• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 10235
تعداد نظرات : 25
زمان آخرین مطلب : 1280روز قبل
سلامت و بهداشت جامعه

 

 

، چندی پیش بود که یکی از سلبریتی‌های فعال در فضای مجازی، در صفحه شخصی خود بخشی از صحبت‌های یکی از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی را با این مضمون منتشر کرد: "میزان ناباروری دختران ما الان تقریبا دو برابر رِیتِ جهانیه. مشکل ما ایناس.

اولویت جوانان ما داشتن یه زندگی سالم، بدون دغدغه یا کم دغدغه ست که بتونند تشکیل خونواده بدند. توی تبرّجا گیر کردند. توی فرهنگا گیر کردند. حالا اونم یه قسمته قضیه ست. اولویتای ما رو کی داره تعیین می‌کنه؟سلبریتیا.

کسایی که خودشون بالاترین میزان طلاق و مواد مخدر تو اوناست. بالاترین آسیب‌های اجتماعی رو اونا دارند. اینا سگ بغل می‌کنند..." که این صحبت‌های او با واکنش‌های مختلف عده‌ای از سلبریتی‌ها و کاربران فضای مجازی روبرو شد.

این صحبت‌ها و تیتر‌هایی چون؛ نرخ رشد جمعیت به زیر یک درصد رسیده، کدام استان رکورددار بیشترین فاصله ازدواج تا نخستین فرزندآوری است؟! در هفته‌های گذشته، کافی بود تا پس از گذشت چند ماه از روز ملی جمعیت و بیش از یک دهه از دست به دست شدن پرونده سنگین طرح و لایحه‌ها و همچنین جلسه‌ها و کمیسیون‌های مختلف برای موضوع مهم فرزندآوری و کاهش جمعیت جوان کشور که به زعم بسیاری از کارشناسان و جمعیت شناسان، در داخل کشور به یک بحران تبدیل شده است، دوباره مسئولان و کارشناسان  به چاره اندیشی برای تحقق این مهم وادار شوند.

موضوعی که زنگ خطر هشدار، بیخ گوش آن، به صدا درآمده است و حال چندان خوشی ندارد و برخلاف هشدار‌های جدّی مقام معظم رهبری مبنی بر معضل کاهش جمعیت جوان کشور و ترغیب خانواده‌ها به فرزندآوری,، امّا این موضوع همچنان پشت گوش مسئولان مربوطه مانده است.

در روز‌های آغازین سال ۹۸ بود که مقام معظم رهبری در بخشی از دیدار خود با جمعی از زوج‌های جوان به موضوع فرزندآوری اشاره و اظهار کردند: " این حدیثی که من از قول پیغمبر اکرم (ص) خواندم که " تَناکَحوا تَناسلوا تَکثُروا ", خدای متعال از مسلمان‌ها خواسته که زیاد بشوند، افزایش پیدا کنند.

 وقتی که عدّه زیاد است، افراد صالح در آن, قهرا زیادترند، توانایی‌ها قهرا بیشتر است، نیروی انسانی قهرا راقی‌تر است؛ این، چون طبیعی است. اگر چنانچه جمعیت زیاد باشد، جمعیت کم، مقهور واقع می‌شود.

 

موضوع فرزندآوری در تمامی کشور‌ها از اهمیّت بالایی برخوردار است و اغلب کشور‌ها برای تحقق هرچه بیشتر این مهم بسته‌های تشویقی متفاوتی را برای زوجین در نظر گرفته‌اند، امّا اغلب مسئولان کشور همچنان از این موضوع مهم مغفول مانده‌اند تا جایی که صالح قاسمی, پژوهشگر تحولات جمعیت ایران و جهان در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان, در رابطه با معضل کاهش جمعیت در کشور اظهار کرد: تجربه دنیا به ما می‌گوید که برای ترغیب و تشویق خانواده‌ها به فرزندآوری باید دو راهبرد مهم  در دستور کار قرار گیرد. اوّل فرهنگسازی عمومی، بدین معنا که فرزندآوری باید به یک فرهنگ ارزشی و رفتار ارزشمند تبدیل شود و دوم اعطای مشوق‌های مالی و اقتصادی به خانواده‌ها، چرا که بسته‌های تشویقی و مشوق های مالی می‌توانند سهم بزرگی در ترغیب خانواده‌ها برای فرزندآوری داشته باشند.  

وی بیان کرد: الگو گرفتن از شخصیت‌های مشهور جامعه, یک پدیده حقیقی است که وجود واقعی هم دارد و تأثیر بسزایی در جامعه می‌گذارد، به این دلیل که  یکی از اصلی ترین متغیرهای تعیین کننده الگوی فرزندآوری, نوع نگرش اجتماعی به فرزندآوری است که در این میان, سبک زندگی و فرهنگ عمومی هم در فرزندآوری بسیار موثر است.

قاسمی گفت: این یک واقعیت است که رفتار افراد مشهور اعم از سیاسی, نخبگان, هنری, ورزشی و به طور کلی سلبریتی‌ها روی نوع نگرش فرزندآوری بسیار موثر است و می‌تواند تعریف خانواده مطلوب و تعداد فرزندان در جامعه را  تغییر دهد و دچار دگرگونی کند.

پژوهشگر تحولات جمعیت ایران و جهان تصریح کرد: چند سالی است که مقام معظم رهبری و کارشناسان حوزه جمعیت, در رابطه با تحولات جمعیتی, هشدارهای جدّی داده‌اند و بیش از پنج سال است که به طور رسمی, سیاست‌های کلی جمعیت به قوای سه گانه و مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ شده است، اما با قاطعیت می‌گویم که هنوز هیچ اتفاقی برای اجرای این سیاست‌ها نیفتاده است، چرا که مسئولان مربوطه, نه تنها هیچ گونه اراده‌ای برای این منظور ندارند، بلکه مجلس هم در دوره‌های نهم و دهم, کوتاهی‌های غیرقابل توجیهی برای این منظور داشته است که از آن جمله می‌توان به برخی از طراحی‌ها در الگوی پرداخت یارانه بنزین و اعطای وام ازدواج و ... اشاره کرد که این‌ها کاملا ضدّ جمعیتی است.

وی ادامه داد: مجلس یازدهم هم که به تازگی شروع به فعالیت کرده  قول‌هایی به منظور افزایش نرخ رشد جمعیت داده که آن هم هنوز در این مدت کوتاه  منتج به نتیجه محسوس نشده است و این نشان می‌دهد که در کشور ما یک غفلت عمومی در خصوص سیاست‌های کلی جمعیت وجود دارد.

قاسمی با اشاره به پیامد‌های منفی کاهش نرخ فرزندآوری در ساختار جمعیتی جامعه افزود: کاهش گروه سنی جوانان در ساختار جمعیتی جامعه می‌تواند آسیب زا باشد، چرا که در ساختار جامعه، یک گروه سنی تحت عنوان ۱۵ -۶۴ ساله داریم که به گروه کار و فعالیت مشهور هستند و دنیا هم این گروه سنی را به این عنوان می‌شناسد. وقتی این گروه از دو سوم جامعه کمتر شود، باعث می‌شود که نیروی کار و فعالیت کاهش پیدا کند و پیامد‌های منفی گریبان گیر جامعه شود که مهم‌ترین آن‌ها مشکلات اقتصادی است.

پژوهشگر تحولات جمعیت ایران و جهان تأکید کرد: وقتی نیروی کار کاهش پیدا می‌کند, کشور به وارد کردن نیروهای خارجی  وابسته و تولید ناخالص ملی هم کم می‌شود، در نتیجه کشور نیازمند واردات گسترده شده و به تدریج هم به یک کشور وارد کننده بزرگ تبدیل می‌شود که پیامدهای منفی چون افزایش خروج ارز از کشور را به همراه دارد، زیرا نیروی کار خارجی برای کار, وارد  کشور می‌شود و درآمد خود را به کشور مقصد می‌برد و در نتیجه صادرات کشور, افزایش و درآمدهای ارزی کاهش پیدا می‌کند.

وی با اشاره به دیگر پیامدهای منفی کاهش نرخ جمعیت در کشور بیان کرد: با کاهش فرزندآوری در کشور, نهادهای تأمین و حمایت اجتماعی نیز تحت فشار بیشتری قرار می‌گیرند، چرا که با افزایش میانگین سنی بازنشستگان, میزان بیمه و مالیات پرداختی افراد نیز بیشتر می‌شود تا نهادهای مربوطه بتوانند بازنشستگان را تأمین کنند که به دنبال آن, فشار اقتصادی بیش از پیش شده و نهاد خانواده دچار یک دگرگونی جدّی می‌شود و از طرف دیگر ضریب امنیت ملی و قدرت دفاعی کشور به خاطر سالخورده شدن جامعه به شدت کاهش پیدا می‌کند و تراکم جمعیت در روستاها و شهرها محسوس می‌شود، به طوری که روستاها خالی از سکنه  و افراد طالب حاشیه نشینی می‌شوند.

قاسمی با بیان دو راهکار اصلی برای عبور از بحران همه جانبه کاهش جمعیت اظهار کرد: راهبرد اول این است که بحران کاهش جمعیت باید برای تمامی مردم کشور به درستی تبیین و ابعاد آن به درستی تعریف شود، زیرا متأسفانه بسیاری از افراد جامعه از  ابعاد نگران کننده بحران جمعیت اطلاع کافی ندارند و این باعث شده است که این معضل مورد غفلت قرار گیرد و راهبرد دوم این است که باید  از تمام نهادهای مسئول, یک مطالبه گری جدی در رابطه با معضل کاهش جمعیت شود و یک گفتمان عمومی نیز تحت عنوان اینکه "چرا موضوع تحولات جمعیت و حمایت خانواده برای فرزندآوری در دستور کار این نهادها نیست ؟" شکل گیرد، زیرا این گفتمان می‌تواند تا حد زیادی موثر واقع شود. 

وی در پایان با اشاره به نقش مشکلات اقتصادی در کاهش نرخ رشد جمعیت در کشور خاطرنشان کرد: بدون شک مشکلات اقتصادی و رکود اقتصادی روی تصمیم فرزندآوری تأثیر جدّی می‌گذارند، امّا  عامل مهم‌تری که متأسفانه زیر سایه مشکلات اقتصادی کمتر دیده می‌شود و مغفول مانده, سبک زندگی است، چراکه شیوع فردگرایی و اصالت رفاه و راحتی من, نوع نگاه برگرفته از غرب و منطبق با فردگرایی جهانی است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

سید امیر عباس عبداللهی جامعه شناس در رابطه با معضل فرزندآوری در کشور اظهار کرد: با توجه به بافت فرهنگی جامعه و مسائل پیچیده آن، سلبریتی‌ها یکی از عوامل تأثیرگذار در کاهش فرزندآوری و رشد جمعیت در کشور هستند، چرا که با افزایش فعالیت اغلب سلبریتی‌ها در فضای مجازی و نمایش تصاویر خود با حیوانات، باعث دور شدن نگرش فرزندآوری مردم شده‌اند تا جایی که پیشتر یکی از این سلبریتی‌ها اعلام کرده بود که حاضر است به جای داشتن فرزند با گربه خود زندگی کند که این امر تبعات متفاوتی را در میان گروه‌های مختلف جامعه به همراه دارد و باعث می‌شود افراد اشتیاق به داشتن فرزند نداشته باشند و تمام این‌ها الگوگیری از غرب است که به دنبال آن, موضوعات لیبرالیسم و نئولیبرالیسم مطرح می‌شوند که تأثیرات زیادی دارند.

وی بیان کرد: علاوه بر اقتصاد کشور، مشکلات متعدد اجتماعی و فرهنگی هم وجود دارند که دست به دست هم داده و باعث کاهش نرخ جمعیت کشور شده‌اند که در این میان  زوج‌های جوان، مشکلات اقتصادی و ترس از آن را مهم‌ترین دلیل عدم فرزندآوری خود هم در سال‌های اولیه زندگی مشترک و هم پس از آن, اعلام می‌کنند.

این جامعه شناس تصریح کرد: متأسفانه جامعه ما الگوبرداری‌های ناقصی از دیگر جوامع داشته است که از آن جمله می‌توان به موضوع سیاست‌های تشویقی فرزندآوری اشاره کرد، چرا که به جای کمک کردن به افزایش جمعیت کشور, بیشتر به مدد کاهش آن آمده‌اند که باید به فرهنگسازی و هدف گذاری بسته‌های تشویقی در جامعه و الگو گرفتن از کشورهای موفق توجه ویژه‌ای شود.

عبداللهی با اشاره به پیامدهای منفی بحران کاهش جمعیت در کشور گفت: بحران کاهش جمعیت, تأثیرهای بسزایی در تمامی ابعاد جامعه دارد که از آن جمله می‌توان به کمبود نیروهای امنیتی و کار اشاره کرد، زیرا جامعه‌ای که برای دفاع از کشور و فعالیت‌های اقتصادی خود با کمبود نیروهای جوان روبرو باشد, می‌تواند متحمل آسیب‌های غیر قابل جبرانی شود.

 

 

وی با بیان اینکه ویروس کرونا یکی دیگر از عوامل موثر در کاهش نرخ باروری کشور در ماه‌های گذشته است, ادامه داد: با شیوع ویروس کرونا، کشور در سال‌های آینده با رشد منفی جمعیت روبرو خواهد شد، زیرا عوامل موثر بر کاهش جمعیت چهار رکن دارند که از آن جمله می‌توان به مهاجرت؛ اعم از داخلی یا خارجی, ازدواج, طلاق و فوت اشاره کرد که ویروس کرونا روی تمامی این عوامل تأثیر بسزایی می‌گذارد و ترس از ابتلا به این ویروس باعث می‌شود که زوجین اقدام به فرزندآوری نکنند. 

این جامعه شناس با اشاره به نقش کلیدی دولت و مجلس برای حل معضل کاهش جمعیت در کشور تأکید کرد: دولت و مجلس, به عنوان دو اهرم کلیدی می‌توانند در موضوع مهم فرزندآوری نقش آفرینی کنند، امّا متاسفانه با اهمال کاری‌های خود، این موضوع مهم را به فراموشی سپرده‌اند که با گذشت زمان، کمبود نیروهای جوان بیشتر در کشور احساس می‌شود.

 

يکشنبه 23/6/1399 - 9:2
خواص خوراکی ها

‌🅾 لوبیا چیتی
به دلیل پروتئین بالا میتواند
جایگزین گوشت قرمز باشد

☑️ این ماده غذایی فاقد کلسترول بوده و منبع غذایی مفیدی برای تأمین پروتئین روزانه است

🔻از اختلالات کلیوی و
پوکی استخوان پیشگیری میکند

 

يکشنبه 23/6/1399 - 8:59
ایرانگردی


دکتر محمد بیگدلی با اشاره به ارزش ذاتی بالای نمادهای زیر مجموعه وبملت از بیمه شدن این نمادها خبر داد.
 
 

به گزارش روابط عمومی بانک ملت، دکتر محمد بیگدلی در گفت و گو با واحد خبر روابط عمومی، این اقدام را در راستای حفظ آرامش سهام داران نمادهای زیر مجموعه وبملت دانست و افزود: بانک ملت در نظر دارد با انتشار اوراق اختیار فروش تبعی که در ایران با نام بیمه سهام شناخته می‌شود، از سهام زیر مجموعه خود حمایت کامل کند.
به گفته دکتر بیگدلی، این اوراق به سهام داران اختیار می‌دهد سهام تحت تملک خود را به قیمت تضمین شده در آینده به فروش برسانند.
مدیرعامل بانک ملت ابراز امیدواری کرد با استفاده از این ابزار نوین مالی، اطمینان سهام داران نسبت به کسب بازده مناسب برآورده شده و با حذف ریسک، از رفتار هیجانی سهام داران در بازار سرمایه پیشگیری شود.
 

 

شنبه 22/6/1399 - 18:26
ایرانگردی

 

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با تاکید بر اینکه ارتقای کیفی و توسعه کمی میادین و بازارهای میوه و تره بار در دستور کار این سازمان قرار دارد، گفت: در حال حاضر، با همکاری صمیمانه شهرداری‌های مناطق مربوطه، 16 بازار جدید میوه و تره بار در محلات مختلف پایتخت در دست ساخت و ساز است و به محض اتمام عملیات عمرانی، مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرند.
به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ سید سعید راد با اعلام اینکه خدمات‌رسانی مستمر به شهروندان در 245 میدان و بازار میوه و تره بار، این سازمان را از توسعه این مراکز خدماتی غافل نکرده است، افزود: تلاش کرده‌ایم تا در محلاتی که فاقد بازار میوه و تره بار بودند، در پاسخ به درخواست شهروندان، نسبت به ساخت و احداث بازار اقدام کنیم.
وی با اشاره به اینکه بازارهای میوه و تره بار در هر 5 پهنه‌ شرقی، غربی، شمالی، جنوبی و مرکزی تهران واقع شده‌اند، خاطرنشان کرد: واقعیت این است که امروز با توجه به اختلاف معنادار قیمت محصولات میادین میوه و تره بار در مقایسه با قیمت‌های سطح شهر، تقاضای شهروندان محلات فاقد بازار برای ایجاد این مراکز خدماتی در محله‌های خود، رو به افزایش است.
گفتنی است، 16 بازار جدید میوه و تره بار در محلات امام‌زاده عبدالله (ع)، فرحزاد، جنت آباد مرکزی، جنت آباد جنوبی، شوش، ابیانه، لشگر غربی و امامت، خیابان‌های شهید علی‌اکبری، انقلاب اسلامی، رباط‌کریم و فرهنگ (منشعب از آزادراه تهران – کرج)، شهرک قدس، شهرک حکیمه، فلکه اول تهران‌پارس و مسیل منوچهری واقع شده‌اند.

شنبه 22/6/1399 - 14:56
ایرانگردی


معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه 4 از اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی در بوستان های سطح منطقه خبر داد و گفت: در این طرح بیش از 4 هزار نیمکت در بوستان های منطقه رنگ آمیزی شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 4 ، "حمیدرضا فرخی" در این باره گفت: به منظور ارتقای سطح سلامت شهروندان و جلوگیری از شیوع بیشتر کووید 19 و با عنایت به تاکیدات مکرر صورت پذیرفته در این خصوص، لزوم رعایت الزامات بهداشتی و پیشگیرانه و تامین تجهیزات؛ ضمن اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی در 256 بوستان نسبت به رنگ آمیزی حدود 4.304 عدد نیمکت در سطح منطقه اقدام شد.
وی در این باره گفت: در این راستا المان های بوستانی از جمله وسایل بازی کودکان، مجموعه های ورزشی، نیمکت ها، سطل های زباله، پایه چراغ های کوتاه، صندلی ها، سرویس های بهداشتی و ... هر روز سه نوبت سم پاشی و ضدعفونی می شوند.
فرخی در ادامه گفت: طرح فاصله گذاری و عملیات ضدعفونی المان های بوستانی در 10 بوستان جنگلی سطح منطقه نیز در دستور کار قرار دارد.
او اضافه کرد: این عملیات در ساختمان های اسکان کارگری و سرویس های بهداشتی سه نوبت روزانه در دستور کار قرار گرفته و به طور مستمر اجرا می شود.
معاون خدمات شهری منطقه در پایان اظهار امیدواری کرد: امیدواریم با کمک شهروندان ضمن استفاده از ماسک و حفظ فاصله اجتماعی در شکست دادن ویروس کرونا موفق تر از قبل عمل کنیم.

 



شنبه 22/6/1399 - 14:53
ایرانگردی


مرتضی رحمان زاده ، شهردار منطقه 13 صبح فردا ، یکشنبه 23 شهریور ماه ، از طریق سامانه 111 پاسخگوی شهروندان خواهد بود.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 13 ، به منظور تکریم شهروندان ، صبح فردا ، روز یکشنبه 23 شهریور ماه ، مرتضی رحمان زاده ، شهردار منطقه 13 از ساعت 8 تا یازده با حضور در سامانه الکترونیکی ارتباط مردم و دولت (سامد)، پاسخگوی درخواستها و مشکلات ساکنین می شود.
با برگزاری جلسه ارتباط مستقیم شهردار منطقه 13 از طریق سامانه 111، شهروندان از منزل خود می‌توانند با شماره ۱۱۱ تماس گرفته و مشکلات خود را با رحمان زاده در میان بگذارند.
در پی تماس شهروندان با سامانه ۱۱۱ ،مکالمات آنها تبدیل به نامه شده و یک کد رهگیری صادر می‌شود و تماس گیرندگان بعد از چند روز می‌توانند با کد دریافتی، درخواست خود را پیگیری کنند.
گفتنی است ، سامانه سامد به عنوان سامانه ارتباط مردم و دولت، یک باب و دریچه‌ای است تا مردم صدای خود را به مسوولان برسانند که برای حذف کاغذبازی‌ها و مراجعات حضوری به دستگاه‌ها شکل گرفته است.

شنبه 22/6/1399 - 14:50
ایرانگردی


موزه پرفسور حسابی در شمال تهران با تبدیل شدن به مرکز نوآوری و فناوری شهر هوشمند بعنوان مرکزی برای تولید علم، مورد بهره برداری قرار می گیرد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک سید حمید موسوی شهردار این منطقه در جلسه ای که با حضور محمد فرجود مدیرعامل سازمان فاوای شهرداری تهران، ایرج حسابی فرزند پرفسور حسابی و هیئت امنای این خانه موزه برگزار شد با بیان مطلب فوق اظهار داشت: با بهره مندی از پتانسیل های شرکت های دانش بنیان و استارتاپ ها، مدیریت شهری در تلاش است "مرکز نوآوری و فناوری شهر هوشمند" را در موزه پرفسور حسابی راه اندازی کند.
وی با تاکید بر ویژگی‌های شخصیتی پرفسور حسابی و لزوم اشاعه سبک زندگی ایشان خاطر نشان ساخت: ارتباط میان بنیاد حسابی و فعالیت‌های مرکز نوآوری و فناوری شهر هوشمند می تواند این مرکز را به کانون علم در منطقه یک تبدیل کند .
موسوی افزود: گردشگری، مباحث ایمنی، موضوعات ترافیکی، بوستان های هوشمند، مدیریت پسماند، افزایش بهره گیری از انرژی های تجدید پذیر، استفاده از آب های خاکستری، الکترونیک نمودن خدمات شهرسازی جهت مقابله با فساد اداری و ... از جمله حوزه هایی است که هم اکنون در شمال تهران نیازمند توجه ویژه و بهره گیری از هوشمند سازی است
مدیرعامل سازمان فاوای شهرداری تهران نیز در این نشست ضمن تشریح رویکرد شهرداری تهران در توسعه نوآوری شهری، بر لزوم هدف گذاری مشخص و ارزیابی مستمر عملکرد مراکز نوآوری و فناوری تهران هوشمند تاکید کرد.
فرجود همچنین با اشاره به شبکه سازی میان این مراکز در شهر تهران، تاکید کرد که این مرکز باید با نگاه عمیق به مسائل شهری، به دنبال ارائه راهکارهای خلاقانه برای رفع چالش‌های شهر و شهرداری باشند.
در پایان این نشست ضمن بازدید از موزه پرفسور حسابی، در خصوص فرایند آماده سازی و زمان بندی راه اندازی این مرکز تصمیم گیری شد.

شنبه 22/6/1399 - 14:32
ایرانگردی



مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر با تاکید بر لزوم طرح مسائل صاحبان کسب و کارهای فضای مجازی در مدیریت شهری گفت: حلقه مفقوده ای در این خصوص وجود دارد که شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر به دلیل ارتباط موثر با اصناف و مشاغل مختلف می‌تواند آن را برطرف کند.

به گزارش ایسنا، سید علی مفاخریان در نشست تخصصی خود با کارآفرینان دانش بنیان با بیان این که کسب و کارهای فضای مجازی ظرفیت بی‌نظیری برای رفع معضلات مدیریت شهری دارد، گفت: نیازهای شهروندان به مرور دستخوش‌تغییر می‌شود، بخصوص در چند ماه اخیر انتظارات افراد برای دریافت خدمات مختلف به دلیل شیوع بیماری و حواشی آن تغییر کرده است؛ بنابراین مدیریت شهری نیز باید به سمت تطبیق نوع خدمات خود با نیازهای روز شهروندان برود.

وی ادامه داد: شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر ظرفیت‌های فراوانی در ارتباط با اصناف و مدیریت مشاغل واحدهای صنفی دارد که در تعامل با شرکت های دانش بنیان و دانش نهفته در مجموعه های تخصصی راه حل هایی برای رفع مشکلات شهری فراهم می کند.

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر با تاکید بر اینکه به کارگیری کارآمد توان شرکت های دانش بنیان می تواند به ارتقاء سطح بازار ، نظارت بر عملکرد و هوشمند سازی آنها بیانجامد، اظهارکرد: تعامل سازنده شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل با فعالان در شرکت‌های دانش بنیان می تواند در فضای تجارت الکترونیک وحدت رویه مناسبی فراهم کند. همچنین در زمینه مدیریت بر میزان و نوع خدمات ارائه شده و نیاز شهروندان نقش فعالانه ای داشته باشد.

مفاخریان همچنین برای بررسی ظرفیت‌ها و فضاهای تعاملی با مدیران شرکت اسنپ هم دیدار و گفتگو کرد.
وی در این نشست با تاکید بر نقش استفاده از فناوری‌های نوین در حل چالش های مدیریت شهری اظهار کرد: کسب و کارهای فضای مجازی هم می‌توانند با استفاده از ارتباط موثر با شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل بستر بهتری برای ارائه خدمات فراهم کنند و ما آماده برقراری این ارتباط سازنده هستیم.

بر اساس گزارش روابط عمومی شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر، مفاخریان تاکید کرد: نگاه ما استفاده از ظرفیت بخش خصوصی به ویژه شرکتهای فعال در حوزه فناوری برای حل مسائل شهروندان است و امیدواریم بتوانیم نقش خود را به عنوان متصدی این امر در مدیریت شهری به درستی انجام دهیم.

شنبه 22/6/1399 - 14:23
ایرانگردی


عوامل موجود در مدیریت پسماند فقط مدیران، کارشناسان و کارکنان فعال در این عرصه نیستند بلکه سطح همکاری شهروندان، نوع و روش کاربردد ‏مخازن، ایستگاه های خدمات شهری، انتخاب شیوه های صحیح در جمع‌آوری، حمل و نقل، دفن و... از اجزا مدیریت پسماند شهر بوده که با اتصال این ‏موارد ‏‎ ‎به هم و تعامل ارگان های مرتبط به نتیجه مطلوب می رسیم.‏
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان مدیریت پسماند، جلسه ای با مسوولین پلیس راهنمایی رانندگی فاتب و فمدیران و معاونین سازمان ‏مدیریت پسماند شهرداری تهران درمحل سالن جلسات پلیس راهور و با هدف بررسی همه جانبه پدیده مذموم زباله گردی، مقابله با برداشت از مخزن ‏توسط خودروهای غیر مجاز و لزوم همکاری دو ارگان برای برخورد با مشکلات مذکور برگزار شد‎. ‎
در ابتدای این جلسه که جناب سرهنگ گنجی، رییس اداره حقوقی، جناب سرهنگ موسوی پناه، رییس اداره حمل و نقل و جناب سرهنگ بهرام آبادی، ‏معاونت عملیات ترافیک پلیس راهور فاتب، نیز حضور داشتند، سرهنگ موسوی پناه، با تاکید بر لزوم تعامل این مجموعه و اهمیت رویکرد ‏‎ ‎همه‎ ‎جانبه‎ ‎و‎ ‎اجتماعی‎ ‎با‎ ‎موضوع‎ ‎زباله‎ ‎گردی تصریح کرد: از آنجاییکه پدیده‎ ‎زباله‎ ‎گردی‎ ‎به‎ ‎عنوان‎ ‎یک‎ ‎معضل‎ ‎و‎ ‎دغدغه‎ ‎‏ اجتماعی محسوب‎ ‎می‎ ‎شود؛ ‏‎ ‎این معاونت با‎ ‎نگاه‎ ‎همه‎ ‎جانبه‎ ‎و‎ ‎اجتماعی‎ ‎با‎ ‎موضوع‎ ‎زباله‎ ‎گردی آمادگی خود را برای هر گونه همکاری با ‏‎ ‎سازمان‎ ‎مدیریت‎ ‎پسماند‎ ‎‏ اعلام می کند .‏
در ادامه و پس از بحث و تبادل نظردر خصوص معضل زباله گردها و برداشت غیر مجاز از مخازن موجود در سطح شهر پرداختند،آزادی، ‏‎ ‎مدیر حقوقی ‏سازمان با اشاره به موارد موجود درقانون‎ ‎مدیریت‎ ‎پسماند گفت: مطابق این قانون ‏‎ ‎نگهداری، مخلوط کردن، جمع‌آوری، حمل و نقل، خرید و فروش، ‏دفع،‌صدور وتخلیه پسماندها در محیط برطبق مقررات این قانون و آیین‌نامه اجرایی آن خواهد‌بود و‎ ‎با‎ ‎توجه‎ ‎به‎ ‎ماده‎ ‎‏55‏‎ ‎قانون‎ ‎شهرداری‎ ‎ها‎ ‎و‎ ‎مواد‎ ‎‏16‏‎ ‎،‎ ‎‏19‏‎ ‎و‎ ‎‏20‏‎ ‎قانون‎ ‎مدیریت‎ ‎پسماند،‎ ‎‏ مدیریت شهری‎ ‎باید‎ ‎با‎ ‎موارد‎ ‎تخلف‎ ‎به‎ ‎همراه‎ ‎مامورین‎ ‎قانون‎ ‎‏ برخورد کرد.‏
مهرابی، معاون پسماند های ساختمانی و عمرانی سازمان نیز با اشاره به ممنوعیت تردد های غیر مجاز کامیونهای حمل پسماند های ساختمانی و عمرانی در ‏سطح شهر، خواستار تعامل پلیس راهنمایی و رانندگی با این سازمان در زمینه رفع این معضل شد.‏
رباطی، سرپرست معاونت خدمات شهری و امور خودرویی سازمان با اشاره به حجم قابل توجه پسماند های شهری در ایستگاه های میانی پسماند، ‏خواستارتعامل و هماهنگی پلیس راهور در زمینه صدور مجوز تردد سمی تریلر ها در ساعات هماهنگ شده با این ارگان شد.‏
محسن امیری، مدیر تفکیک در مبدا سازمان با تاکید بر توقف خودروهای غیر قانونی حمل پسماند و مقابله با پدیده مذموم زباله گردی به عنوان یکی از ‏اهداف سازمان مدیریت پسماند گفت: عوامل متخلف و سرکرده های کلونی های جمع آوری غیر مجاز توسط این سازمان به دادگاه های انتظامی برای سیر ‏قانونی معرفی می شوند که البته همکاری پلیس راهنمایی و رانندگی در این زمینه مسیر رسیدن به این هدف را تسهیل و تسریع می بخشد.‏
در انتهای این نشست و پس از انجام مذاکرات لازم مقرر شد ضمن انجام اطلاع رسانی در خصوص طرح های ‏مشترک و اخذ دستور قضایی برای متخلفین ‏امر پسماند؛ دو مجموعه پلیس راهرو و سازمان مدیریت پسماند با ‏ایجاد گشت مشترک در برخورد با متخلفین امر پسماند و نصب سیستم مانیتورینگ ‏مشترک، در خصوص ‏برخورد با پدیده زباله گردی همکاری لازم را داشته وبر همین اساس پیش نویس این همکاری تهیه شود.‏

 

 

شنبه 22/6/1399 - 14:20
ایرانگردی

 

به منظور تکمیل رینگ دوچرخه سواری در منطقه9 و تسهیل در استفاده از حمل و نقل پاک توسط شهروندان نسبت به احداث مسیر دوچرخه در خیابان طالقانی اقدام شد است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه9، در راستای سیاست های مدیریت ارشد شهری مبنی بر اجرای طرح های انسان محور و توسعه مسیرهای دوچرخه سواری در شبکه معابر شهر تهران با هدف ترغیب شهروندان به استفاده از حمل و نقل پاک و تحقق شعار "تهران شهری برای همه"، عملیات احداث مسیر دوچرخه در خیابان طالقانی به طول 749 متر بر اساس شیوه نامه مطالعات و اجرای مسیرهای دوچرخه شهر تهران آغاز شد. 
لازم به ذکر است پروژه مذکور تا پایان آبان ماه آماده بهره برداری خواهد شد.

 

 

شنبه 22/6/1399 - 14:17
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته