• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 4142
تعداد نظرات : 10
زمان آخرین مطلب : 1264روز قبل
سلامت و بهداشت جامعه

 

 

محققان کشف کرده اند که ویروس کرونا به علت یک دلیل احتمالی کمتر کودکان و نوجوانان را درگیر می‌کند.

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، برخی از محققان مدعی هستند که یکی از دلایل  ابتلای کمتر کودکان و نوجوانان به ویروس کرونا تزریق واکسن سرخک، اوریون و سرخجه (واکسن ام‌ام‌آر) در اوایل کودکی است.

تحقیقات جدید این نظریه را مطرح کرده است که واکسن ام‌ام‌آر به‌طور بالقوه هم می‌تواند از ابتلای فرد به ویروس کرونا محافظت کند و هم شدت بیماری را در افراد مبتلا کاهش دهد.

نتایج این مطالعه که در مجله ام‌بایو منتشر شده است، نشان می‌دهد که سطح پادتن ایمونوگلوبولین جی ام‌ام‌آر در خون با شدت آن در بیماران کووید-۱۹ که بهبود یافته‌اند یا قبلا با ام‌ام‌آر [واکسن سرخک، اوریون و سرخجه] واکسینه شده‌اند، ارتباط دارد.

محققان ۸۰ نفر را در این رابطه بررسی و آن‌ها را به دو گروه تقسیم کردند. یک گروه از ۵۰ نفری که در ایالات متحده آمریکا متولد شده‌اند شکل گرفت که پادتن ام‌ام‌آر ناشی از دریافت واکسن MMR II در خون این گروه وجود داشت. دومین گروه، ۳۰ نفری بودند که پادتن ام‌ام‌آر را داشتند اما از منابع دیگر مانند ابتلا به سرخک، اوریون یا سرخجه در بدنشان تولید شده بود. این گروه به‌عنوان گروه مقایسه در نظر گرفته شدند و میزان پادتن در آن‌ها کمتر بود.

این مطالعه نشان داد که بین گروهی که واکسیناسیون MMR II را دریافت کرده‌ بودند رابطه معکوس و معناداری با شدت بیماری کووید-۱۹ و سطح پادتن اوریون وجود داشت. افراد با بالاترین سطح پادتن اوریون اغلب بدون علامت بودند و ایمنی داشتند. در حالی که افراد با کمتر سطح پادتن شدیدترین موارد کووید-۱۹ را تجربه کردند.

دیوید جی.هارلی یکی از نویسندگان تحقیق و استاد دانشگاه جورجیا می‌گوید: «این نخستین مطالعه ایمونولوژیک است که رابطه بین واکسن MMR II و کووید-۱۹ را ارزیابی می‌کند. همبستگی معکوس آماری معنی دار بین پادتن اوریون و کووید-۱۹ نشان می‌دهد که رابطه‌ای بین آن‌ها وجود دارد که تحقیقات بیشتری را می‌طلبد.

او  افزود: واکسن MMR II به‌عنوان یک واکسن ایمن با عوارض جانبی بسیار اندک شناخته می‌شود.

این مطالعه نشان می‌دهد که واکسن می‌تواند به‌طور بالقوه نقشی اساسی در مبارزه با کووید-۱۹ از طریق ایمنی حفاظتی طولانی مدت داشته باشد. یعنی تا زمانی که غلظت بالایی از آنتی‌بادی اوریون در جریان خون وجود داشته باشد در صورت اثبات دقیق یافته‌های این مطالعه ممکن است این پادتن در برابر کووید-۱۹ حافظت کند.

چهارشنبه 5/9/1399 - 19:40
اخبار


وزیر بهداشت با ارسال یادداشتی، از اقدامات موثر وزارت ارتباطات برای کنترل بیماری کرونا تقدیر کرد.

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با ارسال یادداشتی برای محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، از اقدامات موثر وزارت ارتباطات برای کنترل بیماری کرونا تقدیر کرد.

وزیر بهداشت نوشت: استفاده موثر از ظرفیت دولت الکترونیکی جهت ایجاد محدودیت‌های هوشمند برای افراد مبتلا، ردیابی الکترونیکی مبتلایان به کرونا و همچنین استفاده موثر از ظرفیت آموزشی و تبلیغی اپراتور‌ها در انتقال پیام‌های بهداشتی به مردم از محور اقداماتی است که دکتر نمکی از آذری جهرمی برای همکاری در آن تقدیر کرده است.

چهارشنبه 5/9/1399 - 19:37
اخبار

 

 

ظهور ده‌ها واکسن مختلف ویروس کرونا از تولید کنندگان مختلف، احتمال پیروزی بر بیماری همه گیری را به خطر انداخته است.
به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسپوتنیک، پیترکوئی روزنامه نگار در مجله بلومبرگ نوشت: تنوع دارو‌ها برای مبارزه با کرونا، پدیده‌ای اقتصادی را ایجاد می‌کند که به "پارادوکس انتخاب" معروف است.

او افزود: تولید انواع دارو‌ها در بازار خطرناک است، زیرا انتخاب یک دارو را برای فرد بسیار دشوار است.

طبق نظریه استاندارد اقتصادی، هرچه خط تولید شرکت گسترده‌تر باشد، این امر برای فروش بهتر است. با این حال، مطالعه رفتار مصرف کننده در ایالات متحده در اوایل سال ۲۰۰۰ نشان داد که عکس این قضیه صادق است، زیرا ممکن است خریدار بترسد.

در یکی از سوپرمارکت‌های ایالت کالیفرنیا، به بازدیدکنندگان پیشنهاد شد که انواع مختلف مربا را امتحان کنند و آنچه دوست دارند خریداری کنند. از یک گروه از مصرف کنندگان خواسته شد شش مربا را رتبه بندی کنند، از گروه دیگر تعداد ۲۴ مربا پبشنهاد شد. مشخص شد که در حالت اول، ۳۰ درصد از افرادی که محصولات را امتحان کردند، در نهایت خرید می‌کردند. در حالت دوم با وجود تعداد مربا‌های بیشتر، تعداد خریداران فقط ۳ درصد بود.

در این مطالعه آمده است: طیف گسترده‌ای از محصولات ممکن است در نگاه اول برای مصرف کنندگان بسیار جذاب به نظر برسد، اما در عمل انگیزه آن‌ها را برای خرید کاهش می‌دهد. 

پیتر کوئی در ادامه گفت: انتخاب یک واکسن ویروس کرونا بین Pfizer، Moderna، AstraZeneca و آن‌هایی که در حال تولید هستند، دشوارتر از انتخاب بین مربای هلو یا مربای کیوی است. مردم ترس از استفاده از داروی جدید با وجود آزمایشات بالینی دارند.

چهارشنبه 5/9/1399 - 19:35
بیماری ها

 

علائم مارسا؛ بیماری شبیه به کرونا + راه های درمان
«مارسا» نوعی باکتری است که در برابر آنتی‌بیوتیک‌های مورد استفاده برای درمان عفونت‌ها، مقاومت دارد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از الکوثر، بیماری مارسا با حضور افراد در بیمارستان‌ها یا سایر مکان‌های بهداشتی مانند خانه‌های سالمندان و مراکز دیالیز بروز می‌کند. این نوع باکتری معمولاً با دستگاه‌های پزشکی مانند جراحی، لوله‌های وریدی، مفاصل مصنوعی و سایر موارد مرتبط است.

علائم بیماری مارسا

علائم عفونت پوستی استافیلوکوک با انواع مختلف خود از جمله مارسا، شامل ایجاد زخم‌های قرمز شبیه گزش حشرات روی پوست است که همراه با تورم و احساس درد شدید بوده و درجه حرارت ناحیه آسیب دیده پوست افزایش می‌یابد، یا ممکن است بیمار تب کند.

این زخم‌ها می‌توانند به سرعت به آبسه‌های عمیق و دردناکی تبدیل شوند که نیاز به جراحی دارند و گاهی اوقات باکتری‌ها فقط در پوست محصور می‌شوند، اما همچنین می‌توانند در اعماق بدن پنهان شده و باعث عفونت‌هایی شوند که ممکن است عوارضی مانند بروز مشکلات در استخوان ها، مفاصل، جریان خون، دریچه‌های قلب و ریه‌ها را به همراه داشته باشند. مارسا از طریق لمس ناحیه آسیب دیده و سپس لمس نواحی سالم در بدن فرد مبتلا منتشر می‌شود؛ بنابراین پزشکان توصیه می‌کنند مشکلات پوستی، تاول، گزش حشرات، بریدگی و خراش مخصوصاً در کودکان کنترل شود و اگر زخم‌ها آلوده یا همراه با تب به نظر می‌رسد، با پزشک مشورت شود.

آیا همه انواع این بیماری خطرناک هستند؟

انواع مختلفی از باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس وجود دارد که به باکتری‌های استاف معروف است و معمولاً در پوست یا بینی حدود یک سوم جمعیت جهان مشاهده می‌شوند و به طور کلی بی خطر هستند، مگر اینکه از طریق زخم وارد بدن شوند، اما ممکن است مشکلات پوستی ساده برای افراد سالم ایجاد کنند. طبق گزارش مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها، حدود ۲ درصد از مردم یک نوع مزمن از این نوع باکتری‌های استاف دارند.

چرا درمانی برای این بیماری وجود ندارد؟

دلیل مقاومت عفونت مارسا در برابر آنتی بیوتیک‌ها به دلیل استفاده غیرضروری از آنتی بیوتیک‌ها در بسیاری از موارد برای سال‌های متوالی است. برخی افراد از آنتی بیوتیک‌ها معمولاً برای درمان عفونت‌های ویروسی مانند سرماخوردگی و آنفلوانزا استفاده می‌شود، حال آنکه آنتی بیوتیک‌ها فقط برای درمان عفونت‌های باکتریایی در نظر گرفته شده اند.

مصرف بیش از حد آنتی بیوتیک کاملاً اشتباه است زیرا به ظهور باکتری‌های مقاوم در برابر دارو کمک می‌کند و هر میکروبی را که آنتی بیوتیک‌ها هدف قرار دهند از بین نمی‌رود.

این بیماری چگونه شبیه ویروس کرونا است؟

عفونت مارسا از نظر روش‌های پیشگیری و مقابله با شخصی که به آن آلوده است شباهت زیادی به ویروس کرونا دارد، زیرا افراد مبتلا به عفونت استافیلوکوکوس اورئوس اغلب به عنوان اقدامی برای جلوگیری از شیوع بیماری در بیمارستان‌ها جدا بستری می‌شوند.

افرادی که با بیمار در تماس هستند، مانند پرستاران یا اعضای خانواده او، ممکن است مجبور به پوشیدن لباس محافظ و رعایت روش‌های دقیق بهداشت دست باشند، همچنین سطح آلوده و ابزار شستشو باید به درستی ضد عفونی شوند. این بیماری نیز مانند ویروس کرونا به افراد دارای ایمنی ضعیف مانند افراد مسن و افراد مبتلا به بیماری‌های مزمن حمله می‌کند.

روش‌های پیشگیری از بیماری مارسا

برای پیشگیری از این بیماری باید از استفاده مشترک از وسایل شخصی مانند حوله، تیغ و لباس باید خودداری کرد، همچنین مراقبت از بهداشت شخصی ضروری است. اگر یکی از اعضای خانواده زخم داشته باشد باید وسایل شخصی او در بالاترین دما در ماشین لباسشویی شست و شو و با خشک کن گرم خشک شود.

چهارشنبه 5/9/1399 - 19:34
اخبار

 

مدیرکل دفتر بازرسی وزارت بهداشت گفت: تخلفات بهداشتی کرونا را به ۱۹۰ و تخلفات صنفی را به ۱۲۴ گزارش دهید.
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدحسین حیدری مدیرکل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت درباره نحوه گزارش تخلف کسانی که نکات بهداشتی و محدودیت ها را رعایت نمی‌کنند، اظهار کرد: از مردم برای رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی تشکر می‌کنیم و امیدواریم با رعایت و دقت بیشتر در رعایت دستورالعمل‌ها بتوانیم آثار زیانبار بیماری کرونا را کاهش دهیم.

 مدیرکل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت  ادامه داد: در صورتیکه مردم در زمینه رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در مشاغلی که در سطح یک تعریف شدند و باز هستند، مشکلاتی را مشاهده کردند، حتما با شماره ۱۹۰ تماس بگیرند و مسائل بهداشتی مربوط به مشاغل باز را به اطلاع ما برسانند تا رسیدگی کنیم.

حیدری بیان کرد: مردم در صورتی که م‌خواهند شکایت یا گزارشی درباره ادامه فعالیت یا باز بودن مشاغلی که در شهرهای قرمز و نارنجی و زرد طبق مصوبه ستاد کرونا نباید باز باشند، ارائه دهند، با شماره تلفن ۱۲۴ مربوط به وزارت صمت تماس بگیرند تا همکاران ما در وزارت صمت تخلف را پیگیری کنند.

مدیرکل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت تصریح کرد:‌ امیدواریم با گزارش های مردم درباره تخلفات احتمالی در زمینه عدم رعایت دستورالعمل‌ها بتوانیم شرایطی را فراهم کنیم تا بهتر بتوان با بحران کووید_۱۹ مقابله کرد.

چهارشنبه 5/9/1399 - 19:32
سلامت و بهداشت جامعه

 

مصرف برخی از مواد غذایی به سلامت شش‌ها کمک کرده و باعث بهبود روند بیماری کرونا خواهد شد.

به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسپوتنیک، پزشک متخصص تغذیه در  خصوص فواید مصرف تخم مرغ در دوران کرونا اظهار کرد: سفیده تخم مرغ برای ساخت پادتن به کار رفته و در مقابله با عفونت کمک می‌کند. زرده تخم مرغ به نوبه خود برای آلوئون تنفسی یا کیسه هوایی ریه مناسب است.

این پزشک متخصص افزود: دیواره سلول‌های ایمنی از چربی ساخته شده است بنابراین، تخم مرغ و چربی‌های حیوانی را نباید از رژیم غذایی حذف کرد.

گفتنی است که تخم مرغ حاوی ویتامین A است کو «سلول‌های قاتل» سیستم ایمنی بدن را تحریک می‌کند. همچنین ویتامین E درون تخم مرغ نیز خاصیت آنتی اکسیدان دارد.

چهارشنبه 5/9/1399 - 19:31
اخبار

رئیسی گفت: در طرح آزمایشی کنترل ورودی‌ها مشخص شد که طی یک روز، ۱۶۴ بیمار مبتلا به کرونا در مترو حضور پیدا کرده بودند.
به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، جلسه قرارگاه مقابله با کرونا در وزارت بهداشت با حضور نمکی و جمعی از مدیران و معاونین این وزارتخانه با موضوع بررسی آخرین وضعیت بیماری کووید ۱۹ در کشور و راهکار‌های تقویت مقابله با آن، برگزار شد.

سعید نمکی، وزیر بهداشت در جلسه قرارگاه مقابله با کرونا در وزارت بهداشت، تاکید کرد: باید تعداد مراکز سرپایی برای رسیدگی سریع به بیماران کووید ۱۹ را از یک هزار و ۲۰ به حداقل ۵ هزار مرکز در سراسر کشور برسانیم و کیت‌های تشخیصی به ویژه کیت سریع را باید در این مراکز به تعداد کافی تامین کنیم.

او افزود: می‌توان برای کارمندان در بخش دولتی و خصوصی آزمایشات دوره‌ای در نظر گرفت و آن‌ها را به سه گروه با ریسک خطر بالا یعنی افراد دارای بیماری‌های زمینه ای، با خطر متوسط و نیز کم خطر تقسیم کرد که گروه اول به صورت هفتگی با تست‌های سریع، گروه دوم هر دو هفته یکبار و گروه سوم هر ماه یکبار آزمایش بدهند.

علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت نیز در این جلسه گفت: در ۴۳ شهرستانی که ۵ آبان محدودیت‌هایی در آن‌ها اعمال شد، وضعیت بیماری رو به کاهش بوده است. از بین این ۴۳ شهرستان، ۴۰ شهر سیر نزولی دارد، یکی از آن‌ها روند نزولی را آغاز کرده و دو شهرستان دیگر در وضعیت ثابت قرار دارند که امیدواریم روند بیماری در این شهر‌ها نیز رو به کاهش باشد.

او افزود: محدودیت‌ها در ۴۶ شهرستان دیگر نیز ۱۴ آبان اعمال شد که اثرات کاهش بیماری در این مناطق قابل مشاهده است. با طرح جدید محدودیت‌های کرونایی که هفته پیش به تصویب رسید و از اول این هفته اجرایی شد، ۷۹ میلیون نفر تحت پوشش قرار گرفتند که ۵۳ میلیون نفر در ۱۶۰ شهرستان با وضعیت قرمز، زندگی می‌کنند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت بیان کرد: در وزارت بهداشت برای مقابله با کرونا ۷ استراتژی مشخص و جدی داریم که همه برنامه‌ها باید به طور دقیق اجرایی شود. خوشبختانه در گام چهارم بسیج ملی مقابله با کرونا تعدادی از مدیران وزارت بهداشت برای نظارت بر روند اجرایی این مرحله در مناطق مختلف کشور ماموریت یافته اند که برای آن‌ها چک لیست‌های نظارتی در نظر گرفته شده است.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: برای اجرای طرح محله محور مبارزه با کرونا، بسته‌های آموزشی برای مراقبت از بیماران کووید ۱۹ در منزل، دستورالعمل نقش، جایگاه و وظایف دستگاه‌های همکار مانند بسیج، کارت شناسایی برای همکاران اجرایی و تجهیزاتی مانند کوله پشتی برای جابجایی لوازم حفاظت فردی و کیت‌های تشخیصی سریع و دستورالعمل آموزشی برای افرادی که متمایل به همکاری در این طرح هستند، آماده و تهیه شده است.

رئیسی افزود: دستورالعمل راهنمای پیاده سازی گام چهارم بسیج ملی مبارزه با کرونا برای تیم‌های عملیاتی آماده شده که شامل سرفصل‌هایی مانند برنامه ریزی، سازماندهی، مدیریت و آموزش تیم‌های عملیاتی، استفاده از وسایل حفاظت فردی، ثبت و گزارش دهی فعالیت‌ها و نظارت و پایش است.

امکان تشخیص بیماران با کارت یا شماره ملی فراهم شده است

او یادآوری کرد: برای قرنطینه و رصد بیماران کووید ۱۹ با همکاری وزارتخانه‌های ارتباطات و فناوری اطلاعات و همچنین راه و شهرسازی اقدامات بسیار خوبی انجام شده و بخش‌های مختلف از جمله حمل و نقل عمومی شامل شرکت‌های هواپیمایی و قطار‌ها به وزارت بهداشت متصل شده است. در حال حاضر هر فردی که ما به او دسترسی می‌دهیم با گوشی موبایل می‌تواند در محیط‌هایی مانند ورودی مترو، اتوبوس، ادارات یا فرودگاه ها، با اسکن کارت یا شماره ملی، از وضعیت بیماری مراجعان به آن مرکز آگاهی پیدا کند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: طرح کنترل ورودی‌ها با اسکن کارت یا شماره ملی روز ۲۹ آبان به صورت آزمایشی در مترو اجرا شد که در آن یک روز ۱۶۴ بیمار که اطلاعات آن‌ها در بانک‌های اطلاعاتی وزارت بهداشت وجود داشت در مترو حضور پیدا کرده بودند که از حضور آن‌ها ممانعت شد.

چهارشنبه 5/9/1399 - 19:29
سلامت و بهداشت جامعه

 

یک متخصص روس درباره خطرناک‌ترین علائم کووید۱۹ که نشان دهنده رشد شدید ویروس در بدن است، توضیح می‌دهد.
به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از  اسپوتنیک، ولادیمیر بولیبوک، متخصص آلرژی ایمنی در مورد علائمی که اخطار دهنده وضعیت بدن در بیماری کرونا هستند، اظهار کرد: آبی رنگ شدن لب ها، آبی رنگ شدن مثلث بینی و افزایش میزان تنفس در حالت استراحت می‌تواند نشان از وخیم شدن وضعیت بدن بیمار را نشان دهد.

او گفت: تمام این علائم نشان دهنده کمبود اکسیژن در بدن انسان است و در صورت مشاهده چنین علائمی بیمار را باید بلافاصله به مطب پزشک برد یا با آمبولانس تماس گرفت.

بولیبوک تاکید کرد: در صورت مشاهده چنین علائمی به هیچ وجه تعلل نباید کرد، زیرا علائم بد به سرعت رشد می‌کنند. 

کرونا ویروس، خانواده بزرگی از ویروس‌ها هستند که می‌توانند حیوانات و انسان‌ها را بیمار کنند. تعداد زیادی از ویروس‌های کرونا که تاکنون شناخته‌شده‌اند، موجب ابتلا به طیفی از عفونت‎های دستگاه تنفسی در انسان‌ها می‌شوند؛ که از سرماخوردگی تا ابتلا به بیماری‌های شدیدتری مثل سندروم تنفسی خاورمیانه (مرس-MERS) و سندروم تنفسی حاد (سارس-SARS) متغیر هستند. کرونایی که به تازگی کشف شده است عامل ابتلا به بیماری کووید-۱۹ است.

چهارشنبه 5/9/1399 - 19:27
اطلاعات دارویی و پزشکی

 

یک فوق متخصص بیماری‌های عفونی درباره علت متفاوت بودن شدت بروز بیماری کرونا در افراد مختلف توضیحاتی را ارائه کرد.
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، ایلاد علوی، فوق متخصص بیماری‌های عفونی بیمارستان لقمان حکیم، اظهار کرد: در همه بیماری‌ها دلایل مختلفی برای شدت آن‌ها در بدن افراد دخیل هستند، اما بحث ژنتیک در این زمینه بسیار حائز اهمیت است.

او افزود: شناخت قسمت‌های مختلف بیماری کرونا به منظور روش‌های پیشگیری و درمان آن بسیار مهم است.

علوی تصریح کرد: مطالعه تجمیع اطلاعات بین المللی که ایران به خصوص دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بیمارستان لقمان حکیم و بیمارستان مسیح دانشوری هم در آن نقش دارند نشان می‌دهد که ابتلای شدید برخی از افراد به کووید ۱۹ و بستری آنان در آی سی یو باعث شد تا طی دستورالعملی نمونه برداری شوند و نتایج به دست آمده حاکی از این موضوع باشد که آنتی بادی‌هایی در بدن این افراد قیاس با افراد سالم وجود دارد که تولید اینترفرون و عملکرد آن را دچار مشکل می‌کنند و راه‌های گوناگونی را برای درمان بیماری نشان خواهند داد.

او ادامه داد: اهدای پلاسما در افرادی که آنتی بادی دارند باعث می‌شود تا آنتی بادی هم همزمان با آن منتقل شده و اثر درمان کرونا را خنثی کند که این موضوع به عنوان یک مطالعه بسیار مهم شناخته شده است.

فوق متخصص بیماری‌های عفونی بیمارستان لقمان حکیم تاکید کرد: بررسی ژنتیک در بیماری آنفلوانزا نشان داد که این افراد با شدت بیشتری به کرونا مبتلا شده و زودتر از دنیا خواهند رفت و ۳.۵ درصد افراد به صورت ذاتی درگیر این ژن‌ها هستند

چهارشنبه 5/9/1399 - 19:25
اخبار

 

تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در کشور به گفته سخنگوی وزارت بهداشت افزایش یافت و به ۸۹۴ هزار و ۳۸۵ نفر رسید.
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، سیماسادات لاری، سخنگوی وزارت بهداشت درباره آخرین وضعیت ویروس کرونا در ایران، اظهار کرد: از دیروز تا امروز (چهارشنبه، ۵ آذر) و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۱۳ هزار و ۸۴۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۲ هزار و ۳۷۰ نفر از آن‌ها بستری شدند.

او افزود: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۸۹۴ هزار و ۳۸۵ نفر رسید. متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۴۶۹ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۴۶ هزار و ۲۰۷ نفر رسید.

سخنگوی وزارت بهداشت بیان کرد: خوشبختانه تاکنون ۶۲۵ هزار و ۶۰۶ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند. ۵ هزار و ۸۳۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

او ادامه داد: تا کنون ۵ میلیون و ۹۱۳ هزار و ۲۲۹ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

وضعیت استان‌های کشور از نظر شیوع بیماری

لاری بیان کرد: استان‌های تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان، یزد و کردستان در وضعیت قرمز قرار دارند.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: استان‌های هرمزگان، فارس، گلستان و سیستان و بلوچستان نیز در وضعیت نارنجی و زرد قرار دارند.

چهارشنبه 5/9/1399 - 19:22
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته