• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 343
تعداد نظرات : 60
زمان آخرین مطلب : 5577روز قبل
سياست
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان، با ابراز تاسف از کشته شدن تعدادی از اتباع کشورهای پاکستان و هند در اثر وقوع طوفان و بارش سنگین باران در این دو کشور، مراتب همدردی و تسلیت ملت و دولت جمهوری اسلامی ایران را اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمدعلی حسینی با شریک دانستن مردم کشورمان در غم و اندوه خانواده کشته شدگان این حادثه ناگوار برای آنان صبر و شکیبایی و برای مجروحان بهبودی عاجل آرزو نمود.
دوشنبه 4/4/1386 - 13:47
اخبار
علی صالح‌آبادی گفت: سازمان بورس توصیه رئیس‌جمهوری برای پذیرش راه‌اندازی بورس نفت را نپذیرفت و اعلام کرد که شرکت بورس کالایی ثبت‌شده در کیش وظیفه راه‌اندازی این بورس را عهده‌دار باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی صالح‌آبادی رئیس سازمان بورس اوراق بهادار امروز در جمع خبرنگاران گفت: در جلسه‌ای که با حضور وزرای اقتصادی و مسئولان سازمان بورس تشکیل شده بود، رئیس‌جمهوری چندین بار به سازمان بورس توصیه کردند که تشکیل بورس نفت را بپذیرد.

وی افزود:‌ از آنجا که سازمان بورس وظیفه خود در راه‌اندازی بورس نفت یعنی اعطای مجوز را انجام داده این توصیه رئیس‌جمهوری را نپذیرفت.

وی افزود: همان شرکت بورس کالای نفتی که در کیش به ثبت رسیده از دید سازمان بورس صلاحیت تبدیل به بورس نفت را دارد و شورای بورس مجوز تاسیس آن را سال گذشته صادر کرده است.

سخنگوی بورس ادامه داد: شرکت بورس بین‌الملی نفتی که 80 درصد سهام آن متعلق به صندوق بازنشستگی نفت، 10 درصد متعلق به مناطق آزاد و 10 درصد متعلق به بنیاد مستضعفان است، مسئول راه‌اندازی بورس نفت است و علت عدم تحقق این مسئله را باید از محمودزاده مدیرعامل این شرکت جویا شوید.

وی ادامه داد: متاسفانه با وجودی که سازمان بورس صریحأ در جلسه با رئیس‌جمهوری پیشنهاد عهده‌دار شدن راه‌اندازی بورس نفت را نپذیرفت، اما وزارت نفت همچنان سازمان بورس را مسئول این کار می‌داند که صحیح و منطقی نیست و وزارت نفت مسئول راه‌اندازی بورس است و شاید به علت عظیم بودن این پروژه در اجرای آن اکراه دارند.

دوشنبه 4/4/1386 - 13:46
کامپیوتر و اینترنت
پروژه ماهواره زهره به دلیل وجود برخی مشکلات فنی به صورت معلق درآمده و اینکه در برخی از رسانه ها علت این امر مسایل مالی در پروژه و بکارگیری برخی افراد فاقد تخصص ذکر شده ، حقیقت ندارد.

یک مقام آگاه در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به خبر ستون گفته می شود خبرگزاری مهر (در این قسمت اخبار غیر رسمی منتشر می شود)، گفت: اخباری که به تازگی در مورد پروژه ماهواره زهره منعکس شده است، تکذیب می شود.

وی تصریح کرد: در پروژه ماهواره زهره به مشکلات فنی برخورد شده که برای حل این موضوع با روسها وارد مذاکره شده ایم و به زودی به یک توافق متقابل خواهیم رسید.

این مقام آگاه اظهار داشت:  روسیه با توجه به پشتوانه دانش تجربی که دارد یکی از گزینه های مطلوب برای همکاری در این پروژه است. همچنین درصددیم با برگزاری مذاکرات فشرده با روسها موانع موجود بر سر راه ماهواره زهره را رفع کرده و  در صورت محقق شدن این امر اطلاع رسانی لازم صورت خواهد گرفت.

وی در ادامه به همکاری وزارت ارتباطات با وزارت علوم ر این زمینه اشاره کرد و افزود: در زمینه فعالیتهای مشترک و همکاری متقابل وزارت ارتباطات با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برنامه ریزی های گسترده ای انجام شده است، چرا که معتقدیم وزارت علوم بهترین منبع و مطمئن ترین راه برای اجرای پروژه های تحقیقاتی ، علمی و صنعتی است.

این مقام بلندپایه در ادامه گفتگوی خود با مهر با اشاره به مبلغی که بین این دو وزارتخانه ردو بدل شده، خاطر نشان کرد: بین این دو وزارتخانه مبلغی ردو بدل شده ولی این رقم به نسبت اعداد و ارقامی که در خبرها آمده بسیار پایین و ناچیزتر است. به عبارتی رقم ذکر شده در رسانه ها اصلا منطبق با واقعیت نیست.

وی تاکید کرد: در انعقاد قراردادهایی که در سیستم دولتی انجام می گیرد نهادهای نظارتی فراوانی مانند سازمان بازرسی کل کشور و سازمان برنامه ریزی و بودجه نظارت می کنند بنابراین جای سوال باقی نمی ماند. همچنین در تمامی این قراردادها یک ذی حساب که نماینده وزارت امور اقتصاد و دارایی است، بر قراردادها نظارت دارد و هیچ قراردادی بدون امضای وی اجرایی نمی شود. بنابراین تبادل پول در این سیستم مخفیانه نبوده و عملا با این اوصاف امکان هر گونه سو استفاده از سوی دست اندرکاران پروژه منتفی می شود. 

این مقام مسوول گفت: ما به عموم مردم کشور اطمینان می دهیم که هیچ فعالیت تحقیقاتی در بخش ارتباطی و هواو فضای کشور ، صرفا و قطعا بر مبنای دوستی پایه ریزی نشده و حرف اول را در این قبیل امور تخصص و توانایی علمی سازمانهای طرف قرارداد می زند.

دوشنبه 4/4/1386 - 13:42
سياست
اجلاس شرم الشیخ که امروز دوشنبه برگزار می شود همچون دیگر کنفرانسهایی که در این منطقه با موضوعات فلسطین برگزار شده است تنها به حمایت از اهداف و منافع اسرائیل می پردازد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، روزنامه القدس العربی چاپ لندن با بیان این مطلب نوشت : تمام کنفرانسهایی که تا کنون در شرم الشیخ برگزار شده است؛ تنها منافع اسرائیل و چگونگی ایجاد امنیت برای اسرائیلی ها را در دستور کار خویش قرار داده است.

این روزنامه افزود : اجلاس کمیته چهار جانبه در شرم الشیخ نیز که با حضور ابومازن رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین، ایهود اولمرت نخست وزیر اسرائیل، عبدالله دوم پادشاه اردن  وحسنی مبارک رئیس جمهوری مصر قرار است امروز دوشنبه برگزار شود، نیز از این قاعده مستثنی نیست. در واقع می توان گفت اجلاس کنونی با هدف حمایت از ابومازن در رویارویی با جنبش حماس در نوار غزه صورت می گیرد نه در جهت حمایت از وی درمقابله با اشغالگری های اسرائیل.

القدس العربی خاطر نشان کرد : به معنای واضح تر اجلاس مذکور که متشکل از جبهه مشترک عربی-اسرائیلی است به منظور جلوگیری از افزایش قوای حماس در نوار غزه و به بیان برخی تحلیلگران عرب وغربی با هدف تشکیل جبهه ای گسترده تر علیه ایران و سوریه در آینده ای نزدیک برگزار می شود. در این اجلاس کسانی حضور دارند که از پیروزی حماس در نوار غزه و از بین رفتن امنیت مردم اسرائیل و نیز از دست دادن پست های(مقامها) خویش نگرانند.

این روزنامه افزود : نکته دیگری که باید آن را در نظر داشت این است که قضیه فلسطین باید از طرحهای آمریکا برای ضربه زدن به ایران وسوریه دور باشد. کسانی که تصمیم وزرای امور خارجه کشورهای عربی مبنی بر تشکیل کمیته حقیقت یاب برای بررسی حوادث غزه را به بهانه حفظ استقلال فلسطین در تصمیم گیریهای خویش رد کردند؛ نباید از این تصمیمات در جهت خدمت به طرحهای آمریکا بهره برداری کنند.

القدس العربی در ادامه به اتهامات واهی مصر علیه ایران مبنی بر دخالت در ناآرامی های غزه اشاره کرد و نوشت : متهم کردن ایران به دست داشتن در حوادث غزه از سوی احمد ابوالغیط وزیر امور خارجه مصر سخنی نسنجیده است، زیرا ایران نیز همچون عربستان سعودی، قطر و مصر تنها دولت حماس را مورد حمایت مالی قرار داده است، لذا اظهارات ابوالغیط درباره ایران بیانگر مشارکت مصر در جنگ احتمالی آمریکا علیه ایران است.

این روزنامه تصریح کرد : ایران از طریق مرزهای هوایی، سلاح در اختیارحماس در غزه قرار نداده است، بلکه این سلاحها از طریق اراضی مصر وارد غزه شده اند.

نویسنده این مطلب در پایان خاطر نشان کرد : آرزو داشتیم که اجلاس شرم الشیخ همچون اجلاس الجزایر که یک راه حل عربی برای حفظ منافع ملت لبنان ارائه شد، راههای تحقق منافع ملی فلسطین را مورد بحث وبررسی قرار می داد، اما افسوس که امثال اجلاس الجزایر دیگر تکرار شدنی نیست.

دوشنبه 4/4/1386 - 13:40
اخبار
مسئولیت نگهداری متکدیان دارای بیماری ایدز بر اساس مصوبه شورای اجتماعی وزارت کشور برعهده بهزیستی نیست.

حسن موسوی درگفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه، نگهداری متکدیان مبتلا به ایدز و هپاتیت برعهده وزارت بهداشت است ، افزود: بهزیستی مراکزی برای نگهداری متکدیان و ایدزی ها ندارد اما چنانچه متکدیان جمع آوری شده جزء جامعه هدف سازمان بهزیستی باشند وارد سیستم نگهداری و مراکز سازمان می شوند.

مدیر کل آسیبهای اجتماعی سازمان بهزیستی تاکید کرد : وزارت کشور و فرمانداری با همکاری شهرداری مجری کار ساماندهی متکدیان هستند و تامین نیرویهای تخصصی مراکز نگهداری و همچنین ارائه خدمات به گروهی از متکدیان که پس از دسته بندی مشمول خدمات بهزیستی می شوند برعهده این سازمان است .

موسوی گفت: در مصوبه شورای اجتماعی وزارت کشور در خصوص ساماندهی متکدیان آمده است که مجتمع های نگهداری موقت متکدیان در مراکز استانها توسط شهرداری تشکیل می شود و این نهاد مسئولیت نگهداری موقت ، شناسایی و تعین تکلیف افراد را برعهده دارد .

وی ادامه داد : براساس بند " ب " این مصوبه ، متکدیان، افراد بالای 18 سالی هستند که بدون ارائه خدمات ، تقاضای کمک می کنند ، متکدیان شامل افراد ایرانی، اتباع خارجی، معلول وناتوان جسمی، ذهنی، بیمارروانی حاد و مزمن ، افراد بی سرپرست ، مجهول الهویه ، در راه مانده ، گمشده ، متواری ، افراد نیازمند غیرحرفه ای مانند معتادان خیابانی ، بی خانمان و ولگردان حرفه ای می شوند.

مدیرکل آسیبهای اجتماعی سازمان بهزیستی گفت: همچنین براساس این آئین نامه، مدت نگهداری متکدیان یک تا 60 روز است و طی این مدت وضعیت فرد مشخص و تعیین تکلیف می شود و به تناسب برای ساماندهی به دستگاهها و سازمانهای ذیربط ارجاع داده می شود.

به گزارش مهر، دکتر علویان معاون سلامت وزارت بهداشت اعلام کرده است ، مسئولیت نگهداری از افراد بی خانمان و متکدیان در حیطه وظایف سازمان بهزیستی است.

دوشنبه 4/4/1386 - 13:38
اخبار
خبرگزاری مهر - گروه اقتصادی : اعلام آمادگی رئیس جمهوری برای گفتگوی "صریح، صمیمی و مستقیم" با اقتصاددانان منتقد دولت، فرصت طلایی برای ارائه طرح‌ها و ایده‌های اجرایی منتقدان برای ساماندهی مشکلات ساختاری اقتصاد ایران ارزیابی می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، 21 خرداد ماه گذشته 57 اقتصاددان که بیشتر آنها به احزاب دوم خردادی گرایش دارند، نامه‌ای انتقادی از برنامه‌های اقتصادی دولت به رئیس جمهوری نوشتند و بلافاصله روی این موضوع اقدام رسانه‌ای صورت گرفت.

محتوای این نامه نشان می دهد صرف نظر از اینکه بخشی از انتقادات به برنامه‌های اقتصادی دولت وارد بوده و قابل بررسی کارشناسی است، اما بیشتر انتقادات صورت گرفته به مشکلات ساختاری اقتصاد ایران مربوط می‌شود و دولت‌های گذشته نیز با این مشکلات مواجه بودند.

به هرحال، اگر هدف از نوشتن نامه در یک فضای انتقادی، دلسوزانه و از سر دغدغه بوده باشد، قابل تقدیر است و شاید به همین خاطر است که رئیس جمهوری نیز برای گفتگوی "صریح، صمیمی و مستقیم" با اقتصاددانان منتقد دولت اعلام آمادگی کرده است.

استقبال از دیدار با رئیس جمهوری

فرشاد مومنی یکی از سرشناس‌ترین منتقدان برنامه‌های اقتصادی دولت نهم که نام او نیز در میان 57 اقتصاددان نویسنده نامه به رئیس جمهوری دیده می‌شود، از گفتگوی "صریح، صمیمی و مستقیم" با رئیس جمهوری استقبال کرد.

فرشاد مومنی یکی از امضاء کنندگان نامه منسوب به 57 منتقد اقتصادی به رئیس جمهوری در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص اعلام آمادگی رئیس جمهوری برای انجام گفتگوی " صریح ، صمیمی و مستقیم" با نویسندگان نامه گفت: این اقدام نشان می دهد که به تدریج در دولت بلوغ فکری و سیاسی ظاهر می شود، زیرا با اندیشه و مسالمت با این موضوع برخورد کرد. 

عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی با تاکید بر اینکه من سخنگوی اقتصاددانان نیستم و نظر خود را مطرح می کنم، اظهارداشت: ما از این مطلبی که مطرح شده یعنی گفتگو با اقتصاددانان اگر صحت داشته باشد، استقبال می کنیم.

وی با تاکید بر اینکه ما مطالب خود را خیلی شفاف و صریح مطرح کردیم، خاطرنشان کرد: چقدر خوب است قبل از برگزاری چنین جلسه ای، دولت و یا نمایندگان آن پاسخ های مکتوب و روشن به گزارش مکتوب ما بدهند تا مبنای مشخصی برای صحبت و گفتگو وجود داشته باشد.

خبرنگار مهر پرسید مگر اقتصاددانان منتقد دولت نامه خود را به نهاد ریاست جمهوری ارسال کرده‌اند که این نهاد نیز پاسخ مکتوب به این نامه بدهد؟ مومنی پاسخ داد: " آنها نیز می توانند نامه را به صورت غیر مستقیم به رسانه ها ارائه کنند."

روز گذشته شورای اطلاع رسانی دولت گزارش مقایسه‌ای عملکرد اقتصادی دولت نهم در بخش‌های کشاورزی و دام، مسکن، نفت و انرژی، نظام بانکی، بودجه، سهام عدالت، بازرگانی، جذب سرمایه گذاری، بازار کار، بنگاه‌های زودبازده و بخش عمرانی را منتشر کرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در ادامه در عین حال تصریح کرد: حتی اگر یک نهاد رسمی نیز این کار را انجام دهد و یک پاسخ رسمی ارائه کند، کار خوبی تلقی می‌شود. وی خاطرنشان کرد: نفس گفتگو ارزشمند و مفید است و در کل این گفتگو به نفع کشور خواهد بود.

دارای منافع مثبت برای اقتصاد کشور

همچنین علی قنبری یکی دیگر از 57 اقتصاددان منتقدی که به رئیس جمهوری درباره مسایل اقتصادی نوشته‌اند، گفتگوی "صریح، صمیمی و مستقیم" میان رئیس جمهوری و منتقدان را دارای منافع مثبتی برای مردم و اقتصاد کشور دانست.
علی قنبری یکی دیگر از امضاء کنندگان نامه منسوب به 57 منتقد اقتصادی به رئیس جمهوری در گفتگو با خبرنگار مهر، گفتگوی "صریح، صمیمی و مستقیم" با رئیس جمهوری را مثبت تلقی کرد و گفت: نوشتن نامه در یک فضای انتقادی، دلسوزانه و از سر دغدغه صورت گرفته است.

عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس افزود: زمانی که مسائل و مشکلات اقتصادی کشور را به رئیس جمهوری اعلام کردیم، انتظار است تا یک فضای مثبت و صمیمانه برای اینکه حرف اساتید دانشگاه، دلسوزان انقلاب و نظام و مردم شنیده و راهکاری برای آن تمهید و اتخاذ شود.

وی با تاکید بر اینکه مطرح کردن مسائل و مشکلات در حضور رئیس جمهوری حرکت مثبتی است، افزود: در صورتی که برخورد صادقانه ای با مسائل شود، این اقدام یعنی گفتگوی "صریح، صمیمی و مستقیم" میان رئیس جمهوری و نویسیندگان نامه می تواند تاثیر مثبتی داشته باشد.

قنبری ادامه داد: اگر مسائل با صمیمیت و صریح بیان شود ، می تواند منافع مثبتی را برای مردم و اقتصاد کشور به همراه داشته باشد.

اقتصاددانان خوشحال شدند

در همین حال، احمد میدری یکی از 57 اقتصاددان منتقدی که به رئیس جمهوری درباره مسایل اقتصادی نامه نوشته‌اند، گفت: نویسندگان این نامه از پیام رئیس جمهوری مبنی بر گفتگوی "صریح، صمیمی و مستقیم" با منتقدان درباره مسایل اقتصادی خوشحال شدند.
احمد میدری یکی از امضاء کنندگان نامه منسوب به 57 منتقد اقتصادی به رئیس جمهوری در گفتگو با خبرنگار مهر از استقبال امضاء کنندگان و طراحان نامه به رئیس جمهوری برای گفتگوی "صریح، صمیمی و مستقیم" با وی خبر داد و گفت: این گفتگو برای کشور بسیار مفید خواهد بود.

استاد دانشگاه علامه طباطبایی با تاکید بر اینکه نقد سیاست‌ها همواره برای جامعه مفید است، افزود: ضرورت یک جامعه مدرن امروزی نقد است و در سنت اسلامی نیز امر به معروف همان مصداق عبارت نقد است.

وی با اعلام اینکه نویسندگان نامه مذکور از پیام رئیس جمهوری مبنی بر گفتگوی " صریح، صمیمی و مستقیم" خوشحال شدند، اظهارداشت: نویسندگان نامه از اینکه نشستی با رئیس جمهوری داشته باشند و مسائل را به طور صریح بیان کنند، استقبال می کنند.

دیدار 4 اقتصاددان با رئیس جمهوری

مهدی تقوی از امضاء کنندگان نامه منسوب به 57 منتقد اقتصادی به رئیس جمهوری در گفتگو با خبرنگار مهر گفتگوی "صریح ، صمیمی و مستقیم" اقتصاددانان با رئیس جمهوری را مثبت ارزیابی کرد و گفت: با این اقدام تمام مردم خواهند فهمید که پاسخ انتقاد نسبت به دولت، برچسب زدن از سوی آنها نخواهد بود و چنین تفاهمی مثبت است.

روز گذشته مدیر کل امور رسانه های ریاست جمهوری گفت: دکتر محمود احمدی نژاد از انجام گفتگوی "صریح، صمیمی و مستقیم" با منتقدین اقتصادی استقبال کرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه این اقدام نشان دهنده تفاهم بین دو گروه است، افزود: البته با توجه به اینکه تمام 57 نماینده در این گفتگو نمی توانند شرکت کنند، 3، 4 نفر به عنوان نماینده باید حضور یابند.

وی با تاکید بر اینکه اقتصاد دانان و اساتید دانشگاه همواره نظرات خود را از طریق خبرنگاران، رسانه ها و مقالات خود به اطلاع دولت می رسانند، تصریح کرد: اگر دولت علاقمند باشد به این موارد توجه نشان می دهد و این اقتصاد دانان هیچ پاداشی نمی خواهند.

تقوی با تاکید بر اینکه نباید به هیچ وجه این موضوع را به مسئله ای سیاسی تبدیل کرد، افزود: این مسئله سیاسی نیست و در تمام دنیا این گونه انتقادات مرسوم است، و به این نحو عمل می شود که رئیس جمهوری به مشاورین خود دستور بررسی نکات مطرح شده را می دهد.

وی با تاکید براینکه تمام ما به دنبال ایرانی بهتر با درآمد سرانه بالاتر، نرخ بیکاری کمتر و غیره هستیم، گفت: رئیس جمهوری باید همچون ما فکر کند، به عبارت دیگر اگر وضع کشور بهتر شود، دوباره رای می آورد و نام نیک از او باقی می ماند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی تصریح کرد: با انتشار این نامه عده ای جهت گیری کردند که نویسندگان آن موافق جهانی سازی و یا این افراد سهامداران بانک‌های خصوصی هستند در صورتی که این حرف ها منطقی نیست، بلکه این عده افراد فعال بدون منافع مادی در کشور هستند.

وی گفت: من به عنوان یک اقتصاددان هرگز نمی گویم که رئیس جمهور باید ایده ها و طرح های مرا بپذیرد، بلکه می گویم رئیس جمهور باید به مشاورین خود دستور دهد تا بر روی این مسائل مطرح شده کار و بررسی شود و در صورتی که منطقی بود اقدامات لازم صورت گیرد.

دوشنبه 4/4/1386 - 13:36
اخبار
مهدی تقوی از امضاء کنندگان نامه منسوب به 57 منتقد اقتصادی به رئیس جمهوری گفت: من به عنوان یک اقتصاددان هرگز نمی گویم که رئیس جمهوری باید ایده ها و طرح های مرا بپذیرد، بلکه می گویم وی باید به مشاورین خود دستور دهد تا بر روی این مسائل مطرح شده کار و بررسی شود و در صورتی که منطقی بود اقدامات لازم صورت گیرد.

مهدی تقوی از امضاء کنندگان نامه منسوب به 57 منتقد اقتصادی به رئیس جمهوری در گفتگو با خبرنگار مهر گفتگوی "صریح  ، صمیمی و مستقیم" اقتصاددانان با رئیس جمهوری را مثبت ارزیابی کرد و گفت: با این اقدام تمام مردم خواهند فهمید که پاسخ انتقاد نسبت به دولت، برچسب زدن از سوی آنها نخواهد بود و چنین تفاهمی مثبت است.

عضوهیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه این اقدام نشان دهنده تفاهم بین دو گروه است، افزود: البته با توجه به اینکه تمام 57 نماینده در این گفتگو نمی توانند شرکت کنند، 3، 4 نفر به عنوان نماینده باید حضور یابند.

وی با تاکید براینکه اقتصاد دانان واساتید دانشگاه همواره نظرات خود را ازطریق خبرنگاران، رسانه ها و مقالات خود به اطلاع دولت می رسانند، اعلام کرد: اگر دولت علاقمند باشد به این موارد توجه نشان می دهد، این اقتصاد دانان هیچ پاداشی نمی خواهند.

تقوی با تاکید بر اینکه نباید به هیچ وجه این موضوع را به مسئله ای سیاسی تبدیل کرد، افزود: این مسئله سیاسی نیست و در تمام دنیا این گونه انتقادات مرسوم است، و به این نحو عمل می شود که رئیس جمهوری به مشاورین خود دستور بررسی نکات مطرح شده را می دهد.

وی با تاکید براینکه تمام ما به دنبال ایرانی بهتر با درآمد سرانه بالاتر، نرخ بیکاری کمتر و غیره هستیم، گفت: رئیس جمهوری باید همچون ما فکر کند، به عبارت دیگر اگر وضع کشور بهتر شود، دوباره رای می آورد و نام نیک از او باقی می ماند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی تصریح کرد: با انتشار این نامه عده ای جهت گیری کردند که نویسندگان آن موافق جهانی سازی و یا این افراد سهامداران بانک‌های خصوصی هستند در صورتی که این حرف ها منطقی نیست، بلکه این عده افراد فعال بدون منافع مادی در کشور هستند.

وی گفت: من به عنوان یک اقتصاددان هرگز نمی گویم که رئیس جمهور باید ایده ها و طرح های مرا بپذیرد، بلکه می گویم رئیس جمهور باید به مشاورین خود دستور دهد تا بر روی این مسائل مطرح شده کار و بررسی شود و در صورتی که منطقی بود اقدامات لازم صورت گیرد.

دوشنبه 4/4/1386 - 13:33
سياست
به نوشته یک روزنامه آمریکایی، ایران به شکل یک بازیگر بانفوذ در خاورمیانه ظاهر شده و برچیدن گروهک منافقین خلق را کلید حسن نیت واشنگتن می داند.

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه وال استریت ژورنال در تحلیلی نوشت : در حالی که آمریکا و ایران دور دوم گفتگوهای خود را با هدف برقراری ثبات در عراق مد نظر دارند، تهران از آمریکا می خواهد تا اقدامهای خود را که با هدف ایجاد آشفتگیهایی در ایران انجام می شود، متوقف کند. لیست نگرانی های ایران تاکیدی بر اختلافهای عمیقی است که یک جدایی را بین دو طرف ایجاد می کند و می تواند هر گونه امیدی برای همکاری درباره عراق را کمرنگ کند.

"جی سولومون" (Jay Solomon) و " نیل کینگ"( Neil King)  نویسندگان این تحلیل خاطر نشان می کنند: واشنگتن ادعا می کند که ایران از گروههای آشوبگر عراقی که به نظامیان آمریکایی حمله می کنند، حمایت می کند و خواستار توقف این حمایتهاست و این در حالی است که ایرانی ها با درخواستهای خود، چه ازطریق عمومی و چه از طریق کانالهای خصوصی، مبنی بر منحل شدن گروهک تروریستی سازمان مجاهدین خلق که مخالف دولت ایران است و تحت حمایت آمریکا قرار دارد، با آن مقابله می کنند.

در ادامه این تحلیل آمده است : اما ایران درخواستهای دیگری نیز دارد که می توان به قطع حمایت واشنگتن از گروههای آشوبگر قومی و بازگشت دیپلماتهای ایرانی دستگیر شده در عراق از سوی پنتاگون ( وزارت دفاع آمریکا) و همچنین تعیین یک جدول زمانبندی ثابت برای عقب نشینی نظامیان آمریکایی از عراق اشاره کرد.

به عقیده نویسندگان : ایران در یک روند رو به افزایش به شکل یک بازیگر بانفوذ در خاورمیانه ظاهر شده است. حال ایران به طرف دور دوم مذاکرات حرکت می کند و این در حالی است که مقامهای آمریکایی گفتند که کاخ سفید درباره سودمند بودن  گفتگوهای بیشتر در این زمان تصمیم نگرفته است.

به گزارش مهر، وال استرین ژورنال می افزاید: از نظر ایران، موضع واشنگتن در قبال این گروهک به آزمونی برای موضع کلی دولت بوش نسبت به تهران تبدیل شده است و می تواند موفقیت هر گونه گفتگوی آتی بین دو کشور را تضعیف کند. " سلیگ هریسون" یک محقق آمریکایی در مرکز سیاست بین المللی که به تازگی با مقامهای ایرانی در تهران دیدار کرده ، گفت: دولت ایران به برچیدن گروهک مجاهدین(منافقین) خلق به عنوان یک سنجش کلیدی برای حسن نیت آمریکا می نگرد.

سولومون و کینگ بر این باورند که این مسئله ممکن است تنها مسئله در بین درخواستهای ایرن باشد که آمریکا در برابر آن انعطاف دارد. مقامهای آمریکایی گفتند که در حال بررسی ایده ها درباره چگونگی بر چیدن این گروهک از پایگاه تحت حمایت آمریکا درعراق هستند.

هریسون که سه هفته پیش از تهران دیدن کرده ، گفت که مشاوران "محمود احمدی نژاد" رئیس جمهوری و آیت الله "علی خامنه ای" رهبر عظیم الشان ایران به وی گفته اند که همکاری واشنگتن با گروهک مجاهدین(منافقین) خلق به عنوان بخشی از مبارزه گسترده تر آمریکا برای استفاده از گروههای آشوبگر قومی و با هدف به چالش کشیدن ایران تلقی می شود.

" ولی نصر" از کارشناسان شورای روابط خارجی آمریکا هم گفت:" گروهک مجاهدین(منافقین) خلق همواره برای واشنگتن بهای کمی برای پرداخت داشته است؛ مشکل این است که واشنگتن دیگرعلاقه ای برای پرداخت هیچ بهایی ندارد."

دوشنبه 4/4/1386 - 13:30
اخبار
مراسم امحا 70 تن انواع مواد مخدر مکشوفه غیر قابل تبدیل به دارو ، صبح فردا در مجتمع طلائیه تهران برگزار خواهد شد.

سردار حسین آبادی فرمانده پلیس مبارزه با مواد مخدر در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار مهر با اشاره  به این مطلب گفت: جمهوری اسلامی ایران به عنوان بزرگترین سد در مقابل قاچاق مواد مخدر در جهان می باشد و طبق آمارهای سازمان ملل بیشترین کشفیات مواد مخدر را در دنیا به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به برگزاری این مراسم سمبلیک همزمان با فرا رسیدن روز جهانی مبارزه با مواد مخدر تصریح کرد: با این اقدام قصد داریم به دنیا نشان دهیم که ایران در مبارزه با مواد مخدر جدی است و در این راه محکم و ثابت قدم ایستاده ا ست.

سردار حسین آبادی در ادامه به تشریح عملکرد پلیس مبارزه با مواد مخدر پرداخت و تصریح کرد: در سال گذشته با انسداد مرزهای شرق کشور حضور موثر قرار گاه رسول اکرم (ص) استقرار رادارها و دوربین های دید در شب توانستیم موفقیت های چشمگیری در کاهش ورود مواد مخدر به کشور داشته باشیم .

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر با اشاره به افزایش 34 درصدی کشف مواد مخدر در سه ماه اخیر تصریح کرد: در سه ماه اول سال جاری با توجه به تدابیر اتخاذ شده در جهت شدت برخورد با قاچاقچیان و وارد کنندگان این مواد موفق به کشف 114 تن انواع مواد مخدر شدیم که بیش از 80 درصد آن در استانهای مرزی اتفاق افتاده است و خود نشان از موفقیت ها در ممانعت از ورود مواد مخدر به داخل کشور دارد.

وی مهمترین اولویت پلیس مبارزه با مواد مخدر را مبارزه با هروئین عنوان نمود و خاطرنشان کرد: بدلیل خطر بسیار زیادی که هروئین برای جامعه و جوانان دارد، این بحث در اولویت کار پلیس قرار گرفته است و با کشف 250/4 تن هروئین در سه ماه اخیر با افزایش 100 درصدی کشفیات در این مقوله روبرو بودیم .

سردار حسین آبادی در ادامه با اشاره به آغاز طرح جمع آوری معتادین هروئینی در سراسر کشور گفت: طرح جمع آوری معتادین هروئینی  در تهران با موفقیت روبرو بود و تاثیر زیادی در ارتقای وضعیت ظاهری شهر داشت و از این پس هیچکس معتادین کارتون خواب و لامکان را در معابر، زیر پلها و ...  مشاهده نخواهد کرد.

وی اضافه کرد: از این پس همکاران ما در همه جای سطح شهر به بازرسی معتادان پرداخته و در صورت عدم در اختیار داشتن کارت درمانی ، آنها را به مراکز بازپروری منتقل می هند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر شعار سال جدید پلیس را « پلیس درمان  مدار»ِ عنوان کرد و ادامه داد: امیدواریم با توجه به کمک و هماهنگی های کامل ستاد مبارزه با مواد مخدر و همکاری سایر بخشها ما بتوانیم از پتانسیل های پلیس حداکثر استفاده را در جهت فشار به معتادین برای رفتن به مراکز درمانی و ترک اعتیاد بکار ببریم.

دوشنبه 4/4/1386 - 13:29
اخبار
حسین کاظم پور اردبیلی گفت: ایران توان افزایش تولید نفت خود را تا 4 میلیون و 250 هزار بشکه در روز دارد.

نماینده دایمی ایران در اوپک درگفتگو بامهرگفت : درحال حاضر ایران مطابق با سهمیه خود در اوپک روزانه 3 میلیون و 900 هزاربشکه در روز نفت تولید می کند، این درحالی است که ظرفیت تولید نفت ایران تا 4 میلیون و 250 هزار بشکه در روز نیز است.

حسین کاظم پور اردبیلی افزود: اوپک در ماه های اخیر بیش از یک میلیون و 700 هزاربشکه از تولید نفت خود کاسته است که این امر خود موجب کاهش سهمیه کشورهای تولید کننده نفت شده است.

وی درپاسخ به این سئوال که آیا تولید نفت ایران در آینده نیز ثابت خواهد ماند، گفت: ایران پروژه های زیادی دارد که با به بهره برداری رسیدن آن ها می توان سهمیه خود را در اوپک حفظ کند.

کاظم پور اردبیلی درباره وضعیت کنونی بازارنفت که قیمت ها روندی صعودی را طی می کنند و نقش اوپک در تعدیل آن گفت: اوپک همیشه به عوامل بنیادین یا اساسی بازار یعنی عرضه و تقاضا در اداره بازار توجه می کند به عبارتی دیگر افزایش قیمت نفت به هیچ عنوان به اوپک مربوط نیست زیرا اوپک همیشه سعی می کند عرضه نفت را بیش از تقاضا حفظ کند.

نماینده دایمی ایران در اوپک اضافه کرد: افزودن بیش از 100 هزار بشکه به ذخایر کشورهای مصرف کننده در سال های اخیر توسط اوپک گویای این موضوع است.

دوشنبه 4/4/1386 - 13:28
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته