• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 4142
تعداد نظرات : 10
زمان آخرین مطلب : 1275روز قبل
سلامت و بهداشت جامعه

 

 

 توصیه ها و نکات بهداشتی در استفاده از ماسک بسیار ضروری است؛ چرا که استفاده از ماسک آلوده یا نامناسب برای افراد حتی می‌تواند خطرناک هم باشد.

سازمان جهانی بهداشت در مقاله ای بایدها و نباید های استفاده از ماسک پزشکی  را برای پیشگیری و انتقال بیماری کرونا منتشر کرده است که از جمله آن، استفاده نکردن از ماسک های آلوده، پرهیز از قرار دادن ماسک زیر بینی، استفاده نکردن از ماسک های شل و گشاد و لمس نکردن قسمت جلویی ماسک است.

اجتناب از برداشتن ماسک حین صحبت با دیگران، پرهیز از قرار دادن ماسک در محل دسترسی دیگران، استفاده نکردن مجدد از ماسک، شست و شوی دست ها قبل و بعد از لمس کردن ماسک و بررسی ماسک از نظر سلامت از دیگر مواردی است که در مقاله سازمان بهداشت جهانی منتشر شده است.

قرار گرفتن قسمت رنگی ماسک به سمت بیرون، قرار گرفتن قسمت فلزی روی بینی، پوشاندن کامل دهان، بینی و چانه، نبود فاصله بین صورت و ماسک، پرهیز از لمس کردن ماسک، برداشتن ماسک از قسمت بند آن، دور کردن ماسک از مقابل صورت، انداختن ماسک در سطل زباله هم از مواردی است که رعایت آن در مقاله سازمان بهداشت جهانی تاکید شده است.

 

 

دوشنبه 23/4/1399 - 6:24
ایرانگردی



مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر از اماکن و اراضی پیشنهادی شهرداری منطقه ۲۲بازدید و ظرفیت های این فضاها را ارزیابی کرد.

 به گزارش ایسنا، سید علی مفاخریان در حاشیه این بازدید با اشاره به همکاری شهرداری منطقه ۲۲  برای واگذاری اراضی مناسب در اجرای پروژه های خدماتی، رفاهی به شرکت ساماندهی، اظهار کرد: در طرح مشارکت مناطق در پروژه‌های سرمایه گذاری و ساماندهی، منطقه ۲۲ بعنوان پیشگام اعلام آمادگی کرده است. در این طرح از ظرفیت های شهرداری مناطق برای ایجاد بازارهای تخصصی و مراکز خدمات رفاهی استفاده خواهد شد.
 وی با اعلام آمادگی شرکت ساماندهی برای همکاری با منطقه ۲۲ در طراحی و اجرای مشترک پروژه‌های ساماندهی، افزود: به زودی مقدمات عملیاتی کردن پروژه‌ها با سرمایه گذاری بخش خصوصی و مشارکت دینفعان انجام خواهد شد.


مدیر عامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر درباره توسعه بازارهای تخصصی در منطقه ۲۲ تهران تصریح کرد: نخستین مرکز همگانی خرید و فروش دوچرخه در کشور با همکاری فدراسیون دوچرخه سواری جمهوری اسلامی و اتحادیه صنفی برای عرضه مستقیم انواع دوچرخه و تجهیزات جانبی با مشارکت ذینفعان در این منطقه اجرا خواهد شود. همچنین برای توسعه و بهره وری مراکز تفرجگاهی، زمین مناسبی برای بازارچه گل و گیاه در بوستان جنگلی خرگوش دره در نظر گرفته شده است.


 مفاخریان ادامه داد: در محله چشمه نخستین کارخانه نوآوری خدمات خودرویی با مشارکت شرکت‌های دانش بنیان و استقرار واحدهای نمونه خدمات خودرو برای ارایه خدمات به شهروندان و نیز مسافران بزرگراه تهران - شمال پیش بینی شده است.


بنابر گزارش روابط عمومی شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر، وی در پایان تصریح کرد: در محدوده بوستان جنگلی چیتگر هم  برای نخستین مرکز بین المللی نگهداری و تیمار حیوانات با رعایت استاندارهای جهانی زیر نظر متخصصان و دامپزشکان پیش بینی شده است.

يکشنبه 22/4/1399 - 16:22
ایرانگردی


 
 
 
 
رئیس شورای اسلامی استان تهران در بازدید از میدان مرکزی میوه و تره بار با تاکید بر گستردگی میادین و بازارهای میوه و تره بار در سطح شهر تهران، گفت: دسترسی آسان عموم شهروندان به این مراکز در کنار اختلاف قیمت و تنوع محصولات، امکان استفاده همه اقشار جامعه را از محصولات کشاورزی در فصول مختلف سال فراهم آورده است. 
 


به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ الهام فخاری با تاکید بر اینکه اگر سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار نبود، با توجه به جمعیت 10 میلیون نفری تهران و قیمت‌های میوه و تره بار در سطح شهر، ممکن بود گروه‌های کم‌درآمد توان خرید میوه نداشته باشند، افزود: خدمات این سازمان و تامین نیازهای شهروندان، ارزش بزرگی است که به ویژه در شرایط سخت اقتصادی موجود، این خدمات ارزشمندتر و چشمگیرتر است.
وی با اشاره به تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان، تولید غذای دام در این مرکز را در راستای تامین زنجیره غذایی و کمک به تولید دام در کشور دانست و اظهار کرد: سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، محصول نگاه عدالت‌خواهانه انقلاب اسلامی است، بنابراین از هر گونه ایده و طرحی که موجب افزایش بهره‌وری و کاهش هدررفت منابع از سوی این سازمان شود، حمایت می‌کنیم.
فخاری با بیان اینکه میدان مرکزی میوه و تره بار به عنوان ورودی اصلی میوه و تره بار مورد نیاز پایتخت از اهمیت و جایگاه ویژه‌ای برخوردار است، تصریح کرد: نگاه علمی موجب شده تا در این مرکز، پسماند سبزیجات به شکل بهینه‌ای مورد استفاده قرار گیرد و علاوه بر جلوگیری از آسیب‌های محیط زیستی با تولید محصول بهداشتی و مورد نیاز برای تولید دام، ارزش افزوده نیز داشته باشد.
نایب رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اقدامات صورت گرفته در میدان مرکزی میوه و تره بار و آغاز به کار آزمایشی کارخانه تبدیل پسماند به خوراک دام، خاطرنشان کرد: کارخانه‌ای که امروز شاهد شروع فعالیت آن هستیم، پروژه‌ای است که از مدت‌ها قبل مطرح بوده و با پیگیری‌های فراوان به نتیجه رسیده که این امر نشان می‌دهد که در شرایط سخت هم می‌توان کارهای مثبت انجام داد.
سید سعید راد، مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران نیز در این بازدید با تشکر از نگاه مثبت عضو شورای شهر به عملکرد این سازمان و خدمات آن به شهروندان، تاکید کرد: تمام تلاش و توان خود را به کار گرفته‌ایم تا از منابع موجود به بهترین شکل ممکن استفاده کرده و در این شرایط سخت به نوعی عمل کنیم تا بتوانیم بهترین و بیشترین خدمات را به مردم عزیزمان ارائه نماییم.

يکشنبه 22/4/1399 - 16:0
ایرانگردی


دکتر بیگدلی مدیرعامل بانک ملت از تصمیم این بانک برای عرضه سهام گروه مالی ملت و سرمایه‌گذاری توسعه معین ملت در بورس طی ماه های آینده خبر داد.
 
 

به گزارش روابط عمومی بانک ملت، دکتر محمد بیگدلی در گفت و گو با بورس ۲۴ با اعلام این خبر اظهار داشت: بانک ملت در نظر دارد در ماه‌های آتی سهام شرکت‌های گروه مالی ملت و سرمایه‌گذاری توسعه معین ملت را در بورس عرضه نماید.
وی افزود: گروه مالی ملت به عنوان یکی از بزرگترین گروه های مالی کشور با سرمایه ثبت شده ۱۲۰۰ میلیارد تومان، سهامدار عمده شرکت‌های ارزشمند بورسی مانند تامین سرمایه بانک ملت با ارزش بازار ۱۱ هزار میلیارد تومان،"بیمه ما"با ارزش بازار ۲۵۰۰ میلیارد تومان، واسپاری ملت با ارزش بازار ۱۳۰۰ میلیارد تومان و همچنین شرکت‌های بزرگ دیگری مانند سرمایه‌گذاری توسعه معین ملت، صرافی ملت و کارگزاری بانک ملت است که خدمات کامل بازار پول و سرمایه را ارائه می‌کنند.
مدیرعامل بانک ملت ادامه داد: همچنین گروه مالی ملت به عنوان سهامدار غیرکنترلی در شرکت‌هایی مانند بیمه البرز، بیمه آسیا، تامین سرمایه امین، توسعه صنایع و صادرات فارس، مجتمع معدنی و صنعت آهن و فولاد بافق و برخی از شرکت های پالایشی دارای کرسی هیات مدیره است که با هماهنگی‌های انجام شده تعدادی از این شرکت‌های غیربورسی نیز در سال جاری در بورس اوراق بهادار تهران عرضه خواهند شد.
دکتر بیگدلی در تبیین سایر ویژگی های بنیادی گروه مالی ملت اظهار داشت: سبد سرمایه‌گذاری بورسی کوتاه‌مدت این شرکت که در یک سال گذشته با رشد چشمگیری مواجه شده است نیز شامل سهام بنیادی و ارزشمند بازار از قبیل بانک های برتر، فولاد مبارکه، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، پالایش نفت اصفهان و سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات است و این حاکی از این است که گروه مالی ملت علاوه بر سرمایه‌گذاری مدیریتی و بلندمدت در شرکت‌های تخصصی حوزه بازار پول و سرمایه از فرصت‌های موجود در بازار سرمایه نیز به نحو مناسبی استفاده می کند.
مدیرعامل وبملت افزود: گروه مالی ملت به عنوان یکی از نهادهای مالی ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار در ارکان بازار سرمایه شامل شرکت فرابورس ایران و بورس انرژی دارای کرسی هیات مدیره است و در سایر ارکان بازار سرمایه نیز دارای سهام قابل توجهی است؛ لذا می‌توان این گروه را از مهمترین هلدینگ‌های فعال در بازار سرمایه کشور عنوان نمود که ضمن تاکید بر هدف سودآوری بر تصمیمات راهبردی بازار سرمایه نیز تاثیرگذار است.
دکتر بیگدلی در پاسخ به پرسش درباره وضعیت عملیاتی و سودآوری گروه مالی ملت نیز گفت: از منظر سودآوری، سود تلفیقی گروه مالی ملت در سال مالی منتهی به پایان اسفندماه ۹۸  بالغ بر ۱۵۰۰ میلیارد تومان بوده است که حاکی از رشد ۵۰ درصدی سود تلفیقی در مقایسه با سال مالی ۹۷ است. سود شرکت اصلی گروه مالی ملت در سال ۹۸ افزون بر ۱۳۰۰ میلیارد تومان بوده که در مقایسه با سود سال قبل از آن رشد نزدیک به ۸۰ درصدی را تجربه نموده است.
مدیرعامل وبملت در بخش دیگر این گفت و گو از شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معین ملت به عنوان یکی از شرکت‌های سرمایه‌گذار بزرگ و تاثیرگذار در بازار سرمایه یاد کرد و اظهار داشت: سرمایه‌گذاری توسعه معین ملت با سرمایه ۳۰۰ میلیارد تومانی، بخش عمده‌ای از سبد سرمایه‌گذاری اش به سهام شرکت‌های فولاد مبارکه، بیمه البرز، بیمه آسیا، ملی صنایع مس و بانک ها اختصاص دارد و ارزش روز سبد سرمایه‌گذاری این شرکت در سهام شرکت‌های بورسی نزدیک به ۵ هزار میلیارد تومان است. ضمن آن که سود سال مالی منتهی به پایان اسفندماه ۹۸ شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معین ملت حدود ۳۱۸ میلیارد تومان بوده و گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی مقبول بوده که حاکی از شفافیت عملکرد و رویکرد حرفه‌ای شرکت است.
دکتر بیگدلی در پاسخ به این سوال که برآورد از قیمت سهام این شرکت ها در زمان عرضه چقدر است گفت: اظهار نظر در مورد این موضوع منوط به گزارش های ارزشگذاری است اما با عنایت به ارزش فعلی و مدیریتی سهام شرکت‌های موجود در سبد سرمایه گذاری گروه مالی ملت و  سبد سرمایه گذاری شرکت توسعه معین ملت، قیمت واقعی این سهام این دو شرکت در زمان عرضه بسیار بیشتر از ارزش دفتری کل سرمایه گذاری های آن ها خواهد بود و سود معتنابهی را برای بانک ملت و گروه مالی ملت به ارمغان خواهد آورد.

يکشنبه 22/4/1399 - 15:20
ایرانگردی




معاون خدمات شهری شهرداری تهران گفت: هدف از ساخت تصفیه خانه فاضلاب دستیابی به استانداردهای زیست محیطی و استحصال پساب خروجی برای تامین نیاز آب مصرفی فضای سبز شهر تهران است و رویکرد استفاده از پساب جهت فضای سبز شهر تهران به عنوان راهبرد اصلی برای دستیابی به منابع آب پایدار در مدیریت شهری است.

به  گزارش روابط عمومی و امور بین الملل معاونت خدمات شهری شهرداری تهران، مهندس مجتبی یزدانی با اعلام این مطلب، گفت: از سال های گذشته موضوع ساخت تصفیه خانه های فاضلاب در شهر تهران مورد توجه قرار گرفت در همین راستا از مدت‌ها قبل جلسات مستمر و مداومی با شرکت آبفا و برخی از مناطق برگزار شد.

یزدانی در ادامه با بیان این که نهایتا ساخت تصفیه خانه مشارکتی بین شهرداری تهران و شرکت آب و فاضلاب تهران در شهرداری منطقه ۲۲ به شکل ویژه ای پیگیری و به نتیجه نهایی رسید، اذعان کرد: انعقاد تفاهم نامه بین شهرداری و شرکت آب و فاضلاب تهران به منظور استفاده از پساب تصفیه شده برای آبیاری فضای سبز شهر تهران می باشد.

وی هدف از احداث این پروژه در منطقه 22 را دستیابی به استانداردهای زیست محیطی و استحصال پساب خروجی برای تامین نیاز آب مصرفی فضای سبز شهر تهران عنوان کرد و گفت: با پیگیری های مستمر این معاونت و تلاش این منطقه؛ تفاهم نامه ای مابین شهرداری تهران و شرکت آب و فاضلاب تهران به شکل مشارکتی به امضاء رسیده است.

 معاون شهردار تهران با تاکید بر این که منابع آب‌های زیرزمینی جزو منابع ملی ما محسوب می شوند، گفت: این اقدام گام بسیار خوبی برای صیانت از این منابع است.

يکشنبه 22/4/1399 - 15:14
ایرانگردی




شهردار تهران خواستار ورود سازمان بازرسی به بحث مدیریت یکپارچه شهرداری و متناسب سازی اختیارات و مسئولیت های شهرداری بویژه در مواقع بحران شد.
به گزارش شهر، پیروز حناچی شهردار تهران در جلسه مجازی شورای معاونین، روسای سازمان‌های تابعه و شهرداران مناطق که با حضور رییس سازمان بازرسی کل کشور در دفتر شهردار تهران برگزار شد، با اشاره به حادثه دردناک آتش سوزی کلینیک درمانی  گفت: موضوع کلی که در این حادثه وجود دارد نامتناسب بودن اختیارات و مسئولیت ها است؛ شهرداری خواستار تعقیب بحث یکپارچگی مدیریت شهری برای اداره مناسب شهر است. او تاکید کرد که هدف از مطرح کردن این موضوع اصلا نگاه بخشی نیست.

حناچی همچنین به موضوع لغو انتخابات شورایاری ها اشاره کرد و گفت: این انتخابات دو دوره قبل از ما نیز انجام شده است ، دوره سوم آن کاملا الکترونیکی برگزار شد و یک مانور بی بدیل و بدون خطا بود. نتایج نیز همان شب اعلام شد. برگزاری این انتخابات و لغو آن در حال حاضر محل مناقشه شهرداری و سازمان بازرسی است.

او با بیان اینکه دو چالش عمده اداره امور شهر شامل درآمدهای شهری و بدنه سنگین مجموعه شهرداری است، گفت: بدنه شهرداری به طور تخمینی ۲۰ هزار نفر نیروی اضافی دارد و در حال حاضر با توجه به شرایط کشور امکان تعدیل نیز وجود ندارد در عین حال ادامه این وضعیت شرایط سختی را به وجود آورده است.

شهردار تهران یکی از منابع مالی و درآمدی شهر را اوراق مشارکت معرفی کرد و گفت: میزان این اوراق در قانون بودجه مشخص می شود و بانک های عامل به نمایندگی از شهرداری این اوراق را عرضه می کنند؛ این اوراق عمدتا در مترو استفاده می شود.

به گفته او اما یکی از مشکلات کنونی شهرداری اوراقی است که بانک آینده آنها را فروخته، سود پول را از شهرداری درخواست می کند ولی اصل وجه را نمی دهد. همچنین تامین ۵۰ درصد اعتبارات در بخش حمل بر عهده دولت و ۵۰ درصد برعهده شهرداری است که متاسفانه از هیچ روشی نتوانستیم آن را بگیریم.

او توسعه حمل و نقل ریلی را از الویت های شهرداری در موقعیت کنونی دانست و گفت: خطوط ۶ و ۷ مترو در این دوره از مدیریت شهری به بهره برداری رسیده است. ایستگاه ها بیش از ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است. تحریم، شرایط سختی را برای تجهیز و تامین وسائل مورد نیاز بویژه لوازم الکترونیکی مترو بوجود آورده است که در صورت تامین،  وعده راه اندازی ماهانه یک ایستگاه محقق می شود.  به گفته شهردار تهران در صورت تامین ملزومات تا آخر سال جاری خط ۶ و ۷ به بهره برداری کامل می رسد.

حناچی در ادامه توسعه قلمرو عمومی را از دیگر اهداف با الویت شهرداری دانست و گفت: تپه های عباس آباد و پل طبیعت فضاهایی از این جنس است که شهروندان اوقات فراغت خود را آنجا سپری می کنند.

او افزود: یکی دیگر از جهت گیری های عمومی ما برخلاف وجود شرایط سخت، گسترش فضای سبز در شهر است. در همین راستا از تخریب باغ ها جلوگیری کردیم به عنوان مثال بوستان عبقری با حدود ۸ هزار متر مربع فضا در بهترین منطقه تهران(منطقه ۲) و همچنین باغ وثوق الدوله (منطقه )۱۴و حکمت (منطقه ۹) را احیا کردیم و تعداد زیادی از باغ های محلی در محدوده قانونی و نه خارج از محدوده قانونی مانند ارتفاعات را به فضاهای قابل استفاده در شهر برگرداندیم.

شهردار تهران با اجر نهادن به نظارت ، سوال پرسیدن و محکوم کردن که از وظایف بازرسی در کشور است، گفت: شرایط تصمیم گیری، تصمیم سازی و انجام دادن کارها برای مدیران سخت شده است و ضروری است که سازمان بازرسی از مدیرانی که کار خود را درست انجام می دهند دلجویی و حمایت کند تا افراد دلسرد نشوند.

او ابراز امیدواری کرد که حضور رییس جدید سازمان بازرسی کل کشور منشاء خیر برای شهروندان تهران باشد.

يکشنبه 22/4/1399 - 15:5
ایرانگردی




شهر: به دنبال انتشار اخباری مبنی بر متنفی شدن تبدیل پادگان ۰۶ به بوستان از سوی ارتش، مشاور شهردار و رییس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران در صفحه توئیتر خود از ادامه مذاکرات درعالی‌ترین سطوح شهرداری و ارتش برای اجرای توافق خبر داد.
غلامحسین محمدی در توئیت خود نوشت: «اینکه گفته می‌شود توافق پادگان ۰۶ منتفی شده است، صحت ندارد و اکنون شهرداری و ارتش در عالی‌ترین سطح در حال گفتگو برای اجرای فوری توافق با در نظر گرفتن نظرات اعضای شورای شهر هستند. »

پیش از این صبح امروز محسن هاشمی، رییس شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران درباره تفاهمنامه شهرداری با پادگان ۰۶ بیان کرد:  به دلیل مخالفت اعضای شورای شهر ارتش از این تفاهمنامه عقب نشینی کرده است اما تفاهمنامه به طور کامل لغو نشده و نیاز به زمان دارد.

يکشنبه 22/4/1399 - 14:58
ایرانگردی


با اجرای طرح فوریتی نگهداشت شهر در ترمینال جدید شرق تهران در دو فاز ، فضای داخلی و بیرونی این پروژه به طور کامل پاکسازی شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه۱۳ ، مرتضی رحمان زاده ، شهردار منطقه 13 گفت: طرح فوریتی نگهداشت شهر در ترمینال جدید شرق تهران طی دو روز متوالی در  روز های جمعه و شنبه توسط معاونت خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه۱۳ ،به اجرا درآمد.


به گفته وی، در این طرح که با فعالیت ده ها کارگر همراه بود ، اقدامات مختلفی در زمینه رفت و روب ، علف زنی ، شستشو و پاکسازی محوطه و ساختمان پروژه ترمینال جدید شرق انجام شد.


شهردار منطقه 13 اظهارکرد: همچنین با هدف ارتقاء کیفیت زندگی، افزایش رضایتمندی شهروندان و ارتقای کارآیی و اثربخشی فعالیت های محوله، طرح نگهداشت شهر صبح روز پنجشنبه (۱۹ تیرماه) با محوریت مسیل جاجرود حدفاصل خیابان دماوند تا خیابان شهید مستوفی (بصیر) ناحیه ۳ اجرا شد.
  وی ادامه داد : در این طرح که با توجه به آنالیز پیامهای ۱۳۷ و بازدیدهای میدانی شهردار منطقه اجرا شد، ده ها خدمات فوریتی شامل شستشوی پلهای مسیل جاجرود، شستشوی المان های شهری، جداول و نرده های ترافیکی، لایروبی مسیل جاجرود، پاکسازی و کند و کوب باغچه ها، تعمیر، شستشو و رنگ آمیزی مخازن مکانیزه، لکه گیری و آسفالت، رفع نقص تابلوهای ترافیکی، مرمت موانع ارتجاعی، حذف زواید فیزیکی، پاکسازی برچسبهای تبلیغاتی، غرس نهال و کاشت درختچه، اجرای رنگ آمیزی کافوهای برق و مخابرات و... به اجرا رسید.

يکشنبه 22/4/1399 - 14:54
ایرانگردی

 

 


معاون برنامه ریزی و توسعه شهری منطقه ۵، گفت: شورای تخصصی هوشمندسازی در منطقه۵، به شکل نظام‌مند و مستمر تشکیل می‌شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه۵، فاطمه سادات حمیدیان در حاشیه دومین جلسه شورای هوشمند سازی منطقه۵ افزود: هوشمندسازی امروزه نه تنها صرفا به عنوان یک فعالیت تکنولوژی محور و در قالب اداره فناوری، بلکه به عنوان یک راهبرد اساسی مشترک در تمام حوزه‌های برنامه‌ای و اجرایی منطقه۵، مورد توجه قرار گرفته است.

او گفت: تمام تلاش همکاران ما بر سه مرحله شناسایی مشکلات، پیشنهاد راه حل‌های نوآورانه و اجرایی کردن پروژه‌های هوشمند سازی در سطح منطقه است.

معاون برنامه ریزی و توسعه شهری منطقه۵ ادامه داد: این روند از شناسایی مشکل تا اجرایی شدن پروژه با استفاده از پتانسیل علمی و توانایی فردی پرسنل منطقه در قالب شورای تخصصی هوشمند سازی انجام می پذیرد.

حمیدیان به سیر شکل گیری شورای تخصصی هوشمند سازی در منطقه۵، اشاره کرد و اظهار داشت: بعد از صدور فراخوان عمومی در سطح منطقه تمام متقاضیان عضویت در این شورا تست‌های استاندارد روانشناسی ، بازاریابی و مصاحبه حضوری را پشت سر گذاشتند و سپس نسبت به صدور احکام اقدام شد.

او تاکید کرد: تلاش ما از روز نخست بر این بود که شورا به صورت نظام مند و ساختار یافته تشکیل شود، به این منظور هنگام تدوین اساسنامه، تعریف دقیق نقش‌ها، وظایف و چشم اندازها مد نظر قرار گرفت و در نهایت موافقت مرکز تهران هوشمند مبنی بر تایید اساسنامه و شروع به کار شورای تخصصی هوشمند سازی در منطقه اخذ شد.

بر اساس این گزارش، رئیس مرکز تهران هوشمند شهرداری تهران در دومین جلسه شورای هوشمند سازی در منطقه۵، به تجربه‌های گذشته در زمینه هوشمندسازی اشاره کرد و گفت: مرکز تهران هوشمند با هماهنگی و همکاری معاونت علمی نهاد ریاست جمهوری نسبت احصای نیازهای فناورانه بخش‌های مختلف شهرداری تهران و برطرف کردن آنها اقدام‌های موثری را انجام داده است.

علی یقطین افزود: در حال حاضر روند طولانی عقد قرارداد و محدودیت‌هایی در باره اجرایی شدن پروژه‌های هوشمندسازی در سطح مناطق و سازمان‌ها وجود دارد که با توجه به مصوبات شورای راهبردی هوشمند سازی شهرداری تهران به ریاست شهردار تهران امیدواریم شاهد اجرایی شدن پروژه‌های هوشمند‌سازی بیشتری در سطح شهر تهران باشیم.

یقطین خاطر نشان کرد: اقدام منطقه۵، در زمینه راه‌اندازی شورای تخصصی هوشمندسازی و پیگیری مستمر موضوع‌های مرتبط یکی از شاخص‌ترین اقدامات در سطح مناطق ۲۲گانه است.

در جلسه شورای تخصصی هوشمند سازی منطقه۵، پس از بحث و بررسی در مورد موضوع‌های مختلف، مقرر شد در بازه‌ای سه ماهه حداقل دو قرارداد مرتبط با پروژه‌های هوشمندسازی ، نهایی و اجرا شود.

يکشنبه 22/4/1399 - 14:41
ایرانگردی

 


غرفه های اطلاع رسانی "نه به کیسه های پلاستیکی " در کافه محیط زیستی، مراکز خرید شهروند و بازارهای میوه و تره بار منطقه سه برپا شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه سه، همزمان با برگزاری هفته بدون نایلکس، مقادیر فراوانی کیسه پارچه ای به همراه بروشورهای آموزشی جهت آگاه سازی شهروندان "از مضرات استفاده از پلاستیک برای محیط زیست" به مخاطبین اهدا شد.
کارشناسان اداره های محیط زیست و آموزش های شهروندی منطقه سه با هدف ارتقای آگاهی های عمومی و جلب مشارکت حداکثری شهروندان در عدم استفاده از نایلکس و آگاهی از تاثیرات مخرب آن بر محیط زیست، برنامه های آموزشی با عنوان "نه به کیسه های پلاستیکی " با سرفصل هایی شامل: بازیافت، توزیع کیسه های پارچه ای و برپایی مسابقه برای گروه سنی کودکان در بازارهای میوه و تره بار و فروشگاه شهروند را برگزار کردند.
آموزش چهره به چهره در میادین میوه و تره بار، نانوایی ها، کارگاه های آموزشی در سرای محله و تقدیر از شهروندان، اصناف و مراکز آموزشی و تجاری که مشارکت خوبی داشته اند، از برنامه های این منطقه در هفته بدون نایلکس خواهد بود.
با توزیع بروشور آموزشی و کیسه های پارچه ای جهت اطلاع رسانی و فرهنگ سازی ، آگاهی بخشی از مضرات کیسه های نایلونی و ظروف یکبار مصرف، آموزش راه های کاهش استفاده از نایلکس، به کارگیری وسایل جایگزین کیسه های پلاستیکی، نصب بنر با موضوع مضرات پلاستیک برای محیط زیست از جمله فعالیت های هفته بدون نایلکس بود.
آموزش‌های حضوری به دلیل شیوع ویروس کرونا محدود شد و آموزش درباره حفظ و احترام به طبیعت با کمتر مصرف کردن نایلون و پلاستیک از طریق صفحات فضای مجازی‌سراهای محلات برگزار شد.

يکشنبه 22/4/1399 - 14:35
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته