• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1282روز قبل
ایرانگردی

 

معاون مالی و اقتصاد شهری منطقه 15 گفت: 21 درصد درآمدهای منطقه از ابتدای امسال از محل درآمدهای پایدار بوده است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 15، امید علی رحیم زاده با اعلام خبر فوق افزود: 21 درصد درآمد منطقه از محل درآمدهای پایدار بوده و طبق هدف گذاری انجام شده تا پایان سال 25 درصد درآمدهای منطقه از محل درآمدهای پایدار خواهد بود.

وی ادامه داد: اطلاع رسانی به مؤدیان از طریق سامانه پیامكی، اطلاع رسانی به مؤدیان از طریق نصب بنر و بیلبورد، پیگیری عوارض نوسازی و كسب و پیشه دستگاه های دولتی، دسته بندی و توزیع فیش ها از طریق نواحی و پیگیری وصول آنها، ارسال اخطار و پیش آگهی از طریق اداره درآمد و پیگیری تا حصول نتیجه از طریق اداره كل تشخیص و وصول درآمد شهرداری تهران ( كمیسیون ماده 77) و اجرای ثبت و پیگیری مستمر فیش ها با رقم ریالی بالا از طریق همكاران اداره درآمد از جمله اقدامات انجام شده برای تحقق این درآمد بوده است.

دوشنبه 10/10/1397 - 16:29
ایرانگردی

 

 

 

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری منطقه چهار با اشاره به تلاش مدیریت شهری برای پرداخت بدهی های پیمانکاران از سال های گذشته گفت: در دوره گذشته مدیریت شهری تهران حدود سه هزار و 320 میلیارد ریال  تا پایان سال 1396 در اسناد منطقه چهار به عنوان دیون باقیمانده بود که با همکاری اداره کل امور مالی شهرداری تهران و از طریق وجوه اختصاصی به این منطقه در سال جاری تا کنون حدود 300 میلیارد ریال از این بدهی ها پرداخت شده است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه چهار تهران "زهرا پیروزی " بابیان این مطلب افزود: همچنین دیون پیمانکارانی که بدهی آن ها بالغ بر 10 میلیارد ریال بود با برنامه ریزی های صورت گرفته پرداخت آنها از طریق واگذاری املاک ریز دانه و یا پروژه های مشارکتی آماده بهره برداری از جمله پروژه" مبل هنگام" که 470 میلیارد ریال بوده ، در دستور کار قرار گرفت.

پیروزی با ابراز امیدواری از بازگشایی سیستم غیر نقد گفت: با بازگشایی سیستم غیر نقد تلاش می شود از طریق واگذاری املاک و منابع غیر نقدی که در منطقه چهار موجود است، بخش دیگری از مطالبات پیمانکاران با همکاری شرکت های کارگزاری و با تخصیص خزانه غیر نقد پرداخت شود.

وی با اشاره به پتانسیل های این منطقه در حوزه غیر نقد گفت: یکی از مهمترین پتانسیل های منطقه چهار وجود مؤدیانی است که به ازای چک های برگشتی و عوارض تمایل به پرداخت غیر نقد دارند و خوشبختانه سامانه خزانه غیر نقد راهکارهایی را برای انجام این کار محقق کرده است.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری منطقه چهار از مجموعه اتحاد به عنوان دیگر منابع غیر نقد یاد کرد و گفت: این مجموعه با ارزش بالغ بر 1000 میلیارد ریال این امکان را به شهرداری منطقه چهار می دهد تا بتواند بخشی از دیون پیمانکاران منطقه را پرداخت نماید.

وی افزود: از دیگر اقدامات شاخص منطقه چهار در حوزه کسب درآمدهای غیر نقد تعیین تکلیف وضعیت پایانکار شهرک امید به عنوان یکی از بهترین شهرک های تهران است که از 40 سال گذشته تا کنون موفق به اخذ پایانکار نشده اند .

پیروزی تصریح کرد: همچنین امکان تهاتر بدهی شهرک امید از محل مطالبات ارتش از شهرداری تهران هم اکنون محقق شده است و به زودی حدود 1200 میلیارد ریال درآمد غیر نقد در این منطقه محقق خواهد شد.

وی افزود: پیامد این اتفاق علاوه بر امکان اخذ پایانکار بعد از 40 سال این امکان را فراهم خواهد نمود که حدود یکصد میلیارد ریال اخذ درآمد پایدار از محل درآمد نوسازی شهرک امید حاصل شود و اهالی این شهرک می توانند پس از پرداخت عوارض مذکور نسبت به اخذ سند مالکیت اقدام نمایند.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری منطقه چهار اضافه کرد: در خصوص پروژه های مشارکتی منطقه چهار قابل اذعان  است که این منطقه  با عقد 27 قرارداد مشارکتی  توانسته است رتبه نخست جلب مشارکت های مردمی را در سال جاری در کلانشهر تهران به خود اختصاص دهد.

پیروزی تصریح کرد: مدیریت شهری منطقه بر این باور است که می توان با تشویق شهروندان به توسعه و تسهیل گری و حرکت به سمت واگذاری وظایف شهرداری از طریق پروژه های مشارکتی به آنان، شاهد اشتغال زایی و رونق اقتصاد شهری بود.

وی افزود: در این راستا با بکارگیری سازه های سبک در طرح های حیات شبانه علاوه بر کسب درآمد و اشتغال زایی می توان با واگذاری طرح نگهداشت مطلوب شهر به شهروندان، شاهد به جریان افتادن چرخ اقتصاد در منطقه چهار بود.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری منطقه چهار در ادامه یادآور شد: واگذاری فضاهای عمومی و بی دفاع شهری جهت سرمایه گذاری و رونق کسب و کار شهروندان بوده و از این طریق بخشی از وظایف نگهداری فضاهای سبز هم جوار را نیز به آنان واگذارد.

پیروزی با اشاره به حیات شبانه تهران خاطر نشان کرد: هم اکنون این ظرفیت در منطقه چهار ایجاد شده است که از طریق فراخوان عمومی و عقد قراردادهای مشارکتی شفاف ، ضمن ایجاد حیات شبانه شهرداری تهران بتواند بخشی از رسالت شهروندی را به خود شهروندان منطقه چهار بسپارد.

دوشنبه 10/10/1397 - 16:23
ایرانگردی

 

 

همزمان با آغاز فصل سرما از سوی معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 11 برنامه های فوریتی و حمایتی  برای کمک به  افراد کارتن خواب و معتاد در محله های جنوبی منطقه و فضاهای بی دفاع شهری آغاز شده است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 11 ، محمد جواد رشیدی معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 11 در گفت:  به دلیل قرار گرفتن میدان راه آهن در بخش جنوبی منطقه و تردد روزانه هزاران نفر در این مبدأ مهم ورودی و خروجی شهر تهران ، شاهد بیشترین آسیب های اجتماعی و حضور افراد معتاد و کارتن خواب در محله های جنوبی منطقه هستیم.

رشیدی افزود: اطراف میدان راه آهن ، بوستان خواجه دهی ، پایانه معین و برخی فضاهای بی دفاع شهری مکان هایی هستند که بیشترین آسیب های اجتماعی و حضور افراد معتاد متجاهر در آن ها دیده می شود. از همین رو با هدف کمک به این افراد که در آستانه فصل سرما نیازمند برنامه های حمایتی فوری و جدی هستند؛ برنامه های فوریتی با مشارکت نهادها و سازمان های مختلف از جمله  سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران ، کلانتری 115 رازی ، پلیس مبارزه با مواد مخدر، مرکز ملی اعتیاد ، جمعیت مبارزه با اعتیاد بهروزان ، بهزیستی ، پایگاه خدمات اجتماعی و مرکز خدمات اجتماعی شهرداری منطقه 11 آغاز شده است.

به گفته رشیدی طرح فوریتی ساماندهی 250 نفر از معتادان جهت بستری و سم زدایی در مرکز سم زدایی سروش با همکاری سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران ، کلانتری 115 رازی و پلیس مبارزه با مواد مخدر تا پایان همین هفته در منطقه 11 به اجرا در می آید.

وی با بیان این که راه اندازی واحدهای گشت با حضور مددکار پایگاه خدمات اجتماعی راه آهن و عوامل شهرداران شب برای ساماندهی معتادان دارای شرایط خاص و نیازمند خدمات فوریتی از دیگر اقدامات در دست اجرا است ؛ ادامه داد: با توجه به وجود مددسرای رازی در خیابان هلال احمر که روزانه اقدام به پذیرش کارتن خواب ها و افراد بی خانمان می کند ؛ این معتادان نیز در این مرکز پذیرش خواهند شد .

معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 11 همچنین با اشاره به شناسایی تعدادی از زنان معتاد متجاهر در اطراف میدان راه آهن عنوان کرد: این افراد نیز برای پذیرش و دریافت خدمات حایتی به مددسرای بانوان منطقه 12 که به تازگی راه اندازی شده است ؛ هدایت می شوند.

رشیدی در ادامه برنامه های خدمات اجتماعی به معتادان و بازگشت این افراد به آغوش خانواده و جامعه از اقدامات انجام شده برای ارائه خدمات و امکان بستری در مرکز سروش برای معتادان خود معرف خبر داد و گفت: با هماهنگی های انجام شده تعداد 50 نفر از معتادان به صورت خود معرف می توانند در مرکز سروش بستری شوند.

دوشنبه 10/10/1397 - 16:19
ایرانگردی

 

 

 

شهردار ورودی غربی پایتخت طی مراسمی احکام شهرداران مدارس منطقه21 را با آنان تنفیذ کرد تا رسما "بیستمین دوره طرح شهردار مدرسه" با شعار "شهردار مدرسه؛ گسترش مشارکت های اجتماعی" در مدارس این منطقه آغاز به کار کند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه21، در ابتدای این جلسه معینی کربکندی معاون امور اجتماعی و فرهنگی این منطقه ضمن اشاره به اینکه انتخابات این دوره از "طرح شهردار مدرسه" نسبت به دوره های قبل با مشارکت و استقبال بیشتر دانش آموزان انجام شده، گفت: نگاه ویژه مدیریت ارشد شهری منطقه21، مشارکت و آموزش دانش آموزان و به دنبال آن خانواده ها و والدین آنان در حوزه های شهری و حفظ محیط زیست شهر است، که این مهم نیز با دقت نظر و ارائه آموزش های کارشناسی در سطح مدارس این منطقه درحال انجام است.

رحمانی شهردار منطقه21 در ادامه این نشست صمیمی ضمن تاکید ویژه بر برگزاری جلسات فصلی منظم شهرداران مدارس با مدیریت شهری این منطقه طی ایام پیش رو تا پایان سال تحصیلی 98-97 افزود: این نشست های صمیمی با محوریت شناساندن و آگاهی بخشی بیشتر نسبت به وظایف و تکالیف مرتبط با حوزه های کاری شهرداران مدارس و همچنین ارائه گزارش دقیق از اقدامات عملی صورت پذیرفته در مدارس در محل سالن جلسات شهردار منطقه و یا دفتر مدیر مدرسه تشکیل خواهد شد.

شهردار منطقه21 با بیان این نکته که شرکت فعال دانش آموزان در "انتخابات شهردار مدرسه" زمینه قبول و تقویت مسئولیت اجتماعی و تمرین جامعه پذیری است، یادآور شد: شعار شهردار منتخب پایتخت "تهران؛ شهری برای همه" می باشد، که تحقق اهداف مدنظر این شعار جامع و فراگیر؛ جز در سایه مشارکت همه جانبه شهروندان فهیم ساکن در کلانشهر تهران به ویژه دانش آموزان مقاطع مختلف تحصیلی از هر قشر، گروه و طبقه اجتماعی میسر نخواهد شد.

رحمانی در ادامه این دیدار تصریح کرد: "دانش آموزان؛ سفیران و یاری رسانان مدیریت شهری منطقه21" هستند و در جهت انتقال فرهنگ و ارائه آموزش های نوین محیط زیستی به خانواده هایشان نقش پیشتاز دارند و این وظیفه خطیر جز با همدلی و برقراری ارتباط دوسویه فی مابین مدیریت شهری و شهرداران مدارس محقق نخواهد شد.

مدیریت ارشد شهری منطقه 21 با تاکید بر اینکه "زمین؛ متعلق به نسل آینده است و جزء سرمایه های اجتماعی به حساب می آید"، خاطرنشان کرد: مهم ترین موردی که باید مدنظر شهرداران مدارس در این منطقه از شهر تهران قرار گیرد "مبحث تفکیک پسماند خشک از مبدا" است، به طوری که هر مدرسه ای که میزان حجمی پسماند خشک تحویلی و نحوه تفکیک صحیح تری داشته باشد؛ شهرداری منطقه21 حمایت بهتر و خدمات بیشتری را به آن مدرسه ارائه خواهد داد.

بنا بر این گزارش؛ در خاتمه این نشست صمیمی، شهرداران مدارس منطقه21 به بیان درخواست ها، ایده های نوین، طرح های مورد نظر و پیشنهادات سازنده خود در حوزه شهری پرداختند و شهردار منطقه21 نیز "احکام شهرداران منتخب مدارس" ورودی غربی پایتخت را به آنان تنفیذ کرد.

 

 

 

 

دوشنبه 10/10/1397 - 16:16
ایرانگردی

 

شهردار منطقه 10 در کمیته طرح و برنامه از اتخاذ تمهیدات مناسب برای راه اندازی بازار روز میوه و تره بار در خیابان بنکدار خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 10، در این جلسه با توجه به آغاز تدوین بودجه 98 و لزوم نظام مندی پروژه های سرمایه ای جدید بر اساس سیاست های ابلاغی شهرداری تهران، در خصوص تخصیص اعتبار برخی کد پروژه ها ازجمله" انعقاد قرارداد نگهداری مرکز آموزش ،مشاوره و نگهداری گل و گیاه، خرید مخازن پسماند، نظارت بر کارهای ابنیه ای منطقه ، نگهداری پل های مکانیزه، خرید لوازم بازی کودکان، احداث زمین چمن مصنوعی در خیابان امام خمینی (ره) و خیابان کارون" بحث و تبادل نظر صورت گرفت و هریک از معاونت های مربوطه در خصوص پروژه های پیشنهادی توضیحاتی ارائه دادند.

در این جلسه سهیلا صادق زاده ضمن ارائه رهنمودها و توصیه های لازم با اشاره به  اتخاذ تمهیدات مناسب برای راه اندازی بازار میوه و تره بار در خیابان بنکدار بر اساس تقاضای شهروندان، از معاونت ها خواست تا با ایجاد بسترهای مناسب زمینه راه اندازی این بازار روز را فراهم کنند.

دوشنبه 10/10/1397 - 16:12
اخبار

بخش آنلاین بازی PES 2019 که یکی از محبوب‌ترین بازی‌های فوتبال در میان گیمرهای ایرانی است، از حدود ده روز گذشته با اختلالاتی مواجه بود که هم‌اکنون اغلب این مشکلات رفع شده‌اند.

علی فخار مدیر روابط عمومی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای در همین رابطه گفت: از همان ابتدا که مشکل به وجود آمد با وزارت ارتباطات و شرکت زیرساخت در تعامل بودیم تا بتوانیم پس از ریشه‌یابی مشکل را رفع کنیم. در ابتدا مشخص نبود که اختلال ایجاد شده به دلیل تحریم است یا آن که شبکه اینترنت داخلی باعث ایجاد مشکل شده است. همین مسئله و پیچیدگی‌های زیرساخت اینترنت روند رسیدن به نتیجه را کمی سخت کرده بود.

وی افزود: متاسفانه بسیاری از کاربران نیز فکر می‌کردند بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای مسبب این مشکل بوده است و در فضای مجازی ما را شماتت می‌کردند در حالی که از همان ابتدا پیگیر حل مشکل بودیم. خوشبختانه تعامل و رویکرد بسیار مثبت وزارت ارتباطات باعث شد تا مشکل این بازی بالاخره رفع شود.

براساس گزارش‌های شرکت زیرساخت، عمده‌ی مشکلات مربوط به بخش آنلاین بازی PES 2019 روی شبکه ارائه‌دهندگانی چون شاتل، آسیاتک، پارس آنلاین،‌ صبانت، های وب، مخابرات، ایرانسل و... هم‌اکنون رفع شده است و همچنان روند بررسی روی سایر ارائه دهندگان نیز ادامه دارد. به نظر می رسد درصدی از مشکل ایجاد شده نیز به دلیل اتصال به آی پی های شرکت گوگل به وجود می آید، این آی پی ها از سمت گوگل به روی کاربران ایرانی بسته شده است.

کاربران این بازی در صورتی که هنوز در اتصال به بخش آنلاین این بازی مشکل دارند می‌توانند از طریق فرم https://www.ircg.ir/fa/form/34 مشکل خود را گزارش دهند تا جهت رفع کامل مشکل پیگیری‌ها صورت پذیرد.

دوشنبه 10/10/1397 - 15:45
ایرانگردی

 

 

 

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با اعلام اینکه از بین محصولاتی که در میادین میوه و تره بار عرضه می‌شوند، پرتقال درجه یک با 57 درصد و انگور و هندوانه با 55 درصد اختلاف قیمت، بیشترین تفاوت قیمت را نسبت به محصولات مشابه در سطح شهر دارند، گفت: این در شرایطی است که اختلاف قیمت اقلام پر مصرفی همچون گوشت گوسفند و گوساله، تخم مرغ، برنج داخلی و عدس نیز به 22 تا 36 درصد می‌رسد.

 

به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ سید سعید راد افزود: به طور متوسط، قیمت محصولات عرضه شده در میادین و بازارهای میوه و تره بار در مقایسه با میانگین قیمت سطح شهر، در گروه میوه جات 47 درصد، در گروه سبزیجات 34 و نیم درصد و در گروه حبوبات 18 و نیم درصد تفاوت دارد.

وی خاطرنشان کرد: محصولاتی همچون گوشت گوسفند 36 درصد، گوشت گوساله 22 درصد، گوشت مرغ 10 درصد، تخم مرغ 26 درصد، برنج داخلی 22 درصد و قند و شکر 12 درصد در میادین و بازارهای میوه و تره بار، کمتر از میانگین قیمت سطح شهر است.

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران تاکید کرد: این سازمان همه اهتمام خود را برای کنترل قیمت‌ها به کار گرفته و با تمام توان به تلاش خود برای کنترل قیمت‌ها و افزایش کیفیت محصولات عرضه شده در میادین و بازارهای میوه و تره بار جهت افزایش رضایتمندی شهروندان ادامه خواهد داد.

درصد اختلاف قیمت انواع میوه در میادین میوه و تره بار و میانگین قیمت سطح شهر بر اساس آخرین آمار بانک مرکزی (گزارش منتهی به سی‌ام آذر) به شرح زیر است.

الف_ میوه جات

ردیف نام محصول قیمت در میادین میانگین قیمت در سطح شهر درصد اختلاف قیمت

1 سیب قرمز 4900 تومان 9440 تومان 48 درصد

2 سیب زرد 5600 تومان 9745 تومان 43 درصد

3 پرتقال درجه یک 3600 تومان 8377 تومان 57 درصد

4 نارنگی 4200 تومان 7083 تومان 41 درصد

5 لیمو شیرین 3500 تومان 5510 تومان 36 درصد

6 انار 5350 تومان 9269 تومان 42 درصد

7 گلابی 7900 تومان 17238 تومان 54 درصد

8 انگور 4950 تومان 11006 تومان 55 درصد

9 هندوانه 1740 تومان 3877 تومان 55 درصد

10 کیوی 5450 تومان 9117 تومان 40 درصد

 

ب_ سبزیجات

ردیف نام محصول قیمت در میادین میانگین قیمت در سطح شهر درصد اختلاف قیمت

1 خیار 2750 تومان 4688 تومان 41 درصد

2 گوجه فرنگی 3800 تومان 5946 تومان 36 درصد

3 بادمجان 4250 تومان 6045 تومان 30 درصد

4 کدو 3750 تومان 5500 تومان 32 درصد

5 سیب زمینی 2450 تومان 3278 تومان 25 درصد

6 پیاز 1875 تومان 3056 تومان 39 درصد

7 لوبیا سبز 3800 تومان 5488 تومان 31 درصد

8 سبزی‌های برگی 2025 تومان 3527 تومان 43 درصد

 

ج_ حبوبات

ردیف نام محصول قیمت در میادین میانگین قیمت در سطح شهر درصد اختلاف قیمت

1 نخود 10094 تومان 11796 تومان 14 درصد

2 لپه 9466 تومان 11830 تومان 20 درصد

3 عدس 6516 تومان 9193 تومان 29 درصد

4 لوبیا چیتی 12150 تومان 14891 تومان 18 درصد

5 لوبیا سفید 12500 تومان 14544 تومان 14 درصد

6 لوبیا قرمز 9783 تومان 11475 تومان 15 درصد

 

د_ سایر اقلام پر مصرف

ردیف نام محصول قیمت در میادین میانگین قیمت در سطح شهر درصد اختلاف قیمت

1 برنج داخلی 12300 تومان 15680 تومان 22 درصد

2 گوشت گوسفند 44126 تومان 68764 تومان 36 درصد

3 گوشت گوساله 53970 تومان 68960 تومان 22 درصد

4 گوشت مرغ 10900 تومان 12176 تومان 10 درصد

5 تخم مرغ شانه‌ای 10850 تومان 21495 تومان 26 درصد

6 قند 4600 تومان 5328 تومان 14 درصد

7 شکر 3900 تومان 4320 تومان 10 درصدمدیرعامل سازمان مدیریت میادین با تاکید بر اهتمام این سازمان بر کنترل قیمت‌ها خبر داد:

اختلاف قیمت محصولات میادین میوه و تره بار نسبت به سطح شهر به 57 درصد رسید

 

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با اعلام اینکه از بین محصولاتی که در میادین میوه و تره بار عرضه می‌شوند، پرتقال درجه یک با 57 درصد و انگور و هندوانه با 55 درصد اختلاف قیمت، بیشترین تفاوت قیمت را نسبت به محصولات مشابه در سطح شهر دارند، گفت: این در شرایطی است که اختلاف قیمت اقلام پر مصرفی همچون گوشت گوسفند و گوساله، تخم مرغ، برنج داخلی و عدس نیز به 22 تا 36 درصد می‌رسد.

 

به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ سید سعید راد افزود: به طور متوسط، قیمت محصولات عرضه شده در میادین و بازارهای میوه و تره بار در مقایسه با میانگین قیمت سطح شهر، در گروه میوه جات 47 درصد، در گروه سبزیجات 34 و نیم درصد و در گروه حبوبات 18 و نیم درصد تفاوت دارد.

وی خاطرنشان کرد: محصولاتی همچون گوشت گوسفند 36 درصد، گوشت گوساله 22 درصد، گوشت مرغ 10 درصد، تخم مرغ 26 درصد، برنج داخلی 22 درصد و قند و شکر 12 درصد در میادین و بازارهای میوه

 

 

يکشنبه 9/10/1397 - 17:18
ایرانگردی

 


نایب رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه از کاهش دو دقیقه ای فاصله حرکت قطارها در خط۳ مترو خط خبر داد.
 

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شركت بهره برداری متروی تهران و حومه، مهندس فرنوش نوبخت با اعلام این خبر گفت: پیش از این فاصله حرکت قطارها در این خط ۹ دقیقه بود که از روز شنبه ۸ دی ماه ۱۳۹۷، هر ۷ و نیم دقیقه یك قطار برای جابجایی مسافران محترم در این خط اعزام می شود.

وی با اشاره به اینکه: فاصله حركت قطارها در خط ۳ تا دی ماه سال ۹۶ هر ۱۸ دقیقه یک قطار در نیمه شمالی و هر ۱۰ دقیقه یک قطار در نیمه جنوبی بود افزود: از دی ماه  ۹۶ این فاصله را به ۹ دقیقه رساندیم و از روز شنبه هشتم دی ماه ۹۷ نیز با استفاده از حداكثر توان تا جایی كه محدودیت ها و شرایط عمرانی و فنی امكان داشته باشد این زمان را به  ۷ و نیم دقیقه كاهش دادیم.

مهندس نوبخت در پایان خاطر نشان كرد: شركت بهره برداری متروی تهران و حومه به عنوان بزرگترین شركت در زمینه حمل و نقل ریلی درون شهری كشور همواره سعی كرده است تا بهترین امكانات و خدمات را به شهروندان و مسافران خود ارائه دهد و امیدوارم كه با تخصیص بودجه، ورود قطارهای جدید و امكانات مناسب باز هم بتوانیم میزان ظرفیت جابجایی ناوگان متروی تهران و حومه را افزایش دهیم.

گفتنی است، ۲۰ حركت مسافری به مجموع حركت های این خط اضافه شده است و مجموعا در هر روز 244 حركت مسافری در خط ۳ متروی تهران انجام می شود.

يکشنبه 9/10/1397 - 17:3
ایرانگردی

 

شهردار منطقه 11 در ادامه اجرای طرح "مدارس آماده" که از سوی ستاد مدیریت بحران در راستای ایجاد آمادگی برای مواجهه با حوادث غیر مترقبه در دست انجام است؛ به تشریح اقدامات هفته گذشته در دیگر مدارس سطح منطقه پرداخت.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 11 ، نصراله آبادیان در این باره گفت: ستاد مدیریت بحران این منطقه، به منظور پیش برد اهداف سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در طرح مدرسه آماده اقدام به تشکیل سند مخاطرات با همکاری کارشناسان سازمان آتش نشانی در مدارس کرده است که بر اساس برنامه ریزی های انجام شده در مدارس سطح منطقه در دست اقدام است.

شهردار منطقه 11 افزود: طی هفته گذشته سند مخاطرات مدارس به منظور بررسی وضعیت کنونی و رفع مشکلات مدرسه تهیه شد که در این سند موارد مربوط به وضعیت حیاط، کلاس ها، آبدارخانه، کتابخانه، تاسیسات الکتریکی، خاموش کننده ها، دستگاه های اعلام حریق و درها مدرسه مورد بررسی کارشناس سازمان آتش نشانی قرار گرفت تا پس از تکمیل این سند گامی دیگر در جهت مدرسه آماده برداشته شود.

به گفته آبادیان طی هفته گذشته تشکیل سند مخاطرات در مدارس پسرانه شاهد کمیل ، دبیرستان دخترانه هاجر ، دبستان پسرانه مولوی ، دبستان پسرانه نون و القلم ، دبیرستان دخترانه غیر دولتی نرگس ، دبستان میلاد ، دبستان دخترانه متقین ، دبستان شهید آسایش ، دبیرستان ایت اله کاشانی ، هنرستان فنی و حرفه ای دخترانه عروه الوثقی، مدرسه فیروزکوهی ، علوم ،شیخ مفید، دکتر مفتح ، شهید باهنر ، سرای دانش ، خوارزمی ، زینب(س) ، توحید،پاستور ، اندیشه فردا ، ولایت فقیه ، شهید رفیعی طباطبایی ، برگزیدگان ، امام حسین (ع) ، فاطمه زهرا (س) ، پاسداران و بنت الهدی انجام شده است.

يکشنبه 9/10/1397 - 16:55
ایرانگردی

 

 

معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 3 از برگزاری کارگاه های خلاقیت هنری بانوان در مجموعه شهربانو و سرای محلات این منطقه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 3، کاظم کمالی نسب در این خصوص گفت: هنرهای چهل تکه دوزی در مجموعه شهربانو، چاپ بر روی پارچه و لباس در سرای محله زرگنده و عروسک سازی با پارچه در سرای محله دروس برگزار می شود.

کارگاه هنری چهل تکه دوزی در تاریخ های 9، 16، 23 و 30 دی ماه از ساعت 9 تا 13 در مجموعه شهربانو واقع در غرب به شرق اتوبان شهید صدر، بعد از مسجد کربلایی ها، بهار جنوبی، کوچه نیکبخت برپا می شود.

کارگاه هنری چاپ روی پارچه و لباس در تاریخ های 5، 12 و 19 دی ماه از ساعت 9 تا 13 در سرای محله زرگنده واقع در خیابان شریعتی، ظفر، گوی آبادی، راجیان، خیابان دلیری برپا خواهد شد.

کارگاه هنری عروسک سازی با پارچه در تاریخ های 12 و 17 دی ماه از ساعت 9 تا 13 در سرای محله دروس واقع در خیابان پاسداران، خیابان سوری، خیابان صالح حسینی، نبش کوچه میر بلوکی برگزار می شود.

يکشنبه 9/10/1397 - 16:51
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته