• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1265روز قبل
ایرانگردی

 

 

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری  منطقه 4 تهران از بهسازی سرویس های بهداشتی ورفع نواقص مربوط به امکانات رفاهی و بهداشتی 256 بوستان منطقه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 4 , "حمیدرضا فرخی"  با اعلام این خبر گفت: همزمان با شیوع ویروس کرونا و به منظور استفاده بهینه شهروندان از فضاهای سبز شهری با رعایت پروتکل های بهداشتی، عملیات ایمن سازی، اصلاح شبکه آبرسانی، نصب دریچه های آب، چاه ها و قنات، چمن زنی، خشکه زنی و حاشیه زنی و...  در دستور کار قرار گرفت و اجرایی شد.

معاون خدمات شهرری منطقه 4 خاطرنشان کرد: در این راستا تعویض و نصب شیر آلات بهداشتی ؛ تعویض شیر فلکه، مرمت آبنماها ، چمن زنی وحاشیه زنی، رسیدگی به مسایل بهداشتی سرویس های بهداشتی از جمله ضدعفونی آنها سه نوبت در روز، ضدعفونی المان های بوستانی از جمله وسایل بدنسازی و مجموعه های بازی کودکان و ... انجام شد.

فرخی در پایان افزود:  از دیگر اقدامات در بوستان ها می توان به اصلاح تشتک ، حذف علفهای هرز، مرمت انهار، پاجوش وتنه جوش زنی درختان، کاشت نشای فصلی ، سمپاشی درختان اقاقیا ونارون و ... در این بوستان ها اشاره کرد.

سه شنبه 4/6/1399 - 14:46
ایرانگردی


شاپور رستمی معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران در جریان بازدید صبحگاهی از منطقه 17 تهران در سه شنبه های بدون خودرو تاکید کرد: عملکرد شهرداری منطقه 17 در موضوعات شهری خصوصاً احداث مسیرهای دوچرخه و پایبندی به رکابزنی باید به عنوان الگویی برای سایر مناطق مورد استفاده قرار بگیرد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 17 تهران،شاپور رستمی با حضور در رکابزنی سه شنبه های بدون خودرو و بازدید از اقدامات عمرانی منطقه 17 گفت: در بازدیدی که از برخی بخش های مختلف و اقدامات عمرانی منطقه 17 داشتیم شاهد تغییرات محسوس و چشمگیر عمرانی بودیم. اقدامات زیر ساختی، روبنایی، مدیریت و حقوقی و... خوبی در سطح منطقه صورت گرفته است به نحوی که می خواهیم از این اقدامات منطقه، به عنوان الگو برای سایر مناطق استفاده کنیم.
معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران ادامه داد: یکی از موضوعاتی که قابلیت انتشار و الگوبرداری برای سایر مناطق دارد بازدیدهایی است که توسط همکاران ما در منطقه 17 در سطح نواحی به طور مستمر و با استفاده از دوچرخه صورت می گیرد و شاهد ارتقا در زندگی شهروندی در محلات بوده ایم. پروژه های محله محور بسیار خوبی که انجام شده و از پیوستگی خوبی برخوردارند به نحوی که این تغییرات هم برای مردم محسوس و چشمگیر است هم در زندگی شان اثرگذار بوده و به زندگی اجتماعی آنها نگاه ویژه ای دارد.
وی با بیان اینکه باید از پروژه های محله محوری و هماهنگی که در سطح منطقه وجود دارد حمایت های بیشتری شود گفت: اقدامات موثر و مفید در بخش حمل و نقل، عمرانی، دفع آبهای سطحی، پیاده روسازی، مسیر های دوچرخه و... را در منطقه 17 مشاهده کردیم که می توانیم به عنوان الگو قرار دهیم و خواهان تسری آنها در سایر مناطق هستیم.
رستمی به توسعه مسیرهای دوچرخه و فرهنگ دوچرخه سواری در این منطقه اشاره کرد و افزود: استفاده از دوچرخه با توجه به بافت فشرده در منطقه 17 و مشکلات حمل و نقل و ترافیک این منطقه را پایلوت قرار دادیم که جواب مثبت گرفتیم و باید از روش آنها در بقیه مناطق نیز استفاده کنیم.
معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران از اقدامات صورت گرفته در بخش حقوقی در منطقه 17 تمجید کرد و اذعان داشت: در بخش حقوقی و املاک یکی از کارهای بسیار خوب بحث سندهایی است که از قبل می توانست گرفته شود و مشکل حقوقی داشت و با ورود شهردار منطقه 17 و پیگیری از مراجع حقوقی و قضایی سند تک برگ گرفته شد که برای یکی از املاک گرفته شده تحسین و تشکر شهردار تهران، شورای شهر و ما را بابت عرقی که نسبت به این قضیه داشتند در پی داشت و این قضیه را به بقیه مناطق هم اعلام می کنیم که سرلوحه کار خود قرار دهند و املاکی که به دلایل مختلف در اختیار بقیه ارگان هاست باید به شهرداری برسد و سند تک برگ بگیرند.
رستمی به وحدت و همدلی بین همه اعضای شهرداری منطقه 17 اشاره کرد و گفت: یکی از ارکان اصلی مدیریت همدلی است که در منطقه 17 با این همدلی ، بین همه بخش ها هماهنگی وجود دارد و خروجی همه این اقدامات توسط همکاران در منطقه 17 نشان از مدیریت آقای کلهری است که توانستند از همین ظرفیت و پتانسیل به گونه ای استفاده کنند که الان خیلی از مسائل اجرایی و مطالعاتی در سطح خود منطقه صورت می گیرد که در صرف کمتر هزینه در سطح منطقه و وضعیت اثرگذاری پروژه ها در حال و آینده خودش را بهتر نشان دهد.
وی افزود: از همین ظرفیت موجود منطقه به بهترین نحو استفاده شده و اثرات خوب آن سطح رضایتمندی در سطح محلات و نواحی از سوی شهروندان است که امیدواریم ادامه داشته باشد. چیزی که می خواهیم به عنوان الگو مطرح کنیم این است که این حرکات استمرار داشته باشد چرا که باعث می شود آرامش در بین همه مردم ایجاد کنیم و مردم هم در کمال آرامش زندگی کنند و هم از فضایی که شهرداری در اختیارشان می گذارد به بهترین نحو استفاده کنند.
معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران در پایان با اشاره به نقش شورایاری ها در منطقه 17 گفت: پیشرفت هایی که الان در پروژه های محله محور می بینیم نشات گرفته از استفاده درست از ظرفیت شورایاری است. تقریبا از نگاه، نیاز، هماهنگی و همدلی شورایاری استفاده شده است. اگر خروجی پروژه ای را رضایتمند می بینیم چون شروعش با هماهنگی با شورایاری و اعلام آنها بوده است.شهرداری منطقه 17 به خوبی حلقه اتصال بین نیاز مردم، شورایاری و مسائل و موضوعات فنی و اجرایی که باید در منطقه و ناحیه انجام شود بوده است. باید این حرکتها و اجرای پروژه ها و وفاق و همدلی استمرار داشته باشد و آن را در همه مناطق تهران داشته باشیم.

سه شنبه 4/6/1399 - 14:44
ایرانگردی


شهردار منطقه 12 از تحویل پارکینگ پروانه به بنیاد مستضفان برای مقاوم‌سازی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 12، علی‌محمد سعادتی شهردار قلب طهران از تحویل پارکینگ مورد توافق بنیاد مستضعان انقلاب اسلامی و شهرداری تهران موسوم به «پارکینگ پروانه» -متعلق به شهرداری تهران- که پیش‌تر بنا بود برای مقاوم‌سازی و ایمن‌سازی تحویل این بنیاد شود، اواخر ماه مرداد سال جاری برای انجام این کار تحویل داده شد.
سعادتی با اشاره به بند دوم مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری ایران در تاریخ 23 اردیبهشت‌ماه به شماره 210/15969 تصریح کرد: نظر به تخریب ساختمان پلاسکو، لزوم تثبیت حقوق مکتسبه و ضرورت تأمین پارکینگ از یک طرف و عدم امکان تأمین پارکینگ مطابق ضوابط طرح تفصیلی در ساختمان جدیدالاحداث و نیز عدم امکان استفاده از فضای باز مجاور ساختمان بنا بر ثبت ملی اراضی و ممنوعیت میراثی وضع‌شده توسط وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و هم‌سو با سیاست‌های کاهش و کنترل حضور خودرو در بافت مرکزی شهر تهران مقرر گردید، پارکینگ پروانه توسط بنیاد، مقاوم‌سازی و ایمن‌سازی شود.
وی ضمن یادآوری این نکته که در همان مصوبه تصریح شده بنیاد مستضعفان حداکثر تا پایان سال 99 موظف است این اقدام را به انجام رساند، ادامه داد: برای تحویل این پارکینگ به بنیاد، نیاز به انجام مقدماتی بود، در نهایت با توجه به زمان باقی‌مانده تا پایان سال و برای آنکه کار مقاوم‌سازی هم به تعویق نیفتد، این اقدام صورت گرفت.
شهردار قلب طهران با تأکید بر اینکه پس از انجام عملیات مقاوم‌سازی و ایمن‌سازی نیز همچنان مالکیت پارکینگ و حق بهره‌برداری آن برای شهرداری تهران محفوظ است، اظهار داشت: باید توجه داشت صدور پروانه ساختمانی برای بازسازی ساختمان پلاسکو بدون احداث پارکینگ بوده و بنیاد مستضعفان که امکان احداث پارکینگ در خیابان جمهوری را ندارد، با انجام این تعهد الزام دیگری برای تأمین پارکینگ یا عوارض متعلقه آن نخواهد داشت.

سه شنبه 4/6/1399 - 14:29
ایرانگردی

 


شهردار منطقه 15 در سومین روز محرم ماه پیروزی خون بر شمشیر از روند احداث سازه مقبره شهدای گمنام بوستان گلزار بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 15، وحیدرضا محمدی ضمن قدردانی از شورایاران و خیرین این منطقه در همکاری ساخت این مقبره با صرف کمترین زمان و هزینه گفت: هدف از احداث سازه در این مکان، فراهم شدن فضایی در خور شهروندان و زائران برای قرائت فاتحه و نماز بر سر مزار شهدای والامقام است.

او با اشاره به اینکه 2 شهید معظم گمنام در سال 95 و همزمان با روز وفات پیامبر اکرم(ص) در این مکان آرمیده اند افزود: ایجاد چنین یادبودی در منطقه ای که آمار بالایی از شهدای دفاع مقدس را به خود اختصاص داده است می تواند مسجد و میعادگاه عاشقان و نیز مکانی برای برگزاری مراسم های فرهنگی محسوب شود.

شهردار منطقه با اشاره به اینکه عملیات اجرای این پروژه از مرداد ماه آغاز شد افزود: المان این مقبره به شکل آجرنما و گنبدی شکل است.

محمدی در ادامه به اهمیت زنده نگهداشتن یاد شهدا و گذشت، ایثار خانواده های معظم شهدا اشاره کرد و افزود: : منطقه 15 خاستگاه 2 هزار شهید دفاع مقدس، 24 شهید مدافع حرم و 4 هزار و 600 ایثارگر است که از نظر تعداد شهید و جانبازان از مناطق سرآمد تهران است.

برپایه این گزارش؛ در سومین روز محرم شهردار منطقه به همراه معاون اجتماعی فرهنگی منطقه، شهردار ناحیه یک و شورایاران با حضور در مقبره شهدای بوستان گلزار ضمن قرائت فاتحه، مزار شهدای گمنام را عطرافشانی کردند و به مقام شامخ شهدا ادای احترام کردند.

سه شنبه 4/6/1399 - 14:25
ایرانگردی


مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شركت بهره برداری متروی تهران و حومه به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم و ایام سوگواری حضرت امام حسین علیه‌السلام ویژه برنامه فرهنگی "زندگی حسینی" در ایستگاه‌های منتخب متروی تهران برگزار می كند.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شركت بهره برداری متروی تهران و حومه این ویژه برنامه در قالب‌های مختلف فرهنگی و هنری به همت معاونت امور فرهنگی و اجتماعی شركت بهره‌برداری متروی تهران و با هدف ارتقای بیشتر سطح آگاهی و گسترش و تعمیق شناخت شهروندان از الگوهای دینی به خصوص سیره و زندگی حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام برگزار می‌شود.
به مناسبت ایام عزاداری سالروز شهادت حضرت امام حسین علیه السلام و به منظور ایجاد فضای معنوی در ایستگاه های متروی تهران، پایگاه‌های مشاوره مذهبی و خانواده "زندگی حسینی" با هدف پاسخگویی به سوالات و شبهات دینی و هم‌چنین ترویج مهارت‌های زندگی با محوریت سبك زندگی اسلامی- ایرانی در ایستگاه‌های امام خمینی (ره)، تجریش، ارم‌سبز، تئاترشهر و میدان آزادی از ۳ تا ۱۱ شهریورماه ۹۹ برگزار می‌شود و مسافران شهر زیرزمینی می‌توانند ماه با مراجعه به این پایگاه‌ها از خدمات آن بهره‌مند شوند.
ایستگاه‌های متروی تهران به مناسبت ایام ماه محرم با ایجاد فضاسازی بصری متناسب با این ایام در ایستگاه های مترو اقدام کرده، همچنین با طراحی و نصب كتیبه‌های بزرگ فرهنگی با عنوان "با نوای كاروان"،‌ در ایستگاه‌های منتخب مسافران مترو از طریق سامانه هوشمند QR به فایل‌های مداحی، سخنرانی و مجموعه كتاب‌های مرتبط با قیام عاشورا و حماسه حسینی می توانند دسترسی پیدا كنند.
گفتنی است نمایشگاه عكس محرم، شامل مجموعه تصاویر ایام ماه محرم و مراسم عزاداری سوگواران حسینی در گذرگاه‌های فرهنگی ایستگاه‌های میدان انقلاب اسلامی، تئاتر شهر و فردوسی برگزار شده است.

سه شنبه 4/6/1399 - 14:22
ایرانگردی

 

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اهمیت روش های جذب منابع و بازپرداخت تعهدات مالی برای انبوه سازی پروژه واگن ملی مترو، گفت: با انجام رایزنی های لازم، امیدواریم بهترین روش ممكن تامین منابع مالی جهت تولید یك هزار واگن ملی مترو فراهم شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت راه‌آهن شهری تهران و حومه (مترو) دكتر علی آقا محمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در جلسه بازدید از نمونه تولیدشده قطار ملی مترو كه به اتفاق شهردار تهران، معاون حمل و نقل و ترافیك شهرداری تهران، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری، مدیران عامل شركت متروی تهران و شركت واگن سازی صورت پذیرفت با اشاره به این نكته كه کار انجام‌گرفته توسط متخصصان کشورمان ازنظر هماهنگی، سرعت اقدام و ماهیت فعل تولید داخل اقدامی نمونه است، خاطرنشان کرد: مجموعه متروی تهران با شور و شوق این پروژه را به مرحله خوبی رسانده و این موضوع بیانگر آن است که اگر متخصصان کشورمان شرایط و میدان برای انجام کار داشته باشند، كاملا توانمند هستند.

او با ابراز امیدواری نسبت به این مساله‌که ظرفیت‌ واگن سازی ملی در آینده بتواند به‌عنوان یک شرکت بین‌المللی فعالیت کند، عنوان کرد: با رفع نیازهای داخل در زمینه تامین واگن مترو، به واقع می توانیم بر اساس استانداردهای جهانی فعالیت کرده و تولیدات خود را به سایر کشورها نیز ارائه دهیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اظهار امیدواری نسبت به تولید یک رام قطار ملی مترو تا پیش از پایان سال جاری در خصوص تامین منابع مالی برای انبوه‌سازی نمونه تولیدشده عنوان کرد: آنچه در خصوص منابع مالی اهمیت دارد، روش‌های جذب منابع و بازپرداخت تعهدات مالی است. تعیین مکانیزم این دو موضوع بر عهده بانک‌ها، صندوق ذخیره ارزی، بازار سرمایه و سازندگان است.

آقا محمدی در پایان به برگزاری جلسه برای تامین منابع مالی انبوه‌سازی این پروژه گفت: با بررسی روش‌های جذب سرمایه و رایزنی با مراجع ذیربط، امیدواریم بهترین راه‌حل برای تامین منابع مالی تولید حداقل یک هزار دستگاه واگن ملی مترو تبیین و اجرا شود.

سه شنبه 4/6/1399 - 14:18
ایرانگردی

 

 

 

همزمان با فرارسیدن ماه محرم الحرام و با هدف احیای نهضت حسینی و فرهنگ عاشورایی، عملیات شبیه سازی طرح بین الحرمین کربلای معلی در خیابان ملاصدرا حد فاصل چهار راه شیخ بهایی تا بیمارستان بقیه الله الاعظم(عج) اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۳ ، "غلامحسین خدابخشیان" شهردار ناحیه گفت: این طرح با مشاركت مردمی و هزینه ی خیرین محلی، كسبه و محبان اهل بیت و در راستای استفاده از ابزارهای هنری و فرهنگی جهت تبیین ارزشها و آرمان های دینی اجرا شد .

وی اذعان داشت: عملیات اجرایی و نصب ماكت فلزی ، با همت شبانه روزی نیروهای خدوم شهرداری ناحیه صورت گرفت كه دراین ایام موجب تسلای دل عزاداران حسینی شد

سه شنبه 4/6/1399 - 14:3
ایرانگردی


معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه 2 گفت: با آغاز ماه محرم  همزمان با سیاهپوش کردن فضای شهری ،پیام های  عاشوریی در قالب طرح های فرهنگی با نصب بنر و کتیبه در معابر و بزرگراه ها و میادین منطقه 2 اکران شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه2، علی اکبر کریمی پور، معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه با با بیان اینکه همزمان با ماه محرم فضای شهر  منطقه سیاه پوش شده است، افزود:  با هدف هویت بخشی به فضاهای شهری، فضاآرایی متناسب با ایام محرم در قالب اهتزاز پرچم های مشکی، اکران پیام های عاشورایی ،ریسه های مشکی انجام شد.
وی بیان اینکه ماه‌های محرم و صفر فرصت مغتنمی برای درک جامع‌تری از فلسفه قیام اباعبدالله (ع) است، گفت: در همین راستا با نصب کتیبه ها و اکران پیام های فرهنگی با محتوای درس هایی از مکتب عاشورا، میادین، بزرگراه ها ومعابر منطقه 2 مزین به پیام های عاشورایی شد
 وی  همچنین به نصب المان های عاشورایی اشاره کرد و افزود: همزمان با ایام سوگواری حسینی، رنگ المان های نوری میدان صنعت سبز می شود.
معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه با بیان اینکه در معابر و میادین پرتردد منطقه  با ایجاد فضای معنوی مناسب برای عزاداری امام حسین (ع) پرچم و ریسه‌های مشکی نصب شده است، عنوان کرد:  بیش از 20هزار متر طول ریسه مشکی در میادین صنعت، صادقیه، شهید طهرانی مقدم، تیموری وهمچنین بزرگراه های  یادگار امام (ره)،شهید چمران ، خیابان ستارخان و... نصب  شد.
کریمی پور  با اشاره به اهدای پرچم، ریسه و کتیبه ماه محرم به مساجد، بیان کرد: در همین زمینه بیش از 10هزار متر طول ریسه ،کتیبه مشکی و 15 تخته بنر به مساجد اهدا شده است.
 

سه شنبه 4/6/1399 - 14:1
ایرانگردی

 

 

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران گفت که برای اولین بار در کشور ۲۸ غرفه تحویل ضایعات الکترونیکی (الکتروکاپ) در پایتخت راه اندازی می شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران، صدرالدین علیپور با اعلام این خبر، به دلایل راه اندازی این غرف اشاره کرد و گفت: آمارهای موجود نشان می دهد که سال گذشته روزانه ۳۷ تن و در ۴ ماهه اول امسال روزانه ۵۲ تن ضایعات الکترونیکی در تهران جمع آوری شده که تحت این شرایط، آمار سالیانه این نوع پسماند عدد قابل توجهی است.

وی با بیان اینکه پسماندهای الکترونیکی از جمله پسماندهایی هستند که دفن آن ها با عواقب جبران ناپذیری برای محیط زیست همراه است، اضافه کرد: این زباله ها به دلیل داشتن فلزات سنگین مانند سرب موجب از بین بردن گیاهان، آلودگی منابع آب زیرزمینی و تهدید سلامت شهروندان می شوند. به همین دلیل تصمیم گرفتیم تا با راه اندازی غرف الکتروکاپ، مدیریت این نوع زباله ها را بیش از پیش مورد توجه قرار دهیم و امکان فعالیت زباله گردها و عوامل غیرمجاز را در این زمینه محدود کنیم.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند با اشاره به شیوه فعالیت این غرف گفت: مانند غرفه های پسماند خشک، شهروندان با مراجعه به غرفه های الکتروکاپ، ضایعات الکترونیکی خود را تحویل می دهند و به اندازه ارزش ریالی هر کیلو، مبلغی را دریافت می کنند.

علیپور با بیان اینکه هر وسیله الکترونیکی حتی باطری های تمام شده هم شامل این نوع ضایعات می شود، عنوان کرد: پیمانکار طرف قرارداد سازمان پسماند با جمع آوری این نوع از ضایعات و انتقال آن ها به کارخانه ای ویژه، این نوع از زباله را بازیافت و دوباره وارد چرخه می کند. تمامی این اقدامات هم به دنبال اجرای طرح کاپ و برای جلوگیری از فعالیت عوامل غیرمجاز تفکیک پسماند و جلوگیری از دفن این نوع زباله انجام می شود.

وی در پایان از جانمایی ۲۸ غرفه الکتروکاپ و آغاز فعالیت آن ها در آینده ای نزدیک خبر داد و گفت: این غرف در تمامی مناطق ۲۲ گانه و در معابر پرتردد مانند خیابان نیاوران، پاسداران، هروی، آیت الله کاشانی، بلوار فردوس، سی تیر، پیروزی، افسریه، جوادیه، اتوبان شهید محلاتی، خانی آباد، دولت آباد و ... افتتاح خواهد شد.

سه شنبه 4/6/1399 - 14:0
ایرانگردی



معاون حمل ونقل و ترافیک تهران با اشاره به رایزنی شهرداری تهران با دولت به خرید اتوبوس از موافقت دولت جهت تامین و خرید 3 هزار دستگاه اتوبوس خبر داد .
به گزارش روابط عمومی معاونت حمل ونقل و ترافیک؛ «سید مناف هاشمی» روز گذشته در بازدید از کارخانه واگن سازی تهران و خط تولید اولین رام قطار متروی ملی که با حضور «پیروز حناچی »شهردار تهران،«علی آقامحمدی» عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و « حمیدرضا طیبی» رئیس جهاد دانشگاهی تهران برگزار شد گفت : برابر رایزنی های صورت گرفته به منظور تامین مالی قرارداد ساخت ۲۱۰ واگن به نتایجی رسیده ایم و امیدواریم این ظرفیت به زودی فعال شود .
وی با اشاره به اینکه تهران به بیش از 4 هزار دستگاه اتوبوس نیاز دارد گفت: در زمینه ساخت اتوبوس هم طی مکاتباتی که شهردار تهران با دولت داشت، دولت تاکنون با خرید سه هزار دستگاه اتوبوس موافقت کرده است و آنجا هم به دنبال راه هایی برای تامین مالی این خرید هستیم.
به گفته ی هاشمی در ایران حدود یازده کارخانه تولید اتوبوس وجود دارد که در این سال ها همه تعطیل شده اند به نظر من نیاز داخل به اتوبوس فرصتی است که می توان با آن تمامی کارخانه ها را فعال کرد.

برای ساخت 2 هزار واگن در کارخانه واگن سازی برنامه ریزی شود
در این بازدید همچنین علی آقامحمدی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز با بیان اینکه فعالیتی که در این کارخانه شده است بسیار مهم و با ارزش استتصریح کرد: یکی از ابعاد جهش تولید «تولید در عمق» است در حالی که اگر به اقتصاد ایران نگاه کنیم می بینیم که این اتفاق کمتر افتاده است و اقتصاد ایران بیشتر شاخ و برگ دارد و میوه چینی می کند و ریشه ها در داخل نیست .
وی با اشاره به اینکه کارخانه ی واگن سازی تهران فعالیتی ریشه ای و اصولی داشته است گفت: این کارخانه ظرفیت تولید 2 هزار واگن را داشته از اینرو معتقدم باید برای ساخت دو هزار واگن در این کارخانه برنامه ریزی کرد.
عضو تشخیص مصلحت نظام پیشنهاد داد: مسئولان ذیربط جلسه ای را برای بررسی روند اجرای کار و همچنین راههای تامین مالی این کار بگذارند.
آقا محمدی با انتقاد از تعلل چین برای عقد قرارداد ساخت واگن گفت : اگر چین خبر دار شود این اتفاق در ایران در حال وقوع است آنها هم به سرعت پای کار خواهند آمد.
به توان داخلی اعتماد کنیم
همچنین حمیدرضا طیبی، رئیس جهاد دانشگاهی در این مراسم گفت: یکی از مزیت‌های مهم در کشور ما تولید بر حسب سفارش است و در زمینه تولید واگن مترو هم همین اتفاق افتاده است.
او ادامه داد: معتقدم در دانشگاههای ما نیروی انسانی خوبی تربیت می شود اما به آنها اعتماد نمی کنیم که بتوانند خود را اثبات کند.
رئیس جهاد دانشگاهی افزود: در دهه هفتاد برای تولید واگن مترو مذاکراتی با شرکتی شده بود که ضمن خرید واگن، انتقال تکنولوژی هم صورت پذیرد اما آن روند متوقف شد. من معتقدم برای ساخت واگن باید گروهی دور هم جمع شوند هیچ بخشی فکر نکند که می‌تواند به تنهایی این کار را انجام دهد. جهاد دانشگاهی این آمادگی را دارد در این پروژه فعال شود همچنان که تا کنون فعال بوده و بخش های هایتک این واگن ها را نیز توانسته است تولید کند.

سه شنبه 4/6/1399 - 13:56
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته