• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1274روز قبل
ایرانگردی

 

 

معاون امور شهری و محیط زیست شهرداری منطقه 3 از تجهیز گلخانه در دست احداث با تکنولوژی هیدروپونیک در بوستان نصرخبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 3، عباس فخارمنش در این خصوص گفت: کشت هیدروپونیک یا آب کشت، شیوه کشت بدون خاک است که در این روش نیازهای گیاه را توسط آب و بدون نیاز به خاک و با استفاده از مواد نگهدارنده بی اثر پرلیت مهیا می کنند.

وی ابراز داشت: کاهش چشمگیر مصرف آب، کم هزینه بودن ضد عفونی بستر کاشت و محیط ریشه، عدم نیاز به شخم و آبیاری و امکان کنترل مواد غذایی مصرفی از مزایای کشت هیدروپونیک است.

معاون امور شهری و محیط زیست شهرداری منطقه 3 اظهار داشت: در نظر است نسبت به طراحی و ساخت یک دستگاه گلخانه هیدروپونیک در بوستان نصر در سال جاری اقدام شود.

فخارمنش خاطرنشان کرد: کشت هیدروپونیک در جهت تولید شاخه بریده (رز و آنتوریوم) در راستای استفاده از روش های نوین کشت و برداشت، روش هیدروپونیک جهت بهره برداری از شاخه های بریده گلهایی نظیر رز، آنتوریوم و ... توصیه می شود که در راستای کاهش هزینه های خرید و حمل ونقل و ضایعات دارای صرفه اقتصادی است.

شنبه 28/2/1398 - 14:49
ایرانگردی

 

کودکان و نونهالان منطقه21 به صورت متمرکز و غیرمتمرکز با اصول و مقررات ترافیکی آشنا می شوند.

 به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه21، محمدرضا سالمی معاون حمل ونقل و ترافیک این منطقه ضمن بیان خبر فوق گفت: فصل جدید دوره های آموزشی ترافیکی در قالب برپایی کلاس های انضباط ترافیکی، مبانی خط سفید، چراغ عابر پیاده برای مدارس، والدین و شهروندان  به صورت متمرکز و غیرمتمرکز در محل پارک آموزش ترافیک، مدارس، سرای محله ها و مهدهای کودک منطقه21 آغاز شده است.

وی در همین خصوص افزود: "سنین کودکی و نونهالی"، مناسبت ترین زمان برای تمرین مهارت های جدید و آمادگی برای پذیرش مسئولیت است؛ که با آموزش قوانین ترافیکی به آنان در این سن می توان آینده سازانی تابع مقررات راهنمایی و رانندگی تربیت کرد.

سالمی یادآور شد: پژوهش ها نشان داده که فقط کودکان بزرگتر از هشت سال می‌توانند بدون همراه به خیابان بروند و مسئولانه رفتار کنند؛ این بدان معنی است که کودکان در این گروه سنی مناسب‌ترین و مستعدترین افرادی هستند که می‌توان به آنها فرهنگ مناسب ترافیک را آموخت.

 

 

شنبه 28/2/1398 - 14:46
ایرانگردی

 

 

شهردار منطقه چهار تهران با اشاره به نقش روابط عمومی ها در ارتقاء فعالیت سازمان و افزایش رضایت مندی شهروندان گفت: روابط عمومی نقش حیاتی در پیشبرد اهداف سازمان دارد که اگر با برنامه ریزی و استراتژی همراه باشد، به موفقیت بیشتری خواهد رسید.

 به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه چهار تهران، "محمد محمددوست"  در نشست صمیمی با فعالان و اساتید حوزه ارتباطات شمال شرق تهران نقش روابط عمومی در سازمان ها را تخصصی و کارآمد عنوان کرد و گفت: اساس فعالیت های روابط عمومی ها می بایست بر برنامه و استراتژی بنا شود و تحقق این مهم مستلزم شناسایی مخاطبان است؛ آشنایی با مخاطبان و دغدغه ها و اولویت های ایشان روابط عمومی را در به سرانجام رسیدن وظایف کمک خواهد کرد.

وی با اشاره به نقش مهم اطلاع رسانی و رسانه در روابط عمومی ها گفت: متاسفانه امروزه دیده می شود که در برخی از موارد انعکاس اخبار به صورت انفعالی در جریان است، حال آنکه باید رویکرد فعال در حوزه ارتباطات و تولید محتوا داشت.

وی با اشاره به اینکه در یک سازمان تک تک افراد جزو حوزه روابط عمومی به حساب می آیند، گفت: سیستم روابط عمومی یک سیستم پویاست و در یک سازمان تک تک افراد آن مجموعه می بایست خود را از اعضای روابط عمومی بدانند و با جای دادن ملاحضات فرهنگی، اجتماعی، علمی و... در بطن و درون تمامی مسائل نقش جدی در پیشبرد اهداف سازمان داشته باشند.

 شهردار منطقه چهار با اشاره به مبحث "حقوق و وظایف شهروندی" به عنوان بحثی علمی و گسترده گفت: امروزه کار مهمی که برعهده روابط عمومی ها قرار دارد، شناساندن حقوق شهروندان به آنها در کنار تبیین تکالیف و وظایف شهروندی است،  این امر بسیاری از مشکلات، ندانستن ها و معضلات را برطرف خواهد کرد.

شهردار منطقه چهار تهران با اشاره به مبحث تخصص در حوزه روابط عمومی خاطرنشان کرد: متاسفانه یکی از مشکلات کنونی ما عدم تخصص و شغل محوله است که این امر در حوزه روابط عمومی می بایست به صورت جدی اصلاح و پیگیری شود؛ وجود تخصص و کار محوله در روابط عمومی یکی از اولویت ها به شمار می آید.

 

یک صدایی و هم راستا شدن رمز موفقیت روابط عمومی

در ادامه این نشست، "دکتر داود زارعیان" مدیرکل سابق روابط عمومی مخابرات ایران، استاد دانشگاه و فعال حوزه ارتباطات ضمن تبریک هفته ارتباطات گفت: نقش خطیر و اساسی روابط عمومی ها در یک سازمان غیر قابل انکار است که پرداختن به این مبحث بحثی علمی و گسترده را می طلبد.         

وی در ادامه گفت: اطلاع رسانی، اعتماد سازی، فرهنگ سازی، بسترسازی مناسب، برجسته سازی و مدیریت افکار عمومی از مباحث مهمی است که روابط عمومی ها می بایست سرلوحه عملکرد خود سازند که در این صورت ما در هر سازمانی عملکردی موفق و مثبت تر را شاهد خواهیم بود.

زارعیان ادامه داد: اگر وظایف و عملکرد روابط عمومی براساس یک برنامه و استراتژی مشخص و مدون انجام گیرد، به طور قطع این نهادی که همیشه آن طور که می بایست دیده نشده، نیز مانند سایر نهادهای یک سازمان پررنگ تر معرفی خواهد شد.

زارعیان با اشاره به هم راستا شدن فعالیت های روابط عمومی های منطقه با روابط عمومی شهرداری تهران گفت: یکی از نکات اصلی و برجسته ای که در موفقیت روابط عمومی شهرداری ها لازم دیده می شود، اصل یک صدایی و هم راستا شدن با برنامه های مدون شهرداری مرکز است که این امر باعث می شود براساس یک چارچوب و ساختار مشخص برنامه ها به هدف خود نزدیک و نزدیک تر شود.

 


اختیار بیشتر به روابط عمومی ها بسیاری از مشکلات را رفع خواهد کرد

"مرتضی بهنام"، عضو انجمن روابط عمومی ایران و استاد دانشگاه نیز در ادامه این نشست گفت: شهرداری منطقه چهار به عنوان بزرگترین منطقه پایتخت سهم 10 درصدی از وسعت شهر و جمعیت را به خود اختصاص داده و این مهم نگاه ویژه ای را می طلبد که می بایست تولید محتوا در حوزه شهری نیز با این 10 درصد تناسب لازم را داشته باشد.

وی افزود: متاسفانه امروزه روابط عمومی در برخی از فرآیندهای شهری دیده نمی شود و نقش اساسی آن جدی گرفته نشده و این معضل با اختیار و قدرت بیشتر به روابط عمومی ها به طور قطع و یقین برطرف خواهد شد.

 


تخصصی شدن روابط عمومی ها  در دنیای امروز

"محسن ایلچی"، استاد دانشگاه، روزنامه نگار و فعال حوزه ارتباطات در ادامه این نشست گفت: امروزه در دنیا روابط عمومی به سوی تخصصی شدن با رویکردهای مختلف در حال پیشرفت است، از این رو اگر روابط عمومی شهرداری ها نیز با یک استراتژی و برنامه یکپارچه به پیش برود، مطمینا در حل مسائل یکسان عمل خواهد شد.

وی افزود: یکی از مواردی که در حوزه روابط عمومی نقش کلیدی دارد، آموزش تکنیک ها و یکسان سازی در مجموعه همکاران روابط عمومی هاست که با نگاهی تخصصی به این حوزه تاثیرات خوبی را خواهیم دید.

ایلچلی به عنوان کارشناس و شهروند منطقه چهار با ارائه پیشنهادی گفت: نامگذاری شهر یا منطقه ای متناسب با هویت آن منطقه امروزه در شهرهای بزرگ دنیا اجرایی شده که می توان با هویت بخشیدن به منطقه چهار و نامگذاری این منطقه با توجه به استراتژی های مختص به خودش، کاری نوین و بدیع را انجام داد.


پررنگ تر شدن روابط عمومی از دغدغه های اساسی

در ادامه این نشست، "سید مجتبی تقوی نژاد" معاون روابط عمومی مرکز ارتباطات شهرداری تهران نیز گفت: متاسفانه در جامعه امروزی ما روابط عمومی آن طور که شایسته و بایسته است جدی گرفته نشده و روابط عمومی ها آنگونه که باید از خود اختیار عمل نداشته و در واقع فرمانبردار مدیریت ارشد هستند که اگر این اختیار بیشتر به روابط عمومی ها اعطا شود، به طور قطع نتایج بهتر و مطلوب تری را شاهد خواهیم بود.

وی با اشاره به سه مبحث بودجه، آموزش و چارت سازمانی که از دغدغه های اساسی روابط عمومی شهرداری هاست، گفت: اگر روابط عمومی جدی تر گرفته شود، مطمینا بودجه درخوری نیز دریافت خواهد کرد

تقوی نژاد گفت: خوشبختانه قول هایی در زمینه آموزش و طبقه بندی مناسب چارت سازمانی به ما داده اند که در صورت انجام آن بسیاری از مشکلات برطرف خواهد شد.

گفتنی است در پایان این نشست از فعالان حوزه روابط عمومی در منطقه تقدیر و تشکر به عمل آمد.

شنبه 28/2/1398 - 14:40
ایرانگردی

 

 

با توجه به اهمیت حفظ و نگهداشت شهر 12 هزار و 500 مترمربع از المان های شهری در نواحی پنجگانه بر اساس پالت رنگ ابلاغی رنگ آمیزی شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، سعید صالح محمود رباطی معاون خدمات شهری و محیط زیست با اعلام این خبر گفت:اجرای نقاشی دیواری به مساحت 250 مترمربع در راستای اجرای طرح دیوارهای کوچک شهر من، در خیابان شهید لطیفی،حاشیه بزرگراه تند گویان و بلوار شقایق اجرا شد.

وی درخصوص تأمین روشنایی معابر خاطر نشان کرد: نگهداری روشنائی 48 هزار شعله  پل های عابر و سواره در میدان ثارا...، قیانوری، هاشمی و آزادگان، عملیات تکمیل سیستم نورپردازی توسط 250 دستگاه والواشر دور رینگ بیرونی بوستان ولایت و 24 دستگاه سیستم روشنائی ضد سرقت پل های عابر پیاده درپل های عابر پیاده مترو شاهد،آزادگان،آهن مکان و افرا اجرا شده است.

رباطی با اشاره به اهمیت حفظ زیبایی بصری بویژه در محدوده ورودی و خروجی منطقه افزود:  به همین منظور 125 هزار و 600 مترمربع از نماها، جداره ها با استفاده از مواد پوشاننده در بزرگراه ها و معابر پاکسازی و هزار و 250 مورد زوائد از جداره ها و معابر شهری حذف شده است.

معاون شهردار منطقه یادآور شد : در راستای تعمیر و بازسازی المان های عمومی شهر نسبت به تعمیر و بازسازی حفاظ پل های عابر پیاده به مساحت 350 مترمربع، تعمیر 14 دستگاه سقاخانه، 312 دستگاه ساعت شهری و 36 دستگاه تلویزیون شهری ونگهداری از 48 یونیت پل عابر مکانیزه و پل های عابر باقر شهر، پل گلریز، قلعه نو و ...اقدام شده است .

شنبه 28/2/1398 - 14:38
ایرانگردی

 

 

شهردار منطقه 10 در مراسم جشن بزرگ رمضان که با حضور آحاد شهروندان برگزار شد، گفت: فضای عمومی موزه هفت چنار را در راستای شعار "تهران شهری برای همه" در اختیار شهروندان قرار می دهیم.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 10، در این برنامه حسین بحیرائی با اشاره به برنامه ریزی های کوتاه، میان و بلند مدت برای رفع مشکل فقر سرانه ها و ایجاد شادابی و نشاط در منطقه گفت: برای افزایش سرانه های فرهنگی منطقه فضای عمومی موزه هفت چنار با معماری منحصر به فرد و فاخر در اختیار شهروندان قرار می گیرد.

 وی با اشاره به ارتقاء سطح فرهنگی و غنی سازی اوقات فراغت بدون در نظر گرفتن انتفاع مالی در موزه هفت چنار افزود: در نظر داریم با استفاده از ظرفیت و پتانسیل خانه موسیقی، خانه سینما، انجمن شاعران و اجرای برنامه های حافظ و شاهنامه خوانی فعالیت های این مرکز را توسعه دهیم.

شهردار منطقه افزایش سرانه فرهنگی و موفقیت در این کار را مستلزم مشارکت فعال و موثر شهروندان و کمک آنان در کاهش هزینه ها عنوان کرد و گفت: پیاده راه منطقه 10 از میدان بریانک تا خیابان شهید دعوتی به عنوان قطب گردشگری منطقه آماده سازی می شود.
 
 
 
 

 

شنبه 28/2/1398 - 14:9
ایرانگردی

 

رسول کشت پور شهردار منطقه 2 از استقبال شهروندان از برنامه های پیاده راه " شهر رمضان"  منطقه 2 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه دو، رسول کشت پور شهردار منطقه 2 با اعلام این خبر گفت : پیاده راه فر هنگی" شهر رمضان" با هدف غنی سازی اوقات فراغت و ایجاد نشاط معنوی و افزایش روحیه مشارکت پذیری در زندگی شهری و همچنین ترویج فرهنگ علوی و ارتقاء معنویت در شهروندان ،در بوستان نهج البلاغه بر پا شده و از اول تا نوزدهم ماه مبارک رمضان از ساعت 21 لغایت 24 پذیرای شهروندان است.

شهردار منطقه 2 ضمن تاکید بر اهمیت ترویج روحیه نشاط در شهروندان گفت: پیاده راه فرهنگی معنوی " شهر رمضان" نقش مهمی در احیای حیات شبانه شهر تهران دارد که با رویکرد ارتقاء معنویت و ایجاد روحیه شادی و نشاط در شهروندان در بوستان زیبای نهج البلاغه بر پاست.

وی از اجرای ویژه برنامه های متنوع فرهنگی و هنری در این پیاده راه خبر داد و گفت: شهرداری منطقه 2 با اجرای برنامه های متنوع فرهنگی چون سکوی هنر، موسیقی اقوام، استندآپ کمدی، برنامه های آئینی، ایستگاه های آموزش شهروندی، سخنرانی در موضوعات فرهنگی و بهداشتی، ارائه خدمات آموزشی در حوزه های موضوعی حقوق و تکالیف شهروندی، فرهنگ ترافیک، برنامه های فرهنگی با موضوع تفکیک زباله از مبدا، بازیافت و محیط زیست، تفریحات و سرگرمی های متنوع ورزشی و قصه های قرآنی با افتخار میزبان همه شهروندان شهر تهران است.

کشت پور ضمن اشاره به اینکه تا کنون استقبال بسیار گسترده ای از سوی شهروندان تهرانی از برنامه های فرهنگی اجرا شده توسط گروه های مختلف در بوستان نهج البلاغه به عمل آمده است افزود: تمام تلاش مسئولین شهرداری منطقه 2 بر این است که به بتوانند اوقات خوشی را در ماه مبارک رمضان برای مردم ایجاد کنند و با اجرای برنامه های متنوع معنوی و فرهنگی خاطره خوشی را از ماه میهمانی خدا برای شهروندان به جا بگذارند.

شنبه 28/2/1398 - 14:7
ایرانگردی

 

 

شهردار منطقه ٢٠ شهر تهران از توقف روند شهرفروشى خبر داد و بر لزوم مشاركت حداكثرى شهروندان منطقه ٢٠ براى تحقق درآمد پایدار این منطقه تاكید كرد.

به گزارش روابط عمومى شهردارى منطقه ٢٠؛ فرهاد افشار در جمع أعضاء كمیته درآمد این منطقه گفت: مبارزه با شهرفروشى همواره از أولویت هاى شهردارى تهران بوده است و  كسب درآمد از منابع ناپایدار شهرى با توجه به بخشنامه هاى جدید كه در حوزه شهرسازى ابلاغ شده است روند كاهشى دارد و به زودى متوقف مى شود.

افشار افزود: با توجه به این شرایط بایستى منبع كسب درآمد را به سمت منابع پایدار هدایت كنیم.

وى  عوارض پایدارشهرى را یكى از منابع پایدار شهرى برشمرد و گفت: شهروندان منطقه ٢٠ با پرداخت به موقع عوارض شهرى مى توانند مدیریت شهرى را یارى كنند تا كمبود منابع مالى در شهردارى منطقه ٢٠ تبدیل به چالشى در آینده نشود.

افشار ادامه داد: ایجاد درآمدهاى پایدار باعث مى شود شهردارى از بن بست كمبود منابع مالى خارج و مشكلات مالى مدیریت شهرى مرتفع شود كه این مهم، جز با مشاركت و همكارى شهروندان محقق نخواهد شد.

وى تأمین درآمد را یکی از مهمترین بخش‌های عملکرد شهرداری و مقدمه‌ای برای اجرایی شدن پروژه‌های شهری و رضایت شهروندی برشمرد و افزود: محوریت كسب درآمد مدیریت شهرى منطقه ٢٠ بر أساس درآمدهاى پایدار است و در سال گذشته با آگاه سازی شهروندان و مشارکت آنها در پرداخت عوارض، پیگیری کارشناسانه در قالب جلسات تخصصی هفتگی، تلاش شبانه روزی همكاران در معاونت ها و نواحى هفتگانه موفق شدیم، ١٤٣.٥ درصد از درآمد منطقه ٢٠ را محقق كنیم.

شهردار منطقه ٢٠ به همراه معاونان، شهرداران نواحى و تعدادى از مدیران ارشد شهرى به عنوان أعضاء كمیته درآمد هر هفته تشكیل جلسه مى دهند و براى تحقق ١٠٠ درصدى  منابع مالى شهردارى با رویكرد درآمدهاى پایدار به بحث و تبادل نظر مى پردازند.

بر اساس این گزارش شهرداری تهران بر اساس طرح جامع درآمد های پایدار به دنبال پایدار کردن منابع درآمدی خود است، درآمد های پایدار آن دسته از درآمدهایی را شامل می‌شود که دارای خصایص تداوم پذیری، مطلوب بودن و انعطاف پذیری هستند و برای وصول آن می‌توان برنامه ریزی های اجرایی لازم را تعریف کرد و درآمدهای پایداری که در حال حاضر در میان ردیف‌های درآمدی شهرداری وجود دارد، شامل عوارض نوسازی و عمران شهری، عوارض کسب و پیشه، عوارض سالیانه خودرو، بهای خدمات مدیریت پسماند و.... هستند.

شنبه 28/2/1398 - 14:5
ایرانگردی

 

به مناسبت 28 اردیبهشت و روز جهانی موزه ها، بازدید از موزه های بخش مرکزی پایتخت در محدوده منطقه 11 که در بافت تاریخی طهران قدیم در محدوده حصار ناصری واقع شده اند ؛ برای عموم آزاد و رایگان است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 11 ، علی اسماعیل زاده مدیر روابط عمومی این منطقه با بیان این که بخشی از این منطقه در محدوده حصار ناصری و طهران قدیم قرار گرفته ؛ ابنیه ارزشمند تاریخی با معماری فاخر ایرانی که تبدیل به موزه شده اند ؛ پذیرای علاقمندان برای بازدید از آثار جمع آوری شده در آن ها هستند.

وی افزود: موزه ثبت احوال در خیابان امام خمینی نرسیده به خیابان شیخ هادی قرار دارد و حدود یکصد سال از بنای آن می گذرد. نشانه ها و یادگارهایی از بزرگانمان در سازمان ثبت احوال کشور با نام “گنجینه سازمان ثبت احوال ایران” نگه داری می شوند و عموم مردم برای بازدید از آن می توانند به موزه ثبت احوال کشور مراجعه کنند و علاوه بر آن از معماری دوران قاجار این بنای ارزشمند و محوطه آن بازدید نمایند.این موزه همه روزه به غیر از تعطیلات در ساعات ادارای به صورت رایگان برای بازدید عموم آزاد است.

اسماعیل زاده همچنین در خصوص خانه و موزه مقدم گفت: این موزه از بناهای ساخته شده در دوران قاجار است که در خیابان امام خمینی، بعد از خیابان شیخ هادی، جنب بانک ملت، پلاک ۲۵۱ قرار دارد و از نظر معماری، تاریخچه و همچنین آثار و اشیایی که در آن نگهداری می‌شود دارای ارزش بسیار بالایی است.

او ادامه داد: به موزه ملی قرآن کریم در تقاطع خیابان امام خمینی (ره) با خیابان ولی عصر (عج(این مجموعه قرآن‌های دستنویس خطی از قرن چهار تا اواخر قاجار، ظروف و اشیای قیمیتی، تابلوهای معاصر و غیره را در معرض نمایش دارد. همچنین در طبقه منفی یک و دو این موزه، نسخ خطی و ادعیه و آثاری که در فهرست آثار ملی ثبت ملی به ثبت رسیده‌اند، نگهداری می‌شود و در طبقه منفی سه نیز تابلوهای هنری قرآنی به نمایش گذاشته شده است.

اسماعیل زاده در خصوص عمارت تیمور تاش (موزه جنگ ) نیز با اشاره به این که در این موزه قدیمی ترین ابزار و ادوات جنگی نگه داری می شود ؛ عنوان کرد: عمارت تیمور تاش در میدان حر ، خیابان جنگ با بیش از 160 سال قدمت در روزهای دوشنبه از ساعت 14تا 18 و در روزهای جمعه از 9 صبح تا 18 آماده بازدید علاقمندان است.

شنبه 28/2/1398 - 14:2
ایرانگردی

 

 

شهردار منطقه شش با اشاره به اینکه نباید تمرکز بر روی یک موضوع خاص توجه ما را از سایر موضوعات دور کند، گفت: موضوعات فرهنگی، نگهداشت شهر، بحث های درآمدی و سایر موضوعات شهری باید همه جانبه و در کنار همدیگر مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه شش، محمدرضا دهداری پور گفت: شهر موجودی زنده است و همچون هر موجود زنده ای تمام ارگان های آن به یکدیگر مرتبط است و نمی توان برخی موضوعات را در اولویت قرار داد و از برخی دیگر چشم پوشید.

او با اشاره به اینکه موضوعات فرهنگی در منطقه شش به عنوان قلب پایتخت اهمیت دارد گفت: در کنار آن موضوعات نگهداشت شهر، مدیریت پسماند و درآمدزایی نیز به صورت ویژه باید مورد توجه قرار گیرد و نباید یک ناحیه تمرکز خود را روی موضوعی خاص قرار دهد.

شهردار منطقه شش همچنین خواستار نوآوری و خلاقیت در اجرای پروژه های شهری شد و گفت: باید دغدغه های شهر و شهروندان را شناخت و به شیوه ای مناسب به آن پاسخ داد.

دهداری پور اضافه کرد: زیرساخت های مسیر دوچرخه سواری در منطقه باید گسترش یافته و این مهم با هماهنگی کامل حوزه های مرتبط صورت گیرد.

شهردار منطقه شش همچنین در این جلسه خواستار رسیدگی به وضعیت مسیر طبیعت و راهکارهای اجرایی شدن آن در آینده نزدیک شد. 

شنبه 28/2/1398 - 13:53
ایرانگردی

 

 

معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه 15 از برپایی مراسم افطاری ویژه کودکان مراکز پرتو رضویه، اتابک  و خاوران همزمان با ولادت با سعادت امام حسن مجتبی(ع) خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 15، اکبر مختاری با اعلام خبر فوق افزود: به منظور اطعام نیازمندان و احسان قشر ضعیف و آسیب پذیر جامعه، سفره‌ مهربانی برای 200 کودک با مشارکت خیرین گسترده می شود.

به گفته وی، برنامه های شاد و مفرحی شامل اجرای گروه قلقلک شبکه پویا و برگزاری مسابقه  در این ضیافت افطاری تدارک دیده شده است.

مختاری در ادامه گفت:  همچنین ضیافت افطاری با حضور 120 کودک مرکز خاوران و مشارکت راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ 30 اردیبهشت برپا می شود.

وی با اشاره به اینکه  این مراسم ها با هدف ترویج فرهنگ انفاق، احسان و نیکوکاری است، افزود: در ایام ماه مبارک رمضان تلاش کردیم با همکاری خیرین و داوطلبان در راستای هدایت کمک‌‌های مردمی به سوی حمایت از خانواده‌‌های محروم و نیازمند گامی هرچند کوچک برداریم.

معان اجتماعی و فرهنگی منطقه افزود: با مشارکت خیرین 120 سبد کالا  با کمک خیرین در دهه اول ماه مبارک رمضان تهیه و بین کودکان مراکز پرتو خاوران، مشریه و رضویه توزیع شد.

شنبه 28/2/1398 - 13:51
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته