• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1264روز قبل
ایرانگردی


فعالیت های بازیافتی منطقه 13 در دو ماه گذشته ، با آموزش 5 هزار شهروند ، توزیع بیش از 1300 کیسه پارچه ای و نصب مخزن های سه گانه ادامه یافت.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 13 ، مرتضی رحمان زاده ، شهردار منطقه گفت :طی دو ماه گذشته ، آموزش های لازم در زمینه تفکیک پسماند به بیش از 5 هزار شهروند در راسته های تجاری ، مسکونی و بوستان ها ارائه و نیاز سنجی از آنها در خصوص آغاز مجدد فعالیت طرح تفکیک در محلات با توجه به بیماری کرونا انجام شد.
وی افزود: با توجه به اجرا ی طرح نانوائی های دوست دار محیط زیست ، 1330 عدد کیسه های پارچه ای در فروشگاه های شهروند، میوه و تره بار پیروزی و محلات توزیع شد.
رحمان زاده اظهار داشت : با توجه به اجرای طرح های مدیریت سبز و کاهش پسماند ، کارکنان ادارات ، بانک ها و ساختمان های شهرداری برای پیشبرد بهتر طرح آموزش دیدند.
وی ادامه داد : به منظور تفکیک پسماند ، تعدادی مخزن سه گانه در ساختمان ناحیه چهار ، سرای محله آشتیانی ، بوستان پیروزی، سرای محله حافظیه و... نصب و جانمایی شد
شهردار منطقه۱۳ در خصوص اقدامات پیشگیرانه اداره مدیریت پسماند برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا اظهار داشت :علاوه برای اهدای اقلام تجهیزات فردی به کارگران ، متصدیان غرف و آموزشگران به صورت روزانه و هفتگی ، چکاپ سلامت کارکنان و کارگران همراه با آموزش های لازم به صورت مستمر صورت می پذیرد .
وی خاطر نشان کرد: ایستگاه بازیافت ، سوله پردازش خشک و تر ، ساختمان اسکان کارگری ، وانت های ملودی و غرف بازیافت روزانه با استفاده از 10 لیتر مواد ضد عفونی کننده شست و شو می شود

يکشنبه 12/5/1399 - 14:30
ایرانگردی

 

کلیه املاک دارای سند حد و حدودی برای جانمایی، درخواست کد نوسازی و پروانه ساختمانی باید با مراجعه به اداره ثبت سند تک برگی ملک خود را دریافت کنند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک، سید حمید موسوی شهرداری این منطقه با بیان مطلب فوق اظهار داشت: در جلسه ای که با حضور معاون فنی و ممیزی اداره کل تشخیص وصول درآمد، معاون اداره کل تدوین ضوابط و صدور پروانه، نماینده اداره ثبت شمیران و مسئولین شهرسازی و درآمد منطقه یک برگزار شد مقرر شد همه املاکی که فاقد ابعاد مشخص هستند قبل از انجام اقدامات مربوط به شهرداری با مراجعه به اداره ثبت و تعیین ابعاد، سند تک برگی کاداستر (نقشه های حد نگاشتی) دریافت کنند.

وی با اشاره به اینکه در منطقه یک املاک محدوده‌های حریم مانند محدوده های امامزاده قاسم (ع) حصارک، فیضیه و ... دارای این اسناد هستند از مالکین خواست اگر ملکی در تصرفشان است و سند حد و حدودی دارند برای سند تک برگی اقدام کنند.
موسوی افزود: این موضوع در کارگروه مشترکی که با حضور معاونین اداره ثبت و اداره کل شهرسازی و معماری شهرداری تهران برگزار می شود، طرح و صورتجلسه آن ابلاغ خواهد شد.

وی تصریح کرد: با عنایت به جلسه تشکیل شده با دفاتر خدمات الکترونیک منطقه، دفاتر خدمات ملزم شدند تا مراجعین این اسناد را به ادارات ثبت مناطق راهنمایی نمایند.



يکشنبه 12/5/1399 - 14:27
ایرانگردی

 

 آئین پاسداشت استاد ابراهیم قنبری مهر،خالق سازهای ماندگار ایران  همزمان با تغییر نام بوستان شقایق- به شقایق مهر با حضور رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران،شهردار منطقه 2، مدیر موزه موسیقی ایران و مدیرعامل خانه موسیقی به صورت مجازی برگزار شد.
به گزارش  روابط عمومی شهرداری منطقه 2 مراسم پاسداشت ابراهیم قنبری مهر ـ هنرمند برجسته سازسازی یک روز پس از ۹۲ سالگی  این هنرمند به صورت مجازی برگزار شد و همزمان با این مراسم عنوان  پارک «شقایق»  در پاسداشت استاد قنبری مهر  به «شقایق‌مهر» تغییر داده شد
محمدجواد حق‌شناس ،عضو شورای اسلامی شهر تهران و رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر  در این مراسم با اشاره به اهتمام شورای شهر تهران برفعالیت های فرهنگی گفت:  نامگذاری معابر و بوستان ها به نام هنرمندان یکی از اقدامات در پاسداشت و ارج نهادن به هنرمندان  است.
 وی افزود: پیشنهاد نام‌گذاری این پارک را به نام استاد قنبری‌مهر، سال گذشته دو نهاد خانه موسیقی و موزه موسیقی مطرح کردند که در کمیسیون نام‌گذاری انجام شد و بعد به شورای شهر رفت که در آنجا هم با استقبال روبه‌رو شد.
رسول کشت پور،شهردار منطقه 2 نیز دراین مراسم  با تقدیر از شورای شهر تهران برای نامگذاری این بوستان  در پاسداشت استاد قنبری مهر گفت: چهر های علمی ، فرهنگی  و هنرمندان بزرگ ،سرمایه های ارزشمندی هستند که می بایست به نسل جوان معرفی شوند و افتخاری برای منطقه 2 است که  بدین شکل بتواند از این هنرمندان تجلیل کند.
 وی با بیان اینکه تکریم و  اجرای برنامه هایی جهت معرفی این چهر ه ها در دستور برنامه های فرهنگی منطقه 2 قرار دارد  افزود: در کشورهای توسعه یافته به برندینگ شهرها توجه می شود و ما نیز مفتخر هستیم که فرهیختگان و چهره های علمی و هنری را می توانیم به عنوان  برند  منطقه معرفی کنیم.
براساس این گزارش  ابراهیم قنبری‌مهر، از شاگردان استاد ابوالحسن صبا است و پس از گذراندن یک دوره نت‌نویسی و آشنایی با گام‌های موسیقی ایرانی و غربی و یادگیری نوازندگی، با استفاده از راهنمایی‌های ابوالحسن صبا و سورن آراکلیان به ساخت ویلن پرداخت و در سال ۱۳۳۴ کارگاه سازسازی وزارت فرهنگ و هنر را تاُسیس کرد و به عنوان خالق سازهای ماندگار ایران شناخته می شود.

يکشنبه 12/5/1399 - 13:32
ایرانگردی

 

 

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه سه از اجرای "طرح ناظران سلامت کودک" در این منطقه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه سه، کاظم کمالی نسب با اعلام این خبر گفت: اجرای طرح ناظران سلامت کودک توسط خانه های سلامت سطح محلات با هدف منع به کار گیری کودکان(زیر18 سال)در فرایند جمع آوری پسماند توسط پیمانکاران و حفظ و ارتقای سلامت کودکان از ابتدای مرداد ماه تا پایان سال99 اجرا خواهد شد .

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه سه افزود: در این طرح با بکارگیری ظرفیتهای موجودوتشکیل گروه ناظران سلامت محلی متشکل از حداقل سه نفر داوطلبین محلی وهمچنین جلب همکاری شورایاران، دبیر و اعضای كانونهای اجتماع محور سلامت و سلامت یاران با این امر مبارزه کرده و از طریق ارائه و ثبت گزارش بر روی سامانه137 (ارائه نشانی دقیق شامل منطقه، ناحیه، محله، نام خیابان ، تاریخ و ساعت مشاهده الزامی است.)، پرتال تهران من، سامانه آمار و اطلاعات اداره کل سلامت به مبارزه با به کارگیری از کودکان در مشاغل سخت (زباله گردی ) پرداخته خواهد شد.

وی اذعان داشت: زباله گردی یکی از اشکال سخت کار کودکان است که شهرداری تهران مسئول اصلی ایجاد بستر شکل گیری آن محسوب می شود که راه حل نهایی آن تغییر شیوه جمع آوری پسماند است اما نمی توان تا آن زمان چشم بر سوءاستفاده برخی پیمانکاران از کودکان بست گر چه براساس قرارداد شهرداری با پیمانکاران استفاده از افراد زیر18 سال ممنوع است اما در طی سال های گذشته به سبب ضعف نظارت، کودکان بسیاری در جمع آوری پسماندخشک به کار گرفته شده اند.

يکشنبه 12/5/1399 - 12:42
ایرانگردی



معاون فنی و عمرانی منطقه ۱۹ از اجرای فاز نخست عملیات پیاده روسازی و احداث مسیر ویژه دوچرخه در نواحی یک تا سه این منطقه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۹، محمدمهدی گندمی مساحت تقریبی کل این عملیات را بیش از ۱۷ کیلومتر در ۱۵ معبر منطقه اعلام کرد و گفت: فاز نخست این فعالیت در قالب احداث نزدیک به ۴ کیلومتر پیاده رو ومسیر دوچرخه در خیابان میثاق جنوبی، شهرک شریعتی و محله دولتخواه انجام شده است و پیش بینی می شود تا پایان تابستان سال جاری کل عملیات به اتمام برسد.

او با اشاره به اتمام این طرح تا پایان تابستان سال جاری افزود: در همین راستا ضمن اجرای فعالیت ترمیم محل کاتر در مسیر امن دوچرخه از ابتدای خیابان میثاق شمالی تا میدان بهشت، روکش آسفالت این میدان نیز به اتمام رسید.

همچنین عملیات لکه گیری آسفالت در خیابان بهمنیار، ترمیم آسفالت خیابان های آموزگار، میثاق، میعاد جنوبی، شهرک احمدیه، ابتدای خیابان نور و محله دولتخواه (کوچه جلیلی) با صرف نزدیک به ۷۵تن آسفالت در مساحت تقریبی ۳۵۰ مترمربع انجام شده است.

گندمی در تشریح سایر فعالیت های نگهداشت شهر به صداگیری و ترمیم شکستگی دریچه های ناحیه یک اشاره کرد و افزود: درهمین راستا شکستگی و نشست ایجاد شده در خیابان میثاق جنوبی جنب درمانگاه ناحیه یک رفع شد.

يکشنبه 12/5/1399 - 12:33
ایرانگردی

 

معاون امور اجتماعی و فرهنگی سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از اجرای طرح کاپ و به دنبال آن طرح واگذاری مخازن جدید و مدیریت ذخیره سازی موقت پسماند به مبادی تولید و حذف تدریجی مخازن ۱۱۰۰ لیتری از سطح شهر تهران خبر داد.


به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران، نرگس رجایی با اشاره به دلایل اجرای طرح واگذاری مخازن جدید و حذف تدریجی مخازن 1100 لیتری از سطح شهر گفت: روزانه در کشور حدود 58 هزار تن پسماند تولید می شود؛ این بدان معنی است که ایرانی ها هر سه روز یک بار به انداره وزن برج میلاد پسماند تولید می کنند. در تهران هم به طور متوسط روزانه حدود شش هزار و 500 تن پسماند تولید می شود و این یعنی تهرانی ها در 24 روز به اندازه وزن این سازه عظیم الجثه پسماند تولید می کنند.
وی با بیان اینکه در برآوردی دیگر می توان گفت تهرانی ها روزانه به اندازه وزن 38 هواپیمای بوئینگ 747 (بدون بار و مسافر) پسماند تولید می کنند، ادامه داد: واقعیت این است که مجتمع پردازش و دفع آرادکوه برای مدت نیم قرن محل دفن پسماندهای شهر تهران و حتی برخی از شهرها و روستاهای اطراف بوده است. با توجه به شرایط فعلی و محدودیت زمین باقی مانده تنها در صورت احداث مرکز دفن جدید می توان به دفن پسماندها طی 10 الی 15 سال آینده امیدوار بود. در غیر این صورت و با ادامه روند فعلی تنها برای چند سال آتی امکان دریافت پسماندها در این مجتمع وجود دارد.
وی با تاکید بر ضرورت تدبیر برای ساماندهی مشکل زباله در تهران، به روش های مدیریت پسماند در دهه های گذشته پرداخت و عنوان کرد: طرح مکانیزاسیون خدمات شهری در اواخر دهه 70 و اوایل دهه 80 به صورت پایلوت در چند منطقه از تهران به مرحله اجرا درآمد و در نهایت در اواسط این دهه در کل شهر تهران فراگیر شد. در قالب این طرح مخازن 1100 لیتری مشکی رنگ در معابر مختلف شهر نصب شدند و به تدریج به عنوان محلی برای ذخیره سازی موقت کیسه های حاوی پسماند خانوارها در میان شهروندان معرفی شدند.
رجایی با بیان اینکه نصب 53 هزار مخزن در اماکن مختلف شهر درگذر زمان با مشکلات زیادی همراه شد، اضافه کرد: از جمله مهم ترین این مشکلات می توان به حذف درب مخازن و گسترش حضور و فعالیت عوامل غیرمجاز جمع آوری پسماند خشک در شهر تهران اشاره کرد. حذف درب مخازن با انتشار بو و تکثیر حشرات موذی و فعالیت جانوران موذی مثل گربه و موش همراه بود و از طرفی سهولت دسترسی عوامل غیرمجاز به پسماندهای خشک تفکیک نشده موجود در مخازن را فراهم کرد.
به گفته معاون امور اجتماعی و فرهنگی سازمان مدیریت پسماند؛ تشدید فعالیت عوامل غیرمجاز و افزایش قیمت پسماندهای خشک، هزینه های تحمیلی به خدمات شهری و زحمات پاکبانان برای نظافت زمین های اطراف مخازن را افزایش داد و همین امر محرکی برای مطالعه و اجرای طرح کاپ برای حل مشکلات موجود شد.
وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر طرح کاپ با هدف حذف و کاهش پدیده زباله گردی، کاهش تولید پسماند و تفکیک در مبدا به طور پایلوت در مناطق 6، 16، 21 و 22 اجرا می شود، گفت: در طرح جدید، به طور کلی انتقال مخازن تفکیک پسماند تر و خشک به دویست هزار پلاک ثبتی در شهر تهران پیش بینی شده است. روند کار نیز بدین شکل است که براساس تعداد واحدها و خانوارها، دو مخزن مشکی (برای پسماندهای تر) و آبی رنگ (برای پسماندهای خشک) با ظرفیت های متفاوت به هریک از ساختمان های تحت پوشش ارایه شود و با هماهنگی پیمانکاران پسماند تر و خشک مناطق، مخازن مشکی رنگ سه بار در هفته و مخازن آبی رنگ دوبار در هفته تخلیه شوند.
رجایی اظهار امیدواری کرد تا با اجرای طرح کاپ در تمامی مناطق تهران و ایجاد زیرساخت های لازم همچون اپلیکیشن های جمع آوری پسماند خشک، به تدریج شاهد کاهش هزینه های حمل و انتقال پسماند و در نتیجه کاهش مصرف سوخت و آلودگی هوا، کاهش میزان پسماند ورودی به مجتمع آرادکوه، توسعه صنایع بازیافت، کاهش دفن و حفظ محیط زیست و افزایش خلوص پسماندهای تر و در نهایت تولید کمپوستی مرغوب تر در مجتمع آرادکوه باشیم.

 

 

 

يکشنبه 12/5/1399 - 12:25
ایرانگردی

 

عملکرد یک ساله شرکت های گاز و مخابرات استان تهران و سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی در سی و هشتمین جلسه کمیته خدمات و زیرساخت بررسی شد.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، سی و هشتمین جلسه کمیته خدمات و زیرساخت ستاد بازآفرینی پایدارکلانشهر تهران به ریاست معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران و با حضور نژادبهرام عضو شورای اسلامی شهر تهران، علی اکبری دبیرستاد بازآفرینی کلانشهر تهران و مدیران شرکت مخابرات شهر تهران، شرکت گاز استان تهران و سازمان آتش نشانی و ایمنی در سازمان نوسازی شهر تهران برگزار شد.
در این جلسه میزان تحقق مصوبات کمیته خدمات و زیرساخت ستاد بازآفرینی شهر تهران در سه حوزه ایمنی، گاز و مخابرات از تیر ماه سال گذشته تاکنون مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در یک سال گذشته 208 شیر هیدرانت برای افزایش ایمنی در محلات دارای بافت فرسوده شهر تهران توسط شرکت آتش نشانی تحویل و توسط شرکت آب‌و فاضلاب شهر تهران نصب شده است.
شرکت گاز استان تهران نیز اعلام نمود که هماهنگی های نهایی جهت جابه جایی پست گاز در بافت فرسوده منطقه 16 انجام شده است.
همچنین مقرر شد شرکت مخابرات، جابجایی تابلوهای مخابراتی معارض در برخی معابر بافت فرسوده را در برنامه‌های عملیاتی خود قرار دهد. در این خصوص، مقرر شد هماهنگی‌های بیش از پیش میان شهرداری تهران و شرکت مخابرات در صدور مجوزهای حفاری به‌عمل آید.

يکشنبه 12/5/1399 - 12:20
ایرانگردی


معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران، از آخرین وضعیت اجرایی پروژه مرمت و ایمن سازی مسجد ارک بازدید میدانی به عمل آورد.
به گزارش پایگاه خبری معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران، در جریان این بازدید که سید مجید غمخوار مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق و پیمان عباسی مدیر کل اداره هماهنگی فنی و عمرانی سازمانها و مناطق نیز حضور داشتند، آخرین وضعیت اجرایی پروژه مرمت و ایمن سازی مسجد ارک در منطقه 12 مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.
مهندس صفا صبوری دیلمی معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران طی سخنانی در حاشیه این بازدید از تلاش برای پایان یافتن عملیات بازسازی زیرزمین مسجد ارک همزمان با آغاز ماه محرم خبر داد و بر لزوم تسریع عملیات اجرایی پروژه تاکید کرد.
سید مجید غمخوار مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق نیز در تشریح روند اجرا و پیشرفت پروژه، از ساخت سه چشمه سرویس بهداشتی در ضلع شرقی زیرزمین و اتمام عملیات خاکبرداری اتاق صوت خبر داد و گفت: سنگ کاری ستون های زیرزمین در حال اجرا است و مجموعه سازمان عمرانی مناطق تمام تلاش خود را به کار بسته است تا زیرزمین مسجد ارک برای بهره برداری در ماه محرم آماده شود.
به گفته مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق، ساخت و نصب درهای شبستان مردانه و زنانه به پایان رسیده و اجرای تاسیسات برقی در حال انجام است.

 

 

يکشنبه 12/5/1399 - 12:16
ایرانگردی


با اتمام عملیات سفت کاری پروژه احداث ساختمان فروشگاه شهروند در خیابان شهید علی اکبری، پیشرفت عملیات اجرایی این پروژه به مرز 60 درصد رسید.
به گزارش پایگاه خبری معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران، مهندس سید مجید غمخوار ضمن اعلام خبر فوق خبر، افزود: در ادامه عملیات تکمیل ساختمان فروشگاه شهروند خیابان شهید علی اکبری توسط سازمان عمرانی مناطق، اجرای عملیات بتن ریزی کف پارکینگ به اتمام رسیده و در حال حاضر تاسیسات برقی، لوله کشی و سیم کشی در حال نصب و تاسیسات مکانیکی نیز در دست خرید و نصب می باشد.
وی با بیان آنکه عملیات تکمیل این پروژه از آبان ماه سال گذشته به سازمان عمرانی مناطق سپرده شده است، یادآور شد: سازمان عمرانی مناطق تمام تلاش خود را بکار بسته تا این پروژه در موعد مقرر آماده و برای بهره برداری شهروندان محترم تحویل بهره بردار شود.
گفتنی است ساختمان فروشگاه شهروند شهید علی اکبری در زمینی به متراژ 1400 مترمربع و زیربنای حدود 4600 مترمربع در منطقه 7 شهرداری تهران در دست احداث است.

يکشنبه 12/5/1399 - 12:13
ایرانگردی

 

طرح کاپ (کاهش پسماند) به صورت پایلوت در شهرک شاهد ناحیه 2 منطقه 15 اجرا می شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 15، محمد سالاریان رئیس اداره مدیریت پسماند منطقه با اعلام این خبر گفت: هدف از انجام طرح کاپ مدیریت بهینه انواع پسماند های تولیدی با رویکرد جلوگیری از تولید، کاهش تولید، افزایش حداکثری تفکیک در مبدا، استفاده مجدد و بازیافت و به حداقل رسانی سمیت پسماند شهری و کاهش دفن پسماندها با توجه به مسائل زیست محیطی، اجتماعی و اقتصادی است.

او اضافه کرد: پیش از اجرای طرح جلسات هم اندیشی با شهردار ناحیه3، مسئولان شهرک شاهد وعوامل اجرایی به منظور هر چه بهر اجرای طرح برگزار شد.

سالاریان افزود: نکات قوت و ضعف اجرای طرح کاپ، برنامه زمان بندی آموزش شهروندان برای انجام طرح، تعداد مخازن مورد نیاز، محل استقرار مخازن خشک و تر در ساختمان های شهرک شاهد در بازدیدهای میدانی مورد بررسی قرار گرفت.

او اضافه کرد: در این راستا طرح کاپ به منظور آموزش و فرهنگ سازی و اطلاع رسانی جهت بالا بردن سطح آگاهی عموم مردم با هدف تغیر رفتار و آگاهی از تکنیک های اجتناب از تولید پسماند، تفکیک از مبدا، تغییر عادات در الگوی مصرفی، ترغیب به خرید کالاهای بادوام، استفاده مجدد توسط کارشناسان آمار و اطلاعات بازیافت در شهرک شاهد آغاز به کار کرد.

 

 

يکشنبه 12/5/1399 - 12:5
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته