• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1273روز قبل
ایرانگردی

 

معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه چهار تهران گفت: به منظور افزایش سرعت در خدمات رسانی به شهروندان، برای اولین بار از آسفالت سرد در مرمت و بهسازی نوارهای حفاری و چاله های منطقه چهار استفاده می شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه چهار، "میکاییل علیپور" با اعلام این خبر و با اشاره به مقرون به صرفه بودن این نوع آسفالت در سطح معابر گفت: آسفالت سرد یکی از آسان ترین و به صرفه ترین گزینه برای تعمیر دائمی چاله ها و روسازی سطح معابر است که در هر نوع شرایط آب و هوایی مورد استفاده قرار می گیرد.

وی افزود: استفاده از این آسفالت که یکپارچه و با دوام بالا است، راه حلی دائمی، به صرفه و فوری برای تعمیر خرابی های انواع روسازی های آسفالتی و بتنی با عملکردی مطلوب است.

 معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه چهار با بیان اینکه استفاده از این اسفالت تاثیر بسزایی در بهبود کیفیت زندگی شهروندان دارد، افزود: حفظ جان و افزایش ایمنی موتور سواران، کاهش استهلاک و افزایش عمر وسایل نقلیه و ایمنی خودروها در سرعت های بالا از دیگر مزایای استفاده از این آسفالت است.

علیپور بازگشایی معابر بلافاصله پس از مصرف را از دیگر ویژگی های این نوع آسفالت عنوان کرد و گفت: با توجه به ترافیک های لحظه ای در شهر تهران و عدم امکان مسدود کردن معابر، استفاده از آسفالت سرد، بلافاصله پس از مصرف کمک فراوانی به روانسازی ترافیک معابر خواهد کرد.

وی تصریح کرد: از مزایای کاربردی این نوع آسفالت می توان به عدم نیاز به خشک کردن سطح داخلی چاله، عدم نیاز به برش سطح و دیواره چاله، عدم نیاز به تجهیزات خاص جهت کوبش و ایجاد تراکم و عدم گرم کردن سطح اولیه اشاره کرد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه چهار خاطر نشان کرد: در تمامی فصول حتی هنگام بارش برف و باران و در معابری که امکان تردد خودروهای سنگی وجود ندارد این نوع آسفالت کارآیی بالایی دارد.

سه شنبه 5/6/1398 - 15:17
ایرانگردی

 

معاون شهرسازی و معماری  شهرداری منطقه15  گفت: منطقه 15 رتبه نخست مناطق 22 گانه را در عملکرد ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران طی سال های 97 و 98  کسب کرده است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 15، مسعود رضائی با اعلام این خبر افزود: شهرداری منطقه 15 همچنین رتبه نخست ارتقای سرانه های خدماتی بافت فرسوده و پلاک های تجمیعی و نوسازی دو محله از 8 محله بافت فرسوده را سال گذشته و امسال بدست آورده و روند نوسازی بافت فرسوده در این منطقه شتاب گرفته است.

وی با اشاره به افزایش خدمات و تسهیلات برای مراجعان بافت های فرسوده گفت: اقداماتی نظیر رسیدگی ویژه و خارج از نوبت  به پرونده ها، وجود نمایندگان سازمان نوسازی شهر تهران در دفاتر توسعه محلی به منظور تسریع در روند امور و نیز بازدید های میدانی و خارج از نوبت شورای معماری برای آنها انجام می شود.

رضائی به تعداد صدور پروانه در سال گذشته اشاره کرد و گفت: هزار و 669 پروانه به مساحت 339 هزار و 981 مترمربع صادر شده که  176 پروانه  به مساحت 36 هزار و 840  مترمربع در بافت فرسوده بوده است و از این نظر نیز  بین مناطق 22 گانه اول بوده ایم.

معاون شهرسازی و معماری منطقه اضافه کرد: در 4 ماه نخست امسال تاکنون 346 پروانه به مساحت 69 هزار و 135 مترمربع صادر شده که 37 پروانه به مساحت 7 هزار و 390 متر مربع در بافت های فرسوده منطقه بوده است که با این کار نیز رتبه دوم مناطق 22 گانه هستیم.

وی ادامه داد: شفاف سازی، روان سازی، سهولت کار و افزایش میزان مراجعه ساکنان منطقه از جمله عوامل رشد مجوزهای صادره ساخت و ساز در این منطقه بوده است.

سه شنبه 5/6/1398 - 15:16
ایرانگردی



3 نوع محصول شامل پسته تازه، پیاز قرمز و کدو حلوایی به عنوان محصولات جدید، وارد میادین میوه و تره بار شده و به همراه ده‌ها نوع انواع میوه، سبزیجات و صیفی‌جات در این مراکز عرضه می‌شوند.
به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ هر کیلوگرم پسته تازه خندان 39 هزار تومان، پیاز قرمز 1800 تومان و کدو حلوایی 2900 تومان در میادین میوه و تره بار قیمت گذاری شده‌اند.
براساس این گزارش، در نرخنامه جدید سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار، هر کیلوگرم هلو هسته جدا با 300 تومان کاهش 8200 تومان نرخ گذاری شده، ضمن اینکه سیب زمینی نو با 300 تومان کاهش به قیمت هر کیلوگرم 4400 تومان و لوبیا سبز با 500 تومان کاهش به قیمت هر کیلوگرم 3300 تومان عرضه می‌شود.
گفتنی است، اغلب قیمت‌های میوه و تره بار در میادین تغییر چندانی نداشته‌اند از جمله هر کیلوگرم هندوانه 750 تومان، خربزه و دستنبو 1800 تومان، ملون 2 هزار تومان، خربزه مشهدی 2100 تومان، طالبی و گرمک 2400 تومان، بادمجان 1700 تومان، پیاز زرد 1950 تومان، پیاز سفید 2100 تومان، کدو 2900 تومان و گوجه فرنگی 2500 تومان در میادین میوه و تره بار به فروش می‌رسند.

 

دوشنبه 4/6/1398 - 18:44
ایرانگردی

 

نخستین جلسه ستاد راهبری مسئولیت اجتماعی سازمانی شهر تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان رفاه خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران اولین جلسه ستاد راهبری مسئولیت اجتماعی سازمانی شهر تهران، روز شنبه مورخ 1398/06/2 ساعت 16 با حضور محمدرضا جوادی یگانه معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری، سید نجم الدین محمدی مدیر عامل سازمان رفاه خدمات و مشارکت های اجتماعی ، داوود نوری معاون رفاه و مشارکت های اجتماعی این سازمان ، زینب نصیری مدیرکل اداره‌ی سلامت شهرداری و نمایندگان فرمانداری شمیرانات، اداره کل بهزیستی استان تهران، اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی، اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی، اتاق اصناف تهران ، سازمان صنعت معدن و تجارت و دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.
جوادی یگانه با اشاره به اهمیت مسئولیت اجتماعی مبنی بر اینکه این موضوع مصوب شورای اسلامی شهر تهران می‌باشد؛گفت : باید اهتمام ورزیده و برای نحوه اجرای آن تصمیم گیری شود.
وی افزود : اصل کار، مربوط به بخش اجرایی آن است و باید تمامی دستگاه‌ها ، ارگان‌ها و حتی پیمانکاران شهرداری برنامه اقدام عملکرد ارائه نمایند و بر اساس الویت ها شروع به انجام کار کنیم.
سیدنجم‌الدین محمدی با اشاره به مسئولیت اجتماعی سازمانی شهر تهران گفت: کار ما معرفی " نظام‌نامه مسئولیت‌پذیری اجتماعی سازمان ها و بنگاه های اقتصادی شهر تهران "است.
وی با تاکید بر مصوبه شورای اسلامی شهر تهران و برنامه های دبیرخانه مسئولیت اجتماعی افزود : همچنین هم‌اندیشی جهت هم افزایی دستگاه های عضو ستاد در راستای پیش برد اهداف مصوبه ، جلب مشارکت و هماهنگی بین دستگاه های عضو ستاد، درباره برنامه های دبیرخانه مسئولیت اجتماعی سازمانی شهر تهران می باشد .

دوشنبه 4/6/1398 - 18:43
ایرانگردی

 

 شهردار تهران در حاشیه آیین افتتاح و بهره‌برداری از ایستگاه میدان محمدیه و بخش شرقی خط ٧ مترو در جمع خبرنگاران بر اهمیت ایمنی در توسعه حمل‌ونقل ریلی پایتخت تأکید کرد.


 

به گزارش شهرنوشت، پیروز حناچی شهردار تهران در حاشیه آیین افتتاح و بهره‌برداری از ایستگاه میدان محمدیه و بخش شرقی خط ٧ مترو و در جمع خبرنگاران با اشاره به این‌که امروز بخش شرقی خط ٧ را افتتاح کردیم، گفت: طول مسیر جدید تقریبا ٨/۵ کیلومتر است که چند ایستگاه نیز به علاوه آن به خط اضافه شده است. قول داده بودیم هر ماه یک ایستگاه اضافه کنیم که ان‌شاءالله به آن عمل خواهیم کرد.
 

حناچی گفت: قولی که امروز از ریاست محترم سازمان برنامه و بودجه گرفتیم، استفاده از ظرفیت تبصره ١٨ و توسعه تولیدات داخلی است. گلوگاه ما در مترو، تعداد واگن‌هایی است که باید تامین کنیم. تامین دو هزار واگن را در دستور کار داریم که شرکت واگن‌سازی تهران و ۴ شرکت دیگر پیگیر این موضوع هستند.
 

او درباره ایمنی خط هفت نیز گفت: اساسا علت تاخیر در افتتاح، همین بحث سیگنالینگ و ایمنی بود. اگر ایستگاهی ایمن نباشد، آن را افتتاح نمی‌کنیم. ایمنی شامل دو بخش سیگنالینگ و کنترل قطارها است و بحث دیگر، هواکش‌ها و سرخط قطارهاست. طبیعتا ایمنی در سرخطهای زیاد با ایمنی در سرخط دو دقیقه کاملا متفاوت است. سعی داریم این استانداردها را رعایت و فاصله خطوط را متناسب با راه‌اندازی هواکش‌ها کم کنیم. در ضمن امروز چهار رام قطار را به شبکه اضافه کردیم که همان هفتاد واگن گیرکرده در گمرک بود.
 

او در پاسخ به پرسشی درباره سرقت مجسمه‌ها گفت: من هم موضوع سرقت مجسمه‌ها را شنیده‌ام ام فرصت نکردم گزارشهای آن را کامل بررسی کنم. ما این موضوع سرقت را درمورد دریچه‌های چدنی کف خیابان هم داریم که سعی می‌کنیم به آنها رسیدگی کنیم.
 

شهردار تهران در بخش دیگری از اظهاراتش گفت: نمایشگاه عطرسیب امسال با شکلی متفاوت در پارک گفتگو برگزار خواهد شد. در این نمایشگاه کمک در تولیدات محتوایی عاشورایی برای خانواده‌ها را خواهیم داشت و در کنار آن اقلامی را با کمترین سود در تمامی میادین میوه‌وتره‌بار دراختیار شهروندان عزیزمان قرار خواهیم داد.

 

حناچی گفت: قراردادهایی را برای اتصال مینی‌بوس‌های جدید به شهر منعقد کردیم که ١۵٠ عدد آنها قرار بود آخر شهریور به مجموعه بپیوندد. بازسازی اتوبوسهای جدید را که قابل استفاده هستند نیز در دستور کار داریم که ١۵٠ تای آنها نیز به شبکه پیوستند. همچنین کاهش عمر ناوگان اتوبوسرانی نیز یکی دیگر از دغدغه‌هایمان است که از تبصره ١٨ و قول آقای نوبخت برای نوسازی ناوگان برای رسیدگی به آن استفاده میکنیم. چیزی حدود ٣ هزار دستگاه اتوبوس در تهران کم داریم که سعی می‌کنیم تامین شود.
 

شهردار تهران در پایان درباره موضوع مسکن استیجاری خاطرنشان کرد: در جلسه تولید مسکن این پیشنهاد توسط ما داده شد که شهرداری‌ها بضاعت انجام مأموریت مسکن استیجاری را دارند؛ اگر دولت تسهیلات بخش خصوصی را به شهرداری‌ها هم بدهد، امکان فعالیت در این زمینه وجود دارد. قرار شد موضوع مورد بررسی قرار گیرد؛ اگر لازم است قانون برایش تصویب شود و اگر نه با آیین‌نامه‌ای که مبتنی بر ادامه ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها باشد، موضوع را پیش می‌بریم. عنقریب پیش‌نویس مصوبه‌ای را در همین مورد به هیات وزیران ارسال میکنیم.

دوشنبه 4/6/1398 - 18:35
ایرانگردی

 

مدیرعامل شركت بهره برداری متروی تهران و حومه عصر امروزسوم شهریور ماه 98جلسه مشتركی را با رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی کشوربرگزار كرد و در خصوص مناسب سازی ایستگا ه های مترو اعلام آمادگی كردند.
به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شركت بهره برداری متروی تهران و حومه فرنوش نوبخت گفت: ما در شركت بهره برداری متروی تهران و حومه روزانه با بیش از دو نیم میلیون مسافر در ارتباط هستیم و برای رفاه حال مسافران از پیش كمیته ای را با عنوان تكریم مشتریان تشكیل داده ایم و هر هفته مشكلات، انتقادات و پیشنهاداتی كه از سوی شهروندان و مسافران برای شركت بهره برداری متروی تهران ارسال می گردد، بررسی ورسیدگی می كنند.
نایب رئیس هیات مدیره شركت بهره برداری متروی تهران و حومه گفت شركت بهره برداری متروی تهران آمادگی این را دارد كه مطابق با استاندارهای ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی كل كشوركار مناسب سازی ایستگاه هارا آغاز كند تا زمینه های تردد هرچه بیشتر افراد دارای معلولیت در سطح مترو فراهم گردد 
وی همچنین با ارائه گزارش اقدامات صورت گرفته در ایستگاه های خطوط متروی تهران پراخت و افزود: ما به دنبال رفاه حال تمامی مسافران هستیم و افراد معلول و جانبازان نیز بخشی از این مسافران هستند.
نوبخت با تاكید براینكه مناسب سازی ایستگاه فرصت مناسبی برای خدمت به شهروندان جامعه است تصریح كرد: این یك توفیق است كه امروز نصیب اینجانب شده و به دنبال اجرای آن هستم تا نواقصی را كه اطلاع می دهند در خصوص بهسازی هرچه زودتر برطرف كنیم.
در ادامه ابراهیم کاظمی مومن سرایی رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی کشور با ابراز خرسندی از برگزاری این جلسه و پیش قدمی شركت بهره برداری متروی تهران برای مناسب سازی فضاهای در اختیارش عنوان کرد: ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی کشوریك ستاد ملی است كه به منظور سیاست گذاری، برنامه ریزی اجرایی، نظارت بر امر مناسب سازی و ایجاد بانک جامع اطلاعات مناسب سازی در کشور، به ریاست وزیر کشور تشکیل می شود. 
رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی کشور حضور كم معلولین در سطح شهر یا ایستگا ه های مترو را نبودن فضای مناسب شهری عنوان كرد و افزود: مناسب سازی فقط مختص معلولین و جانبازان نیست و با توجه به اینكه جامعه ما به سوی سالمندی می رود و تعداد جوانان برای نگهداری این افراد كم است باید فضا را طوری طراحی كنیم كه سالمندان خودشان بتوانند از فضاها استفاده كنند.
وی با اشاره به سبقه كاری جناب دكتر حناچی شهردار تهران در معاونت شهرسازی گفت ایشان یكی از اعضا ستاد مناسب سازی بودند و خود صاحب كتاب در این بخش و علاقه مند كار مناسب سازی هستند همچنین استاندار تهران نیز باتوجه به اینكه قبلا ریاست سازمان بهزیستی را برعهده داشتند همراهان خوبی هستند و برای ما یك ظرفیت محسوب می شوند و تصمیم گرفتیم این كار را از شهر تهران شروع كنیم.
رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی کشور با اشاره به اینكه مناسب سازی معابر و ساختمان های سطح شهر ها تنها مختص به معلولان نمی شود و کودکان زنان باردار و حتی افراد سالمی که در بعضی مواقع با در دست داشتن وسایل توان عبور از معبری را ندارند را در بر خواهد گرفت خاطرنشان كرد مناسب سازی برای آحاد جامعه است.
كاظمی مومن سرایی از وجود سامانه معبر خبرداد و گفت: تمام مردم از طریق سامانه معبر مشکلات مربوط به مناسب سازی را اعلام می كنند و ما این اطلاعات را در اختیار شما قرار می دهیم تا نسبت به رفع آنها اقدام كنید.
رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی کشور با اشاره به اینكه هرقدمی كه برای مناسب سازی در سطح شهر تهران اتفاق بیفتد خوشایند است عنوان کرد: پیشنهاد می شود که كمیته مشتركی در زمینه مناسب سازی ایجاد شودتا نتایج كار هرچه زودتر مشخص شود چرا كه مناسب سازی یك نهضت ملی است امیدواریم كه در مترو هرچه زودتر محقق شود.

دوشنبه 4/6/1398 - 18:32
ایرانگردی



معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه 2 گفت: با اجرای طرح فوریتی، مسیل ها و کانال های این منطقه لایروبی و پاکسازی می شوند.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 2، هراتی معاون خدمات شهری ومحیط زیست منطقه از اجرای طرح فوریتی نظافت ، پاکسازی و لایروبی و رسوب برداری شبکه اصلی و فرعی جمع آوری آبهای سطحی در سطح منطقه خبر داد و گفت: اجرای این طرح که از 22 مرداد ماه آغاز شده است به مدت یک ماه به طول می انجامد و تمامی انهار، کانال ها و مسیل های سطح محدوده نواحی نه گانه منطقه لایروبی و پاکسازی خواهند شد.
هراتی با بیان اینکه در زمان بارش های فصلی امکان جاری شدن سیلاب در رود دره ها محتمل است افزود: به منظور کنترل و پیشگیری از هرگونه حادثه احتمالی در این خصوص، لایروبی و پاکسازی مسیر دو رود دره فرحزاد و درکه به صورت مستمر و فوریتی در دستور کار ویژه این معاونت قرار گرفته است.
وی با تاکید بر اینکه این اقدامات با هدف جلوگیری از بروز حوادث غیر مترقبه و جاری شدن سیلاب، به هنگام بارش نزولات آسمانی صورت می گیرد گفت: در همین راستا ضمن لایروبی و رسوب برداری حوضچه های رسوبگیر اصلی،در اجرای این طرح ۳۰ کیلومتر مسیل و ۵۰ کیلومتر کانال اصلی و ۱۲۹۰۵۲ متر طول کانال های فرعی با استفاده ازعوامل کارگری، ماشین آلات و ادوات سنگین لایروبی، نظافت و پاکسازی می شوند تا هنگام بارش های زمستانی کانالها و مسیل های مذکور جهت جمع آوری و هدایت آب های سطحی و جریانات حاصل از بارندگی در سطح این منطقه با مشکلی مواجه نشوند.ضمنا ۱۲ رشته قنات فعال از مجموع ۴۴ رشته قنات در منطقه ۲ نیز بطور مستمر مورد بازبینی و درصورت نیاز لایروبی می گردند
معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه 2 اظهار کرد: علاوه بر لایروبی و پاکسازی و رسوب برداری شبکه فرعی جمع آوری آبهای سطحی، نظارت و کنترل دقیق برعملکرد پیمانکاران خدمات شهری، رعایت اصول بهداشتی و زیست محیطی در انجام عملیات لایروبی، رعایت دستورالعمل HSE و تهیه و تکمیل بانک اطلاعاتی جامع و هوشمند از شبکه فرعی آبهای سطحی منطقه از دیگر اهداف این طرح به شمار می آیند.

دوشنبه 4/6/1398 - 18:28
ایرانگردی



معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران گفت: پانزدهمین نمایشگاه« زنان و تولید ملی» و هفدهمین نمایشگاه« عطر سیب» به صورت همزمان از تاریخ 5 تا 11 شهریورماه در محل دائمی نمایشگاه های شهرداری تهران واقع در بوستان گفتگو برگزار خواهد شد.   

 به گزارش روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، محمدرضا جوادی یگانه با تاکید بر اینکه امسال نمایشگاه های عطر سیب و زنان و تولید ملی خانواده محور هستند، گفت: تلاش کردیم محصولاتی که کودکان را به فرهنگ محرم ترغیب می کنند، فراهم و برای اولین بار حسینیه مخصوص کودک ایجاد کنیم.

وی افزود: تلاش کرده ایم با تلفیق این دو نمایشگاه ملزومات اعضای خانواده در تمامی سنین را فراهم کنیم تا در نمایشگاه حضور پیدا کنند. 

جوادی یگانه در خصوص پانزدهمین نمایشگاه زنان و تولید ملی تصریح کرد: شهرداری تهران حامی اصناف است و نمایشگاه بخش هایی را پوشش می دهد که اصناف کمتر به آن ها ورود می کنند. 

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به حضور 36 شرکت در این دوره از نمایشگاه زنان و تولید ملی و حمایت از اشتغال زنان سرپرست خانوار، تصریح کرد: همچنین 50 غرفه توسط زنان خودسرپرست که در زمینه کسب و کارهای خرد فعالیت می کنند و از سوی سازمان بهزیستی معرفی شده اند، اداره می شود.   

جوادی یگانه با بیان اینکه در پانزدهمین دوره از نمایشگاه زنان و تولید ملی 15 غرفه به سیل زدگان استان گلستان اختصاص داده می شود، گفت: علاوه بر این، 15 غرفه پوشاک مربوط به محرم را ارائه می کنند که در این غرفه ها ملزومات نمایشگاه عطر سیب نیز ارائه می شود. 

وی با تاکید بر اینکه رویکرد اصلی نمایشگاه عطر سیب فرهنگی و خانوادگی است، افزود: تلاش کردیم در این دوره مخاطبان نمایشگاه صرفاً هیئات مذهبی نباشند و برای اولین بار به تمام شهروندان خدمات یکسان ارائه شود.   

جوادی یگانه با تاکید بر اینکه در این دوره از نمایشگاه کودکان از جایگاه ویژه ای برخوردارند، تصریح کرد: تلاش کردیم محصولاتی که کودکان را با فرهنگ عاشورایی آشنا می سازد به مخاطبان ارائه و در کنار آن حسینیه مخصوص کودک ایجاد کنیم. 

وی بخش دیگری از کارکرد نمایشگاه عطر سیب را ارائه اقلام فرهنگی دانست و گفت: تاکید ما در این نمایشگاه عرضه محصولات ملی است؛ در همین راستا در 60 غرفه پرچم، کتاب، پیکسل، سربند، محصولات صوتی و تصویری و ... متناسب با عزاداری اباعبدالله(ع) عرضه می شود.   

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با بیان اینکه از سال گذشته روند عرضه بن به هیئات مذهبی متوقف شده است، عنوان کرد: تلاش کردیم فرصتی فراهم شود تا تولید کننده و مصرف کننده بتوانند در فضایی که به لحاظ اقتصادی به صرفه است اجناس مورد نظر خود را ارائه و تهیه کنند. 

جوادی یگانه در پایان در خصوص تهیه اقلام موردنیاز هیات ها تصریح کرد: بخشی از اقلام موردنیاز هیات ها از طریق برخی از شعب منتخب فروشگاه های شهروند، اتکا و سازمان میادین میوه و تره بار با حداقل سود ارائه می شود که هیات ها با معرفی سازمان تبلیغات می توانند به این شعب مراجعه کنند. 

 

دوشنبه 4/6/1398 - 18:27
ایرانگردی

 

 

معاون فنی و عمران شهرداری منطقه چهار تهران  از بهسازی و مناسب سازی 15  معبر اصلی منطقه خبر داد و گفت: از ابتدای سالجاری 8 هزارو 346 تن تراش و روکش آسفالت در معابر اصلی این منطقه پخش شده است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه چهار" مکاییل علیپور" با اعلام این مطلب افزود: خیابان و مسیرهای پر تردد از مهم‌ترین فضاهای عمومی و اجتماعی هستند ازاین رو کیفیت پیاده راه‌ها و سواره راه‌ها و مناسب سازی آن‌ها می‌تواند علاوه بر بهبود عبور و مرور خودروها در ارتقاء رضایتمندی شهروندان و استفاده کنندگان از این گونه مسیر‌ها تأثیر گذار باشد.

وی ارتقای کیفیت آسفالت معابر را یکی از عوامل بهبود زیرساخت‌های معابر شهری دانست و تصریح کرد:به منظور فراهم کردن شرایط مساعد در گذرگاه‌ها برای شهروندان و برطرف کردن معایب عمرانی تا کنون بیش از 62 هزار متر مربع از معابر اصلی منطقه تراش و روکش آسفالت شدند.

به گفته معاون شهردار منطقه چهار خیابان‌های قنات کوثر، فرشادی، بزرگراه رسالت شرق، توحید ، امین ، بنی هاشم، جشنواره، بلوار باباییان و ... از جمله معابری  هستند که از ابتدای سالجاری  با پخش 8 هزارو 346 تن تراش و روکش شدند.

علیپور با اشاره به اینکه اجرای برنامه‌های عمرانی وخدماتی اعم از روکش آسفالت، ترمیم نوارهای حفاری، رفع نقاط آبگیر، مرمت پلهای فلزی، هم سطح سازی دریچه‌ها و... از اولویت‌های اجرایی منطقه است خاطرنشان کرد: تمام خیابان‌ها و محلات محدوده منطقه که نیاز به ترمیم و یا روکش آسفالت دارند، شناسایی وبا توجه به اولویت بندی و در حد توان عملیات ترمیم و روکش آسفالت در این نقاط اجرا می‌شود

دوشنبه 4/6/1398 - 18:18
ایرانگردی

 

 

به منظور جلوگیری از آبگرفتگی خیابان ها و معابر پیش از آغاز فصول بارندگی، لایروبی مسیل ها منطقه 3  اجرا شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 3، به گفته ی عباس فخارمنش معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری این منطقه، طی عملیات فوریتی پاکسازی و لایروبی 13 هزار متری مسیل به منظور جلوگیری از هرگونه آبگرفتگی و آلودگی های زیست محیطی و نیز مدیریت روان آب های جاری اجرا شد.

وی با بیان اینکه طرح لایروبی پاکسازی مسیل های منطقه 3 از 21 مرداد ماه تا 22 شهریور ماه است ابراز داشت: لایروبی مکانیکی مسیل زرگنده از پل صدر تا پایین تر از پل  كدویی بطول یک هزار و 500 متر به مدت سه روز با استفاده از یک دستگاه باب کت، یک دستگاه لور، یک گروه 5 نفره نیروی کارگر و یک سرکارگر اجرا شد و ضایعات آن از قبیل شن و ماسه و لجن استحصالی داخل کانال با تناژ بیش از 3 متر مکعب به مراکز مجاز تخلیه، حمل شد.

فخارمنش یادآور شد: مسیل های این منطقه با هدف جلوگیری از بروز حوادث غیر مترقبه، به هنگام بارش نزولات جوی با استفاده از ماشین آلات و ادوات مختلف لایروبی؛ نظافت و لایروبی شد، تا هنگام بارش های پاییزی و زمستانی مسیل های مذکور جهت جمع آوری و هدایت آب های سطحی و جریانات حاصل از بارندگی در سطح این منطقه مشکلی نداشته باشند.

دوشنبه 4/6/1398 - 18:16
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته