• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 13516
تعداد نظرات : 591
زمان آخرین مطلب : 1271روز قبل
آموزش و تحقيقات

سه شنبه 25/4/1398 - 0:56
ایرانگردی



پنجمین جلسه شورای هماهنگی مدیریت سامانه HSE سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با تاکید بر این مهم که نوع عملکرد این سازمان به سلامت و ایمنی غذایی شهروندان پیوند دارد و این مسئله، رعایت استانداردهای HSE را برای سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار به یک ضرورت تبدیل کرده است، برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ در این جلسه نقش و جایگاه سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار در توزیع و کنترل کیفی مواد غذایی و تاثیر فعالیت میادین فراشهری نظیر بهمن و بعثت که بخش قابل توجهی از محصولات پروتئینی مورد نیاز کشور را تامین می‌کنند و همچنین لزوم پیگیری مستمر و هماهنگ مدیران میادین، بر اجرای صحیح برنامه‌های HSE مورد تاکید قرار گرفت.
همچنین در جلسه مذکور از سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران به عنوان «سازمان دوستدار محیط زیست» نام برده شد و با تاکید بر اینکه 100 درصد نایلکس‌های مصرفی در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران تجزیه پذیر است، این نکته که خاستگاه مناسبت 21 تیر (روز بدون نایلکس)، سازمان مدیریت میادین بوده که با پیوستن انجمن‌های مردم نهاد و سایر سازمان‌ها به این رویداد، ظرفیت تبدیل شدن به یک طرح ملی را داراست، مطرح شد.
لزوم دغدغه مندی همگانی و نقش آموزش و فرهنگ در حفاظت از محیط زیست و این که حفظ محیط زیست با دستور از بالا به پایین به نتیجه مطلوب نمی‌رسد و باید برای این هدف، کار آموزشی و فرهنگی صورت گیرد، از دیگر محورهای مطروحه در این جلسه بود که برای نمونه به برگزاری نمایشگاه محصولات ارگانیک که هر سال از سوی سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار برگزار می‌شود تا ضمن حمایت از تولیدکنندگان، شهروندان را به مصرف این نوع محصولات ترغیب و تشویق کند، اشاره شد.
گفتنی است در پایان این جلسه، ضمن بیان برخی از مسائل موجود در حوزه HSE در بعضی از بازارهای میوه و تره بار، پیش بینی و اجرای راهکارهای مناسب برای حل آنها مورد تاکید قرار گرفت و از اعضای حاضر در جلسه خواسته شد تا در ممیزی و ارزیابی وضعیت HSE میادین و بازارها که به زودی اجرا خواهد شد با جدیت همکاری نمایند.

 
 
 
 

دوشنبه 24/4/1398 - 18:57
ایرانگردی



رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در آیین اختتامیه جشنواره «فامیل چتر خانواده» که یکشنبه ۲۳ تیر ماه در فرهنگ‌سرای رازی برگزار شد، عنوان کرد: کاری که در این جشنواره شده، باید الگویی برای همه مناطق شهر تهران باشد، چرا که امروز اهمیت موضوع خانواده غیرقابل‌انکار است.

به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، آیین اختتامیه جشنواره «فامیل چتر خانواده» با معرفی و تجلیل از حلقه‌های فامیلی فعال و برتر شهر تهران یکشنبه ۲۳ تیر با حضور سعید اوحدی رییس، سید علیرضا فاطمیان پور معاون فرهنگی، علیرضا زندوکیلی معاون هنری و جمعی از مدیران سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و رسول نجفیان بازیگر و خواننده پیشکسوت در فرهنگ‌سرای رازی برگزار شد.

اکبر بختیاری مدیر فرهنگی هنری منطقه ۱۱ و رییس فرهنگ‌سرای رازی به عنوان دبیر جشنواره «فامیل چتر خانواده» نخستین سخنران مراسم بود که عنوان کرد: خانواده به گفته برخی روانشناسان یک بهشت زودهنگام است و هر کار فرهنگی‌ای که انجام می‌دهیم، باید متناسب با نیازهای خانواده‌ها باشد. جشنواره فامیل چتر خانواده با این نگاه برگزار شد و امروز به آیین اختتامیه آن رسیده‌ایم.

وی اضافه کرد: دورهمی‌ها و تجمعات خانوادگی اجتماع بسیار مهمی است که از شاخصه‌های تحکیم بنیان خانواده محسوب می‌شود و در این جشنواره توجه ویژه‌ای به آن داشته‌ایم. خانواده به عنوان یک نهاد اجتماعی مهم باید زیر یک چتر حمایتی به نام نظام خویشاوندی قرار بگیرد و از این حیث، اهمیت فامیل خود را نشان می‌دهد.

بختیاری با ارائه گزارشی از جشنواره فامیل چتر خانواده عنوان کرد: جشنواره در ماه مبارک رمضان آغاز به کار کرد و تا ۱۵ تیر ماه ادامه یافت. در اجرای برنامه‌ها کار را به خود خانواده‌ها واگذار کردیم، چرا که برنامه‌هایی که به دست خود شهروندان سپرده می‌شود، معمولاً موفقیت بیشتری می‌یابد. ما فقط بستر را فراهم کردیم و کار اصلی به عهده خود حلقه‌های فامیلی بود.

وی در پایان گفت: در این برنامه اعتمادسازی خوبی شکل گرفت، چرا که ارتباط فرهنگ‌سرا با خانواده‌ها مداوم بود. در جشنواره مجموعاً ۲۲۰ پروژه فامیلی انجام شد و فقط ۱۱۸ پروژه را پذیرفتیم تا جشنواره از کیفیت قابل قبولی برخوردار باشد. در آیین اختتامیه نیز ۵۰ حلقه فامیلی را دعوت کردیم و از ۱۰ حلقه فامیلی تقدیر ویژه خواهیم کرد. این حلقه‌ها ظرفیت بسیار خوبی هستند که می‌توانند ارتباط خوب و فعالی با سازمان فرهنگی هنری داشته باشند.

اوحدی: جشنواره فامیل چتر خانواده باید الگویی برای همه مناطق شهر تهران باشد

سعید اوحدی رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران دیگر سخنران این نشست بود که با اشاره به اهمیت موضوع خانواده بیان کرد: در دنیای امروز که زندگی درگیر تکنولوژی و ابزار آن شده است، متاسفانه بین خانواده‌ها فاصله افتاده و اعضای خانواده به لحاظ عاطفی از هم دور شده‌اند. در گذشته به این شکل نبود و فامیل محل آرامش بود. اگر کسی مشکلی برایش پیش می‌آمد، ابتدا در خانواده و فامیل آن را مطرح می‌کرد.

وی ادامه داد: امروز با تهاجم فرهنگی مواجه هستیم و غربی‌ها خانواده‌های ما را هدف گرفته‌اند. در چند سالی که من در آمریکا بودم، مشاهده کردم که ارتباط برقرار کردن با فرزند برای پدر و مادرها یک آرزو محسوب می‌شد. حتی خیلی‌ها به سرپرستی فرزند روی می‌آوردند تا خلا موجود در خانواده‌شان را به این شکل جبران کنند.

رییس سازمان فرهنگی هنری درباره جشنواره فامیل چتر خانواده عنوان کرد: کاری که در این جشنواره شده، باید الگویی برای همه مناطق شهر تهران باشد، چرا که امروز اهمیت موضوع خانواده غیرقابل‌انکار است. مقام معظم رهبری نیز در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی تاکید ویژه‌ای بر سبک زندگی و خانواده داشته‌اند و این مسئله دغدغه ایشان نیز هست. ظاهراً داریم در تکنولوژی پیشرفت می‌کنیم، اما در باطن خانواده‌هایمان با چالش‌های جدی روبه‌رو هستند و قبح برخی از مسائل در تعدادی از خانواده‌ها شکسته و نیاز به کار بیشتری در این حوزه داریم.

وی با اشاره به تقارن سالروز میلاد امام رضا(ع) و اختتامیه جشنواره فامیل چتر خانواده گفت: این تقارن را به فال نیک می‌گیریم و امیدواریم سبک زندگی اهل‌بیت(ع) بتواند الگویی برای ما در زمینه تحکیم بنیان خانواده قرار گیرد. پیشنهاد می‌کنم از تولیدات و تصاویر این جشنواره در بخشی از جشنواره بین‌المللی فیلم شهر نیز استفاده شود تا شعار این جشنواره که «شهروند مسئول، شهر سالم» است نیز در بستر خانواده محقق شود.

اوحدی در پایان گفت: از همه شما شهروندانی که در این جشنواره شرکت کردید سپاسگزارم و امیدوارم در سال‌های آینده نیز دوره‌های بعدی جشنواره با استقبال شهروندان برگزار شود.

گفت‌وگو با رسول نجفیان با موضوع خانواده و اجرای دو قطعه موسیقی، پخش کلیپی از فعالیت حلقه‌های فامیلی جشنواره و اجرای موسیقی توسط محسن توسلی بخش‌های دیگر این مراسم بود.

همچنین در پایان از ۱۰ حلقه فامیلی برگزیده، سه تسهیلگر و سه ناظر شرکت‌کننده در جشنواره فامیل چتر خانواده تجلیل شد.

دوشنبه 24/4/1398 - 17:55
ایرانگردی

 

آیین رونمایی از سه اثر جدید مهناز فتاحی، نویسنده حوزه کودک و نوجوان روز سه شنبه بیست و پنجم تیرماه در سالن مرحوم امیرحسین فردی حوزه هنری برگزار می شود.

حمید حسین زاده معاون فرهنگی حوزه هنری کودک و نوجوان با اعلام این خبر گفت: «گم بی»، «من عروسک گلهانم» و «قلب کوچک سپهر» عنوان سه اثر از خانم مهناز فتاحی نویسنده حوزه کودک و نوجوان است که روز سه شنبه بیست و پنجم تیرماه به همت حوزه هنری کودک و نوجوان رونمایی می شود.

وی افزود: خانم فتاحی در حوزه ادبیات بیشتر به واسطه آثار برجسته شان در حوزه بزرگسال و ادبیات پایداری شناخته شده اند، اما ایشان سال ها در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فعالیت داشته و کتاب های متعددی را برای این گروه سنی به رشته تحریر درآورده است.

حسین زاده ادامه داد: گم بی در زبان کردی به معنای گمشده است و ماجرای آن مربوط به جنگ ایران و عراق و بمباران کرمانشاه است و به زندگی دختربچه ای می پردازد که پدر و مادرش در پناهگاه فکر می کنند دخترشان کشته شده است.

وی افزود: من عروسک گلهانم روایت دختر یکی از شهدای کشتی آزادی(گلهان) است که از ترکیه عازم غزه بوده است؛ قلب کوچک سپهر هم که در حوزه سنی نوجوان می گنجد، به تقویت امید و ایستادگی در برابر مشکلات می پردازد.

گفتنی است مراسم رونمایی از سه اثر مهناز فتاحی، روز سه شنبه و از ساعت 16 تا 18 در تالار امیرحسین فردی حوزه هنری به نشانی خیابان سمیه، نرسیده به خیابان حافظ برگزار می شود.

 

 

 

دوشنبه 24/4/1398 - 17:45
ایرانگردی

 

تفاهم‌نامه همکاری توسعه حمل‌ونقل عمومی و کاهش آلودگی هوای شهر تهران فی‌مابین معاونت حمل‌ونقل ‌و ترافیک شهرداری تهران و صندوق کارآفرین و امید منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت حمل‌ونقل و ترافیك تهران؛ ظهر امروز تفاهم‌نامه همكاری فی‌مابین معاونت حمل‌ونقل و ترافیك شهرداری تهران و صندوق كارآفرینی امید به‌منظور توسعه و بهبود حمل‌ونقل همگانی و نیمه همگانی و كاهش آلایندگی و بهبود هوای شهر تهران با حضور محسن پورسیدآقایی، معاون شهردار تهران و اصغر نوراله‌زاده، مدیرعامل صندوق كارآفرینی امید منعقد شد.
محسن پورسیدآقایی هدف از انعقاد این تفاهم‌نامه را توسعه و نوسازی حمل‌ونقل عمومی، خرید موتوربرقی، نصب فیلتر دوده برای ناوگان دیزلی شهر و توسعه دوچرخه‌سواری عنوان كرد و گفت: بر اساس این تفاهم‌نامه، دوازده هزار و پانصد میلیارد ریال تسهیلات به سرمایه‌گذاران بخش خصوصی ارائه خواهد شد.
معاون شهردار تهران با تاكید بر اینكه كمبود منابع مالی یكی از اصلی‌ترین چالش‌های پیش روی توسعه و نوسازی حمل‌ونقل عمومی شهر است تصریح كرد: بر اساس این تفاهم‌نامه ١٢٥٠ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه در اختیار سرمایه‌گذاران بخش خصوصی با هدف رونق تولید قرار خواهد گرفت و پیش‌بینی می‌شود با احتساب آورده‌ی سرمایه‌گذاران در سال جاری ٢٥٠٠ میلیارد تومان در توسعه حمل‌ونقل عمومی را شاهد باشیم.
پورسیدآقایی با تاكید بر اینكه منابعی كه از سوی شهرداری تهران در صندوق كارآفرینی امید سرمایه‌گذاری می‌شود، تماماً حاصل طرح ترافیك است اظهار داشت: شهرداری تهران متعهد شده ٢٦٥ میلیارد تومان از محل درآمد حاصل از طرح ترافیك را در این صندوق سپرده‌گذاری كند، همچنین مبلغ ٢٤٠ میلیارد تومان نیز از منابع مالی دولت كه از محل تبصره ١٨ دنبال کرده‌ایم در این صندوق سرمایه‌گذاری خواهد شد.
به گفته‌ی وی، شهرداری تهران ٥٠٤ میلیارد تومان و صندوق كارآفرینی امید ٧٤٥ میلیارد تومان سپرده خواهد داشت که مجموعا در قالب تسهیلات قرض‌الحسنه در اختیار سرمایه‌گذاران قرار خواهد گرفت.
پورسیدآقایی تصریح كرد: در سه ماه نخست سال جاری ٢٤ میلیارد تومان از محل طرح ترافیك حاصل‌شده كه در این صندوق سپرده خواهد شد.

دوشنبه 24/4/1398 - 17:38
ایرانگردی



هیات های رسیدگی به تخلفات اداری یکی از نهادهایی است که اقدام و فعالیت آن جنبه بازدارندگی از تخلف و در عین حال صیانت از حقوق شهروندی دارد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک محمد داودی مدیركل دفتر هماهنگی و نظارت بر هیات های رسیدگی به تخلفات كارمندان شهرداری تهران در جلسه ای که با حضور غلامرضا آبرودی مشاور شهردار و دبیر هیات مرکزی گزینش ،سیدحمید موسوی شهردار منطقه یک، معاونان، مدیران شهری و کارکنان منطقه یک برگزار شد با بیان مطلب فوق اظهار داشت: هیات های رسیدگی به تخلفات كارمندان با اعلام تخلف و شکایت وارد رسیدگی شده و رأی قانونی صادر و مراتب برای رسیدگی به اصل جرم به مراجع قضایی صالح ارسال می شود.
وی گفت: مدیران و کارکنان باید به قانون آشنا بوده و اکثر تخلفات ناشی از جهل و عدم اطلاع به قانون و آموزش است که این موضوع فرد را از عواقب آن مصون نمی دارد و قانون ارتقاء سلامت اداری، کارکنان را موظف کرده در صورتی که از فساد و سوء جریان مالی و اداری در سازمان اطلاع پیدا کردند به مراجع ذی صلاح گزارش دهند.
شهردار منطقه یک نیز خاطر نشان ساخت: بزرگترین سرمایه شهرداری منطقه یک نیروی انسانی آن است و حفظ این سرمایه دقت در صیانت و جایگاه همکاران و جلوگیری از فساد اداری است.
وی آموزش و ارتقاء دانش حقوقی و آشنایی با ضوابط اداری را لازمه کاهش تخلفات اداری دانست و گفت: در بسیاری از مواقع همکاران سهوا به واسطه جهل بر یک قانون یا دست کم گرفتن یک ضابطه و مقررات دچار مشکلات اداری و سال ها درگیر سازمان و نهادهای نظارتی می شوند لذا لازم است با حضور اساتید اهل فن دانش همکاران افزایش یابد.

 

دوشنبه 24/4/1398 - 17:32
ایرانگردی

 

در راستای ترویج  شعار "نه به کیسه های پلاستیکی" ، دبیران کانون های  محیط زیست محلات 13 گانه منطقه 19 نحوه دوخت کیسه های پارچه ای را به شهروندان آموزش می دهند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، سعید صالح محمود رباطی معاون خدمات شهری و محیط زیست با اشاره به اینکه این روزها با فعالیت گسترده فعالان محیط زیست، همه ما با مضرات پلاستیک و کیسه های پلاستیکی برای سلامت شهروندان و محیط زیست آشنا هستیم افزود: یکی ازساده ترین راه های کاهش مصرف و حذف کیسه پلاستیکی از طبیعت استفاده از کیسه های پارچه‌ای است.

وی درادامه تصریح کرد: فعالین کانون های محیط زیست این منطقه در اقدامی خودجوش آموزش دوخت کیسه های پارچه ای برای خرید نان، سبزی، صیفی جات و... را  در سراهای محلات در دستور کار خود قرار دادند.

رباطی خاطر نشان کرد: اجرای برنامه های آموزشی توسط کانون ها و سمن ها از قبیل برگزاری کارگاه های آموزشی، آموزش چهره به چهره اصناف ، اطلاع رسانی در خصوص مزایای استفاده از ظروف یکبار مصرف گیاهی و کیسه های پارچه ای در منطقه که در راستای ارتقاء دانش زیست محیطی شهروندان و ترویج استفاده از ظروف و وسایل دوستدار محیط زیست انجام شد.

گفتنی است از تولیدکنندگان کیسه های پارچه ای و فعالین محیط زیست محلات در هفته بدون نایلکس تقدیر شد.

دوشنبه 24/4/1398 - 17:25
ایرانگردی

 

 

معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه چهار گفت: با اجرای عملیات عمرانی زیرساختی نسبت به ایمن سازی و رفع خطر کانال عبادی اقدام شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه چهار "میکائیل علی پور "  با اعلام این خبر و با اشاره به لزوم افزایش استقامت کانال ها در مواقع بحرانی همچون بارش باران افزود : با افزایش میزان بارندگی های بهار امسال و به منظور جلوگیری از طغیان های احتمالی و تخریب دیوارهای اطراف کانال عبادی، ایمن سازی و مناسب سازی این کانال از خیابان فرجام تا بزرگراه رسالت در دستور کار قرار گرفت.

وی نشست و آب شستگی دیواره کانال عبادی را از مهمترین مشکلات این کانال برشمرد و گفت: با توجه به پیش بینی نفوذ آب به زیر دیواره ها و نشست احتمالی به خیابان، نسبت به رفع خطر در این کانال اقدامات لازم اجرایی شد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه چهاربا بیان اینکه رعایت اصول ایمنی و استاندارد در ساخت کانالها در بدترین شرایط بحرانی نیز آنها را مستحکم نگه می دارد، تصریح کرد: یکی از اقدامات اجرایی در خصوص حفظ ایمنی و رفع خطر این کانال، تخریب دال ، قلوه ریزی و لجن برداری است و در همین راستا دیوارهای کانال عبادی مرمت کف و بازسازی می شود.

شایان ذکر است، به منظور کاهش بوی نامطبوع کانال عبادی، عملیات مکانیزه لایروبی و جمع آوری زباله از این کانال به صورت مستمر انجام می شود.

دوشنبه 24/4/1398 - 17:19
آموزش و تحقيقات

دوشنبه 24/4/1398 - 0:37
آموزش و تحقيقات

دوشنبه 24/4/1398 - 0:35
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته