرورت اهدای خون برای نجات جان بیماران جلب کند.

شنبه 11/5/1399 - 12:40
ایرانگردی



طرح کاپ یا کاهش پسماند نماد مشارکت اجتماعی بوده و نیازمند اعتماد شهروندان است.
به گزارش  روابط عمومی شهرداری منطقه۲۱، حسن رحمانی شهردار این منطقه ،به همراه دیگر معاونان و شهرداران نواحی میزبان معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران بود، با اشاره به آموزش و فرهنگ سازی به عنوان مهم ترین مشکل در اجرای طرح کاپ گفت: زمانی که طرح تفکیک پسماند آغاز شد با توجه به تاثیر رفتار بچه ها در اداره خانواده ها، آموزش از طریق آنها به خانواده ها منتقل می شد؛ این در حالی است که اکنون با عدم حضور دانش آموزان در مدارس این نوع انتقال مفاهیم امکان پذیر نیست و حالا باید از ظرفیت فضاهای مجازی و رسانه ملی برای آگاه سازی و فرهنگ سازی طرح کاپ استفاده کرد.

او شروع طرح در منطقه۲۱ را یک شهامت عنوان و افزود: تغییر فرهنگ همیشه با دشواری هایی روبه رو بوده است. با این حال ما به این طرح اعتقاد داریم چون اعتقاد داریم پس مصمم به عملیاتی کردن آن هستیم.

رحمانی از معاون خدمات شهری خواست برای عملیاتی کردن طرح در همه محله ها، به تامین زیر ساخت ها در منطقه کمک و سه ماه زمان اختصاص بدهند.

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران:

"اجرای طرح کاپ برای اولین بار در کشور"؛ یک برند برای منطقه۲۱ است

اجرای طرح کاپ برای اولین بار در کشور و در منطقه۲۱ به دنبال موفقیت مدیریت شهری این منطقه در موضوع مسئولیت اجتماعی(CSR)، به یک برند برای ورودی غربی پایتخت تبدیل خواهد شد.

مجتبی یزدانی معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران که با هدف بررسی طرح کاپ به منطقه آمده بود در جمع مدیران شهری با تقدیر از اقدامات منطقه در اجرای این طرح گفت: منطقه۲۱ از تجربه نابی که در مشارکت اجتماعی با صنایع به دست آورده به عنوان پایه ای قوی در مشارکت با مردم نیز استفاده کند.

او به کارنامه خوب منطقه۲۱ در بخش های آب، احداث مخازن، مکانیزاسیون فضای سبز و آبگرفتگی ها اشاره و افزود: با این همه، اجرای طرح کاپ و بازتاب آن به یک برند برای منطقه تبدیل خواهد شد.

یزدانی به نقش کلیدی شهرداران نواحی اشاره و گفت: تنها در تماس چهره به چهره با شهروندان و اختصاص زمان است که آنها در جریان قرار گرفته و از عواقب طرح آگاهی پیدا می کنند. ۶۰درصد بافت مسکونی منطقه را شهرک های نظامی و صنعتی به خود اختصاص داده که در صورت توجه به نظرات و انتقادات شهروندان همکاری آنها را در تفکیک پسماند از مبدا به دنبال خواهد داشت.

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران در ادامه با اشاره به اهمیت اطلاع رسانی در طرح کاپ یا کاهش پسماند از اختصاص ۱۰میلیارد تومان برای اجرای طرح خبر داد و افزود: امکانات زیر ساختی از جمله مخازن و ماشین آلات فرآهم شده که علاوه بر این به زیرساخت های آموزشی و فرهنگ سازی نیاز داریم. در این راستا با صدا و سیما ارتباط گرفته تا با ساخت برنامه هایی، آمادگی منطقه۲۱ و اقدامات آن در طرح کاپ به تصویر کشیده شود. در اجرای طرح از بسیج صنایع نیز استفاده خواهد شد.

او در پایان افزود: به زودی از رئیس شورای شهر تهران و کمیسیون خدمات شهری شورای شهر برای بازدید از طرح کاپ در منطقه۲۱ دعوت می شود.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با تاکید بر اجرای طرح کاپ:

آمادگی و عزم منطقه ۲۱ در اجرای طرح کاپ ستودنی است

آمادگی و تلاش مدیریت شهری منطقه ۲۱ در اجرای طرح کاپ قابل توجه و ستودنی است.

صدر الدین علیپور مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با بیان این مطلب افزود: راه دیگری به جز کاهش پسماند از مبدا وجود ندارد و همه ما باید برای تحقق این امر تلاش کنیم. بیشترین تلاش مان را در منطقه۲۱ انجام می دهیم که آمادگی و عزم بیشتری برای اجرای طرح وجود دارد.  وی از راه انداری شنبه های بدون پسماند خبر داد و گفت:در این طرح با ایجاد بخش جوایز، شهروندان منطقه ۲۱ در منفعت پسماند خشک شریک می شوند تا انگیزه ای برای آنها باشد. در شنبه های بدون پسماند تلاش می شود بیشترین پسماند خشک جمع آوری شود.

علیپور با ابراز خرسندی از حضور «هایده شیرزادی» فعال محیط زیست او را الگوی طرح کاپ و یک برند جهانی دانست که در این طرح همراه معاونت خدمات شهری و از تجربیات ارزشمند و راهکارهای او در اجرای طرح استفاده می شود.

شیرزادی؛ فعال محیط زیست در جلسه بررسی طرح کاپ در منطقه۲۱

کاپ، هسته ای که به تمام ایران سرایت می کند

به عنوان یک محیط زیستی آرزویم اجرای طرحی بوده که بسیار دقیق و با معنا نامش را کاپ گذاشته اند. این را« هایده شیرزادی» گفت که سه دهه است در حوزه تفکیک پسماند تلاش می کند و نامی آشنا برای دوستداران این حوزه و محیط زیست است.

او که در نشست بررسی طرح کاپ با حضور معاونت خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران و مدیران شهری منطقه حضور داشت از مدیریت شهری منطقه به خاطر تلاش در جهت اجرای این طرح قدردانی و از آنها خواست به رغم مشکلاتی که در اجرای این طرح وجود دارد اما با تلاش شان افتخار آن را در تاریخ به نام خود ثبت کنند. چرا که کاپ هسته ای است که بعد از منطقه ۲۱ در همه مناطق و سپس به تمام ایران سرایت می کند.

شیرزادی اما در ادامه به تشریح برنامه های پیشنهادی پرداخت و آنها را لازمه تحقق طرح کاپ عنوان کرد و افزود: اولین گام شناسایی محل و استخراج شناسنامه خانوار است. با این کار مخاطبان شناسایی شده و براساس آنها آموزش ها و برنامه ها از جمله روش های تفکیک پسماند را از طریق فضای مجازی به آنها منتقل می کنیم. بعد از این می توانیم مخازن را در آپارتمان ها مستقر کنیم. وی هزینه هر مخزن تا رسیدن آن به دست خانواده را یک میلیون تومان عنوان و گفت: شهروندان باید مطلع باشند که این هزینه ای است که برعهده خانوار است ولی شهرداری پرداخت می کند.

او به ضرورت حساس سازی و توجه شهروندان به موضوع پسماند اشاره و افزود: با شیوع بیماری کرونا ترس از مرگ و بیمار شدن مهم ترین دغدغه شهروندان است. باید با آموزش به آنها گفت که در آفت زباله گردی و آسیب های اجتماعی ناشی از آن سهیم هستند و این به دلیل عدم مشارکت آنها در تفکیک زباله و تولید زیاد زباله است.

این فعال محیط زیست در ادامه گفت: نظریه مسئولیت اجتماعی اگر چه در سال ۱۹۰۵ مطرح شده اما در سه چهار دهه اخیر بیشتر نمود پیدا کرده و به این نتیجه رسیدند تا وقتی سرمایه اجتماعی یا مشارکت مردم نباشد آبادانی فیزیکی شهرها بدون پشتوانه است. شیرزادی افزود: مهم ترین گام اعتماد سازی است و توسعه اجتماعی زمان بر است. ما باید طرح کاپ را از طریق مردم انجام دهیم.

شنبه 11/5/1399 - 12:35
سلامت و بهداشت جامعه

 

 

آیا غذا پختن با سیب‌زمینی‌های جوانه زده خطری ندارد؟

قبل از هر چیزی باید بدانیم که نباید سیب‌زمینی و پیاز را در یخچال و زیر نور خورشید قرار دهیم.
ایده‌آل ترین مکان برای این محصولات در داخل کابینت بدون رطوبت است.


به عقیده مرکز سم‌های طبیعی، سیب‌زمینی‌هایی که جوانه می‌زنند را باید دور ریخت.
سولانین و کاکونین، دو ماده سمی هستند که در سیب‌زمینی‌های جوانه‌زده یافت می‌شوند. این دو ماده برای سلامتی ما بسیار مضر هستند. همچنین سیب‌زمینی‌های سبز شده را باید دور بریزید.
سم سیب‌زمینی در پوست و جوانه‌های آن وجود دارد.

این سیب‌زمینی‌های سمی چه ضرری دارند؟
سم‌ِ سیب‌زمینی وقتی وارد بدن ما می‌شوند موجب بیماری‌هایی از جمله بیرون روی، حالت تهوع، تب، سردرد و دل درد می‌شود.

شنبه 11/5/1399 - 9:8
سلامت و بهداشت جامعه

 

آبادی ابراهیمی رئیس انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص نقش پروبیوتیک از منظر علمی و تاثیر آن بر سیستم ایمنی بدن در مقابله با ویروس کرونا بیان کرد: کروناویروس‌ها خانواده بزرگی از ویروس‌ها هستند که از ویروس سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماری‌های شدیدتری همچون سارس (سندرم تنفسی حاد)، مرس (سندروم تنفسی خاورمیانه) و کووید ۱۹(بیماری تنفسی حاد کرونا ویروس-۲۰۱۹) را شامل می‌شود.

او گفت: این ویروس در اولین ساعات درگیری با علائمی مانند سرفه، تب، تنگی نفس ایجاد می شود، همچنین در موارد شدیدتر این بیماری سبب پنومونی و سندروم حاد تنفسی شده و عفونت تنفسی را برای افراد به ارمغان می آورد، این بیماری از طریق ترشحات آلوده تنفسی و سطوح آلوده به ویروس، به افراد جامعه منتقل می شود.

 

 

تاج آبادی ابراهیمی خبر داد: ویروس کرونا در انواع سطوح به مدت ۷ الی ۱۲ روز قابلیت عفونت زایی خود را همچنان حفظ می کند، به طورکلی همین امر بیانگر ثبات بالای ویروس جدید کروناست که البته یکی از راه های پیشگیری از ایجاد عفونت این بیماری تقویت سیستم ایمنی بدن است؛ همچنین یکی دیگر  از وظایف سیستم ایمنی بدن محافظت در برابر میکرو ارگانیسم های مضر و بیماری زا در نظر گرفته شده است.

رئیس انجمن پروبیوتیک اظهار کرد: میکروارگانیسم های مفیدی که از آنها به عنوان پروبیوتیک وجود دارد با تقویت و تعدیل سیستم ایمنی بدن احتمال ابتلا به عفونت ها را کاهش می دهد. به طورکلی این ترکیبات هم به صورت طبیعی در محصولات تخمیری از جمله مواد لبنی قرار دارد و هم به صورت مکمل دارویی تولید می شود؛ همچنین پروبیوتیــک هــا در ســطوح متعدد اثرات مفید خود را روی سیســتم ایمنــی بدن اعمال می‌کنند، افزایش تکثیر و بهبود عملکرد سلول های ایمنی به ویژه مقابله در برابر ویروس‌ها و باکتری های بیماری زا از فواید پروبیوتیک ها در مواجهه با عوامل بیماری زا هستند.

او در ادامه از فعالیت پروبیوتیک ها در جلوگیری از عفونت ها خبرداد و گفت: پروبیوتیک ها و فیبر رژیم‌های غذایی می توانند سیستم ایمنی بدن را در برابر عفونت های ویروسی افزایش داده و به کاهش بار ویروسی ریه و افزایش بقا افراد جامعه کمک کند. به طورکلی رژیم غذایی سرشار از پروبیوتیک ها یا باکتری های مفید به تقویت سیستم ایمنی بدن از طریق ایجاد تنوع در میکروبیوم روده کمک می کند.

رئیس انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران یادآوری کرد: پنج منبع غذایی از جمله گوشت گاو، ماهی تن، دانه های آفتابگردان، شیر و ماست برای افرادی که با محدودیت های غذایی مختلف رو به رو هستند مفید است؛ به طورکلی استفاده از مکمل های پروبیوتیک در کنار مراقبت های بهداشتی می تواند راهکار مناسبی برای کاهش احتمال ابتلا به بیماری های ویروسی از طریق تقویت سیستم ایمنی بدن باشد.

 

 

شنبه 11/5/1399 - 9:2
سلامت و بهداشت جامعه

 

 
 
وزیر بهداشت:
باید به راهکاری برای برگزاری مراسم محرم با حفظ سلامت مردم برسیم پیک سنگین کرونا نشان از جهش ویروس دارد
نمکی گفت: باید مراسم محرم را طوری برگزار کنیم که سلامت مردم و احترام به عزای امام حسین(ع) حفظ شود.
 

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، سعید نمکی، وزیر بهداشت در جلسه کمیته علمی  مشورتی بیماری کووید ۱۹ که به صورت ویدئو کنفرانسی برگزار شد، اظهار کرد: در مواجهه با ویروس کرونا باید رفتار‌های متفاوت مدیریتی داشته باشیم زیرا رفتار اجتماعی بر گسترش و یا کاهش بیماری موثر است.

نمکی افزود: ما یک اقلیم پهناوریم و در این اقلیم پهناور، هیچ مدلی از بیماری‌ها را نمی‌توان به طور یکسان در استان‌ها قضاوت کرد؛ به همین دلیل باید در هر استان و در هر اقلیم و سرزمین مبتنی بر واقعیت‌های فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و موارد مرتبط با نظام سلامت تحقیق کرد.

او ادامه داد: رعایت پروتکل‌های درمانی بسیاری حائز اهمیت است و باید روند پروتکل‌ها در ستاد مرکزی اعلام شود تا برای آن برنامه ریزی کنیم.

 

 

شنبه 11/5/1399 - 8:58
سلامت و بهداشت جامعه

 

 

ویروس کرونا بر حسب شدت بیماری در افراد مختلف متفاوت است.

او افزود: به طور معمول افراد باید تا ۱۴ روز بعد از مثبت بودن نتیجه آزمایششان در مورد ویروس کرونا قرنطینه خانگی داشته باشند؛ چرا که بیماری از طریق ذرات تنفسی تا ۱۴ روز و از طریق مدفوع تا ۲۱ روز قابل انتقال است.

ضیایی تصریح کرد: در صورتی که فرد با وجود علائم خفیف نیاز به بستری کردن نداشت و به سرعت بهبود یابد، معمولا یک هفته تا ۱۰ روز بعد از بهبود علائم می‌تواند به محل کار رود، اما اگر شخصی با علائم بستری شد باید حداقل ۱۴ روز در خانه بماند.

استاد بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: اگر علائم تنفسی، سرفه و تنگی نفس در فردی ادامه دارد، می‌تواند تا ۲۱ روز این فرد انتقال دهنده بیماری باشد و باید در این مدت استراحت و قرنطینه در خانه را داشته باشد.

ضیایی اظهار کرد: توصیه می‌شود افرادی که مدت زمان قرنطینگی آن‌ها تمام می‌شود، حتما به مدت یک هفته تا ۱۰ روز از ماسک استفاده کنند به خصوص زمانی که به دیدار بزرگان خانواده یا کسانی که ریز فاکتور دارند، می‌روند حتما آن را جدی بگیرند تا باعث انتقال بیماری نشوند.

تنها زمانی بیماران مبتلا به ویروس کرونا را می‌توان به عنوان افراد بهبود یافته معرفی کرد که حداقل به مدت سه روز تب، مشکلات تنفسی اعم از سرفه، تنگی نفس عطسه و هیچ گونه علائمی از از این قبیل در ریه‌های خود نداشته باشند.

 

متخصصان نتوانسته اند تا کنون به نتیجه اثبات شده در مورد اینکه آیا ویروس کرونا می‌تواند افراد بهبود یافته را مجدد مبتلا سازد یا خیر؟ برسند. با این حال بهترین گزینه این است که به مدت ۲ هفته در حالت قرنطینگی بمانید و از خانه خارج نشوید تا بیماری به صورت کامل از بدن شما خارج شود. متاسفانه بسیاری از افراد بعد از بهبود یافتگی به سرعت از خانه خارج شده و در محل کار حاضر می‌شوند، اما باید دانست که این کار تنها باعث طولانی‌تر شده زنجیره انتقال ویروس خواهد شد و می‌تواند افراد بی گناه دیگر را به کرونا مبتلا سازد.

شنبه 11/5/1399 - 8:53
سلامت و بهداشت جامعه

 

 

اختلالات خونی یا انعقادی، علائم گوارشی مانند تهوع، استفراغ، اسهال و درد‌های شکمی از دیگر علائم بیماری MIS است.

بادلی گفت: یافته‌های آزمایشگاهی که نشان دهنده درگیری بیماری کووید ۱۹ است باید به اسم MIS استفاده شوند، اما طبق مفهومی که سازمان بهداشت جهانی استفاده کرده است و مابقی پزشکان هم تابع آن هستند، برای درمان این بیماری مرگ بار باید اقدامات ویژه درمانی در آی سی یو‌ بیمارستان صورت گیرد و از دارو‌های متعدد مانند کورتن و آنتی بادی‌ها استفاده شود.

 

فوق تخصص نفرولوژی تصریح کرد: استفاده از پلاسمای بیماران بهبود یافته از کووید ۱۹ در تعدادی از بیماران کرونایی تاثیر بسیار زیادی داشته است و توانسته روند بیماری را تغییر دهد.

 

 

 

شنبه 11/5/1399 - 8:51
سلامت و بهداشت جامعه

 

 

حمیدرضا بادلی فوق تخصص نفرولوژی درباره بیماری التهابی شدید (MIS) ناشی از ویروس کرونا در کودکان اظهار کرد: سازمان بهداشت جهانی در ماه‌های گذشته بیماری التهابی شدید ناشی از ویروس کرونا در کودکان را با عنوان بیماری جدید (MIS) نام گذاری کرده است.

او افزود: بیماری التهابی شدید ناشی از ویروس کرونا یا MIS در کودکان می‌تواند چندین ارگان یا چندین اعضای بدن را به صورت جدی درگیر کند.

بادلی تصریح کرد: محققان و پزشکان بعد از مدتی به تفاوت‌های میان علائم بیماری MIS و بیماری کاوازاکی پرداختند و آن‌ها به این نتیجه رسیدند که شاید نام گذاری بیماری کاوازاکی در بیماران کووید ۱۹ مناسب این حالت نباشد و به همین دلیل یک نام جدید برای این حالت انتخاب کرد.

او درباره مهم‌ترین مشخصه بیمارانی که MIS ناشی از کووید ۱۹ دارند، گفت: اغلب بیمارانی که MIS ناشی کویید ۱۹ دارند، حداقل یک دوره تب بیش از ۳ روز را تجربه کرده اند یا ضایعات پوستی و دونه‌های قرمز رنگ در بدن خود مشاهده کرده اند همچنین از دیگر علائم ابتلا به این بیماری می‌توان به افت شدید فشار خون و بروز شوک عصبی اشاره کرد  و این افراد ممکن است دچار درگیری‌های قلبی، التهاب شدید عضلات قلب یا بافت عضلانی قلب، التهاب شدید دریچه‌ها و حتی التهاب پرده اطراف قلب یا علائمی شبیه سکته قلبی شوند

 

 

 

 

 

شنبه 11/5/1399 - 8:50
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته