• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1276روز قبل
ایرانگردی

 

صبح امروز و همزمان با آخرین سه شنبه تیرماه، محمود کلهری شهردار منطقه١٧ به همراه مدیران شهری،بیشتر از ٦ کیلومتر در سطح محدوده رکاب زد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه١٧، کلهری با رکابزنی در سطح محدوده ناحیه٣ به احصای مشکلات محلات پرداخت و با بررسی میدانی نهضت نهرسازی، تسریع فرآیند و تامین رفاه شهروندان را خواستار شد.

شهردار منطقه١٧ در ١٠٠دقیقه بیشتر از ٦٢٠٠ متر را رکاب زد تا تمامی معابر محلات را پایش کرده و وضعیت نگهداشت را مورد رصد و بررسی قراردهد.

 کلهری در بازدید از حریم نیلوفری گفت: ایجاد دسترسی و ایمن سازی پله های فرار در حریم راه آهن تهران_تبریز برای شهروندان منطقه و مسافران این قطار اهمیت دارد و لازم است در اسرع وقت برای آن تدابیری اندیشیده شده و همچنین بر نظافت و بهداشت محیط و‌ پاکیزگی این بخش تاکید ویژه شود.

گفتنی ست مدیران شهری منطقه١٧ به طور مرتب و روزانه با رکابزنی در سطح محدوده از وضعیت نگهداشت و پروژه های محلی بازدید می کنند.



 

سه شنبه 31/4/1399 - 14:22
ایرانگردی

 

شعار مدیریت شهری، با نصب نمادین ماسک بر روی لوگوی "تهران شهری برای همه" بر دیواره ساختمان مرکزی شهرداری منطقه یک، به پویش "من ماسک می‌زنم" پیوست.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک؛ محمد رضا پارسیان مدیر روابط عمومی شهرداری این منطقه با اعلام مطلب فوق اظهار داشت: همه تلاش مدیریت شهری تشویق و ترغیب شهروندان با زدن ماسک در معابر و مراکز عمومی شهر است بر همین اساس با نصب نمادین ماسک بر روی کلمه “تهران” در لوگوی نصب شده "تهران شهری برای همه" بر دیواره مرکزی شهرداری منطقه یک سعی شده این فرهنگ در بین شهروندان نهادینه شود.

وی گفت: ساکنان شهر تهران با رعایت موازین بهداشتی و پیوست به پویش "من ماسک می زنم" می‌توانند ابتلا به بیماری کرونا را کاهش دهند و با همکاری و همیاری یکدیگر تهران را به شهری سلامت برای همه تبدیل کنند.

پارسیان گفت: با وجود اجرای طرح‌های مستمر ضدعفونی و گندزدایی در سطح منطقه به خصوص مراکز وابسته به شهرداری، ولی مشارکت مردم در رعایت پروتکل های بهداشتی موثرترین راه برای شکست این ویروس خواهد بود.

وی افزود: اجرای نمادین طرح ماسک بر روی سایر المان‌های شهری شمال تهران نیز ادامه خواهد یافت.

 

سه شنبه 31/4/1399 - 14:15
ایرانگردی

 با فعال شدن ۱۴ پایگاه پزشک خانواده در شرکت شهر سالم شهرداری تهران حدود ۵۸ هزار نفر از مجموعه شهرداری تهران در نخستین مرحله، تحت پوشش این پایگاه ها قرار می گیرند.
حمید چوبینه، مدیرعامل شرکت شهر سالم شهرداری تهران در گفت‌وگو با شهر، گفت: بیش از ۶ ماه است که خدمات پزشک خانواده شهر سالم فعال است و ارتباطات خوبی با کارکنان بویژه با بازنشستگان برقرار شده است. این پزشکان در اوضاع کرونایی وضعیت بیماران را رصد می‌کنند و از طریق تماس‌های تلفنی و یا مراجعاتی که همکاران به منازل دارند از حضور و تردد آنها در سطح شهر هم به نوعی جلوگیری می‌شود. گروه‌های مختلفی در بحث پزشک خانواده تشکیل و در مناطق مختلف تقسیم شده‌اند.

او با بیان اینکه مبنای کار ما این است که تعداد دو هزار تا دوهزار و ۵۰۰ نفر از کارکنان شهرداری تحت پوشش یک پایگاه پزشک خانواده قرار بگیرند، یادآور شد: هم‌اکنون ۱۴ پایگاه پزشک خانواده شامل یک پزشک و یک ماما در هر کدام در سطح تهران فعال هستند که در نخستین مرحله، ۵۸هزار نفر از خانواده بزرگ شهرداری تهران را تحت پوشش خود دارند.

چوبینه ادامه داد: همچنین پایگاه‌های پنجگانه اورژانس شهر سالم ضمن معاینه ۵ هزار و ۱۳۶ مراجعه‌کنندگان مشکوک به کرونا، از طریق سامانه تلفنی ۱۸۴۲ تاکنون ۶۶۱۶ مورد به درخواست‌ها و سوالات درباره بیماری کرونا پاسخ داده‌اند و ۲۰۶۲ مشاوره بهداشتی و درمانی به بیماران شهرداری داشتند. 

مدیرعامل شرکت شهر سالم در توضیح دیگر فعالیت‌های اورژانس شرکت شهر سالم در دوره بحران کرونا، افزود: ۶۰۰ بسته بهداشتی نیز به در منازل کارکنان و بازنشستگان شهرداری تهران مبتلا به کرونا ارسال شده و ۵۷۱ مورد خدمت در محل و در صورت لزوم انتقال به مراکز درمانی ثبت شده است.

او در ادامه با بیان اینکه ۶۵۰ نفر از کارکنان شهرداری تهران از ابتدای شروع کرونا تاکنون به این ویروس مبتلا شدند، گفت: در بحث سوگ و دردمندی، در شرایطی که خانواده‌های شهرداری یکی از افراد خانواده را از دست داده باشند، پزشکان خانواده و مرکز جامع سلامت روان با آنها ارتباط می‌گیرند و موضوعات افسردگی، ناراحتی و دیگر ابعاد روانشناسی و روانشناختی آن را در این افراد دنبال می‌کنند.

چوبینه با اشاره به آمادگی شرکت شهر سالم برای افتتاح مرکز جامع سلامت روان در منطقه ۲، افزود: ساختمان این مرکز آماده شده و به زودی افتتاح می‌ شود. هرچند در حال حاضر نیز از این ساختمان بهره‌برداری می‌شود ولی افتتاح رسمی آن همزمان با آماده شدن مرکز بهداشتی درمانی منطقه ۹ که در حوزه‌های درمانگاهی، کلینیکی و پاراکلینیکی فعالیت می‌کند انجام خواهد شد.

او در پایان یادآور شد: فعالیت‌های مرکز جامع سلامت روان قبل از کرونا با حضور اساتید و افراد صاحب نظر در بحث‌های روانشناسی و روانپزشکی در ستاد شهر سالم آغاز شده بود و بعد از آن به دلیل اهمیت این مرکز در زمان بحران کرونا، ساختمانی در محدوده ستارخان توسط شهرداری منطقه برای این کار در نظر گرفته شد.

سه شنبه 31/4/1399 - 14:11
ایرانگردی

 


 

 
 
 (پانا) - مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر گفت سامانه سامان بازار به ما در نظم دهی فضاهای شهری، شناسایی متقاضیان دستفروشی و فراهم کردن زیرساخت‌های لازم برای بساط گسترانی کمک می کند.

 

به گزارش روابط عمومی شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر، سید علی مفاخریان با اشاره به مصوبه ساماندهی صنایع و مشاغل سیار و بی کانون شورای شهر اظهار کرد: با توجه به محدودیت‌هایی موجود در مدیریت و ساماندهی دستفروشان،نیاز به ابزاری برای نظارت و جانمایی دستفروشان و بساط گستران درفضای شهری داشتیم.

وی افزود: دستفروشی و بساط گستری هم اکنون یک ضرورت کسب و کار یا جاذبه گردشگری در در بسیاری از شهرها تلقی می شود اما اگر تسهیلات برای دستفروشان بدون در نظر گرفتن معیارهای دقیق اختصاص یابد، ممکن است زمینه مهاجرت افراد از سایر شهرها به پایتخت را فراهم کند.

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر با بیان اینکه ساماندهی دستفروشان نیاز به برنامه ریزی و اجرای دقیق دارد، افزود :علاوه بر شرکت ساماندهی شرکت شهربان و حریم بان، اداره اماکن، پلیس راهنمایی و رانندگی، نیروی انتظامی و ذینفعان دیگری مانند اتحادیه اصناف در ساماندهی دستفروشان نقش زیادی ایفا می کنند.

مفاخریان با تاکید بر نقش نرم‌افزار سامان بازار در هوشمند سازی ساماندهی دستفروشان، گفت: طراحی و برنامه ریزی این نرم‌افزار به شکلی است که علاوه بر شناسایی دستفروشان و طبقه بندی آنها، ظرفیت‌های موجود در شهر را به اشتراک می گذارد. در واقع این نرم افزار می تواند بانک اطلاعاتی از متقاضیان دستفروشی را فراهم کند، سپس افراد واجد شرایط شناسایی شده و مورد حمایت قرار گیرند.

وی در ادامه تصریح کرد: تاکنون ۵هزار نفر از افراد متقاضی دستفروشی صحت سنجی شده و جانمایی آنان در بازارهای موجود انجام شده است البته این سامانه هنوز عملیاتی نشده و در دسترس عموم قرار نگرفته چرا که در حال حاضر در حال رفع نقص‌های نهایی آن هستیم .

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تاکید کرد: سامانه سامان بازار فضای نامنظم فعلی را نظم بخشی می‌کند همین‌طور فرصت تامین زیرساخت هایی مانند تعبیه غرفه،تامین روشنایی، ایجاد پارکینگ و سرویس بهداشتی را فراهم می کند. علاوه برآن برنامه ریزی برای چیدمان بازار و جلوگیری از تداخل مشاغل سیار و واحدهای ثابت می تواند با استفاده از این سامانه به راحتی انجام گیرد.

مفاخریان با اشاره به وضعیت دشوار اقتصادی عنوان کرد : ساماندهی دستفروشان در خیابان های پایتخت علاوه بر اشتغال جمعی از افرادی که معیشت آنان وابسته به بساط گسترانیست، زمینه ای برای ارائه محصولات ارزانتر هم فراهم می کند.

سه شنبه 31/4/1399 - 14:7
ایرانگردی




با هدف توسعه و رونق بازار کتابفروشان در راسته خیابان انقلاب، عملیات اجرایی پلازای فخر رازی با مشارکت شرکت توسعه فضاهای فرهنگی و شهرداری منطقه ۱۱ به زودی آغاز خواهد شد.
به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۱، محمد جواد رشیدی معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۱۱ دراین باره گفت: روز گذشته نشست عملیاتی پلازای فخر رازی با حضور مسئولین شرکت توسعه فضاهای فرهنگی، معاونین شهرداری منطقه ۱۱ و جمعی از مدیران برگزار شد.

رشیدی افزود: در این نشست ضمن بررسی تمامی جوانب عملیات اجرایی این پروژه اعم از موضوعات اجرایی، کالبدی، ترافیکی، عمرانی، زیست محیطی و ... در خصوص نحوه شروع مراحل عملیاتی طرح، بحث و تبادل نظر شد.

معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۱۱ ادامه داد: لحاظ کردن و اجرای اصول مربوط به نظام فنی و اجرایی شهرداری تهران در بخش های عمرانی پروژه در راستای کاهش هزینه و ارتقای کیفیت، بررسی جوانب و محدودیت ها با توجه به پیشنهادات اجرایی در حوزه ساماندهی بازار دست فروشان کتاب، بررسی موضوعات مربوط به جمع آوری آبهای سطحی در محورخیابان فخر رازی، توجه و بررسی ملاحظات تاسیساتی عمرانی، بررسی مسائل مربوط به بودجه و اعتبارات این پروژه و ... از جمله اهم موضوعات مورد نظر در این نشست بود که با حضور مسئولین ذی ربط مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت.

سه شنبه 31/4/1399 - 14:2
ایرانگردی




در هفته دوم از سری دوم "طرح پیمایش محلات منطقه ۹"، سید مصطفی موسوی شهردار منطقه به همراه مدیران شهری، با بازدید از محلات سرآسیاب، مهرآباد جنوبی، دستغیب و هوشیار پیمایش های روزانه را با هدف پی گیری موضوعات شهری برای رفع کم و کاستی ها در محلات منطقه ۹ را در دستور کار قرار داد.
به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۹، در دور دوم"طرح پیمایش محلات منطقه ۹" که تاکنون از ۱۱ محدوده واقع در محلات استادمعین، دستغیب، امام زاده عبدالله، شمشیری، سرآسیاب، مهرآباد، دستغیب و دکتر هوشیار به مسافت ۴۳/۷کیلومتر با ۷۲۰ دقیقه به طول انجامیده، رصد محلات انجام شده است.
در این راستا و در بازدیدی که طبق روال سه شنبه های هر هفته با دوچرخه انجام می شود؛ شهردار منطقه ۹ به همراه مدیران شهری در "سه شنبه های بدون خودرو" مسیری به طول ۶/۶ کیلومتر را محله دکتر هوشیار رکاب زدند.
موسوی شهردار منطقه ۹ در هفته دوم از سری دوم "طرح پیمایش محلات منطقه ۹" در مسیری ۱۸/۳ کیلومتری با ۲۵۱ دقیقه از محلات سرآسیاب، مهرآباد جنوبی، دستغیب و دکتر هوشیار  بازدید کرد که پیگیر اجرای مصوبات دور اول طرح مذکور در محلات به منظور ارتباط چهره به چهره مدیران شهری با شهروندان و افزایش رضایتمندی آنها با کاهش مشکلات محله ایی مرتبط با نگهداشت شهر است.

سه شنبه 31/4/1399 - 14:0
ایرانگردی



سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در فصل تابستان مجموعه برنامه «ک...تابستان» را در حوزه کتاب و کتابخوانی برگزار می‌کند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، سید علیرضا فاطمیان پور معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران درباره برنامه‌های حوزه کتاب و کتابخوانی این سازمان در فصل تابستان با عنوان «ک...تابستان» گفت: اوج‌گیری دوباره ویروس کرونا و همزمانی با فصل تابستان و نیز ضرورت پر کردن اوقات فراغت و انتخاب هم‌نشینی برای تنهایی‌های انسان، بار دیگر اهمیت کتاب را به عنوان سالم‌ترین، سهل‌الوصول‌ترین و ارزان‌ترین کالای فرهنگی در سبد مصرف خانواده‌ها نشان می‌دهد. در دوره‌ای که محدودیت‌های اجتماعی سیطره فضای مجازی را بر جهان تثبیت کرده، اهمیت کتاب بیش از پیش آشکار شده است.
وی ادامه داد: از طرفی هر سال با فرا رسیدن فصل تابستان و فرصت فراغت فرزندان، یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های خانواده‌ها و نهادهای فرهنگی پر کردن اوقات فراغت آنان است. محدودیت‌های ورزش‌های گروهی، کلاس‌های حضوری و جمعی و مهارت‌آموزی و برنامه‌های تفریحی دسته‌جمعی، کتاب و کتابخوانی را در ردیف اولویت برنامه‌های تابستان امسال قرار داده است.
معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری گفت: امسال مجموعه برنامه «ک...تابستان» در قالب برنامه‌های «روی خط زندگی» با ۱۱ عنوان برنامه فرهنگی در حال اجراست. «پاتوق کتاب» در قالب برنامه‌های رونمایی، معرفی و خوانش کتاب و...، «جام باشگاه‌های کتابخوانی کودکان و نوجوانان»، برنامه ویژه روز خبرنگار با عنوان «کتاب خبرنگار»، خدمات کتابگرد هدهد (اتوبوس کتاب)، مسابقات کتابخوانی مناسبتی مجازی، معرفی نویسندگان شاخص ادبیات کودک و نوجوان در برنامه «یک دقیقه با خالقین قصه‌ها»، نمایشگاه کتاب مجازی «کتاب پارک تهران»، برنامه ویژه ایام کرونا با عنوان «آزمونی برای دنیا» در قالب فراخوان آثار ادبی، بسته کتاب‌های جهش تولید متناسب با شعار سال و معرفی گرافیکی کتاب یا کتاب گراف «ره‌توشه» عناوین این برنامه‌ها هستند.
علاقه‌مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر و بهره‌مندی از برنامه‌های حوزه کتاب و کتابخوانی سازمان فرهنگی هنری در فضای مجازی می‌توانند با شماره ۹۶۶۵۳۴۷۱ تماس بگیرند یا به سایت کتابخانه دیجیتال سازمان فرهنگی هنری به نشانی www.dtlib.ir مراجعه کنند.

سه شنبه 31/4/1399 - 13:57
ایرانگردی

 

رییس فضای سبز شهرداری منطقه سه از گسترده شدن 9124 متر مربع فرش گل در حاشیه بزرگراه های منطقه سه جهت ارتقای بصری و ایجاد جلوه زیبا در شهر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه سه، پدرام طلوعی با بیان این مطلب گفت: آشنانتوس، جعفری، ابری نقره ای، ناز آقتابی و ..... گونه های گیاهی هستند که از آنها در فرش گل ها استفاده شده است.

وی اذعان داشت: تعدادی از این فرش گل ها با طرح های اسلیمی، هندسی و اسماء متبرکه ائمه اطهار(ع) شامل: یا مهدی، یا علی، یا حسین، یا محمد مزین شده اند.

طلوعی هدف از اجرای این طرح را زیباسازی فضای شهری ، بهبود کیفیت زیست محیطی و ایجاد چشم انداز مناسب ذکر کرد.

وی افزود: گل در فرهنگ ایرانی همواره نماد عشق و محبت و یکی از زیباترین خلقت های آفریدگار بوده است و هم اکنون جلوه ای کوچک از هنرمندی آفریدگار را می توان در بوستان ها و معابر شهری مشاهده کرد که همراه با عطر دل انگیز خود شهروندان را به سوی خود جذب می کند.

سه شنبه 31/4/1399 - 13:55
ایرانگردی



معاون برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران، «مردم محوری» را از شاخص های سنجش پروژه های محلی عنوان کرد و گفت: تفاوت پروژه های محلی با سایر پروژه های عمرانی در میزان بودجه و یا نوع فعالیت عمرانی آن نیست. بلکه بناداریم با شنیدن صدای شهروندان محله، جلب مشارکت و دریافت نظرات مردم، برای افزایش کیفیت زندگی در سطح محله در راستای تحقق شعار «تهران شهری برای همه» گام برداریم.
به گزارش روابط عمومی معاونت برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران، حامد مظاهریان در بازدید از پروژه های محلی منطقه 16 ضمن تقدیر از اقدامات این منطقه برای توجه به خواسته های مردم اظهار داشت: خوشبختانه حرکت های خوبی برای اجرای این پروژه ها در سطح منطقه آغاز شده و با توجه به قوام هویت محله ای در منطقه 16 باید اجرای پروژه های محلی به تقویت حس تعلق به محله منجر شود.
وی با اشاره به گفتمان سازی شهرداری تهران برای پرداختن به پروژه های محلی مورد نیاز مردم در کنار پروژه های کلان شهری، خاطرنشان ساخت: محله محوری بیش از یک دهه اخیر به عنوان رویکردهای مدیریت شهری مطرح شده اما هیچ گاه به مکانیزم های عملیاتی مانند بودجه، برنامه، سیستم نظارت بر اقدامات با معیارهای قابل سنجش متصل نشده بود. اما اکنون این گفتمان از مرحله آکادمیک و نظری خارج شده و با توجه به نظر مساعد شهردار تهران و اتفاق نظر ایجاد شده در مدیریت شهری و همچنین تصویب بودجه مشخص، پروژه های محلی در یک مسیر مشخص قرار گرفته اند و در طی دو سال واقعیت خواهند یافت.
معاون شهردار تهران با بیان اینکه در سال 99 تحول قابل توجهی در محله های پایتخت رخ می دهد، اذعان داشت: همواره ایده های نو و اقدامات جدید شهرداری تهران در کشور الگوساز بوده است. بنابراین پیش بینی می کنم ظرف یکسال آینده، اجرای پروژه های محلی در بسیاری از شهرها تسری خواهد یافت و پرداختن عملی به خواست و نیاز واقعی مردم را از سوی شهرداری ها شاهد خواهیم بود.
مظاهریان، سطوح سه گانه برنامه ریزی شهرداری تهران را برنامه ریزی برای شهر تهران، مناطق و محلات عنوان کرد و افزود: مفتخریم که شهرداری تهران بر اساس برنامه پیش می رود و با وجود تلاطمات و محدودیت های ناشی از وضعیت کنونی جامعه و کاهش درآمدهای شهری، با نگاه واقع گرایانه، انتظارات مدنظر را برآورده سازد.
وی، افزایش کیفیت زندگی شهروندان در محله ها، دریافت نظرات مردم درباره پروژه ها و جلب مشارکت شهروندان را از جمله خصلت های عمومی پروژه های محلی برشمرد وگفت: در دستورالعمل شهردار تهران نیز با شفافیت قید شده که پروژه های نگهداشت و اقدامات روزمره شهری جزو پروژه های محلی نیست بلکه پروژه محلی باید کیفیت زندگی در محله را برای مردم آن محله ارتقاء بخشد.

به گفته مظاهریان، با اجرای پروژه های محلی بخشی از خدماتی که در سطح محله وجود ندارد برای شهروندان فراهم می شود. همچنین ارتقای کیفیت فضاها، پاتوق ها و فضاهای ورزشی صورت می گیرد تا عدالت در توزیع خدمات در محلات شهر ارتقاء یابد.
معاون برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران، مشارکت مردم را جزو لاینفک اجرای پروژه های محلی در شهر تهران دانست و افزود: باید نظر مردم برای نوع، سطح و اولویت بندی پروژه ها دریافت شود. به گونه ای که باید تایید شهروندان در فرایند اجرای پروژه ها تعریف شود.
وی بر لزوم کسب نظر مشورتی شورایاران در پروژه های محلی تاکید کرد و گفت: به باور مدیریت شهری، نظر مردم تعیین کننده است و زمانی که قرار است پروژه ها برای آسایش مردم محله اجرا شود ملزم به دریافت نظرات آنان هستیم. شهرداری های مناطق باید قبل از ورود به فاز عملیاتی، گزینه های مختلف پیشنهادی را به مردم اعلام کرده و از طریق شورایاری ها به عنوان نمایندگان مردم یا با ارتباط مستقیم با مردم مطرح کنند. بنابراین باید قبل از اجرای پروژه ها نظرات شورایاران به عنوان بخش مهمی از پروژه را دریافت کرده باشیم.
مظاهریان، «مردم محوری» را یکی از معیارهای سنجش پروژه های محلی دانست و افزود: تفاوت این پروژه ها با سایر پروژه های عمرانی در میزان ریالی بودجه و یا نوع فعالیت عمرانی آن نیست. بلکه برقراری ارتباط مستقیم با شهروندان محله، دریافت نظرات و شنیدن صدای آنان و اجرای آن در راستای پاسخ به نیاز مردم، فراهم سازی آسایش و آرامش آنان و کاهش معضلات محلی و درنهایت تحقق شعار «تهران شهری برای همه» است.
وی تصریح کرد: زمانی که مردم از سوی مدیریت شهری به همکاری و مشارکت دعوت می شوند؛ بدون شک با اشتیاق با تسهیلگران محلی همراهی خواهند کرد.
معاون برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران یادآور شد: به نظر می رسد برای هماهنگی بیشتر صف و ستاد باید کارگاه های آموزشی نیز در موضوع توسعه محلی، پروژه های محلی متناسب با پروژه های محل برگزار شود.
مظاهریان، ایفای نقش میانجی و واسطه گری دفاتر توسعه محله ای برای ایجاد ارتباط مناسب بین مردم و مدیریت شهری را خواستار شد و افزود: دامنه افراد ذینفع در پروژه های محلی بسیار گسترده است و از نوجوانان، جوانان، زنان خانه دار، دانشجویان، کارگران و اصناف مختلف را در برمی گیرد. بنابراین باید به تناسب پروژه ها ضمن دریافت نظرات این افراد، تمام تلاش ها برای عملیاتی ساختن پیشنهادها به کار گرفته شود.
پیمان پورنصر شهردار منطقه 16 نیز در خصوص عملکرد تعدادی از معاونت های منطقه که با هدف توجه و بهره گیری از پتانسیل درونی منطقه و ارتقای کیفی عملکرد کارکنان برنامه ریزی و اجرایی شده است؛ گزارشی ارائه داد و پروژه های منطقه اعم از مجموعه ورزشی شهدای گمنام ، احداث و تکمیل موزه محلی نازی آباد، فاز دوم مجموعه شهربانو، احداث ساختمان درمانگاه منطقه 16، مرمت و بازسازی کامل 15 زمین ورزشی روباز، تکمیل و احداث نخستین آکادمی تخصصی فوتبال و ... را به طور کامل معرفی کرد.
وی اظهار داشت: این 30 پروژه در مقیاس محله که به بهره برداری می رسد از تدابیر شهردار محترم تهران بوده و با توجه به اعتبارات گذشته تعریف شده است، تمام این پروژه ها همان طور که مستنداتش موجود است ماحصل نظرات دفاتر توسعه محلی و اعضای شورایاری است و اولویت مدیریت شهری منطقه ، یعنی جلب رضایت شهروندان از درب منزل، برنامه ریزی شده است.
وی به تشریح اهداف و ویژگی های پروژه های این منطقه که با محوریت توجه به ظرفیت های منطقه، توجه به سرمایه های انسانی و حضور تعداد زیادی از مفاخر و مشاهیر در منطقه ، ارتقای کیفی محله، توجه به اهمیت فرهنگ ، تسهیلگری و... پرداخت.
لازم به ذکر است؛ حامد مظاهریان معاون برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران در مراسم بهره برداری از پروژه های محله محور منطقه 16 با همراهی پیمان پورنصر شهردار منطقه 16 و تعدادی از مدیران شهری از پروژه های محلی این منطقه شامل موزه محلی نازی آباد، پاتوق ده متری دوم و مجموعه ورزشی شهدای گمنام جوادیه، پاتوق اطلس، پروژه های بازسازی پله های گودآذری، آکادمی فوتبال میثاق، بهسازی فلکه دوم خزانه و معابر ضربعلی زاده، ترمیم و بازسازی چمن های مصنوعی (زمین فلاحتی و بهمن) و احداث ساختمان شهربانو بازدید به عمل آوردند.

سه شنبه 31/4/1399 - 13:52
ایرانگردی


 

سرپرست اداره فرهنگی شهرداری منطقه 4تهران از راه اندازی طرح معرفی هر هفته یك كتاب در فضای مجازی این منطقه خبر داد .

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 4 ،" مرتضی اكبری نظری" با بیان این خبر افزود: در راستای ترویج فرهنگ كتاب و كتابخوانی در بین شهروندان علاقمند ، شهرداری منطقه چهار اقدام به اجرای طرح  مجازی معرفی هر هفته یك كتاب در سطح محلات و بین کارکنان این منطقه كرد.

وی با بیان اینكه این طرح در دو بخش صوتی و تصویری اجرا می شود، افزود: امروزه مقوله كتاب و كتابخوانی تا حد زیادی مورد كم توجهی مردم خصوصا شاغلین و كارمندان قرار گرفته و با توجه به وضعیت كنونی جامعه به دلیل شیوع ویروس كرونا و عدم امكان حضور مردم در كتابخانه های عمومی راه اندازی این طرح می تواند كمك شایانی به تشویق مردم در مطالعه كتاب كند.

نظری در تشریح این طرح گفت: طرح معرفی هفتگی كتاب با انتخاب یك كتاب به منظور مطالعه هفتگی نسبت به تولید و بارگذاری فایل تصویری و صوتی آن در فضاهای مجازی نواحی و سرای محلات  اجرایی می شود.

سرپرست اداره فرهنگی در پایان خاطر نشان كرد : سعی شده در انتخاب كتب موضوعات متنوع مذهبی ، ادبی ، فرهنگی ، تاریخی و ... متناسب با سلایق مختلف در نظر گرفته شود . 

سه شنبه 31/4/1399 - 13:50
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته