• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 13516
تعداد نظرات : 591
زمان آخرین مطلب : 1280روز قبل
آموزش و تحقيقات

سه شنبه 26/9/1398 - 0:14
آموزش و تحقيقات

دوشنبه 25/9/1398 - 20:35
آموزش و تحقيقات

دوشنبه 25/9/1398 - 20:28
آموزش و تحقيقات

دوشنبه 25/9/1398 - 20:7
ایرانگردی

 

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار با اعلام اینکه در حال حاضر 246 میدان و بازار در سطح شهر تهران به شهروندان خدمات رسانی می‌کنند و تا پایان سال 10 بازار دیگر نیز به این تعداد اضافه خواهد شد، گفت: به خاطر نقشی که سازمان مدیریت میادین در سفره خانواده‌ها و سهمی که در سبد خرید خانوارهای تهرانی دارد، شاهد استقبال روزافزون شهروندان از این مراکز هستیم.


به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ سید سعید راد با اشاره به اینکه علاوه بر انواع میوه، محصولات فرنگی و سبزیجات، محصولاتی همچون مرغ، گوشت و ماهی نیز در میادین و بازارهای میوه توزیع می‌شود، افزود: شهروندان با مراجعه به یکی از میادین، می‌توانند نیازهای روزانه و هفتگی خود را به صورت یک‌جا تامین کنند و یکی از دلایل استقبال از این مراکز خدماتی نیز همین موضوع است.

وی با اشاره به اینکه علاوه بر این، بحث امنیت غذایی مردم موضوع مهمی است که با توجه به کنترل‌های کیفی بر روی محصولات در میادین و بازارهای میوه و تره بار به صورت ویژه در دستور کار سازمان مدیریت میادین قرار دارد، اظهار کرد: در حال حاضر، 20 دکتر دامپزشک و ده‌ها کارشناس تغذیه و سلامت غذایی به صورت مستمر بر چگونگی تامین و توزیع محصولات عرضه شده در میادین و بازارهای میوه و تره بار نظارت می‌کنند

راد با اعلام اینکه برخی از میادین میوه و تره بار تهران مانند میدان‌های بهمن، بعثت و پیروزی، پایانه‌های فروش عمده مرغ، آبزیان و ماهی و گوشت هستند و بخش قابل توجهی از محصولات پروتئینی شهر تهران از طریق این مراکز تامین و توزیع می‌شود، تصریح کرد: علاوه بر این، 85 بارکُد کالایی در دو بخش میوه و محصولات فرنگی در میادین میوه و تره بار وجود دارد که از تنوع قابل توجهی برخوردار است.

وی با اشاره به اینکه باید به نقطه‌ای برسیم که در هر محله تهران، حداقل یک بازار میوه و تره بار داشته باشد تا مردم بتوانند خریدهای روزانه خود را با آرامش و اطمینان خاطر در آنها انجام دهند و بتوانند محصولات مختلف- از به اصطلاح روزمصرف مانند میوه و فرنگی تا کالاهای با مدت مصرف بیشتر و ماندگاری بالاتر مانند خوار و بار- را از این مراکز تامین کنند، اظهار کرد:میادین میوه و تره بار تهران به عنوان نمونه‌ای موفق از خدمات رسانی به شهروندان در کارگروه تنظیم بازار کشور، مطرح و تصمیم گرفته شد تا نسبت به راه اندازی میادین میوه و تره بار در سراسر کشور اقدام شود.

راد با بیان اینکه در حال حاضر 50 تا 55 درصد میوه و فرنگی، 70 تا 75 درصد ماهی و آبزیان، 30 تا 35 درصد گوشت و 50 تا 55 درصد مرغ مصرفی تهران از طریق میادین میوه و تره بار توزیع می‌شود، تصریح کرد: مردم به سازمان مدیریت میادین اطمینان دارند و گواه این مطلب، ثبت روزانه یک میلیون نوبت خرید از میادین و بازارهای میوه و تره بار است، ضمن این که شهروندان از طریق سامانه بازار روز همراه می‌توانند از قیمت به‌روز انواع محصولات عرضه شده به همراه نشانی 246 میدان و بازار میوه و تره بار مطلع شوند.

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار در پایان با اعلام اینکه از زمانی که عرضه گوجه فرنگی کاهش و قیمت آن افزایش یافت، میزان توزیع این محصول در میادین میوه و تره بار دو برابر شده است، خاطرنشان کرد: سازمان مدیریت میادین نه تنها در مورد گوجه فرنگی، بلکه در مورد سایر محصولاتی که در گذشته با کاهش عرضه و افزایش قیمت رو به رو بوده‌اند نیز تمام قد وارد شده و میادین میوه و تره بار با ایفاء کردن نقش محوری در توزیع این کالاها با نرخ‌های مصوب، در کنار دولت به کمک مردم آمده است.

دوشنبه 25/9/1398 - 20:6
ایرانگردی

 

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران از تحویل ٨٠ قلاده سگ بدون صاحب به حامیان حیوانات برای رهاسازی خبر داد.

 

به گزارش شهرنوشت و به نقل از ایسنا، حمیدرضا تحصیلی در تشریح اقدامات شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران درباره سگهای ولگرد گفت: اعتقاد داریم ساماندهی سگهای بدون صاحب بر اساس آخرین متد روز جهان انجام شود و حتما برای آنها سرپرست پیدا کنیم. بی‌تردید ما به عنوان تنها متولی ساماندهی سگهای بدون صاحب این امکان را نداریم سگ از محله‌ای جمع آوری، قرنطینه، واکسن و تگ گذاری کنیم و در مرحله آخر در محله دیگری رها کنیم.

وی افزود: حتی سگهای تگ گذاری شده هم علیرغم واکسینه شدن و عقیم سازی می‌توانند به صورت دست جمعی به شهروندان حمله کنند، لذا تلاش می کنیم در این روند حامیان را همراه خود کنیم. در حقیقت بزرگترین مشکل ما در تهران نداشتن محلی برای رهاسازی این حیوان است و نیاز به کمک حامیان واقعی داریم تا این حیوانات را از ما تحویل بگیرند و با ایجاد محل نگهداری مناسب، از این حیوان نگه‌داری کنند تا شاهد حضور مجدد آنها در سطح شهر و ایجاد مشکلات برای شهروندان نباشیم.

وی ادامه داد: بیش از هشت جلسه، طی دو ماه گذشته با حامیان شهر داشتیم که خروجی آن ایجاد سازمان مردم نهادی شد که با بهره‌گیری از ساز و کارهایی  می‌توان به آنها اعتماد کرد. طی جلساتی که با این سازمان مردم نهاد برگزار شده است، سایتی راه‌اندازی می کنیم که ضمن اطلاع رسانی کامل از شرایط و روند نگهداری سگهای بدون صاحب توسط شهرداری امکان آن را مهیا می شود تا حامیان دارای صلاحیت، سگهای بدون صاحب را پس از طی کردن تمام مراحل عقیم سازی، واکسیناسیون و تگ گذاری، جهت نگه داری، تحویل بگیرند. 

وی تاکید کرد: در فاز دوم این طرح، سگها تحویل حامیان می شود که هفته قبل این کار انجام شد و در نخستین مرحله ۸۰ قلاده سگ عقیم شده برای رهاسازی تحویل آنها شد.

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران در تشریح روند این واگذاری نیز گفت: پس از اطلاع رسانی این سازمان مردم نهاد در سایتی که طراحی کرده بودند تعدادی اعلام آمادگی کردند که این سگها را برای باغ و خانههای خود می خواهند و به این ترتیب آنها را از تهران بیرون میبرند.

وی افزود: ما به جهت راستی آزمایی و ایجاد اعتماد متقابل از این افراد دعوت کردیم و از محل رها سازی آنها بازدید داشتیم و پس از اطمینان از انتقال این سگها به خارج از تهران، نخستین مرحله کار انجام و ۸۰ قلاده سگ تحویل این سازمان مردم نهاد شد.

 
وی ادامه داد: متاسفانه رفتار حیوانات بی‌صاحب علی رغم تگ گذاری قابل پیش بینی نیست و ممکن است به شهروندان حمله کنند؛ البته بخشی از آن به دلیل عدم آگاهی مردم در برخورد صحیح با حیوانات بی صاحب است که این مهم نیازمند فرهنگ سازی با حامیان حیوانات است. 

وی تاکید کرد: قطعا برای سگهای باقی‌مانده نیز با سازمان دامپزشکی و محیط زیست جلساتی برگزار و تصمیم گیری می شود اما در این مرحله حامیانی که اعلام آمادگی می کنند ما برای آنها طبق وظیفه ی خود، به صورت رایگان سگها را جمع آوری و عقیم سازی و تگ گذاری می کنیم و سپس جهت نگه داری در اختیار حامیان قرار خواهیم داد.

 
تحصیلی با تاکید بردقت نظر در واگذاری این حیوانات برای حصول اطمینان گفت: حتما محل ادعا شده برای رهاسازی توسط ما بازدید و صورت جلسه می شود. هم چنین از فرد تعهد گرفته می شود. اگر کسی هم در این میان مرتکب خطا شود و آنگونه که قول داده عمل نکند، قطعا انگشت شمار خواهد بود. بی تردید ناظران ما در همه مراحل این واگذاری حضور دارند. امیدواریم این کمک حامیان ادامه دار باشد و بتوانیم مشکل این حیوانات بی صاحب را به صورت پایدار رفع کنیم. 

وی در تشریح اقدامات فرهنگی این شرکت در حوزه سگهای بدون صاحب نیز اظهار کرد: تیمی در حال تهیه مستندی پیرامون حضور سگها در اطراف تهران و نحوه ی برخورد صحیح شهروندان با این حیوان و حتی نحوهی غذا دادن به حیوانات بی صاحب هستند. امیدواریم با آماده شدن این مستند بتوانیم آن را با همکاری صدا و سیما و دیگر رسانه ها به اطلاع شهروندان برسانیم. 

وی در ادامه با اشاره به برخی از حامی نمایان حیوانات گفت: متاسفانه برخی با نقاب حمایت از حیوانات با سیاه نمایی و معرفی شهرداری به عنوان عامل کشتار سگها و با جریحه دار کردن احساسات شهروندان سعی در جمع آوری پول به شکل غیرقانونی می کنند.  بدون شک در گذشته اشتباهاتی صورت گرفته؛ اما تلاش مدیریت جدید ضمن احترام به حقوق حیوانات، ایجاد شهری برای همه است. شرکت ساماندهی همه تلاش خود را جهت رفع هر گونه سوء تفاهم و البته مقابله با هرگونه سوء استفاده از احساسات مردم اعلام می کند. درب قرنطینه های ما به روی همه ی شهروندان باز است تا مشاهده کنند هیچ کشتاری صورت نمی گیرد و به صورت انسانی سگها را بیهوش می کنیم و پس از واکسیناسیون و تگ گذاری منتظر حامیان واقعی حیوانات می مانیم تا این حیوانات را جهت نگهداری و تحویل بگیرند.

دوشنبه 25/9/1398 - 20:1
ایرانگردی

 

 

به منظور بهبود کیفیت بصری و با هدف زیباسازی منظر شهری ، بیش از 15 هزار متر مربع از المان ها و فضاهای شهری محدوده منطقه 13 رنگ آمیزی شد.


به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 13 ، مرتضی رحمان زاده، شهردار منطقه با بیان اینکه المان ها، یکی از عوامل تاثیر گذار بر زیبایی بصری شهر هاست گفت : المان های محدوده منطقه 13  به مساحت 15 هزار و 480 متر مربع طی دو ماهه اخیر  توسط اداره زیباسازی معاونت خدمات شهری و محیط زیست  رنگ آمیزی شد.

به گفته وی طی دو ماهه اخیر ، رنگ آمیزی پوششی با مواد پوشاننده در نواحی یک ، دو و سه ،  کافو و المان های شهری ناحیه 3 ، پایه های تابلو خیابان بلال حبشی و همچنین المان های شهری محدوده صورت گرفته است.

رحمان زاده در خصوص پاکسازی نماهای شهری  اظهار داشت : به منظور بهبود و ارتقا وضعیت ظاهری و زیبایی منظر شهری اقدام به شستشو و پاکسازی جداره شهری با استفاده از مواد ترکیبی و واتر جت   به مساحت 1500 متر مربع نمای اداره برق واقع در میدان شهدا و هزار متر مربع از خیابان پیروزی اقدام شد.

وی خاطر نشان کرد: رنگ آمیزی پل های عابر پیاده  ، حذف زوائد نما در خیابان پیروزی، تعویض 400 تخته پرچم به رنگ الوان از دیگر اقدامات صورت گرفته است.

 
 

دوشنبه 25/9/1398 - 19:59
آموزش و تحقيقات

دوشنبه 25/9/1398 - 19:56
ایرانگردی




نشست خبری سومین دوسالانه طراحان بسته‌بندی ایران صبح دوشنبه، ۲۵ آذر ماه در سالن استاد امیرخانی خانه هنرمندان ایران برگزار شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دوسالانه، در ابتدا ایمان آل مظفر، دبیر دوسالانه گفت: ما در این مدت و در چنین شرایطی که هر کدام به نحوی درگیر مشکلات اقتصادی و اجتماعی هستیم از خود پرسیدیم که آیا نباید دو سالانه را برگزار کنیم؟ اما چند مسئله ما را وادار کرد که نه تنها این دوسالانه را برگزار کنیم بلکه به شکل پرشورتری وارد پروسه برگزاری آن شویم و با قدرت تر پیش برویم. ما این باور را داشتیم که در شرایط سخت است که باید کار خود را توسعه ببخشیم و برای کشور، برای نسل آینده تلاش کنیم.

آل مظفر سپس اظهار کرد: در شرایطی که کالای خارجی کمتر وارد کشور می‌شود، تولیدکنندگان ما در یک رقابتی قرار گرفته‌اند تا بتوانند کالاهای باکیفیت‌تری را عرضه کنند و جایگزین خوبی باشند برای مصرف‌کننده ایرانی. تولیدکنندگان ما به سویی حرکت کرده‌اند که می‌دانند باید بسته‌ای مرغوب در اختیار مصرف‌کننده خود بگذارند.

آل مظفر گفت: بحث بعدی ما برای برگزاری این دو سالانه سازندگی و حمایت از نیروی جوان است. ما فکر کردیم تا چه زمانی می‌خواهیم از تعداد خاصی طراح استفاده کنیم و استعدادهای جوان کی و کجا پس می‌خواهند دیده شوند. ما در دوسالانه امسال بر روی این بحث تمرکز کردیم و به دنبال ایده‌ها، خلاقیت تجربی و کارهای جدید باشیم.

وی تاکید کرد: خوشبختانه وقتی کتاب‌های دوسالانه را مرور می‌کنیم متوجه آن هستیم که هم کیفیت طراحان رشد کرده و هم تولیدکنندگان توجه بیشتری به بسته‌بندی دارند. ما در این مسیر با پتانسیل‌های شخصی پیش می‌رویم و خوشبختانه سازمان‌های خصوصی فراوانی هستند که ما را حمایت کردند. این حمایت منجر به آن شد که ما بتوانیم فراخوانمان را به شکل وسیع تر حتی بر روی بیلبوردهای شهری هم نمایان کنیم.

مدیر وب سایت بسته‌ها گفت: ما در شورای سیاست‌گذاری امسال چند رویکرد خاص برای دو سالانه انتخاب کردیم. یک توجه کردن به محیط زیست بود و دیگری بحث ایده‌ها و خلاقیت تجربی که مختص به تهران هم نبود و ما خوشبختانه توانستیم آثاری را از سراسر ایران در اختیار داشته باشیم.

آل مظفر بیان کرد: این مسائل فقط مختص به طراح و تولیدکننده نیست بلکه ما همه با هم در تلاش هستیم تا کالای ایرانی یک پله بالاتر برود و ما تغییر محسوس در این حوزه را احساس می‌کنیم.

در ادامه نشست متین میرزایی، مدیر روابط عمومی و تبلیغات دوسالانه درباره چگونگی برگزاری دوسالانه اطلاعاتی را بیان و تاکید کرد: بخش زیادی از آثار در جشنواره امسال از دیگر شهرها به دست ما رسید و این اتفاق خوشایند بود چرا که ما از ابتدا تصمیم داشتیم این رویداد منحصر به پایتخت نباشد. بسیاری از طراحان هم طراحانی بسیار جوان بودند که اساسا بخش مسابقه «تترا پک» برای کشف این طراحان جوان در نظر گرفته شده بود.

میرزایی سپس به داوران بخش اصلی و تیم تترا پک اشاره کرد و گفت: افرادی چون امراله فرهادی، سید رضا خلیلی، میترا شاهسوند، مهرزاد دیرین، سید مصطفی سید ابراهیمی داوران بخش اصلی جشنواره و عاصفه پیشرو، روجا دانش، نسیم صادقیان و ریچارد هاروانی داوران بخش تترا پک دو سالانه هستند.

وی بیان کرد: نمایشگاه دوسالانه از ۶ دی ماه افتتاح می‌شود و تا ۱۶ دی ماه ادامه دارد. ما امسال مراسم اختتامیه و اهدای جوایز را هم در تالار دریای نور هتل استقلال برگزار خواهیم کرد که در روز ۱۳ دی ماه اتفاق می‌افتد. یکی از دلایل آن که ما شکل اختتامیه دو سالانه را تغییر دادیم آن بود که طراحان، تولیدکنندگان و فعالان این حوزه بتوانند در یک محیط مشخص با یکدیگر تعامل کنند.

ایمان آل مظفر، موسس و مدیر مسئول سایت «بسته‌ها»، متین میرزائی، مدیر روابط عمومی و تبلیغات، امیر عباسیان به نمایندگی از کار آفرین برتر و چهره ماندگار صنعت و تجارت، امیرهومن محمدی چهره ماندگار صنعت چاپ و کارآفرین برتر و مهرداد ذوالنور مشاور و مدیر امور رسانه در این نشست حضور داشتند.

دوشنبه 25/9/1398 - 19:53
آموزش و تحقيقات


برای هر چیزی باید: اقدام متقابلش را در تهاجم فرهنگی:ظرف 40سال گذشته اندیشیده باشیم:چرا برای تدریس ضدانقلاب خارج نشین: در بیحجاب بیرون...وشلوار کوتاه...30سانت پای عریان...و ...طرح متقابل نداریم. ماکه توانایی ساخت موشک .و شکافتن اتم را داریم. چرا در 40سال گذشته اقدام متقابل طراحی نکردیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوشنبه 25/9/1398 - 19:52
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته